Keninová si v Melbourne vypila kalich hořkosti do dna. Po nezdarech na kurtu musela na operaci slepého střeva

17. 2. 2021, 10:22
Aktuality 1
Pro loňskou vítězku Australian Open Sofii Keninovou skončilo nevydařené vystoupení v Melbourne operací slepého střeva. Kvůli bolestem břicha vyhledala americká tenistka v pondělí lékaře, který ji poslal na další vyšetření do nemocnice, kde se s akutním zánětem slepého střeva rovnou podrobila zákroku.
Profily hráčů
Sofia Keninová (© AFP)

"Operace byla bez komplikací. Teď se snažím dát dohromady a popasovat s tím, jak to bolí. Bohužel nebudu moct pár týdnů hrát," uvedla Keninová.

Dvaadvacetiletá hráčka vypadla na Australian Open již ve druhém kole po porážce s Estonkou Kaiou Kanepiovou. Neuspěla ani na dalším turnaji Phillip Island Trophy v Melbourne, kde prohrála coby nasazená jednička hned svůj první zápas s osmnáctiletou Australankou Olivií Gadeckou, která ani nefiguruje v žebříčku WTA.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

1
Přidat komentář
misa
přeju rychlé uzdravení. I takový je život, loni senzační úspěch a za rok na stejném místě velké trápení. Myslím na ni smile
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist