Krejčíková je po týdnu znovu ve finále! V Ostravě ji čeká světová jednička i elektrizující atmosféra

8. 10. 2022, 16:37
Aktuality 115
WTA OSTRAVA - Barbora Krejčíková na domácím halovém turnaji WTA 500 v Ostravě udolala po obratu 3-6 7-6 6-4 wimbledonskou vítězku Kazašku Jelenu Rybakinovou a týden po triumfu v Tallinnu si zahraje další finále. V něm dojde nejen na souboj tenistek na kurtu, ale i diváků v hledišti. O celkově 5. titul se totiž česká tenistka utká před vyprodaným publikem se světovou jedničkou Igou Šwiatekovou mohutně podporovanou polskými fanoušky.
Barbora Krejčíková (© j48tennis.net)

Barbora Krejčíková po tříměsíční pauze zaviněné zraněním lokte marně hledala formu. Od května odehrála 10 turnajů a na žádném z nich nevyhrála víc jak dva zápasy po sobě.

Herní pohodu našla až nyní na podzim v hale. Na vítěznou vlnu se naladila minulý týden v estonském Tallinnu, kde po finálovém skalpu Anett Kontaveitové získala první letošní titul, a dál se na ní veze i na domácí půdě v Ostravě. 

Na kvalitně obsazeném podniku kategorie WTA 500 ve Slezsku prodloužila svou neporazitelnost již na osm utkání a znovu po týdnu postoupila do finále. Dostala se do něj po semifinálové bitvě s Jelenou Rybakinovou, kterou udolala po dvou hodinách a 24 minutách boje 3-6 7-6 6-4.

26letá rodačka z Ivančic porazila o tři roky mladší vítězku letošního Wimbledonu i ve druhém vzájemném zápase a 'pomstila' včerejší vyřazení krajanky Petry Kvitové.

Česká tenistka po dvou ztracených servisech prohrála první set a ve druhém za stavu 5-5 čelila brejkbolu. Důležitý fíftýn i game ale získala a v tie-breaku, který vyhrála díky zisku čtyř bodů v řadě, si vynutila třetí dějství.

Před ním si Krejčíková již tradičně na několik minut odskočila do zázemí. Oboustranně atraktivní a vyrovnaný tenis pokračoval do deváté hry. V něm si domácí hráčka vypracovala první a jediný brejkbol v setu. Rybakinová při jeho odvracení dostala Češku pod tlak, v důležitý moment ale zasmečovala do sítě. Krejčíková poté dopodávala za aplausu fanoušků utkání k postupu.

"Myslím že tam pro mě hrála světla. Zřejmě to neviděla, protože to byl jednoduchý a nahraný balon. Byla jsem ráda, že to zkazila a já to uhrála. Bylo strašně těžké ji brejknout, a když už jsem dostala šanci, dělala jsem vše, abych ten bod získala," řekla viditelně vyčerpaná Krejčíková v pozápasovém rozhovoru na kurtu ke zlomovému bodu utkání.

"Z vítězství mám skvělý pocit, jsem opravdu moc šťastná. Byl to pro mě strašně náročný zápas, Jelena hraje neuvěřitelný tenis. Takže se teď cítím opravdu dobře. Spoustu energie jsem čerpala ze skvělých fanoušků," děkovala. 

"Dlouhou dobu jsem tahala za kratší konec. Soupeřka hrála velice dobře. Snažila jsem se hlavně zůstat se v zápase a čekat na nějaké příležitosti, které mi naštěstí přišly. Tím se zápas otočil," doplnila na tiskové konferenci.



Vítězka loňského French Open Krejčíková postoupila do finále turnaje WTA potřetí v sezoně a podeváté v kariéře. Usilovat v něm bude o 5. titul.

V neděli si Krejčíková zahraje potřetí v kariéře proti světové jedničce a bude proti ní bojovat o životní skalp. Ten nejcennější slavila před týdnem ve finále v Tallinnu proti čtvrté hráčce světa Anett Kontaveitové. Dosud hrála s aktuálně vedoucí hráčkou světového žebříčku dvakrát s Ashleigh Bartyovou a neuhrála ani set.

Tentokrát bude čelit Ize Šwiatekové (h2h 0-2), s níž sice oba vzájemné duely prohrála, ale loni na antuce v Římě byla dvakrát pouhý jeden bod od nečekaného vítězství.

V Ostravě sice bude Krejčíková hrát v domácím prostředí, ale obrovskou podporu nedaleko polských hranic bude mít i 21letá Šwiateková. V dnešním semifinále jí několik tisíc skvělých polských fanoušků pomohlo k vydřenému vítězství 7-5 2-6 6-4 nad osm zápasů neporaženou Jekatěrinou Alexandrovovou.

"Diváci mi hodně pomáhají celý týden a dnes byli důležití. Ve druhém setu jsem cítila, že nemám tolik energie a soupeřka hrála velmi dobře. Diváci mi dali motivaci a atmosféra na kurtu mi rozhodně pomohla," řekla Šwiateková.

Vítězka letošního Roland Garros a US Open Šwiateková v roce 2022 vyhrála už 60 zápasů. To se povedlo naposledy před pěti lety Dánce Caroline Wozniacké.

Šwiateková má ve finálových duelech bilanci 10-1, jedinou porážku utrpěla při premiéře v Luganu 2019. Od té doby v 10 finálových zápasech ani jednou nezaváhala, neztratila jediný set a pouze jednou prohrála víc jak šest gamů (osm ve finále US Open 2022).

• WTA 500 OSTRAVA •
Česko, tv. povrch / hala, 611.210 eur
sobotní výsledky (08. 10. 2022)
• Dvouhra - semifinále •
Krejčíková (ČR) - Rybakinová (Kaz.) 3-6 7-6(4) 6-4
Šwiateková (1-Pol.) - Alexandrovová (Rus.) 7-6(5) 2-6 6-4
• Čtyřhra - semifinále •
Rosolská/Routliffeová (3-Pol./N. Zél.) - Danilinová/Haddadová Maiaová (2-Kaz./Braz.) 6-4 6-2
McNallyová/Parksová (USA) - Flipkensová/Siegemundová (4-Belg./Něm.) 4-6 6-1 10-7
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

115
Přidat komentář
Jan
Obě deblové vítězky Wimbledonu porazily v singlu singlovou vítězku Wimbledonu. Gratulace Báře a hodně štěstí ve finále.smile
Reagovat
dadaft
Pořadatelé jsou z finále určitě nadšení, Swiatek proti některé Češce, to byl ten největší předturnajový sen.
Doufám v parádní bitvu s bouřlivou atmosférou.
Reagovat
Jan
smile
Reagovat
tommr
je zajímavý že obě finalistky v Ostravě jsou nasazený jako jedničky na turnajích v příštím týdnu: Bára Krejčíková je jednička v Kluži a Swiateková je jednička v San Diegu. Budou tam ale opravdu hrát?
Reagovat
paddy
Ještě zajímavější by bylo, kdyby to bylo na stejném turnaji smile smile
Reagovat
Fandina
:-DDDD smilesmilesmile
Reagovat
milik254
Iga asi ne, protože není přihlášená ani do Mexika. Bára by klidně hrát mohla
Reagovat
turista
Super! Tak ještě zítra. Nic není nemožné.
Reagovat
paddy
zítra bude atmosféra jako ve Varšavě smile
užijte si to smile
Reagovat
Liverpool22
Doufám, že Bára zkazí Polákům nedělní výlet. smile Jinak je zajímavé jak Poláci najednou žerou tenis - tenisová velmoc to určitě není zatímco MY tenisovou supervelmocí jsme už dlouho.....smilesmile
Reagovat
vavrinec
No, mají zcela suveréní světovou jedničku v ženách a světovou jedenáctku v mužích, o tom se nám, velmoci, může jen zdát.
Reagovat
Fandina
Právě proto, že jsme dlouho tenisovou velmocí, tak si na to lidi zvykly.
Reagovat
Fandina
zvykli
Reagovat
brixner
Ale vždyť je to naprosto jasné a prosté - Ostrava je v podstatě napůl polská, vždycky to tak bylo, je to příhraničí, takže hodně Poláků třeba v Beskydech pozamyká kozy ve vohradách, sednou do Polonezů a hurá na zjevení, protože Iga svým způsobem zjevení je! Právě tyto netenisové země to takhle pojmou, najednou mají nějakého leadera a není se vůbec čemu divit, že ho chtějí vidět a podpořit a navíc v pozici No.1 a teď můžou ve velkém mávat vlajkama a mávat do kamer a Igovat a Jazdovat a za mě je to naprosto v pořádku! Češi jsou tenisem asi přesyceni a dáno je to právě tím, že jsme velmoc. Pamatuju, jak se zvedl kdysi turnaj v Budapešti, když vylítla A. Temesvari, prostě ty vzestupy táhnou. Kdyby se tenhle turnaj hrál někde, co já vím...v Č.Budějovicích, bylo by ještě víc poloprázdno. Takže ano, dneska bude Iduš hrát v podstatě před domácím publikem se šálama se zn. Polska vobráceněsmile
Reagovat
Enterprise
Ostrava fakt není napůl polská, to už je tady více Slováků nebo Ukrajinců. Poláci to nemají daleko, třeba z Katowické aglomerace dojedou za hodinu. Včera se hromadila auta s polskou SPZ od Plzeňské ulice na křižovatce směrem k hale už od poledne.
Reagovat
brixner
Tak jasně, spíš jsem myslel ta blízkost k PL, takže "nálet" Poláků je vlastně kvůli Igě povinnostsmile
Jako děti jsme ale v OVĚ mluvili úplně normálně všude polsky
Reagovat
Nenela
Pozor kamarade, my Ostravaci jsme na nas region razovity citlivi. Polaku je tam sice mnogo, ale Polsko to neni ani napulsmile
Ostrava!!!
Reagovat
brixner
OK, beru na vědomí! Ale dneska je OVA polskásmilesmilesmile
Reagovat
annah
Ale každý Ostravák polsky rozumí, takže trochu polská ta Ostrava přece jen je. :-)
Reagovat
vergus
No, zítra to bude chtít nějaké vuvuzely, bubny, paruky a trumpety, aby Iga poznala, co to je hrát FC proti smile smile
Reagovat
aligo
No doufám v to smilesmilesmile
Reagovat
hanz
Na co, bude to spláchnuté do hoďky.
Reagovat
lvicek
Ja se trochu bojim, jake budou v hledisti sily - vcera jsem tam byla a Polaku vazne plna p***, taky po zapase s Igou pred zapasem Petry a Terky minimalne tak tretina divaku odesla, v prubehu Peti zapasu asi jeste i dalsi...
Reagovat
Lina
Jen to ne
Reagovat
vladka
Gratuluju! Skvělá hra!smilesmile
Reagovat
frenkie57
startuje příští týden v Cluji, kde je naprosto pohodové osazenstvo, takže bude moci zase vyniknou. Má za ušima, holka.smile
Reagovat
tommr
Bára s Katkou smile jsou spolu ve finále hodně často ale zítra budou asi poprvé v kariéře hrát každá jiné: Bára v Ostravě singla a Katka v Monastiru debla ... smile
Reagovat
Liverpool22
Katka s Mladenovič je hodně silný páreček smilesmile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Neviděl jsem, ale mohly by být skoro pořád na síti smile
Reagovat
tommr
na síti hraje převážně Katka zatímco Mladenovic to hraje odzadu ...
Reagovat
frenkie57
Tak já hlavně doufám, že to bude šťavnaté, vyrovnané, nejlépe třísetové utkání plné skvělých výměn v bouřlivém prostředí.
Reagovat
tommr
já bych bral i hladkou výhru Báry ... smile
Reagovat
com
treba se na to oholi dohladka smilesmile
Reagovat
frenkie57
To už je teď, kvůli aerodynamice.smile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Katja byla ve statistice ve všem lepší, přesto prohrála, díky výpadku v jednom gamu 3.setu...
Reagovat
zfloyd
tak čepičářka Iga , to bude zítra bouřlivé prostředí , doufám , že se diváci češi nenechají překřičet Poláky , no a bude to vypadat líp pro Báru - porazit ve finále světovou jedničku
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Bára je z Ivančic, tak to s tou podporou tak jednoznačně nevidím smile
Reagovat
Liverpool22
Musí přijet kluci a holky z Moravy podpořit Báru a Polákům stejně jako na fotbale jen omezený počet lístků - jak jsi psal lístky na příděl. smile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Tak tak, žádná polská přesilasmile
Reagovat
Ela-fon-isi
Zbývá 7 vstupenek, levnějších za 5 tis. 2. Štve mě, že každý den jsou VIP místa volná!
Reagovat
Lina
Tak 2 z Moravy jedousmile
Reagovat
tommr
jj pokud by Bára vyhrála ve finále nad Swiatekovou tak by to byl dvojnásobnej úspěch ...
Reagovat
annah
Paráda! Gratulace Ize!
To zítra nebudu vědět, komu fandit víc.. smile No samozřejmě Báře, ale Igu mám prostě hodně ráda.
Reagovat
vavrinec
smilesmile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Intergalaktický FH Igy rozhodl.smile
Reagovat
annah
Dlouho Rusanda Igu přehrávala, uprostřed třetího setu "zabrala" v pravý čas a začala kazit. No snad to Iga dotáhne, když zazdila předchozí tři mečboly...
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Iga vypadá na podobné vítězství jako bylo Bářimo.
Reagovat
Liverpool22
smile je to tak - do stavu 3:3 vyrovnaný zápas a pak Jeka odpadla stejně jako Rybka proti Bářesmile
Reagovat
tommr
a v obou případech rozhodla větší psychická odolnost ...
Reagovat
frenkie57
je to tak, v tom sedmém gemu jí hlava úplně přepla a pařátky jí přestaly poslouchat.smile naopak Iga sílila a sílila.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
To má na svědomí ta psycholožka, co vypadá trochu jako vrchní sestra z Přeletu nad kukaččím hnízdem smile
Reagovat
frenkie57
nj, vypadá přísně, ale asi umí Ize vykecat tu správnou díru do hlavy.smile
Reagovat
Mantra
se Jeka uplně rozpadla
Reagovat
tommr
jak tak koukám na to druhý semifinále tak si říkám jestli by ta Swiateková nakonec nebyla pro Báru lepší soupeřka. Alexandrova momentálně vypadá v životní formě ...
Reagovat
Matej4732
to si nemyslím, pamatuju jak se Swiatek trápila v SF ve Stuttgartu se Samsonovou a pak ve finále smázla Sabalenku
Reagovat
Liverpool22
Hlavně Iga bude mít ve finále pomalu domácí prostředí - bude to min. 50:50 což pro Báru není dobré. Těch Poláků je na můj vkus v Ostravě trošku moc....
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Tak tak, lístky jen na příděl a žádný převlíkání barevsmile
Reagovat
frenkie57
Tildenův gem jde za Igou a ona bude na servisu. teď se láme chleba.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Katja teče...
Reagovat
frenkie57
Ještě na chvilku utekla hrobníkovi z lopaty. No, šance ještě žije, ale ty poslední gemy moc chyb bylo.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Škola, mohly hrát ještě chvilku, třeba TBsmile
Reagovat
frenkie57
smilesmile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Nebudete zítra pro finále unavená? Neodpovím upřímně: na finále budu připravená jako vždy.smile
Reagovat
tommr
máme tomu rozumět tak že ted sotva stojí na nohou ale ve finále bude zase běhat jako srnka? smile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Nene, jen nechtěla na plno říct, že toho má plný kecky smile
Reagovat
Mantra
bych že Jeka vyhraje smile
Reagovat
tmora
Jekatěrina, ale na sobe take pekle zamakala, nehraje vůbec spadne..
Reagovat
Liverpool22
Tak to víš FC Říčany je dobrej oddíl smile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Ona při tom zvládá i fotbal?smile
Reagovat
frenkie57
Takže tříseťáky v obou SF. Takto má být, diváci přijdou na své.
Reagovat
Mantra
není asi moc zdravá, pořád si protahuje záda, smrká i mezi výměnami, leje z ní jak z vodníka... to bude virozka smile
Reagovat
annah
A taky je asi pěkně nervózní. Těch dvojchyb!
Reagovat
frenkie57
V tom druhém setu je Iga zralá na kanára. Káťa si drží svojí úroveŇ hry a Iga všechno zařídí sama. Plno DF a UE.
Reagovat
Mantra
no podle všeho byla nervozní spíš Jekaterina v prvním setu a pak to zní spadlo.. smile
Reagovat
frenkie57
až v TB. Je to hodně vyrovnaný a dost pohledný boj v bouřlivé kulise.
Reagovat
Liverpool22
Ano - je to vyrovnané. Nicméně pro Báru by byla lepší soupeřka Jekatěrina i vzhledem k tomu, že na finále s Igou tam bude mraky Poláků a je otázka kdo vlastně bude mít výhodu domácího prostředí....
Reagovat
frenkie57
Co se kulisy týká, máš pravdu. Ale z herního hlediska nějak zatím nevím, koho tam chtít, protože Káťa hraje v životní formou a je Ize zcela vyrovnanou soupeřkou, chvílemi jí i přehrává. no, uvidíme.
Reagovat
Nola
prave som precitala na twitteri, kde sa vlastne ten turnaj hra? smile ze asi v Polsku smile
Reagovat
Liverpool22
v TV to tak může vypadat - Igušce se fandí pomalu víc než Báře a neutrální divák z USA, Španělska...pak má dojem, že se hraje v Polsku....
Reagovat
vergus
Raději hrát domácí finále v napůl zaplněné hale, než proti těm Polákům..
Reagovat
Liverpool22
smile
Reagovat
frenkie57
smile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Prostě, ta co bude dneska lepší, bude hrát finále. Jak bude hrát ve finále, je už věc jiná.
Reagovat
frenkie57
Ten chlápek s bradkou, co komunikuje s Káťou je její tréner, otec, nebo otec-tréner?
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Cé je správně smile
Reagovat
frenkie57
díksmile
Reagovat
tommr
dnešní výhra mj. znamená i to, že se Bára stane českou jedničkou a vrátí se do top-20 ... smile
Českou dvojkou se stala Petra Kvitová která se dostala před Karolínu Plíškovou. Je to ale nejspíš jen dočasně protože Petra se odhlásila ze San Diega a Karolína si tam na ní může nahrát body ...
Reagovat
frenkie57
na live r. je zatím 18á. Když turnaj vyhraje měla by se posunou někam ke 13 místu.
Reagovat
frenkie57
docela legračně bojujou s tou naší krásnou češtinou. Hlavně ř, to je boj. Nejvíc to šumluje Čičak a ten francouzkej čert.
Reagovat
lvicek
Cicak rikala pekne patnact a vubec mi prislo, ze mluvila celkem OK, zato Nouni vcera furt patnasce, az nekdy ve tretim setu asi prisel na to, ze se nehraje v Polsku.
Reagovat
lvicek
Cicak rikala pekne patnact a vubec mi prislo, ze mluvila celkem OK, zato Nouni vcera furt patnasce, az nekdy ve tretim setu asi prisel na to, ze se nehraje v Polsku.
Reagovat
smazaný uživatel
Ubojované vítězství

I když od poloviny 2. setu dělala víc dvojchyb a Elena naopak sázela esa, Bára vydržela vzdorovat a chvilkové Elenino zaváhání v samotném závěru dokonale využila.smile

Pojď!smilesmile
Reagovat
tommr
velmi cenná výhra nad soupeřkou která se zdála být po většinu času lepší a na servisu téměř nebrejknutelná. Bára se ale nevzdala ani za nepříznivého stavu a v závěru zápasu se dočkala sice trochu štastného ale přesto zaslouženého vítězství ... smile
Zajímavostí je že deblový wimbledonský vítězky se ukázaly jako lepší než wimbledonská singlová vítězka. Jak Bára tak Katka letos dokázaly Rybakinu přehrát a to v důležitých zápasech ve kterých šlo o finále (Ostrava) resp. o titul (Portorož) ... smile
Reagovat
Liverpool22
Už jsem to tady psal, že u Rybakiny delší čas pozoruju, že ona prohrává i zápasy, kde je opticky lepší viz. zápas v San Jose s Kasatkinou, kde 1. set byl jak z říše snů, ale pak se vše zamotalo. Rybka hraje v obrovské intenzitě a rychlosti podobně jako Roger Federer, že tam nejsou žádné prostoje na servisu, ale občas neudrží vysokou intenzitu cca 2-3hodiny. Tohle mohl být taky faktor, kdy Rybka na servisu chtěla podávat, ale Bára se takticky na returnu utírala furt do ručníku - je to jako když hraje Federer s Nadalem - Roger chce hrát rychle, aby to odsejpalo jenže Nadal se furt drbe, utírá do ručníku a zpomaluje tempo hry....
Reagovat
tommr
já jsem si teda dneska nevšim že by Bára nějak extra zpomalovala hru a už vůbec ne jako to dělá Nadal. Právě naopak se mi zdálo že dneska tolikrát neopakuje nadhozy při servisu jako obvykle ...
Reagovat
smazaný uživatel
smile
Reagovat
frenkie57
To se ti nezdálo, je to tak. Včera i dneska opakovala nadhozy jenom 1x.
Reagovat
Liverpool22
Máš pravdu v tom, že Bára tolik neopakovala nadhozy při servisu, ale zpomalovat hra se dá i při returnu a to Bára dělala, že se utírala do ručníku a Rybka musela čekat, pinkat si míčkem o zem - čekat až se Bára připraví na příjem. Tedy podobně jako v zápasech Rogera s Rafou - Roger chtěl podávat, hrát rychle, ve vysoké intenzitě....jenže Nadal se nejdřív musel utřít, podrbat a tak Roger musel čekat....Jasně dnes mezi holkama to nebylo tak okaté jako v zápasech Rogera s Rafou, ale ono stačí pár vteřinek a je vidět, že tohle Rybce moc nevoní - ona chce prostě hrát rychle, intenzivně, žádné zbytečné pauzičky....
Reagovat
frenkie57
Takhle hrála i Kennin, když jí to ještě šlo. Ta tam vždy pochodovala jak Napoleon. Rychle, rychle, honem jí to tam nastrkat a jít si sednout.smile
Reagovat
Liverpool22
smile jo je to taktika, kdy se hráčky typu Kenin + Rybky snaží hrát rychle, žádné pauzičky....Jenže problém je, že ostatní hráčky do toho můžou snadno hodit vidle viz. utírání do ručníku, medical, opakování nadhozu, diskuze s rozhodčím....
Reagovat
frenkie57
A ani nemusí jít o nějakou taktiku zpomalovat soupeřku. prostě se hráčka po náročnější výměně potřebuje trochu vydýchat apod.
Reagovat
Liverpool22
smile smile
Reagovat
lvicek
On se taky nekdo od prirody poti vic nez jiny. Takze se proste nekdo potrebuje vic utirat. Neprijde mi to divny.
Reagovat
Pavol
Najlepšie hrajúca česká tenistka dnes bojovala a vybojovala víťazstvo. Blahoželám. smilesmilesmile
Reagovat
petrulinka
Co to meleš?
Reagovat
Liverpool22
výborný zápas hodný vítězek GS. smile Bára vše urvala bojovností, klidem - její výkon postupně gradoval smile Naopak Rybka v závěru odpadla - ve 3. setu za stavu 3:3 tikala očima do lóže, odešel jí 1.servis, už nestřílela esa, odešla razance.....a to rozhodlo. Celkově BIG zápas - v Ostravě vidíme skvělé hráčky a vítězky GS což je bomba....smile
Reagovat
majkl005
počin Báry v posledních dvou týdnech se dá shrnout dvěma slovy - finále GS - počet zápasů tomu odpovídá, i kvalita soupeřek možná i lepší jak v souhrnu na GS...no bravo
Reagovat
EllNino
Hodně dobré :)

Na holky opravdu kvalitní výkon na servisu :) Ale Bára byla fakt trošku šťastnější ...
8. finále v kariéře, snad z toho ten 4. titul bude, ale bude to sakra těžké :)

Elena byla až moc suverenní, na ten BP měla fakt pech...bez toho by to dneska asi nedopadlo :)

Finále Iga - Bára i Kaťa - Bára bude speciální :)
Reagovat
frenkie57
Bude hrát už o pátý titul...
Reagovat
tommr
Nino asi zaspal Tallin ... smile
Reagovat
com
proti Swiatek bude ve finale zcela bez sance smilesmile Ale snad se uz konecne dockame toho MTO smile
Reagovat
vavrinec
Ale pane come, už se strašně opakujete a pořád to nevychází. smile
Reagovat
brixner
Pan com si na tom zde staví kariéru, víte, pane? Ale je to zábava, aspoň člověk pozoruje, jak a kde se trefí či netrefí, pan com je znalec a těch je zapotřebí, člověk se přiučí...Za mě dobrý!smile
Reagovat
com
no ja myslim, ze zitra se uz trefim.. protoze Swiatek zas zacina mit tu neporazitelnou snuru smile
Reagovat
frenkie57
No, ale v prvním setu se tedy musela zatraceně snažit. Ten TB si nakonec prohrála Alexandrova sama svými UE.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist