Kolář ve Splitu skončil ve druhém kole na jedničce Sousovi

30. 9. 2020, 13:26
Aktuality 4
CHALLENGER SPLIT - Zdeněk Kolář ve druhém kole antukového challengeru ve Splitu nepřekvapil. S nejvýše nasazeným Portugalcem Pedrem Sousou prohrál 1-6 6-3 2-6.
Profily hráčů
Zdeněk Kolář (© Prosperita Open)

Zdeněk Kolář se po restartu sezony dostal na třech domácích challengerech po sobě do 3. kola, v Ostravě navíc prošel kvalifikací. Z posledních pěti zápasů ale už počtvrté prohrál. 

Tento týden na antuce v chorvatském Splitu začal 23letý Čech výhrou nad Američanem Mitchellem Kruegerem, ovšem nejvýše nasazeného Portugalce Pedra Sousu už vyřadit nedokázal.

Kolář sice do zápasu s papírovým favoritem vstoupil brejkem, jenže následně ztratil osm gamů v řadě a prohrával 1-6 a 1-3. Zbraně však nesložil a ziskem pěti her po sobě si vynutil třetí sadu, ale v ní už znovu dominoval Sousa, který si po necelých dvou hodinách zajistil postup do čtvrtfinále. 

Už včera jediný český zástupce v soutěži Kolář, kterému ve světovém žebříčku patří 219. místo a dlouhodobě bojuje o premiérový průnik do Top 200, v Chorvatsku vypadl i ze čtyřhry. V té se poprvé představil po boku Slováka Martina Kližana.

Na další turnaj je Kolář přihlášen na challenger v portugalském Lisabonu, kde se má hrát v týdnu od 12. října.

• CHALLENGER SPLIT •
Chorvatsko, antuka, 44.820 eur
středeční výsledky (30. 09. 2020)
• Dvouhra - 2. kolo •
P. Sousa (1-Portug.) - Kolář (ČR) 6-1 3-6 6-2
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

4
Přidat komentář
makro99
Dejte na homepage fotku pravýho Kordy, ne tady ten challengerový kondenzát z Dalmácie :)
Reagovat
Krisboy
Taky mě to napadlo :) Jestli Zdenda není nějaký Petrův levoboček smile
Reagovat
makro99
no já si čet tu expresku vpravo, sjedu okem doprostřed a říkám si, hmm kordič tady má tak rychle článek... a vono Zdenda ve splitu smile
Reagovat
Mantra
nebo brácha Smítkové, možná že i ona je .... smile
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist