Kvitová musela s pořezanou rukou na operaci

20. 12. 2016, 17:47
Aktuality 152
Petra Kvitová se podrobila operaci levé ruky, kterou jí dnes při přepadení pořezal neznámý útočník. ČTK informaci potvrdil její mluvčí Karel Tejkal a agentuře Reuters manažerka pro zahraničí Katie Spellmanová.
Profily hráčů
Petra Kvitová

"Na základě konzultací bylo rozhodnuto a v tuto chvíli se Petra podrobuje operaci ruky. Po skončení zákroku budeme informovat o jejím stavu," uvedl kolem 17. hodiny Tejkal. "V současnosti podstupuje čtyřhodinový zákrok na ruce," sdělila emailem Reuters zahraniční PR manažerka české tenistky Spellmanová, Angličanka žijící v Torontu.

Dvojnásobná vítězka Wimbledonu byla dnes ráno přepadena ve svém bytě v Prostějově. Při přepadení se bránila a má řezné rány na levé ruce, ve které drží raketu. Nejspíše jsou zasaženy i šlachy, proto musela podstoupit chirurgický zákrok.

Otázkou je, jestli může být kvůli tomu ohrožena její kariéra. "Vůbec si to nepřipouštěla. Říkala: 'Hlavně ať mě dají rychle do kupy, ať to bude trvat měsíce nebo roky'. A těší se, až zase začne trénovat," řekl Tejkal v České televizi.

Kvitová informovala o incidentu odpoledne na sociálních sítích v angličtině. "V mém bytě mě napadl muž s nožem. Po pokusu o obranu mám ošklivé zranění na levé ruce a jsem otřesená, ale naštěstí jsem naživu. Jsem silná a budu bojovat tak, jak mě znáte," napsala. V češtině doplnila, že děkuje za vzkazy a podporu. "Nebojte se o mě," dodala.

Šestadvacetiletá hráčka se přitom teprve zotavovala z únavové zlomeniny zánártních kůstek pravé nohy, kvůli které dnes zrušila účast na Hopmanově poháru. Příští týden plánovala, že začne nohu zatěžovat, a chtěla stihnout turnaje v Austrálii.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

152
Přidat komentář
brixner
1.Kdo a co si vlastně představuje pod pojmem "siréna?"Docela určitě bych ty kablíky(vypadá to skoro jako šlachy, já vím...) přeřezal u hasičské zbrojnice, kterou mám blízko baráku a dost často se v noci posere a houká a houká! Ale to je můj problém.
No a pak tady stačí malá pastička a úchylové jako monty a jemu podobní se rázem ozvou! Ale čekal jsem to, co už. Ozvou se ti, kterým "záleží" na jejich pseudohvězdičkách , které v reálu nikdy ani neuvidí a bijí se v prsa, jací že to jsou fandové a tyhle blbosti. Ale běda, když se objeví protinázor, např. nechuť vůči fetu a podvodům - to se rázem blíží skoro kimovskému "Kdo není s námi, je proti nám!" Ozývají se tu rádoby moralistické kydy o nenávisti, protože fetka nikdy nefetovala a pokud ano - no a? Nenávist k Frickovi? Ježiši, lidi, Fricek je, podle mě, úplně v pohodě, proč zrovna nenávist? Mě osobně je více na blití z úchylů, jako je monty, který veřejně vzývá adminy k banům, jenom proto, že někdo si dovolí napsat něco vůči jeho favoritkám! Tohle mi příjde úchylné 100x víc, než bláboly Fricka! Nijak jsem nezaregistroval nějaké nechutné výpady Fricka vůči nikomu, jak z TP, tak i hráčů, ale oběť byla nalezena, asi jsi tu svou "velkou pravdu" vzýval hodně hlasitě, viď monty? Byl tu Kafe, byl tu Jimbo a kdo ví, kdo ještě a jsou pryč! Ano, blábolili leccos, ale patřili sem a najednou nejsou...Hm, kdo to asi zařídil a proč? Co monty? Ty úchylný práskači, nevíš o tom něco? No jistě, že víš a nejspíš by se našel i někdo další a proč? Protože ta nána odněkud ze Sibiře ti přivádí erekci i přesto, že to je úplně prachsprostá podvodnice? No aby ses nechytil slova siréna, udělal jsi mi radost, díky brachu! Jen jsi mě ujistil o tom, co si celou dobu myslím - že jsi prostě úchylný bonzák, který je frustrovaný z toho, že ne všem se musí zamlouvat fetka, kterou vzýváš jako Pannu Orleánskou. monty, proti Frickovi jsi jen pouhý ubožák, co si hraje na moralistu, protože...viz. výše.
Reagovat
brixner
Ale já jsem ve své podstatě velký dobrák a pokud se mám držet aktuálního tématu, přeji si, aby tohle Petra ustála ve zdraví. Moje spojování s Lopuchem je mi jedno, Fricek už to také odnesl...Jen mám takový nejasný pocit, že z Lopucha se brzy stane Copperfield - to je ten, co umí zázračně mizet, trenér Sparty Hřebík svého času použil obrat "Byl jsem odejit" Pokud tu bude hnůj, jako je monty, bude to, nejspíš, pokračovat, jeho "ego, situované východním směrem", je silnější, než jeho IQ, které zachraňuje pouze tím, že aspoň píše bez chyb...

No a teď moje přání: monty, přál bych ti, abys vyhrál v nějaké soutěži bonzáků 1.cenu v podobě osobní večeře se slečnou Šarapovou. A přál bych si, abys zjistil, že jí smrdí z tlamy jako hyeně a že má ksicht samý jebák, což kamery mnohdy ani neodhalí! Fetky nemívají hezkou pleť! A pak si rád přečtu tvoje óbrblince o tom, jak to nikdy nevzdáš a raději jí koupíš Niveu - samozřejmě až poté, co odtud necháš vyšoupnout dalšího Kafe, Lopucha, Brixnera...monty, jsem připravený na to, že budu odejit, jistě se o to postaráš anebo někdo jiný, to už je jedno. Nemám moc času tady pořád oxidovat, jedu už podruhé na trek do Nepálu pod Dhaulagiri a Annapurny a to je něco vyřizování, takže je mi to jedno. Ale na svah bych si rozhodně vzal Fricka a ne takový póvl, jako jsi ty!!
Vám, kdož jste moje blince přečetli až se - děkuji. montíku, jestli chceš mojí IP, pošlu do zpráv, dokud mám ještě čas!
Hezké Vánoce všem!
Brix
Reagovat
FulnekUltras
Na Dhampus Pass určitě ne s UNIQA... ;)
Reagovat
brixner
Nene, sólo, tedy na vlastní pěst!Tedy polopěst, v Pókhaře mám známého, je to Švýcar z Beselu a jeho výlet se protáhl na pět let :-) Takže už je skoro jako domorodec, dělá průvodce. Dhampuss...no jo, nebyl jsem tam, skoro šest tisíc je už u limitu mých možností, přiznávám...Chci se přiblížit Ama Dablam, ale nahoru ne, to bych nedal a ani na to nemám...Příští rok bych rád viděl zblízka Nangá z Růpalské strany, jenže Pákistán je trošku jiné kafe, než Nepál nebo Sikkim. Ale to asi dobře víš!
Reagovat
brixner
A přespříští rok bych uvítal Kangčhendzöngu, tenhle obr mě fakt fascinuje už jen z fotek...No, snad se zadaří.
Reagovat
FulnekUltras
ať to šlape... ;) na Kanč kompletní okruh rozhodně minimálně čtyři týdny čistého času... ;)
Reagovat
brixner
Díky! Je to také dost o financích a vlastně i o čase...Jen mám strach, aby se mi neposraly hormony a já se nerozhodl šplhat na Kanč až nahoru :-) Kdysi jsem chtěl vidět(né slézt, proboha...) všechny osmy, ale to asi půjde ztěžka, ale už jsem viděl Everest, Lhoce, z dálky Manaslu, úchvatný je Nupce i Pumori, no i Nandá Dévi by stála za to, kurav, jen mít více peněz! Ale nikdy jsem nelitoval(tedy zatím jen jednou) ani jediné penny! Viděl jsem Matterhorn z té "fotogenické strany", je překrásný a takový veliký mi připadal...a pak jsem nemohl ani popadnout dech, když jsem viděl Nupce, to je skoro jako z horroru, těžce se to vysvětluje...
Reagovat
FulnekUltras
Rybí ocas zblízka taky nevypadá špatně - cestou do SBC pod Ančou se dá krásně vychutnat. ;) Cestou do NBC Kanče stojí zase za to odbočka až úplně k patě NW Jannu. Ta u mě strká celé Khumbu do kapsy. Kdy vyrážíš?
Reagovat
brixner
Plán vyrazit je koncem dubna, takže ještě relativně dost času, ale toho vyřizování je fakt docela dost, přičemž přes švýcarskou stranu se mnohé ulehčuje-pokud se člověk do podobných akcí pouští na vlastní pěst.
Mačapučharé je krásná hora a o Jannu ani nemluvě, jenže to je příliš východně, letos tedy rozhodně ne! Snad příští rok, budu si ale muset najít práci v nějaké dozorčí radě, nevíš o něčem? :-)) BTW-zajímavé je, že mě nikdy nijak zvlášť nepřitahoval Čhokori, to spíž z téhle strany Čhogolisa, důvody jistě znáš i Ty...
Díky za milé řádky "spolubojovníka", ale raději to ukončíme, nechci to tady zaplevelit OT tématy jako je např. biatlon nebo, co hůř, kopci někde v daleké Asii. Tady je to přece všechno "vo tom tenise!"
:-))
Reagovat
FulnekUltras
tak hlavně, že neletíš hned v lednu - to by bylo trochu výš mimo kabinu fakt very kúúúúl(d)... ;)
Reagovat
Krisboy
Jestli jsi nezaregistroval Frickovy neustálé výpady například proti Petře, tak jseš fakt magor. Jestli ti přijde v pohodě, jak se furt úchylně rejpá v soukromí tenistek, jseš magor. A jestli ti nevadí, jak pokrytecky tvrdí, že mu jde jen o Petřino dobro, ačkoliv každému ostatnímu kromě tebe je jasné, že lže, tak JDI DO PRD..E!
Reagovat
VlS
Brixnere, je mi celkem šumák co si o kom myslíš, je to tvůj boj, ale nediv se, že Frickův frňák, cpoucí se holkám pod spodní prádlo, věčné šmírování (hlavně po něčem třeba jen trochu diskutabilním - a není-li nic takového, tak se to snaží svými teoriemi a konspiracemi vyprodukovat) a jeho nekonečné tlachy, co by kdo měl, nebo neměl dělat, kolik kdo " asi tak může někdo za na něco dostat" to tady štve nemálo lidí.
A tak hodně štěstí v Himalájích, ať se ti hormony daří držet na uzdě a ať se i počasí drží v rámci slušného vychování.
Reagovat
brixner
Jedu do Himálaje, ne do Himalájí!
Ale děkuji, snad se to všechno zvládne!
Je to nirvána, víš...jako i občas tyhle tlachy na TP :-)
Neberte se tak vážně!
Petra se jistě uzdraví, musí, aby zase unesla talíř v Londýně!
Fricek se zklidní, monty zůstane bonzáčkem, já vstřebám, že moje názory jsou každému u prdele a když Pámbu dá, tak si mě tu i necháte :-)
A když bude počasí spolupracovat, nad Tukučhe uvidím šestou nejvyšší horu světa a Bohyni žatev, fakt mi to za to stojí!
Život je příliš krátký, i když taková Petra je v porovnání se mnou už věčná :-)
Takže všem rovné nadhozy a šlachy i nervy ze železa!
Reagovat
VlS
tak koneckonců, jeď si kam chceš :-)
Reagovat
Frick
Jak mít dynamickou IP adresu, nevíte?
Reagovat
blixa
:-) To záleží výhradně na tom, kdo ti ji přiděluje, tedy tvém providerovi. V zásadě dynamická IP je běžná, pokud nezažádáš o statickou. Pokud ovšem lítáš v nějakém průšvihu a potřebuješ změnit IP, moc tě nepotěším, protože pokud provider nemá adresní nouzi, většinou se tvoje IP po velmi dlouhou dobu nemění. Můžeš providera požádat o změnu, ale věř mi, že ho bude hodně zajímat proč to potřebuješ :D
Reagovat
Patri.k
I kdyby ji měnil, určitě mají provideři log, od kdy do kdy byla ta IP adresa byla u té danné osoby... Navíc, policajti i běžně disponují sledovacíma červama nebo prostě připojení přesměrovávají na své servery, aby mohli dotyčného sledovat, jen nevím jak často to dělají... takže pokud Fricku v něčem lítáš, prostě toho nech, možná tě nechají pak i oni :D
Reagovat
Patri.k
Na internetu je spousta pochybných individuí, policisté nemají zapotřebí chytat každého, vytipovávají si jen ty rizikovější...
Reagovat
Frick
Při tý hrůze to asi dopadlo ještě dobře.

Třeba by se mohla vrátit v Praze. Do konce března klid a pak se pomalu v dubnu měsíc rozehrávat.

Otázka co rány na duši. Určitě nebude teď chít být sama, takže zřejmě bude co nejvíce pobývat doma ve Fulneku s rodinou.
Reagovat
smazaný uživatel
Kdyby se v Praze vrátila Masha i Petra, to by byl turnaj!
Reagovat
kada.tom
Takže 3 měsíce klid, podle operaterá by Petra mohla dál hrát tenis. No, viděl bych to na pomalý návrat s příchodem antukové sezóny, ale spíš bych to viděl na travnatou sezónu. Každopádně jsem rád, že je Petra po operaci a že ta operace snad byla OK. Hlavně, že Petra žije.
Reagovat
Andrew89
Update o pekelném dni @Petra_Kvitova od mluvčího Karla Tejkala: Petra byla operována, doba operace 3:45. Během ní byly zašity poraněné...šlachy na prstech - má poraněny střední články všech 5 prstů levé ruky a 2 nervy. Ruka teď bude 2 dny zavázána, pak 6 - 8 týdnů v dlaze.Tři měsíce bude třeba sešité šlachy nepřetěžovat. Rozsah zranění je vážný, ale Petra je dle operatéra mladá a zdravá. Nevidí důvod, proč.....proč by opět nemohla hrát tenis.

DIKY BOHU!
Reagovat
smazaný uživatel
No uvidíme zda ruka vydrží maximální zátěž, sezonu 2017 bude jen na rozehrání no další rok v pr.deli ale zdraví je mnohem důlěžitější, chce to čas, snad nám Petra ještě ukáže. Stay strong
Reagovat
Michaelus
Takže na Wimbl by mohla ? Pod dnešku jsem neuvěřitelně nas*aný, ať už kvůlu tomu Berlínu tak kvuli Peťuli. Vazne si to nezaslouzi... doufam ze si toho cypa nekdo poda... sam bych ho asi zabil
Reagovat
smazaný uživatel
možná stihne už French Open při troše štěstí stihne i Řím nebo Madrid, ale hlavně ať to neuspěchá
Reagovat
Fandina
Snad to bude dobré. Peťa má ale pech.
Reagovat
smazaný uživatel
Ale mohlo to dopadnout mnohem hůř, bohužel takové věci se stávají i Serena musela několikrát přerušit kariéru, teď Petra může dokázat že je stále šampionka, jestli se z tutoho Petra vyhrabe tak bude skutečná hrdinka
Reagovat
Fandina
Serena mě taky napadla, že se po zranění a nemocech po dlouhé době vrátila zpět a na trůn. Tak doufám, že zranění ruky nebude mít následky a pěkně se to zahojí a Peťu ještě mockrát u tenisu uvidíme.
Reagovat
Andrew89
Uvidíme jak se to bude hojit a všechno:) Může to být klidne fakt za ty 3 měsíce, jako to může být později. Hlavně že zatím to vypadá dobře. Ted už to bude snad jen a jen lepší..čert vem začátek sezony. Zdraví je proste důležitejší
Reagovat
Roger_Federer
Jak dlouho uz sem chodis?
3 rok?
Uz si mel holku?, dovolenou?,
Reagovat
smazaný uživatel
Spíš by mě zajímalo kde Frick bere prachy. Frick je tu 24 hodin denně, podle mě je buď domácí prostitut, internetový zloděl, pojišťovák nebo politik.
Reagovat
A.R.R.
žije ze sociálních dávek, je to hnusný příživník. hlavně, že furt moralizuje.
Reagovat
brixner
Mělo se to raději stát třeba siréně...
Reagovat
gigin
?? To myslíš vážně?
Reagovat
Frick
Tak tady máte "nechutnost".
Reagovat
EllNino
Víš, ono tohle člověk přejde, ale tvoje několikát extempore je možná horší než výkřiky do tmy ... ty jseš prostě zase v ráži, dostal jsi téma, tak kecáš, ale je to hodně nemístný ... a trošku ironický, že se teď boojíš o holku, kterou jsi tu poslední 2 roky pral jako špinavý prádlo
Reagovat
Frick
Nikdy jsem Petře nepřál nic zlýho.
Reagovat
EllNino
tak to ti taky nevěřím, sory
Reagovat
smazaný uživatel
Ne, to teda nepřejde. Frick to tady sice až moc rozpitvává, ale jak jste zaměřený na něj a notorickýho prudiče brixnera necháváte na pokoji, to teda nechápu...
Reagovat
smazaný uživatel
Yes a Kvitovka už je v žebříčku nejneoblíbenosti 3. od konce teď není horší jen Frick ale i Brixner, já mám takovou radost, Kvitovka stoupá a stoupá ke hvězdám. Tleskám si
Reagovat
EllNino
Brixnera mám v ignoru, nevím, co tu píše, a tušil jsem, že se ozveš, ale jak vidíš, nevadí to jenom mně, ale i dalším nickům ...
Reagovat
smazaný uživatel
Já ho mám taky v ignoru, ale když si to čtu bez přihlášení, tak vidím všechno. Neříkám, že mě Frick taky někdy nenamíchne, ale oproti brixnerovi a Kvitovce je teda zlatej.
Reagovat
smazaný uživatel
No dovol, počkej sá ne nenechám jako Frick to nene panáčku, asi si změním nick na Maria Heroinova aby jsi to viděl každý den.
Reagovat
smazaný uživatel
K tobě by se spíš hodil nick "Hermafrodit bez mozku".
Reagovat
blixa
Jenže Frick je bohužel pravej, sám za sebe. Kvitovka nebo Lopuch jsou jen hry, mystifikace. Nejsou to reálné osoby.
Reagovat
EllNino
asi tak ... ty neberu vubec ale vubec vážně ... on je takhle naprosto regulérní občas a prostě se mi tohle rejpání hnusí
Reagovat
Krisboy
Ty pořád nevěříš tomu, že Kvitovka je praštěná kuchařka Verča z Plzně?
Reagovat
smazaný uživatel
Ne pouze kuchařka specialistka na polívky a omelety z Plzně :) nejsem praštěná, ale prý "vykolejená"
Reagovat
blixa
:D :D Jen a pouze virtuálně ;-)
Reagovat
Krisboy
Hm, já myslím, že skutečně existuje, ale kdo ví...
Reagovat
blixa
Nene, tím jsem si na 1000% jist. Má druhou identifikaci jako "Havlát" a celkem neporytě dává najevo, že je to jen hra. Nedrží trvale linii "kvitovka", vypadává z role (myslím že i záměrně) a pak je zřejmé že jde pravděpodobně o muže určitě tak nad 30, možná až 40. Občas z něj vypadne co všechno si pamatuje a to rozhodně neodpovídá 19ti letému děvčátku. Prostě jen sranduje a nelpí nijak na tom, abychom mu to věřili.
Reagovat
smazaný uživatel
Já si na nic nehraju a jaká role prosimtě zase meleš, já si na nic nehraju, jsem Kvitovka byla jsem a budu Kvitovka
Reagovat
blixa
Ale to víš že jo princezno Daenerys ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Princezno!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jsem Khaelisi velkého travnatého moře, královna Meereenu a Astaporu, velká dobyvatelka, nespálená, zrozena za bouře a právoplatná královna Sedmí království i zeměmi za zdí!!!!
Reagovat
blixa
Jojo, to víš že jo. A prášek, prášek sis dneska vzal, Havláte ? :D
Reagovat
Krisboy
S tou poslední větou souhlasím, prostě se sem chodí bavit - jako spousta jiných včetně mě - a je jí jedno, co si o ní kdo myslí. Jinak nevím...ale je to jedno, hlavně ať je Peťa v cajku :D
Reagovat
smazaný uživatel
Já jsem psal o brixnerovi, i když podle všeho je to i Lopuch...
Reagovat
blixa
Lopucha těžko identifikovat. Jsem si jist že to je někdo ze štamgastů, ale fakt netuším kdo. Brixner to nebude, ten nikdy neměl tolik času aby tu byl ve dne i pozdě v noci.
Reagovat
smazaný uživatel
No, vzhledem k tomu, že tady o mně Lopuch i brixner během 10 minut napsali "BONZÁK MONTY!!!", tak jsem si celkem jistý, že jde o jednu osobu...
http://www.tenisportal.cz/zpravy/sarapovova-se-dnes-v-portoriku-utka-s-puigovou-19536/#comments
Reagovat
Fandina
Jeden to řekl a druhý se toho chytil a použil to také, to nemusí být jeden člověk. Jisté je, že oba píší tak, že člověk je nebere moc vážně. Já si s nimi rozhodně hlavu nelámu.
Reagovat
smazaný uživatel
Ale brixner už mě tak nazval dřív...
Reagovat
Fandina
Aha, tak třeba je to jeden člověk. V každém případě jejich příspěvky neřeším a neberu vážně.
Reagovat
Krisboy
Já jsem taky tipoval brixnera. Ten se tu naopak vždycky zjevoval hlavně v noci.
Reagovat
blixa
No právě, kdežto Lopuch je tu v zásadě pořád. To mi nesedí.
Reagovat
Frick
Pan Zabloudil nebo Ondra Jirásek by mohli zkusit zkontrolovat IP adresy.
Reagovat
blixa
Mohli. Ale neudělají to. Zkazili by hru :D
Reagovat
Fandina
Jaké má kdo IP určitě vědí. Kdo jiný by to měl vědět.
Reagovat
smazaný uživatel
Hrdino.
Reagovat
kada.tom
ty jsi deb*l ...
Reagovat
smazaný uživatel
V čase předvánočním jsem na netu nebyl. V 19.05 jsem utnul zpravodajství z Berlína a zapnul až BBV...
Frickův monitoring je odporný.
Reagovat
EllNino
myslel jsem si, že je v tobě aspoň kousek lidskosti a dával jsem ti furt šance, ale dneska ses předvedl jako totální hyena ...
Reagovat
A.R.R.
Je to normální kry.pl,nic jiného. U mě taky dneska totální konec, vždycky jsem bral ty jeho kydy s nadhledem, ale tohle fakt moc.
Reagovat
Frick
Kolikrát mám, sakra práce, říkat, že mám o Petru velkou starost a to, co se jí stalo, je strašlivé. Trnu hrůzou, abychom si zítra nebo pozítří nepřečetli, že hybnost ruky bude omezená. Ale otázku "proč" zkrátka pokládám za legitimní.
Reagovat
EllNino
ale ne teď !! třeba za týden, za měsíc, ale ne teď ...mlčeti v tvém případě milionté zlato ...

legitimní pokládáš i jiný věci, takže se tomu vubec nedivim, ale čím víc se v tom udeš rejpat, za tím většího supa budeš ...
Reagovat
Frick
Policie taky nebude vyšetřovat za týden, měsíc ale teď. A pokud již teď bude mít výsledky, bude o nich informovat a bude se o tom diskutovat.

ad ta tragédie v Berlíně. Také soucítíme s oběťmi, ale zároveň se ptáme (a chceme co nejdříve odpověď na otázku) kdo a proč to udělal.
Reagovat
EllNino
možná se ptáš ty, protože ty prostě musíš znát odpověď na všechno ... já se momentálně neptám vubec ne nic, tyhle otázky napadají jenom chladné povahy jako ty ... já se momentálně modlím, abychom Petru ještě nikdy viděli s raketou v ruce ...
Reagovat
Frick
Maša není moje oblíbená hráčka a taky jsem měl starost, co z ní vyleze na tý její tiskovce, zda to nebude oznámení o vážný nemoci (např. onkologický)...

A i tady (nebo loni na příkladu Lucky) vidíme, že stačí, když kariéru ničí hráčkám bak. infekce nebo nějakej chuj v bekovce, tak neni nutný ničit kariéru hráčkám ještě "od stolu".
Reagovat
EllNino
sory ale nevěřím ti ... reputaci už sis pokazil dávno, takže nečekej, že ti tohle lidi budou žrát
Reagovat
Frick
A nevim, proč bych to měl schytávat víc já, než jakýsi Patrik, co mele něco o live streamu.
Reagovat
EllNino
nevíš ? ... lidi totiž nezapomínaj víš, to není jen tohle dnešní, to jsou všechny ty věci, který tady bleješ, který se na sebe nabalujou a vytvořily tak velkou kouli, že už se to smazat nedá ...
Reagovat
Roger_Federer
Hlavne on a Fandina uz jsou Legendy..ta vydrž tech "recenych" hove.n je uctihodna.
Reagovat
Fandina
Zalez.
Reagovat
Rip.win
Přestaň s tím
Reagovat
Fandina
Nikdo se tě na nic neptal.
Reagovat
Rip.win
Ptal
Reagovat
Frick
A co mám psát? Napsat jen to (jako 50. v pořadí), že jaká je to hrůza, že doufám, že to bude bez následků? Je a doufám, ale nevidim v tom smysl. Chci tu diskuzi nějak rozvíjet.
Reagovat
EllNino
Jenže tohle není téma na diskuzi, na cizím neštěstí se přiživovat a zviditelnovat ....teď jsi to napsal přesně, jak to máš, nemužeš cokoli nechat jen tak, musíš se v tom nimrat, soudnej člověk napíše a mlčí, ty vyvíjíš teorie co měla mít pomalu k snídani, aby ji nepřepadl ... fuj
Reagovat
Frick
Tak se podívej na Ivoška. Ten tohle vy(/zne)užije k tomu, aby propagoval "jižanský" ideály benevolentního přístupu k držení zbraní.

Ve skutečnosti je to tak, že by v Petřinym případě držení zbraně k ničemu nebylo, když mu otevřela sama.
Reagovat
EllNino
na nikohoo se nedívám, koukám na to, co tu předvádíš a dělá se mi z toho zle, prostě jsi to dneska totálně zazdil ...
Reagovat
EllNino
Patrik je chabá výmluva ...
Reagovat
brixner
No jo, Vánoce na krku...Takže peče, vaří, i nábytek přeleští...
Já ho večer taky lehce přeleštím...
:-))
Reagovat
Fandina
:-))) to je objev, před vánoci většina žen peče, vaří, uklízí a připravuje dárky. My ženy jsme kouzelnice, jak se říká v jedné reklamě, že maminka umí připravit kouzelné Vánoce.
A teď k tomu ještě Peťa s tím zraněním. Tak snad to dobře dopadne.
Reagovat
Serpens
Fricku, zavři už tu svoji hubu, už tak tě tady tři čtvrtiny lidí od srdce nenávidí, tak si to ještě nezhoršuj.
Reagovat
brixner
No a jak vlastně víš, že má Fricek tu hubu zrovna otevřenou??
Třeba jí má na just zavřenou :-)
Reagovat
Serpens
Obrazně řečeno :)
Reagovat
Patri.k
Teď mě napadlo, že takové zprávy, se dají dobře zpeněžit. Stačilo dát slušnej kurz na to, že Petra AO nevyhraje a určitě by ten kurz jedna dvě vykoupili... ono to chvíli trvá, než se podobná zprávy dostanou i do zahraničí... ale je fakt, že zrovna tuhle položku zas tolik v době, kdy není ani sezóna nikdo moc nesleduje...
Reagovat
Lunej..
verim, ze budes ok fyzicky a psychicky, i kdyz se mi to lehce keca...
Az te, Fricku, zase potkam, tak ti fakt jednu vrazim za cele TP a za ty blby kecy, co tu mas. Sam jsi strelenej, tak se radsi soustred na sebe, potrebujes peci jako sul.
Reagovat
A.R.R.
Až ho potkáš, seber dva pořádný chlapy, at mu natlučou budku, fakt mě dneska neskutečně se.re.
Reagovat
Patri.k
Já mám pocit, že jsem Fricka viděl, jednou na turnaji v Prague open. Kdyžtak ti ho popíšu :D
Reagovat
PetaM
Tak to bude facka jako hrom :D To uslyším až sem :D
Reagovat
Lunej..
Fricka zna spoustu lidi, toho fakt nelze prehlednout. Tady machruje a v realu je jak seda mys.
Reagovat
Patri.k
To tak bývá, protože lidé co furt sedí u počítače nemají takový ten přirozený sociální kontakt, takže v reálu působí dost neohrabaně :D
Reagovat
Lunej..
Frick je stastny, ze na nej reagujeme, ja blbka se necham vzdy vyprovokovat.
Reagovat
babolat.cz
to jo. Když vezmu Billa GAtese, či Steva Jobse, nebo Zuckeberga, ty u toho PC seděli hodně a jak je to poznamenalo. Nebo Snowden...samé nuly
Reagovat
Patri.k
Útočník si ji vytipoval náhodně a vytipoval si ženu podle zvonku. 95%
Útočník si ji vytipoval, protože je bohatá. 4%
Útok měl za cíl ji zranit, aby nemohla hrát tenis. 1%

Podle toho, že přepadl i jinou ženu, to vypadá na náhodný tip, ale otázkou je, jestli mu přeci jen nedošla spojitost se slavnou tenistkou, když viděl na zvonku Kvitová.
Reagovat
smazaný uživatel
2 hodiny?
Reagovat
Andrew89
dokáže zázraky. Věřím v jeho schopnosti a ve schopnosti všech doktorů, který se o Pěťu budou starat. Má tu nejlepší možnou péči. Věřím,že to bude v pohodě. Musí být!
Reagovat
VlS
Pan doktor Kolář není ( NENÍ) doktor medicíny a už vůbec ne operatér. Je fyzioterapeut, je skvělý odborník, uznávaná kapacita, ale ani on zázraky nedokáže.
Reagovat
Andrew89
pokud nic nevíš o práci a titulech pana Doktora koláře tak bych mlčel. A piš si že zázraky dělat dokáže ;)
Reagovat
VlS
Vím o titulech profesora Koláře, učí na lékařské fakultě fyzioterapii a není lékař.
Reagovat
Andrew89
pokud vím...po opraci je nutné rehabilitace a všechny věci kolem...což je přesně jeho parketa:)
Reagovat
PetaM
Tak pokud se operace z nějakého důvodu nepovede, sebelepší rehabilitace jí bude stejně akorát tak k velkému hnědému ne?
Reagovat
Andrew89
nepřipouštím si tuhle variantu. Z toho vycházím. Bude to v pohode.
Reagovat
Frick
pohádek pro nejmenší je děsivá.

Trochu mi i přijde, vyrůstat Petra někde na velkym sídlišti, tak by třeba měla zafixovany mechanismy na tyto situace. Resp. spis že má prostě trochu odstup od reality všedního života a nepřislo ji to divný. Nevím, těžko říct, kolik lidi by řeklo "Nejste hlasenej, nashle."

Ale když tam žije inkognito, tak asi hned tak komu otevřít neměla.
Reagovat
cheeky
Ty už taky di do pr,dele. Je nechutný, jak se v tom vyžíváš, jsi jak hyena. Emoční a sociální inteligence ti naprosto chybí
Reagovat
Frick
Já si jen u každý tragédie pokládám otázky "proč" a "dalo se tomu zabránit". Stačilo (k Petřině nekonečný smůle) být trochu vice predvidavy?
Reagovat
A.R.R.
Fricku fakt jdi do hajz-lu. To že se rejpeš v každém hovn.ě, na to už jsme zvyklí, ale co tady řešíš, co tu spekuluješ? Jaký proč? Stalo se to, to už nikdo nezmění, každý normální fanda se modlí, aby byla Petra v pohodě a ty se chováš jak ko.ko.t.
Reagovat
VlS
Klaď si otázky jaký chceš, ale neventiluj to tady. Z tvýho hyenismu je normálním lidem na blití.
Reagovat
lukassb
Na jakym zase sidlisti? Proboha fricku, ty mas fakt tak nudnej zivot, ze se musis ve vsem tak rejpat a spekulovat nad vsim? Ted v tomhle obdobi se proste revize plynu delaj a uprimne ani mne by nenapadlo, ze misto plynare na me prijde nekdo s nozem. Holt se stalo, nevime jak presne to probihalo a Petre ted jen musime drzet palce aby se operace povedla a nejak vyznamne ji to nepoznamenalo psychicky..
Reagovat
Frick
Jenže ty asi nezijes v inkognito modu. Očekával bych, ze tyhle věci za ni vyřizuje nejakej správce nebo tak. Turnaje, dovolená, příprava, Monako, Fulnek u rodičů. Kolik dni zbývá na pobývání v Prostějově? Kór, když už není s Radkem.
Reagovat
Lina
Stačí, že to vzalo Fricka psychicky, protože to už není normální, co dnes předvádí.
Reagovat
smazaný uživatel
Po zápase s Garcia jsem ani nepomyslela na to že by to klidně mohl být její poslední zápas, ale nejsme doktoři, nemáme rentgen Petry ruky, takže nemůžeme vědět zda je to tak vážné jak nám média říkají třeba šlachy nejsou tak ohrožené. No uvidíme, každopádně tohle může s odstupem času Petru psychicky zničit :(
Reagovat
Frick
Možnost preuceni na pravacku asi v 26 vyloučena, co?
Reagovat
aligo
samozřejmě, nepřichází v úvahu... ale pokud doktoři odvedou svoji práci dobře, následky nemusí být žádné...
Reagovat
smazaný uživatel
No tady jde spíše o duševní zdraví, Anna neutrpěla žádné fyzické následky, ale prostě hlava ji už nedovolila hrát. Co vše mohla dokázat Monika Seleš nebýt zranění které se nakonec relativně brzy zahojilo.
Reagovat
Frick
No tady jde ale i hlavně o to fyzično. Možná, že zdaleka nejvíce. Fyzicky je Petra poraněna dost možná ještě více než Monika (ta měla tenkrát štěstí v neštěsí, prý chybělo málo k tomu, aby jí bylo způsobeno ochtnutí)
Reagovat
aligo
nechápu lidi co si z takové věci můžou srandu... opravdu doufám že bude Petra v pohodě...
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
cheeky
Kdepak finále Wimbledonu. Jestli někdy Petra potřebovala, aby jí celý TP držel palce, tak je to teď.
Reagovat
petrulinka
Přesně tak
Reagovat
smazaný uživatel
Ruku určitě zachrání, teď ale otázka zda ruka vydrží podání 150 km/h
Reagovat
brixner
No, třeba jí zkrátí šlachy o pár milimetrů a v konečném důsledku ubudou ty pětimetrový jeby za BL :-) Takže vše zlé k něčemu dobré :-)

Pokus o vtip...pro moralisty :-)
Reagovat
peggy
Petro,je to hrozne.Moc Ti preji aby vse dopadlo dobre, je to ruka,ktera vyhrava.Ty musis dal a proto bojuj jako na kurtu!Drzim Ti palce.
Reagovat
Jan
Ať to dobře dopadne a vrátí se na kurt. Ale kdy ?
Reagovat
smazaný uživatel
Chudák Petra :( Nikdy jsem ji úplně nezbožňoval ale fakt je mi jí líto :/
Reagovat
Patri.k
Není někde live stream?
Reagovat
PetaM
Sice mě celá situace kolem Petry strašně štve a jsem z ní nešťastný, tohle mě fakt pobavilo. :D
Reagovat
brixner
Ježišimarja...a já blbec si myslel, že jsi TA Peta...no kurav práce :-)
Přehled Fricka tedy nemám, no ;-)
Reagovat
babolat.cz
Fandina to určitě sežene, nic jiného nedělá než sleduje vše kolem tenisu
Reagovat
brixner
A asi i dóóóbře peče, viď, babčo? :-))
Reagovat
babolat.cz
to bych už neriskoval...
Reagovat
Fandina
Radši mlč, nevíš co mluvíš.
Reagovat
Rip.win
Reagovat
Fandina
Nerozumíš tomu.
Reagovat
EllNino
aspoň dneska toho nechte ... trochu soudnosti
Reagovat
Fandina
Smutných věcí bylo dneska dost. Odreagovat se je potřeba. Samozřejmě, pokud to ten druhý bere jako odreagování a ne jako útok. Ber život s nadhledem a ne jako něco špatného, jak to často děláš.
Reagovat
Rip.win
Rozumím tomu.
Reagovat
Fandina
Já už mám upečeno. Teď už uklízím, leštím nábytek a dolaďuji dárky.
Reagovat
brixner
Jojo, já ho večír taky přeleštím...:-))
Reagovat
a.magerova
Ty si ho leštíš sám ? :-P
Reagovat
babolat.cz
myslíš že Fandina také leští?
Reagovat
Fandina
Ty hlavně nemysli. Nemáš na to.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist