Komplex jménem Pegulaová. V Miami Plíšková zažehnala další debakl, ale obrat nedokonala

28. 3. 2021, 19:18
Aktuality 224
WTA MIAMI - Karolína Plíšková na třetím turnaji během čtyř týdnů končí na raketě druhé soupeřky a opět na Jessice Pegulaové. Dnes v Miami sice otočila vývoj ze stavu 1-6 a 1-4 a odvrátila další debakl, jenže ve třetím setu za stavu 4-2 nevyužila brejkbol a nakonec s o dva roky mladší Američankou prohrála 1-6 6-4 4-6.
Karolína Plíšková (© AFP)

Na předchozích dvou březnových turnajích Karolína Plíšková vypadla s Jessicou Pegulaovou a pokaždé po debaklu. V Dauhá prohrála 1-6 3-6, o šest dní později v Dubaji podlehla ještě jednoznačněji 0-6 2-6.

A na stejnou soupeřku narazila ve svém druhém vystoupení i dnes v Miami a už to vypadalo na další drtivou porážku. 29letá Češka prohrávala 1-6 a 1-4, ale dokázala vzepřít a nastartovat pokus o obrat.

Statistiky zápasu
Plíšková - Pegulaová
5 esa 4
8 dvojchyby 2
59 %
1. podání 'in' 63 %
67 %
úsp. 1. podání 62 %
32 %
úsp. 2. podání 57 %
29 winnery 43
33 nevyn. chyby 20
3/9 brejkboly 6/13
čas: 2:06

Čtyřmi vyhranými gamy v řadě si totiž vynutila třetí set a v něm měla dlouho navrch. Na druhý pokus se utrhla do brejku a za stavu 4-2 měla další brejkbol. Jenže ho neproměnila, ztratila čtyři gamy po sobě a nakonec prohrála 1-6 6-4 4-6.

Zápas Plíšková ukončila svou 33. nevynucenou chybou, vítězných úderů zahrála o čtyři méně. Naopak Pegulaová nastřílela 43 winnerů a udělala jen 20 zbytečných chyb, z toho 14-2 v prvním setu.

 


Plíšková letos odehrála šest turnajů a na všech vyhrála svůj úvodní zápas. Druhou výhru už však dokázala přidat jen na Australian Open, na kterém vypadla ve třetím kole s krajankou Karolínou Muchovou.

V Miami Plíšková nenapodobila své krajanky Petru Kvitovou a Markétu Vondroušovou, které už včera postoupily do osmifinále, a neobhájí finále z roku 2019.



Čtvrtfinalistka letošního Australian Open Pegulaová si o čtvrtfinále na čtvrtém velkém turnaji po sobě zahraje s Mariou Sakkariovou. Řecká tenistka dnes popáté v kariéře vyhrála zápas v hlavní soutěži turnaje WTA se ztrátou pouze jednoho gamu, když Rusku Ljudmillu Samsonovovou deklasovala 6-0 6-1.

Druhá nasazená Japonka Naomi Ósakaová postoupila do osmifinále bez boje. Její soupeřka Srbka Nina Stojanovičová před dnešním zápasem třetího kola ze soutěže odstoupila kvůli zranění pravého stehna.

V dalším zápase Ósakaovou čeká Elise Mertensová
(h2h 2-1). 25letá Belgičanka dnes teprve podeváté na okruhu WTA dostala kanára a podruhé v takovém zápase dokázala zvítězit. V Miami porazila 6-2 0-6 6-2 Estonku Anett Kontaveitovou a svou letošní bilanci vylepšila na 13-2.



Ons Džabúrová ve třetím kole zdolala 6-4 4-6 6-4 světovou čtyřku Sofii Keninovou a připsala si první letošní a celkově pátý skalp hráčky Top 10.

V osmifinále se 26letá Tunisanka utká se Sarou Sorribesovou (
h2h 4-1). Španělská tenistka si na Floridu přivezla formu z menších turnajů v Mexiku, po Američankách Peraové a světové čtrnáctce Bradyové zdolala ve třech setech i 23. hráčku světa Jelenu Rybakinovou z Kazachstánu.

Poslední osmifinálovou dvojici vytvořily Garbine Muguruzaová a Bianca Andreescuová. Jediný vzájemný duel předloni v Indian Wells vyhrála drtivě Kanaďanka, která ve třetím kole udolala domácí Amandu Anisimovovou.

• WTA 1000 MIAMI •
USA / Florida, tv. povrch, 3.260.190 dolarů
nedělní výsledky (28. 03. 2021)
• Dvouhra - 3. kolo •
Pegulaová (29-USA) - Kar. Plíšková (6-ČR) 6-1 4-6 6-4
Ósakaová (2-Jap.) - Stojanovičová (Srb.) bez boje
Džabúrová (27-Tun.) - Keninová (4-USA) 6-4 4-6 6-4
Andreescuová (8-Kan.) - Anisimovová (28-USA) 7-6(4) 6-7(2) 6-4
Mertensová (16-Belg.) - Kontaveitová (22-Est.) 6-2 0-6 6-2
Sorribesová (Šp.) - Rybakinová (21-Kaz.) 6-1 3-6 6-2
Sakkariová (23-Řec.) - Samsonovová (Rus.) 6-0 6-1
Muguruzaová (12-Šp.) - Kalinská (Rus.) 4-6 6-3 6-4
• Čtyřhra - 2. kolo •
McNallyová/Gauffová (USA) - Krejčíková/Siniaková (2-ČR) 6-7(5) 6-4 10-8
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

224
Přidat komentář
smazaný uživatel
Text příspěvku obsahoval závadný obsah a byl redakcí vymazán.
Reagovat
Jan
Od té doby, co Karolína Plíšková pustila sovu španělskou koučku k vodě, to s ní jde s kopce. Tenkrát jim ta spolupráce šlapala velmi dobře. Udělala velkou chybu, kterou bude těžko napravovat.
Reagovat
Jan
svou
Reagovat
Faby
Ale Mugu sa údajne nesťažuje smile
Reagovat
smazaný uživatel
Řekl bych, že už jí její současný kouč nemá co dát. Karolína je sice dosti konzervativní a kouče mění jednou za uherský rok, ale teď to dává smysl.
Reagovat
SydneyOpen
já nevěděl že uherský rok trvá 3 měsíce smile
Reagovat
Krisboy
Karolína asi ten rekord fakt chce smile
Reagovat
misa
dnes prohrála třísetový zápas proti Jabeur, to jsem nečekal. Doufal jsem, že Tunisanka ve třetím odpadne, ale naopak Sofia nezvládla servis za stavu 4-4 a končí. Ale hlavně že je v pořádku a může už hrát. Trenér Jabeur nosí zajímavou roušku.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Žobér má s tím nesympatickým stvořením oblečeným jak na e55 docela problémysmile.
Reagovat
Vlk-v-trave
Koukam, ze zabka nejen Kenin vyzdimala, ale i dorazila:)
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Jj, super! Bravo Onssmile vyrovnaný zápas, ale ta lepší a sympatičtější vyhrálasmile
Reagovat
misa
Náhodou, nejkrásnější tenistka na světě smile Samozřejmě takových jako já asi na světě moc nebude a v Česku už vůbec ne :)
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Já si nebyl jist, jestli ses jí minule zastaval ty, ale josmile
Reagovat
misa
Já se jí zastanu vždy, pokud vidím nějakou nehezkou poznámku. A četl jsem už horší než je ta tvoje. Nevím, co proti ní lidi mají. Při servisu nezdržuje, nemá žádné otravné rituály, při prasátku nebo náhodně zahraném kiksu se vždy omluví, s rozhodčíma nemá žádné výstupy, při tiskovkách vystupuje sympaticky (i když nic neřekne)... Jediná otravný prvek je její otec, který na ni pořvává během zápasů a ona pak dostává warningy. Ještě by mohla volit během utkání slušnější slovník :)

Na podzim 2019 se jí lidi tady na TP posmívali, že jí lezou špeky z pod krátkého trika, od té doby trochu zhubla a má krásnou postavu. Na svojí výšku 170 cm má i hezké nožky, rozhodně má co ukázat, tak proč se nepodívat. Hraje přece v tom, co dostane...

Sonička je pro mě velká radost, hlavně v dnešní době. Kariéra se jí trochu zamotala, ale věřím, že časem zase bude konkurenceschopná.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Já nemám důvod ji nejak hejtit, jen jsme si nepadli do oka, a otec, no možná jeden těch, co tady byli včera/předevčírem na paškále...
Reagovat
tommr
tak nakonec Muguruza přece jen vydřela výhru nad Kalinskayou ale stálo jí to překvapivě hodně sil. Kalinskaya dneska podala opravdu dobrej výkon ... smile
Výhra Muguruzy je špatná zpráva pro Karolínu a Petru, ale dobrá zpráva pro Terezu Martincovou. Není ovšem pravda jak píšou v expreskách, že už má tu stovku jistou. Ještě pořád se může zbláznit Konjuhová a celý Miami vyhrát čímž by se dostala před Terezu ...
Reagovat
Vlk-v-trave
Ted jsem se podival na kterem miste je ta Anicka Konjuh...
...to musela dlouho laborovat se zraneninm, jinak si nedokazu vysvetlit, to jeji jako pekne, ale 241 misto:)
Take me prekvapilo, ze Kveta Pironkova je mimo top100.
Reagovat
EllNino
Ana mela operace lokte, rikala, ze kdyz to ani ted nepujde, skonci ...

Snad neskonci :)
Reagovat
Vlk-v-trave
Tak to by byla skoda, hodne sympaticka...
Reagovat
sojka1
ja si na to vzpominam, byla by holky fakt skoda. Ale lekla me, jak pribrala...
Reagovat
Vlk-v-trave
mohla by se leknout i dnes ta Stazka Sevastova...:)
Reagovat
sojka1
ta padne, ma jen "falesnou" formu... ;-)
Reagovat
tommr
proti Gauffový ale hrála dobře ...
Reagovat
sojka1
priznam se, ze jsem holky nevidela, pouzila jsem jen ten stary for, jak hrajes tuzku nebo vubec, pak jednou super a razem jsi zase dole... ;-)
Reagovat
tommr
já myslel, že si narážela na odstoupení Halepový ... smile
Reagovat
sojka1
to by bylo vtipnejsi... :-)) ale jsem o zapas pozadu, to vzepjeti jsem myslela prave s Gauff..
Reagovat
Tomas_Smid_fan
smilesmile
Reagovat
zfloyd
Anička velmi sympatická nemá se za co stydět,pěknej tenis,koťátko muselo vytáhnout veškerý tenisový um,včetně riskovánísmilesmile
Reagovat
Vlk-v-trave
Vyzdimala kotatko pekne:)
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Hodně tím počasim, sotva dýchala...
Reagovat
EllNino
Super mač
Reagovat
Vlk-v-trave
Medved tam nejak kulha nebo co, se zranil?
Reagovat
EllNino
Má křeče, škoda, že toho Alex nedokázal využít ... měl na něj ... ta chůze byla opravdu komická ...
Reagovat
Vlk-v-trave
Kalinka vyzdimala kote, a popyrin medeveda:)
Reagovat
EllNino
No jako je tam maso pocasi ... jsem zvedav na tu Petu s Elinou zitra ...
Reagovat
Vlk-v-trave
ja to urcite neuvidim, takze se nenastavuji ani na to, ze me to zajima:)
Ale verim vic Petre.
Reagovat
lvicek
No a jeste s "behnou" Svitolinou :/ To je fakt za trest. Stejne se malinko divim, prece jen Peta uz ma ted docela dost jmeno, spousta cen za fair play, oblibena, superdlouholeta clenka top10, wimbledonska vitezka - no proste se trochu divim, ze ji organizatori pomerne malo "vychazeji vstric" - co se tyce casu zapasu, nekdy i kurtu atd... V Miami urcite vedi, ze to tamni pocasi je pro ni krute. A pritom, kdyz ma rozumne podminky, tak dokaze hrat tak krasny tenis. Sami by mohli chtit, aby se ji hralo dobre. I kdyz mozna si mysli, ze v tech 11 dopoledne to jeste bude dobry, kdo vi. Vecer bude hrat SST proti Jabeur, coz nejsou vyslovene hvezdna jmena, ale to je asi proto, ze pocitali, ze tam bude Kenin misto Jabeur.
Reagovat
EllNino
a hlavně proto, že hrály včera, zatímco ta horní půlka má den volna
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Jj, zajímavý zápas. Přál jsem to Popymu, ale za Meresjeva si to vítězství Medvěd zasloužil. Popy může zpytovat svědomí, kde udělal soudruh chybu...
Reagovat
EllNino
Uf :)
Reagovat
Vlk-v-trave
:)
na konci jsem se pristihl, ze jsem vic tlacil tu Anicku...hrala sympaticky.
Reagovat
FulnekUltras
darmo, skúsenosti napokon rozhodli

vedel by som si to s mačiatkom predstaviť

smilesmilesmile
Reagovat
Vlk-v-trave
Kalinka na tom fh neskutecna:)
Treti MB pro kote...
Reagovat
Vlk-v-trave
:D
tak to bylo nadherne ze strany te Anicky. Dalsi Mb odvraceny po pekne fh po lajne...
Reagovat
Vlk-v-trave
A je po bitve.
Skvela hra Anny, musi to trochu bolet, ta prohra, chapu to hozeni raketou... ten ztraceny servis prisel po peknech dvou servisech na telo, vypadalo to dobre, vypadalo to, ze ji ten brejk zlomi a kote to vklidu dopinka, ale Kalina bojovala az do posledniho mice.

Moc pekny zapas...sympaticky vykon Kalinske, no musim pochvalit ten jeji fh, libi se mi:)
Reagovat
EllNino
Je skvely, roztoceny i placka :)
Reagovat
sojka1
vzdyt je to jen takove tuknuti... :-))
Reagovat
Vlk-v-trave
:))
Reagovat
Nike
Fandino, odbornice na slovo vzata, byla bys mi schopna rict, proc největší turnaj na okruhu Turnaj mistryn se na konci cele narocne sezony hraje v Cine, kde přijde na tribuny navic tak polovina kapacita, a ne treba v tenisových zemích, jako Austrálie ci USA, odkud pochází drtiva vetsina hvezd a taky historicky 24 z 27 světových jedniček? Mas nejaky důvod? A proč je turnaj podepsany az do roku 20028? Vazne by me zajimal důvod, proč je takovy velky turnaj turnaju v Cine, a ne treba v Austrálii, ktera je tenisova zeme. Samozřejmě penize, které WTA potřebuje, aby se uzivila. Kecy o závisti si strc nekam.
Reagovat
Nike
Zenska WTA se dlouhodobě ekonomicky trapi a prevlada u nich ekonomicke mysleni nad sportovním, jinak by tam nebylo tolik turnaju kazdy rok. Cina neni tenisovy narod. Ty návštěvy kazdy rok to potvrzuji. WTA zkratka potřebuje peníze, protoze ekonomicky na tom neni nejlépe. A jestli to nevis, tak znas tenis jen z televize, ty odbornice.
Reagovat
Fandina
Ale jdi ty brepto, nerozumíš tomu.
Reagovat
Holahej
V tenise je více vrcholů po celý rok, GS, OH, k tomu další velké a malé turnaje, hráčky můžou jít, když chtějí, z turnaje na turnaj, nové šance, navíc mají výhodu, že jsou ?svými pány?, na rozdíl od řady jiných sportů, kde nezahraješ nebo nevyhráváš?, tak nehraješ, nejsi nominován, nedostaneš smlouvu, apod., tak prohra v tenise není nic tak zásadního.., jak by se dle zdejších komentářů mohla zdát..., hráčky prohrávají, zhodnotí si na twitteru turnaj, kam až došly a napíší, že se těší, uvidí opět za rok...
Reagovat
Holahej
KP např.....Bye #AusOpen Till the next year. See you in 2022.
Reagovat
Vlk-v-trave
Garbina teda dost spatne zacala ten zaverecny set...Kalinka celkem snazivka, takze tohle bude hodne narocne vyhrat...
Reagovat
FulnekUltras
blixa by měl ještě trochu zaprokrastinovat a zatlačit ;-)
Reagovat
Vlk-v-trave
Skvela bitva... Kalinka na tom fh je celkem sikovna:)
Reagovat
tommr
ted už to Muguruza urve. Nečekal jsem ale, že bude Kalinskaya tak vzdorovat ... smile
Reagovat
sojka1
mozna, ale pekna bitva... :-)
Reagovat
Vlk-v-trave
kotatko uz vytahuje takove veci jako halfy:)
Reagovat
Petr_Fisk
A nebo neurve.
Reagovat
Petr_Fisk
Ka-ka-linka, kalinka, kalinka maja...
Ten zápas možná vyhraje a to by bylo hodně velké překvapení.
Sympatická holka...smile
Reagovat
zfloyd
je to pěkný masakr koťátko samý lajny , ale vychází to
Reagovat
Vlk-v-trave
Kvitova x Sweetolina (h2h 7:2)
Vidim to na postup Petry, take hodne bude zalezet v jakem psychickem rozpolozeni nastoupi Sweetka na kurt. Ale Petre verim i prez to, ze se nebude hrat vecer.

Maky x Arynka (h2h 0:0)
No potes koste, to bude asi dalsi bitva. Jeste snad nikdy, co jsme nasel proti sobe nehraly, tezko rict, co se tam stane:) Tipovat bych to nechtel...
Reagovat
EllNino
Tyjo Vlcku, uz spolu hraly 3x na seniorsky urovni, 2017 v kvalde Bielu ... Marketa 2:1 a pak cely turnaj ovladla, 2018 Indian Wells hladce pro Marketu, treti zapas trava, Marketa prvni set kanar, pak prohra 1:2 nakonec ...

Bude to tezke
Reagovat
Vlk-v-trave
Hmm, diky moc obe nesleduji. Jak by to byl Pella, nebo Wolf, tak mam zmakle i kvaldy putaku:)

ad. Bude to tezke. Tak to jedine bych si asi i tipl:)
Reagovat
EllNino
No ... Jeff Wolf uz ted dlouho nehral tyjo :/
Reagovat
Vlk-v-trave
no, nehral...:/
Reagovat
tommr
ty zápasy se ale nedají brát moc vážně, protože obě hráčky od té doby prodělaly dost odlišný vývoj. Markéta bohužel nenaplnuje naděje který se do ní v roce 2017 vkládaly zatímco ze Sabalenky se stala hvězda první velikosti ...
Tím ale nechci říct, že je Markéta úplně bez šance. Bude to nejspíš zase velká bitva jako s Bencicovou, ale víc tentokrát věřím Sabalence ...
Reagovat
Vlk-v-trave
No jeste abys veril Maky, to bys nas dost nastval:)
Reagovat
zfloyd
koťátko má problémy pustila první set, ale soupeřka je sympatická , usměvavá
Reagovat
Vlk-v-trave
kotatko se uz zlepsilo, ale ted ta volejova kanka na saku, a v jejim veku...:)
Nema svuj den, dneska. Ale Kalinka na tom returnu je tedy celkem schopna...to jo...
Reagovat
EllNino
No Anna jeste muze Terku vystrnadit ze stovky :(
Reagovat
Vlk-v-trave
Spis to dnes vypada na to, ze ji "vystrnadi" Garbina:)
Reagovat
tommr
a Muguruza zase Karolínu a Petru z desítky. To si nevybereš ... smile
Reagovat
SydneyOpen
https://www.wtatennis.com/tournament/902/miami/2021/order-of-play Petra 1.zápas smile a hned po ní na stejném kurtu Markéta. Zápas Barty s Vikou ve stejný čas jako Petra smile. No zítra by neměl být nějaký velký pařák kolem 28 stupňů a zataženo, někde píšou i o možnosti přeháněk tak snad to Petra dá, ve ČF Konjuh/Sevastova, Petra má velkou šanci na SF, vlastně první SF na Sunshine Double v kariéře tak snad toho využije, byla by to velká škoda
Reagovat
smazaný uživatel
Bude šilená vlhkost vzduchu a to není dobrý.
Reagovat
com
jo hrozi astma smile
Reagovat
lvicek
To je vazne frajerina, posmivat se neci nemoci, fakt ses machr!
Reagovat
tommr
škoda, ale já to tušil, že Petra nebude hrát pořád jen v noci. Holt se s tím bude muset nějak vypořádat ... smile
Reagovat
slacker
a neni divny ze v pavouku pokazde narazi na stejnou souperku tak brzo uz 3 turnaji po sobe?
Reagovat
smazaný uživatel
Peťa zitra první zapas na jedničce! No to bude zajímavý. smile
Reagovat
lvicek
Jeee, doufala jsem třeba v předposlední....
Reagovat
smazaný uživatel
Já taky! :(
Reagovat
Petr_Fisk
No cca od 11 do 14 tam mají být dešťové přeháňky a 28 stupňů. Tzn. velká vlhkost vzduchu a možné přerušování zápasu. Doufal jsem, že jí dají na večer, kdy už má být jasno a nižší vlhkost...
Hned po ní pak nastupuje Markéta.
Reagovat
smazaný uživatel
No právě. Bude mít proti sobě dalšího soupeře - počasí...
Reagovat
SydneyOpen
snad to dá no, nedalo se úplně počítat že bude nasazovaná furt na večer, je zkušená a ví jak se na "Miamské peklo" připravit smile
Reagovat
Petr_Fisk
Pokud má problém s astmatickou reakcí na vlhkost a vedro, tak se na to moc připravit nedá.
Reagovat
Nike
Jestli mate možnost, zapnete si Sinner vs Khachanov. Neskutečná úroveň. Šílená. Jak za tohle muzou dostávat stejne peníze, jak zeny? To je úroveň, pri ktere by normalni smrtelník odpadl po ctyrech gemech.
Reagovat
Nike
Kdyz si vezme clovek, jake tempo mely zapasy za Lendla atd., tak se jedna o uplne jiny sport. Šílené.
Reagovat
Petr_Fisk
V časech Lendla se tam aspoň točily menší peníze, ale to současné srovnání se ženskými prizemoney je šílenost.
Reagovat
Nike
Minimálně za to, ze zensky tenis tak netahne, za normální situace plne hlediště na tento zapas, nebo Medvedeva a prázdne na Muguruzu, tak stejne prize nedavaji smysl.
Reagovat
Petr_Fisk
To je jen špička ledovce, ale toho co nedává v posledních letech smysl je hromada. Lidstvo drsně degeneruje a vymýšlí jednu blbost za druhou...smile
Reagovat
Nike
Jj, za chvíli se nebude moct používat ani slovo černý, nebo kdyz nezaměstnaji lesbicku ci gaye, tak to bude hned utlacovani.
Reagovat
Fandina
Fascinují mě ty kecy o penízích kluci holky. Jde o jeden sport, ale je jasné, že muži jsou předurčeni k tomu, že hrají silovějším stylem než ženy. Mají stejně peněz. Nezáviď.
Reagovat
Petr_Fisk
Já tam závist nevidím.
Je tam jen pragmatická úvaha, že vyšší návštěvnost na zápasech a sledovanost v TV generuje víc peněz.
Reagovat
Fandina
Kluci hrají na centru a Mugu na menším kurtu, je logické, že když jdeš na turnaj, máš tendenci vyhledávat větší kurt. Jinak WTA a ATP mají svoje turnaje a podle toho finance. Podezdřívat WTA, že se neuživí, když má turnaje, kde kluci nejsou je nesmysl. Tady mají stejné prachy, protože je to společná akce. A co? To je ta závist.
Reagovat
Fandina
podezřívat
Reagovat
FulnekUltras
závist? spíš prostý divácký sexismus ;-)
Reagovat
Nike
Neni to závist ani sexismus. Je to logicka úvaha. Peněz ma byt vic tam, kde to tahne obecenstvo a tudíž marketing. Muzsky tenis tahne na maximum, proto je logické, ze by meli dostávat vic. A to, ze hraji na tri vítězné na grandslamu treba neresim vůbec. Jen to, jak je co sledovane.
Reagovat
Fandina
Je to závist a sexismus. Nepřeneseš přes srdce, že někdo má stejně peněz jako druhý. A ani tě nenapadne, že se může na to třeba mnohem víc nadřít než ten druhý.
Reagovat
Nike
Nikomu nix nezavidim, to, ze jsi domysliva, je tvuj problém. Nic jineho v tom neni, nez uvaha o tom, ze kdyz je neco sledovane vice, melo by to generovat vic penez. Domyslivost o sexismus a závisti si nech.
Reagovat
Fandina
A co jiného to je, když ti vadí, že má někdo stejně peněz. Závist nebo sexismus.
Reagovat
Nike
Takže tobe tedy nevadi, ze fotbalisté například dostavaji miliony a doktor, ktery ti zachrání život, ma oproti fotbalistům skoro mic? Nevadi ti to? Schvalne.
Reagovat
Fandina
A proč ti vadí, že když je společný turnaj kluků a holek, tak mají stejné prachy.
Reagovat
Nike
A kdo se bavi o stejnem turnaji? Myslim to globalne.
Reagovat
Fandina
Globálně je to tak, že holky mají svoje turnaje a svoje prachy a kluci dtto. Pak jsou společné a tam na některých mají stejně peněz. A to ne na všech. Takže na svém okruhu se uživí holky, takže nechápu, co ti vadí, že na společném mají stejně peněz jako kluci. Zřejmě je to praktičtější, kupovat si lístek extra na jednotlivé kurty, pro kluky a holky, když ani kolikrát nevíš kde kdo bude hrát, nebo jestli ho přesunou tam a tam. Takže je to závist, nic jiného.
Reagovat
FulnekUltras
jak říkám - většina diváků prostě víc ocení prostý nominální výkon - tak to bohužel je
Reagovat
Nike
Zenske turnaje mimo Austrálii nejsou nikde navstevovane. Proc asi dali tolik turnajů do Číny a závěrečný taky? Jen penězům, jinak by WTA nemela nic. A stejne v Cine na tribunach je dvacet diváků. Ani na finále neni trictvrtina stadionu, treba na Mandatory v Pekingu obsazena. Zensky tenis netahne, i kdyby byl kazdy zapas na centru.
Reagovat
Fandina
Dřív žádné turnaje v Číně nebyly a také se hrály. To jsou kecy tohle. Kdyby ženský tenis netahl, tak by se žádný samostatný turnaj holek nemohl konat. Těch společných moc není.
Reagovat
Nike
Kecy jsou to, co tu pises. Do Ciny musely jit turnaje proto, ze maji nejvic obyvatel a tudíž největší možnost generovat peníze. Nic vic. Muze jit NHL hrat do Ciny? Muze, ale proč by to delali, kdyz po cele EVROPĚ vyprodaji každou halu. Taky proto se v Cine neodehral zadny zapas a treba v ČR ano.
Reagovat
Fandina
Proč by se hrál hokej v Číně, když je to nezajímá. Tenis se tam přenesl od doby Liny, začal je zajímat. Proto tam jsou turnaje. Máš to pomotané.
Reagovat
Nike
Omyl. Cinu zajima uplne všechno. Fotbal, hokej, tenis. A cinane se nadchnou pro všechno. Fotbal tam nebyl taky nic moc, a ted? V Cine je evropsky hokej sledovany hodně. Ale NHL se nechce zaprodat za miliony dolaru, i kdyby tam byla samozřejmě plná hala. Fotbal se taky zaprodal do Kataru na MS, tenis zase do Ciny, hokej zatim ne. A mimochodem Cina ma s USA neuvic turnajů v sezóně WTA. A proc? Proc maji vystavene hráčky jet po cele dlouhé sezone do Ciny pres cely svět a hrat pred třiceti divaky? Jen kvůli penezum. V Evropě by je nedostali. A proc? Protoze ženský tenis netahne. Tečka.
Reagovat
Fandina
Když nikoho ženský tenis nezajímá, proč má WTA tolik turnajů mimo Čínu, jakto, že se uživí. Nerozumíš tomu. Pro tvoje info. WTA má samostatné turnaje kde nehrají chlapi. To doufám, chápeš.
Reagovat
Nike
Jasne, dalsi domyslivost. Ja nepsal nikde, ze bez turnaju v Cine se WTA neuzivi. Kdyby nebylo tolik turnaju v Cine, tak WTA nema tolik peněz, to je uplne jasne, ale uzivili by se. Každopádně by tam nebylo tolik peněz, kolik je.
Reagovat
Fandina
Turnaje v Číně se hrají pár let. Předtím se WTA uživala. Chápeš to.
Reagovat
FulnekUltras
netáhne jedině krátký komín ;-)
Reagovat
Petr_Fisk
smile
Reagovat
Petr_Fisk
Malá technická...
NHL je v Číně velmi populární a sledovaná.
Reagovat
Fandina
Já to nevím a ani jsem s tím nezačala. Fascinuje mě jen to, že někdo má představu, že kdyby se nehrály turnaje v Číně, tak se jinde neuživí.
Reagovat
Nike
Škoda slov. Jen domyslive feministicke kecy a domysleni si. Fakta neuznas. Az budes příště nadavat, ze ma fotbalista nebo politik tolik peněz a tva kamarádka, nebo ty dřete na dvamactce a nemate nic, pak si vzpomeň na tohle. Hotova feministka.
Reagovat
Fandina
Jj, škoda slov. Závidíš, že mají stejně peněz. Nic jiného neumíš.
Reagovat
Nike
smile
Reagovat
Ela-fon-isi
smile neuvěřitelný výkony a radost ze hry.
Reagovat
Nike
smile
Reagovat
Fandina
hrála hodně rychle po dopadu a Kája to nestíhala. Viděla jsem třetí set a Pegula sice přišla o podání, ale nebylo to až tak jednoznačné, ukončila game dvojchybou, ale celkově byla lepší. Tak snad se zase Kája zase začne dařit víc na podání, myslím si, že esová královna byl hlavní důvod Káji úspěchů. Dneska 5 ex a 8 df. To dřív nebývalo.
Reagovat
Fandina
zase Káje začne dařit ... 5 es
Reagovat
Mr.Pink
ty df souvisi s psychikou, riskovala druhy servis, pze mela respekt z returnu.
Reagovat
paddy
Proč by vývoj zápasu měla vždy určovat jen naše hráčka?

Jsou to spojené nádoby. Vždy hraješ to, co ti dovolí soupeř.
Jestli to spíš nebylo tak, že Plíšková byla ve hře, jen když Pegula polevila. Min 2 servisy Pegula ztratila po DF při BB.

Prostě lepší hráč vyhrál 3x za sebou. Výsledky po pauze nelžou. 50% úspěšnost patří pouze do top50.
Reagovat
Fandina
To jsou moudra. To se jen tak nevidí. Nechápu, co tím básník chce říci.
Reagovat
paddy
Žádný komplex nebo smůla. Plíšková hraje špatně uz dlouho. Cca 50% úspěšnost hovoří za vše. smile
Reagovat
sojka1
a dovedl by sis alespon predstavit, ze ten "komplex" nemusi byt jen z konkretni hracky, ale z urciteho uderu, stavu, situace.... co kdyz ji toto naskakuje bez ohledu, s kym hraje? Plus jeste k tomu Pegula teda... vzdyt to vubec neni ona... :-(
Reagovat
Vlk-v-trave
no nechci se tady nejak zastavat mistra paddyho :D
Bo obcas nevim, kdy pise vazne a kdy je to styl recese ala ceska soda...
...ale on preci pise jen z hlediska stats. A tam nejak nechce ten komplex resit, jen obecne ze dle nich je nejaky problem:) Jak ho nekdo nazve, tak to je uz vec jina, a asi si to ani nechce nejak predstavovat...:)))
Reagovat
sojka1
:-))) ja ale nijak prece nezpochybnuju statistiku, jen ten suverenni vyrok, ze nejde o komplex....
Reagovat
sojka1
jo aha, jsem roztekana, on nechce.... tak nema otvirat diskusi...
Reagovat
Vlk-v-trave
:) Ano, spravny poznatek...
...otevira tim prispevkem paddy diskusi, nebo ne...je to neco jako u Shakespera...Byt ci nebyt... tedy Otevira ci neotevira, tot otazka :D
Reagovat
paddy
5 měsíců vypadla z plné zátěže a to je jako návrat po zranění. Některé ukončily i kariéru. Je doživotně zajištěná, nebojuje o život, psychicky a fyzicky je pomalu opotřebovaná. S jejím přístupem se bude těžko vracet.

Není to komplex, ale geny. Kristýna na kurtu vypadá podobně. Vidí to hodně lidí. Na idnesu lidi pořád píšou "líná". O Kvitové jsem to nikdy neviděl napsat.

Ti nejlepší jsou zarputilí a vůli dokáží překonat horší doby. Takových je samozřejmě pár.
Reagovat
Vlk-v-trave
... oteviras psychologickou poradnu?:D
Reagovat
sojka1
ja ale vychazim z faktu, ze jde o profesionalni sportovkyni, ktera stale jeste (myslim, ze na rozdil od Tyndy) verejne deklaruje nejake vykonnostni cile a mety. Pokud by se citila zajistena a byla "lina", tak nebude experimentovat s trenery, ale normalne to prece zabali a nebude jen paberkovat a poskozovat si znacku.... vzdyt je na ni jasne videt, ze vubec neni v pohode (a bozinku, co pisou lidi na iDnesu, me v podstate nezajima)...
Reagovat
FulnekUltras
hlavní problém je už roky ta pojízdná klec, ve které ji hrdla nabízí sponzorům jako cvičeného medvěda - teda emeritní "jedničku" - a když na Tebe v kleci spadne ještě deka...
Reagovat
paddy
Reagovat
Vlk-v-trave
Reagovat
paddy
přání a činy je rozdíl

miliony lidí chtějí cvičit, ale jdou jednou do tělocvičny, a pak se na to vykašlou

nerozhoduje ani talent, ale hlavně dřina - Safin je příkladem

znám 3 knihy, které o tom píšou. Četl jsem jen tu třetí. V první se píše o Federerovi, což bude pro tebe.

1) Matthew Syed - Bounce: The Myth of Talent and the Power of Practice
2) Daniel Coyle - The Talent Code: Greatness Isn't Born. It's Grown. Here's How.
3) Geoff Colvin - Talent is Overrated: What Really Separates World-Class Performers from Everybody Else

ke stažení na
https://1lib.eu/
Reagovat
paddy
úryvek z 1)

No, Federer's advantage has been gathered from
experience: more precisely, it has been gained from a
painstaking process of encoding the meaning of subtle
patterns of movement drawn from more than ten thousand
hours of practice and competition. He is able to see the
patterns in his opponent's movements in the same way that
chess players are able to discern the patterns in the
arrangement of pieces on a chessboard. It is his regular
practice that has given him this expertise, not his genes.
Reagovat
Vlk-v-trave
No konecne je to potvrzene, Fedex mne nikdy neprisel jako vyjimecne talentovany...ani jsem si ho nevsiml jak zacal hrat :D
Trebas v porovnani s Kyrgiosem.

Co se pise o Nadalovi a Djokovicovi?
Reagovat
Mr.Pink
fedex je vyjimecne talentovany, ale bez driny je ti talent k nicemu
Reagovat
paddy
Nic, ale hlavní myšlenka je, že jen talent nestačí. Nějaký talent je potřeba, ale vše je neustálém opakování rutinních pohybů.
Talentovaní brzy odpadnou a dříči se dokáží prosadit i s malým talentem.
Lendl, Pavel Nedvěd...
Reagovat
sojka1
tak ja ted sleduju kotatko s tou sympatandou, takze nemam cas na sachovou analyzu, ale jsem v uzasu, ze ty mas zanalyzovanou treningovou pripravu Kaji.... :-)
Reagovat
paddy
Stačí dvojčata vidět přístup v zápase, což irituje i lidmi tady, nejen na idnesu
Reagovat
sojka1
jenze v mnohych pripadech nevidim, bohuzel, zadny rozdil mezi lidmi tady a na iDnesu... :-)
Reagovat
Mr.Pink
no vidis, o lidech z idnesu jsem chtel napsat to same, co ty, ale dal jsem na tvoji radu, ze je zbytecne o tomhle diskutovat :)
Reagovat
sojka1
:-)))
Reagovat
lars
A kolik linych tenistek se dostalo do top 10 wta zebriku v tomto stoleti ?
Reagovat
paddy
neptej se mě, ale lidí na idnesu smile
Reagovat
lars
Aut
Ale slovo "lina" jsi uvedl ve svem komentari ty.
tak nebud "liny" a spravne odpovez :)
Reagovat
paddy
Asi nechápeš, že uvozovky znamenají citaci, pak je těžké debatovat
Reagovat
lars
A proc si z idnesu vybral slovo "lina" a ne nejake jine slovo ?
Reagovat
Mr.Pink
a proc argumentes lidmi z idnesu?
Reagovat
paddy
Problém s přístupem tam asi bude, když si toho všímá více lidí napříč weby
Reagovat
Mr.Pink
to pro me neni argument
Reagovat
lars
neblabol.
A jaka je pravdepodobnost ze tenistka bude hrat na 3 po sobe navazujicich turnajich svuj 2. zapas na turnaji se stejnou tenistkou ?
Taky 50 % ?
Reagovat
paddy
50%+ je úspěšnost v zápasech KP po pauze, okolo 12 z 22, spočítej si to přesně
Reagovat
lars
aut.
na to jsem se te neptal
Reagovat
paddy
to je nesouvisející věc, nikde nepíši o 3 turnajích za sebou

v H2H není nic neobvyklého, že někdo prohraje 3 zápasy za sebou.
Serena vyhrála nad Sharapovou 18x za sebou a 10x nad Azarenkou

Často rozhoduje aktuální forma, a protože teď hrály během krátké doby, kdy se Karolíně nedaří a naopak, tak není překvapení, jak to dopadlo. Bookmakeři formu postupně zohlednili i v kurzech.

kurzy na Pegulu, která má přitom nižší ranking
1,93 1,62 1,56
Reagovat
lars
aut.
to je souvisejici vec, protoze si napsal, ze to neni smula
Reagovat
tommr
i přes dnešní prohru a neobhájení finále z posledního ročníku by se měla Karolína i nadále udržet v top-10. Zatím je v průběžným žebříčku na 9.místě a předstihnout jí můžou už jen 3 hráčky:

Kvitová - pokud dojde aspon do semifinále
Muguruza - pokud dojde aspon do finále
Azarenka - pokud v Miami získá titul

Nepředpokládám ale, že by se to všem třem povedlo současně ...
Reagovat
com
tak tak, Kvitova je stale za ni smile A jelikoz obhajuje i Stuttgart, tak by za ni mela byt jeste pekne dlouho smilesmile
Reagovat
Vlk-v-trave
No tenhle zebricek je uz jen nejaka zamrzla archaicka zalezitost, ktera je takovym utesovakem pro nektere fans:)

V top10 ted neni zadna CR hracka...

11. Muchova
12. Krejcikova
14. Kvitova
20. Maky
28. Kar. Pliskova
38. Marus Bouzkova
42. Terka Martincova

Tohle podle mne celkem ted odpovida realite, a neni to uplne spatne...nebot tam je 7 hracek do top50... potom jsou uz nase mimo top100 a vykonama to take celkem odpovida.

Da se predpokladat, jak se neco nezvrtne, ze po Miami Petra Kvitova bude v top10... sance je tam i pro Marketu, to jeste zlepsit.

Skoda Kaji Muchove, ktera prisla o top10 neucasti v Miami, ale je to tak spravne, nehraje takze neni co resit...

Jinak zatim:

No1. Osaka, coz take odpovida zatim vic realite.:)
Reagovat
tommr
to si vypsal situaci v letošní Race, ale na tu je ještě příliš brzo aby se dala brát nějak vážně. Směrodatná začne být až někdy po Wimbledonu ...

Já pořád vycházím z toho oficiálního i když "zamrzlýho" žebříčku, který se navíc po Miami začne "odmražovat" ...
Reagovat
Petr_Fisk
Nemá být náhodou zamrzlý až do konce roku?
Reagovat
tommr
částečně zamrzlý bude, ale s postupným odmražováním se začne už po Miami. Před pár dny byl o tom tady na TP dokonce celý článek ...
Reagovat
Vlk-v-trave
Vzdyt je uz duben... da se dle toho uz trochu orientovat... jasne plus minus... ale porad lepsi nez se orientovat dle zamrzlika:)
A...uprimne si to rekneme..., jestli jde o WTA, tak se nic nevyjasni ani po Wimbledonu...:)
Reagovat
misa
To 42. místo říká o vypovídající hodnotě tohoto žebříčku vše.
Reagovat
com
Doufam, ze se potvrdi trend, kdy Pegula zvitezi nad Karolinou, a v dalsim kole sama vypadne smile čůza jedna smile
Reagovat
FulnekUltras
sekernica už čeká ;-)
Reagovat
tommr
já jí naopak budu od ted fandit. Když dojde daleko tak aspon nebude to vyřazení Karolíny tak bolet ... smile
Reagovat
FulnekUltras
tak aspoň ten set - štávu hledejte jinde smilesmilesmile
Reagovat
Nola
Kaja to mala dotiahnut, obdivolala som ako sa zdvihla v 2.sete a viedla aj v 3., vyzeralo, ze to zvladne
inak 2. a 3.set bol uplne zrkadlovy, v oboch viedli hracky 4:2 a nakoniec skoncili 6:4

vobec si nemyslim, ze ju tato prehra psychicky polozi, dokazala sama sebe, ze dokaze s Pegulou hrat vyrovnanu partiu, nabuduce, ale musi nastupit v uvodnom sete, dnes tam bola iba jedna hracka
Reagovat
sojka1
zaver tretiho setu jsem nevidela, myslela jsem, ze to z Kaji spadlo a uz je za vodou... ani na vterinku jsem nezapochybovala o tom, ze by to nedotahla... jeste se kouknu, cim to zbacala... jinak ten nastup, o kterem pises, je logicky, ale kdyz se pri zahajeni trepe jako ratlik a je drevena.....
Reagovat
EllNino
Za stavu 3:2 zahrála skvělou hru na servisu, čisté údery, první servis ... 4:2 - pokračování, krásným returnem si připravila brejkbol ba 5:2 ... Jess už tak trochu ue zouflaství dala kraťas, který nebyl nijak krátký a taková Markéta by ho doběhla a (asi) zamázla, jak to včera jednou předvedla ... ale Karolína není Markéta, přišlo mi, že tam prostě byla, ale ani tam nešáhla, nic ... pak si to Jess uhrála na 3:4 a Kája šla podávat proti slunci ... bez 1. servisu, nějaké zbytené chyby a špatná rozhodnutí (kraťas podobné kvality z její raketa Pegula v pohodě potrestala), po dalším skvělém returnu další brejkbol a ten už byl konečný ... 4:4

No a pak už to šlo z kopce, Jess se rozehrála a Karolína pak při vlastním servisu - return pod nohy z druhého servu, dvojchyba (přiriskované druhé), kiks z returnu druhého servu na 0:40, dobrý servis na 15:40 a na závěr super servis, dobrý return a out do volného prostoru, kde by ale Jessica byla ...

Konec šmitec, bohužel, mnoho povyku pro nic :/
Reagovat
sojka1
ja se picnu.... ale diky moc!
Reagovat
svetova.dvojka
Plíšková nemá ten zabijácký instinkt jako třeba Noami Osaka.

Plíšková je naprosto tuctová hráčka, charisma žádné, boj za vyšší principy u ní také nevidím.
Kdyby teď ukončila kariéru nikdo by to ani nezaregistroval, naprosto tuctová tenistka.smile
Reagovat
tommr
boj za vyšší principy? Jak tě znám tak tím zřejmě myslíš BLM a podobný zvěrstva? smile
Reagovat
Blondie
Tak zrovna boj za vyšší principy u Karolíny pozoruji, podporuje jak nemocné děti, tak i seniory...
Reagovat
SydneyOpen
Bojovnice za vyšší principy? To je jako číst článek z 50.let
Reagovat
svetova.dvojka
Že to Karolínu pořád baví prohrávat, měla by si dát pauzu...smile
Reagovat
tommr
dnešní zápas rozhod nedoběhnutej kratas za stavu 4:2 40:30 ve třetím setu. Karolínu to zlomilo a Pegulu naopak nakoplo ... smile
Herní projev Karolíny je ale v poslední době strašnej a na tom by nic nezměnila ani případná dnešní výhra. Tady už nejde jen o komplex z Peguly (i když ten je nezpochybnitelnej). Karolína vypadává v poslední době s průměrnými hráčkami, které by dřív snadno porazila a k těm silnějším se už vůbec nedostává. Je prostě v těžký krizi a východisko z ní není nikde na obzoru. Na zásadní změnu herního stylu je už Karolína příliš stará a ten současnej jí nikam nedovede ... smile
Reagovat
Mr.Pink
proc by to nezmenila pripadna vyhra proti jess? naopak by ji takove vitezstvi velmi pomohlo
Reagovat
tommr
i kdyby to dneska uhaluzila tak by prohrála v příštím kole se Sakkari. S jejím momentálním herním projevem prostě nemá proti top-hráčkám šanci a jedna výhra by na tom nic nezměnila ... smile
Reagovat
Mr.Pink
provozoval jsi nekdy nejaky sport zavodne? ty opomijis psychiku, ktera je velkou soucasti vykonu.
od polovinu zapasu hrala vyborne, az na ten zaver.
Reagovat
tommr
závěr je ovšem v tenisu to nejdůležitější, že ...
Reagovat
Mr.Pink
tohle nema cenu
Reagovat
sojka1
jsem rada, ze alespon nekdo chape, protoze.... zase jsem se jen ujistila, ze nema smysl o tomhle vubec diskutovat (snad jen je zajimave, kam az to ktery diskuter pusti a kam az dojde) ;-) jinak komu nikdy nechromla ruka a neparalyzovala ho ta hruza, ze ma zahrat uder, ktery mu "vypadl" (a nekomu zrejme vypadavaji cele pasaze hry, coz osobne neznam) tak ten vubec nevi, ktera bije. Pruvodni projevy paniky jsou pripadne na internetu... :-)) Nemluvim o spatnrm dni, spatne forme, momentalni indispozici, spatne hre, spatne taktice, spatne urovni hrace vubec, jde mi ciste o ten psychicky kolaps, jehoz nastup je spontanni.....
Reagovat
Mr.Pink
absolutni souhlas, tommr zrejme nikdy zavodne nesportoval, ale i clovek bez sportovni minulosti, pokud je schopen empatie, by tohle mohl alespon trochu chapat.
ano, nema smysl o tomhle diskutovat, ale nekdy se clovek neudrzi :)
Reagovat
smazaný uživatel
Znám to trochu ze stolního tenisu. Při důležitým zápasu mi totálně ztuhla ruka, ale obvykle na začátku zápasu, postupně to přešlo. Tohle už je divný.
Reagovat
sojka1
je to divny...
Reagovat
Petr_Fisk
U stolního tenisu se psychická křeč projeví ještě razantněji, protože je extrémně rychlý a nepatrný rozdíl v držení rakety daný ztuhlostí má velký vliv.
Mockrát jsem to zažil.
Reagovat
tommr
tvých názorů si jinak vážím, ale pokud chceš prohry s Pegulou svádět jen na Karolínin komplex z ní tak nemohu souhlasit. Je sice pravda, že Karolína byla hlavně ze začátku a na konci zápasu strachy úplně paralyzovaná - to musel každej vidět. Nesouhlasím ale s tím, že by to vyřešila jedna uhaluzená výhra. Co vyřešila výhra v odvetě s Collinsovou? Karolína je v těžký krizi a není to primárně o jejím strachu z nějaký konkrétní soupeřky. Ten strach jen znásobuje problémy který jsou daný ztrátou obávanýho servisu, pasivní hrou, stále se zhoršujícím pohybem atd. Pokud tohle Karolína nějak nevyřeší tak jí žádnej psychickej doping v podobě jedný uhaluzený výhry nepomůže ... smile
Reagovat
sojka1
predesilam, ze ja samozrejme nevim, co se deje s Kajou, jen vychazim z vlastni zkusenosti, protoze jsem to zazila a uz jsem si tady dokonce o tom i psala se spanielem. (Prekvapilo me, ze to "chyti" i rekreacni hrac.) Sama u sebe jsem si to vysvetlovala neustalym skrytym tlakem tymu na sve vyhry. (Neprohrala jsem singl cele dlouhe roky.) Najednou mi vyplivl FH a mela jsem drevenou, ztuhlou ruku, zacala jsem se potit a nemohla jsem dychat hruzou. Jen pri FH! Nekdy to odeznelo, nekdy jsem dohrala tak, ze jsem si ho proste obihala. Nekdy to naskocilo az koncem zapasu. Nekdy na jeho zacatku, proste magorina. Resila jsem to s cvokarem, priznavam. Trvalo mi to cele leto..... to jen tak pro ilustraci....
Reagovat
sojka1
zapomnela jsem dodat, ze mluvim o davne lize, nasi soutezi smisenych druzstev....
Reagovat
paddy
ten kraťas jsem viděl doběhnutý, ale nemohl jsem uvěřit, že se ho ani nedotkla smile

kde není vůle, tam nejsou GS tituly smile
amen
Reagovat
FulnekUltras
tituly bych snad ani nepožadoval...

https://www.youtube.com/watch?v=yeugUcTiDK0
Reagovat
paddy
To je dětská skála

Chce to kilometr a celý bez jištění smile smile

https://www.youtube.com/watch?v=tnRoda7Ke2w
Reagovat
FulnekUltras
u Káji nejsem náročný ;-) stačí když se dokáže "kousnout" tam, kde je to potřeba - ani odřít se při tom nutně nemusí ;-)
Reagovat
Drzymalski
Dobrá estráda. Karolina brzy nadobro opustí světovou desítku a bude se pohybovat na pozicích které měla v prvních letech kariéry. Jakýkoliv triumf na velkém turnaji, o GS nemluvě, bude mission imposible. Musel by se sejít los a haluz dohromady.
Reagovat
magnus
Dnes znova zahrala skvelo.Prvom sete jasne dominovala,ale potom to bol vyrovnany zapas,ale napokon mala viac štastia sympaticka Jessica.V dalšom kole Sakkari to bude tažke ale aj ju može zdolat ak bude aj nadalej hrat tak skvelo.smile
Reagovat
paddy
to bude vyrovnaný zápas smile
Reagovat
Alien
Prosím vás. A naše jednička už s Pegulou také někdy hrála? Jako pro porovnání, no!
Reagovat
Blondie
Ale tohle už je týrání zvířat, tohleto!
Reagovat
FulnekUltras
;-)
Reagovat
tommr
Petra to má s Pegulou 2:0, zatímco Karolína 0:3 ...
Na druhou stranu má Petra bilanci se Zhengovou 0:1 zatímco Karolína 3:0 ...
Co z těchto nezpochybnitelných faktů vyvozuješ?
Reagovat
Blondie
Nic, dělá si srandu z místního pseudofanouška Karo :)
Reagovat
lars
A proc to neadresuje tomu mistnimu pseudofanouskovi ?
Reagovat
Blondie
Adresuje ;)
Ono to tam nemusí být explicitně napsané, prosím pěkně. Stačí, že je to narážka na jisté diskuze ;)
Reagovat
lars
neadresuje. Uvedl: " Prosim Vas"
Reagovat
Blondie
Promiň, ale já fakt vím, na co naráží ;)
Reagovat
com
tak zase az ve Stuttgartu smilesmile
Reagovat
com
hlavne at se tam nehlasi Pegula smile
Reagovat
tommr
tak to je ale velkej problém. Pegula je už v žebříčku tak vysoko, že bude objíždět všechny velký turnaje a Karolína se tudíž před ní nikam neschová ... smile
Reagovat
lvicek
Rikal komentator na O2, ze ma Karolina kliku, ze Pegula jede do Charlestonu, kde bude hrat oba turnaje a do Stuttgartu ne, takze muze byt Karolina uplne v klidu, protoze cely duben se s Pegulou nepotka ;).
Reagovat
tommr
i kdyby to byla pravda tak momentálně může Karolínu vyřadit prakticky každá hráčka, která moc nechybuje ... smile
Reagovat
lvicek
Co treba radsi "Hlavne, aby hrala Karolina lip."
Reagovat
Ela-fon-isi
Taky mi bylo Karolíny až líto, v prvním. Vypadala, že jde na porážku. Ve druhém jsem byla ráda, že si začala víc věřit a ve třetím doufala, že vyhraje. Snad ten strach ( úzkost ) brzy setřepe. Každopádně už nikdo nemůže tvrdit, že Karolína je jednoduchá bytost.
Reagovat
Jan
smile
Reagovat
misa
Pegula je třetí pod čarou, tak se modli ať neodstoupí několik hráček :)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist