Krejčíková měla setbol a vzdorovala přes dvě hodiny. První titul ale přes Muguruzaovou nevybojovala

13. 3. 2021, 16:20
Aktuality 128
WTA DUBAJ - Barbora Krejčíková senzační tažení prestižním turnajem WTA 1000 v Dubaji premiérovým triumfem a svým nejcennějším skalpem nezakončila. Ve finále sice statečně vzdorovala ve formě hrající světové šestnáctce Garbiñe Muguruzaové a měla i setbol, ale nakonec favoritce po více než dvou hodinách boje podlehla 6-7 3-6. Španělka po dvou letech ukončila čekání na 8. titul.
Garbiñe Muguruzaová (© AFP)

Barbora Krejčíková v Dubaji proměnila svou skvělou formu z posledních měsíců v životní výsledek. Na turnaji WTA 1000, který je nejvyšší kategorií po grandslamech, v pěti zápasech neztratila ani set a podruhé v kariéře se dostala do singlového finále.

Na titul ale stejně jako v roce 2017 na antuce v Norimberku nedosáhla. V boji o něj 25letá rodačka z Ivančic, která má na kontě sedm titulů ve čtyřhře včetně dvou z grandslamů, podlehla 6-7 3-6 světové šestnáctce Garbiñe Muguruzaové.

Nicméně Krejčíková, která si tento týden připsala proti Marii Sakkariové druhý skalp hráčky Top 30 či vyřadila grandslamové šampionky Rusku Světlanu Kuzněcovovou a Lotyšku Jelenu Ostapenkovou, bývalou světovou jedničku a dvojnásobnou grandslamovou šampionku Muguruzaovou dlouho trápila a sváděla s ní vyrovnanou více než dvouhodinovou bitvu.

Statistiky zápasu
Krejčíková - Muguruzaová
1 esa 7
3 dvojchyby 1
55 %
1. podání 'in' 66 %
62 %
úsp. 1. podání 65 %
53 %
úsp. 2. podání 53 %
21 winnery 31
29 nevyn. chyby 31
2/9 brejkboly 4/9
čas: 2:02

Krejčíková do zápasu vstoupila brejkem, který však nepotvrdila. Sama naopak rychle zareagovala na ztrátu servisu ze šesté hry. Za stavu 5-6 a 0-40 zlikvidovala tři setboly v řadě a vynutila si tie-break. V něm měla setbol, ale Španělka ho odvrátila a ziskem tří míčků v řadě dějství ukončila. 

"Na setbol dala skvělý servis a vítězný úder, nemohla jsem nic dělat. Právě při servisu ukázala své zkušenosti, věřila si a věděla, co dělat. To byl klíč," komentovala Krejčíková.

Druhou sadu česká tenistka začala ztrátou podání a zpátky do hry se už nedostala, byť měla za stavů 0-1 a 2-3 dohromady pět brejkbolů. V závěru už Krejčíkové došly fyzické i psychické síly na obrat a zápas zakončila čtvrtým prohraným servisem.

"Na konci jsem odpadla psychicky, už jsem nemohla. Pak už mě převálcovala a už jsme si neměla čím pomoct. To je zkušenost, z které se musím poučit. A až se příště dostanu do finále, tak si třeba odnesu trofej," doufala Krejčíková.



"Upřímně, jsem zklamaná, ale hrála jsem výborně a odehrála vyrovnaný zápas s takovou šampionkou. Až se ráno vzbudím, tak s tím, že mám za sebou skvělý týden, což mě motivuje pracovat dál," řekla Krejčíková, které se nepovedlo teprve podruhé v kariéře porazit hráčku Top 20.

Krejčíková, která od loňského restartu sezony na všech třinácti akcích vyhrála minimálně jedno utkání a na Roland Garros si poprvé zahrála grandslamové osmifinále, se po životním týdnu objeví poprvé v Top 50 světového žebříčku WTA, ze 63. příčky se posune na 36. místo.

"To jsem ani nevěděla, to je super zpráva a především obrovská motivace," přiznala krátce po svém druhém finále a prvním po čtyřech letech. "Za ty čtyři roky jsem se posunula dál psychicky i fyzicky, vyspěla. Hodně mi k tomu pomohl debl i mix. Teď jsem byla dobrou soupeřkou, konkurovala jsem jí. První set mi utekl o jeden dva body a druhý o jeden brejk," dodala Krejčíková.

 


Sedmadvacetiletá Muguruzaová tento týden vylepšila svou skvělou letošní bilanci na 18-4 a má suverénně nejvíce výher ze všech tenistek širší světové špičky. V této sezoně ve finále uspěla na třetí pokus a v celkově 15. finále ukončila dvouleté čekání na svůj celkově 8. titul. Před týdnem v Dauhá ve finále utrpěla debakl s Petrou Kvitovou.

"Už to byla docela doba, co jsem naposledy získala titul. Pár finálových zápasů jsem prohrála, takže dnešní vítězství je opravdu povzbuzující," radovala se Muguruzaová, která se na akcích na Blízkém východu musela obejít bez trenérky Conchity Martínezové. Před dvěma týdny po příletu do Kataru totiž měla pozitivní test na Covid-19 se svou svěřenkyní komunikovala pomocí techinky.

"Nebylo to jednoduché, ale našly jsme způsob, jak zůstat ve spojení. A myslím, že výsledek mluví za vše," usmála se šťastná šampionka Muguruzaová.

• WTA 1000 DUBAJ •
Spojené arabské emiráty, tv. povrch, 1.835.490 dolarů
sobotní výsledky (13. 03. 2021)
• Dvouhra - finále •
Muguruzaová (9-Šp.) - Krejčíková (ČR) 7-6(6) 6-3
• Čtyřhra - finále •
Guarachiová/Juraková (8-Chile/Chorv.) - Yi-Fan Xu/Zhaoxuan Yang (Čína) 6-0 6-3
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

128
Přidat komentář
dadaft
Gratulace.
Všechno už bylo řečeno, mně osobně se líbí, že Bára je typická "tichá voda břehy mele", nevypadá na to, ale umí z forhendu i bekhendu dávat pěkná žihadla, navíc je komplexní, s Garbine to bylo vyloženě otevřené, a možná kdyby ten setbol vyšel, začala by Muguruza panikařit, protože v poslední době projíždí všechna finále........ ale na tom nezáleží, dopadlo to jak dopadlo, každopádně je na čem stavět...
Reagovat
chosoi
Souhlasím, hrála obstojně, ale oblékaná chodí jak ze sekáče. Tohle nebyl trénink, ale finále.
Reagovat
turista
Bára byla skvělá. Muguruza ve finále taky. Ta kdyby měla psychiku a sebevědomí Nadala tak má 30 titulů a ne 8 kousků.
Reagovat
Vlk-v-trave
No...ne jeden chlap, nejen na Tp, uz podlehl dlouhonohe Garbine, co teprve ta Krejcikova:) Takza zadna ostuda to urcite neni, ze ji podlehla ve finale; nakonec ve finale dokazeme vsichni podlehnout mnoho vecem...az jsme sami prekvapeni a jeste se dlouho sami sebe nevericne ptame, jak se to mohlo vubec stat...
No vetsinou kdyz necemu podlehneme, tak to vnimame jako neuspech nebo dokonce selhani, ale myslim si, ze Krejcikova si asi z tohodle podlehnuti vrasky delat moc nebude:)
...jeste je urcite cas na velka vitezstvi, jestli tedy vubec nekdy v jejim pripade prijdou. Ale tak...trebas jednou nekdy ve finale nepodlehne...:)
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Jak říkáš, ve finále by bylo těžké nepodlehnoutsmile Teda nevím, jak dlouho chová koťátko blixa, ale mě Garbi?e zaujala, jak se začala na okruhu prosazovat. Mám prostě slabost pro většinu latino hráčů (i když hrají za Španělsko).
Btw Stana ale nějak zničila, kdoví, jestli se ještě vzchopísmile Titul aspoň z atp Premier by si zasloužil.
Reagovat
drabona
Tentokrát to nevyšlo,nevadí,je jasné, že s pozitvním myšlením se nemusí nikoho obávat.
Určitě se v krátké době dočká ještě lepších výsledků.
Reagovat
tommr
no finále WTA 1000 se bude jen těžko překonávat. Věřím ale, že by se mohla trvale usadit v top-50 ...
Reagovat
TOPtennis
Máte pravdu - ano to je reálné - do TOP 20 asi nemožné - maximálně tam na chvíli nakouknout jako možná Muchová. Ani Marie Bouzková asi ne - protože o proti těm TOP 20 jim každé hodně něco schází. A s Karolínou P. a Petrou K. se nedají vůbec srovnávat a roky přece jen běží.
Reagovat
SpacialRecognition
https://pbs.twimg.com/media/EwY6nCHUUAMgqli?format=jpg&name=large

No tedy, Paolini pro Marii B do prvniho kola, je to celkem nebezpecna antukarka, no nevim nevim.
Celkove se mi ta prvni pulka zda naslapanejsi.
Reagovat
EllNino
Opticky, ale formu nemá skoro žádná ... z té horní půlky ...

Celkově jsou to spíš hráčky bez formy a nebo ne tak kvalitní ...
Reagovat
tommr
a ve čtvrtfinále zase straší SST ... smile
Reagovat
lvicek
Tak jestli je kamoska, tak snad vi, ze ted je rade na Marusce ;).
Reagovat
tommr
na Marii byla řada už v Guadalajaře ... smile
Reagovat
Alien
SST ?
Reagovat
com
nezapomente fandit v noci Evžence smilesmilesmile
Reagovat
FulnekUltras
jj, zkusím pohonit... ;-)))
Reagovat
blixa
Jedině pod obrazem Josifa Vissarionoviče v nadživotní velikosti, jinak to bude marný ... smilesmilesmile
Reagovat
FulnekUltras
tak bohužel... evža koncovku druhého nezvládla, i když měla 5:3 a servis - jinak to bylo zralé na otočku

do třetího bych si býval pro jistotu nandal i sedák, páč z té španělské uspavačky hadů už mi vyloženě hrozila smrt ve visu ;-)))
Reagovat
FulnekUltras
ale Garbine si titul po delší době rozhodně zaslouží

grats to blixa a spol.

smilesmilesmile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
souhlas, i za dnešní parádní výkonsmile jakkoli hrála Bára pěkně. Ta když zlepší servis a return, může jít výš.
Reagovat
lvicek
Tak kdyz ji tu kdosi jeste pred finale prekrtil na mysku, tak se neni co divit, ze s kotatkem prohrala... Narozdil od lvice. Priste to chce lepsi vyber prezdivek!
Reagovat
FulnekUltras
jak už ji jednou má, je to hotové... ;-)

však myš a žaba v jedné osobě už vyhrála aj Wimbl ;-)
Reagovat
Tomas_Smid_fan
smilesmile
Reagovat
HolyMotors
Sympatické a sebevědomé hodnocení zápasu od Báry. V tom prvním setu to bylo skutečně o kousek, ale i kdyby ho vyhrála, pořád by to bylo hrozně těžké. Snad jí to dodá potřebné sebevědomí a když zapracuje na servisu a pohybu, věřím, že může hrát s nejlepšíma a porážet je.
Reagovat
TOPtennis
K zamyšlení je : kde ještě koncem roku 2018 byla - cca 230 WTA...mezi posledními v kvalifikaci Australian Open 2019 a porazila v 1.kole ?překvapivě? právě Marii Bouzkovou...a kde je dnes Barbora... Připomíná mi to doslova kariéru a posun Karolíny Muchové o které v 18 letech nikdo dá se říct skoro vůbec nevěděl ! Může mi to někdo vysvětlit jako tenisovému fanouškovi, jak se tyto dvě doslova zvedly a čím ?!? Tohle přece není náhoda.....doslova jako přes kopírák
Reagovat
Mr.Pink
obe dve velmi talentovane, s sikovnou rukou, to je velky predpoklad pro uspesnou karierou, pak uz zbyva jen tvrde a systematicky pracovat. kaju hodne srazela zraneni, ani do treninku nedavala maximum. u bary by to bylo hlavne o sebevedomi, potrebovala se rozehrat. k tomu ji paradoxne pomohla covidova situace, v cesku odehrala spoustu singlovych utkani a mela i dostatek casu na trenink.
Reagovat
TOPtennis
Aha...a to si ty holky s tím systematicky atd. jak píšete poradí samy ? Já myslel, že to je právě věc a zásluha trenérů kteří je nějak vedli.... Nebo to zvládají sami rodiče je ten tenis naučit atd. když mají ten talent... ?
Reagovat
TOPtennis
Nezlobte se na mě, ale obě dvě mají doslova raketový výstřel z ničeho. Muchová - žádná juniorská kariéra a kde se najednou vzala - jen talentem ? To určitě ne. Krejčíková - ?motala? se roky v singlu 5-6 let 350-150 a koncem roku 2018 to vypadalo, že vypadne ze singlu úplně, a jen talentem dnes v top 40 ? Já nic takového na WTA snad nikdy neviděl.
Reagovat
tommr
o tom, že Muchová a Krejčíková mají talent se ví už hodně dlouho. Divný není to, že se prosadily, ale spíš to, že jim to trvalo tak dlouho. Většinu důvodů už uved Mr.Pink ...
Reagovat
TOPtennis
Já z odpovědi Mr.Pink mám pocit jako by si to uhrály úplně samy. Nebo v tenise za výkony hráčů nemohou trenéři ???Mám pocit z Vašich odpovědí jako, že stačí mít talent a trénovat se ?sám?. Takže se tedy zvedly tak rapidně talentem,zápasy,časem atd. ?
Reagovat
FulnekUltras
Morava - to bude ono "tajemství"... ;-)

místní selky vlastně ani žádné trenéry dohromady nepotřebují - v polu sa mosí makat furt, a na roky sa nehledí jak kdesi na západě... smilesmile
Reagovat
tommr
co máš pořád s těma trenérama? smile
Samozřejmě, že obě měly a mají trenéry. Bára třeba pořád až do omrzení opakuje, že jí v počátcích pomáhala Jana Novotná ...
Reagovat
Nola
trener je nieco ako ucitel v skole, bud ta motivuje, zaujme svojim vykladom, alebo ti skolu znechuti..... bez spravneho vedenia tazko nieco v zivote dosiahnes, samozrejme nemozem vynechat rodinne zazemie smile
Reagovat
TOPtennis
A po Janě Novotné trenéři a dnes ? Co jsem někdy dávno zahlédl zrovna Vaše komentáře na její výkony - psal jste myslím, že se nikdy do 100 dostat nemůže smile
Reagovat
TOPtennis
Obecně se tady o trenérech našich mladých hráčů nepíše : kdo třeba dnes trénuje Forejtka,Rikla,Svrčinu...
Reagovat
EllNino
Forejtka Doseděl, Lehečku a Svrčinu Navrátilové, chvíli s ním trénoval Petr Michnev, Páťu Rikla nevím, ale Vrbenského Dušan Karol, Nouzu Škoch, Macháče Vacek atd. Andyho Paulsona taky teď někdo známý trénuje, ale nevzpomenu si na jméno ...

Jinak třeba Herzán trénuje Annu Siskovou, TOmáš Krupa Lindu Noskovou ... Fruhvirtovy nevím, jak jsou na tom momentálně, dost se to přelévá ...

Jinak Báru Krejčíkovou vedla dlouho Jana Novotná, pak si vybavuji Pavla Šnobla a te%d s ní byl nějaký hitting partner jen, trenéra zřejmě nemá, nebo s ní nejezdí
Reagovat
EllNino
Víťu kopřivu trénuje Jarda Pospíšil, toho jsem ještě zapomněl
Reagovat
TOPtennis
Děkuji moc
Reagovat
tommr
tak nikdo není neomylnej a tipovat kariéry hráček v ženským tenisu je jako věštění z křištálový koule ...
Bára byla dlouho ve stínu úspěšnějších vrstevnic Katky Siniakový, Karolíny Muchový a Markéty Vondroušový a nejspíš by to tak i zůstalo nebýt kovidový pauzy. To jsou ty nepředvídatelný okolnosti, který určujou jak se kariéry hráček budou vyvíjet. Báře kovid extrémně pomoh, Karolíně Plíškový zase hodně uškodil ...
Reagovat
Mr.Pink
samozrejme jsem ti treninkem mel na mysli poctivou praci s trenery. bara se zlepsovala postupne, obecne cesti hraci dorustaji pozdeji.
Reagovat
TOPtennis
No a mě by právě zajímali ti trenéři... O těch jsem nikde nečetl. Protože mě to připadá opravdu k zamyšlení tyto jejich výsledky. Předem děkuji.
Reagovat
Mr.Pink
muchova se zacala vyrazne zlepsovat pod vedenim emila miskeho, ten dostal pred rokem vypoved a nyni ji trenuje kotyza.
bara zacala asi v 19 letech trenovat s novotnou, kdyz byla v zebricku za druhou stovku, tak ji prevzal snobel, posunula se zhruba o 100 mist, do prvni stovky se dostala pod vedenim alese kartuse, ktery s ni v brne vyrazne pracoval v covidove pauze. ale neni to jen o tenise, dulezita je i prace kondicnich treneru
Reagovat
TOPtennis
A kdo trénoval Muchovou před slovákem Miškem ? Ano kondiční trenéři jsou také určitě důležití, aby asi nebyla hračka třeba zraněná viďte. Ale to zrovna u Muchové se nějak roky nedaří. Je často zraněná a čtu že ji stále něco bolí...
Reagovat
Mr.Pink
pavel snobel
ano, bez kvalitniho kondicniho treninku a fyzioterapie to uz dnes moc nejde. ovsem ne kazdy si muze dovolit mit u sebe po ruce vlastniho fyzioterapeuta
Reagovat
TOPtennis
To máte asi pravdu ano.
Reagovat
TOPtennis
A také jsem četl, že teď všechny spolu holky kamarádí : Muchová s Plíškovou a Krejčíková s Muchovou si přejí, tak je to fajn že jsou k sobě tak přátelské smile Snad jim to vydrží co nejvíc a budou se podporovat dál smile
Reagovat
smazaný uživatel
Dobře to dopadlo a mohlo i lépe. Tak třeba příště.smile
Reagovat
turista
No ten první set jí unikl o kousek. Zápas se pak mohl vyvíjet jinak. Škoda. Soupeřka holt má víc zkušeností.
Reagovat
smazaný uživatel
smile
Reagovat
vladka
smilejj, takže gratuluju Báře a přeju jí, ať se jí dál daří
Reagovat
tommr
aktuální postavení a počet titulů 10 nejlepších aktivních českých hráček:

6 Karolína Plíšková 16
10 Kvitová 28 (z toho 2 GS)
20 Vondroušová 1
22 Muchová 1
38 Krejčíková 0
44 Strýcová 2
46 Bouzková 0
69 Siniaková 2
77 Kristýna Plíšková 1
-----------------------
108 Marincová 0

Bára Krejčíková a Marie Bouzková se tento týden probojovaly do top-50 ... smile
Pokus o zisk titulu jim ale nevyšel a tak zůstávají i nadále jako jediné z našich hráček v první stovce bez jediného titulu. Mrzí to hlavně u Marie, která měla cestu k titulu dokořán otevřenou ...
Reagovat
smazaný uživatel
smile Ta Katka kdyby dospěla a zbavila se hysterie tak by taky poposkočila-bohuželsmile
Reagovat
FulnekUltras
poslední šance - Macháč ;-)
Reagovat
BooOoo
Aby nám Bára Strýcová nepřišla o Tokio. Jestli budou 4 singlistky a 2 deblistky a druhej debl výhradně ze singlistek, tak by se v případě kvalifikace na základě pořadí v žebříčku zřejmě nevlezla. Pokud se někdo nebude bát (zika)viru.
Reagovat
paddy
Předčasné obavy. Až odmrazi ranking, tak KP a Vond se mohou propadnout za ní. Vyčkejme raději smile
Reagovat
com
no Strécova by zebrickem taky pekne letela smile
Reagovat
tommr
tak to ani náhodou. Bára Strýcová uhrála slušnej výsledek naposledy ve Wimbledonu 2019. Od té doby všude vypadává v prvních kolech. Po letošním Wimbledonu končí v první stovce. A je otázka jestli vůbec bude hrát dál ...
Reagovat
EllNino
Záleží, jaký žebříček se počítá pro OH? Wimbledonské body přeci jen drží Báře až do června ...
Reagovat
paddy
June 7, 2021 smile
Reagovat
tommr
to máš pravdu. V těch kritériích pro OH je tolik nejasností a mění se tak často, že je docela možný, že se Báře ten Wimbledon 2019 ještě bude počítat. I tak bude ale nejlíp naše šestá nejlepší singlistka a aby se kvalifikovala musely by se aspon dvě z hráček před ní z OH odhlásit čemuž moc nevěřím ...
Reagovat
BooOoo
Tak třeba se dostane aspoň ve čtyřhře, teď je první a třeba ji Hsieh do uzávěrky podrží. Jenže by tím asi rozbila Katku s Bárou. A ústupek jako od Květy se asi čekat nedá.
Reagovat
lvicek
Tak nejspis bud bude muset neco uhrat a nebo se tam holt dostane nekdo, kdo aktualne dokaze uhrat neco vic... Sice bych to Bare prala, ale pokud na tom je/bude spatne, tak by zase byla skoda, aby zabrala misto nekomu, kdo bude mit nadeji na uspech.
Reagovat
lvicek
Pro ni je samozrejme to odlozeni OH velka skoda.
Reagovat
tommr
jako deblistka určitou šanci má, ale jako singlistka určitě ne. Vždyt momentálně máme 6 singlistek lepších než je ona a do nominace se vejdou jen 4 ...
Jako nejpravděpodobnější se mi pořád jeví nominace Karolína Plíšková, Petra Kvitová, Markéta Vondroušová a Karolína Muchová do singlu a Bára Krejčíková a Katka Siniaková do deblu ...
Reagovat
darek.vrana
Radši ať přijde. Ať tam jede někdo ve formě, adeptek máme spoustu. Bára už je bohužel za zenitem a její výkony jdou hodně z kopce.
Reagovat
EllNino
Češkách se v Dubaji velmi daří, ale titul dokázala získat naposledy Petra v roce 2013 :)

Od té doby se dostala do finále Kája Plíšková (2015 - prohra s Halep), Bára Strýcová (2016 - prohra s Errani, uff), znovu Petra (2019 - prohra s Bel) a teď Bára Krejčíková, ale titul nezískala ani jedna ... hned třikrát se jednalo o Premier 5 (2015, 2019, 2021) a 2x o Premier (2013, 2016)

Naproti tomu v Doha se našim holkám daří ve finále více - Lucy 2015 proti Vice, Kája Plísková 2017 proti Caro Wozniacki, Petra 2018 proti Mugu, a 2021 Petra opět proti Mugu :) Prohra se konala jen v roce 2020 - Petra proti Sabalence ... z těch 4 titulů, které naše holky získaly, byl ale jen jeden Premier 5, zbylé "poue" Premier :)

Snad trend na těchto dvou místech v podání našich holek bude pokračovat :)
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Pohár je ve správných rukou!smile Gratulace Blixo!smile
Reagovat
blixa
Dík. Ale byla to dřina.
Reagovat
brixner
Moc bych se tim nechlubil...
smilesmilesmile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
kdoví, co jí blixa za vítězství slíbilsmile Musela to být velká motivace. Asi se poučil z těch předchozích finále. Pořád tomu něco chybělosmile
Reagovat
blixa
Pravda, že slibem neurazíš, ale nic smile Proti Češkám tomu dávám volný průběh, proto je to většinou kolaps ... smile
Reagovat
lvicek
Bara hezky vykon, sice to nestacilo, ale bylo to o kousek! Tak at se udrzi na vlne a dari se ji dal.
Reagovat
smazaný uživatel
smilesmile
Reagovat
Esgalnor
Mugu si to zachranila podanim, v klicovych momentech vytahla uzasnej servis. U Bary vidim momentalne prave podani jako jeji nejvetsi slabinu - hlavne mi prijde, ze ma az absurdne vysokej nadhoz (ale jsem laik, takze nevim, treba to nevadi). Uvidime, bude tezky na to ted navazat, mam z ni ale dojem, ze od RG se veze na vlne a nevidim duvod, proc by ted mela zastavit.
Reagovat
Fransoas
Škoda že v prvním setu ten Tiebreak nedopadl obráceně-bylo to těsné.Ve drumém setu rozhodla nejspíš větší zkušenost.I přesto je to pro Báru naprosto největší úspěch v kariéře,který se musí ocenit.Nakonec jak se v nějakém rozhovoru vyjádřila,tak Španělku potrápila aspoň v prvním setu.
Reagovat
galisj
Jasně rozhodl servis,v mezihře byla Bára lepší.
Reagovat
tommr
škoda toho setbolu v prvním setu a těch 5 nevyužitých brejkbolů ve druhém. Zápas to byl zcela vyrovnanej a rozhodlo právě proměnování šancí v čemž byla Muguruza díky svým zkušenostem o chloupek lepší. Bára se ale za svůj výkon ve finále rozhodně nemusí stydět ... smile
Reagovat
smazaný uživatel
I tak důstojné finále, které si B8ra vybojovala a zasloužila. Měla na to.smilesmile Super.
Reagovat
EllNino
Gratulace, šla si za tím, byla nerv=ozní, moc chtěla konečně získat titul :) Bára toho mohla využít, ale nebyla k tomu moc puštěna :) Druhý set byl o mnoho vyrovnanější než skóre 6:3, ale prostě byla dneska Garbine o trochu lepší :)

8. titul, a upřímně, po té letošní konzistenci, zcela zasloužený :)

Bára má za sebou úžasný týden a bude těžké na to ještě někdy navázat :) I kdyby se jí to už nikdy nepovedlo, bylo to skvělé ... a máme další vynikající singlistku :)
Reagovat
smazaný uživatel
smile Přesně bylo to na vážkách. Škoda, ale nevadí.smile
Reagovat
smazaný uživatel
Nevyšlo to, ale výbornej výkon. Nepodělala se jako některé slabší hráčky, které ve finále zahrajou tužku..
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Koťátko trhásmile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
tvl Krejčíková, teď jsem se lekl, to byl pohledsmile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Krejčíková se na pauze nějak zapomnělasmile
Reagovat
Mr.Pink
to je jeji klasika, cekal jsem to
Reagovat
Tomas_Smid_fan
To není poprvé?
Reagovat
Mr.Pink
neni, po prohranem setu si obcas na 10 - 15 minut odskoci :)
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Jak říkal komentátor, asi na nákupysmile
Reagovat
lvicek
Treba si dava sprchu ;). Ale je fakt, ze to dela casto.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
nevím, jak předtím, ale tentokrát vyhodila z ŕytmu maximálně sebe. A celkem mě překvapilo, že se ani neomluvila, i když by se to s pochopením asi moc nesetkalo...
Reagovat
misa
vypadá o dvě třídy líp než jakákoliv jiná jižanská tenistka, kterou znám smile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
hrou nebo vzhledem?smile
Reagovat
misa
Obojím :)
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Souhlassmile
Reagovat
smazaný uživatel
smilesmile
Reagovat
Alien
A co naše Kája?
Reagovat
peek
Gabriela Sabatini
Reagovat
misa
To je důchodkyně.
Reagovat
lars
A co MarieBou , ktera bydli na JIHU USA ? :)
Reagovat
brixner
No jo, ale co ty severský? Ahá?
smilesmilesmile
Reagovat
EllNino
teď už to bude asi rychlý
Reagovat
EllNino
Nutno říct, že si to teď Mugu uhrála, eso za stavu 6:6 v TB je špica
Reagovat
Tomas_Smid_fan
jj, bylo to pěkný z obou stran, ale urvala to . Koťátko bylo dravější.
Reagovat
misa
První set byl dlouhý a pro Mugu plný náročných výměn. Nepřeceňoval bych její výdrž, pokud bude zápas pokračovat v podobném stylu.
Reagovat
Mr.Pink
barca pouzije svoji tajnou zbran, 10 minut v satne :)
Reagovat
Mantra
hlavně abys moc nehádal, nikdy jsem nazažil zkušenost, že někdo napsal.... a bylo to tak. smile
Reagovat
EllNino
neboj, přežiju to :)
Reagovat
Mantra
no však já taky, dole mi vyčítáš a pak sám tipuješ, dvojí myšlení, kdyby náhodou ten sb proměnila, tak bys asi nenapsal "dobrej odhad" ... jojo tak to chodí, nevidím si na špičku nosu. smile
Reagovat
EllNino
neprožívej to tolik :))
Reagovat
com
tak treti letosni finale uz Mugu snad konecne vyjde smilesmile
Reagovat
tommr
Bára vstoupila do zápasu skvěle, ale nějak nám začíná uvadat ... smile
Reagovat
Mantra
tb je uvadání, po tom co zvládla 12.hru si myslím, že vyhraje sadusmile
Reagovat
Mantra
skoro
Reagovat
EllNino
příště mlč, díky :))
Reagovat
Mantra
á pán je pověrččivej něco jako sázkaři... smilesmilesmile
Reagovat
EllNino
spíš nevím, proč tohle někdo píše ... většinou to nevyjde :))
Reagovat
Mantra
no takže jsi, jak bych to asi ovlivnil, napsal jsem sůvj pocit, co ti vadí šmudlo smile
Reagovat
EllNino
nikdy jsem neměl zkušenost, že by někdo napsal "teď uhraje set" a dopadlo to dobře ... smile Sněhurko
Reagovat
Mantra
no jasně, takže počkáme až dohrajou a pak si tipneme, a napíšeme "já to říkal"
pořád stejný pako
Reagovat
EllNino
prosím?
Reagovat
Mantra
to nic brouku, pochopil jsi to dobře smile
Reagovat
EllNino
nechápu ten útok, myslel jsem to zcela nenásilně :)
Reagovat
Mr.Pink
zbytecne se hadate, vzdyt je to jen nedorozumeni. ellnino to nemyslel nijak zle
Reagovat
com
mysli, je to kral vseho zla smile
Reagovat
Mr.Pink
:D nemysli, ale ty jsi zaujaty
Reagovat
com
smilesmile
Reagovat
tommr
toho setbolu byla škoda, ale Muguruza to udělala dobře ... smile
Reagovat
Mantra
nyní už to bude asi fofr, by mě překvapila, kdyby uhrála další 4 hry
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist