Královně tie-breaků hrála Tereza od Matušky. Ta skreč mě překvapila, říkala Martincová

7. 10. 2022, 10:11
Aktuality 4
Nebyla by to Tereza Martincová, aby nedovedla nějaký ze setů svých zápasů na turnaji v Ostravě do tie-breaku. Povedlo se jí to i v duelu proti Anett Kontaveitové, která na Agel Open přijela obhajovat loňský triumf. A zkrácená hra osmifinálového klání byla rozhodně veledůležitým momentem celého zápasu.
Profily hráčů
Tereza Martincová (© j48tennis.net)

Tereza Martincová sice ztratila první míč, vzápětí ale otočila na 4-1 a soupeřku už do obratu nepustila. "Bojovalo se nahoru dolů," vyprávěla. Ale právě bojovnost je nejsilnější stránka tenistky s potetovanou rukou a tie-breaky její doménou. V Ostravě jich i s loňským rokem hrála šest a všechny vyhrála!

Když pak Tereza Martincová vzala Kontaveitové i první servis ve druhé sadě, nastal okamžik, který možná diváci v hale tušili… Estonská tenistka, která se nechávala po první sadě několik minut ošetřovat, zápas vzdala. "Z té skreče jsem byla překvapená, nevěděla jsem, že jí něco je. Je to zvláštní, člověk je na jednu stranu rád, že zápas vyhrál, na druhou stranu určitě nechtěl vyhrát takovýmhle způsobem," vyprávěla Martincová.

Co si pak obě hráčky sdělily u sítě? "Řekla mi, že to prostě nezvládne dohrát. A já, že mě to mrzí, snad to její zranění nebude tak vážné a brzy bude zpět," dodala čerstvá čtvrtfinalistka.

Více o zdravotním stavu Terezy Martincové najdete na Livesport Zprávy.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, Livesport, Tomáš Rambousek

Komentáře

4
Přidat komentář
Tomas_Smid_fan
o zdravotním stavu Terezy Martincové jsem se na Livesport zprávách nic nedozvědělsmilesmile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Hmm, díky dostal jsem se na jiný článek.smile Možná bylo lepší dát odkaz přímo na ten, kde se o tom píše.smile
Reagovat
Tennisfan77
Škoda že nebyl úplně plný dům, ta obsazenost byla sotva 50%, ale Martincová hrála dobře, obecně to byl velmi kvalitní první set, málo chyb, hezké výměny. Ta hodinka stačila na čumendu.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist