Kvitová přejela Schmiedlovou a vyrovnala maximum. Cetkovská a Strýcová neudržely vedení

5. 9. 2015, 18:34
Aktuality 759
US OPEN - Petra Kvitová v New Yorku přehrála hladce ve dvou setech Slovenku Annu Karolínu Schmiedlovou a bez ztráty setu postoupila jako jedná Češka do osmifinále. O své první čtvrtfinále na US Open si zahraje s šestnáct zápasů neporaženou Britkou Kontaovou. Petra Cetkovská ve 3. kole neudržela náskok setu proti Pennettaové, Barbora Strýcová ztratila dokonce vedení 5-1 v rozhodující sadě proti Lisické.
Petra Kvitová

Petra Kvitová zvládla po dvou slabších soupeřkách v turnaji první ostřejší test. Ve třetím kole, ve kterém skončila letos v Melbourne a ve Wimbledonu a v New Yorku se přes něj dostala naposledy před třemi lety, si však poradila ve dvou setech i s dvacetiletou Slovenkou Annou Karolínou Schmiedlovou

Světová dvaatřicítka Schmiedlová letos vyhrála dva turnaje WTA Tour a od Wimbledonu měla bilanci 13-2. Proti Kvitové ukázala šikovnou ruku i dobré nohy, ale o pět let zkušenější Češka dobře podávala a talentovanou soupeřku přehrála 6-2 6-1. 

"Jsem nadšená, že si tady konečně zase zahraju i druhý týden. Minulý týden jsem v New Havenu získala sebevědomí a to jsem dnes ukázala," řekla Kvitová, jež vyhrála už sedm zápasů v řadě. "Cítím se uvolněně, tenis si užívám a jsem moc ráda, jak jsem dnes hrála," dodala světová čtyřka, jež dnes v zahajovacím utkání na kurtu Arthura Ashe nastoupila poprvé v červené kombinaci oblečení.

Čtvrté kolo posledního grandslamu sezony si Kvitová zahrála také v letech 2012 a 2009, ale dál se dosud v New Yorku nedostala.

O první čtvrtfinále na US Open si dvojnásobná wimbledonská šampionka zahraje proti překvapení turnaje Johanně Kontaové, s níž se ještě nikdy neutkala. Čtyřiadvacetiletá Britka, jež je 97. hráčkou světa, vyhrála již šestnáct zápasů v řadě, když poslední porážku utrpěla ve Wimbledonu s Ruskou Šarapovovou.


Kontaová během léta ovládla dva turnaje ITF, v New Yorku prošla kvalifikací, připsala si svou teprve druhou výhru na grandslamovém turnaji, následně v nejdelším ženském zápase v historii US Open (od zavedení tie-breaků) udolala světovou devítku Španělku Muguruzaovou a dnes při premiéře ve třetím kole grandslamu zaskočila i osmnáctou nasazenou Andreu Petkovicovou. Německou favoritku zdolala 7-6 6-3, když proměnila až pátý mečbol.

Cetkovská vedení proti Pennettaové neudržela
Petra Cetkovská bojovala při své premiéře ve třetím kole US Open o třetí grandslamové osmifinále ve třech setech s 26. nasazenou Italkou Flavií Pennettaovou. První set suverénně ovládla, ale pak začala víc chybovat prohrála 6-1 1-6 4-6 a padla i ve třetím vzájemném duelu.

"Jsem trošku smutná, zklamaná a bolí to, protože jsem vyhrála první set celkem hladce, ale to bylo jasný, že to nemůže mít hladký průběh," řekla Cetkovská, jejímž grandslamovým maximem jsou osmifinále z
French Open 2008 a Wimbledonu 2011.

Petra Cetkovská a Flavia PennettaováZ New Yorku však odjede se skalpem loňské finalistky Caroline Wozniacké. "Musím to brát pozitivně, byl to krásný turnaj," řekla. S Dánkou odvrátila ve čtvrtek čtyři mečboly a skončila až po půlnoci.

"Chyběla mi dnes malinko energie, ale je to 3. kolo a nikdo není na sto procent. V tom to ale nebylo, udělala jsem v koncovce pár chyb, které jsem udělat neměla," dodala Cetkovská, která proti Pennettaové jeden mečbol odvrátila, ale při druhém netrefila dvorec.

"V prvním setu jsem byla hodně nervózní, ona hrála skvěle. Trefovala tvrdé údery. Nic jsem s tím nemohla dělat, ničilo mě to. Jen jsem se snažila hrát naplno každý míček. Ale pak mi pomohl servis a postupně jsem se dostala ke své hře," komentovala Pennettaová.

Třiatřicetiletá Pennettaová, předloňská semifinalistka, si tak zahraje již o šesté čtvrtfinále na US Open během posledních sedmi let. "Cítím se tu výborně, skoro jako doma. Ale to mi v dalším zápase moc nepomůže, zase se začíná od nuly," uvedla bývalá světová desítka.


V osmifinále se utká s šampionkou z roku 2011 Samanthou Stosurovou. S Australankou vyhrála všech sedm vzájemných duelů.
"Ona tu hraje skvěle. Ale já si zítra trochu odpočinu a až pak budu myslet na další zápas," uvedla Pennettaová.

Strýcová po třech týdnech ztratila vedení 5-1
Dokonce jedna jediná hra dělila Barboru Strýcovou od premiérového postupu do osmifinále US Open. Čtvrtfinalistka loňského Wimbledonu vedla ve 3. kole nad Sabine Lisickou už 5-1 ve třetím setu, ale nakonec s Němkou prohrála 4-6 6-4 5-7. Podobně dopadla i před třemi týdny v Cincinnati proti Lepchenkové, proti které neproměnila čtyři mečboly a v třetí sadě rovněž ztratila vedení 5-1.

Barbora StrýcováProti Lisické Strýcová ztratila první set, v němž neudržela náskok 3-1, a ve druhém prohrávala 0-2. Pak začala hrát pestřeji, chodila si pro vítězné míče i k síti a soupeřku znejistěla. Získala druhý set a ve třetím mířila za výhrou. Hrála chytře a čekala na chyby Lisické. 

Při vedení 5-1 české tenistky začala Lisická, která si za stavu 1-4 nechala možná takticky ošetřit levé koleno, hrát na maximální riziko a hra vabank jí vycházela. Strýcová nedokázala její agresivní hře čelit,  k mečbolu se vůbec nepřiblížila a o set i zápas přišla. 

"Ve třetím setu jsem hrála do stavu 5-1 celkem dobře, ale pak ona do toho začala jít a začalo jí to tam padat. Neudělala skoro žádnou chybu," řekla Strýcová. "Já jsem možná mohla začít hrát riskantněji. Nevím, prostě si to uhrála sama." 



Lisická po úporné bitvě trvající bezmála tři hodiny dlouho nemohla uvěřit, jaký obrat se jí povedl. "Nechala jsem na kurtu srdce a šla na 120 procent do každého míčku," řekla vyčerpaná finalistka Wimbledonu z roku 2013, která si o první čtvrtfinále na US Open zahraje se Simonou Halepovou (h2h 1-3). Také světová dvojka z Rumunska, která ještě neztratila set, bude usilovat o překonání svého newyorského maxima.

• US OPEN 2015 •
USA / New York, tv. povrch, 20.102.700 dolarů
sobotní výsledky českých tenistek (05. 09. 2015)
• Dvouhra - 3. kolo •
Kvitová (5-ČR) - A.K. Schmiedlová (32-SR) 6-2 6-1
Lisická (24-Něm.) - Strýcová (ČR) 6-4 4-6 7-5
Pennettaová (26-It.) - Cetkovská (ČR) 1-6 6-1 6-4
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

759
Přidat komentář
tommr
průběžnej singlovej žebříček WTA k dnešnímu dni - po kompletně odehraném třetím kole na USO ...
Všem hráčkám už byly odečteny body za lonské USO ...
Hvězdička znamená, že hráčka postoupila na USO do čtvrtého kola ...
Čísla v závorce znamenají bodovej náskok nebo ztrátu na Petru Kvitovou ...

1. Williams, S. 10961 (+5856) *
2. Halep 6240 (+1135) *
3. Sharapova 5795 (+690)
--------------------------------------------
4. Kvitová 5105 *
--------------------------------------------
5. Šafářová 3570 (-1535)
6. Wozniacki 3510 (-1595)
7. Ivanovic 3440 (-1665)
8. Muguruza 3305 (-1800)
9. Plíšková, Karolína 3215 (-1890)
10. Kerber 3150 (-1955)
11. Suarez Navarro 3070 (-2035)
12. Bacsinszky 2836 (-2269)
13. Radwanska, A. 2820 (-2285)
14. Bencic 2735 (-2370)
15. Svitolina 2650 (-2455)
16. Petkovic 2450 (-2655)
17. Keys 2445 (-2660) *
18. Makarova 2380 (-2725) *
19. Errani 2310 (-2795)
20. Stosur 2305 (-2800) *
21. Azarenka 2081 (-3024) *
...
Reagovat
tommr
Petra Kvitová zatím zůstává na 4.místě v žebříčku ...
K posunu na třetí místo před Sharapovovou by musela dojít aspon do finále; k posunu na druhý místo před Halepovou by musela získat titul ...
Její náskok na páté místo se výrazně zvětšil a žádná hráčka už jí nemůže předstihnout ...

Lucka Šafářová se i přes nečekané vypadnutí už v prvním kole posunula na 5.místo ...
Pravděpodobnost, že si 5.místo udrží i nadále je po předčasným vypadnutí všech hráček z 6.-16.místa poměrně velká. Lucku sice může předstihnout ještě 6 hráček (Keys, Makarova, Stosur, Azarenka, Venus Williams, Bouchard), ale každá z nich by k tomu potřebovala získat titul a to půjde jen těžko dokud hraje Serena ...

Karolína Plíšková zatím klesla na 9.místo ...
Pravděpodobnost, že si 9.místo udrží i nadále je po předčasným vypadnutí všech hráček z 10.-16.místa poměrně velká. Karolínu sice může předstihnout ještě 9 hráček, ale ty by k tomu potřebovaly dojít bud do finále (Keys, Makarova, Stosur) nebo získat titul (Azarenka, Venus Williams, Bouchard, Lisicki, Mladenovic, Pennetta) ...

Z ostatních hráček stojí za zmínku hlavně návrat Kerberový do první desítky na úkor CSN a opětovné vypadnutí Azarenkový z top-20. S navrátem do dvacítky může mít Azarenka velký potíže, protože k tomu potřebuje dojít aspon do semifinále a už ve čtvrtfinále jí bude čekat Halepová ...
Reagovat
Frick
http://www.tennis4wta.com/Siralama/s1_50.html - 3215 a 9. místo
http://live-tennis.eu/wta-live-ranking - 3135 a 10. místo

Tak nevim.
Reagovat
horska.kraslice
Bohužel golem Azarenka podle mě letos USO vyhraje. Škoda pro Serenu, ten kalendářní GS bych jí přála, ale mít ho podle mého názoru nebude.
Reagovat
misa
Petra ji vystřílí.
Reagovat
blixa
Neprojde přes Simonu ;-)
Reagovat
misa
Nebo
Reagovat
Jabadu
Míša ... píšu si: padlý anděl ... v očistci došlo k prozření ... nespolehlivý fan Petry. ... Dát mu šanci?
Zeptat se vontské rady s právem veta Velkého Vonta.
:-)
Reagovat
misa
Jsem nespolehlivý jen ve vzájemných zápasech s Luckou Š. Jinak se mnou můžeš počítat.
Reagovat
Jabadu
Babička Boženy Němcové navrhuje, že by měl být vzat do Nebe.
A protože (jak říká Komenský) ten kolektiv by měl být tak trochu koedukovaný, měli by tam být i mladší lidé. :-)
Reagovat
horska.kraslice
Kéž byste měli pravdu!
Reagovat
tommr
na http://live-tennis.eu/wta-live-ranking to mají určitě blbě. Karolína měla před USO 3335 bodů a obhajovala jen 130 bodů za lonské třetí kolo. Nyní má tedy 3335 - 130 +10 = 3215 bodů. Je možný, že jí omylem odečetli nějaký body za lonský finále z HongKongu což je ale nesmysl, protože Karolína má dostatečnou rezervu ...
Podobných chyb tam mají ještě několik i u jiných hráček ...
Reagovat
VlS
Mají tam chyby dost často. lepší je to na tennis4wta.com, ale i tam mají občas chybku.
Reagovat
tommr
zajímavý přitom je, že žebříčky v ATP sekci mají bez chyb ...
Reagovat
VlS
Jo, je to tak. ATP je bez chyb. Asi jim tam dělají binec časový posuny turnajů a tak.
Reagovat
Frick
porazila takto ve finále v Praze Luknárovou ze SR.

No, tedy to byl "dáreček", ta její účast. Ale žádnou WC jí nedaly, dostala se sem na švýcarský národní ranking. Každopádně to tedy, kvůli Patty, nebyl příliš turnaj, kde by si naše holky mohly nahrabat bodíky.

Byl to vůbec první letošní domácí turnaj bež české účasti ve finále.

http://www.itftennis.com/procircuit/tournaments/women's-tournament/info.aspx?tournamentid=1100035234

Příští týden se hraje další 10.000 a obsazení bude citelně slabší.
Reagovat
smazaný uživatel
Tenhle týden jsem ani neměl hráčku, které bych to nějak přál. Příští týden je mojí jasnou volbou Lenka Juríková, tak doufám, že uspěje... :)
Reagovat
Frick
PALEC NAHORU #1 - Petra Cetkovská

Skalp světové pětky v inkfartovém zápase, kdy úspěšně zlikvidovala celkem 4 mečboly, složitý návrat po velkých zdravotních lapáliích, to se zkrátka musí ocenit. Škoda, že se už nepovedlo docvkaknout ten zápas proti Flavii, chtělo si to lépe držet podání. Ale i tak - klobouk dolů a věřím, že se Petra vrátí brzy do TOP 100 a pokud bude zdravá, tak i do TOP 50 a následně možná ještě výše.

PALEC NAHORU #2 - Petra Kvitová

Na svém nejneoblíbenějším GS postupuje zatím suveréně, ustála na jedničku i kritické třetí kolo a vzhledem k nalosování má velkou šanci jít ještě dále.

PALEC DOLŮ #1 - Karolína Plíšková

Ohromná ostuda v prvním kole. Jinak to říct nelze. Vzhledem k Kájinýmu bodovýmu rozložení je každá ztráta na povinném turnaji ohromnou komplikací a nakonec fakt, že na USO nebyla schopna uhrát ani nějaký blbý třetí kolo, se může ukázat jako klíčový v boji o TM :-(

PALEC DOLŮ #2 - Bára Strýcová

Pochopitelně ne za to, že vypadla "už" ve třetím kole, ale za labilitu. Prohrát set z vedení 1:5, to je zkrátka tragédie. V 29 letech by se i se soupeřčiným divadýlkem měla být schopna lépe popasovat a ne, že zkolabuje.

-------------------------------------------
Reagovat
Frick
Lucka Šafářová bohužel nastupovala se zraněním a podle toho i zápas prvého kola dopadl. Co se dá dělat, snad se dáš brzo do kupy, kočko.

Lucie Hradecká doplatila na těžký los a proti Vice v prvním kole neměla nárok.

Stejná věc se dá říct i o Katce, které pro změnu nedala šanci Aga.

Denisa Allertová využila špatné formy Carly a v prvním kole si připsala svou premiérovou výhru nad hráčkou TOP TEN. Bohužel na to ale v dalším kole už nedokázala navázat, přestože nad Vinci vyhrála první set. Je to škoda, další kolo se tvářilo být hratelné.

Tereza Smitková využila scůdného losu v prvním kole a vcelku bez problémů si poradila s Mitu. Její strop ale nyní bohužel není příliš vysoko, což dokládá debakl s Keys v další rundě.

Klára Koukalová nedokázala prolomit prokletí na US Open, když se s Keysovou utkala už o kolo dříve než Tereza. I Klára mnoho šancí neměla, byť to snad od ní bylo o něco lepší, než jsme vůbec čekali. Bylo to její poslední US Open? Za rok by jí bylo 34 a půl!

------------------------------------------------------------------

Samozřejmě, ještě je ve hře Petra, ale pokud se podíváme na představení dalších tenistek na letošních GS, tak mimo Lucčinu fantazii na pařížské antuce to nebylo nic moc. Kromě Lucky a Petry se žádná jiná nedostala přes třetí kolo. Stín padá samozřejmě hlavně na Káju, která na RG a do Wimbledonu jela v pozici hráčky TOP 16 a na USO dokonce jako hráčka TOP 8....
Reagovat
smazaný uživatel
Bára nezkolabovala,Lisická ji vymlátila
Reagovat
tommr
Nebylo by lepší během GS udělovat PALCE až na sklonku druhýho týdne? Petra Kvitová je ještě pořád ve hře a může to letos dotáhnout daleko ... :)
Reagovat
Frick
Na GS to beru jinak. Taky chci hodnotit vystoupení na ITF turnajích hraných ve druhém týdnu GS.
Reagovat
Lunej..
nazvát hráčkou, že je svině taky dost vypovídá o pisateli, nemyslíš? Koukám, že jsi tu radikální kat, který ví, co je vždy správné, tak budu věřit, že jsi ty tím pravým vzorem. MTO je prostě povolené, jak ho kdo zneužívá nebo využívá je individuální. Kdyby si ho vzala třeba Barča nebo Petra, taky tady budeš vědět, jestli je taktické nebo ho opravdu potřebují? Já tedy ne.
Reagovat
smazaný uživatel
taky nemám rád výmluvy na MTO ,dobrá hráčka si s tím poradí,i když v ženském tenise,kde psychyka hraje velkou roli ve výkonu,je MTO vhodný pomocník
Reagovat
smazaný uživatel
Tak je jasné, že když se změnil obraz hry, tak ji to pomohlo. Kdyby se tak nestalo, nikdo se nad tím ani nepozastaví.
Reagovat
FulnekUltras
Pokud až do MTO fyzicky zcela v pohodě hráčka po klasickém natažení "toaletní" pauzy před třetím setem, které ovšem nepřinese kýžený výsledek, poté při MTO nešetří bolestivými grimasami nad svým levým kolenem, a vzápětí nato po symbolickém oblepení inkriminované partie najednou lítá po kurtu jak čečetka, není to pro mě nic jiného než laciný Barrandov - dnes už teda spíš bývalý areál ČKD... Bezprostřední reakce očitého svědka je pak už jenom důsledkem zmíněného.
Reagovat
smazaný uživatel
+1
Reagovat
smazaný uživatel
Jak neudržela, tohle není fotbal, kde vedeš a stačí zakopávat balony, tady se musí hrát dobře až do konce. Napsat to u Báry budiž, ta to měla už nějak doklepat...ale Petra jen vyhrála 1.set, potřebovala ještě jeden a to je sakra hodně, co jako měla udržovat???
Reagovat
smazaný uživatel
souhlasím
Reagovat
EllNino
přesně tak :)
Reagovat
smazaný uživatel
+1
Reagovat
smazaný uživatel
rozhodně by v osmifinále více šancí měla Petra,její prohra bolí víc,Bára tu rozjetou mašinu těžko mohla zastavit,i když 5:1 neuhájit,to je na hospodu..prostě čtvrtek šťastný,v sobotu to už nevyšlo,to je život, šance byly podobné ,
Reagovat
bIbec
souhlas. Ještě mě hodně mrzí vypadnutí Allertové. Ta měla možnost udělat hodně solidní výsledek, kdyby udržela aspoň trošku úroveň hry proti Bobině.

Báru vem čert :D.. ale jo, taky to mrzí, ale né tak moc jak ta Petra a Denisa.
Reagovat
smazaný uživatel
to mě taky mrzí ,Denisa byla můj kůň už loni z jara po zranění a 1. vítězství na 50ce v Turecku,zápas s Vinci jsem nemohl vidět,ale trpěl jsem proto..moc se mi proti CSN líbila,i když tu hlavu v závěru neměla 100%(CSN jí musela pomoc dvojchybou)
Reagovat
smazaný uživatel
možná kdyby Bára uhrála v tom závěru tak 3,4 míče za sebou,Sabina mohla znovu vykolejit ,tam bych šanci viděl,ale na rozjetou Sabine ne.
U Péti to bylo o pár míčích v závěru,50:50 ,vybrala si smůlu za to štístko s Caro.
Reagovat
Jan
No prostě, kdyby ... tak jsme měli o 3 Češky v osmifinále víc. A kdyby Šafářová a Plíšková, tak o 5 :)
Reagovat
smazaný uživatel
Šafi i Plíšková byly soupeřkami smeteni ,Petra ani Denisa ne
Reagovat
dadaft
http://www.tennis.com/pro-game/2015/09/three-see-2015-us-open-day-7/56186/#.VewNL30VSzE

Tignore, Tignore, jak tě mám rád, tak že Konta porazí Kvitovou fakt nevěřím.

(navíc je to až zápas osmého dne, pokud se nepletu.
místo něj bych dal Chardy - Cilic, winner: Chardy)
Reagovat
bIbec
Kontu sem viděl akorát proti Muguruze a udělala na mě dojem. Teda jenom kousek zápasu, abych pravdu řek.
Kdyby mě dal někdo nůž na krk a donutil mě si tipnout, řekl bych Petru. Pokud se bude zápas hrát v odpoledních hodinách cca od 13:00 do 17:00, šance Konty budou větší. Nejlepší by bylo, kdyby Kvítko hrálo hned první zápas nebo až po té páté hodině.
Reagovat
FulnekUltras
souhlas - hlavně ne dlouhý zápas na plném slunci...
Reagovat
EllNino
Ach jo, tak jak obě v 2. kole těsně vyhrály, tak teď těsně prohrály, mrzí to, hlavně u Báry to mrzí ...
Reagovat
patriks
Co já jsem viděl, tak Lisické skrz obvaz kolena prosakovala krev. Bára by prohrála i kdyby si Lisická MTO nevzala, jelikož Bára je stejně psychicky labilní jako Petra C.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak už je to tady zase. Strýcová vede 5:1, prohraje 5:7 a může za to MTO... Když někdo prohraje šest gemů v řadě, během kterých si nevypracuje žádný gembol nebo brejkbol, tak na to prostě nemá. MTO není žádný důvod, vždyť Barboře se to v poslední době nestalo poprvé...
Reagovat
flex
Tak nějak, nářky nad prohrou jsou zbytečné.
Reagovat
dadaft
docela mě udivuje, jak malý ohlas má v české tenisové novinařině včerejší zápas Azarenková - Kerberová.
(včetně TP)

a taky mě udivuje, jak se v některých článcích venku zdůrazňuje, jak důležitý to byl zápas "pro ženský tenis" ------------ ale ženský tenis své postavení přece nemusí obhajovat, časy, kdy byl jen takovým milým, ale méněcenným doplňkem mužského tenisu jsou vážně dávno pryč.
podprůměrných zápasů je v něm možná kapku víc než u mužů (je to holt trochu jiný sport :)),,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ale těch vynikajících je dost a dost.
Reagovat
smazaný uživatel
jj...
mne take udivilo jak skoro zadny ohlas nebyl po zapase na RG Fran x Sveta...
(((jsem cumel jak puk, jak ta Jaruna v tom Wimblasu na tu Sabinu;D)))
...a to podle mne jen pro to, ze jejich postaveni v zebriku proste novinarum tak nejak nesedi. Ale podle mne to byla famozni podivana a ukazka jak se hraje tenis na antuce...skoda...
....citim v tom nejakou takovou povrchni tendencnost..;(
Reagovat
dadaft
jj... :))
konkrétně na antuce si myslím, že je momentálně ženský tenis dál než mužský (naopak na trávě jsou koukatelnější muži, bych řekl)

těch fantastických zápasů byly na ženském RG v posledních letech tucty.
Reagovat
smazaný uživatel
;))
Nevim tezke pro mne porovnavat, ti antukari se mezi sebou casto vyradi v prvnich kolech, ktere proste se moc nestiha...a media hlavne zajima jestli opet vyhraje Rafa...treba takovy Cuevas, to je zaruka na antuce slusne podivane...jiste typ Kuerten citelne chybi...;(

Tucty...jiste;)
Za dalsi pripomenuti stoji za posledni dva roky.

Karlicka x Evzenie
Karenina x Veee...to byl jiny kosmir proste;)
Masa x Garbina
Masa x Evzeenie
Sveta x Petra, taky dobry...asi jeden z mala peknych zapasu Kvitove na RG antuce...
KiKi x LiNa a plno dalsich...
I finale se vzdy povedly...
I Seree se letos povedla;) % zapasu ze 7mi na tri sety;)

... Lucy uvadet nebudu, jednak bych byl narcen z neobjektivnosti, a jednak Lucy...tam je u mne vse pekny;))) ikdyz rupne ve dvou;D)))
Jasna srdcovka, bohyna proste;))) Ale jsem to aspon schopen uznat, a nevymlovam se kdyz rupne, ze rozhodci ji okradli;D)
Reagovat
smazaný uživatel
*5 ze 7dmi
Se vloudila chybicka;)
Reagovat
dadaft
Lucy teda uvádím za tebe.
Reagovat
smazaný uživatel
Udivuje mě to samé... Možná jste si všimli, že po proměněném mečbolu Viky už jsem toho k zápasu (krom radostného výkřiku :D) moc nenapsal. Důvod je ten, že čekám na nový článek, kde bude podrobnější report z toho zápasu. Jestli tady ten článek nebude, tak Zabloudil ven! :D
Reagovat
smazaný uživatel
Úžasný duel, famózna kanonáda, neuveriteľné výmeny. Veru by si článok tento zápas zaslúžil. Vika, do toho! Verím jej.
Reagovat
VlS
Monty, okomentoval jsem to už včera několikrát a neměl bych asi co přidat. Kdo zápas viděl, tak má ten zážitek v sobě, kdo ho neviděl, tomu žádný líčení nepomůže. Když jsem už včera napsal, že lepší zápas letos už asi neuvidíme, tak co bych psal dneska?
Nic není staršího, než včerejší den.
Reagovat
smazaný uživatel
Nepsal bych ani tak o průběhu zápasu, ale o tom, jak jsem to prožíval... :)
Reagovat
bIbec
Ajaj, Markéta dostala Potapovou. Světová jednička proti, podle mnohých, největšímu dívčímu talentu na světě. A hned v 1. kole.
Reagovat
Serpens
Čert vem juniorské turnaje. Doufám že pro Markétu je to už poslední grandslam.
Reagovat
bIbec
je to její poslední GS.

Ale do 18 let stejnak nemůže hrát víc jak 16 turnajů za rok.
Reagovat
dadaft
http://www.tennis.com/photos-video/2015/09/scenes-queens-24-hours-remember/56190/#.VevtAH0VSzE
Reagovat
flex
Ale nekonal. Veselka, Petra C. a Bára jsou pryč. Koukám na žebříček WTA a zkusím něco jako předpovědět počasí za měsíc. K 31.12.2015 očekávám cca toto postavení našich hráček:
3. Kvitová
8. Šafářová
14. Plíšková
45. Strýcová
57. Siniaková
62. Allertová
68. Hradecká
87. Cetkovská
96. Smitková
115.Plíšková Kr.
128.Krejčíková
131.Koukalová
148.Hlaváčková
158.Martincová
178.Vaidišová
-----------------
305.Bouzková
350.Vondroušová
Reagovat
majkl005
podle mě Šafina, Plíšek a Hráďa budou výš :)
Reagovat
flex
Na konci roku se připomeň, ať to porovnáme se skutečností.
Reagovat
dadaft
osobně doufám, že kapku výš bude Allertová, ale v zásadě to vidím podobně.
Reagovat
bIbec
Katka by musela hodně zabrat, aby byla na konci roku tak vysoko..
Petra se před Mášu spíš nedostane, má na ni ztrátu víc jak 1000 bodů letos. To by musela fakt uhrát velký výsledek na US Open + s ní držet krok v Asii.
Reagovat
blixa
Asi počítá s tím, že Máša už moc do konce roku hrát nebude a že nebude zrovna ve formě, páč nemá natrénováno. Což je docela racionální úvaha.
Reagovat
bIbec
je teda pravda, že bude hrát jenom v Pekingu, narozdíl od Petry, která jede i Wuhan.
Je to teda možné, že nakonec 3. bude, ale chce to fakticky dobré výsledky na těch zbylých 3 turnajích. Nakonec je to ale fuk, jestli být třetí nebo čtvrtá :-))

Ale ta Katka mi tam fakt nesedí, ta má dost slušné obhajoby na konci roku. V race na hraně stovky..
Reagovat
flex
Přesně, Petra má ještě šanci teď na USO hodně stáhnout náskok a je při chuti. Katce docela věřím, spíš té její zabejčilosti, ale chce to dozrát a nějak se rozloučit s tatínkem (papínkem), toho už považuju tenisově za brzdu, ale je to takový typ, co si to nepřipustí, bude to krvavé.. Denisa nevím, je to takové setrvale pozvolné vpřed, každý rok o 15-20 míst dopředu, uvidíme.
Reagovat
dadaft
jinak na USO není žádná pohlupavá super-neděle, takže je velká šance, že uvidíme všech 8 důležitých osmifinálových zápasů (6 tutově).
Reagovat
smazaný uživatel
Draha bajerece vubec se tady nepoustej z nekteryma do diskuse na tema takticke MTO, nebot ver mi tady existuje stejne jen tzv. moralka podle toho jaky mas Passport......
.....kdyz Petra chodila zamerne a takticky do satny a nechala tam sedet a ztuhnout borku na lavicce, tak samozrejmne to bylo vporadku...

Radim ti, ani to nezkousej, je to zbytecne, uplne zbytecne, jen si zkazis den...D;) a stejne to nema smysl... uz se to tady probiralo horem dolem...
Reagovat
dadaft
nebylo to v pořádku.

na druhou stranu, co tady navrhuje Ultráč, nějaké pozápasové kontroly nebo tak, je blbost --- je to jako v životě, někteří/ré to prostě zneužijí, jiní ne.
Reagovat
smazaný uživatel
hele z tebou se jeste na to tema muzu pobavit, ale myslim, i tak...ze ztracim cas...ale kvuli tobe ho rad jeste ztratim.

1000x se to tady resilo. Janekda podle mne prisel s ideou, kterou kdyby zavedli, bylo by po problemu....hraci maji k dispozici TO treba 3krat max. a bylo by to konecne vyjasnene. TO je normalni v nekterych sportech, a dodava na paradni zajimavosti, mne se velice libi a hlavne se tim eliminuji tyhlety vecne neresitelne problemy...
...Protoze divat se jak si Raonic bere proti Juanovi asi 20x MTO je uz fakt nuda i pro mne...a dalsi zapas je vpoho...proto by bylo dobre, aby to bylo omezene kolikrat by sis to TO vzal a pochopitelne i casove...v ramci TO by si hrac mohl delat co chtel...;) osetrit, precist si basen, uklidnit se, zmenit taktiku, cokoliv...
Jinak se nic nevyresi a hraci tohle budou vyhledavat...

Pokud je o zapas Lisicki x Strycova....Lisicki si bere za stavu 1:5 takticke MTO, a Bara rupne...promin, ale rozhoduje se na kurtu a ne mimo kurt...
Vzhledem k tomu, ze Sabina zadny mentalni titan tedy neni;)))
...Zustava otazka, jestli je Lisicki tak genialni hracka, nebo Bara tak nervni, ze neni schopna uhrat ten posledni konecny gem...:)
...mno, ale tohle bych uz nechal na tech hrackach, aby se s tim popraly, a take na divacich co si kazdy z toho vezme,...

Jak by to bylo naopak dost pochybuji, zeby se o tom tady vedla diskuse...max. by vyletel nejaky hater...
Reagovat
dadaft
ok, je to opravdu zbytečné řešit, právo na MTO zrušeno být nemůže, někdy opravdu stačí promluvit s lékařem a tabletka - bylo by i pro diváka nepříjemné, aby byl kvůli třeba lehké nevolnosti, která se dá vyřešit, zrušen zápas............
včera jsem to neviděl, ani Bára v rozhovoru to na žádnou taktiku neviděla a uznává bez výmluv, že si to měla dohrát sama.
na druhou stranu ten Wimblas proti Yarce bylo klasické zneužití, potřebovala si odpočinout, to mi nikdo nevymluví.

ale jak říkáš, zbytečné řešit a jenom to přitáhne magory.

tohle měla Bára zvládnout.
Reagovat
VlS
Dovolím si nesouhlasit. Dělat sport na vrcholové úrovni, když nejsi dostatečně fit, to je nonsens. Zalepit si puchejř nebo zamotat nohu obinadlem si dokáže jistě každej sám a MTO je prostě nesmysl. Jestli Jirku Veselého bolelo včera rameno ( asi jo, nedal žádnou ránu), tak pokud už nastoupil, tak to něl skrečnout po dvou gemech, tlumit bolest analgetiky je kontraproduktivní a v konečném důsledku to stav hráče může významně zhoršit.
Jednoznačně jsem pro zákaz MTO, zlepší to šance zraněných hráčů ba úspěšnou a rychlou léčbu a odstraní to taktické zneužívání.
Buď jsi OK tak hrej, nebo nejsi OK a běž se léčit. Jak prosté milý Watsone.
Reagovat
VlS
Jo, s jedním time outem na 3 minuty v každém setu souhlasím, budiž využit k čemukoliv s výjimkou vraždy soupeře.
Reagovat
dadaft
vražda rozhodčí povolena?
(ptám se kvůli Sereně)
:))
Reagovat
blixa
Doporučena :D
Reagovat
smazaný uživatel
Ale ti uz mame preci veresene;)
TO jasne....ale Vlsi, neni, neni to...realita je takova jaka je.

Celkem mne napadlo, proc to ta hracka neotoci ve svuj prospech, ta ktera ceka, nez se nejaka vrati z satny, nebo nez se necha namasirovat...
Snad jen jednou jsem videl, myslim, ze to byla Petko...proste si sla poskakovat, roztahovat...proste myslela o zapasu a kaslala, co tam vyvadi ta druha...a souperku dorazila jeste ve vetsi pohode...
...Myslim, ze nejvetsi problem v tom je nakonec v nasteveni hrace...jak zacne byt pasivni vzhledem k nepriznivym okolnestem, jedno MTO, prochazka do satny, vymena rakety behem gemu...((toto je fakt uz supa s tema raketama))
proste, ze toho nevyuziji aktivne...
Trebas MTO...tam jeste tan proyihrac aspon vidi toho masirovaneho na kurtu, a je to pod kontrolou...takze ma dobry time...horsi jak ten protihrac zahuci do satny a nikdo nic nevi...a empajr tamn sedi jak pecka...
Nooo, pravda ono v Kanade ten empajr tam sedel jak pecka, ikdyz Milos se nechaval masirovat behem kazde vymeny stram....to bylo uz fakt trapne;D))) A tam ten protihrac uz fakt pomalu ztraci kreativitu, co by jeste jako mohl delat...to uz je potom fakt spatne...
Reagovat
smazaný uživatel
...promi pisu v rychlosti...

*
Ale to uz preci mame vyresene;)
Reagovat
smazaný uživatel
Koneckonců, i finále mezi ženami stojí za zmínku. Simona v druhém setu vypadala, že ji z kurtu odvezou na lehátku, ale stále pokračovala ve hře. Na tiskovce se ji ptali proč pokračovala ve hře v takovém stavu, tak řekla, že sama nevěděla, snad kvůli divákům, aby je nezklamala. Až když to bylo beznadějné, tak to vzdala....
Reagovat
smazaný uživatel
Veselého jsem viděl v zápase s Karlovičem v 5.setu, protože jsem nemohl uvěřit, že ho do toho stavu mohl dostat. Oba dva vypadali už, že toho mají dost, Jiří si bere MTO. Pokud se mu podařilo zreturnovat, tak tam běhal jak motorová myš. Ivo se držel v zápase jen díky pumelicím, které by trhaly ruku, ve výměně neuhrál ani balon.
Reagovat
Roger_Federer
Tak vseci vime,ze Barca tak nervni je (byvala), jeji projev a "povidani "si sama se sebou je legendarni.
Velka skoda 5:1..uz mela dorazit.
Reagovat
George_Renel
I ty, Vlku?.....
Néjak mi uniklo, že by Kvitová chodila do šatny v průběhu setu.
Reagovat
Michaelus
Chodila PO setu, to je něco trochu jiného.
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, ja vim...vsak ja si z toho nic neberu...:D je mi to fuk...
souhlasim, ze to taktika byla a ne zrovna pěkna, Sabine prostě potřebovala pauzu...ale zapas si vyhrala díky parádnímu tenisu od 1-5 a tak to prostě je :)))
Reagovat
dadaft
jinak že Lisicki používá MTO jako herní taktiku nemůže pochybovat nikdo, kdo viděl loňský Wimbledon --- v zápase se Švedovovou ve 4K se hrál ve třetím setu nesmírně dlouhý Sabinin service-game přes milion shod a hrozilo, že příjde o zápas,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, a tak si prostě po deseti minutách podávání šla sednout, rozhodčí (té asiatce, nevím teď jméno) suše oznámila, že si bere MTO a nechala si promasírovat rameno.
(zápas nakonec vyhrála a do dalšího nastoupila úplně v pohodě)

Yarka stála na kurtu a čuměla jak puk, protože něco takového fakt v životě nezažila,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Reagovat
Michaelus
jojo, to si pamatuju dodnes..
Reagovat
smazaný uživatel
Prohrat set ze stavu 5-1 je hlavne chyba toho, kdo vyhraval. Zadny MTO balonek neuhraje..
Reagovat
smazaný uživatel
Prohrat set ze stavu 5-1 je hlavne chyba toho, kdo vyhraval. Zadny MTO balonek neuhraje..
Reagovat
dadaft
hm, ztratit 5:1 ve třetím proti největší psychošce na okruhu, tomu říkám "čistá práce". ((
Reagovat
bIbec
včera sem koukl na Petru a fakt doufám že už nebude zraněná a vyškrábe se žebříčkem nahoru.. a ještě nějaký ten pátek hrát bude. Úplně sem zapomněl, jak nádherný tenis hraje. Čistě z estetického pohledu agresivní hry není moc hráček, na které by se dívalo tak dobře. Vlastně mě tak z fleku nikdo nenapadá.
Reagovat
peggy
Uz aby ta namyslena,sebavedoma Petra vypadla.
Reagovat
Jabadu
Je těžké býti hlupákem, když konkurence je tak velká. :-)
Reagovat
VlS
Nicméně hlupák o konkurenci nic neví a hromadu hlouposti a frustrace se pokusí zvětšit bez ohledu na to, že to už ani víc nejde, protože hloupost je nekonečná a nezná ani geografické, ani časové hranice
Reagovat
FulnekUltras
tenisová sebranko... ;)))
Reagovat
Fandina
Je to škoda, že se Báře nepodařilo dotahnout zápas. Viděla jsem jen závěr třetího setu a tam Sabine otočila. Bohužel. MTO ne MTO. Škoda.
Reagovat
fera
tady, ale právě jde o to co bylo před MTO a co po něm...
ten match měl nějaký vývoj,
šlo už o konec druhýho setu a potom třetí, jde o to, že tohle nebyl MTO, ale oddechová přestávka.... :(((
Reagovat
smazaný uživatel
:D Libi se mi, jak tady každej nadava na MTO...přitom to dělá každej...a tak jako tak prostě neskutečně zabojovala a otočila užasnyma uderama...sama nechapu, jak, ale je mi to jedno...pro mě nadherna tečka za dnešnima vysledkama...
deal with it ;)))
Reagovat
FulnekUltras
každej??? přesně takovéhle svinstvo letos na vrcholné úrovni použila Vika teď nevím kde a Serena v sf RG proti Bacsinski...omlouvat to jakýmsi zevšeobecňováním tohoto jevu vypovídá nejvíc o charakteru pisatele/mluvčího...
Reagovat
lars
Vika asi na AO
Reagovat
smazaný uživatel
Klid...ja neřikam, že je dobře, že si ho vzala, byla to taktika, ktera by se měla v zapasech rozhodně vynechat...ale svadět to cely jen na MTO je blbost...Sabine si to pak uhrala hlavně skvělým tenisem a bojovnosti...:))) dost ji taky pomohli Amici, kteří byli na očividně na jeji straně...
Reagovat
FulnekUltras
Bára si ten závěr samozřejmě za rámeček nedá - i tak jsem zvědav, co z ní ev. ještě vypadne na tiskovce...přičemž od Lisicki lze čekat jedině univerzální prázdné fráze...
Reagovat
smazaný uživatel
A proč se tak čertíš? Je jasné, že co je dobré pro jednoho, nemusí se líbit druhému. Já jsem chtěl vidět zajímavý tenis a toho jsem se ve třetím setu dočkal.
Reagovat
FulnekUltras
Zajímavé to tedy opravdu bylo... ;)
Reagovat
fera
jasně, tak to se může zrovna založit pravidlo, že když se někumu nebude dařit a sesype se jako Sabine na začátku třetího setu, tak si prostě vezme pauzičku...
mohla by se jmenovat pohodovka, to potom teprve bude krásnej tenis, to se vynadíváš!
Reagovat
smazaný uživatel
To co Sabine řekla po zapase rozhodně nebyly jenom "prazdne fraze"...
Reagovat
FulnekUltras
"Nevím, co se stalo... (neviňoučký úsměv) Diváci mě drželi a já se snažila vyhrát každý míč..."

Uprchlíci, vítejte !!! ;)))))
Reagovat
fera
Každý to rozhodně nedělá, když u chlapů někdo dvě hry sotva leze a vezme si MTO, tak se okamžitě diskutuje o etice a jestli by se vůbec MTO v téhle podobě neměl zrušit...
Lisické vůbec nic nebylo a najednou za stavu 1:4 si uvědomila, že umírá na bolest kolene a nutně potřebuje zachránit.
Právě to, že si to potom uhrála sama a běhala jako srnka ukazuje, že to bylo divadýlko. prostě si dala pauzičku. Začalo to už prodlouženou pauzou mezi sety, kdy seodešla převléct, to nepomohlo tak si dala MTO ...má na to právo ale hlavně na to musí mít žaludek :(((
Reagovat
FulnekUltras
naprosto přesně napsáno
Reagovat
smazaný uživatel
Chlapi je to sport, a je fajn, že se chováte jako správní Češi.
Dobrou :)
Reagovat
FulnekUltras
Kdo neskáče s námi, skáče proti nám ;)...kdyby to bylo takhle jednoduché, už bych dávno spal... ;)
Reagovat
Fandina
Také s tím souhlasím a ptám se, kde je hranice toho, kdy si ještě vzít MTO a kdy ne. Pokud připustíme, že Sabine se necítila dobře, ať už důvod byl koleno, nebo třeba špatný pocit, strach z prohry, cokoli toho, čemu se říká hlava.
Reagovat
Jimbo
Nejde o žádnou "podlost" - MTO si může vzít každý, když o to požádá... A nechat se tím vyvést z hry - hmmm, to se snad stává nezkušeným hráčkám... Je to ostuda zejména její... Kdyby to bylo obráceně - bude se tady psát chvála na to, jak jí smázla!!!
Reagovat
FulnekUltras
Účel holt světí prostředky...ale sama Lisicki ví nejlíp, jaká je svině...což očitým svědkům bohatě stačí. Bára se samozřejmě nechala vykolejit; to je jasné, že při jejích zkušenostech by se to stát nemělo. Ptám se však, kde jsou v tenisu ještě hranice tzv. "taktiky"...patrně tamtéž co např. dopingu...
Reagovat
smazaný uživatel
Andy to má pod kontrolou, tak jdu spát a doufám, že nebudu ráno (resp. v poledne) zase překvapený jako dnes/včera s Rafou :D
Reagovat
FulnekUltras
to, jakým způsobem jste se projevovala po údajně nezbytném a patřičně dlouhém lékařském ošetření, svědčí o tom, že vám bylo a je úplný howno...abtreten !!!!!
Reagovat
FulnekUltras
Ne prosím, trvám na otázce !!!
Kolik je desettisíctřistačtyřicetosum krát sedumtisícpětsetšedesátdevět ???
A hned potom mi řeknete Lisicki, jestli si myslíte, že přelezete další kolo... ;)
Reagovat
tommr
Bára přišla ve třetím setu o vedení 5:1 a prohrála posledních šest her za sebou když v nich udělala dohromady asi jen dva míčky. Všechno zapříčinil dobře zvolenej MTO Němky kterej Báru úplně vyved z tempa a Němka po něm naopak zázračně ožila. Opravdu nechutný divadlo včetně krokodýlích slz Lisický po zápase ... :(
Reagovat
lars
Bara si mela v MTO zkouset podani
Reagovat
FulnekUltras
pravdou je, že jaksi ztuhla...nebo si snad opravdu myslela, že se to už nějak dohraje samo...
Reagovat
smazaný uživatel
ten třetí set alespoň zachránil úroveň zápasu, dva sety se na to nedalo vůbec koukat
Reagovat
smazaný uživatel
jinak tommre jsem si myslel, že si už za ty roky trochu odborník v řemesle, ale někdy píšeš, jak bys hobloval první prkno v životě. Nemluvím o tom, že Lisická jednu dobu nemohla pomalu trefit míček.
Reagovat
FulnekUltras
myslíš, že po tisícím prkně se ze svinstva stane rutina???
Reagovat
smazaný uživatel
Rutina je postup, při kterém si myslím, že ovládám své řemeslo. MTO je v rámci tenisu povolený, tak jako koučink při pauze. To že MTO je vždy chápáno jako čas na rozhození soupeře je zavedený postup, aniž by bylo bráno v úvahu zda je soupeř indisponován nebo ne.
Reagovat
lars
Pochybuji, ze by vsichni divaci chapali MTO jako cas na rozhozeni soupere
Reagovat
smazaný uživatel
FulnekUltras to tak chápe, rozumím tomu, že je zaujatý, ale proč tady tak brečí, tomu rozhodně nerozumím.
Reagovat
FulnekUltras
MTO chápu jako čas na ošetření nebo zmírnění KONKRÉTNÍHO zdravotního problému, který by měl být neutrální lékař schopen ve většině případů buď ihned nebo doplňkovým přesným (zjevně bohužel neprováděným) vyšetřením po zápase spolehlivě rozpoznat. Pokud hráčky/hráči vědomě a někteří dokonce i často a opakovaně hřeší na to, že jim takovéhle věci běžně projdou, bude v systému asi něco silně zapáchat...
Reagovat
smazaný uživatel
Takže ošetřující lékaři jsou podle tebe lháři a nebo dokonce hrají divadlo?
Reagovat
FulnekUltras
Mohou reagovat jen těch cca 10 minut přímo na místě podle toho, co si případný(á) simulant(ka) vymyslí. Systém jim už bohužel nedává možnost udělat později zpětně něco víc.
Reagovat
smazaný uživatel
Bohužel nic není dokonalé. Když vezmu v potaz, že někteří hráči hrají na kurtu, kde je "jestřábí oko" a mají možnost na připadnou korekci čárového a hráče na kurtech, kde tu možnost nemají - je to spravedlivé?
Reagovat
FulnekUltras
Pokud dojde k jednoznačnému ovlivnění průběhu zápasu MTO jako dnes, neměl by být - na rozdíl od poměrně drahé "jestřábí" techniky - problém umožnit dodatečnou přesnou lékařskou kontrolu nebo i prosté posouzení např. pohybových možností hráčky s údajně silnými bolestmi v koleně.
Reagovat
FulnekUltras
Báru jistě neomlouvám, ale Němku už vůbec ne. Pokud způsob ošetření/provedení MTO indikuje nějaký konkrétní zdravotní problém, není nic snazšího, než si to v souvislosti s výkonem hráčky poté a opakovaným přesným vyšetřením třeba ještě i druhý den po zápase ověřit a případně zpětně postihnout. Jinak je institut MTO a neutrálního zdravotního personálu WTA/ATP na stejné howno, jako třeba OSN či EU v mezinárodní politice, podle čehož to tam taky vypadá...
Reagovat
FulnekUltras
bohužel Bára živě demonstrovala českou bezmoc před euroamerickou podlostí...nechutné, leč pravdivé...
Reagovat
Frick
Nestečná ostuda pro Báru, neskutečná.
Reagovat
FulnekUltras
MTO ostuda pro Němku - hnus...
Reagovat
smazaný uživatel
To byl epický závěr, dva sety se nehrál žádný tenis a pak toto.
Reagovat
FulnekUltras
už vede 6:5...to jsou věci... (blijicí smajlík)
Reagovat
tommr
a Němka se naopak nezadržitelně rozjela. Z 5:1 pro Báru je to najednou 5:6 ... :(
Reagovat
lars
Bara si mela v MTO zkouset podani
Reagovat
smazaný uživatel
ženský tenis
Reagovat
FulnekUltras
daleko za čarou fair play... ;(
Reagovat
FulnekUltras
závěr jako na horské dráze, Němka podporovaná Yankees nadšeně dotahuje...

Bári teeeeeeeeeeeeď !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Reagovat
tommr
Bára už vedla ve třetím setu 5:1, ale Němka to stáhla na 5:4. Ted bude mít Bára druhou příležitost na ukončení zápasu ...
Reagovat
tommr
a je to v háji ... :(
Reagovat
FulnekUltras
a snad ;) už to neztratí...bude servírovat na zápas...
Reagovat
tommr
bohužel to vypadá, že Lisický ten tah s MTO vyšel a začíná zápas obracet ... :(
Reagovat
FulnekUltras
za tohle svinstvo by se nemusel stydět ani Hejkal... ;(
Reagovat
smazaný uživatel
to bude hodně těžké
Reagovat
smazaný uživatel
s takovým tenisem se dostat do osmifinále, to je asi GS unikát..asi jsem ale po zápase Azy a Angi moc náročný
Reagovat
tommr
první set byl oboustranně strašnej, ve druhým byla úroven hry průměrná a ve třetím už to docela ujde ...
Reagovat
tommr
úroven hry se v závěru druhýho a ve třetím setu výrazně zvedla a Bára má ted jasně navrch. Lisická to zkouší otočit a bere si taktickej MTO. Snad to Báru moc nerozhodí ...
Reagovat
FulnekUltras
Bohužel se tak stalo...laik žasne a část odborníků to té simulantce ještě schválí jako nedílnou součást taktiky... ;(
Reagovat
FulnekUltras
Barča tu modelku nakonec dočista utahá...
Reagovat
Frick
Sabča má na modelku příliš velkou pr.del
Reagovat
smazaný uživatel
Jsou i XX(XXX)L modelky.
Reagovat
Frick
To jsou ale prasnice.

Prostě nemáš modelky, který by byly štíhlý ale měly by silnější (ale pevný) ruce, zadek, nohy....
Reagovat
FulnekUltras
zato umí výborně simulovat...
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Bára neumí tlačit,pinkat,servírovat..,snad jedině smečovat,voleje a bránit se čopy..a to jí stačí !!
Reagovat
FulnekUltras
To předem avizované odrážení ;) Sabčina servisu jí ale zatím docela vychází... ;)))
Reagovat
Frick
se nemůže převléct na kurtu?
Reagovat
FulnekUltras
To už jsem opravdu nečekal. Je to sice trápení hadů, ale na to se historie ptát nebude. Sabine je dnes rozhodně hratelná...
Reagovat
Chrenda
No to bude zase drámo, to bude trvat další hodinu, minimálně. :-( Ale v každém případě je to pozitivní. Třeba to nakonec fakt urve, holka jedna přisprostlá. Ta bude zase platit jako mourovatá.
Reagovat
FulnekUltras
Někdo je sprostý verbálně, jiný zase svým konáním...a nutno říci, že v míře sprostoty celkové dnes Lisicki Báru výrazně trumfla...
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to ne, to už nedám. Po zápase Vika - Angie jsem byl tak nadšený, že jsem vydržel až doteď, ale zápas Sabine - Barbora mě zase vrátil tak nějak do normálu... :D

Tak dobrou noc (já budu usínat dobře)... :)
Reagovat
Chrenda
Dobrou, tak to dokoukej ve snu a trochu tý Barče pomož. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Já jí ale vůbec nefandím... :D
Reagovat
Chrenda
No tak to se nedá vůbec nic dělat, tak s ni o svých favoritkách. Hezké sny.
Reagovat
FulnekUltras
Dobrou s kobrou... ;)
Reagovat
FulnekUltras
jeden starej hroznýš ještě vystrčil hlavu... ;)
Reagovat
FulnekUltras
hadi už se dneska asi neprobudí...a Barča má akorát warning za žvanění...
Reagovat
smazaný uživatel
"Ooo, es war ein Geschenk!" :D
Reagovat
lars
jeste by jsi mel psat preklad :)
Reagovat
smazaný uživatel
Stačí zadat z němčiny do češtiny... :D
https://translate.google.cz/
Reagovat
lars
a umi to tenisovy vyznam ?
Reagovat
smazaný uživatel
Geschenk není tenisový význam... :D
Reagovat
smazaný uživatel
"Oh, it was a gift!" :)))
Reagovat
Frick
je fakt moooc pěkná
Reagovat
Chrenda
No aspoň tak. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Je. Sice její tenis někdy nechápu, ale i bez nějaké modelkovské figury to je velká sympaťačka. :)
Reagovat
Frick
Tak modelkovská figura snad ani neni kompliment, že?
Reagovat
Chrenda
Přesně tak, to je synonymum pro obyvatelku koncentračního tábora. :-)
Reagovat
FulnekUltras
Osobně dávám přednost lajnové rozhodčí z pohledu kamer vlevo... ;)
Reagovat
smazaný uživatel
"Uuu, katastrophale Volley!" :D
Reagovat
FulnekUltras
z toho už málem usnul...drží se těžce nasilu... ;)))
Reagovat
smazaný uživatel
Drží jenom kvůli prachům za nadávky... :D
Reagovat
FulnekUltras
Leda že by teď Bára potvrdila brejk na 5:3 ve druhém...

Pooooojď do ní, vokurko !!!!!!!!!! ;)
Reagovat
VlS
po nejlepším tenisu ten nejhorší. Barča s Bine se asi vsadily, která dokáže zprasit nejnalitější balon.
Reagovat
smazaný uživatel
Moc jí nerozumím, ale mám pocit, že si Krupa dneska zase vydělá... :D
Reagovat
smazaný uživatel
Já když to vidím, tak jsem se normálně přistihl, že si koušu nechty :D
Reagovat
smazaný uživatel
Jak furt sleduju nějaký sport, tak už je mám okousaný dávno... :D
Reagovat
smazaný uživatel
Už i Bára je pěkný poleno. Co ten servis!!
Reagovat
FulnekUltras
dvojchyb jak naseto, Sabča zase samý aut - ale první set bohužel nakonec přece jen má...
Reagovat
smazaný uživatel
že bude Bára kazit víc,než Sabine,tomu bych nevěřil
Reagovat
dadaft
Sabine má zvláštní dar stahovat do své vyhazované i protihráčky.
Reagovat
Chrenda
Potom zápase Viky s Angie to vypadá jak z okresního přeboru co? To jsou rozdíly. No Bára to už moc nezvládá, ale ještě není poslední míč, třeba se ještě nastartuje.
Reagovat
FulnekUltras
teď bohužel zpočátku dost nervózní soupeřku uklidnila několika chybami u sítě - podběhnutá smeč a volej nad hlavou - a z výhody brejku je rázem ztráta.

Bári pooooooooooooooooooooojď !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Klid, Sabine to balí, Němky se dnes všechny dohodly, že poletí stejným letadlem.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Sabině to letadlo možná uletí.
Reagovat
FulnekUltras
zjevně to bylo v "taktickém" plánu
Reagovat
Chrenda
Tak to vypadá, že na Báru už se nikdo nekouká. Bohužel už je to 3:3, tak uvidíme, jak se bude držet.
Reagovat
smazaný uživatel
Já se koukám, od zápasu Vika - Angie jsem ještě nevypnul německý Eurosport. :) V tom šestém gemu tam Barbora hodně zkazila tu smeč...
Reagovat
FulnekUltras
možná klíčový moment utkání - na třetí set už to moc nevidím...Sabine se po tom trochu se štěstím vyhraném prvním, plném chyb na obou stranách, nejspíš dost uklidní...
Reagovat
FulnekUltras
no chyby dělá pořád, ale Barča ještě víc... ;(
Reagovat
FulnekUltras
kurwa jak nikdo ??? ;)
Reagovat
dadaft
já tě s tím tajbrejkem v rozhodujícím setu vážně nechápu.
i když bych počítal ten nejmenší počet gemů, který k tomu může vést, tj. 4x 6:0 + 6:6 = 36 gemů (většinou ale přes padesát), tak to je dost na to, aby bylo jasné, že jsou hráči natolik vyrovnaní, že rozhodne jeden dva míčky,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, není potom jedno, jestli to v pátém setu rozhodne jeden míček za stavu 23:24 nebo jeden míček v tajbrejku?
Reagovat
smazaný uživatel
No neni...matematicky to muzes mit spocitane a logicky pekne zduvodnene, coz o to.;)
Ale prakticky se ti v TB muze stat, ze dostanes na svem servu prase, a po trech hodinach stravenych na kurtu ses v loji (((kdyz davas ten priklad jednoho mice)))...promin, ale v normalni gemu bys musel tech prasat dostat 4 za sebou...;) Chapu, ze se tak zkracuje zapas na beznych turnajich, na GS to nechapu...a nepochopim,,,,
jako kdyz tu sam pinkat, tak tB proste moc nehraju...a celkem to vsem sedelo;) Ale zase treba hrajem anglicana, nebo jeden dva sety;)
Reagovat
dadaft
zajímalo by mě, jak to vidí samotní hráči -- je lepší po čtyřech nebo pěti hodinách dřiny rozhodnout ve zkrácené hře nebo hrát dál s rizikem, že se pro další průběh turnaje odepíšeš?
Reagovat
dadaft
osobně mi z toho vychází bez tajbrejku jen finále.
Reagovat
smazaný uživatel
Jasne to je argument, kterym mne muzes pritisknout drsne ke zdi...sotva dycham, ale porad mi zustava argument, kolikrat se to stava, ze se takhle hraci odvari a kolikrat se stava, ze rozhoduje TB zapas...

Servismani TB maj celkem radi;) Jinak moc nevim...

Ja bych zrusil druhy servis a nechal jen jeden, trebas:)
Reagovat
dadaft
no, jen s jedním servisem by se tenis stal rájem pro nás, co máme rádi hodně brejkbolů a brejků a různé zvraty v zápase, to zas jo. )))
Reagovat
lars
TB by mel byt do 11 misto do 7
Reagovat
Chrenda
začala dobře, tak snad je v pohodě. 2:1
Reagovat
Frick
https://twitter.com/WTAreactions/status/640285746474184704

Ale skutečně mi přijde, že baťužek zbytečně tahá pár kg navíc. I ta (druhá) bradička jakoby tam byla. To jako i ta Angie je to něco štíhlejší, přestože je jinak taky celkem statná děva.
Reagovat
smazaný uživatel
Mně zase přijde, že začínáš blixovatět...
Reagovat
blixa
Tak ty zase začínáš IQovatět :D
Reagovat
smazaný uživatel
Píšu snad něco o rozhodčích? :D
Reagovat
blixa
A tak v přeneseném smyslu :D Myslím to popírání reality ;-) Všichni vidí že míček byl dobrý, jen IQ vidí že byl v outu. Tady zase všichni vidí že Vika má špeky, jen ty vidíš že je štíhlonká :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
Já neříkám, že se její postava nezměnila a není teď mohutnější než třeba ve dvaceti, ale špeky? Myslím si, že Vika by měla nafotit nějaký kalendář, abys měl klid... :D
Reagovat
blixa
Kalendář, kalendář ... sim tě, photoshop dokáže zázraky :D Prostě vidím co vidím ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Viděl bych to na SI Swimsuit včetně videa... :D
Reagovat
Frick
Video jsou statické snímky v rychlém sledu.
Reagovat
Frick
Udělá se minutový video, to je 1800 okýnek a to by bylo, aby to nějakej Ind to za 1000 USD neudělal.
Reagovat
smazaný uživatel
U videa z focení Caro pro SI Swimsuit jsi tvrdil, že tohle se nijak vylepšit nedá, protože by museli upravovat každý záběr jednotlivě...
Reagovat
Frick
U Carol není třebe nic zlepšovat, protože má excelentní postavu.
Reagovat
Frick
To zní jak kdyby jí bylo 35 a měla dvě děti... ve dvaceti :-D
Reagovat
smazaný uživatel
No teď je jí 26, což je dost dlouhá doba. :D Masha taky vypadala trochu jinak, když jí bylo třeba 17 a 23. Lidi se s přibývajícím věkem mění, to je normální. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Souhlas. Taky jsem se za posledních 8 let změnil.
Reagovat
smazaný uživatel
Já se měním každých 14 dní, když si oholím strniště... :D
Reagovat
Frick
http://www1.pictures.gi.zimbio.com/Maria+Sharapova+Australian+Open+2007+Day+8+idTv97Oit2Fl.jpg

http://www4.pictures.zimbio.com/gi/Maria+Sharapova+Day+Five+ Championships+Wimbledon+au9ASE8oy5kl.jpg

Skoro se nezměnila.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak když vybereš takový fotky. :D Mně kámoš furt říká, že "zamlada" se mu Masha líbila víc... :D
Reagovat
smazaný uživatel
Tak když vybereš takový fotky. :D Mně kámoš furt říká, že "zamlada" se mu Masha líbila víc... :D
Reagovat
Frick
A co je to zamlada? V těch 17-ti?
Reagovat
smazaný uživatel
Asi tak. :D
Reagovat
Lunej..
Ty tahas primo krosnu tak uz prestan porad kritizovat. Jsi desnej.
Reagovat
kada.tom
Moc dobře, že postoupila dál, zápas jsem neviděl a evidentně jsem o hodně přišel - viděl jsem poslední 3 hry a ty odvrácené matchbally mně iritovaly i tak :-D

Ve 4. kole by to měla mít Vika lehčí, takže snad to QF dá :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Prvních 9 vteřin, zbytek ignoruj... :D
https://www.youtube.com/watch?v=3dqIYmhgXO0
Reagovat
Frick
Strašná škoda, že Lucka je na Korfu :-/
Reagovat
lars
Mela prohrat TB ve finale v NH nebo skrecovat :)
Reagovat
spaniel
Young dostane ve druhem kanara a v patem hraje, jak kdyby prave zacali. Vubec nedela chyby, strili winner za winnerem, kde se to v nem vzalo?
Reagovat
Chrenda
Jo jo Viktor to pro*sral. :-(
Reagovat
lars
asi zmenil taktiku
Reagovat
dadaft
:))))
Reagovat
kada.tom
je doma, to je evidentně magická síla, celý stadion hraje s ním, asi se rozhodl, že ještě nechce vypadnou :-)
Reagovat
spaniel
Tak co? Dopodava? Posledni sance Viktore...
Reagovat
smazaný uživatel
Lisa Raymond played her final pro match today :(
Reagovat
Frick
Reagovat
smazaný uživatel
...dobre, nepolozil jsem se tady do toho sentymentu;)
Presel jsem do pateho setu a nelituji;) Je to slusna supa...Donald jede na otocku;)
Reagovat
tommr
hlavně at to moc nezdržuje, aby se už konečně dostalo na Báru ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
mam to celkem v pazi, mne se totiz ten zapas dost libi, ikdyz vidim jen zaver...
krom toho jsem dlouho nevidel v singlu jak manik nastreluje na siti soupere;) To se spis vidi v deblu...
...supa proste...Donald;)
Reagovat
dadaft
1+
Reagovat
dadaft
http://www.tennis.com/pro-game/2015/09/three-see-2015-us-open-day-6/56172/#.VetvsH0VSzE
Reagovat
smazaný uživatel
;)
Reagovat
dadaft
Azarenka a Kerber patří herně nepochybně do top ten.
(tím pádem jsou v ní momentálně některé osoby navíc)
Reagovat
Fandina
:-))) koho tím myslíš?
Reagovat
smazaný uživatel
...a ted ktere;)?:)
Reagovat
dadaft
je mi líto, ale Carlička je jedna z nich.
druhou nechám na úvaze každého..... (Ana? Carol?)
Reagovat
VlS
V tom je ten žebř spravedlivej, že měří celou sezónu. Když budou takhle hrát dýl, tak tam nepochybně budou. Když ne, tak tam třeba nebudou. Já člověče tyhle úvahy, kdo by kde měl nebo neměl bejt moc nemusím.
Ale byl to úžasnej výkon od obou, akorát si myslím, že si do zásob hrábly pěkně hluboko a v pondělí se to může projevit. Ale to je tenis, dnešní zápas neříká nic o tom, jak to bude zítra.
Reagovat
FulnekUltras
naprostý souhlas
Reagovat
smazaný uživatel
Neblbni;)
RG-2015...zapas Fran vs. Sveta...hele priznam se bez muceni, po tomhle zapasu mne vyhrkly i slzy. To se mne naposled stalo ve WTA po zapase Steff vs. Seree...a sakra to uz je pekne davno...sem byl jeste teen...;)
To bych take mohl rict, ze ta Sveta s Fran patri do top2. Ale to asi nejde...takhle, a nakonec mne je asi fuk kde jsou.;)
Reagovat
smazaný uživatel
Chci rict, ze nekdy si ty souperky pekne sednou, maj den a vyjde z toho tenisovy majstrstyk;)
Reagovat
FulnekUltras
toto je kurwa velmi vystižne... ;)
Reagovat
Chrenda
Garbine na to zatím nemá. Byl to ojedinělý výsledek, který jí tam katapultoval. od té doby nepotvrdila ani prd.
Reagovat
lars
Ona hrala dobre i na RG
Reagovat
Chrenda
Garbine
Reagovat
tommr
Kerber už ale v top-10 zase je ...
Reagovat
dadaft
...... a tak to má být.

letošní Asie bude žhavá a zajímavá.
Reagovat
smazaný uživatel
No, musí prokázat výsledky, že patří do první desítky. Pak ty, které tam podle tebe nepatří budou v žebříčku za nimi. Azarenka se vrací po zranění - budiž. Ale Angelika je velice nevyrovnaná. Ano umí neskutečně zahrát, ale také neskutečně zklamat. Je třeba výsledků a ne někdy zahrát neskutečný tenis....A žebříček se neřídí podle momentálních pocitů fanoušků, ale podle dlouhodobých výsledků.
Reagovat
Pedronegro
jak to bylo? Howg nebo tak nějak :)
Reagovat
dadaft
howgh
Reagovat
FulnekUltras
Opravdu krásný duel - a od běloruské kyrysnice také perfektně zvládnut psychicky, včetně zrádného posledního gemu. Ale nemyslím, že by se tahle vizuálně i akusticky jistě působivá podívaná na souboj dvou diametrálně odlišných herních stylů už nedala překonat...možná budeme na letošním USO ještě překvapeni. ;)
Reagovat
dadaft
říkal jsem, že letošní kurty ve Flushing Meadows jsou připravený na nejlepší hardový tenis světa --- ale překonat tohle bude vážně těžké,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Reagovat
FulnekUltras
hlavně zvukově... ;)
Reagovat
COMEON
zvukovo to prekona zapas Viki s Mashou niekde v Čine za par tyždnov, len dufam , že ho Masha stihne :)
Reagovat
smazaný uživatel
Já doufám, že to překoná finále Petra-Serena :D Ježiši, to by byly bomby, úhly, řvaní Come on, Pojď ... Kurde ....
Reagovat
smazaný uživatel
jake uhly?:)
Spis by cerky sly po primych bodech...ale podnecujici by to bylo...o tom zadna, ale spis z duvodu Petry vs. Seree, a ze jde o finale;)
...ale to je jeste daleko...bych myslel o dalsim kole, klidne se muze stat, ze tam nebude ani jedna z nich...
Reagovat
smazaný uživatel
Však jo, já myslím jen na další kolo, Konta bude dost těžká soupeřka. Má v zádech spoustu vítězných zápasů, to jí může pomoct. Na druhou stranu Petra taky, navíc vybojované, v NH nic lehkého nehrála. Navíc má prý čistou hlavu (a to se do ní zřejmě ani nepraštila), každopádně v pondělí to bude opět boj, snad vítězný :)
Reagovat
smazaný uživatel
že ty jsi dnes neviděl zápas Petry Kvitové ? Jinak bys nemluvil s despektem o úhlech !
Reagovat
smazaný uživatel
On to tak nemyslí ... :D
Reagovat
smazaný uživatel
Nevím, jak to myslí, ale asi neviděl. Já jsem si zase nechala ujít nejlepší zápas sezony, lepší už prý nebude.... No, Angeliku mám celkem ráda, ale tú , co húká ? Ona Serena se svým předklonem až k zemi a řevem komóóón je taky chutná. Ale Viktoria také serenatí často. To není můj šálek čaje, ať hrají úhly jak blázen...
Reagovat
FulnekUltras
jj, nejlepší jsou úhly pěkně napřímo... ;)
Reagovat
Jan
Petra bez úhlů by ani nebyla Petra ;)
Reagovat
horska.kraslice
Hm, taky se mně dnes dralo do vědomí slovo "kyrysnice".
Reagovat
FulnekUltras
V souvislosti s dotyčnou mi ještě často vytane na mysli Tonička Hegerlíková... ;)
Reagovat
horska.kraslice
Mně teď ještě napadá golem.
Reagovat
smazaný uživatel
Jediná náplast může být Kiki - vítězka USOpen:)))
Reagovat
EllNino
Dneska je to černý den Němek na US Open, všechny 4 byly papírové favortiky zápasů a Petko, Angie a Mona už škončily, nechci nic říkal, ale bylo by fajn, kdyby skončila i Sabi :)
Reagovat
dadaft
máš můj hlas.
Reagovat
tommr
Kerberová favoritka rozhodně nebyla ...
Bylo by fajn kdyby Bára Němky ještě dorazila , ale bůhví kdy se toho zápasu dočkáme, protože Troicki s Youngem zase nechutně zdržujou ...
Reagovat
EllNino
na papíře ano :) nedávno jsi takhle favorizoval i Káju proti Tsurenko, ikdyž realita byla jiná :)
Reagovat
smazaný uživatel
Na "papíře" byla favoritka Vika (cca 1,45:2,7) :)
Reagovat
EllNino
myslel jsem žebříčkově na papíře :D
Reagovat
lars
Sazkovky favorizovaly Viku
Reagovat
EllNino
papírově - žebříčkově, kdybych to myslel takhle, napsal bych kurzově :)
Reagovat
lars
Tak mas psat zebrickove
ale byla tam H2H 4:0 pro Viku
Reagovat
VlS
Jsem taky pro, Bine domů do úlu
Reagovat
FulnekUltras
a Bára dneska jako Wespe... ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to je bez komentare...opravdu tenisova pecka...
...Viktorii gratuluji, trochu jsem ji pral vic...ale ne kvuli Lucy;) Ovsem obe klobouk dolu - TO ROZHODNE.
Ja osobne jsem rad, ze to do toho TB neslo, asi bych neco "rozflakal"...mam radeji, kdyz se to rozhodne kdo z koho bez TB v rozhodujicim setu...
...a v tomhle se rozhodne nezmenim;)
Reagovat
smazaný uživatel
Holky se krásně objaly :) tak to má bejt
Reagovat
FulnekUltras
jj, žádná kyselá formalitka... ;)
Reagovat
Chrenda
ohrožitelka naší svaté trojice v top 10 odstavena od dalších bodů. Ale hrála srdnatě, ale Vika holt líp. Super zápas se suprovým koncem. Vika ještě může v dalších kolech natropit pěknou paseku, zda se.
Reagovat
FulnekUltras
Rozhodně potvrzuje svůj úspěšný návrat do špičky - a tam se ještě ukáže...
Reagovat
Chrenda
No to rozhodně. Vrací se do top 10. Musí se s ní počítat. Tak však to nebyla náhoda, že byla světová jednička a dost dlouho.
Reagovat
tommr
zatím se Azarenka nevrací ani do top-20 natož do top-10. O nějakým posunu směrem nahoru bude moct uvažovat teprve až přeleze čtvrtfinále a to nebude tak jednoduchý, protože jí tam bude čekat Halepová ...
Reagovat
COMEON
Vika na Simonu jednoznačne má :)
Reagovat
Chrenda
No já to myslím jako docela jasný, že se poslední měsíce zlepšuje a pokud se dostane na Halepku v téhle fazóně, tak jí sfoukne jako svíčku. Myslím, že může dojít do SF.
Reagovat
COMEON
po tomto dueli pojde Vika do finale
Reagovat
smazaný uživatel
Do finále po případně vyhraném semifinále. Rozhodně ne po tomto zápase. Jeden zápas NIC neznamená. Do finále musí vyhrát 6 zápasů za sebou. Zatím má pouze tři. Tak trochu přibrzdi.
Reagovat
COMEON
omg. you dont say.
Reagovat
smazaný uživatel
Čechiš, plíz!
Reagovat
vrabejka
Tento zapas bych postavil vys nez Rafa-Fognini. Pro me nejlepsi zapas US OPEN!
Reagovat
smazaný uživatel
z tohoto zápasu bude krásné highlights :)
Reagovat
dadaft
130 minutové highlights. ))
Reagovat
VlS
:-(( Parádní zápas a klobouk až ba zem holky, řezaly jste se fakt fest.
Reagovat
smazaný uživatel
Souhlas.
Reagovat
Chrenda
Nejlepší zápas letošní sezóny bude ve finále USO, Serena-Petra, kdy Petra připraví Serenu o kalendářní GS. To bude fakt hustá show. Už se těším.
Reagovat
FulnekUltras
Letošní šance na absolutně historický mač v tomto směru se už asi nebude opakovat. ;)
Reagovat
Chrenda
Přesně, to by byl šok pro Ameriku jako takovou, to nevím jak by vydejchávali. Já sice ten kalendářní GS Sereně přeji, ale ještě víc přeji Petře, aby jí o něj připravila. Jak jsem psal, nedokážu si ani představit ten poprask, jaký by tím způsobila. Vyrovnalo by to mediálně její dva Wimbledony, to je jistý.
Reagovat
FulnekUltras
Bezesporu. Sen o vítězství nad SW na USO trvá už od roku 2011, možná už 2010, ale s tím letošním potenciálním nábojem navíc tenkrát nepočítal nikdo.
Reagovat
Kozoroh
Serena dnes končí na Madison Keysové ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Nedelej predcasne uzavery;) Trebas jeste neco chytnem na USOpen;)
Skoda dnes te Peti C.;((
Reagovat
FulnekUltras
tak tak... ;(((
Reagovat
dadaft
gratulace Viko,
obrovský respekt Angie.

zatím nejlepší zápas sezóny.
Reagovat
smazaný uživatel
I cannot believe it !! další je Lepchenko C'Mooon !
Reagovat
smazaný uživatel
Gratulace Vice.Tohle znamená,že po US Open bude pravděpodobně Lucie Šafářová světovou pětkou.
Reagovat
Chrenda
No to je jistý a ještě k tomu moc neutekla Káje, je to o pár desítek bodů.
Reagovat
smazaný uživatel
zatím jsou tam nacpané 4 a 1 půjde z kola ven..,Azarenka se k nim ale může v klidu přidat ,se super výsledkem i Benčičová s Radwanskou
Reagovat
misa
Je to blízko.
Reagovat
vrabejka
To ale ted vazne nikoho nezajima :D A nase hracky by si tyhle pricky meli uhravat sami a ne spolehat na zavahani druhych ......
Reagovat
VlS
Spolupodepisuji
Reagovat
Mr.Pink
tez a myslim, ze to zajima jen tommra :)
Reagovat
tommr
tak to by bylo opravdu hodně smutný. Jsme na českým TP a nikoho tu nezajímá, že se naše druhá nejlepší hráčka dostane po USO na karierní maxima jak v singlu tak v deblu? Tomu se mi ani nechce věřit ...
Reagovat
misa
Mě to taky zajímá :)
Reagovat
VlS
Ale zajímá a ty to víš, ale v souvislostech, že se hodí, že někdo prohrál, nebo si natloukl kokos? To mi teda nevoní a to víš taky.
Reagovat
VlS
A víc by mě teď zajímalo, co se stalo, že nehraje Makarova s Vesninou debla na USO?
Reagovat
tommr
myslím si, že Makarova není úplně fit, aby hrála obojí současně a rozhodla se proto dát přednost singlu - ale to jen spekuluju ...
Reagovat
tommr
a v deblu bude po USO na 99% světovou čtyřkou ... :)
Reagovat
EllNino
jak mužete po tak skvělý ukázce ženskýho tenisu řešit žebříček :D bože
Reagovat
smazaný uživatel
je to blbý,že?
Reagovat
EllNino
no přijde mi to jako hrozná pakárna, je to úspěch, že ikdyž Lucka prohrála v 1. kole a do debla ani nenastoupila, udělá si pravděpodobně maximum v obou disciplínách, ale myslím, že tohle v tuhle dobu zajímá fakt jenom nadšence :)))
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, tohle umí jen Lucy :) Karolína sice taky dokázala po prohrách postupovat nahoru v žebříčku, ale Lucka to trumfla postupem na 2 žebříčcích současně :D (teda zatím na 99 %)
Reagovat
misa
Ale za pár měsíců se nikdo nebude zajímat, jak k těm číslům přišla. Takhle může mít při bilancování kariéry zapsány opravdu mimořádně cenné kariérní maxima. Proč to na českém portálu nezmínit?
Reagovat
EllNino
ale jistě, ale třeba při jiný příležitosti, kdy bude žebříček aktuální :) a ne po jednom z nejlepších zápasů letošní sezony a zápasu turnaje :) nevadí
Reagovat
tommr
já zase nechápu tebe a tobě podobný umravnovatele - děláš jakoby se tím nějak dehonestoval jejich výkon?
Reagovat
EllNino
ale ne, prostě mi to přijde smutný, že místo oslavování skvělý podívaný se tu zase řeší žebříček :)
Reagovat
Jan
Je pravda, že když postoupí v žebříčku po prohraném 1. kole a debl ani nehrála, působí to blbě. Chudák Angie hrála dnes jak bohyně a nic.
Reagovat
smazaný uživatel
Dík oběma, postupuje Vika, vyhrály obě!
Reagovat
smazaný uživatel
hlavně Petra už nemusí brečet, když uvidí,s čím skončila Kerberová
Reagovat
COMEON
Nemam slov. Nadherny zapas, krasne objatie na sieťke. Angie ma moj obdiv ale ..
.. Vika na hrad!
Reagovat
smazaný uživatel
Dracula ji u sebe chtít nebude :D :D
Reagovat
EllNino
Angi je mi líto :( Na GS má letos maximum jenom 3. kolo, přitom 2x jí zastavila skvělá Mugu a teď výborná Vika :( to naštve :( .....ale Viki gratulace :) super
Reagovat
Lunej..
Angie se hodně zvedla, škoda.
Reagovat
misa
Opravdu těžké losy, nicméně letos na žádném turnaji Premier5, PM nebo grandslamu neprošla do čtvrtfinále. To pokládám u tak vysoko postavené hráčky za dost nelichotivý fakt.
Reagovat
Mayo
Prečo to muselo skončiť :/
Reagovat
misa
Skvělý zápas, diváci si přišli na své.
Reagovat
spaniel
Pred poslednim gemem ji mela dat okusit vlastni medicinu a vzit si MTO.
Reagovat
COMEON
..
Reagovat
smazaný uživatel
TEĎ!!!
Reagovat
smazaný uživatel
JOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Reagovat
Fandina
a pak, že si nemůžeš zakřičet ...........
Reagovat
smazaný uživatel
Jenom tady... :D
Reagovat
Fandina
alespoň někde :-))))))))))))))
Reagovat
smazaný uživatel
Takže 5 MP v p... Teď čekám, že to bude 5-5.
Reagovat
smazaný uživatel
Todle jsem asi ještě neviděl! Andělko, do toho!!!!
Reagovat
COMEON
Neskutočná atmosféra. Intergalaktické!
Najlepší zápas ženskej časti tohtoročného US Open a jeden z najlepších zápasov tohto roku. Už teraz aplauz pre obe hráčky, neskutočne.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak teď to bude krutý. Jestli tohle Vika ustojí a dopodává, tak je fakt dobrá...
Reagovat
Chrenda
Angie Vice z lopaty. To by mohl být nemilý zlom. :-(
Reagovat
FulnekUltras
Stalingrad naruby? ;)
Reagovat
Fandina
:-)))
Reagovat
Mayo
Vika vs Angie...najradšej by som bol aby ten zápas neskončil nikdy, úžasné
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, tohle jak si sedne,,, souperi...je to uplne jiny tenisovy kosmir...
Reagovat
COMEON
je snad nezničiteľnaaaaa :O
Reagovat
Lunej..
Moc jí přeju výhru, je skvělá :)
Reagovat
smazaný uživatel
Fantazie!!!! Grandiozní intergalaktické!!!!
Reagovat
dadaft
!!! M A S A K R !!!

já chci tajbrejk.
Reagovat
smazaný uživatel
Já ne! :D
Reagovat
EllNino
taky ! :)
Reagovat
smazaný uživatel
Já taky!!!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Taky chci tajbrejk!!
Reagovat
EllNino
Šup a vyrovnat, drama jak má být ! :)
Reagovat
spaniel
Ja chci 5 seťák.
Reagovat
smazaný uživatel
Ja chci, zeby ti Amici ten deb*lni TB zrusili, abych se mohl divat na tyhle zapasy do samyho KONCE!!!!

TB HNUS a OSTUDA GS:D)))
Reagovat
smazaný uživatel
+1
Reagovat
spaniel
Tvl, neskutecne...
Reagovat
smazaný uživatel
Já na to seru...
Reagovat
smazaný uživatel
Aspoň si ho vyndáš sám :D :D
Reagovat
EllNino
lol :D :D
Reagovat
misa
Dnes jsi ve formě :)
Reagovat
smazaný uživatel
Když on je Monty takový super lobař ... :D Vždycky nahraje na smeč :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
Angie!!!
Reagovat
spaniel
Kerberove by nemeli pocitat metry, ale drepy. Ta musi byt nadřená.
Reagovat
EllNino
Ocelová Angie :D
Reagovat
smazaný uživatel
Tak už to ukonči, nebo tam bude tlak na podání...
Reagovat
smazaný uživatel
Ovsem ted ji tam Angelina soupla winner jak vino, a odratila uz 5ty MB...
...tohle bude jeste dlouhe...
Reagovat
smazaný uživatel
Endžííí!!!! Vydrž!!!!
Reagovat
VlS
To je tenis, kam se na to hrabou některý zápasy kluků. Fantastická pokoukaná.
Reagovat
smazaný uživatel
+1
Reagovat
spaniel
Skoda ze nemuzou postoupit obe...
Reagovat
smazaný uživatel
+1
Reagovat
smazaný uživatel
Zatim Angie na tom pracuje;) Uz 4ty odvraceny MB;)
Trebas prozijem maraton;)
Reagovat
dadaft
Mats říkal, že chlapi už na tom pracujou, tak možná za pár let. ))))))))))))
Reagovat
smazaný uživatel
Ale zase neprehanej;))))
Reagovat
dadaft
já nic, to Mats. ))
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ale jo, je to přetažené.
Reagovat
dadaft
škoda toho brejkbolu dva gemy zpátky, mohlo to být 4:3 pro Angie.
Reagovat
smazaný uživatel
Teď ukázali lajnovou, co ji chtěla SW zabít po přešlapu!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Němka to nezvládá... tedy nevzdává
Reagovat
Chrenda
Ale vzdává, už měkne Andílek. Tak to má být.
Reagovat
Fandina
Angie si klekne a rozdává údery z prava do leva a pak udeří.
Reagovat
Chrenda
Ale stejně prohraje, údernice jedna a to je dobře.
Reagovat
EllNino
Viko Viko, ach ty dropshoty :)
Reagovat
smazaný uživatel
Ta Angelina je uplne silena, ta snad dobehne vsechno, Nadal v sukni;)))
Na ni obcas plati pouze ostry uhel primo na tribunu;D)))
Reagovat
smazaný uživatel
Bys radši běhal s Andělkou, že? :))
Reagovat
smazaný uživatel
Kolikrát ti mám říkat, že se máš vykašlat na ty dropshoty?
Reagovat
smazaný uživatel
ESO!
Reagovat
smazaný uživatel
Ty jsi Superman, že Vika má slyšet, co píšeš? :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
To je tady takova nase tradice, ze si tema hrackama tak nejak povidame;D)))
Pobudes tu par let a rad si zacnes povidat s tema hracema a hrackama taky;)))
Reagovat
EllNino
myslím, že Peťa už je tu docela dlouho :D
Reagovat
smazaný uživatel
Do prcic, kdo se v tech zmenach nicku ma orientovat;D)
Reagovat
smazaný uživatel
Ale já vím ... :D Jen mi teď přijde vtipné trochu šťourat do Montyho, protože jsou jeho nervy zřejmě na pokraji zhroucení :D :D A on je strašně vtipný, když je vynervovaný :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
Je mi líto, ale tebe a tvoje fóry už znám... :D
Reagovat
smazaný uživatel
Ale stejně je to sranda :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
Nejenom píšu, u televize toho taky dost nakecám... :D
Reagovat
EllNino
tos mě měl slyšet u Petry proti Flavii, to jsem totálně neunášel :D ...chudáci sousedi a máma :D
Reagovat
smazaný uživatel
Já radši nejsem moc nahlas, protože táta už spí. :D To je taky jediný, co mě na tom zápase trochu sere... :D
Reagovat
dadaft
zatím 80W/50UE.
(kdyby to počítali wimbledonští statistici, je to tak 80/25)
famózní zápas.
Reagovat
smazaný uživatel
DAWAJ Vikino;)!!!!
Reagovat
smazaný uživatel
genialní pick up !
Reagovat
smazaný uživatel
YES! :)
Reagovat
Mayo
http://www.cas.sk/clanok/329084/drama-na-us-open-cibulkovej-premozitelka-si-zranila-hlavu-hrozi-jej-koniec.html
Reagovat
smazaný uživatel
Už víme, že je Genie praštěná ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Moc vtipný, Péťo...
Reagovat
smazaný uživatel
Přišlo mi to legrační :D :D Ježiši, děláš, jako kdybys nikdy nespadl na hlavu :D
Reagovat
smazaný uživatel
Dokud neznáme podrobnosti, tak bych si z toho srandu fakt nedělal...
Reagovat
smazaný uživatel
Ještě, že žádné podrobnosti neznáš. Protože to by znamenalo, že jí šmíruješ v šatně. Což by ani nebylo nějak velké překvapení :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
Ha ha ha... Mám jiné favoritky. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Ale na hezkou holku ve sprše se podíváš rád a určitě bys nezavřel oči a nedržel ... :D No, to je jedno :D :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
A který chlap by se rád nepodíval? :)
Reagovat
smazaný uživatel
Už je tady i článek, ale tu diskusi radši nečti...
Reagovat
Chrenda
Si připravuje výmluvu proč v příštím kole vyhučí. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
COME ON!!! Potvrdit a dotáhnout!
Reagovat
smazaný uživatel
páska je proti Vice :/
Reagovat
misa
zas a znova nefunkční kraťasy...
Reagovat
smazaný uživatel
Vice slušej a kryjou, co ti na nich vadí?
Reagovat
smazaný uživatel
Musím užít TPslovník - intergalaktickej tenis!!!
Reagovat
dadaft
jo.
Reagovat
smazaný uživatel
Sakra! :( Ta Angie je dneska snad nezničitelná...
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to mi ho teda vyndej...
Reagovat
Lunej..
Už? :D
Reagovat
smazaný uživatel
To měla být reakce na tu lajnu, kterou Angie zahrála v prvním fiftýnu 3. gemu... :D
Reagovat
Lunej..
jen čtu a reaguju :)
Reagovat
EllNino
Monty :D :D
Reagovat
Chrenda
Však ona vyměkne, neboj. :-)
Reagovat
dadaft
marná sláva, s vítězskou tohohle zápasu se bude muset počítat i na celkové vítězství.
vysoký level.
Reagovat
dadaft
* vítězkou *
Reagovat
smazaný uživatel
Hezčí tenis letos nebyl, vlastně od loňskýho finále RG.
Reagovat
Chrenda
Tak pro naše holky by bylo dobrý aby Kerber vypadla. Neutekla by pak Káje a netlačila se blíž k Lucce. je moc drzá, jak se nacpala na to deváté místo v top 10 a teď by chtěla ještě výš. Takže Viko, koukej ty její snahy zarazit. Díky, že se ti to zatím daří.
Reagovat
Lunej..
Jak drzá? Prostě hraje dobře, takže Angie jedeme..
Reagovat
Chrenda
:-) Máš to marný, stejně to projede, jak potřebujeme.
Reagovat
Lunej..
kdo "my", nějaká místní sekta? :) abyste se nedivili.
Reagovat
Chrenda
My jsme parta našich tenistek. A jsme proti VŠEM cizákům co se cpou na naše pozice! :-)
Reagovat
Lunej..
Jak cpou? Když si to holky neumí uhrát, jejich chyba ne? Ale to se vaší partě těžko vysvětluje. :) Tak si to užijte, já se nikam necpu.
Reagovat
smazaný uživatel
COME ON jak sviňa! :D
Reagovat
COMEON
:'D
Reagovat
smazaný uživatel
:D
Reagovat
Mayo
Angie vs Vika ... dúfam, že sa budú ťahať dlho až to tajbrejku (:
Reagovat
smazaný uživatel
... a neskutečná Angie, která se vymanila z obrovského tlaku Viky. Snad to takhle nebude vypadat celý 3. set...
Reagovat
Mayo
Angie a Radwa najlepšie obranárky na okruhu, čo myslíš monty?
Reagovat
smazaný uživatel
Víš co, já nerad dělím hráčky jenom na "obranářky" a "útočnice". Je fakt, že Angie má vynikající obranu, ale neméně dobrý přechod z obrany do útoku.
Reagovat
Mayo
zle som sa asi vyjadril...myslel som to tak, že najlepšiu obranu
Reagovat
Mayo
dobre hrá, super obrana a máš pravdu s tým prechodom potom...hlavne sa mi páčia tie forehandy po čiare víťazné
Reagovat
smazaný uživatel
Nevadí, Viko! Angie prostě hraje famózně a Vika musí být hodně trpělivá, protože každou druhou výměnu hraje o pět míčků navíc než proti ostatním soupeřkám. Každopádně si nemyslím, že by Vika ve 2. setu byla nějak výrazně horší, jak by se podle skóre mohlo zdát...

Pro jednu hráčku bude strašně kruté, že dneska po takovém výkonu musí končit...
Chce to trpělivost a přesnou ruku. Já pořád věřím, že to Vika dá!
Reagovat
lars
a bude jeste hrat Vika kratasy ? :)
Reagovat
FulnekUltras
bohatě jí stačí vlastní zelené bombardéry... ;)
Reagovat
misa
:-))
Reagovat
COMEON
vy ste inde :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
:))
Reagovat
smazaný uživatel
Jak vidíš, tak bude. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Teda pardon. Já jsem to četl, jestli "Vika bude hrát s kraťasy". Kraťasy teda doufám, že hrát už nebude (aspoň ne proti Angie)... :D
Reagovat
smazaný uživatel
A zase ho zahrála a zase k ho*nu... :D
Reagovat
Pedronegro
ty jí jako fandíš, fakt jo? :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Prosím tě, ty sem chodíš od včera nebo co? :D
Reagovat
Pedronegro
jen jsem se chtěl ujistit, že máš slabost pro vyžrané hejkaly se sklonem k taktickému zneužívání MTO, tak promiň :)
Reagovat
FulnekUltras
;)))
Reagovat
Michaelus
Angie - 1 srv - 50%
1.srv won 55 %
2.srv won 91%

To se jen tak nevidí...
Reagovat
smazaný uživatel
Nádherný, Endžííí. Zabijáckej return, vymázlenej kraťas ... jdem na třetí set!!! Žeru tě!!!!! Tys na sobě teda fakt mákla!
Reagovat
misa
Stober ji drtí.
Reagovat
FulnekUltras
dostal správný matroš... ;)
Reagovat
smazaný uživatel
:)) Jo!
Reagovat
smazaný uživatel
Asi umí ... vzít to jako fyzičku, nic víc:))) Jojo, Alex je dobrej sluha, ale zlej pán ... jako třas oheň, víš?
Reagovat
Frick
Že by to třeba nakonec ještě Petra zkusila? Kdyby hrála první kolo až ve středu...

Pak je ještě beztak psaná na 50.000+H taky ve Francii. Ve start asijskejch turnajů jsem jí zatim nenašel.

http://www.itftennis.com/procircuit/tournaments/women's-tournament/info.aspx?tournamentid=1100034638
Reagovat
EllNino
A to jí chceš hned zase hnát na antuku ? Chceš aby byla zase zraněná ? ...
Reagovat
Frick
Dyť se tam sama přihlásila :-D Asi jí vyhovuje na tu kyčel...
Reagovat
EllNino
No jasně, ale to bylo určitě za předpokladu, že vypadne na US Open brzo ...vždyť nemá cenu se někam hnát, má ona vubec nějakej plán na asijskou tůru ? ...
Reagovat
Frick
Uvidíme příští týden, kdy se uvolněj kvalifikační listy pro Wuhan a Taškent.
Reagovat
Dobry-den
Být Petrou, tak bych si dal radši týden oddech. Všichni víme, jak to má se zdravím.
Reagovat
tommr
já myslím, že už toho odpočinku měla letos víc než dost ...
Reagovat
EllNino
ale Petra není stroj a měnit z týdne na týden porvch jejímu zdraví určitě neprospěje, navíc, když se jedná o poslední antuku letos a pakuž je jenom hard ...
Reagovat
Mr.Pink
to je zase nazor. nevim, jestli se smat nebo brecet
Reagovat
tommr
a co se ti na tom nezdá? Prostě si myslím, že hráčka, která byla nucená kvůli zdravotním problémům větší část sezóny prostát ted potřebuje spíš hrát než odpočívat ...
Reagovat
EllNino
ale ne střídat povrchy jak na běžícím páse, to je obzvlášť pro chatrné zdraví Petry trochu hazard ...pro těch pár bodů nemá cenu někde přijít kvůli pár bodům k úrazu ...
Reagovat
Mr.Pink
njn, asi jsi nikdy nesportoval. po tak dlouhe pauze je velmi dulezite telo zatezovat postupne.
Reagovat
FulnekUltras
dneska už se to PetřeC nepovedlo. Škoda, protože Pennetta byla opět "hratelná". Ovšem výkyvy ve hře naší nejkrásnější špičkové tenistky tentokrát až příliš velké a přece jen jakoby chyběl onen maximálně odhodlaný drajv z předchozího duelu proti Caro. Obrovsky mrzí hlavně nedotažený rebrejk na 4:3 ve třetím setu, když hru předtím dokázala Petra při servisu Italky získat ze druhé shody po promarněných 0:40. Tady nastal rozhodující zlom.
Flavia se nenechala rozhodit jednoznačným průběhem 1. setu a jela si dál svou tradiční vytrvaleckou houževnatou linii, což se jí nakonec vyplatilo. Hodně sympatický moment byl k vidění právě ve zmíněné šesté hře třetí sady poté, co ji Flavia vlastní chybou posléze ztratila a stav byl 3:3. Třikrát se zdálo, že praští raketou o zem, aby ji nakonec podstatně jemněji ;) přesměrovala na svou vlastní hlavu. Jo, bylo to dnes slušné psycho, ale ještě není všemu konec, Barčo... ;)
Reagovat
dadaft
3. set
Flavia 11W/7UE, t.p.w. 33
Petra 16W/12UE, t.p.w. 31

,,,,,,,,,,,,,,,,,,, prostě prohrála o dva míčky. ((((((((((((
Reagovat
Jan
Tak ještě za stavu 4:5 při podání Pennettaové tam byly šance, ale Cetkovská už toho asi měla plné koule :) Byla unavená po tom zápasu s Caro.
Reagovat
dadaft
ne ne, monty přesně věděl jak to dopadne, takže nemohla vyhrát, i kdyby chtěla.
Reagovat
FulnekUltras
na únavu bych to nesváděl...
Reagovat
Jan
Když jí Pennetta dala ten vysoký lob, Petra se pomalu šourala k základní čáře, ani se nesnažila ho doběhnout.
Reagovat
smazaný uživatel
Neskutečný, Andělka dokonce trefuje jestřáby.
Reagovat
smazaný uživatel
A ten krásný kraťas na SB!
Reagovat
smazaný uživatel
Z říše snů!
Reagovat
historik
snad to na Grandstandu brzo dokončí a nebudu muset dlouho čekat na Báru
Reagovat
tommr
bohužel Young to zase zdržuje. Kéž by se ty zápasy na tři vítězný zrušily ... :(
Reagovat
EllNino
No nic, Peti, po tý výhře nad Caro jsem byl neuvěřitelně šťastnej, a to hlavně za tebe, že si ještě aspoň jednou zažila chvíle slávy :) Teď je mi smutno, ale co se dá dělat no, snad tě tohle představení zase na pul roku vevyřadí z okruhu, protože ten beton je prostě na tvý nohy háklivej ...a jinak dneska to byla odvrácená strana štěstí, které jsi i tak trochu potřebovala při mečbolech proti Caro :) ...nevadí, stejně jseš dobrá :)
Reagovat
FulnekUltras
A věk dnešní šťastnější soupeřky dokazuje, že ještě zdaleka nemusí být všem dnům konec... ;)
Reagovat
EllNino
to je fakt, navíc šťastnější si se svým zápěstím taky vytrpěla a vypadalo to, že ukončí karieru :)
Reagovat
smazaný uživatel
Come on, Viko! Tohle je tvoje skóre! :D
Reagovat
Dobry-den
Dvakrát nevstoupíš do stejné řeky...
Reagovat
COMEON
monty možno nie ale Vika by mohla :D :D
Reagovat
Dobry-den
hahaha
Reagovat
smazaný uživatel
Hm, něco na tom asi bude... :(
Reagovat
smazaný uživatel
:))) Nojo, zase. To už by bylo fakt džudžu.
Reagovat
Chrenda
kdyby dneska postoupili aspoň 3 z 5 co nastoupí. I když, třeba to zachrání Bára. Každopádně je mi Petry C. líto, vyhrála šťastnější a ne lepší. Každopádně, pokud zdraví vydrží, věřím, že na asijské šňůře urve pár dobrých výsledků a do konce roku se vrátí do první stovky, kam zaslouženě patří. Držím palce a gratuluji k tomu co jsi v USA předvedla.
Reagovat
smazaný uživatel
teď asi brečí,co?
Reagovat
MorusRubra
Nejspíš jo. Já bych asi vzteky okusovala raketu.
Reagovat
smazaný uživatel
to aby ti tam měla nějaké z čokolády
Reagovat
COMEON
alebo ju skôr rozbil
Reagovat
Frick
Ale bohužel po tom srovnání na 3:3 si to prostě neměla nechat zase utéct.

Každopádně ty Talošky mne se.rou. Nějaká jejich taktika - projedu lehce první set abych zmátla soupeřku? :-/
Reagovat
FulnekUltras
od mládí prostě antukové steeplařky, no...
Reagovat
VlS
troška smůly, trošku únavy a nervů, neva, krásný vystoupení.
Na streamu koukám na Viku s Angie, teda, dostat s Angie bod, to je 100x horší , než vymámit ze strejdy Skrblíka dolar. Fujtafl, ta se brání skvěle a doběhne i Balt -Orient expres.
Reagovat
Pedronegro
taková škoda, jak se tady už několikrát objevilo, vyhrála výrazně horší hráčka... sakra
Reagovat
smazaný uživatel
ale měla lepší servis.To stejné by se dalo říct o Karlovičovi nebo Isnerovi
Reagovat
Pedronegro
no jo, no ... přitom ve výměně byla většinou úplně mimo ... se.e, teda mrzí mě to :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tolik lajn jako dneska za set se dřív nevidělo za celou sezónu.
Reagovat
Dobry-den
Tak bohužel :-(
Petře jsem to strašně přál, ale těch chyb bylo až příliš.
Škoda, soupeřka byla hratelná. Pro Petru je ale hlavní, aby byla zdravá. Pokud jí zdraví vydrží, tak nám toho určitě ještě dost předvede.
Reagovat
smazaný uživatel
jasně,naštěstí v tenise se dá další turnaj vše napravit,.. ale dnes se dalo,škoda
Reagovat
MorusRubra
A co ta Bára s Lisickou? Ani jednu jsem tady nějak nestíhala, ani nevím, v jaké jsou formě.
Reagovat
FulnekUltras
Bára zdravá a správně nabuzená, Liziki snad jako obvykle poněkud víc psycho... ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Posedlní hře chybělo jediné, aby Petra srovnala... Jinak oboustranně zajímavá podívaná.
Reagovat
smazaný uživatel
Tohle jsem přesně čekal. Po velkém překvapení hned další zápas prohrála. Hlavně, že musela vyřadit Caro... :(
Reagovat
EllNino
to je tenis
Reagovat
smazaný uživatel
Caro se vyřadila sama. Nepinkala dost dobře.
Reagovat
dadaft
važ slova, bylo to hodně vyrovnané a o fous, jsem nabroušený jako břitva,,,,,,,,,,,,,,,,,
Reagovat
smazaný uživatel
Proti Caro to bylo ještě vyrovnanější. Počítá se, kdo vyhrál...
Reagovat
dadaft
ne, mě sere to "tohle PŘESNĚ jsem čekal",,,,,,,,,,, s tím jdi někam
Reagovat
smazaný uživatel
Hele, tak se zeptej mého táty. To je můj svědek, že jsem to říkal. :D
Reagovat
dadaft
je mi úplně fuk, co jsi komu říkal nebo neříkal, tohle znělo, jako by se Petra sesypala a ten předchozí zápas byl jenom nějaká pitomá náhoda.
Reagovat
smazaný uživatel
Víš co? Uklidni se a pak něco piš.
Reagovat
misa
A patří jí za to velký dík.
Reagovat
VlS
Kdo je Caro?
Reagovat
smazaný uživatel
Kdo je VIS?
Reagovat
Jan
Na každém GS se to děje. Vcelku běžná věc. Ale rozčiluj se kvůli Caro. Chápu.
Reagovat
smazaný uživatel
Aspoň někdo chápe. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Peťulko Ceťulko - lítost, ale hrála jsi skvělý turnaj. Jsi nejhezčí na okruhu, dokonce nad Maruš - toliko na útěchu.:))
Reagovat
dadaft
ach jo,,,,,,,,,,,,,,,,, skvělý zápas, špatný konec. ((
Reagovat
dadaft
a Flavia několikrát z prdele kliku.
Reagovat
Serpens
Allertová jako přes kopírák...
Reagovat
EllNino
Z*urvená luckerka :(
Reagovat
Michaelus
To bylo štěstí jako prase, to zase jo.
Reagovat
EllNino
ty*ole, tohle mě dokáže vždycky tak nas*at
Reagovat
Dobry-den
Ty máš dost...
Reagovat
EllNino
sory, přemohly mě emoce ...
Reagovat
MorusRubra
Dop*dele.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Vika bude muset zase otáčet...
Reagovat
FulnekUltras
Takže Peti, teeeeeeeeeeeeeď !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Tak i nejlepší fotbalová brankářka na světě si ten zápas užívá... :)
https://twitter.com/hopesolo/status/640262086493270016
Reagovat
smazaný uživatel
Uf, kóča.
Reagovat
Frick
Kurwa to je!
Reagovat
smazaný uživatel
Ale do Slavie bys ji bral, co? :D Ačkoli vy máte Báru... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Za Slavii teď bude chytat tenhle:

https://en.wikipedia.org/wiki/Zeng_Cheng
Reagovat
smazaný uživatel
To jsi nemohla udržet čistou hrou, když to bylo 3:3:(
Reagovat
dadaft
tak buď nám Petra chystá další infarkťák,,,,,,,,,,,,,,,,
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, nebo je to v prdeli.

ale Flavia teď hraje dobře, to se musí nechat.
Reagovat
smazaný uživatel
Endží makej! Za vlast, Poláky, rodiče, mladýho Mázla a za mě! Safryš, na co koukat? Na Endží nebo Cetku? Jsem velmi rozpolcen!
Reagovat
EllNino
Tvole ať už jde Flavie někam
Reagovat
smazaný uživatel
Neboj, za chvíli půjde do dalšího kola :D
Reagovat
EllNino
hahaha
Reagovat
smazaný uživatel
Sorry :D :D
Reagovat
COMEON
Dennyyyy :DD :(
Reagovat
FulnekUltras
Po rebrejku rerebrejk a za stavu 3:4 ve třetím nezbývá, než právě teď zkusit rererebrejk...
Reagovat
MorusRubra
5:3. To už Petra neotočí. Je to velká škoda.
Reagovat
smazaný uživatel
první kraťas co Angie nedoběhla! nevěřím :D
Reagovat
EllNino
:(
Reagovat
Serpens
tyvole to je psycho...
Reagovat
dadaft
megapsycho.
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, k Evže - Jimmy jí svědčí, hrál stejnej styl a myslím, že má Evže co říct. Rád ji nemám, ale jeji tenis, to bodání na lehoučkejch nohách, se mi líbí.
Reagovat
dadaft
Petra srovnává, stadion šílí a já kolabuju. ))

((( davaj Petra )))
Reagovat
Dobry-den
Petro pojď!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Udržet se na vlně!
Reagovat
smazaný uživatel
Neskutečné baroko, teď si sprinterky začnou zakládat na břišní baťůžky. To zas bude trend! Pláču za Andělku! Nádherně hubená, skvělá hra ... ale hraje proti džudžu.
Reagovat
COMEON
neskutočne hubena najmä tie nohy
btw. hlavne , že prsia nechala asi doma
Reagovat
smazaný uživatel
Když jsi u prs ... mám pocit, že Simča šla taky ještě dolů. Zato Evža se činí! K Andělce - kýty hubené nemá:)
Reagovat
Fandina
Šíma při zápase Zarenka Kerber. Ty si stejné peníze z muži na GS zaslouží za to co tu předvádějí.
Reagovat
Fandina
Azarenka a s muži
Reagovat
smazaný uživatel
Šíma +1
Reagovat
Mayo
Šíma je môj najobľúbenejší komentátor E ... ale ináč tam je ich veľa dobrých
Reagovat
smazaný uživatel
Párkrát jsem ho taky kritizoval, ale pak jsem si s ním psal vzkazy na eurofotbal.cz a musím říct, že je fajn. :)
Reagovat
FulnekUltras
přišel čas se znovu vzchopit. Vždyť to tady omíláme pořád, že největší soupeřkou Petry je Petra sama...

Poooooooooojď si zase za tím !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Reagovat
historik
Snad Petru tenhle gem nakopne pls!
Reagovat
Fandina
Komentátorka Petro pojď
Reagovat
smazaný uživatel
Famózní tenis! Až do stavu 2:5 vyhrávala big pointy Angie, pak je začala vyhrávat Vika... Tohle už musíš dát, Viko!
Reagovat
COMEON
ešte set!!! :) ale hraje fakt skvele!
Reagovat
Dobry-den
To teď vážně netrefila ani jeden return?
Reagovat
Dobry-den
K tomu ještě Angie prohrála set :-(
Reagovat
EllNino
to je v p*deli
Reagovat
dadaft
věřím, že ne.
Reagovat
COMEON
Začal som pozerať od stavu 3:5 a vlastne odvtedy to otočila na 6:5. Teraz hlavne dopodávať.
BTW. keď vidím tu dvadsiatku (nasadenie) pri jej mene tak mi to až nepasuje! :D

k Petre.
Zápas medzi Petrou a Annou Kareninou som nevidel ale Petre gratulujem k 4. kolu a prajem aby sa minimálne dostala aspon do QF! Tento rok ma na to aby uhrala skvelý výsledok. Zatiaľ bez straty setu a dnes nečelila žiadnemu brejkbolu.
Reagovat
COMEON
tento komentár , Vika vyhrala set! :) COME ON !
Reagovat
smazaný uživatel
¨bojuj Péto, osmifin. bez tebe by byla nuda
Reagovat
dadaft
do prkýnka, do prkýnka, safra, safra, doufám, že Petra není tak vytřepaná jako já,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Flavia se chytla.
Reagovat
EllNino
máš postřeh :D
Reagovat
EllNino
servis v háji tvl ...
Reagovat
Mark976
Tak přepínám kvůli Petře, ale dva souběžné zápasy jsou jako grandslamové finále a první kolo na ITF ...... Tak Kerber s Azarenkou je jiná liga!!!
Reagovat
dadaft
nepřeháněj.
Reagovat
MorusRubra
A je tam re-break. Ano!!
Reagovat
Dobry-den
To bude ještě divočina :-D
Reagovat
MorusRubra
Co to mají ty Petry s infarktovými zápasy?
Reagovat
Dobry-den
To je pro diváky, aby se nenudili
Reagovat
smazaný uživatel
COME ON!!!
Reagovat
smazaný uživatel
6:5 !!
Reagovat
EllNino
šílenost
Reagovat
blixa
"Kvůli zranění hlavy vzdala kanadská tenistka Eugenie Bouchardová obě dnešní čtyřhry na US Open. Podle prohlášení organizátorů po pátečním zápase uklouzla v šatně. Na doporučení lékařů dnes na kurt nenastoupila, jak je situace vážná a zda odehraje osmifinále singlu, zatím není jasné."

Jo "uklouzla v šatně" , to známe ! Přiznejte se , kdopak jí majznul ??!! :D
Reagovat
smazaný uživatel
Je to v USA. Jestli není hloupá, tak odstoupí z turnaje a zažaluje organizátory minimálně o prize money za titul. Plus nějaké bolestné, plus prize money za vítězství na TM, kam se kvůli tomu nedostane atd.
Reagovat
a.magerova
No právě to v Expreskách čtu, tak to je masakr, ať je za tím cokoli :-)))
Reagovat
FulnekUltras
Obryně Stáňa začíná mít doslova kongovské manýry - ale dnes jí to čeští fanoušci výjimečně odpustí... ;)
Reagovat
Mayo
Angelique vs Victoria , neskutočný tenis (:
Reagovat
smazaný uživatel
Tjó, začínám Andělku baštit, ba přímo žrát:) A to jsem myslel, že budu koukat na Cetku s Flavií. Oželuji souboj krásek...
Reagovat
dadaft
doufám, že to Petra rychle sfoukne a užiju si ještě dva sety Angie s Vikou. ))
Reagovat
EllNino
těžko
Reagovat
smazaný uživatel
Je to tenis, dívčí tenis:))
Reagovat
MorusRubra
No, Petra stále kazí, to nevypadá vůbec dobře. Petro, pojď.
Reagovat
EllNino
Skore je krutý na to, jak set probíhal ...no nevadí, snad se v 3. vzpamatuje :)
Reagovat
MorusRubra
Tak je to 6:1, 1:6, že by ve třetím zase 6:1?
Reagovat
smazaný uživatel
Kéž by...
Reagovat
dadaft
jejejej, mělo to být 2:4 a dalo se to ještě zmáknout ve dvou.
nešťastný gem. (((
Reagovat
MorusRubra
Jsem zvědavá, jak to dopadne s Genie. Není to zrovna můj oblíbenec, ale zase nějaké zranění hlavy bych jí nepřála.
Reagovat
misa
Třeba se z ní stane jiný člověk.
Reagovat
smazaný uživatel
Blbec je blbec a blbcem zůstane. To nemluvím o Genie, ale o tobě...
Reagovat
misa
Postbupertální adorant a skrytě sprostý mamlásek taky, neboj :)
Reagovat
EllNino
Skvělý no, prohrát oba servisy z gamebalu ...
Reagovat
MorusRubra
Tak tento set je asi ztracený, snad bude Petra ve třetím hrát lépe.
Reagovat
Dobry-den
Petra má tříseťáky ráda a je v nich dost úspěšná, ale nezlobil bych se, kdyby ten druhý set ještě otočila :-)
Reagovat
MorusRubra
Tak to já také ne. Ale je tam moc chyb. A ten servis dost odešel.
Reagovat
Dobry-den
Ona Petra často hraje takhle ve vlnách, chvíli skvěle, chvíli strašně. Třeba se ve třetím setu zase najde tak jako proti Wozniacké.
Reagovat
MorusRubra
Tak to doufám, přála bych jí postup v turnaji i žebříčku.
Reagovat
historik
Petra začíná kupit chyby:-(
Reagovat
dadaft
hlavně žádnou paniku, pořád je to jeden brejk
Reagovat
smazaný uživatel
je to jako s Caro, na přelomu setů dominance,pak to přestane jít a bude z toho infarktový zápas
Reagovat
EllNino
Petro bože
Reagovat
smazaný uživatel
Ten komentátor na ES je srandovní :)
Reagovat
smazaný uživatel
Hraje dobře (Angie ještě líp), ale jestli si nepodrží servis, tak to bude těžké... :(

BTW: Měla by pochopit, že hrát dropshoty proti Angie je nesmysl. Ať to zahraje sebelíp, stejně to doběhne...
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, Angie doběhne všechno a všechny, i v lesoparcích :DDDd
Reagovat
smazaný uživatel
Nechoďte s Kerberovou běhat po lesoparcích!
Reagovat
misa
Kerberová snad doběhne a vrátí úplně všechno. Neskutečně otravná tenistka.
Reagovat
FulnekUltras
jedině si k tomu vemte ještě pesana... ;)
Reagovat
dadaft
s tímhle forhendem by byla obrovská škoda nedojít daleko,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Reagovat
pockerface
Azarenka x Kerber taky dobrý, akorát to řvaní od obou je děsný.
Reagovat
dadaft
jj, přepínám jenom na chviličky, ale super tenis.
Reagovat
FulnekUltras
Totální tenis teď předvádí česká kráska. Má to všechno: celodvorcovou kvalitu, razanci, přesnost, techniku i sexappeal. Požitek nesporně i pro neutrálního diváka... ;)
Reagovat
dadaft
cetkosmršť. ))
Reagovat
tommr
Petra zatím předvádí téměř bezchybnej výkon. Snad jí to tentokrát vydrží i ve druhým setu ... :)
Reagovat
Frick
Ale pozor na ty Talošky. Bobinu taky Denisa smetla v prvnim setě a jak blbě to skončilo :-(
Reagovat
Serpens
To mě podrž. Jakoby Cetkovská byla 12. na světě, jako kdysi Penneta
Reagovat
pockerface
Teda ty Petry se s tím dneska nepářou. Tak ještě jeden takový set. To je úžasný. Ještě věřím i Barče, třeba jí výsledky holek nakopnou. Hlavně, aby se Petra nezalekla výhry jako ve 2.setu s Caro.
Reagovat
FulnekUltras
Zatím vypadá, že se zas spoléhá na dotahovačku z vnější dráhy... ;)
Reagovat
tmora
Skoda ze je stále zranena. Jinak v pohodě na TOP 30.
Reagovat
pockerface
Už byla 25, s touhle hrou by měla v pohodě na top20.
Reagovat
pockerface
Hm, Petra C. překvapuje. Zatím vydržela na vítězné vlně a věřím, že jí to vydrží ještě hodně dlouho.
Reagovat
FulnekUltras
Flavia zatím dělá na její poměry až moc chyb - o to lepší bude držet ji přes skóre pod tlakem...
Reagovat
dadaft
to Petřino zběsilé tempo hry Flavia prostě nemůže ustát.
Reagovat
FulnekUltras
doufejme, že to zase klapne... ;)
Reagovat
Frick
http://www.vysledky.cz/tenis/

Dejte si program na zítřek s sjeďte dolu. Budete překvapeni :-D
Reagovat
smazaný uživatel
10. sled? :-)
Reagovat
Frick
Ne, jde o to, že je na Vysledky.cz kvalda na ITF 10.000, z ženských ITFek tam bejvaj jen 50k a výše (a to jen MD)

Jestlipak někdo ví důvod tohoto...
Reagovat
smazaný uživatel
Kerber hraje dobře ale já Vice věřím! :)
Reagovat
Frick
že ten její úbor vypadá trochu jako dámský závodní plavky - od pasu nahoru, samozřejmě...
Reagovat
horska.kraslice
Ta Sára při podání je opravdu legrační. Vypadá to skoro jako parodie na servis. Ale co, hlavně, že je to občas účinné, soupeřku překvapí naprosto netradiční oblouk a je to. :-)
Reagovat
EllNino
ona to nedělá schválně, má ho zraněné a nešla na operaci, tak to pytlíkuje, jak se dá ...
Reagovat
EllNino
*má zraněné rameno ...
Reagovat
smazaný uživatel
to fakt? :O
Reagovat
EllNino
Teď ale začíná dělat blbiny ...
Reagovat
pockerface
Tak Petry nám dnes hned na začátku setu dělají velkou radost. Hlavně, aby Petra potvrdila brejk. Zatím to vypadá, že pokračuje tam, kde skončila s Caro.
Reagovat
Frick
:-D

0:15 Tak ne :-(
Reagovat
EllNino
Wow :)
Reagovat
EllNino
Skvělej start Peti :)
Reagovat
Holahej
Petro, pěkné představení, přesné, rychlé, tvrdé údery, to platí na každou, na síť pro zakončení, lehké nohy..., ?s hlavou a ne bezhlavě?, s takovou hrou jsi jdeš pro titul, na tu by ani Serena nestačila, tedy lépe řečeno/sportovně/ nemusela stačit...!Není nakonec lepší méně se fyzicky vyšťavovat na trénincích /viz.tvůj FB/ a nechat si síly, energii, aktivitu a chuť vydat se, až do zápasů....a předvést tam, že máš špičkový tenis......?!
Reagovat
dadaft
teď Mats vykládá po zápase Berdycha, že mužský tenis přestává být staromódní a stává se víc útočným, Berdych je jeden z prvních hráčů, kteří to začali razit, ale i Čilič, a prý i Djokovič začíná hrát trošku útočněji,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, jinými slovy:: milí chlapi, začněte už konečně hrát jako holky. ))

na druhou stranu pochybuju, že se chlapi někdy zmůžou na takovou ofenzivní smršť, jakou včera předvedla Cibulková s Bouchardovou.
Reagovat
FulnekUltras
Dočkáme se dalšího kroku k českému čtvrtfinále? ;)
Reagovat
dadaft
věřím tomu.
Reagovat
EllNino
Výborně Sam ! :)
Reagovat
misa
Šlo jen o to, zda legrační servis E. vrátí do kurtu a neudělá příliš hodně chyb.
Reagovat
kada.tom
Sára končí. Ale 3. kolo taky dobrý. Sam výhru přeju :-)
Reagovat
FulnekUltras
taky tak...
Reagovat
Lunej..
na tu se těším. :)
Reagovat
smazaný uživatel
vyrovnala své maximum , snad to půjde dále. Lepší je hrát dřív, to se mi líbí víc než ponocovat. Čím dále bude Peťa postupovat, tím snad vzroste pravděpodobnost, že Petru dají i na eurosport. Ano, dávali první kolo, ale to bylo night session, tak, co by dávali, vše už bylo skončeno....
Reagovat
Frick
http://www.itftennis.com/procircuit/tournaments/women's-tournament/info.aspx?tournamentid=1100034637

Tak jsou tam Klára s Petrou C. pořád napsaný. To jsem zvědav, zda se tam podívaj. U Petry, jak už jsem psal, je to (i v případě porážky dnes) asi hodně málo pravděpodobný. Klára sice na US Open už skončila, ale je psaná do Quebecu a že by lámala venkovní hard v USA, francouzskou antuku a kanadskou halu během tří týdnů...
Reagovat
smazaný uživatel
V té Francii jsou pro ní lacinější body než v Quebecu a ona by jich k návratu do stovky pár potřebovala (v race je zatím 95.). Kdyby tam došla daleko, tak myslím, že by i odpískala Quebec, kde má stejně minimální šanci něco uhrát.
Reagovat
EllNino
na antuce je Klára jalová, to spíš jí věřím v té hale, která je tam hodně rychlá a to by Kláře mohlo sedět :)
Reagovat
Chrenda
Nechci moc předbíhat, ale podle toho v jaké zatím pohodě Petra hraje, jí začínám řadit k největším favoritkám na titul. SF vidím skoro jisté, pokud v příštím kole nepřekvapí Konta. Ale spíš myslím, že do SF má nakročeno a finále se Serenou by byla fakt lahůdka. Mám tucha, že má Petra šanci zlomit prokletí ostatních GS. teď a tady na USO, jejím nejmíň oblíbeným GS.
Reagovat
smazaný uživatel
ne, jakmlie to uděláš, a zařadíš ji k favoritkám na titul, okamžitě vypadne! Klidně i s Kontou!
Reagovat
smazaný uživatel
Kdo se bojí nesmí do lesa. Na našech úvahách to fakt nezáleží.
Reagovat
Chrenda
Myslím, že ne. Dneska jsem to viděl, jak hrála a byla fakt uvolněná. I při tom rozhovoru po zápase z ní vyzařoval, takový klid a radost. Je každopádně v dobrém rozložení. To víš, že bych si to moc přál, aby jí to vydrželo. Jednou už to přijít musí. Tak proč ne teď?
Reagovat
Pedronegro
no, když už jsi to napsal, tak já jí to taky přeji ...
Reagovat
FulnekUltras
a klepem na všechna dřeva v okolí... ;)
Reagovat
smazaný uživatel
výtečně a krása. Šmidlinka neměla zbraně, Petra jistá a měla vše pod kontrolou. Jen tak dál. Někdy neskutečné míče.
Reagovat
LukasH
Akorát jsem nepochopil ten systém eurosportu, koho budou dávat v TV. Petra tam ještě nebyla a to hrála vždycky na prvních 2 kurtech. Dneska mě to dost naštvalo.
Reagovat
Pedronegro
bylo nutné se donekonečna dívat na nadopované bicyklisty, jak po 200 km supí do kopce a pomalu mizí v mlze, prý tam nějde byl cíl, a to několikrát opakovat do naprostého zblbnutí, bylo to velice napínavé :-)
Reagovat
Jan
Kdo se zajímá o cyklistiku by zase mohl říkat, jak se někdo může dívat několik hodin na přehazování míčku přes síť :)
Reagovat
FulnekUltras
Ještě že máme streaming... ;)
Reagovat
Pedronegro
dyť říkám, že to bylo napínavé, hezké reklamy v našem jazyce (mimochodem proto jsou asi u nás škodovky nejdražší), i dlouhodobě to napětí, koho všechno disknou za doping, není to prima? :-)
Reagovat
Jan
Loni jsem byl v cykloprodejně a majitel tam při prodeji vášnivě sledoval na notebooku Tour de France, bývalý cyklista. Ten by ti k tomu něco řekl :)
Reagovat
Pedronegro
asi bychom si rozuměli, já se taky díval :)
Reagovat
Fandina
Petra byla na ES, když hrála první zápas, tu večerní šou. A ve druhém kole prý byla také chvilku, ale je fakt, že to neavizovali, že jí budou dávat a dneska to samé. Také nebyla v plánu jí vůbec dávat. Mě to také naštvalo, že jí nedávají.
Reagovat
smazaný uživatel
Mě zas tak nevadí, že je Petra jenom na streamu. Aspoň si ten zápas můžu užít bez toho, aby do něj někdo furt žvanil :-)
Reagovat
smazaný uživatel
To se mi taky líbí, když nikdo do toho nežvaní, ale kvalita obrazu děsná.
Reagovat
Pedronegro
vadí mi, že často nevidím, jak letí míč...
Reagovat
smazaný uživatel
No,právě.
Reagovat
FulnekUltras
hlavně že ho vidí Petra... ;)
Reagovat
dadaft
Petra perfekt, výsledek jak jsem očekával, gratulace.
Petko dostala, co si zasloužila, na její tenis už se nedá dívat.
dny Samanthy na tomto turnaji končí, bych řekl, Sára ji dá.

pro greenhorny Sam v nejlepších letech:
http://img9.rajce.idnes.cz/d0902/11/11358/11358770_7bf7a95fb0bcf3820234730793121430/images/samantha_stosur_uso2012.jpg?ver=2
Reagovat
dadaft
hm, že by Samička přece jen vyhrála?
Reagovat
dadaft
7:5
yes!
Reagovat
Lunej..
Kdo Sam odepisoval no? :)
Reagovat
misa
A jde vůbec nabrat takové svaly běžným způsobem?
Reagovat
Jan
Musíš se správně jmenovat a pocházet ze správné země :)
Reagovat
blixa
No běžným, musíš dřít jako kůň a mít určité dispozice, ale jo, dají. Samička vypadá, že ji ta činková dřina baví možná víc jak samotný tenis ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
To si jako myslíš, že si stačí zobnout správné pilule a svaly začnou růst samy od sebe? :-)
Reagovat
misa
Spíše to, že bez nich ani velká dřina nevede k požadovaným výsledkům.
Reagovat
smazaný uživatel
No spíš to ani s bobulema bez velké dřiny nejde. Ty prášky fakt nefungujou tak, že si zobneš, pak dvakrát zvedneš činku a rázem máš svaly jak Rambo..
Reagovat
smazaný uživatel
No spíš to ani s bobulema bez velké dřiny nejde. Ty prášky fakt nefungujou tak, že si zobneš, pak dvakrát zvedneš činku a rázem máš svaly jak Rambo..
Reagovat
misa
Aha, takže píšeš z vlastní zkušenosti.
Reagovat
smazaný uživatel
Buď v klidu, nepíšu.
Reagovat
smazaný uživatel
"Kontaovou" :´(
Reagovat
pockerface
Petra dneska výborná. Přijde mi hodně uvolněná. Jako kdyby jí zjištění, že měla mononukleozu uklidnilo, že konečně ví proč jí to nešlo a proč jí bylo blbě. Na USO nevěděla co čekat, zřejmě na ní ani nebyly tak vysoké tlaky z okolí a nároky, že "musí" dojít hodně daleko a jde to znát. Tak snad jí vyjde i další kolo a bude konečně poprvé na USO ve QF. Budu držet palce ať to vyjde.
Reagovat
FulnekUltras
Konta na vlně může být hodně nebezpečná, ale teď už není kam ustupovat a Peťa na to jednoznačně má...
Reagovat
Jan
Doufejme, že ji přejede jak Šmidlinku.
Reagovat
FulnekUltras
Neslevovat z newhavenské bojové linie - a bude to cajk... ;)
Reagovat
Jan
Hezké by bylo ČF dvou Peter :)
Reagovat
FulnekUltras
přesně tak... ;)
Reagovat
Chrenda
Ano máš pravdu, je vyklidněná a je to na ní a její hře vidět. Pokud si takhle povede dál, vidím to minimálně na SF.
Reagovat
Serpens
Petra Kvitová překvapila hlavně tím, že vyhrála už třetí zápas v řadě bez problémů - u Petry už pomalu nevídaná série. Bylo to možná zčásti tím, že Schmiedlová dnes ani jednou nevedla. Kdoví jakby se to v opačném případě vyvíjelo.

V prvním setu Schmiedlová byla hlavou ještě někde v šatně, Petra ji bezchybně proháněla a rychle vyhrávala 1:0.
V druhém se Schmiedlová začínala vzpírat, ale doplatila za stavu 1:1 na "nedáš dostaneš"(když je to u soupeřky, tak si toho často vůbec nevšimneme :) ).Potom se už rozsypala a Petra už vládla.

U Petry dnes oceňuju pohyb, běhavost a přesnost v důležitých momentech. Dnes určitě měla skvělou bilanci v proměňování brejkbolů.

4 kolo je fajn, ale k vykompenzování výbuchů Lucky a Karolíny to ještě nestačí. Dosavadní výkony samozřejmě neznamenají, že ve 4.kole nemůže přijít kolaps.
Reagovat
Pedronegro
ona probíhá při USO nějaká ženská soutěž národních družstev, že musí něco kompenzovat?
Reagovat
smazaný uživatel
Jasně, všichni všechno děláme přece pro zemi, koho zajímá jedinec, a proto nemůžeme fandit nikomu jinému než Čechům a monty je vlastizrádce! :D
Reagovat
smazaný uživatel
Technická: Šmidlina v druhém setu vedla, když vydřela první servis.
Reagovat
Serpens
Aha vlastně, no jo. A málem z toho byl brejk :D
Reagovat
smazaný uživatel
Jo. Ale nakonec ani brejkbol :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Jo. Ale nakonec ani brejkbol :-)
Reagovat
FulnekUltras
může přijít kdykoliv cokoliv...takže hlavně nepochybovat o svých možnostech...
Reagovat
misa
Lucku mi stejně nikdo nenahradí...
Reagovat
Jan
Před 2 lety bys totéž říkal o Petře :)
Reagovat
misa
Jane, co pořád do mě rýpeš ohledně LuckoPetry? :)
Reagovat
smazaný uživatel
No však si to trochu zasloužíš, víš ?
Reagovat
misa
Zradil jsem Petrušku. To se u kvitovců neodpouští!
Reagovat
smazaný uživatel
Ne , nezradil, jen rýpeš i když si před tím podporoval Petru.
Reagovat
misa
Že jsem napsal, že Lucka letos posbírala víc bodů než Petra? No, za chvíli už to psát nebudu.
Reagovat
Fandina
Spíš vypadá divně, že píšeš, že ti nějakou je jedno koho nikdo nenahradí, když si to předtím jinými slovy psal o jiné.
Reagovat
Jan
Protože jsi pamatuji, jaký jsi byl zarputilý Kvitovec. Na Petru nesměl nikdo ani šáhnout :)
Reagovat
EllNino
To je zase titulek :D
Reagovat
Oin
Souhlas - to je pořád přejela, smetla, vygumovala... Sporťáci jsou prostě sporťáci, mistři klišé a umělci v používání synonym.
Reagovat
dadaft
jo jo, už by mohli vymyslet něco nového,,,,,,, co rozprášila?
Reagovat
Enterprise
Ne,ne. Kvitová přefikla Schmiedlovou a v dalším kole si to rozdá s Kontaovou má v sobě daleko větší hloubku :-)
Reagovat
Pedronegro
no, to už trochu zavání, co jenom "šmikla šmidlinku"?
Reagovat
Jan
Přešmidlila Šmidlinku.
Reagovat
Pedronegro
jo, to je milé:)
Reagovat
Fandina
souhlas, je to moc milé a nápadité palec nahoru
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist