Krejčíková se Siniakovou ve čtyřhře US Open vypadly hned v prvním kole

3. 9. 2021, 00:55
Aktuality 12
US OPEN - Nasazené dvojky Barbora Krejčíková s Kateřinou Siniakovou na US Open skončily hned v prvním kole. Jedny z největších favoritek utrpěly šokující porážku 3-6 4-6 s dvojicí Magda Linetteová, Bernarda Peraová.
K. Siniaková a B. Krejčíková (© AFP)

Barbora Krejčíková s Kateřinou Siniakovou letos ovládly generálku v Melbourne, Madrid, grandslamové French Open a nedávné olympijské hry v Tokiu. Na právě probíhajícím US Open patřily k největším favoritkám, nasazené dvojky však v prvním kole utrpěly šokující porážku 3-6 4-6 s polsko-americkou dvojicí Magda Linetteová, Bernarda Peraová.

Favorizované Češky svým soupeřkám ani jednou nesebraly podání, samy v každém setu jednou zaváhaly a vstup do turnaje nezvládly poprvé od předloňského French Open. V New Yorku spolu startovaly potřetí, před pěti lety se dostaly do čtvrtfinále a o dva roky později ještě o kolo dále.

Krejčíková bude zítra v singlu bojovat o postup do osmifinále, na Grandstandu se utká s lucky loserem Kamillou Rachimovovou z Ruska. Siniaková dnes prohrála druhé kolo s řeckou jedničkou Marií Sakkariovou.

Ondřej Jirásek, TenisPortal.cz

Komentáře

12
Přidat komentář
Jan
Aspoň bude Krejčíková odpočatá na singla. Siniaková také.
Reagovat
tommr
tak Katka už odpočívat nepotřebuje protože v singlu poměrně neslavně skončila ...
Reagovat
Jan
To jsem také zjistil smile Tenhle článek jsem četl jako první, až pak jsem si přečetl, že dohrála. Bohužel TP neumožňuje opravovat příspěvky. V každém případě, Katka bude mít odpočinek ještě větší smile
Reagovat
Jan
Vyřešilo se za ni dilema, jestli hrát obě soutěže nebo které dát přednost.
Reagovat
Jan
jestli
Reagovat
tommr
tak špatně jsem naše holky hrát neviděl ani nepamatuju. Bára působila dojmem, že je jí zápas ukradenej, Katka se zase naopak vztekala a obě tam sázely jednu hrubku za druhou ... smile
Doufám, že tenhle nepovedenej zápas není nějakou předzvěstí rozpadu naší úspěšný dvojice ...
Pro Báru může být nečekaný vypadnutí v deblu plusem v singlu, protože ušetří nějaký síly. Pokud ale bude hrát podobně jako včera tak moc daleko stejně nedojde a může klidně skončit už na příští soupeřce ...
Reagovat
Mony
Je slušný pár, těm to sedne, postrach pro kazdeho
Reagovat
GaelM
Zase tak šokující to není, tyhle soupeřky letos holky potkaly v semifinále RG. Sice je tehdy docela smázly, ale bylo jasné, že tenhle pár má kvalitu.

Jen doufám, že to byl jen horší den a ne začátek úpadku a rozchodu naší veleúspěšné dvojice. Po vyhrané olympiádě hrozí pocit, že už holky dosáhly vše co šlo a s tím související pokles motivace pokračovat pravidelně v deblu. I kdyby spolu měly hrát už jen na GS, byla by škoda o ně přijít smile
Reagovat
SydneyOpen
H+H se také v roce 2013 rozešly a před OH v Riu se zase daly dohromady. Je reálné že si dají od debla pauzu, Bára si musí uvědomit že hrát na vrcholné úrovni debla i singla každý turnaj je nemožné, klidně si můžou dát příští rok pauzu a zase to zkusit před OH v Paříži
Reagovat
Semi
To je vponstatě dobrá zpráva. Báře by mělo dojít, že sedět na dvou židlích nejde. Alespoň bude mít energii na singla.
Reagovat
Drzymalski
Došla energie. To se stává. Krejčíčková se může soustředit na singla, Siniakovová si dá oraz a spokojeně si užije výborné výsledky co dosáhla v poslední době.
Reagovat
smazaný uživatel
smilesmile bude relax
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist