Strýcová prohrála z mečbolů takřka vyhraný zápas, skončila i Hradecká

18. 8. 2015, 00:41
Aktuality 443
WTA CINCINNATI - V přípravě na US Open to začíná být pravidelný obrázek: česká tenistka je jednou nohou v dalším kole, ale dobře rozehraný zápas nakonec prohraje. Naposledy selhala Barbora Strýcová v Cincinnati, kde vedla nad domácí Varvarou Lepchenkovou 6-2, 5-4 a 40-0, ale žádný ze tří mečbolů nevyužila. Ve třetím setu přišla dokonce o vedení 5-1, neproměnila další mečbol a po více než tříhodinové bitvě vypadla. S turnajem se rozloučila i Lucie Hradecká.
Barbora Strýcová

Českým tenistkám se v přípravě na US Open (ve dvouhře) zatím vůbec nedaří. Za posledních osm dní odehrály v Severní Americe sedm utkání a šest z nich prohrály. Přitom nemuselo být tak zle, jen stačilo své soupeřky dorazit v dobře rozehraných zápasech.

Jenže Karolína Plíšková minulý týden v Torontu neudržela vedení 6-3 a 4-0 proti Chorvatce Lučičové, Lucie Šafářová o den později prohrála ze stavu 6-3, 5-4 a 30-0 při svém podání s Ruskou Gavrilovovou a ještě větší zkrat předvedla v pondělí na turnaji v Cincinnati Barbora Strýcová.

Ta sice svou soupeřku Varvaru Lepchenkovou porazila v květnu na antuce v Madridu i minulý týden v Torontu a na dvousetové vítězství měla zaděláno také v Cincinnati, ovšem poslední míček proti Američance s uzbeckými kořeny vyhrát nedokázala.

Devětadvacetiletá rodačka z Plzně za stavu 6-2, 5-4 a 40-0 při svém podání zahodila tři mečboly, prohrála tři gamy po sobě a o postup musela bojovat ve třetím setu. V něm však promrhala i náskok 5-1 včetně svého čtvrtého mečbolu v desáté hře. V tie-breaku bylo utkání na více než hodinu kvůli dešti přerušeno a Strýcová krátce po návratu na kurty zlikvidovala tři mečboly v řadě a vyrovnala na 6-6, zápas už ale nezachránila. Po 3 hodinách a 20 minutách nešťastně prohrála 6-4 5-7 6-7.

Strýcová se tak připravila o 60 bodů do světového žebříčku, prémii 14.160 dolarů a také o svůj třetí souboj s šampionkou z roku 2011 a světovou dvojkou Marií Šarapovovou. Osmadvacetiletá Ruska, jež obhajuje loňské semifinále, se v Cincinnati představí poprvé od Wimbledonu, neboť přípravu na US Open jí zkomplikovalo zranění pravé nohy. S Lepchenkovou dosud nehrála.


Postoupit do 2. kola nedokázala ani Lucie Hradecká, jež se do hlavní soutěže dostala z kvalifikace. Třicetiletá Češka podlehla 5-7 6-3 1-6 Bulharce Cvetaně Pironkovové, se kterou prohrála i čtvrtý vzájemný duel.

Hradecká v prvním setu otočila z 0-2 na 5-3 a 30-0, k setbolu se však nedostala. V druhé sadě byla suverénní na podání a vynutila si třetí dějství, jenže v něm ji naopak servis vůbec podržel. Ztratila po něm tři ze čtyř gamů a premiérová výhra v Cincinnati jí unikla. V Ohiu se 56. hráčka světa představí ještě ve čtyřhře s Andreou Hlaváčkovou.

Šafářovou čeká odveta proti Vandewegheové
Další tři Češky - členky Top 10 - mají v prvním kole volný los. Lucie Šafářová, jež sice minulý týden v Torontu nezvládla úvodní zápas ve dvouhře, ale triumfovala ve čtyřhře a zajistila si Turnaj mistryň, odstartuje soubojem s domácí Coco Vandewegheovou. Osmadvacetiletá Češka jediné střetnutí s o pět let mladší Američankou v osmifinále letošního Wimbledonu prohrála ve dvou tie-breacích. Světová šestačtyřicítka Vandewegheová dnes začala snadnou výhrou 6-3 6-2 nad Kazaškou Julií Putincevovou.

Karolína Plíšková se zaváhání z Rogers Cupu pokusí napravit v zápase proti Timee Babosové, kterou v jediném střetnutí před čtyřmi lety zdolala. Maďarská kvalifikantka v prvním kole překvapivě vyřadila po výhře 7-6 4-6 7-5 Australanku Samanthu Stosurovou.

Petra Kvitová, jež hraje kvůli prodělané mononukleóze pod dohledem lékařů a v tréninku není ve stoprocentním zatížení, se jméno první soupeřky dozví až v úterý. Ve středu do turnaje vstoupí duelem proti vítězce utkání Sabine Lisická - Caroline Garcíaová.

Muguruzaové a Bacsinszké se po Wimbledonu nedaří
Že se po wimbledonském úspěchu přestane dařit, zažily v posledních letech Petra Kvitová, Sabine Lisická, Eugenie Bouchardová a částečně i Agnieszka Radwaňská. Letos si vystřízlivěním prochází Garbině Muguruzaová. Jednadvacetiletá Španělka, jež si na trávě v All England Clubu zahrála poprvé v grandslamovém finále, v přípravě na US Open neuhrála ještě ani set. 

Poté, co minulý týden v Torontu prohrála s Ukrajinkou Curenkovou, v Cincinnati nestačila na Kazašku Jaroslavu Švedovovou, které podlehla 4-6 6-7.

Po Wimbledonu, ve kterém došla do čtvrtfinále, ještě nevyhrála ani semifinalistka letošního Roland Garros Timea Bacsinszká. V Torontu šestadvacetiletá Švýcarka prohrála bitvu s Riskeovou a v Cincinnati podlehla 4-6 3-6 domácí dvacetileté naději Madison Keysové

Naopak poprvé od Wimbledonu v Cincinnati vyhrála Venus Williamsová, jež ukončila sérii tří porážek. Pětatřicetiletá Američanka zdolala 7-6 6-4 Kazašku Zarinu Dijasovou, byť ve druhé sadě málem ztratila vedení 5-0. O postup do osmifinále si zahraje se Srbkou Anou Ivanovičovou, se kterou vyhrála 9 z 11 vzájemných soubojů.

Další bývalá světová jednička Jelena Jankovičová ve svém úvodním zápase v Cincinnati prohrávala s domácí Madison Brengleovou 4-6 a 0-2, vývoj však šampionka z roku 2009 dokázala otočit a po pauze zaviněné deštěm nakonec zvítězila 4-6 6-4 6-2.

I třetí vzájemný souboj s Alison Riskeovou dokázala vyhrát dvacetiletá Ukrajinka Jelina Svitolinová. Také v Cincinnati domácí tenistku zdolala ve třech setech, tentokrát ji dorazila kanárem a zvítězila 6-2 4-6 6-0.

• WTA PREMIER 5 CINCINNATI •
USA / Ohio, tv. povrch, 2.400.490 dolarů
pondělní výsledky (17. 08. 2015)
• Dvouhra - 1. kolo •
Lepchenková (USA) - Strýcová (ČR) 2-6 7-5 7-6(6)
Pironkovová (Bul.) - Hradecká (ČR) 7-5 3-6 6-1
Švedovová (Kaz.) - Muguruzaová (9-Šp.) 6-4 7-6(0)
Keysová (USA) - Bacsinszká (12-Švýc.) 6-4 6-3
Svitolinová (14-Ukr.) - Riskeová (USA) 6-2 4-6 6-0
Petkovicová (15-Něm.) - Görgesová (Něm.) 6-4 6-2
Knappová (It.) - Konjuhová (Chorv.) 7-5 6-1
Jankovičová (Srb.) - Brengleová (USA) 4-6 6-4 6-2
Vandewegheová (USA) - Putincevová (Kaz.) 6-3 6-2
V. Williamsová (USA) - Dijasová (Kaz.) 7-6(6) 6-4
Beguová (Rum.) - Cornetová (Fr.) 6-4 6-4
Babosobá (Maď.) - Stosurová (Austr.) 7-6(6) 4-6 7-5
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

443
Přidat komentář
freeteepek
To je mazec, co předvádějí Češky po Wimbledonu. Ale krizi mají i Navarrová, Muguruzaová zatímco Bouchardová konečně zase vyhrála a byla z toho u vytržení, jako kdyby to nebylo první kolo, ale přinejmenším SF. Co dnes předvede Karolína? Včera s Bencicovou prohrály nadějně rozehranou 4hru, kdy vedly 6:3 a 2:0. Že by Belinda byla po tom předchozím singlovém utkání s Kerberovou už unavená? je pravda, že to byl jejich první společný zápas. Obě ale 4hru běžně hrají. Je pravda, že ve 4hře se Karolíně dlouhodobě nedaří:-( Zato Lucka vyhrála debla v Torontu, tak snad se jí teď bude dařit i v singlu. Doufejme:-)
Reagovat
FulnekUltras
Tradiční ženské tenisové sinusoidy poslední dobou vygradovaly do nebývalých amplitud... ;) Stejně té Petře furt věřím... ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Neměla by to být Lucka Hráďa ? Jestli ovšem už s Andy neodjely.....
Reagovat
smazaný uživatel
Ostuda? Naše holky kromě Petry švihnou na kurty bez kamer ?
Reagovat
smazaný uživatel
Lucka se kvalifikovala do hlavní soutěže, kde prohrála v prvním kole s Pironkouvou...
Reagovat
smazaný uživatel
No jo, máš pravdu, nějak mi to přeskočilo....
Reagovat
blixa
Není tam to "to" navíc ??? :D ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Měla by to být Marion , ale nwm či tam ještě je .
Každopádně velmi rád bych tam viděl Marion.
Reagovat
blixa
Všechny LL už asi odjely :D Možná Varvara postoupí bez boje ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Hmmmm, to byl teda od Márie teda fakt tah. Včera se tu těšila na turnaj a dnes odstupuje. Neměla by spíš vzdát, když turnaj již začal ? To jsou fakt zvláštní pravidla....
Reagovat
blixa
Asi si párkrát s nějakou holkou pinkla, jistila že by dostala na pr..l, tak honem utekla ;-)
Reagovat
slacker
DFufam ze ji aspon napari velkou 0 do zebricku kterou si nebude moci nicim nahradit.
Reagovat
smazaný uživatel
Co tě to napadlo, VYHRÁT ZÁPAS?
Takhle z té stovky nevypadneš :(
Reagovat
janek_da
za to může Bondarenko. Evža je v tom nevinně.
Reagovat
lars
jj . Bondarenko nedopodavala sety
Reagovat
smazaný uživatel
Jestli vidím dobře, tak se Mášena odhlásila ze Cincy. Vidím v pavouku jen "LL", ale zatím žádné jméno ...
Reagovat
smazaný uživatel
Aby bylo jasno, napsal jsem to dříve, než tady byl článek :D :D
Reagovat
janek_da
Jak to myslíš?
Reagovat
Frick
https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/v/t1.0-9/11903906_510853485745161_3696984491402978888_n.jpg?oh=d4aff540dce0015b7561648be8543802&oe=5640E4C0
Reagovat
Frick
Kde je "W"?
Reagovat
COMEON
To dnes dala :) v tretom sete zničila Agu 6:1.
Begu je hrateľná tak snáď ju porazíš!
Reagovat
Frick
Holky ještě ani v singlech nepinkly do míčku a už maj v race tři soupeřky nad sebou a dvě pod sebou ven z turnaje.

Budou si toho vážit?
Reagovat
janek_da
ale fakt periferní vidění má AKS dost blbé
Reagovat
sprchon
To teda. :D A dost často mi připadá, že je duchem někde jinde. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Duchom je už v ďalšom zápase, Agu znicila..
Reagovat
janek_da
Od té chvíle co měla MTO kvůli ukazováčku na pravé ruce, asi puchýř, hrála Aga o 80% hůř.

1. servis 140km/h, 2.s 100km/h. Radši hrála bh, protože fh s tím ukazovákem jí šel bídně. Začala víc chodit na síť.

AKS hrála pěkně, ale bez problémů Agy by měla co dělat, aby udržela brajk v 2.sadě a nakonec vyhrála.
Reagovat
smazaný uživatel
Aga odišla hlavne psychicky, ako už velakrát v zápasoch..Keď prehráva a nemá zápas pod kontrolou, tak prehráva..

Pľuzgiere sú v tenise celkom bežné, Rafa s nimi hrá každý druhý týždeň, onehdy v Australii to malo dokonca extrémny charakter..
Reagovat
janek_da
To mi chces rict, ze psychika se na ni podepsala, ze zacala podávat o min 20km/h pomaleji? Ze po tom MTO zmenila styl hry, prestala hrat do FH? A to měla set v kapse.

Nevim jestli to byl puchyr, neco mela s ukazovackem. Já to Anne přeju, ale zas musím vidět, že Aga indisponovaná byla. Mozna od pulky tretiho setu to uz fakt zabalila, to jsem nevidel.
Reagovat
COMEON
V druhom sete už 3:0 , tak poď!
Reagovat
janek_da
Aga má MTO. Hmmm, to by radši měla skrečnout. Puchýř na prstu?
Reagovat
EllNino
No super ! :) Tak tenhle zápas by mohl české výkony obrátit k lepšímu :D
Reagovat
tommr
tak aspoň, že na tu Lucku Šafářovou je v deblu spoleh ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
tak pochopitelne;)
Reagovat
tommr
no ale byly to docela nervy ... :)
Reagovat
sprchon
Vypadá, že je v pořádku... Debla s Luckou dohrála do konce a vyhrály 12:10 v STB. :)
Reagovat
VlS
Bez obrazu je to hrozný, ale tak zaplať pánbu, no
Reagovat
sprchon
Nejsem si jistý, jestli by obraz pomohl. :D
Reagovat
tommr
a co by s ní mělo bejt? Vždyt přece odpoledne vyřadila Vinciovou v singlu ... :)
Reagovat
sprchon
V Torontu nehrála kvůli zranění ruky a nemohla trénovat tak, jak by potřebovala. Dneska ale dvě vítězství, to je dobré znamení. Jen teda Shvedova hrála proti Garbine fakt dobře, určitě to bude zajímavý zápas, ale nejspíš nebude na kamerách...
Reagovat
tommr
tak snad už je to opravdu dobrý a nezkazí toho debla Lucce nějakou skrečí ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Karlicka nam dozrala na Cvokhausen, IzzY padl...no alespon se Samem...
Toz Karenina dwaj!:)
Reagovat
janek_da
je ti jasne, že 1zz1 hrál zraněný. Ale naštěstí Sam jistil.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak jasne to je, ovsem Karlicka dozrala slusne;D)
Reagovat
smazaný uživatel
Když hráč zabíjí u sítě směrem, kterým stojí jeho soupeř, jsou z toho pěkný výměny :)
Reagovat
sprchon
Ne hráč, ale hráčka. :)
Reagovat
sprchon
A zase. :D
Reagovat
janek_da
VIdel jsi ted tu vymenu?
Reagovat
EllNino
jj viděl :) to periferní vidění nic moc :)
Reagovat
janek_da
myslela, že dá hřebík
Reagovat
EllNino
jj :D
Reagovat
smazaný uživatel
AK47 Schmiedlová..Budúca top 10 hracka..
Reagovat
sprchon
To doufám. :)))
Reagovat
EllNino
kolik ještě jich bude v top 10, zachvíli to přestanu počítat :D
Reagovat
slacker
Od pristi sezony se top 10 rozsiruje na 16 hracek. Ale jen u WTA.
Reagovat
EllNino
:D :D taky to tak vidim
Reagovat
slacker
Tommre ted se muzes smat.
Reagovat
tommr
děkuju ti, že na mě stále myslíš ty úchyle ...
Reagovat
slacker
Sejde z oci sejde z mysly. Tak mi sejdi z oci.
Reagovat
tommr
z mysly? Chceš bejt vtipnej, ale stále jen demonstruješ jak jsi blbej ...
Reagovat
slacker
Tak sorac mnelo to bejt s misly.
Reagovat
janek_da
senastkova soustava? Vzhledem k pavouku se to i hodi
Reagovat
smazaný uživatel
To áno..Ale tu nevidím len talent a skvelé údery, ale aj pracovitosť a vhodnú tenisovú povahu..
Reagovat
EllNino
jo je dobrá, ale ničím mě neposadila na zadek, ikdyž je mi sympatická :) uvidíme v budoucnu
Reagovat
janek_da
jeji bh tě neposadil?
Reagovat
EllNino
ten má pěkný, to máš pravdu :)
Reagovat
sprchon
Ona je výborná technicky a dobře umisťuje. Akorát to neumí proti ranařkám. ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Krížny BH..
Reagovat
sprchon
Ten rozhodně. :)
Reagovat
EllNino
no :) tak Jelena jím dobyla tenisový trůn, tak uvidíme :D
Reagovat
EllNino
ikdyžJeleny byl po lajně, tak třeba si to první místo Anna vykrosuje :D
Reagovat
smazaný uživatel
Anna Karenina s Agou, to je slušná přestřelka. A dost vyrovnaná, Aga se na postup bude muset dost nadřít, anebo poletí.
Reagovat
tommr
což je tak trochu překvapení, protože se spíš kalkulovalo s postupem Lisický ...
Petra porazila Garciu v obou dosavadních zápasech - loni ve Wuhanu a letos při FC proti Francii. Zítra to ale bude pro Petru asi mnohem těžší ...
Reagovat
FulnekUltras
v případných třech setech by to rozhodně nebyla sranda - že by se Sabine dnes postupně vyházela?
Reagovat
sprchon
Neproměnila 5 BB za stavu 3:3 ve druhém a pak nějak odpadla. :( K vidění to nebylo, takže nic víc nevím.
Reagovat
janek_da
Garcia jestli má něco dobrého, tak je to return. To asi dělalo Sabině paseku
Reagovat
janek_da
je to tak. Garcia ted patří prakticky do top5 :-/
Reagovat
slacker
Coze?
Reagovat
janek_da
tak kdo by tam mel byt, kdyz Sarapova je mimo, Halep vecne zranena, Wozniacki nemocna, Kerber v utlumu, Lucka naladova, Karolina z formy(ST byla nahoda), Navarro, Bacza jakbysmet, Pennetta to uz moc fyzicky nezvlada, Bencic prilis mlada a seslose ji tedhodne stesti,Lisicki se vyhazuje jak jen to jde,atd atd
Reagovat
slacker
Trosku jsem se postracel v tech jemnych vlaknech a nitkach. Az kontrolni vyhledani jak si vedla na poslenich turnajich me ujistilo.
Reagovat
janek_da
fajn
Reagovat
COMEON
prečo tam stale pcháš Flaviu?
Reagovat
janek_da
protože je v žebříčku před Garciou, a často na ni myslím :)
Reagovat
tommr
tak to nevím, ale v Cincinnati bude pro Petru určitě mnohem těžší porazit Garciu než v jejím oblíbeným Wuhanu nebo při FC kdy ze sebe dokáže vymačkat maximum ...
Reagovat
sprchon
Stejně jako jednu dobu, konkrétně v jednom utkání, například Kumkhum.
Reagovat
slacker
Zajimave je ze padaji nasazene hracky jak hrusky ale zatim nevypadla zadna z prvni osmicky :-D
Reagovat
tommr
to je opravdu velmi překvapivý vzhledem k tomu, že zatím ještě žádná nehrála ...
Reagovat
slacker
Jsem si rikal ktery tulpas se chyti prvni :-DD
Reagovat
tommr
u dementa jako si ty je třeba počítat s tím, že si to myslel vážně ...
Reagovat
slacker
U "takovych" jako ty je to vzdy jiste.
Reagovat
VlS
po disco kouli v úboru Labutě z Balšovo těatra, nic proti Petrovi Ilijiči. Možná Ago míň péče úborů a vic hře, nebo ne?
Reagovat
George_Renel
padají jak přezrálé hrušky.
Snad to naše trochu pozastaví.
Reagovat
tommr
stejně jako v Torontu. Jejich šance na účast na letošním TM začínají povážlivě klesat ... :(
Doufám, že Lucka, která tentokrát hraje s Pavlyuchenkovou a ne s BMS si povede o něco líp. Za chvíli začne jejich zápas proti německo-švedskýmu páru Groenefeld/Larsson ...
Reagovat
FulnekUltras
Jednou rozbité spojité nádoby se znova slepují dost těžce... ;(
Reagovat
EllNino
tenhle výsledek mě vubec nepřekvapil, pár, který proti nim hrál, je skvělý :)
Reagovat
slacker
Jenze mi potrebujeme skvely ale ryze cesky par :-D
Reagovat
EllNino
to říká kdo ? :) ...já nic nepořebuju :D
Reagovat
slacker
Rene, ja a Rudolf. A ty se jdi pripravit jake to je cekat na azyl na Nauru :-D
Reagovat
FulnekUltras
všichni jsou už v Kambodži... ;)
Reagovat
FulnekUltras
njn, škoda, že už nehraje Huber - přes macandu by to šlo... ;)
Reagovat
tommr
přes veteránku Raymondovou to mělo jít taky ...
Reagovat
EllNino
V deblu je to uplně fuk, kolik jí je let, voleje má pořádparádní a přehled taky, jako ho vždycky měla ..a hlavně zkušeností na rozdávání ...
Reagovat
tommr
a naše holky snad žádný zkušenosti nemají? V jejich věku by je už Raymondová neměla ničím zaskočit ...
Reagovat
EllNino
mají, ale ona jich má víc a navíc domácí prostředí žene Američanky, daří se jim tu :)
Reagovat
EllNino
Belinda pokračuje v nádherný fazoně ...Bouchard, Wozniacki, Lisicki,Ivanovic, Serena, Halep a teď Kerber ...a další máme Pennettu, ta ji myslím taky nezastaví :) no uvidíme :D
Reagovat
darek.vrana
Co na ten výčet iqe? Bouchard v krizi, Wozniacki nebyla fit, Ivanovič letos bez formy, Serena se porazila sama, Halep skreč. Kerber asi únava? Pennetta, to už je v podstatě babička. No prostě shoda náhod.
Reagovat
smazaný uživatel
Že by ses neměl vyjadřovat k něčemu, co jsi zjevně vůbec nepochopil.
Reagovat
smazaný uživatel
?
Reagovat
smazaný uživatel
cosi v kleci:)))
Reagovat
tommr
nic proti ní, ale snad jí proti Lucce už dojdou síly ... :)
Reagovat
blixa
No dobře, jako jo, hraje pěkně. Ale na druhý straně, která holka proti ní zahrála taky dobře ? Má takovou kliku, provozuje woodoo, nebo se mi to jenom zdá ?
Reagovat
EllNino
notak :) ...přej a bude ti přáno :))
Reagovat
blixa
Ale já jí to přeju, jen už mi to připadá skoro zázračný :D
Reagovat
slacker
zazracny je kolik toho uz za dva tydny pokonili nasi.
Reagovat
EllNino
ale co je mi furt do našich :) naštěstí hraje další spousta dobrých holek :)
Reagovat
sprchon
+1
Reagovat
slacker
-2
Reagovat
janek_da
+3
Reagovat
sprchon
Kdybych se měl spoléhat jen na naše hráčky, tak si toho tenisu třeba zrovna teď moc neužiju. Samozřejmě bych byl raději, kdyby se našim dařilo víc než jiným, ale když to nejde, tak to nejde...

S tím "co je mi do našich" nesouhlasím, jen jsem rád, že mám i nečeské oblíbenkyně. ;)
Reagovat
EllNino
to bylo s nadsázkou :) ...ale nebudu přeci fandit jen Češkám :)
Reagovat
sprchon
Jo, jasně. ;) Taky ti to malý bezvýznamný plus neberu. :D
Reagovat
tommr
opičíš se po montym? :)
Reagovat
smazaný uživatel
Nezdá, prostě je dobrá jak kočička ve formě. Fyzicky odešlá Halep - podrcená Lindou - chytající se medicalů se mi velmi zprotivila - a to jsem Míše fandil.
Reagovat
VlS
Woodoo smí provozovat jen Pes, ten na to má jedinej licenci
Reagovat
smazaný uživatel
Čusky ... nádherně nadšená-nabuzená kóča, ta na vlně dosurfuje daleko. Endží měla smůůlu...
Reagovat
VlS
že dá Angie Belindě u sítě facana. To byl teda pohled. Furt přemejšlím, co je tolika lidem na Angie tak sympatický.
Gratulace Bel, další dobrej skalp v řadě.
Reagovat
janek_da
no za twn řev u jejich UE to celkem chápu, Angie měla dneska kritický den
Reagovat
sprchon
To jo, někdy to Belinda přeháněla a Angie musela být pořádně vytočená. Trápila se...
Reagovat
janek_da
hm, Angie tolik BP nepromenenych, asi 3x prohrála svůj servis ze stavu 40:15

vypadala bez šťávy ... ,,,,,
Reagovat
sprchon
Angie úplně v hajzlu, strašně moc chyb. :(
Ale Belinda hrála dobře. :)
Reagovat
janek_da
jj, ale přesto paradoxně Angie moc nechybělo
Reagovat
janek_da
BeBe BP 4/5
AnKe BP 3/11
Reagovat
sprchon
Jsou dneska v hajzlu... :(
Sabine jsem měl 2:0 na sety, dál mám Monu a samozřejmě i Angie.
Reagovat
sprchon
Nadobro skončily, prohrály i v deblu...
Reagovat
slacker
Vypada to ze Cesky chteji drzet s nima basu. Minuly tyden jsem povazoval za strasny vypadek ktery se jen tak opakovat nebude a zatim to vypada ze tento tyden bude jest tragictejsi.
Reagovat
EllNino
v Americe nic neobvyklého :D
Reagovat
slacker
Vypada to ze Cesky chteji drzet s nima basu. Minuly tyden jsem povazoval za strasny vypadek ktery se jen tak opakovat nebude a zatim to vypada ze tento tyden bude jest tragictejsi.
Reagovat
smazaný uživatel
Ta má teda fazónu...
Reagovat
sprchon
Až vstřebám ty Němky, tak se začnu radovat. :D :D :)
Reagovat
slacker
Hacka zkolabovaly
Reagovat
EllNino
mají těžké soupeřky ...rány Keys a zkušenost Raymond, výbornej pár na debl
Reagovat
slacker
z poslednich 12 micu uhrat 1
Reagovat
EllNino
v deblu snadno :)
Reagovat
slacker
z poslednich 12 micu uhrat 1
Reagovat
stopan
Barbora si asi pozrela zo zaznamu inspirativne slovensky fed cup, nase lamy (Rybarikova, Hantuchova)prehrali pred 4 rokmi takto stvorhu proti Srbkam pri vlastnom podani na vitazstvo zo stavu 6-2 5-1 (6-2,5-7,7-9) sa uplne rozsypali , pritom mali aj dve matchbaly :D
Reagovat
tommr
i když v něm už vedly 5:3 a v TB měly za stavu 6:4 dva setboly ...
Zdá se, že český tenistky v Americe napad nějakej virus, kterej jim znemožnuje dotáhnout dobře rozehraný zápasy do zdárnýho konce ... :(
Reagovat
slacker
zadny virus, nekdo si hraje s cernou magii
Reagovat
FulnekUltras
dvojitej klistýr a chynýn !!! ;)
Reagovat
sprchon
A úplná dieta a vypláchnout žaludek. ;)
Reagovat
sprchon
Ten první set nakonec urvala a už se hraje i hezkej tenis. :) Angie se zvedla, srovnala z 5:1 na 5:5, tak snad vyhraje 2. set, ať je to zajímavější.
Reagovat
sprchon
Angie 20 UE za první set. To je na ni opravdu hodně, někdy nedá tolik ani za celý třísetový zápas.
Reagovat
COMEON
Mate niekto stream , ktorý neseká? :(
Reagovat
sprchon
Na tipáči v pohodě. :D
Reagovat
smazaný uživatel
http://live.realstreamunited.com/streaming/free-live-video-streaming-kerber-bencic-wta-cincinnati-tennis-wta-116337.html
Reagovat
COMEON
diky ale aj tak to seka
Reagovat
slacker
me se to ani nerozbehne, jako vetsina jinych streamu
Reagovat
COMEON
štve ma to , už sa tešim na US Open a zapasy bude vysielať Eurosport :)
Reagovat
slacker
No me Eurosport prestal bezet zrovna behem Wimbledonu.
Reagovat
Pavlis
http://www.tvole.me/livestream/1/1126030/august-18-2015/atp-wta-cincinnati-kerber-bencic-tennis-atp-wta-tour.html
Reagovat
COMEON
ten ide spoko, vdaka :)
Reagovat
tommr
jen připomínám, že zápas vysílá i DigiSport2 ... :)
Reagovat
COMEON
DigiSport mi nejde :/ ale diky :)
Reagovat
kada.tom
Vika dneska moc pěkně, ani se nazapotila :-)
Reagovat
tommr
nemá ale něco s nohou?
Reagovat
smazaný uživatel
má :)
Reagovat
smazaný uživatel
No, měla obvázané stehno...
Reagovat
kada.tom
měla obvázaný stehno, ale nevypadalo to, že by jí to nějak limitovalo, ale zase jen tak pro srandu to určitě neměla
Reagovat
smazaný uživatel
Mají suchá trika. :)
Reagovat
slacker
Ty jsi je zkousel zdimat?
Reagovat
COMEON
Každopádne Vika vs. Caroline tento rok už po 4. krát :)
Reagovat
smazaný uživatel
To mě štve. :(
Reagovat
COMEON
Mňa štve len to , že za každým to bolo v skorej časti turnaja ! :/ Pričom tieto dve hráčky by mali na seba naraziť až v záverečných kolách.
Reagovat
smazaný uživatel
No právě. V semifinále nebo finále by mi to taky nevadilo... :D
Reagovat
COMEON
:D joo, ale to tiež bude keď sa Vika dostane naspäť do TOP10 :)
Reagovat
tommr
a proč tě to štve? Při jejich současný formě tak máš aspoň jistotu, že se jedna dostane do třetího kola ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Zas tak špatně nehrajou... Nezapomínej, že Caro v Torontu v obou setech vedla proti pozdější vítězce turnaje. No a Vika na tom rozhodně není špatně. Jeden nepovedený zápas se Sarou na tom nic nemění... Spíš mám obavy, co se týče těch zranění. V poslední době mají skoro všechny moje favoritky nějaký zdravotní problém. :(
Reagovat
sprchon
No konečně Kiki. :)
Reagovat
sprchon
Teda ten servis Angie je fakt otřesnej, obzvlášť ten 2. Belinda to má dokonale zmáklý a zatím řeže jak pila. :) Snad se Angie trochu zvedne, náznaky skvělého tenisu tam jsou, ale věřím, že to může být ještě lepší.
Reagovat
sprchon
Angie už čaruje. :) Ale předpokládám, že v tom má prsty Belindin otec. :D To se snad už za chvíli dozvíme. ;)
Reagovat
slacker
Stejne je to masakr aby hned v prvnim kole hrala svetova 11 s 12
Reagovat
sprchon
To jo, bohužel se losovalo podle nějakého staršího rankingu. I když možná bohudík, že mi do 2. kola postoupí aspoň nějaká hráčka... Po tom včerejšku. :D
Reagovat
slacker
Teoreticky je mozny duel v prvnim kole 9 z 10. 8 zacina az druhem a 16 je nazaseno a posun ze 17 na 10 misto tesne pred zacatkem turnaje je mozny kdyz se hraji 2 velke turnaje hned za sebou.
Reagovat
tommr
to píšeš česky? Co kdyby si nejdřív zkusil dostudovat tu pomocnou školu co si nedokončil ... :(
Reagovat
EllNino
já myslel, že slacker je ajťák :)
Reagovat
tommr
možná tak v blázinci kde mají pacienti ještě dřevěný počítadla ... :)
Reagovat
slacker
Jo pokud mozno tak cesky. Kdy ty se objednas na tu svycarskou kliniku?
Reagovat
COMEON
Neviem či to tu už bolo ale v roku 2016 sa má konať turnaj v St. Peterburgu, ktorý ma nahradiť turnaj v Antwerpách.

http://www.wtatennis.com/news/article/4942315/title/wta-heads-to-st-petersburg-in-2016
Reagovat
tommr
to nám ty Antverpy moc dlouho nevydržely ... :(
Reagovat
Frick
Kéž by je následovala Stromovka. Raději nic, než veřejná masturbace Černoška a jeho rasple.
Reagovat
EllNino
a je to tu zas ...buď rád, že tu máme turnaj a neukájej se tu furt ...
Reagovat
smazaný uživatel
Už jsi s tím byl u doktora?
Reagovat
sprchon
Je to nemocnej člověk, tak doufám, že je taky pod lékařským dohledem. ;)
Reagovat
kada.tom
tvl, jdi už do prde.... buďme rádim že tu máme WTA turnaj
Reagovat
smazaný uživatel
A tak to je jasné, že bys turnaj WTA v ČR dokázal zorganizovat lépe, o tom se s tebou nikdo nehádá. Ale prostě to musí udělat nějaký ču*ák, protože tak skvělí lidé, jako jsi ty, umí jen hloupě kecat, ale všechno by udělali lépe. Ale jen teoreticky. Prakticky sedí doma na zadku a naříkají.
Reagovat
Frick
Pokud se nedozvim nějaký nový informace, tak svůj názor nezměnim. A vězte, že mne štve ta myšlenka toho, že třeba kvůli nedostatku informací tu nadávám na někoho, kdo si to nezaslouží.

Ale skutečně nabývám dojmu, že (drtivé) většině lidí, kdo se v českém tenisovém rybníku pohybují, jsou toho názoru, že Černošek dělá hovadinu.
Reagovat
EllNino
a co ? :) ...myslíš, že nás tvuj názor zajímá ? že si jako nějakej zdejší guru přes turnaje, palce a tak ? ...to určitě
Reagovat
blixa
Dobře, dělá hovadinu. Takže co by měl dělat ? Říct WTA, víte, díky , ale já ten turnaj nechci, prachy bych měl, hráčky taky, ale mám jen ubohou stromovku a v Čechách mi zasvěcení řekli, že to tam stojí za prd. Nic jinýho nemám, tak to holt pouštíme. Tak bys byl spokojen ?
Reagovat
Frick
Volejbalový svaz vlastní Štvanici vč. centru?

Česká sportovní vlastní O2 arenu a ostravskou ex-ČEZ arénu?
Reagovat
blixa
Nevím, ale myslím že sám musíš cítit zoufalou nesmyslnost takových argumentů. V O2 aréně nebo jiné podobné hale to nemůžeš pořádat, protože tolik prachů na to prostě neseženeš. Na Štvanický centr Kaderka nikoho z tenisu nepustí, nehledě na ten nesmysl hrát část ve Stromovce a část na Štvanici bez zázemí areálu. A pronájem celého areálu i s centrem je vzhledem v vyhroceným vztahům mezi Černoškem a Klausem/Šavrdou a Kaderkou zcela nereálný. Tak kde ? Sakra vždy tohle všechno víš, tak mi řekni, proč pořád prudíš ? Vždyť taky nemáš řešení, leda takové že by se všichni zůčastnění "napravili" , objali a spěli ke šťastným zítřkům, což je samozřejmě totální nesmysl. Nebo jaké je podle tebe řešení ? Ale zcela jasné, konkrétní a uskutečnitelné ?
Reagovat
slacker
a kdo ty vztahy vyhrotil tak ze se nedaji urovnat?
Reagovat
Frick
To, že tam Kaderka nikoho z tenisu nepustí je tvoje doměnka, které já mám velký problém věřit, jelikož to absolutně nemá logiku, když si člověk veme, jak se Kaderka lísal k Černoškovejm na všech tiskovkách, který se vázaly k pořádání JTB Prague Open.

Uznávám, že s prostory mimo centr by už problém byl, ale nakonec, když už si tam Šavrda pustil Peteru, kterému dříve tenisová sparta patřila...

Ale samozřejmě - ta fixace k TKS není zrovna malá.
Reagovat
blixa
Dobře, dejme tomu že Kaderka by centr mile rád přenechal (já jsem si jist že je to blbost ale budiž). To by asi WTA bylo šťastné z turnaje rozděleného na dvě části s tím, že ta klíčová by byla bez zázemí. Mě takový turnaj přijde jako absolutní nesmysl.
A co se pak týče celého areálu, to je naprosto mimo realitu. I kdyby velký VK nakonec svolil (o tomhle Šavrda nerozhodne), tak to Černošek nikdy nemůže zaplatit. Stromovku má zadarmo a jedinej větší náklad je ta tribuna. Tady by platil vybudování antukového kurtu na centru a jeho likvidaci, což jsem si jist že bude dražší než ta tribuna a pak ještě pronájem, a že by si VK dal sakra záležet, aby na tom Černošek vykrvácel. Pokud nemáš v této kauze zcela zatemněný mozek, musíš uznat, že jiná varianta než Stromovka nemá šanci na uskutečnění. A odmítnout takový turnaj jen kvůli slepé nenávisti k Černoškovi mi přijde nesmírně hloupé.
Pokud tvrdíš, že drtivá většina lidí pohybujících se v českém tenisovém rybníku se domnívá, že Černošek dělá hovadinu, tak by mě zajímalo, jakou realistickou alternativu nabízejí. Já si spíš myslím, že jde jen o tradiční český sport "nadávat na všechno".
Reagovat
Frick
zapomínáš, že na určitý čas je taky areál sparty vzhůru nohama a tedy Černošek musí pronajmout prostory jinde.

Nemyslím si, že by volejbalový svaz byl nějak extra bohatý a ten si navíc musí pronajmout Štvanici na citelně delší čas, protože ty tisíce tun písku se samy nepřivezou ani neodvezou.

Jako já myslim, že Černoška by nemuselo nelákat být v pozici člověka, který vrátil legendární Štvanici opět tenisový život. Navíc by se to dalo příští rok krásně prodat v souvislosti s 30. výročím finále Fed Cupu.
Reagovat
Frick
Ad "nadávat na všechno" - ale probůh, to k tomu tak krásně svádí. Máš tu špičkový sportoviště, kterýmu zoufale schází využití. Přichází do města akce, pro kterou je toto sportoviště jako stvořený. Místo toho se ale ta akce bude konat na sportovišti, který je pro tuto akci nevhodný.
Reagovat
EllNino
No tak Denisa se odhlásila z kvaldy v Connecticutu, takže turnaj v USA odehraje na US Open, snad tam něco uhraje :) na betonu nehrála dlouho ...
Reagovat
Frick
Ji, taky jsem si všiml. Asi je skutečně pochroumaná. Tak snad los bude milostivý...
Reagovat
EllNino
Skvěle ! :) Nasťa se oklepala z kanára a potvrdila, že Amerika jí docela vyhovuje :) Navíc příští kolo souboj technicky skvěle provedených úderů, Nasťa se utká s Yarkou Shvedovou :) moc se těším, ikdyž to neuvidíme
Reagovat
COMEON
Krasa :) Snáď konečne uhraje nejaký dobry výsledok aj na US Open
Reagovat
kada.tom
z postupu Nasťy mám velikou radost, nic jednoduchýho to nebylo :-)
Reagovat
janek_da
myslim, že Nasta má pořád problémy s paží. proto ten kanár
Reagovat
COMEON
Neviete niekto ako je to s ich austrálskym občianstvom?
Už hrajú za Austráliu či ešte stále za Rusko, resp. Chorvátsko?
Reagovat
EllNino
No na normálních turnajích hrají ještě za rodné země, ale na grandslamech už hrají za Austrálii, jinak by měly do konce roku myslím dostat občanství, aby mohly reprezentovat ve Fed Cupu, pamatuji se, jak Jarka Gajdošová taky musela docela dlouho čekat, ale nakonec se dočkala :))
Reagovat
COMEON
takže ďalší rok by mohli nastúpiť vo Fed Cupe za Austráliu ?
Reagovat
EllNino
asi jo :) proti Slovenkám, takže by Jarka hrála proti svým, otázkou je, jestli se vubec vejde do nominace, protože tam je momentálně jedna navíc, Sam, Casey, Dasha, Alja a Jarka :)
Reagovat
blixa
Ajla ;-)
Reagovat
EllNino
:D jo Ajla :D
Reagovat
COMEON
:D bohužiaľ , Ajla :D snáď do februára nájde formu
Reagovat
janek_da
Jarka to asi mělo trochu jinak, ne? Vzala se s Grothem :-/
Reagovat
EllNino
jojo, ale v Austrálii žila už od 15 let :) Ale jeden rok za Slovensko hrála :)
Reagovat
slacker
tech Slovenek uz zdrhlo tolik, Hingisovou pocinaje a Benciciovou konce. Nejakou odrodilou ceskou tenistku neznate (Navratilova se nepocita)?
Reagovat
janek_da
Mandlikova, Holikova
Reagovat
slacker
No dejme tomu ale mam nasledujici vyhrady:
1) nereprezentovaly za novou krajinu
2) je to z doby Ceskoslovenska a stareho rezimu
Reagovat
darek.vrana
Mandlíková za Austrálii dokonce hrála finále Hopman Cupu proti našim. Společně s Cashem prohráli s Mečířem a Sukovou. Za bolševika těch hráčů a hráček, kteří reprezentovali jinou zemi bylo víc. Kromě Navrátilové a Mandlíkové ještě třeba Strachoňová nebo Tomanová. V mužích Lendl, Pimek, ale i další. Těch hráčů s českými kořeny reprezentujících jinou zemi bylo (je) je hodně, ale hlavně chlapi - Prinosil, Krajicek, Ondruska, Bastl, Kratochvil,Pospisil, Chvojka. U žen to byla Martineková, Nejedlá, Hofmanová. České kořeny má částečně i Krajiceková...

Tady mám o tom článek:
http://tenis95.webnode.cz/news/nasi-jen-zcasti-aneb-o-tenisu-a-politice/
Reagovat
slacker
Diky
Reagovat
EllNino
Nikola Hofmanová hrála za Rakousko, nebo stále hraje, ale narodila se v Česku :)
Reagovat
janek_da
krajickova
Reagovat
George_Renel
Bencicova odnikud nezdrhla, ve Švýcarsku se narodila.
Reagovat
FulnekUltras
zdrhli její prarodiče (1968)
Reagovat
Frick
Ubožačky. Ubohá Austrálie, že není schopna si vychovat vlastni.
Reagovat
EllNino
Ubožák si možná tak ty :) Já bych rozhodně preferoval Austrálii před Slovenskem nebo Českem, dokonce bych tam jednou rád žil, pokud to bude alespoň trochu možné :)
Reagovat
Jan
Až to tady bude plné muslimů. Austrálie si je tam nepustí.
Reagovat
smazaný uživatel
Otevřu na idnesu sport (http://sport.idnes.cz/tenis.aspx), a první dva články jsou o "Hingisové pro 21. století" a o "Nové Hingisové", to jako myslí vážně? Jmenuje se Belinda Bencic, nechápu tu potřebu pořád srovnávat s hvězdami minulosti. Člověk něco dokáže a hned mu dají takovou přiblblou nálepku.
Reagovat
George_Renel
Naprostý souhlas. Ale to je současná novinařina . Útočit, nálepkovat, bulvarizovat.
Reagovat
FulnekUltras
A rádoby "senzačním" šokem přitáhnout hlavně mladšího, ještě dostatečně tvárného konzumenta...
Reagovat
smazaný uživatel
Zase nejsou streamy na debla?
Reagovat
EllNino
tak tady nejsou streamy ani na singly skoro žádné, je to v USA, takže minimální streamy, a navíc ještě společný turnaj, takže většinou vysílají mužský zápasy :) ...no Amerika
Reagovat
smazaný uživatel
Tím padem teda nemam moc v lásce Americké turnaje
Reagovat
sprchon
Z některých amerických ITF jsou lepší streamy (a taky víc zápasů) než z amerických WTA. :D Bohužel.
Reagovat
kada.tom
streamy jsou pouze z kurtů: Center, Grandstand a Stadium 3 ... debl tak bude na kamerách až v pokročilých fázích turnaje, viděl bych to tak na SF a F
Reagovat
Frick
Že i proti roku 1992 (...) je to slabý odvar...
Reagovat
smazaný uživatel
Super už 2 slovenky venku. Tak ještě ta 3. vypadne a bude to super a hlavne ať postoupí mé oblíbenkyne Vika a Venus a budu Happy. A hlavně Petro zítra musíš POJĎ
Reagovat
smazaný uživatel
Super už 2 slovenky venku. Tak ještě ta 3. vypadne a bude to super a hlavne ať postoupí mé oblíbenkyne Vika a Venus a budu Happy. A hlavně Petro zítra musíš POJĎ
Reagovat
Frick
Prý bez Sereny a Marfuši...
Reagovat
COMEON
Petra snáď obháji :)
Reagovat
slacker
Ona uz neco nekde obhajila?
Reagovat
smazaný uživatel
Teoreticky vzato loni Tokio, akorát se hrálo ve Wuhanu. :))
Reagovat
COMEON
všetko je raz po prvýkrát :)
Reagovat
smazaný uživatel
No, Petra loni obhájila SF v Pekingu, když došla až do finále ...
Reagovat
slacker
a kazdej rok obhajila prvni kolo Australia Open , ne?
Reagovat
Frick
Ne.
Reagovat
slacker
A kdy neobhajila prvni kolo?
Reagovat
Frick
Loni. Ale já mám na mysli postup z prvniho kola. Ty asi samotnou účast.
Reagovat
slacker
No kdyz se semifinalem mysli obvykle prohra v semifinale, tak se prvnim kolem mini take prohra v prvnim kole
Reagovat
slacker
slo mi jen poukazat na obsurdnost minit obhajobou cehokoliv jineho nez titulu
Reagovat
tommr
což je další dobrá zpráva pro naše elitní trio v jejich boji o letošní TM ... :)
Gavrilova si za to u mě šplhla a aspoň částečně tak odčinila vyřazení Lucky v Torontu ...
Reagovat
smazaný uživatel
#usopen women's WCs: Gibbs, Vickery, Chirico, NCAA champ Jamie Loeb, Crawford, Oceane Dodin, Mattek-Sands. Vicky Duval gets qualies WC
Reagovat
smazaný uživatel
zas po roce infromace, kdo je v Americe na ženských záchodkách. Překvapivě, skoro nebo samý Američanky.
Reagovat
kada.tom
Sára ... škoda, ale s Dariou to není žádný propadák, ta hraje poslední dobou hodně dobře, což minulý týden poznala i naše Lucka. Naštěstí Sára si minulý týden uhrála SF v Torontu, takže nemusí nijak hodně smutnit.
Reagovat
kada.tom
aaaaj ... to měl být samostatný příspěvek, sorry
Reagovat
lars
Nicole asi nic :(
Reagovat
sprchon
Vždyť je tam napsaná jako první. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Nicole bude hrát az 7.srpna v Dalianu WTA 125K. USO vůbec nemá v plánu
Reagovat
smazaný uživatel
Oprava 7.září
Reagovat
lars
a proc neuvaz. o USO?
Reagovat
smazaný uživatel
Musí doléčit kotník
Reagovat
lars
z kvetna ??
Reagovat
smazaný uživatel
Jo v Praze ji zlobil
Reagovat
smazaný uživatel
Jo v Praze ji zlobil
Reagovat
smazaný uživatel
Podle očekávání převážně domácí hráčky. Hlavně tu Louisu Chirico jim chválím. :) Ale co CiCi Bellis?
Reagovat
smazaný uživatel
Nevim, třeba dostane WC do kvaldy... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tu nepotřebuje, vždyť je 159. Jsem si myslel, že po té loňské senzaci ji tam budou chtít víc...
Reagovat
smazaný uživatel
A jo, to jsem si neuvědomila. :)
Reagovat
Frick
A co Maruš, dostane ji, jakožto vítězka loňské juniorky?
Reagovat
smazaný uživatel
Myslím, že na US Open to takhle nefunguje. V roce 2013 vyhrála juniorku Ana Konjuh a loni hrála jenom kvalifikaci...
Reagovat
Frick
Však já myslím WCQ....
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to nevím, jestli dávají. Ana Konjuh ji loni nepotřebovala...
Reagovat
tommr
a jakej by to mělo smysl? Co by Marie dělala v kvaldě na USO když se zatím nedokáže probít ani z kvaldy na ITF turnaji v Praze? :(
Reagovat
Frick
Není antukářka...
Reagovat
kada.tom
Cibulačka OUT :-))
Reagovat
smazaný uživatel
člověk by nad ní plakal :-)
Reagovat
Frick
1. Witthoeft 2. Larsson 3. Beck 4. Hercog 5. Krunic 6. Maria 7. Siniakova 8. Gasparyan 9. Mitu 10. Allertova 11. Friedsam 12. Nara 13. U.Radwanska 14. Diatchenko 15. Flipkens 16. Rodina 17. Jovanovski 18. Erakovic 19. Smitkova 20. Wickmayer 21. Kulichkova 22. Shvedova 23. Koukalova (#107)
Reagovat
tommr
ted si nejsem úplně jistej - Tashkent se letos hraje souběžně s Wuhanem?
Reagovat
Frick
Jo, hraje. No a holky by mohly mít slušnou šanci tam něco uhrát. Dokonce by třeba mohly myslet i na metu nejvyšší...
Reagovat
tommr
jj bylo by už na čase, aby nějakej titul získaly i jiný český hráčky než naše elitní trojka a v Tashkentu k tomu budou mít ideální příležitost ...
Reagovat
smazaný uživatel
Tipnul bych Krunic nebo Gasparyan. Ale Allertová se Siniakovou by něco uhrát mohly.
Reagovat
smazaný uživatel
Katka loni v Taškentu získala svůj první deblový WTA titul, takže letos to vidím jasně... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak možný to je :) Vlastně když si ten startlist přečtu, tak tam kromě Terezy a Kláry může vyhrát asi kdokoli.
Reagovat
smazaný uživatel
Klára bude po triumfu na USO ve formě, nepodceňovala bych ji. ;D
Reagovat
smazaný uživatel
Je fakt, že kdyby Klára zvládla 1. kolo USO, tak jí to může tak nastartovat, že se může stát cokoli (včetně toho, že jí Serena za stavu 6-0 5-0 skrečne finále).
Reagovat
bIbec
Chudák Karlička. Potřebovala by si co nejdříve zahrát proti naší Petře, aby si zase zvedla sebevědomí.
Reagovat
lars
neblabol. Zadny chudak, kdyz je 4. v race do Singapuru
Reagovat
tommr
ta by se nebejt Petry snad ani nedostala do top-20 ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Ha, ha :-p
Reagovat
kada.tom
Sára ubojovala 2. set, kéž by urvala i ten rozhodující. Forza !!
Reagovat
tommr
a já doufám v pravej opak a v další vypadnutí favoritky. Škoda jen, že tak zajímavej zápas není někde na streamu ...
Reagovat
kada.tom
a tak Sára není žádná divoká favoritka, to že je nasazená je sice pěkný, ale přiznejme si, že to její SF v Torontu bylo spíš dílem náhody, jinak na betonech od Sáry nic moc, bohužel ... takže i když vypadne, a jakože asi jo, tak to zase tak velká věc nebude, řekl bych
Reagovat
tommr
Errani je nebezpečná na každým povrchu. Mě její vyřazení hodně potěšilo ... :)
Reagovat
slacker
Tvoje vyrazeni by taky potesilo
Reagovat
tommr
ty si opravdu neuvěřitelně otravný hovado ... :(
Reagovat
slacker
Okamzite se omluv. A nauc se pokorne snaset stejny pristup jaky aplikujes na hracky
Reagovat
tommr
zalez tam kam patříš tj. do pr.dele a neotravuj ty demente ... :(
Reagovat
slacker
Ne tohle za omluvu rozhodne nepovazuji. Znova a lepe.
Reagovat
VlS
ty to taky teď rychtuješ jak prase bránku. Asi se holky soupeřící o postup na TM dohodly, že když buchne jedna, tak všechny :-))
Reagovat
slacker
Ja doufam ze to aspon 2 z nasich trech vytecnic narusi
Reagovat
COMEON
Kiki, Sloane sú už v ďalšom kole. Z prebiehajúcich zápasov by to mohli do víťazného konca dotiahnuť aj Daria a Domi, aj keď druhej spomenutej až tak veľmi neverím.
Reagovat
kada.tom
Sloane pěkný výkon dneska, ten poslední míček byla tak dobrej :-D
Karel tak opět končí velmi brzy :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Jmenuje se Carla ne Karel ...
Reagovat
COMEON
9 es , podanie jej dnes šlo veľmi dobre.
Snáď ju v Race predbehne zopár hráčok :)
Reagovat
COMEON
6:1 4:2
come on!
Reagovat
COMEON
teraz už len dopodávať
Reagovat
COMEON
Je to tam :)
Reagovat
kada.tom
Dneska fandím Mladenovic !!!
A vypadá to dobře :-)
Reagovat
sprchon
-1
Reagovat
sprchon
To nemá s fandovstvím nic společného.
Reagovat
kada.tom
ale ano, fandím dnes Mladenovic, aby porazila Hantuchovou ...
Reagovat
sprchon
-2000

A už mě to nebaví, limitně se to blíží k nekonečnu. :(
Reagovat
COMEON
:D
Reagovat
COMEON
som sám zo seba prekvapený ale tiež fandim Kiki proti Danke
Reagovat
smazaný uživatel
Souhlasím se sprchonem. :D
Reagovat
blixa
Španělky zdá se Amerika nebaví ;-)
Reagovat
sprchon
A Slovenky to taky přejde, si myslím... Že všechny čtyři dneska prohrajou.
Reagovat
kada.tom
doufejme v to :-)
Reagovat
smazaný uživatel
-1
Reagovat
kada.tom
-1
Reagovat
blixa
Ty seš prostě vůl ;-)
Reagovat
sprchon
+1 :D
Reagovat
sprchon
Zrovna dneska proti všem hrajou hráčky, kterým přeju, ale postup AKS nebo Belindy bych bral.
Reagovat
kada.tom
jo, tak vy tu berete Bencic jako Čobolku, no ... tak v tomto zápase mě potěší výpadek Kerber i Bencic, takže je mi to fuk, která vypadne/postoupí, protože budu každopádně spokojen :-)
Reagovat
sprchon
-1000
V celkovém součtu něco kolem -1696.
Reagovat
smazaný uživatel
-nekonečno ....
Reagovat
kada.tom
:-D
Reagovat
sprchon
Správně, já jsem byl příliš mírný. :) :D
Reagovat
tommr
vypadnutí obou Španělek je skvělá zpráva pro naše holky, kterým tak zase o něco stouply šance na TM. Chtělo by to ale, aby už taky zabraly a nespoléhaly jen na přízen osudu ... :)
Reagovat
misa
chystají v Cincinnati asi podobné představení jako v Torontu.
Reagovat
kada.tom
vypadá to tak, Karel schytal v 1. setu debakl a Sára ho schytá taky
Reagovat
sprchon
Tak s tím jsem počítal a vůbec mi to nevadí. ;)
Reagovat
kada.tom
tak u Sáry bych chtěl, aby to otočila, ale moc tomu nevěřím ... a u Sloane budu rád, když Sloane vyhraje a zároveň mi udělá velikou radost, když Karel vypadne :-)
Reagovat
COMEON
Sloane dnes ide dalej :) musi
Reagovat
tommr
doufám, že naše holky v Cincinnati konečně zaberou a toho zaváhání favoritek využijou. Lucka i Karolína ted mají jedinečnou šanci trochu odskočit svejm největším soupeřkám ... :)
Reagovat
FulnekUltras
Spíš obrovská vyrovnanost současné cca top padesátky hráček (ještě umocněná stále nenápadně se zpomalujícími povrchy), o čemž svědčí i výsledky dalších zápasů včetně vyřazení Garbine či Timey. Holt pořád víc a víc bude vedle nezbytné fyzické kondice a umu ;) rozhodovat psychická odolnost a příslovečné "srdíčko"...
Zároveň je vidět, že nic není nikdy předem ztraceno ani pro naše holky a brzy se můžeme dočkat dalších zajímavých výsledků opět i od nich. Hlavně neházet předčasně flintu do cinci a neodepisovat "staré známé pro nové"... ;)
Reagovat
sprchon
A zrovna v Torontu a Cincinnati je prý nejrychlejší povrch. Třeba se náš elitní trojlístek v Cinci chytne. ;)
Reagovat
FulnekUltras
Už by bylo na čase téhle lokalitě z českého pohledu ubrat na strašidelnosti... ;)
Reagovat
blixa
V Torontu jo, ale v Cinci snad nic moc, pokud se pamatuju.
Reagovat
sprchon
Nojo, ono se to fakt asi zpomaluje... Já mám v PC z tohoto webu uloženej obrázek, kde je u Rogers Cup a u Cincinnati napsáno Category 5: Fast, kdežto na netu už to mají přepsané na Category 4: Medium-Fast.

https://www.perfect-tennis.com/tennis-court-surfaces-and-court-speeds/
Reagovat
misa
Podle té tabulky by ale Wimbledon měl být pomalejší než AO a USO.
Reagovat
FulnekUltras
ale zase je tam výrazně nižší odskok, což správně vyladěným ranařkám pomáhá...
Reagovat
misa
Pokud by byla ve Wimbledonu tráva devadesátých let, měla by už Petra 4-5 talířů.
Reagovat
sprchon
Tak dneska takhle? :)
Angie bude čarovat a Belinda bude jen nechápavě zírat. :D

https://twitter.com/WTAreactions/status/630528967896899585

https://twitter.com/WTAreactions/status/633006367142477824
Reagovat
janek_da
:))

dívej na ten hrozivý cop
http://www.espn.co.uk/PICTURES/CMS/42600/42679.jpg
Reagovat
blixa
Ten píše !!! :D
Reagovat
sprchon
Dokonce lepší než má Nastěnka. :)

http://dalje.com/slike/slike_3/r1/g2011/m05/ox281267498754070732.jpg
Reagovat
blixa
Tak tak. A o pauzách bude ještě Angie nenápadně píchat špendlíčkem do malé hadrové panenky ;-) :D
Reagovat
sprchon
To už snad nebude potřeba. :D
Reagovat
tommr
http://www.wtatennis.com/news/article/4940247/title/the-2015-season-by-the-numbers

Petra Kvitová přepustila vedení v třísetových zápasech CSN ...

Lucka Šafarová je nechtěnou "přebornicí" na TB ...

Karolína Plíšková se přetahuje se Serenou o primát v počtu es ...
Reagovat
sprchon
Karolína Plíšková se přetahuje se Serenou o opici v počtu es...
Reagovat
slacker
O opici?
Reagovat
sprchon
O poloopici nebo o vyššího primáta.
Reagovat
FulnekUltras
pozor na korektnost... ;)
Reagovat
kada.tom
Nevím, jestli to tu už někde proběhlo, ale Lucka Š. bude hrát příští týden v New Havenu, svítí u ní WC.

http://www.ctopen.org/Players/?intloc=headernav
Reagovat
lars
i Mugu tam ma svoje WC :))
Reagovat
sprchon
Takže kdyby holky chytly do prvního kola nějakou běhavku, tak v pohodě. :)
Reagovat
kada.tom
ta mě nezajímá
Reagovat
tommr
takže naše holky nastoupí v NH v plný síle. Lucka zřejmě počítá s tím, že v Cincinnati neuspěje a jistí se ...
Jinak letos je startovní listina v NH pěkně nabitá a body se tam nebudou získávat lehko - startuje tam 12 hráček z první dvacítky ...
Reagovat
sprchon
Lucka počítá s tím, že neuspěje. :D :D :D To určitě.
Reagovat
tommr
no všechno nasvědčuje tomu, že Lucka v Cincinnati skončí ještě dřív než v Torontu - hned na úvod má Vandeweghovou se kterou si nedokázala poradit ve Wimbledonu a kdyby náhodou to první kolo přežila tak jí čeká bud Bencicová nebo Kerberová, který ted hrajou v životní formě ...
Reagovat
sprchon
Já doufám, že to Vandeweghe vrátí. Do druhého kola má pak hodně těžkou soupeřku, ale přece do toho Lucka nepůjde předem poražená. :)
Reagovat
tommr
předem poražená určitě ne, ale při tak těžkým losu musí počítat i s tím, že asi neuspěje. New Haven je proto taková pojistka, aby měla před USO něco odehráno ...
Reagovat
sprchon
Hraje debla, takže zápasy má. A pokud si chce udržet stávající pozici v singlu, tak má hráčky jako Vandeweghe nebo i Bencic/Kerber porážet.
Reagovat
tommr
debl singlový zápasy úplně nahradit nemůže ...
Jinak s tebou samozřejmě souhlasím, že hráčka jako je Lucka by měla soupeřky jako je Vandeweghe jasně porážet a neměla by se bát ani Kerberový/Bencicový, ale poslední dobou se jí bohužel v singlu nedaří tak jak bychom si přáli a těžko předpokládat, že by se to zrovna v Cincinnati mělo náhle obrátit k lepšímu ...
Reagovat
makro99
a kdy se dá předpokládat, že se něco náhle změní k lepšímu?
a speciálně u Lucky to tak je, že se najednou výsledkově chytne - Wimbledon 2014 se s její travnatou bilancí dal očekávat? nebo Paříž 2015 po letošní nevýrazné antukové sezóně? Sorry, ale tohleto je fakt klišé...
Reagovat
lars
tak Kerber je v race pred Luckou
Reagovat
misa
Lucka nemůže skončit v Cincinnati dřív než v Torontu, protože v Kanadě prohrála ve 2. kole. Uvažuju teď samozřejmě jen nad singlem.
Reagovat
lars
ale muze . kdyz neuhraje ani set :((
Reagovat
slacker
To fakt nemuze i kdyby v Torontu postoupila do finale, protoze cas plyne linearne. :-D
Reagovat
sprchon
A jakou má směrnici? :D A neříkej, že kladnou, to vím taky.
Reagovat
VlS
Pouze při nízkých rychlostech, třeba bude hrát opravdu rychle a dokáže se v čase vrátit.
Reagovat
slacker
Ve star treku se bezne cestuje warpem a zatim se do minulosti dostvali jen casovou brazdou
Reagovat
tommr
nechci to přivolávat, ale zápas s Vandeweghe může pro Lucku skončit podstatně rychleji a hůř než zápas s Gavrilovovou ...
Reagovat
misa
Prohrát 2-6, 3-6 je možná lepší než 6-4, 5-7, 5-7. Na té tvé poznámce k wc pro Lucku do New Havenu něco je. Š. určitě není hráčka, která by oplývala sebevědomím.
Reagovat
makro99
já zase myslím, že to není až tak špatnej los - Lucce letos moc nejdou právě ty turnaje, kde se jaksi čeká, že by mohla (Austrálie, Indian Wells-Miami..); takže role papírově těžkýho losu nemusí být špatná; Vandeweghe servis je nejúčinnější na trávě a i tam to bylo o fous a ze všeho nejvíc o jakési Lucčiné mentální únavě; a to 3. kolo - Kerber - Benčič - to je úplně skvělá výzva si konečně uvolněně zahrát...
Reagovat
misa
Bencic prohraje s Kerber, která ztroskotá na Flavii :-)
Reagovat
makro99
A herní styl Flavie, to je pro Lucku úplné požehnání... H2H 5:1 :)
Reagovat
misa
A brání tomu jen maličkost: porazit Coco :)
Reagovat
slacker
Co?
Reagovat
bIbec
Lucka postoupí v Cincinnati do semifinále. Má ve čtvrtince samý nemehla .-)
Reagovat
blixa
V semi má nemehlo největší, finále dá. Tam ji ovšem vymete Kája ;-)
Reagovat
sprchon
Hlavně má konečně Roba. :D
Reagovat
slacker
Zadne nove video (snad) nespachali, takze by to mohlo byt dobre
Reagovat
sprchon
Taky doufám, že video tentokrát nebude. :D
Reagovat
lars
Halep se mozna odhlasi
Reagovat
misa
Lucie se vrací do New Havenu po třech letech. Naposledy prohrála ve čtvrtfinále s Petrou Kvitovou.
Reagovat
dadaft
bože bože,
to se zas v Cinci dějou věci!
Samantha out, Bára out z mečbolů,,,,,,,,,,,,,,,,,, a Yarka porazí Garbine. ))

mimochodem, teď jsem koukl na WTA Calendar 2015
http://www.wtatennis.com/SEWTATour-Archive/Archive/AboutTheTour/TourCalendar_2015.pdf
a jsem z toho trošku zmatený ,,,,,,,,,,,,,, letos jsou v Tokyu dva ženské turnaje ???????????????
hned po USO Japan Women´s Tennis Open (kategorie International) a týden nato Toray Pan Pacific?
Reagovat
kada.tom
ano, to první Tokyo je náhrada za Ósaku
Reagovat
smazaný uživatel
Tohle je podle mě horší kolaps než u holek minulý týden. Lucka prostě nezvládla servis do zápasu, to se může stát, Kája nejspíš odešla fyzicky.

Jinak Bára měla loni TB 13:1, letos zatím 3:9, tady asi bude něco špatně...
Reagovat
slacker
Chystejte ji "veselku" s Tommrem.
Reagovat
tommr
a to má bejt jako vtipný ty demente?
Reagovat
slacker
ne, to ma byt strasny utrpeni
Reagovat
tommr
strašný utrpení je neustále číst ty tvoje dementní bláboly. Nechceš se už na to vykašlat ty ubožáku? :(
Reagovat
slacker
Az ti praskne cevka
Reagovat
tommr
nedělej si planý naděje. Takový dementní hovado jako si ty mě rozhodit nemůže ...
Reagovat
slacker
Takhle nerozhozeny clovek rozhodne nepise.
Reagovat
Lunej..
nechcete toho uz vy dva nechat? :)
Reagovat
slacker
Ja toho necham, az se on verejne omluvi a zaplati mi tucne bolestne.
Reagovat
sprchon
Loni jsme Báře říkali "tiebreaková královna". Letos je to hrůza. :(
Reagovat
Lunej..
Njn., tak má teď horší období, stane se. Vždyť je to jen sport. :)
Reagovat
lars
Ale 14.160 dolarů fuc :)
Reagovat
janek_da
tos měl jistit
Reagovat
lars
fuc na premiich pro Baru :)
Reagovat
VlS
Díval jsem se 2x, mě teda z konta neubylo nic
Reagovat
smazaný uživatel
Kraus? ;-)
Reagovat
kada.tom
Šílenost ...
Reagovat
sprchon
Včera se teda nepovedlo vůbec nic...
Všechny hráčky, kterým jsem fandil nebo aspoň přál, tak prohrály.

Začalo to Anou Konjuh. Proti antukářce Knapp jsem jí fakt věřil, ale ve druhém setu už Ana úplně odpadla.
Pak Bára, to bylo její nejhorší utkání, co jsem kdy podle čísel sledoval. Ve druhém setu z 5:3 a při svém podání tří mečbolů v řadě prohrála 5:7 a ve třetím z 5:1 na 6:7, kdy měla ještě jeden mečbol. Řekl bych, že se Bára nedoplatí. :) Těžko říct, jestli je za tím ten kotník nebo něco jiného.
Dál jsem přál Sam, která vypadala, že otáčí, ale nakonec ve třetím setu ztratila break a prohrála z vedení 4:2 na 5:7.
Čekal jsem, že Garbine bude mít s Jarkou problémy, ale doufal jsem, že to Garbine urve. Jarka byla ale v důležitých momentech nekompromisní, fakt hrála dobře...
Lucka Hradecká druhý set vybojovala, ale pak ve třetím podobně jako Ana Konjuh totálně odpadla.
No a pak ještě Julča a Alizé...

Jediné pozitivum je, že vypadla Timea, jakožto přímá konkurentka našich holek v boji o TM a Venus, která konečně zase vyhrála.
Reagovat
sprchon
Dnešek bude jistě lepší, protože mi postoupí jedna z dvojice Angie/Belinda, dohromady Bengie. :) A bude to na kamerách.

Dál Aga vs Ana Karolina. Obě mám rád tak nějak stejně a bude to taktéž na kamerách, takže se těším.

Dál bude hodně zajímavý souboj Venus s Anou, ale to je až úplně poslední zápas dne. Mohlo by zapršet, aby se to nestihlo rozehrát a muselo se to odložit na zítra na nějakej rozumnej čas. :D

Ale ta Bára mě štve. Byl to vyhranej zápas, dokonce dvakrát. :( Přál jsem si zápas s Mashou a místo Báry teď vidím na livesportu Varvaru...
Reagovat
Lunej..
Hm, to je teda probuzení, obě moje oblíbenkyně v háji, komu mám fandit? Dneska mě žádný zápas holek neláká, spíš se podívám na neoblíbeného Nicka s Ríšou a počkám si na Tomáše, jestli bude na co koukat teda. :)
Reagovat
janek_da
Zápas, který vyhrála hráčka, co ve 2 setech měla kurz na výhru 100. To je elita Cvokhausenu.
Reagovat
smazaný uživatel
pryyy elita ;D)
...a Varvare nelze jen nez pogratulovat;D)
Reagovat
slacker
.. a Bare nelze nic nez zanadavat
Reagovat
Lunej..
Ty taky nic jinýho neumíš, takže u tebe nic novýho. :)
Reagovat
smazaný uživatel
tak ja si myslim, ze ta Baruna si na tohle vystaci vpoho sama...;P
Reagovat
dadaft
to rád slyším, že hrála Yarka dobře. ))))
ona když hraje dobře, tak je to paráda a pokoukáníčko.
škoda, že víc nevyhrává,,,,,,,,,,,,,,
Reagovat
blixa
Hmm, ale nemusela by zrovna porážet koťátko moje :(( No jo, vyrovnanost není zrovna silnou stránkou Garbine, proto se pořád plácala okolo 20tého místa. Třeba má odpočinkové období a schovává si to na USO ;-)
Reagovat
slacker
az na Turnaj Elite
Reagovat
Lunej..
Prokletí účasti ve finále Wimblu :D
Reagovat
lars
vzdyt jede podle modu "porazene finalistky wimblu " :)
Reagovat
blixa
Nestraš !!!
Reagovat
sprchon
To snad ne. :D :)
Reagovat
janek_da
Včera byl Cvokhausen rozjetý, rozmašíroval všechny. Uvidíme jestli nepřijde dneska kocovina u Karličky, Angie

,,,.,,.

I když Angie už je u mě hlavně za zásluhy.
Reagovat
blixa
Co jim to teď dáváte za prášky , pane docente ??? Že vy jste zase zkombinoval ty růžový s těma zelenejma ???!!!
Reagovat
janek_da
Všechno je to čistě záležitost sebeuvědomování si sebe. Autogení trenink, trestání tenisty tenistou, kondiciogramy, a tak podobně
Reagovat
janek_da
ps:
u Varvary obzvlášť dobře zabírá autogen
u Monči P. zase omývání studenou vodou
Reagovat
smazaný uživatel
:D)
Reagovat
janek_da
https://twitter.com/WTAreactions/status/629497011478335488
Reagovat
sprchon
:D :D
Reagovat
tomas.skricek
Vím že to nesouvisí s témto článkem, ale nevím kde se zeptat.
Prosím, jak je to s Federerem? Vloni byl druhý, letos chyběl a odečetlo se mu 1000 bodů? Proč ne jen 600?
Reagovat
Stan_Borowitz
Trest za slabou éru...
Reagovat
taffer
Loni bylo Cincy do 17.8., letos je to díky prodloužení travnaté části o týden posunuto, čili celých těch 1000 b. za vítězství v Cincy se mu k 17.8.15 už odečetlo a v tomto týdnu loni nic nehrál, takže mu nemůže nic "zůstat". Alespoň tak to chápu já.
Reagovat
vendulkabendulka
Bara tomu jeste ted neveri. Neskutecne pro***** zapas.
Reagovat
Vojtiik
to musel být boží slovník :D
Reagovat
George_Renel
Co se dala do kupy s Krausem, tak to jde od deseti k pěti.
Reagovat
lars
jako od 10 UE k 5 UE za set ? :))
Reagovat
Stan_Borowitz
A pak že se o úspěších našich hráček málo píše...
Reagovat
rosm
Bych necekal, ze nase hracka prohraje jinak nez takto uz...
Reagovat
Frick
článek přímo...
Reagovat
FulnekUltras
s vítězným výsledkem... ;o
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist