Krejčíková na French Open zastavila Gauffovou a je poprvé v semifinále grandslamů!

9. 6. 2021, 12:59
Aktuality 234
FRENCH OPEN - Barbora Krejčíková na French Open vyhrála 7-6(6) 6-3 souboj debutantek ve čtvrtfinále grandslamů a devět zápasů neporažených hráček se 17letou Cori Gauffovou, přestože čelila pěti setbolům, a poprvé si zahraje semifinále podniků velké čtyřky. V něm vyzve Marii Sakkariovou a může se stát první českou finalistkou grandslamů od French Open 2019.
Barbora Krejčíková (© AFP)

Barbora Krejčíková loni na přelomu září a října právě na French Open konečně prorazila i ve dvouhře a díky postupu do osmifinále si vybojovala debut v elitní stovce žebříčku WTA. Od té doby 25letá Češka dál stoupá světovým hodnocením a momentálně jí patří už 33. místo, toto postavení ještě minimálně o devět příček vylepší.

V areálu Rolanda Garrose zatím naprosto fantasticky navazuje na poslední generálku ve Štrasburku, kde vybojovala svůj premiérový titul na nejvyšším okruhu. Po obratu proti Kristýně Plíškové bez ztráty setu přehrála Jekatěrinu Alexandrovovou, světovou šestku Elinu Svitolinovou, finalistku ročníku 2018, přemožitelku dvou českých hráček Sloane Stephensovou a dnes po setech 7-6(6) 6-3 zastavila 17letou Cori Gauffovou a natáhla svou vítěznou sérii na deset utkání.

Krejčíková přitom vůbec neměla dobrý vstup do souboje debutantek ve čtvrtfinále grandslamů a devět zápasů neporažených hráček. Nejmladší čtvrtfinalistka grandslamů od French Open 2006 (Nicole Vaidišová) Gauffová se dostala do vedení 3-0, pak sice Krejčíková srovnala, ale Gauffová měla za stavu 5-3 na podání první setbol. Ten však neproměnila, další dvě hrozby Krejčíková zlikvidovala na vlastním servisu ve 12. hře a poté čtyřmi body v řadě, které získala aktivní hrou, otočila stav 4-6 v tie-breaku.

"První set byl moc důležitý, byla jsem většinou dole a dotahovala. Snažila jsem se hrát a bojovat. Nějak jsem to dokázala otočit a druhý set jsem začala dobře," popsala Krejčíková.

"Vypadalo to, že jsem nervózní, ale nebyla jsem. Coco na mě nastoupila a mně se body nesešly," komentovala Krejčíková úvod. "Ale nic jsem si z toho nedělala. I kdybych prohrála první set, tak jsem byla pořád připravena makat a bojovat, aby ji to bolelo a už se mnou nechtěla nikdy hrát," řekla Krejčíková.

Gauffovou promarněné šance a ztráta úvodního dějství zlomily. Americká hvězdička ztratila koncentraci, začala kupit nevynucené chyby a Krejčíkové značně pomohla k vedení 5-0. V tu chvíli však neměla co ztratit a Krejčíkovou ještě pořádně potrápila. Česká tenistka vedla už 5-1 40-0, jenže ani jeden mečbol proměnit nedokázala, další dva nevyužila v následujícím gamu na returnu a už to bylo jen 5-3. Krejčíková se znovu dostala do vedení 40-0 a tentokrát proměnila hned první mečbol.

"Napadlo mě, že se to může otočit, proč ne. Ale věděla jsem, že pořád vedu a když budu agresivní, tak mi to neuteče. To jsem si říkala," uvedla Krejčíková.

"Jsem šťastná," řekla Krejčíková v rozhovoru na kurtu po prvním postupu do grandslamového semifinále. "Ne, ještě si to neuvědomuju. Ani jsem si to neuměla představit, že bych toho jednoho dne dosáhla. O tomhle jsem ani nesnila. Je to úžasné," uvedla.

Krejčíková bude zítra bojovat o své třetí letošní (WTA 1000 Dubaj a WTA 250 Štrasburk) a čtvrté kariérní finále a může se stát první českou finalistkou grandslamů od French Open 2019, kdy ve finále neuspěla Markéta Vondroušová. Semifinále si navíc zahraje i ve čtyřhře a v případě titulu bude znovu deblovou světovou jedničkou.

I druhý letošní grandslam má v semifinále české zastoupení. Na Australian Open o finále neúspěšně bojovala Karolína Muchová. Konkrétně v Paříži je Češka v semifinále třetím rokem po sobě, po předloňském finále Vondroušové se loni do semifinále probojovala Petra Kvitová.

Krejčíková v zítřejším semifinále narazí na Marii Sakkariovou. S řeckou jedničkou, která senzačně ukončila pařížskou nadvládu Igy Šwiatekové, vyhrála oba předchozí souboje.

French Open díky dnešnímu postupu Sakkariové v sobotu pozná zbrusu novou šampionku. Navíc teprve popáté v historii antukového grandslamu zvedne nad hlavu trofej Suzanne Lenglenové hráčka figurující mimo Top 10. Druhé semifinále obstarají Anastasia Pavljučenkovová s Tamarou Zidanšekovou, obě jsou v semifinále grandslamů rovněž poprvé. Čtyři debutantky v semifinále grandslamu, k tomu došlo v open éře teprve podruhé (Australian Open 1978).

• FRENCH OPEN •
Paříž, Francie, antuka, 34.367.215 eur
středeční výsledky (9. 6. 2021)
• Dvouhra - čtvrtfinále •
Krejčíková (ČR) - Gauffová (24-USA) 7-6(6) 6-3
Sakkariová (17-Řec.) - Šwiateková (8-Pol.) 6-4 6-4
Ondřej Jirásek, TenisPortal.cz

Komentáře

234
Přidat komentář
Mac
nekteri tady bezostysne fandili sakkari, jakoze lepsi souperka... ovsem ted bude bara skoro favoritkou a muze tudiz snadneji zatuhnout. ciste statisticky, na tehle urovni, porazit tu samou konkurentku, kdyz neni mezi nimi moc velky rozdil, 3x za sebou, je mene pravdepodobne nez 2/1...navic tentokrat pujde o mnohem vic. co by mohlo spasit krejcku, je, imho,ze sakkari, podobne jako gauff, v predeslem zapase predvedla jeden ze svych nejlepsich vykonu a mohl by ted prijit trochu utlum. take by si mohla rict, janicka na me ze shora dohlizi, takze zadny stres, a hrat jak do tedka...
Reagovat
tommr
Bára určitě favoritkou nebude, protože Sakkari je nejvýše nasazenou zbylou hráčkou a ve čtvrtfinále hrála velmi dobře. V Bářin prospěch by mohlo hrát to, že Sakkari je velmi labilní a často v důležitých zápasech selhává ...
Reagovat
Mac
myslel jsem to z pohledu bary... kdybych to mel s nekym 2/0, myslim, ze bych sel do zapasu s tim, ze to na nej umim... a z pohledu sakkari- na potreti uz ji dam...
Reagovat
Blondie
Myslím, že kdyby postoupila Iga, bude mít Bára až moc v mysli ty kanáry, které Polka v posledních zápasech štědře rozdávala...
Reagovat
ludolf
Časté nepochopení statistiky. Že 3/0 je méně pravděpodobné než 2/1 platí PŘED odehráním těch 3 zápasů. Za stavu 2/0 je to určeno už jen pravděpodobností výhry v 3. zápasu, tj. je to stejně pravděpodobné. (Pokud tedy bereme rovnocenné soupeřky.)
Reagovat
ttopi
Navíc když už je to 2:0, tak do toho pak začne hovořit i vliv sebevědomí v H2H (na obě strany) a podobně.
Reagovat
vladka
smilesmilesmile
Reagovat
paddy
bet365 resp. William Hill

Sakka 2,05 _ 2,3
Krejc 3,6 _ 3,5
Pavly 4,0 _ 4,0
Zidan 8,5 _ 9,0

vyhrát už může každá, nebylo by na škodu zkusit Zidansek v poctivém kurzu

bude ironie, když vyhraje Češka, ale ta která o GS titulu nemluvila smile

ve WTA to zajde tak daleko, že za 2 roky bude ve finále Kristýna proti Káče a vyhraje Kristýna, když obě nedopodávají (napoprvé nebo vůbec) 1., 2. ani 3. set smile
Reagovat
paddy
Sabinelisickifansss (2,9 tis. hlasů)

Krejcikova 11 %
Sakkari 51 %
Pavlyuchenkova 33 %
Zidansek 4 %

trošku ujeté, Krejč a Zidan by měli mít vyšší % a naopak

každopádně už zítra nás čeká zápas o titul Kre - Sak smile
Reagovat
tommr
podle těch % to vypadá na finále Krejčíková vs Zidansek ... smile
Reagovat
Mony
Pro mě nejpravděpodobnější finále Krejcikova-Zidansek.. Nějak cítím, že to je jejich turnaj. Nevím, co na Sakkari všichni vidí. Dnes byla Iga indisponovana.
Reagovat
SydneyOpen
Sakkari toho strašně moc oběhá, dokáže hrát přesný strojový tenis kdy nekazí a neskutečně tlačí hlavně z forehandu, ale má ty svoje "stavy" kdy je úplně mimo.
Reagovat
SydneyOpen
já jsem raději nehlasoval smile uvidíme no, je to hodně otevřené a cesta k tituly vlastně celkem "lehká", ale to samé si říká Pavlyuchenkova, Zidanšek i Sakkari
Reagovat
vergus
Mně tam v tom složení SF stejně Nasťa přijde tak trochu omylem, tou cestou svou částí pavouka prošla kromě zápasu se Sabalenkou tak nějak mimo centrum zájmu, navíc žádnou extra antukářku v dobré formě tady neporazila. Tamara je v podobném laufu jako loni Podoroska a zastavit ji bude dost těžké (pro jiné hráčky než Bára samozřejmě, tu už může zastavit jen její hlava smile)
Reagovat
darek.vrana
Dal jsem před turnajem na tiket za 10 Kč celkové vítězství Federer+Krejčíková, výhra by byla 60000 Kč. Na Krejčíkovou byl kurz 100, na Federera 60. Jako jestli Krejčíková fakt vyhraje, tak mě bude trochu štvát, že jsem ji nedal sólo.smile
Reagovat
Marduch
Máš Federera ještě rád? smile
Reagovat
darek.vrana
Tak on by to stejně nevyhrál... A Krejčíková taky ještě nevyhrálasmile.
Reagovat
Mony
Aby Federer vyhrál takové galeje v jeho věku, to by byl na rozdíl od Wimblu velký zázrak. Pro mě bylo překvapení, že se vůbec přihlásil.
Reagovat
darek.vrana
Tak samozřejmě jsem tomu nevěřil. Ale tak vsadit na Rafu umí každý, že jo... Ale kurz 60 se mi líbil. Říkal jsem si, třeba někdo odklidí Nadala nebo Djokoviče a přes ty Tsitsipase a Zverevy apod. by to nemuselo být úplně nereálné...
Reagovat
Marduch
Takže vsazeno před losem, jinak nevím..
Reagovat
smazaný uživatel
Rafovi. Poslední set bez slitování. smile
Reagovat
Frick
Paráda Baruško, nech to tam vyhrá celé. A oboje.
Reagovat
tommr
trochu se divím, že Bára dneska nezmínila Novotnou o který jinak mluví skoro vždycky když něco mimořádnýho vyhraje. Ta totiž jednou přišla o výhru na GS i když už vedla o set a 5:1 40:0 tuším proti Grafový. Vzpomněl jsem si na to když Bára dneska napoprvé nedopodávala ... smile
Reagovat
Petr_Fisk
Wimbledon a obrečela to, přímo na kurtu na rameni vévodkyně z Kentu.
Reagovat
SydneyOpen
https://www.stream.cz/sportovni-okamziky/o-horkych-slzach-jany-novotne-1993-186077
Reagovat
EllNino
Bylo to protě Rubin na RG, 5:0 a 40:0 ve třetím a skončilo to 6:8... s Grafvou vedla 4:1 40:0 ve třetím setu ve finále Wimbledonu :)
Reagovat
darek.vrana
40:0 myslím ne, jen 40:15 a za stavu 40:30 dala dvojchybu.
Reagovat
darek.vrana
A s Rubinovou měla 9 mečbolů.smile
Reagovat
hanz
Gratulace Krejčíkové, pěkně odehraný zápas, ale pár negativních poznámek bych měl:
1) Debly v nepravý čas - několikrát si jimi zazdila doposud snadný gem, pak se zbytečně přetahovala přes shody.
2) Občasná pasivita - Někdy nechala Amačku zbytečně převzít iniciativu.
3) Hra na síti - Několikrát zahrála u sítě přímo do rakety Amačky, i když měla volnou druhou polovinu kurtu. To by se deblistce stávat nemělo.

Jinak výhra nad velkohubou mladou Krakaticí potěšila, teď ještě vyšplouchnout tu podvodnici z Grécka.
Reagovat
com
ted sou asi vsechny top hracky pekne nasrany, kdyz vidi jak je obsazeny to SF smile
Reagovat
Petr_Fisk
Můžou si za to samy...smile
Reagovat
hanz
Hlavně jestli to vidí Kájísek Plíškovic, jedna z těch 4 bude mít vavřín a ona ostrouhá.
Reagovat
com
tak tak.. Karolina ve forme by z tyhle ctyrky mela problem maximalne se Sakkari.. Ostatni by smazla smilesmile
Reagovat
PetaM
Jo jo, kdyby Karolína měla formu ... To známe. Kdyby byly někde ryby, na co rybníky, že? ;)
Reagovat
tommr
já si myslím, že to je pro Karolínu docela dobrá inspirace když vidí kdo se do toho semifinále dostal, protože každou z těch hráček by mohla porazit ... smile
Reagovat
paddy
když neporazí ani Stephens a hlavně Pavlyuchenku před měsícem v Madridu na antuce (0-6 5-7) smile

o Gasanovové se raději bavit nebudeme
Reagovat
tommr
tak zrovna s Pavlyuchenkovou to má Karolína 6:2 i když je pravda, že jejich poslední vzájemnej zápas prohrála ...
Reagovat
PetaM
Insiprace? Hrozná potupa.
Reagovat
Petr_Fisk
Snad si Bára dnes vybrala daň v nervozitě, v prvním setu se hodně trápila a zítra už bude klidnější. Vcelku bych tomu i věřil, že dnes to bylo nejhorší a dál už se to bude v Paříži po psychické stránce jen zlepšovat.
A jinak obrovská gratulace a velká radost...smile
Reagovat
Alien
Tak to je bomba! Tak už to tam Báro vyhraj celý!
Reagovat
turista
Ano!
Reagovat
lvicek
Obrovska gratulace Bare! To je uplne skvele! A doufam, ze to zvladne jeste dvakrat (a dvakrat, jak psal tommr ;) ).
Co se tyce Sakkari - ja se nikdy neodvazuju predvidat, jestli je lepsi souperka ta nebo ta - Svatkovou mela nedavno skoro na lopate... Ale proste je tam Sakkari, tak snad se s tim Bara dobre popasuje :).
Reagovat
Mony
Sakkari už na ty lopate měla celkem dokonale nedávno. ŘÍM nebo Madrid
Reagovat
Jan
sakkariová Igu docela zválcovala. Bára se má na co těšit. Neobvyklé semifinálové dvojice. 16 nasazených vyhučelo a pak dalších 14.
Reagovat
dadaft
Krejčíková - Sakkari
Pavljučenkova - Zidanšek

smile smile smile
Reagovat
SydneyOpen
Takové SF na turnaji WTA 250 smile
Reagovat
turista
No je to podivné složení obou SF. Bára má možnost vyhrát RG když ještě 2x vyhraje. Tak mnoho zdaru!
Reagovat
Blondie
že? :oops: já to nechtěla říkat...
Reagovat
smazaný uživatel
smile přesně tak
Reagovat
Grape
Vypadá to hodně srandovně, ale faktem je, že mají všechny skvělou formu. smile
Reagovat
lars
misto Zidansek tam mohla byt Siniak
a pak ceske finale
Reagovat
SydneyOpen
Katka by Pavlínu nejspíš nedala...
Reagovat
Petr_Fisk
Podle jmen šok, ale podle kvality tenisu v posledních dnech naprosto zasloužené.
Reagovat
Dobry-den
Sakkari se dneska ani nezapotila. smile
No nic lehkého Báru nečeká.
Reagovat
Nenela
Ale jo, pekne se leskla potem smile
Reagovat
Jan
Aji před tem smile
Reagovat
SydneyOpen
Tak Sakkari překvapila a nezhroutila se na konci. Máme tedy OPĚT novou GS šampionku, celkem se s nimi roztrhl pytel. Vlastně když si vezmeme že mezi AO 2012 - USO 2015 vyhrávaly jen bývalé vítězky a Sam na US Open 2011 byla poslední novou GS vítězkou před vítězstvím Flavie na USO 2015...
Reagovat
Petr_Fisk
Jenom dobře, aspoň je to pestřejší, než několikaletá dominance jedné tenistky.
Reagovat
smazaný uživatel
Jooooooooooooooooo... Díky Maria
Reagovat
gigin
Pičo poje*aná.
Reagovat
brixner
Pičo pokurvená!
Reagovat
Nenela
Tos trochu prehnal ne?
Reagovat
aape
Trapnej antisemitismus, jdi s tím někam smile
Reagovat
smazaný uživatel
Ubožákusmile
Reagovat
Blondie
jsi normální?
Vypadni sám, tohle se tady trpět nebude
Reagovat
blixa
Koukám, že aspiruješ na největšího čur.áka TP ! smile
Reagovat
smazaný uživatel
To bych tě předběhl co?
Reagovat
Petr_Fisk
To tady vypadá jak nějaká soutěž ve vulgaritě...smile
Reagovat
blixa
Pán je rovněž antisemita ?
Reagovat
Petr_Fisk
Jediné anti, které provozuji je požírání antiperlí...
Reagovat
Rafaeoli25
Doufám, že za antisemitu neoznačuješ i ty, kteří nesouhlasí s agresivní politikou Izraele vůči Palestincům. S tím se bohužel často setkávám.
Reagovat
SydneyOpen
a co agresivní politika Palestiny vůči Izraeli smile
Reagovat
Blondie
Naprosto zásadní podmínka pro to, aby se na BV cokoliv pohnulo k lepšímu pro Izraelce i Palestince, je akceptace základního faktu. Faktu, prosím, pěkně, nikoliv názoru. A sice: že tam mají máslo na hlavě OBĚ STRANY. To není dobro, co se pere proti zlu.
Reagovat
George_Renel
Je to ještě jednodušší. Ten základní fakt je to, aby palestinští Arabové a zbytek okolních států uznali stát Izrael a nehovořili o jeho zničení.
Reagovat
tommr
jj jak si vůbec můžou ti zlí agresivní Izraelci dovolit bránit se proti mírumilovnejm palestinskejm raketám ... smile
Reagovat
Rafaeoli25
Historicky bylo ukradeno 50% území Palestincům, ano, mohla za to OSN? S tím se měli Palestinci jen tak smířit? Jako Československo s okupací po r.38?
Reagovat
SydneyOpen
Jak to můžeš srovnávat s Československem? Palestina není mezinárodně uznaný stát, je to jen chudé, silně zaostalé, agresivní a nevzdělané území. Není to stát a nemůže mít ani žádné územní nároky stejně jako Podněstří nebo Abcházie.
Reagovat
Rafaeoli25
Palestina může za to, že nebyla mezinárodně uznána? Jako za to mohou třeba i Kurdové? To je tedy náhled, ach jo..
Reagovat
SydneyOpen
on je asi nějaký důvod že není mezinárodně uznaná, kdyby celé území zabral Izrael tak by se i jeho obyvatelé měli mnohem mnohem lépe. Palestinci v Izraeli se mají 1000x lépe než u nich doma.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
smilesmilesmile
Reagovat
George_Renel
Jací Palestinci. Maximálně palestinští Arabové. Palestinec jako národnost neexistuje.A to ž se v určitou dobu území nazývalo Palestina neznamená, že tam žili nějací Palestinci.
Reagovat
blixa
Ano, označuju, protože dle ultralevičáckých progresivistů tvého ražení mají Izraelci jediné právo, nechat se povraždit od libovolné odrůdy arabů či peršanů. Víš co Rafaeoli, já tě mám v kategorii "naprostý dement - zkroucený mozek", ty mě jistě také, takže ideální by bylo si sebe navzájem nevšímat a nekomentovat.
Reagovat
Rafaeoli25
Je vidět, ze vůbec nevnímáš historii, stejně jako bohužel řada dalších. To, jak bylo Palestincům ublíženo v roce 47, je neslýchané. Bylo jim ukradeno cca 50% území, Izraelců bylo na tehdejším území Palestiny jen cca 10%. Jak se tohle vůbec mohlo stát? A Izraeli to nestačí a teď si chce jako Hitler v roce 38 vzít nejlépe úplně všechno, neskutečné. Ano, židům bylo strašně ublíženo, teď se ale bohužel chovají podobně jako nacisté k nim. Tohle obhajuje? Pak jsi ale dement ty, ne já.
Reagovat
slacker
smilesmilesmile
Reagovat
SydneyOpen
Ano Izraelců tam bylo jen 10% když je muslimové vyhnali a vyvraždili. Historicky je to židovské území. Zajímavé že Izrael je moderní, demokratický, vyspělí, vzdělaný stát co má i vlastní urychlovač částic a Palestin jen chudá a zaostalá díra... a hlavně Palestina není stát
Reagovat
Rafaeoli25
No každý to vidíme jinak, OSN udělala v roce 47 něco zcela nepřijatelného a je pochopitelné, že se s tím Palestinci nemohli a nemohou smířit. Byl to ohavný mezinárodní zásah, Izrael byl uměle vytvořeným státem, kterému bylo přiděleno území.
Reagovat
SydneyOpen
Polsko je v tom případě taky uměle vytvořené stejně jako Bělorusko, Belgie, Slovensko, Slovinsko, Ázerbájdžán, Lotyšsko, Ukrajina....
Reagovat
Jan
Izrael také anektoval Golanské výšiny v Sýrii a Trump jim to posvětil. Totéž co Mnichov 1938 a zabrání Sudet Němci. A naši poslanci proti tomu ani nepípli.
Reagovat
George_Renel
Kdybys na vlastní oči viděl Golany z rotisvahu, pochopil bys. Z Golan totiž Arabové odstřelovali Izraelce jak králíky. Golany již Syrie nikdy zpět nedostane.
Reagovat
slacker
Proste zalozit stat Israel proti vuli mistnich i sousedu byla osudova chyba. V ruske federaci uz pro ne vytvotili autonomni oblast na dalnem vychode
Reagovat
George_Renel
Nesmíš se na to dívat jen optikou posledních 80 let.....
Reagovat
Rafaeoli25
Jinak já jen vidím realitu jako např. Bernie Sanders. On, jakožto žid je tedy taky dement a antisemita, fakt?
Reagovat
tommr
tyhle věci se bohužel navzájem nevylučujou ...
Reagovat
George_Renel
Abys viděl realitu, musel bys tu zemi navštívit, projeet, pohovořit s obyvateli, podívat se jak žijí.Takhle píšeš jen podle nějakých ideologických tezí.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Výjimečně se vyjádřím k politice, protože mi to nedá.
1) ano, obě strany se podílejí na konfliktu
2) Izrael se chová arogantně a stejně tak mnoho jeho obyvatel
3) Situaci v Izraeli komplikují především radikální skupiny ortodoxních Židů - ti jsou i nejvíce zodpovědní za problémy ostatních Izraelců
4) Ve chvíli, kdy se dohodl Izrael se SA, je jasné, že Židům Arabové až tolik nevadí... Bohužel tak vzniklo jedno z nejhorších spojenectví a nevzejde z něj pro svět nic dobrého.
Dalo by se pokračovat do Haleluja... Na cestách jsem Izraelce potkával. Mají totiž 2nebo3letou povinnou vojnu a po ní se seberou a jedou si vyvětrat hlavy. Izraelci, Židé jsou často velmi vzdělaní lidé, ale bohužel podobně často arogantní a povýšení. Jestliže se takto chovají k chudší menšině na území Palestiny, není divu, že to u už tak podrážděných nepřátel vzbuzuje ještě větší odpor.
Znamením a ctností vítězů je velkorysost a tu oni postrádají...
Reagovat
blixa
"Kdybys byl mlčel, zůstal bys filozofem". Doteď jsem si o tobě myslel, že jsi docela chytrej kluk. Krásný příklad toho, jak je v Evropě prakticky ve všech zemích hluboko zakořeněný antisemitizmus. Ty si jistě o sobě myslíš, že antisemita nejsi, ale podle těch naprostých nesmyslů, co jsi vyplodil je zřejmé, že jsi jim opravdu silně prosáklý. Já vím, že takových lidí je hodně, vlastně mě to nepřekvapuje, ale i tak jsou taková setkání pro mě dost smutná. Vím že vyvracet ti to nemá smysl, protože tohle přesvědčení nesídlí v mozku ale v srdci, a odtamtud se to dostat nedá ... smile
Reagovat
slacker
Pisu si Blixa je Zid a tim se zpetne vysvetluje proc je to takova svine a kur-va
Reagovat
peek
smile
Reagovat
Frick
Kdo to byl?
Reagovat
com
tvuj druhej profil smile
Reagovat
Mac
cikan, cerny cikansmile
Reagovat
Nenela
Doufam, ze to ted Mana dopodava
Reagovat
aape
Fuj
Reagovat
Nenela
Proc? Uz mam polskeho zazraku plne zuby. Zmena je zivot. Navic je pro Barcu mnohem lehci souperka nez Swiatek
Reagovat
Petr_Fisk
To brzy...a to je jí teprve 20. Teď si představ, že by tady strašila stejně dlouho jako Matka...smile
Reagovat
tommr
no byli i tací co to Swiatekový po jejím lonským triumfu předpovídali ... smile
Reagovat
Petr_Fisk
Já už tommře nevěřím, že znovu nastane v ženském tenise nějaká dlouhodobá dominance jedné hráčky. Víc a víc se to výkonnostně vyrovnává a rozhoduje často momentální psychický (a zdravotní) stav.
Reagovat
zfloyd
škoda chtělo to dlouhej zápas na tři sety
Reagovat
aape
Jj abyste nakonec nelitovali, koho jste tam Báře protlačili smile
Reagovat
Jan
smile
Reagovat
Mony
Nedávno Sakkari v pohodě porazila.. Madrid nebo Rim?
Reagovat
blixa
To ale nebyla Řekyně v takovým laufu ... smile
Reagovat
Mony
První kolo není v laufu nikdo
Reagovat
Mony
To půjde v pohodě, neboj
Reagovat
blixa
Já jen doufám, že jí chytne trochu nerv. Přeci jen v semi GS není každý den ...
Reagovat
smazaný uživatel
No, i Ash předloni ten nerv x Amandě celkem chytla 5:0 a 40:30 a první set rupla 6:7...
Reagovat
tommr
bylo to letos v Dubaji a zas taková pohoda to nebyla. Bára zápas dvakrát nedopodávala (přišly na ní nervy jako dneska proti Gauffový) a ukončila ho až v TB druhýho setu ...
Reagovat
SydneyOpen
Poslední šance pro Svátek
Reagovat
aape
Iga je dnes nějak mimo
Reagovat
spaniel
Nejdou jí nohy, nehýbe se. Kolikrát odehraje míč a stojí a kouká.
Reagovat
turista
Geniální Polka je holt blízko vyřazení s nasypanou kulturistkou.
Reagovat
brixner
Aspoň na chvíli!
Reagovat
zfloyd
čtsport
Reagovat
SydneyOpen
http://freestreams-live1.com/tennischannel/
Reagovat
brixner
Děkuji, docela to běží!
Ale co ta Iga...smile
Reagovat
spaniel
Sakkra, to je vazba smile
Reagovat
aape
Je to odpudivý,ty hrany
Reagovat
majkl005
je to mužná žena, no smilesmile
Reagovat
turista
Prostě babochlap.
Reagovat
majkl005
docela dost mě připomíná Sam Stosur :) a to byla vždy moje oblíbená lesbická mužatka smilesmile
Reagovat
aape
Při pohledu zblízka se tam už rýsuje knír
Reagovat
brixner
Ale má moc hezký hnáty! No né??
Reagovat
zfloyd
dokavad nekřičí basem tak to ještě jde
Reagovat
Nenela
Ale zarvat si umi smile
Reagovat
SydneyOpen
Svátek se ještě nadechuje...
Reagovat
dadaft
Takhle špatně hrála Iga naposledy v Římě proti Krejčíkové.
Tam to ještě otočila.
Tady to nevypadá...
Reagovat
Mony
Tak jdeme na Marusku, právě zacina
Reagovat
zfloyd
Iga musí vytáhnout něco z rukávu jinak to kulturistka už nepustí
Reagovat
Fransoas
První set byl skoro infarktový.Krizi se jí podařilo zvládnout a měla v danou chvíli psychologickou nadvládu,kterou využila na začátku druhého setu.V předzápasovém rozhovoru říkala,že může překvapit a to se uskutečnilo.Velká gratulace k postupu do SF.
Reagovat
SpacialRecognition
s falešným MTO když se nedaří. Bože
Reagovat
dadaft
to má být jako co Igo? parodie???
Reagovat
Elip13
Má nějaký zdravotní problém
Reagovat
SydneyOpen
zdravotní problém, nebo "zdravotní problém" smile ale Iga nepatří mezi cheaterky
Reagovat
SydneyOpen
No a Ize začíná být horko
Reagovat
dadaft
Tak jo Igo, co nezvládla Kontaveit, to Sakkari už jo.
Je čas ukázat, jak na tom jsi.
Reagovat
smazaný uživatel
I v osmifinále Marta mohla vyhrát minimálně první set.
Reagovat
zfloyd
Iga rozhodně zatím nemá tu loňskou formu jinak by
ji smetlasmilesmile
Reagovat
Stan_Borowitz
Celkem dobrej trest za ty nabubřelý řeši Američanky před zápasem. Třeba ji to trochu vrátilo na pevnou zem.
Reagovat
majkl005
mě příjde, že amíky takováto situace ještě paradoxně vynese do větších "výšin" :D že když tentokrát nestačili takovéto řeči, tak příště budou ještě větší smile amíci jsou v tomto hodně špeciélní :D
Reagovat
Stan_Borowitz
Tak je fakt, že sebevědomí pomáhá, ale všeho by mělo být s mírou.
Reagovat
majkl005
právě....a amíci mají tu míru hodně někde jinde :D mají prostě v povaze to jejich "já jsem nejvíc a po mne nikdo není"
Reagovat
zfloyd
nakonec byla ráda že nechytla kanára
Reagovat
majkl005
ale vyprásk od papá Gauff ji nemine, za tu rozflákanou raketu smilesmilesmile
Reagovat
Jan
smile
Reagovat
tommr
škoda, že jí Bára nenadělila ve druhým setu kanára. To by jí nejen vrátilo na zem, ale mohlo by jí to mentálně vykolejit á la Osaka ... smile
Reagovat
Nenela
Neni to pekne, ale myslela jsem si neco velmi podobneho
Reagovat
zfloyd
první 4 gamy byly obě pěkně nervózní , teď už se uklidnily ,ale je to vyrovnaný , bude to asi těsný
smilesmile
Reagovat
Nenela
VYjimacne fandim SAkkari, zatim to vychazi
Reagovat
Fransoas
S prominutím - domníváte se,že je to ta nejlepší volba ? Je to ranařka,ale křivá.
Reagovat
Nenela
Kriva kvuli tomu, co udelala Karoline v Rime asi pred 3 lety? Ja ji normalne nefandim, ale myslim si, ze Bara ma mnohme vetsi sanci porazi ji nez Igu. To je moje jedina motivace, proc ji fandim
Reagovat
Fransoas
Jasně - ten míč viděla přesně,ale záměrně to nechala být.
Reagovat
tommr
ale Karolína jí to už vrátila i s úroky ... smile
Reagovat
turista
Ano. Karolína jí to vrátila. Pro Báru Krejčíkovou bude možná lepší v SF čelit hrubé síle kulturistky Sakkariové než tenisové genialitě Swiatekové.
Reagovat
turista
Je to podvodnice.
Reagovat
aape
Já jí teda fandit nedokážu
To ať to tam radši celé vyhraje znovu Iga, Sakkari ať jede dom smile
Reagovat
Pavol
Ja sa idem opiť po dlhej dobe. Som rád že sa dá tvojej hlave veriť, že nepripúšťaš nezmyselné obraty. Výborne. Výborne. Výborne.

Teraz je tá pravá chvíľa dostať zo seba to najlepšie.

Prajem šťastnú cestu do finále. smile
Reagovat
aape
smile
Reagovat
Frick
Lucie Šafářová
Karolína Plíšková
Petra Kvitová
Markéta Vondroušová
Bára Strýcová
Karolína Muchová
Bára Krejčíková
Reagovat
tommr
snad se to podaří i Katce Siniakový. V Báře má dobrou inspiraci ... smile
Reagovat
Jan
On a jí to v tom deblu vysvětlí jak na to smile
Reagovat
majkl005
nevím co by se muselo stát aby se to Katce podařilo :/ myslím si, že větší šanci než měla letos na RG už nedostane smile
Reagovat
Jan
smile
Reagovat
Mony
PAVLJUC. - Zidansek, KREJCIKOVA-SAKKARI, to by bylo fakt dobré SF GSsmile
Reagovat
zfloyd
já myslím že to je jedno koho dostane porazit musí všechny když bude chtít titul
Reagovat
Mony
Spíš, že by to bylo bez nasazené.. vlastně Sakkari asi trochu nasazena bude.
Reagovat
smazaný uživatel
I Nasťa je tak trochu nasazená :-)
Reagovat
George_Renel
Bylo to o ní?smilesmile
Reagovat
tommr
jo a ne. V prvním setu měla Bára namále, ale ve druhým už dominovala ona ...
Reagovat
Jan
První set úžasný obrat a kdyby se ve druhém Gauffová nesložila, měla by to Bára těžší. Ale to už nás zajímat nemusí. Těšme se z semifinále.
Reagovat
George_Renel
Ale i v tom 1. setu vyhrála Báry více výměn než soupeřka.
Reagovat
Nenela
Ja si taky myslim, ze vsechny ty resi tady, ze 1. set mela vyhrat Gauff, jsou mimo. Ano, chvili vedla, ale zas az takovy zazrak to nebyl.
Reagovat
Jan
Bára skvěle. Celý první set tahala za kratší konec a nakonec ho vyhrála. Coco se z toho složila a vzpamatovala se až za stavu 0:5, což Báře pomohlo. Pak brnkačka na nervy, ale nakonec to Bára ustála a stíhací jízdu Gauffové utnula včas. Přeji hodně štěstí v obou semifinále, deblovém i singlovém. Swiateková se jen tak lehce psychicky nepoloží.smile
Reagovat
Jan
Cori
Reagovat
drabona
je momentálně naše nejspolehlivější tenistka. Nestrácí hlavu ani v těch nejvypjatějších okamžicích.První set byl toho důkazem. Doufám, že vydrží kondičně. Samozřejmě velká gratulace !!
Reagovat
Fransoas
Je to přesně řečeno. A je také úžasné,že to ve vypjatých momentech zvládá většinou lépe než všechny naše hráčky.
Reagovat
Ela-fon-isi
Co k tomu říct? Dech i nervy beroucí zápas. Vzpomínám, jak jsem byla překvapená, když Bára vyhrála Mácháč a zitra nebudu překvapená, když porazí Igu.
Blahopřání Báře i všem kdo za její hrou a sebevědomím stojí!
smile
Reagovat
Jan
smile
Reagovat
Jan
smile
Reagovat
hluuusa
Koko si to prohrala sama, ale nejak zvlast mi to nevadi... Je to radost. Mame novou Baru. A nutno rict, ze tenisove jeste lepsi nez tu predchozi.
Reagovat
tommr
další skvělej zápas od Báry! V závěru nám sice trochu zabrnkala na nervy, ale to se dá vzhledem k významu zápasu pochopit ... smile
Ted budu výjímečně fandit Sakkariový, protože jsem přesvědčenej, že Bára jí mohla porazit spíš než Swiatekovou ...
Reagovat
paddy
Konečně si dostal rozum smile

smile Máňo, pojď!!! smile
Reagovat
Dobry-den
Chtělo by to dlouhý vyčerpávající tříseťák, aspoň tři a půl hoďky. Jestli se nepletu, tak SF se hraje už zítra, tak ať má Bára nějakou výhodu. smile
Reagovat
Jan
Sakkariová vyhrála 1. set. Aby nakonec nebyla horší soupeřkou ona, v současné formě.
Reagovat
tommr
hra Sakkariový mě začíná trochu znervoznovat ... smile
Reagovat
paddy
smile smile
Reagovat
budul
Abys nepřebralsmile..Igu už měla jednou na lopatě, sice Sakkari už porazila ale nechtěl bych ji teď jak je rozjetá.. každopádně Báře věřímsmile
Reagovat
tommr
se Sakkari to má 2:0 a se Swiatekovou 0:2. Takže jasná volba ... smile
Reagovat
Petr_Fisk
...Ted budu výjímečně fandit Sakkariový, protože jsem přesvědčenej, že Bára jí mohla porazit spíš než Swiatekovou ...
Tak teď jsi Báře možná pěkně zavařil tommře. Nezapomínej na své přirozené schopnosti...smile
Reagovat
Mony
Myslím, že z Igy by nemusela být tak podelana a půjde do toho víc, než dnes v 1.setu. Když nemáš, co ztratit, tak se hraje lepe
Reagovat
zfloyd
Iga tam ještě není Sakarri taky není žádné ořezávátko
Reagovat
Marduch
Nemá co ztratit? smile
Reagovat
Mony
To je, jako hrát proti Nolemu či Djokerovi
Reagovat
EllNino
Neuvěřitelná jízda ... pojď, vydrž ještě dva mače :)
Reagovat
tommr
pro jistotu radši čtyři ... smile
Reagovat
Jan
smile
Reagovat
annah
Byla to prostě paráda...smile
Reagovat
dadaft
Dobrý první set, kdy se nehrál žádný zanďour, ale pohledný útočný tenis. Báře ke konci začal odcházet servis a byl v podstatě zázrak, že set získala. Nicméně získala a to rozhodlo celý zápas.
Gratulace.
Reagovat
turista
Užasný! Velká gratulace.
Reagovat
SydneyOpen
Velká gratulace, Bára se vyšvihne už na 23. místo což je naprosto fenomenální. Bára tak bude na Wimbledonu nasazená smile v race rankingu je Bára dokonce už na 6. místě
Reagovat
blixa
Race je v současné době asi jedinej relevantní žebříček a protože už je červen, je už hodně vypovídající. Je to mazec !
Reagovat
tommr
a singlovou nominaci na OH už má taky v kapse ... smile
Reagovat
Jan
Ještě přemýšlíš, koho by bylo na OH v singlu lépe nominovat, jestli Vondroušovou nebo Krejčíkovou ?smile
Reagovat
tommr
holky si to vyřešily samy na kurtu ... smile
Reagovat
Jan
Všechny země mají max. 4 singlistky na OH ? A kolik deblistek ?
Reagovat
tommr
nominace je odvislá hlavně od žebříčku. Maximum pro jednu zemi jsou 4 singlistky + 2 deblistky ...
Reagovat
Jan
Jako 2 páry deblistek nebo jeden pár ?
Reagovat
paddy
Hrdlička: Karolíny by měly hrát spolu debla smile
Reagovat
tommr
v našem případě by mohly hrát dva páry. Skoro jistě to bude Bára s Katkou a jako druhej pár s největší pravděpodobností obě Karolíny ...
Reagovat
Jan
Hradecká a Peschkeová smile
Reagovat
tommr
ty na to nemají žebříček ...
Reagovat
Jan
Strýcová na to má žebříček a také nejede smile Hradecká i Peschkeová jsou v deblovém žebříčku před sestrami Plíškovými.
Reagovat
Jan
Jedou na OH nějací čeští muži za tenis ?
Reagovat
tommr
žebříček by na to moh mít jedině Veselý ale nejsem si tím úplně jistej. V singlu by sice neměl ani tu nejmenší šanci, ale možná by moh bejt použitelnej do mixu ...
Reagovat
Mony
Může jet max 6 hraček, 4 do singla a max 2 debly
Reagovat
Mony
Debliste z TOP10 také mají právo účasti, pokud nejsou až ti treti
Reagovat
Mony
Otazník je tedy to 6.misto.Siniakova a 4 nejlepší singlistky to mají jasne
Reagovat
Mony
Nejpravděpodobnější je, že poletí v 5 dívka h.
Reagovat
tommr
jj taky si myslím že budou nominovaný Karolína Plíšková, Kvitová, Muchová, Krejčíková a Siniaková ...
Reagovat
Mony
Olympiáda má ještě čas, větší otázka, kde se bude hrát WTA turnaj v Praze?
Reagovat
tommr
no jsou jen tři možnosti a jedna z nich snad klapne ...
Reagovat
slacker
Bud na kurtech v Modranech nebo Revnicich
Reagovat
Petr_Fisk
Jen aby měla do té doby Petra v pořádku ten natržený vaz v kotníku. OH jsou už jen za měsíc a půl a standardní délka hojení natrženého vazu je minimálně 6 týdnů. Záleží samozřejmě na tom jak moc si ho natrhla.
Reagovat
tommr
tam bude určitě nějakej komunikační šum. Přece není možný aby Petra měla natrženej vaz a současně uvažovala o účasti ve Wimbledonu ... smile
Reagovat
Petr_Fisk
natržený ze tří čtvrtin...

https://www.sport.cz/tenis/clanek/2458231-kvitova-mela-v-kotniku-natrzeny-vaz-veri-ale-ze-wimbledon-stihne.html

To je sci-fi aby hrála Wimbledon
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist