Končím, oznámila potrestaná Llagosteraová

19. 11. 2013, 17:55
Aktuality 4
Týden poté, co Nuria Llagosteraová-Vivesová dostala dvouletý zákaz startů za pozitivní nález na pervitin, ukončila španělská tenistka kariéru. "Můj sen o olympijských hrách v Riu de Janeiro v roce 2016 byl zničen. Jsem ve slepé uličce, moje tenisová kariéra je u konce," uvedla třiatřicetiletá deblistka.
Profily hráčů
Nuria Llagosterová-Vivesová

Drogu odhalila v jejím organismu dopingová zkouška na červencovém turnaji ve Stanfordu, kde kvůli zranění své deblové partnerky Schiavoneové Španělka ani nehrála. "Nedokážu si vysvětlit, jak se ta látka v mém těle vzala," řekla bývalá 35. hráčka světového žebříčku ve dvouhře.

V singlu vyhrála Llagosteraová dva turnaje WTA, ve čtyřhře získala 16 titulů. Svou nejlepší sezonu prožila v roce 2005, kdy v marockém Rabatu získala první titul a v žebříčku se dostala na 35. místo. Nyní už hraje jen čtyřhru, v níž se svého životního výsledku dočkala v roce 2008. Tehdy po boku krajanky Martínezové-Sánchezové vyhrála Turnaj mistryň.

pva, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

4
Přidat komentář
smazaný uživatel
Když si vzpomenu na 70. a 80. léta - hráči se dostávali do světové desítky krátce po dvacítce a ve třiceti většinou končili (a třeba takový Borg končil ve věku 26 let)... Dneska je náš Veselý rarita, že je mu dvacet, a dostal se do světové stovky... Téhle kočce je 33 let a chystala se na olympiádu v Riu ve 36 letech...
Reagovat
PetaM
No jo, ale do čtyřhry. Tam se věk posouvá a ve 30 se vůbec končit nemusí :D
Reagovat
tommr
Španělsko je příští rok soupeř našich holek v prvním kole FC a Llagosteraová-Vivesová by na ten zápas možná byla v nominaci jako deblistka ...
Je docela zajímavý jak naše soupeře v poslední době kosí tresty za doping (nejdřív Troický, ted Llagosteraová-Vivesová) ...
Reagovat
Mayo
veľká škoda
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist