Kvitová bude hrát v Katovicích finále s Vinciovou

13. 4. 2013, 20:38
Aktuality 90
Petra Kvitová si zahraje letos podruhé o titul. Nejlepší česká hráčka plní roli turnajové jedničky premiérového turnaje v polských Katovicích a po výhře nad Rumunkou Alexandrou Cadantuovou 6-0 a 6-4 postoupila do finále. V tom se v neděli od 17:00 utká s Italkou Robertou Vinciovou a zápas bude generálkou na semifinále Fed Cupu příští týden v Palermu.
Petra Kvitová

Do finále se třiadvacetiletá Kvitová probojovala potřinácté v kariéře a z předešlých dvanácti má výjimečnou bilanci - desetkrát získala titul a jen dvakrát odešla poražena. Letos už ovládla turnaj v Dubaji.

V semifinále v Katovicích přehrála osmá hráčka světa Kvitová Cadantuovou, která je na žebříčku až na 117. místě, díky své rychlé a agresivní hře. V prvním setu uštědřila soupeřce z kvalifikace za 29 minut "kanára".

Na začátku druhého setu bránila Rumunka marně podání sedmnáct minut a v deváté hře, v které byla Cadantuová opět blízko zisku gamu, se Rumunka po "prasátku" Kvitové dokonce téměř rozplakala.

Slabší chvilku si ale Kvitová vybrala od stavu 6-0 a 4-0, prohrála čtyři hry po sobě a nechala soupeřku nadechnout. Koncovka druhé sady už ale patřila favorizované Kvitové, která nakonec zvítězila 6-4.

První finalistkou se v Katovicích stala Roberta Vinciová, která si zahraje deváté finále na okruhu WTA. Italka v dnešním semifinálovém duelu s devatenáctiletou Annikou Beckovou zvítězila už za 49 minut 6-1 6-0.

Zápas byl hned od úvodu jednoznačně v režii zkušené třicetileté Italky, která dnes neměla ani jednu slabší chvilku. „Hrála jsem dobře, stejně jako včera, se svoji hrou musím být spokojená. Jsem nadšená, že si tady zahraju finále,“ zhodnotila stručně vítězka.

Vinciová má ve finálových duelech na okruhu WTA skvělou bilanci, v osmi zápasech prohrála pouze jednou. Italka je momentálně na třinácté pozici v žebříčku WTA a pokud uspěje v zítřejším finále, posune se ještě o jednu příčku výš.

I přes porážku v semifinále je se svým vystoupením v Katovicích spokojená Němka Becková. „Z mého pohledu to byl skvělý turnaj,“ řekla Becková. „Před turnajem jsem ani na chvíli nepředpokládala, že bych se dostala až do semifinále. Teď si na pár dní odpočinu a hrát budu ve Stuttgartu,“ dodala mladičká Němka.

Kvitová, která v pondělním žebříčku zůstane podle informací WTA bez ohledu na výsledek osmá, se s Vinciovou utkala zatím jen jednou. V cestě za wimbledonským titulem v roce 2011 ji porazila ve třetím kole dvakrát 6-3. Tentokrát se ale bude hrát v hale a především na antuce, která patří k nejlepším povrchům Vinciové.

Kvitová i Vinciová budou po finále spěchat na Sicílii, kde se připojí k národním týmům před víkendovým semifinále Fed Cupu. Obě by se spolu měly opět utkat v sobotu, jelikož Kvitová je jedničkou českého týmu a Vinciová dvojkou Italek.

- WTA INTERNATIONAL KATOVICE -
(Polsko, antuka / hala, 235.000 dolarů)
sobotní výsledky (13. 04. 2013)

Dvouhra - semifinále:
Kvitová (1-ČR) - Cadantuová (Rum.) 6-0 6-4
Vinciová (2-It.) - Becková (Něm.) 6-1 6-0

Komentáře

90
Přidat komentář
Jan
Když vidím, jak vždycky nasadí tragický výraz, když hraje s někým silnějším, kdo ji přehraje ... V přípravě asi není všechno v pořádku, chybí jí fyzička, snad ji omlouvá ta nemoc.
Reagovat
petrulinka
No tak zase nepřeháněj. Pokud ses díval, tak jsi snad viděl, že prvním setu makala, bojovala, povzbuzovala se. A ono hrát týden po nemoci takto těžký zápas asi vyčerpá každého. Prostě se v prvním setu vydala ze všech sil a na další průběh zápasu už síly neměla.
Reagovat
smazaný uživatel
No, rychlý konec, takový jsem ani nečekala, kdy přišel ten zlom, po tiebreaku? Přišlo mi, že ve 2. setu došla Petře nějak šťáva a bojovnost.. Vinci hrála výborně, je vidět, že FC bude dost těžký, i když máme Petru.. škoda, ale jede se dál. :)
Reagovat
petrulinka
No mně přišlo, že ten zlom nastal asi v tiebreaku, ne? Začala hrát bez čelenky, což u ní není nikdy dobré znamení, přestala se povzbuzovat. Tak si říkám, proč tak v prvním setu bojovala, když ten druhý téměř vzdala. Ale asi je to těžké, hrát po nemoci a ještě k tomu, když člověk narazí na skvěle hrající hráčku. Já však pevně doufám, že příští týden to Robertě vrátí.
Reagovat
smazaný uživatel
Roberta dnes hrála vážně skvěle. Kromě jednoho, dvou gemů v druhém setu, kdy už to bylo celkem jedno, držela velice vysokou úroveň hry a Petra byla často pod tlakem, přestože sama útočila ještě o něco více. Pokud vím, tak čelenku hráčky sundávají z čistě praktických důvodů, ve chvíli, kdy prostě již neplní svou funkci a nezadržuje více pot.

Jinak ten tiebreak Péťa nesehrála ani moc špatně, možná jeden ten míček na 3 nebo 4:1 (už nevím). Italka prostě parádně podávala a v okamžiku, kdy se třeba ještě mohla Petra chytit, zahrálo proti ní prasátko a přiřklo Vinciové setball.

Věřím, že Petra na tom bude ve Fedcupu s fyzičkou již lépe - bude to potřebovat -, ale ani tak nevidím, jak bychom to utkání v Palermu mohli vyhrát; pokud tedy nedojde k nějakému zranění či nemoci v italském dvojčlenném táboře.
Reagovat
petrulinka
No tak by hlavně musela Petra urvat 2 body, a pak by se vidělo, jestli by byla některá z dalších našich hráček schopná alespoň jeden bod urvat, případně bod ve čtyřhře. Podívej, jak to dopadlo v DC. U našich kluků byl předpoklad jasné výhry ve čtyřhře, kterou ale nakonec zcela jasně prohráli. Tak třeba si Italky taky vyberou slabší chvilku. No a i kdyby ne, tak se svět nezboří. Holky jsou ještě mladé, kdežto Italky kromě Errani mají všechny 30 let, takže už nijak dlouho hrát nebudou.
Reagovat
petrulinka
Tak nevím, jestli je to fyzičkou, ale od konce druhého setu tam Petra chodí jak tělo bez duše. Takže to vypadá na velmi rychlý konec
Reagovat
smazaný uživatel
První set odhrála pěkně, zvlášť druhou půlku.. teď je viděť, že ji chybí síly :( škoda Péťo, nech ji vyhrát a pošetři se na FED CUP :) JSI NEJLEPŠÍ!!! :)
Reagovat
deLaFere
je evidentní, že chybí,škoda.Roberta hraje moc dobře
Reagovat
smazaný uživatel
No, tak 1. set si Petra prohrála sama, ale jak tu někdo psal, jako fanoušek musím mít 3 infarkty při Petřině hře a nechtít výhru tak snadno, takže jeden už mám za sebou a fandím dál :)
Reagovat
dadaft
nějaké to štěstíčko taky není špatné...
Reagovat
smazaný uživatel
Zatím mě teda nejvíc překvapuje, že Vinci docela dost útočí...Doufám, že Petra ubere na těch chybách a brzo to brejkne zpátky ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Vinci se teda rozjela a vychází jí to, bohužel.
Reagovat
smazaný uživatel
Zdravím všechny nedělní fandy a Peťo jdeme na to !
Reagovat
smazaný uživatel
zatím zbytečně kazí. :(
Reagovat
dadaft
ahoj. ))
Reagovat
smazaný uživatel
No jo, Petru zase začalo zlobit 1. podání a Vinci umí trestat chyby. Věřím, že to Petra nepustí, i když se asi dost naběhá :)
Reagovat
dadaft
zkrátka Roberta umí na antuce pekelně dobře.........
............ ale Petra se drží na dohled.
Reagovat
dadaft
a je vyrovnáno.
dneska se bude hrát o každý fiftýn...
Reagovat
Karl
Nevíte, proč bude hrát Radek v MC s Ivanem Dodigem a ne s Leanderem, který bude hrát s Melzerem?

http://www.atpworldtour.com/posting/2013/410/mdd.pdf
Reagovat
tommr
nejspíš Paes nevěděl jestli se Radek stihne vrátit do začátku antukový sezóny a dohod se na MC pro jistotu s Melzerem ... :)
Reagovat
Karl
To je asi jediné řešení, taky mě to napadlo. Trochu jsem se ale bál, že jejich spolupráce ochabla. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Lucka Šafářová má nového trenéra, povede ji Kanaďan Robert Steckley.
Reagovat
VlS
Už s ní byl v Charlestonu.
Reagovat
smazaný uživatel
Podle mě se Kvitová v pondělí musí posunout na šesté míso,protože Errani i Kerbar před rokem v tomto týdnu vyhrály turnaje a tudíž by měly obě odepsat 280 bodů.Nebo je to snad jinak?Rád se nechám poučit.
Reagovat
smazaný uživatel
Kerberová tento týden nehraje, protože turnaj v Kodani byl zrušenej. Neobhájí tudíž lonskej titul, ale příjde jen o 105 bodů, protože se jí místo toho započte 175 bodů z OH ...

Erraniová tento týden nehraje, protože turnaj v Barceloně byl zrušenej. Neobhájí tudíž lonskej titul, ale příjde jen o 55 bodů, protože se jí místo toho započte 225 bodů za čtvrtfinále v Tokiu ...

Petra může v Katowicích získat maximálně 80 bodů pokud turnaj vyhraje (těch 280 bodů za titul by nahradilo 200 bodů za lonský semifinále ve Sttuttgartu). Maximum co tenhle týden může udělat je tudíž stáhnout náskok Kerberový na 90 bodů a Erraniový na 45 bodů ... :)
Reagovat
Bob
Musíme si počkat na Stuttgart, tam se můžou nějaké změny projevit :)
Reagovat
smazaný uživatel
Je to přesně tak, jak píše Sonja. Petra se nikam neposune, jenom stáhne svou ztrátu na 7. a 6. místo.
Reagovat
smazaný uživatel
Tohle oblečení bude pravděpodobně Petra nosit..
http://www.tennis-warehouse.com/player.html?ccode=PKVITOVA
Reagovat
smazaný uživatel
No všechno na té stránce vypadá líp než to tričko nahoře na fotce:-((:-D
Reagovat
smazaný uživatel
to už nosila..ted jedou z letní kolekce

http://www.tennis-warehouse.com/WANIKE.html
Reagovat
smazaný uživatel
to jsou strašný barvy (jestli to tak lze teda nazvat) :(
Reagovat
Jan
Mně se to třičko líbilo, o něco víc na Martičové :)
Reagovat
smazaný uživatel
ale i na krásné postavě Martičové dole tak divně plandalo...
Reagovat
smazaný uživatel
A není to náhodou jedno v čem vyhrává?
Reagovat
smazaný uživatel
Mně to tričko přijde strašný a je jedno, na kom je:-D
Samozřejmě to je jedno, v čem vyhrává, ale okomentovat to snad můžu (můžem):-)
Reagovat
smazaný uživatel
já už si na to triko nějak zvykla... ale když jsem ho viděla poprvé, zděsila jsem se :)
Reagovat
Karl
Další outfit, co Petru pravděpodobně čeká a nemine. Na TennisWarehouse už jsem to nenašel, ikdyž to tam bylo.
link odjinud: http://www.tennis - point.cz/products/cz/Tenisove-obleceni/Vyrobce/Nike/Printed-Knit-SS-Top1.html
http://www.tennis - point.cz/products/cz/Tenisove-obleceni/Vyrobce/Nike/Printed-Knit-SS-Top12.html

Vymažte si mezery z odkazu, jméno obchodu je v seznamu nepovolených slov a tak to musím napsat takto. Sorry.
Reagovat
smazaný uživatel
já už si na něj taky trochu zvykla, ale stejně se mi tyhle "stružky potu" nelíběj.. ani na těch tílkách, co měly včera Becková s Vinciovou..
Reagovat
smazaný uživatel
Myslim, ze tohle je uz pase. Petra to uz mela v modrem a bilem provedeni a uz se to nevrati.
Reagovat
Karl
Taky mě to napadlo, ale Serena měla ve žlutočerné barvě navržené svoje šaty (co měla na AO, v IW) a taky je ještě neměla. Bylo to ze stejné kolekce jako Petřin top. Necháme se překvapit. Třeba ten bílý bude mít ve Wimbledonu.
Reagovat
nouma
Tak je zajímavé že dva turnaje na kterých sklízí úspěchy a oba bez asistence pana Kotyzy v hledišti. Jasně určo si píší či telefonují ale jak na ní nezírá z hlediště tak prostě se jí daří víc se mi zdá :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
jo a Wimbledon vyhrála taky sama tak jisto i Tunaj Mistryn :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
ale je fakt, že i v Sev. Americe získala první titul sama.. v Dubai byla taky bez trenéra.. :-)
Reagovat
Bob
Myslím, že v roce 2011 jela do Linzi taky sama a vyhrála ho.
Reagovat
Carloss
ještě v paříži 2011 byla taky bez Kotyzy.
Reagovat
smazaný uživatel
každopádně dnešní zápas bude velice zajímavý a doufám, že se šťastným koncem pro Petru! POJĎ!
Reagovat
Karl
V Montreálu byla s Kotyzou. Byl první za kým po zápase přišla a slavila titul. :-)
Reagovat
Titan
Viděl jsem a jen jsem síral :D
Škoda, že to nebylo na dva kanáry, kdyby se Petře podařil break na 5:0, tak už to dojede a hormonální vlna nestačí přijít. To je jedno, skvělě jsem si to užil a ani mi nepřišlo, že trvalo jen 1:20, zvláště od prvního setu druhé sady, který trval 18 minut, jsem se nemohl odtrhnout, což vytvářelo čím dál větší riziko, že na pisoár nedorazím včas :-)
Zápis té sady (Kvitová-Cadantu)
15:0, 15:15, 30:15, 30:30, 30:40, 40:40, 40:A, 40:40, 40:A, 40:40, 40:A, 40:40, 40:A, 40:40, 40:A, 40:40, A:40BP, 40:40, A:40BP, 40:40, A:40BP, 40:40, A:40BP, 40:40, A:40
Šlo se přes 10 shod, Petra moc bojovala, protože chtěla dva kanáry ;-) Sadu vyhrála, ale v pátém gamu přišla krizička...
Reagovat
drabona
poradí mi někdo kde sledovat finále z Katovic ?
Reagovat
smazaný uživatel
zajeď tam :) :DD
Reagovat
Carloss
http://www.streamhunter.eu/tennis-live-streaming-video.html
Reagovat
VlS
Vracím se ke včerejším diskusím. On žebř zas tak super složitý není, prostě jen sleduje 16 nejlepších výsledků za posledních 52 týdnů s tím, že má pravidla pro povinné turnaje a pravidlo, které první dvacítce ještě trochu víc omezuje výběr turnajů, než jiným. Ale je to pochopitelné a v pravidlech jasně nastavené.
Co je výrazně složitější je udržet si přehled, kde která hráčka bodovala a tak dál. V tomhle má ATP web udělaný daleko lépe a nemusíte hledat v jiných zdrojích. nicméně mohu doporučit http://tennis4wta.com/Siralama/s1_50.html, kde je vše důležité, ale otravné jsou zde reklamy.
Další velmi dobrý zdroj je www.coretennis.net - super statistika nezahnojená zbytečnou grafikou a reklamou.
Ale bez trochy úsilí se to rozklíčovat nedá.
Reagovat
Fandina
Také je jeden v ruštině
http://www.afptennis.com/ru/rank.php?empt=4&g=1
Reagovat
dadaft
myslím, že pořadatelé v Katovicích mohou být spokojeni - i když jim ze začátku nasazené hráčky padaly jak mouchy, nakonec je finále těžkých vah, které určitě tenisové fans zaujme.

bohužel jsem včera chytl jen kousilínek jednoho zápasu, ale ze zdejších a jiných reakcí to vypadá, že se dnes střetnou soupeřky, kterým zdejší antuka zachutnala a rozehrály se k dobrým výkonům. ))
takže pojď pojď pojď Petro ........... úsměv. ))
Reagovat
smazaný uživatel
Zápas jsem neviděla, bohužel pro mě v nevhodný čas. Ale finále by mohlo být zajímavý, příprava na FC, snad bude Petra úspěšná :)titul by ji určitě pomohl zvednout sebevědomí.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak jsem si vsimla, ze Catandu mela na kazdy zapas jiny oblecek, ale co je na tom nejdivnejsi, jednou mela Adidas a zbytek odehrala v Nike starsich obleckach urcenych pro Masu. Zajimave, ze jednak nosi starsi veci a jednak od dvou znacek, docela by me zajimalo, jak to teda ma...
Reagovat
Titan
Tohle můžou řešit jenom holky :-) Třeba je zrovna bez sponzora a může si nosit, co chce. Dobré by bylo, kdyby si za 100 doláčů koupila aktuální Mášin obleček a v něm nastoupila proti ní. Máša by supěla ještě před spaním po zápase...
Reagovat
smazaný uživatel
Jj, to by byla super sleha pro Masu ;). Ona si tak zaklada na originalite ;).
Ale asi mas jinak pravdu, proste si koupi, co se ji libi, nesejde na tom, ze to neni aktualni (to by asi fakt nemohla) a strida to jako ponozky ;)
Reagovat
Titan
V Indian Wells hrála Máša v tomto:
http://swoo.sh/i7cdrA
První řada vpravo, nikomu nic nebrání vzít 130 dolarů (je nejdražší) a koupit si ho. V Miami zas hrála v druhá řada druhý obleček, jen musíte najet myší a žměnit barvu na zelenou, cena pouhých 52 dolarů.
Cadantu by to nemohla udělat jen, kdyby měla smlouvu. Ale pokud říkáte, že si bere Nike i Adidas, tak může evidentně nosit cokoli. Otázka je, jestli by jí to přineslo nějaké sympatie. Nedovedu si představit, že prohraje první set a pak si vyžádá pauzu a přijde v tom samém, co má Máša. Nejen, že by Mášu jeblo, ale publikum by to Cadantu nechalo patřičně sežrat...:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Kdyby si před zápasem sehnala stejný oblečení jako soupeřka :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
Buďte v klidu. Ona by jí Masha "za odměnu" dala dva kanáry jako loni na RG. :D
Reagovat
Titan
Kanárci by za tu srandu stáli :-)) Ostatně včera byla Cadantu jen pár minut od stejného výsledku. Kdyby přišla na Petru krize o 5 minut později, tak už si podává ruku s rozhodčím...:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Možná se Petra za stavu 6:0 a 4:0 dozvěděla, že Slavia prohrává... :D
Reagovat
smazaný uživatel
Tady ma Cadantu oblecek Masi z AO 2012:
http://www.youtube.com/watch?v=29QsTzMGi9I

Tady ma Cadantu Adidas tusim lonske sezony:
http://www.youtube.com/watch?v=cXI0evHO_sE

A v zapase s Petrou a jeste v jednom zapase mela stary Masin oblecek, i kdyz netusim, z jake sezony....

Jako je to jedno, jen me to zaujalo, ze valna vetsina hlek, co maji smlouvu proste MUSI nosit, co dostane, a tahle ma jednak starsi veci a jednak od dvou firem, tak proste me to zajima, jak to ma osetreny, nebo jestli to takhle vubec jde, coz asi jde, kdyz to dela ;).
Reagovat
Titan
Ono je to celkem prosté. Ony to MUSÍ nosit, protože to mají ve smlouvě a tečou jim za to docela pěkné peníze na účet ;-) Samozřejmě rozhoduje počet vystoupení a jeho atraktivita. Je to prostě reklama, takže finále Wimbledonu nese řádově větší peníze, než první kolo, které se kolikrát ani nevysílá...;-)
Reagovat
smazaný uživatel
jj, ja to chapu, jak to normalne chodi, holky proste MUSI nosit, to co jim poslou, jen ta Cadantu mi prisla dost mimo s tim, ze nosi stary Masiny veci a taky strida znacky....
Reagovat
Titan
Holky si potrpí na značky :-) U mužů jde kolikrát vidět, že si vezmou tričko bez jakéhokoli nápisu nebo fajfky, třeba Berdych před podpisem nové smlouvy...
Reagovat
tommr
a co když Cadantuová prostě žádnou smlouvu s výrobci oblečení nemá? U hráčky, která není v první stovce by to nebylo nic překvapivýho ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Nechci tu delat zle, ale.. S Fandinou jsme kolikrat nemeli stejny nazor a presto me nikdy nenapsala privatni zpravu.
Jen reaguji na to co jsem tu cetl odpoledne..
Reagovat
a.magerova
Neděláš tu zle, jen nás informuješ, nic víc nic míň. OK beru na vědomí.
Reagovat
smazaný uživatel
Já to vidím dobře, zas tu Vinci nepřeceňujte. První servis moc skvostný není a ty řezané míče taky nejsou kdovíjak vítězné. Je pravda, že využívá všechny své bohaté zkušenosti, i ze čtyřhry u sítě. Takže Petra musí agresivní, plně koncentrovaná a výborně servírovat. Věřím, že to zítra zvládne.
Reagovat
Fandina
Petra to asi zvládne, co se týká její hry, tak to asi ano. Nevím ale, jak na tom zítra bude Vinci. Viděla jsem jí včera s Karolínou a to hrála úžasně. Tak nevím, jestli se ještě nějak nezlepší, šlajsuje jako hrom. Ale Petra dneska hrála rychle, tak by to mohlo vyjít.
Reagovat
smazaný uživatel
Fandi, já jsem viděla první set a kousínek druhého Vinci vs. Karolína Pl. Zdá se mi, že Karolíně utekl začátek, Vinci hrála prostě agresivněji. Vinci hraje velmi dobře, nevím, jestli se může ještě zlepšit. Pokud bude Peťa v pohodě jako dosud, půjde jí podání a zvládne ty řezané míče a další vychytávky, tak musí vyhrát. Rozhodně jí to přeju.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak dneska jsem Petu nevidel, protoze jsem sledoval velkolepe derby prazskych S, ale zitra si finale nenecham ujit.
Bude to docela zajimavy prequel k pristimu vikendu na Fedcup.
Reagovat
smazaný uživatel
http://tenisnovinky.blog.cz/ :)
Reagovat
smazaný uživatel
je tam anketa tak hlasujte :DD
Reagovat
VlS
Dobrý, máš ode mne vzkaz tady na tp ve vzkazech, nevím jestli jsi si ho všimnul.
Reagovat
smazaný uživatel
a helemese, tady už opravili informaci o posunu v žebříčku! Ten tommr, zase měl pravdu! Jinak gratulace Petře, jak už jsem psala. Těším se na zítra a hodně štěstí, Peťo.
Reagovat
VlS
hrála dobře, ztráta koncentrace v druhém setu je tradiční a očekávatelná, vyhrabala se z toho dobře. Alexandry mě bylo až líto, ta dominance Petry ( mimo ten chvilkovej výpadek) byla až děsivá.
Jak píše Sojka, rychlost hry je silná zbraň, s tou musí mít problém každej. Petře by měl v těch druhejch setech pomoci kouč a pohlídat, že nevypne. Nevím, k čemu tam s ní psycholog jel, když tohle nepohlídal.
Měl by se tady s námi příště poradit :-D
Reagovat
smazaný uživatel
takhle rychla hra nemuze sedet ani Roberte, rozhodne vydrz, Petro.. :-)
Reagovat
Bob
Přesně tak, ale Petra se musí vyvarovat zbytečných chyb. Já si myslím, že to Petra zítra zvládne a bude se radovat z dalšího titulu, nabudí jí to a porazíme Itálii :)
Reagovat
tommr
na druhou stranu ale Vinciová bude zase trestat každou chybu mnohem víc než to dělala dneska Cadantuová. A takovej výpadek v koncentraci jakej dneska předvedla Petra ve druhým setu by jí proti Vinciový přišel strašně draho ... :)
Reagovat
Carloss
no zejtra jsem na to fakt zvědavej. dneska to byl bum bum tenis jakej jsem od Petry už dlouho neviděl. ale tohle mi přijde že právě se soupeřkou typu Vinci nemusí vyjít pokud to neudrží po celej zápas. Pamatuju si že přesně takovej nástup měla Petra proti LiNa v Sydney nebo Bartoli na US open, pak nastal pokles a nakonec sešup.
Reagovat
Fandina
Super super super. První set rychle a ve druhém po výpadku zase super. Petra závěrečné dva game s přehledem a důrazem. Tak nádhera Peťo a zítra zase pojď pojď pojď. Držím palce. Jseš super.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak u Péťi to chvíly vypadalo už na dvojitého kanárka, pak sice přišel "tradiční":D výpadek, ale zvládla to a to je hlavní..:) Zítra to snad dotáhne do vítězného konce a pošle do Itálie jasný vzkaz, že hodláme vyhrát..!! :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak gratulace. První set by fantastickej, už dlouho jsem ji neviděla hrát tak jistě a uvolněně..:) Druhej set až na tu chvilku byl vlastně stejnej...A Peta nám chtěla dopřát pár minut zápasu navíc, tak to trošku natáhla. Hlavní je, že nakonci zase zabrala a zápas dovedla do zdárného konce..:) Je vidět, že se zápas od zápasu zlepšuje..Moc se mi dneska její hra líbila..Doufám, že to zítra předvede proti Robertě, protože to rozhodně nebude jednoduchej zápas...Ale těším se na něj už z toho důvodu, že je to vlastně generálka na fed cup :) Určitě se budu koukat a držet palečky :D
Reagovat
tommr
já si myslím, že Petře bylo soupeřky ve druhým setu už trochu líto a tak jí jednu hru darovala. Jenže se jí to trochu vymklo z rukou a měla pak co dělat aby druhej set vůbec dotáhla ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
taky mě to připadalo, ale asi pak chtěla, aby si diváci ještě užili a rozhodně v pohodě(!) set dotáhla do vítězného konce.
Reagovat
rib
Jj, jakmile Rumunka nasadila plačtivý výraz, Petra jí na to skočila avida, jak se nebohá soupeřka vzpamatovala. Naštěstí se Petra rychle poučila a pak už v klidu dohrála:-)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist