Kvitová proti domácí Rogersové nevyužila čtyři mečboly a maratonské osmifinále prohrála

6. 9. 2020, 20:45
Aktuality 337
US OPEN - Petra Kvitová na US Open ze čtyř mečbolů prohrála více než dvouapůlhodinovou bitvu s domácí Shelby Rogersovou, počtvrté na americkém grandslamu končí v osmifinále a nevyrovná své čtvrtfinálové maximum z let 2015 a 2017. Rogersová, která si své jediné předchozí grandslamové čtvrtfinále zahrála na French Open 2016, po cestě do nějž vyřadila právě Kvitovou, bude o první grandslamové semifinále v kariéře bojovat s Naomi Ósakaovou.
Petra Kvitová (© AFP)

Petra Kvitová letos hrála svůj sedmý turnaj a pouze na přípravné akci právě ve Flushing Meadows nedokázala postoupit do závěrečných kol, za což možná mohl i fakt, že se během koronavirové pauzy znovu trápila s levým předloktím a nemohla nastoupit hned k několika exhibičním zápasům.

Zatímco na generálce v dějišti US Open ztroskotala hned na krajance Marii Bouzkové, na obvykle závěrečném grandslamu sezony, který se letos poprvé v historii koná bez diváků a kvůli pandemii koronaviru za velmi přísných hygienických pravidel, předváděla úplně jiný tenis. V úvodních kolech neztratila jediný set, pošesté v New Yorku prošla do druhého týdne a při absenci šesti hráček elitní desítky zdárně potvrzovala roli jedné z největších favoritek.

Jenže své čtvrtfinálové maximum z let 2015 a 2017 nevyrovnala. V letošním osmifinále po čtyřech nevyužitých mečbolech prohrála 6-7(5) 6-3 6-7(6) více než dvouapůlhodinovou bitvu s domácí Shelby Rogersovou, které tak nedokázala oplatit čtyři roky starou porážku z French Open, kde od Američanky schytala dva "kanáry".

Jako první ztratila servis Kvitová, okamžitě si jej však vzala zpět a otočila skóre na 5-4. To domácí hráčku vůbec nerozhodilo, rozhodnout musel tie-break. V něm Kvitová prohrávala o dva minibrejky, ale zvládla srovnat na 5-5, nicméně další dva balony patřily domácí naději, jež set zakončila vítězným úderem z forhendu.

Jak se Rogersová oklepala ze ztráty vedení v úvodní sadě, tak se Kvitová nenechala nahlodat ztraceným úvodním dějstvím. Ve druhém setu sice musela likvidovat další dva brejkboly, ale po nich získala převahu a i díky parádnímu poměru vítězných úderů a nevynucených chyb (20-7) stav utkání srovnala.

Do rozhodujícího dějství Kvitová nevstoupila vůbec dobře, hned si prohrála servis a Američanka brejk potvrdila. Česká favoritka však otočila na 3-2 a poté si hráčky dlouho držely podání. První tři mečboly měla Kvitová za stavu 5-4, Rogersová se ovšem nerozklepala, skvělou hrou ve všech třech případech Kvitovou donutila k chybě a všechny tři hrozby zlikvidovala.

Dramatické osmifinále musela po dvou a půl hodinách rozklíčovat další zkrácená hra. V té se Kvitová dostala do vedení 5-3, ale neudržela jej. Přesto přišel další mečbol, ten však dvojnásobná wimbledonská šampionka zahodila dvojchybou. Následně se k mečbolu dostala Rogersová a hned svou první šanci na ukončení zápasu po dlouhém returnu Kvitové proměnila.

Pro Kvitovou je US Open stále nejméně úspěšným ze všech čtyř grandslamů a jediným, na kterém se nedokázala dostat dále než do čtvrtfinále. Český prapor tak letos ve Flushing Meadows nese už jen Karolína Muchová. Jedinou přeživší z nasazených Češek zítra čeká souboj s letos v New Yorku neporaženou Viktorií Azarenkovou.

Bývalá 48. hráčka světa Rogersová do letošní sezony vstoupila až coby 174. tenistka světového pořadí a marně hledala formu po předloňské operaci kolene. Po únorovém triumfu na domácí akci ITF v Midlandu přišla více než pětiměsíční koronavirová pauza, během níž 27letá Američanka výrazně zapracovala na své fyzické kondici.

To se jí nakonec vyplatilo a v úterý ji čeká druhé grandslamové čtvrtfinále v kariéře (French Open 2016), první na domácí půdě. O první semifinále na podnicích velké čtyřky se utká s Naomi Ósakaovou. S bývalou světovou jedničkou v předchozích třech soubojích neztratila jediný set, poslední se však uskutečnil před třemi lety na jaře.

Ósakaová si i popáté poradila s Anett Kontaveitovou. Zatímco před necelými dvěma týdny ve Flushing Meadows v rámci generálky Western & Southern Open, kde kvůli zranění nenastoupila k finále, proti Estonce potřebovala tři sety, v dnešním osmifinále US Open své soupeřce nenabídla jediný brejkbol a zvítězila 6-3 6-4.

Ósakaová v duelu s turnajovou čtrnáctkou prohrála při svém podání jen devět výměn. Za stavu 5:4 ve druhém setu využila šestý mečbol. "Bylo to výborné, jeden z mých nejlepších zápasů letošní krátké sezony," pochvalovala si.

Dvaadvacetiletá Japonka obě předchozí grandslamová čtvrtfinále přetavila v triumf (US Open 2018, Australian Open 2019).

Druhou čtvrtfinálovou dvojici horní poloviny pavouka na začátku dnešního programu utvořily Jennifer Bradyová a Julia Putincevová.


Ve čtyřhře už české barvy dohrály
Neporazitelnost Květy Peschkeové a Demi Schuursové po restartu sezony skončila. Nasazené čtyřky ve čtvrtfinále US Open prohrály 4-6 2-6 s ruskou dvojicí Anna Blinkovová, Veronika Kuděrmetovová a osmé vítězství v řadě nepřidaly.

Rusky, které v předchozím kole vyřadily Kateřinu Siniakovou s Němkou Friedsamovou, se tak postaraly o konec českých barev v deblové soutěži. Na turnaji startovala ještě Lucie Hradecká, po boku Slovinky Klepačové skončila ve druhém kole.

Pětačtyřicetiletá Peschkeová a Schuursová vyhrály minulý týden v New Yorku generálku na US Open a česká tenistka získala 35. triumf. Na americkém grandslamu se ale potřetí v kariéře do semifinále nedostala.

Čtvrtfinále přitom Peschkeová se Schuursovou rozjely dobře a vedly 3-0 a 4-1. Poté ale ztratily pět her v řadě. Ve druhém setu ještě stihly reagovat na ztrátu servisu ve třetí hře, ale od stavu 2-2 už sbíraly gamy pouze soupeřky.

Vítězka Wimbledonu z roku 2011 a někdejší světová jednička Peschkeová se na US Open dostala ve čtyřhře nejdále do semifinále v letech 2006 a 2007.

• US OPEN •
New York, USA, tv. povrch, 53.402.000 dolarů
nedělní výsledky (6. 9. 2020)
• Dvouhra ženy - osmifinále •
Rogersová (USA) - Kvitová (6-ČR) 7-6(5) 3-6 7-6(6)
Ósakaová (4-Jap.) - Kontaveitová (14-Est.) 6-3 6-4
Putincevová (23-Kaz.) - Martičová (8-Chorv.) 6-3 2-6 6-4
Bradyová (28-USA) - Kerberová (17-Něm.) 6-1 6-4
• Čtyřhra ženy - čtvrtfinále •
Blinkovová/Kuděrmetovová (Rus.) - Peschkeová/Schuursová (4-ČR/Niz.) 6-4 6-2
Ondřej Jirásek, TenisPortal.cz, ČTK, Luboš Zabloudil

Komentáře

337
Přidat komentář
lvicek
Jezis Peti, ja jsem si malem ukousala obe ruce, mackala prsty, malem me trefilo a pak takovydle konec :/. Ach jo. A to teda fakt nemam pocit, ze by Petu Rogers nejak prejela. V tom prvnim tiebreaku si jen tak pinkala nekam na kriz a cekala, az to Peta prepali do outu. :( Jako fakt pitoma prohra, ale muze si za ni Peta sama, to se neda nic delat :(.
Reagovat
annah
Tak nějak mi to připomíná loňské finále Wimbledonu mezi muži.... :-(((( To bylo taky něco strašného.
Reagovat
Fandina
Také mně to připomnělo, bohužel. smile
Reagovat
smazaný uživatel
bože, Petry je mi líto, ale bojovala a za výkon se nemusí stydět. Letošní US se však děsivě blíží k tomu nejhoršímu scénáři - finále Naomi vs. Serena-
to je to nejhorší, co nás může potkat. Takže, je mi jedno, že tam naše holky nebudou, jen ať někdo sundá ty dvě.Jenže kdo, když ne Petra???!!!..
Reagovat
annah
Myslím, že talíř zvedne nad hlavu právě Naomi. Nesundá ji nikdo.
Reagovat
tommr
přál bych si aby to byla Muška, ale to je samozřejmě čirá utopie. Reálnou šanci mají jen Azarenka a Kenin ...
Reagovat
baba
bože, Petry je mi líto, ale bojovala a za výkon se nemusí stydět. Letošní US se však děsivě blíží k tomu nejhoršímu scénáři - finále Naomi vs. Serena-
to je to nejhorší, co nás může potkat. Takže, je mi jedno, že tam naše holky nebudou, jen ať někdo sundá ty dvě.Jenže kdo, když ne Petra???!!!..
Reagovat
Krisboy
Škoda třetího mečbolu za stavu 5:4. Tam zahrála Petra blbě, ten přechod na síť byl hodně nepřipravenej. Ostatní MB odvrátila Rogers buď dobrým servisem nebo agresivní hrou. Viděl jsem jenom kousky, ale byl to pěknej zápas od obou. Shelby gratuluju, vybojovala si to.
Za predvedenou hru a nasazení patří Petře pochvala, Karolíně kopanec do prdele.
Tak to holt musí vyhrát Muška.
Reagovat
lvicek
No skoda je taky toho matchballu, na kterej dala dvojchybu :/.
Reagovat
Krisboy
Ten už jsem (naštěstí) neviděl. Po těch třech MB jsem to za stavu 5-5 vzdal...škoda, ale je to bojovnice.

smilesmilesmile
Reagovat
Krisboy
Jinak ten přechod na síť mi připomněl Rogerův MB loni ve Wimblu, taky se hnal na síť po nepříliš kvalitním úderu a Srdíčko to nemilosrdně využil a potrestal. Nedáš - dostaneš. Tak to holt ve sportu chodí.
Reagovat
vojta91
Bude dnes v Lounech ohnostroj?
Reagovat
Fransoas
Hodně hořká prohra.Těžko se to dá komentovat.Přes velkou snahu se to Petře nepodařllo.Američance vycházel lépe servis a současně i mezihra.V závěru třetího setu měla pevnější nervy americká bestie.Bohužel se opakovala situace jako před čtyřmi lety,ale bez dvou"kanárů".
Reagovat
FulnekUltras
Peťa se nemá za co stydět. Bylo to zcela vyrovnané a kurewsky těsné. Před námi RG.
Reagovat
Drzymalski
smile Zatím nejlepší zápas turnaje. Myslím co do dramatičnosti, ale místy i tenisově. Petra hraje famózně když všechno klape. Čelenka neškrtí, vítr nefouká, soupeřka neprudí a Vaněk se tváří jako mandarin...stačí ovšem nějaká drobnost a naše Lvice se rozloží. Tak tomu bylo při MB. Někdo by už Petře měl poradit, ať po každé vydařené kouli neječí jako Viktorka. Jednak je to protivné a druhak... Přesné číslo neznám, ale bývá pravidlem, že v drtivé většině následný fiftýn projede.
Reagovat
Marduch
Já na WTA téměř nekoukám, takže mě to Petřino časté vřeštění nemile překvapilo, takhle často to dělá každý zápas? Až mi přišlo, že soupeřka jí následně oplácela stejnou mincí, ale viděl jsem jen poslední set..
Reagovat
FulnekUltras
musely si holky tu chybějící diváckou kulisu nějak nahradit - petrodaktyl někdy vyjde, někdy ne, nedělal bych z toho vědu - zvlášť ve srovnání s řevem jiných smile
Reagovat
lvicek
Ona aspon jeci az po vymene, a ne jak opravdu mnoho dalsich behem vymen, takze to je mnohem prijatelnejsi!
Reagovat
annah
Přesně tak. Mnohé ječí při každém úderu - třeba Halepka nebo Azarenka. Mistryně světa v ječení byla Šarapka. To jsem kolikrát vypínala zvuk.
Reagovat
Marduch
To je ale něco jiného.. Po důležité výměně, kterou vyhraješ, tím soupeři ještě "naložíš". Jako dvakrát, třikrát za set si zavřeštět a nahecovat se do dalšího průběhu, si myslim, že je v rámci zápasu přirozené, ale pomalu každý druhý fifteen v momentech, když bitva spěje do finále?
Reagovat
lvicek
No prave. Po vyhranem mici se hodne hracu nejak povzbuzuje, nekteri zatinaji pest, nekteri pumpuji rukou, nekteri to delaji smerem k souperi, takze to tak trochu vypada jako vyhrozovani, nekteri volaji come on, let's go nebo tak neco. Peta si holt zarve pojd. Ale je to az po odehrane vymene. Zatimco dalsi rvou primo do vymen, do uderu, delaji hrozne skreky a to je podle me mnohem horsi jak pro divaky, tak i pro protihrace, musi to strasne rusit. Peta to vetsinou nedela moc casto, akorat vcerejsi koncovku nemuzu komentovat, protoze jsem to mela kvuli prckovi pusteny na mobilu bez zvuku (pokoukani celkem k prdu, ale nervy byly stejne...). Jo a Rogers tam taky parkrat neco vykrikovala po vyhranem mici.
Reagovat
mardoko
Další infarktový zápas, Muška to včera dala, Petra bohužel ne. Byl to herně kvalitní zápas, Rogers rozhodně nehrála jako téměř 100 hráčka světa, s tímto výkonem by v top 20 klidně mohla být. Petra hrála dobře, ale nevyvarovala se chyb při rozhodujících míčích. Naopak Rogers na mečboly zahrála výborně. Tak doufám, že se nevytáhla jen na Petru. Každopádně je to škoda, zde se ten grandslam dál udělat.
Reagovat
FulnekUltras
pokud Shelby přejde další kolo, nebudu nasraný už vůbec smile
Reagovat
paddy
myslím, že s Kontaveit prohraje smile
Reagovat
FulnekUltras
tak to bych taky skousnul smilesmile
Reagovat
SpacialRecognition
Shelby sotva nakoukla do stovky a ničeho extra nedosáhla, to ano, ale to je kvůli tomu, že je prakticky neustále zraněná.
Talentem průměrná hráčka není.
Reagovat
tommr
talentovanejch holek co se neprosadily kvůli zraněním jsou mraky. Rogers prostě i z důvodů těch herních pauz nemá takovou výkonnost aby mohla hrát s Petrou vyrovnanej zápas nebo jí dokonce porazit. Pokud k tomu dojde tak je to selhání Petry. A je to o to horší, že se to stalo už podruhý a Petra se z předchozího selhání nedokázala poučit ...
Reagovat
FulnekUltras
jinak se teď hraje taky cybertennis - a dobrý topinky dělaj taky v Metru ;-)
Reagovat
LukasH
Prostě jí nesedí. Tak to bývá. Obzvlášť u Petry, která několik takových hráček má bez ohledu na žebříček. Pak je zas spoustu hráček, který si na Petru nevěří, a i když s ní třeba hrajou vyrovnaně, tak nakonec povolí. Rogers byla naopak jak skála. Doufám, že na ní Petra nebude narážet.
Reagovat
Fandina
Tři týdny zpět porazila Serenu.
Reagovat
tommr
Serenu dneska poráží kdekdo. To už dávno není nějakým měřítkem extratřídy ...
Reagovat
Fandina
A kdo je tedy měřítko, když ne ona. Nevšimla jsem si, že by tady byla nějaká jiná úspěšnější tenistka než ona. A málokterá vyhrála letos turnaj ona ano.
Reagovat
Fandina
Osaka to není.
Reagovat
FulnekUltras
minimálně je to měřítko dobré psychické odolnosti - ale Petra ji na poměry WTA pořád ještě taky nemá špatnou - prostě jí to dneska výsledkově nevyšlo, to je celé
Reagovat
paddy
naštěstí nikdo neumřel

než půjdeme spát, můžeme to uzavřít těmito slovy smile
https://www.youtube.com/watch?v=vcOqV65R4UI&list=WL&index=15&t=0s
Reagovat
RFanousek
To jsou zprávy dneska, to je šílené. smile
Tam diskvalifikace, tam zas neproměněné mečboly, co se to děje?
Reagovat
Krisboy
Civid19 smile
Reagovat
rybicka
Koukám, že na něj se dá svalit zodpovědnost naprosto za vše (a někteří si na něm zase honí triko)
Reagovat
Krisboy
Bodejť, chudák virus se nemůže bránit = ideální cílsmile
Reagovat
tommr
tak to je velký zklamání! Petra prostě proti těm Američankám neumí hrát ... smile
Dneska zahodila 4 mečboly (na jeden dokonce udělala DF!) a promarnila spoustu dalších šancí. smile Američanka naproti tomu v důležitých momentech skvěle podávala jako kdyby vůbec neměla nervy smile
Reagovat
LukasH
Bylo to dost smůla, ovšem Petra nehrála nijak oslnivě celej turnaj. Hodně si pomáhá zkušenostma, ale celkově jí to tam úplně nepadalo. A Rogers jí nepomohla jedinou UE. Petra se rvala, co mohla a definitivně jí zlomil ten první MB v TB, kdy naběhla na tu síť a Rogers jí prohodila.
Reagovat
tommr
ten prohoz přišel přišel při třetím mečbolu ještě za stavu 5:4. V TB zahodila čtvrtej mečbol dvojchybou ...
Reagovat
LukasH
Vím, ale přišlo mi, že právě ten prohoz jí zlomil a pak už nepodala.
Reagovat
brixner
Smůla?? Ale no taksmile Někdy včera to tady někdo výstižně popsal - pokud přijde krizová situace, většinou se naše hráčky poserou a sesypou! Sampras za stavu 0:40 klidně zahrál dvě esa z druhého podání-chápeš ten rozdíl? Je to v mentalitě, prostě v hlavě! A mimochodem - kdyby Petra nehrála tak, jak celou svou kariéru a nepinkala si s tribunama, mohlo to být 6:4, 6:2 a už dávno mohla ve vaně cumlat piňakoládu a čumět na Ordinaci. Mám Petru rád, ale koukat na ní je vo nervysmile
Reagovat
LukasH
Jako jo, frustrace velká, což je vidět i z komentů smile ...ale jak píše Sojka, Rogers vlastně Petru vyfrustrovala - tím, jak jí vlastně v každým svým gamu nabízela šance, který Petra nevyužila. A taky na ty dva mečboly senzačně, kromě toho jednoho. A tam se to zas Petra snažila zakončit. Vyhrát to měla, stačilo "jen" dobře zaservírovat. A co Roger loni ve Wimbledonu?
Reagovat
FulnekUltras
kdyby šly jeden dva klíčové míče za Petrou, tak tady ti samí šílí radostí - já jsem zatím v klidu, protože jsem ještě nečetl nejnovější výlevy proti Novakovi smile
Reagovat
Dobry-den
Já bych to té Šelby i přál, jenomže příště nastoupí na kurt proti Naomi a uhraje s ní tak tři gemy. smile

Tenhle zápas Petra neměla prohrát. Dneska podle mě nebyla horší hráčkou, Šelby tam ve třetím setu uvisela ze všech sil, ani neví jak, ale nakonec je to ona, kdo se raduje z výhry.
Petra skvěle podávala, ale v klíčový okamžik ji servis zradil. Zatím co Muška dala při svém MB eso, tak Petra se pohřbila dvojchybou. smile Ta vítězná mentalita už prostě není jako dřív. smile
Reagovat
capjar
Bohužel, v daném momentu rozhodla hlava.
Reagovat
FulnekUltras
nakonec 8:6 ve druhém TB a po čtyřech MB Petry proměnila Shelby hned svůj první. Potvrdila své kvality - nedávno s přehledem zrušila Konga - takže nějaké předzápasové kurzy nemohly nikoho rozumně uvažujícího příliš zajímat. Zvlášť doma mají navíc Američanky velkou mentální sílu.

Petra si podělala několik velkých šancí - což vykompenzovala řadou krásných momentů, v koncovce bohužel chloupeček chyběl. Celkově nádherná bitva, o které se plechojedům může jen zdát. smile

Díky, Peti, za velmi solidně odehraný netradiční GS. A těšme se na teplákové RG. Které snad opravdu ještě proběhne.
Reagovat
.vorlik.
už jsem myslel, že jsi jednou napsal normální komentář... ale tak třeba příště :D
Reagovat
FulnekUltras
co ti připadá nenormální? ;-)
Reagovat
Fandina
Kdybys byl normální, tak bys to pochopil.
Reagovat
FulnekUltras
tak mi to normálně vysvětli
Reagovat
blixa
Prostě jsi total magor Ultrasi, smiř se s tím a nepruď smile
Reagovat
FulnekUltras
tak hlavně že to konečně vím přesně ;-))))))))
Reagovat
blixa
smilesmilesmile
Reagovat
tommr
o jakejch kvalitách Rogersový mluvíš? Je to jen průměrná hráčka co nikdy nic velkýho nevyhraje. Dneska to bylo hlavně o selhání Petry ... smile
Reagovat
Vaslab
Petra sice selhala, ale Rogers místy hrála jak robot. Nevěřím, že takový výkon znovu zopakuje...
Reagovat
FulnekUltras
kdyby vyšel jeden z těch mečbolů, budeš mluvit úplně jinak smile
Reagovat
tommr
kdyby Petra vyhrála tak bych napsal, že měla víc štěstí než rozumu. S Rogersovou vůbec neměla jít do tří setů ... smile
Reagovat
FulnekUltras
moc k tomu nechybělo - ten "jasný" druhý míček prvního TB ji možná bude ještě pár hodin strašit
Reagovat
tommr
jj to byl možná rozhodující moment zápasu. Petra už bohužel není žádnej držák a v rozhodujících momentech dělá strašný chyby ...
Reagovat
capjar
Bohužel.
Reagovat
lvicek
Jo, to byla hruza. A pak taky patej myslim. Rogers jen vracela na kriz a Peta potreti nebo poctvrte neomylne do outu. Ovsem zjaimave na tom bylo, ze Rogers ihned zaznamenala, ze to tak bude a ze ji staci jen tak pinkat.
Reagovat
Esgalnor
Mrzí mě to moc, hrozně bych Pétě přál ještě jeden GS ale strašně se to vzdaluje... myslíte, že má ještě šanci?
Reagovat
FulnekUltras
stoprocentně
Reagovat
Esgalnor
Doufám v to, fyzicky je na tom dobře, pořád má čas ještě "dozrát". Nějaký dobrý výsledek na RG (a antuce obecně) by byl fajn, ale nevím, tam se jí dlouhodobě nedaří - zas na druhou stranu, na AO to bylo mnoho let stejně, načež zničehonic došla do finále.
Reagovat
FulnekUltras
u Petry je nejkrásnější, že nikdy nevíš, kdy to bouchne smile

ale ten její motýlek na krku je teď rozhodné lepší, než věčný kruh Serenky, z něhož už krakatice nikdy nevyplave smile
Reagovat
petrulinka
Nemá, svou šanci propásla vloni na AO s Osakou
Reagovat
FulnekUltras
jak říká náš nezdolný pan prezident, buďme raději opatrní optimisté smile
Reagovat
petrulinka
Myslíš ten starý mamlas, co se chová jak dítě, co mu někdo rozkopal na pískovišti bábovičku?
Reagovat
FulnekUltras
tak dneska to asi nepude smilesmilesmile
Reagovat
Mac
tu sanci ztratila v australii 2012, podobny darek jako W2014 se uz asi nezopakuje...
Reagovat
tommr
když nedokáže využít ani takhle oslabený pole a prohraje i s hráčkou co za celou kariéru sotva nakoukla do první stovky tak asi těžko může na zisk GS pomýšlet ... smile
Reagovat
sojka1
je to skoda, ale Shelby byla proste "pevnejsi"... co uz......
Reagovat
FulnekUltras
nepovolila a nepovolila...
Reagovat
EllNino
Petra se rvala, v podstatě celý zápas vedla ... poslední tři míče nekomentuju ...

Shelby gratulace, ale tohle měla Petra určitě dát
Reagovat
petrulinka
Gratulace té hnusné americké opici? To ani náhodou. Další namyšlená americká kráva
Reagovat
EllNino
už jsi radši spát :))
Reagovat
capjar
Hloupější, než jsem myslel.
Reagovat
smazaný uživatel
Sáááázkař neunáší :-)
Reagovat
petrulinka
V životě jsem nesázela a sázet nehodlám. Spíš mě štve, že jsem raději nešla spát, udělala bych lépe
Reagovat
capjar
Myslíš, že ostatní (až na vyjímky) z toho snad mají radost?
Reagovat
gigin
Pravá tvář petrulinky. Nepřekvapí. Nl
Reagovat
EllNino
Jinak tenis je opravdu krásný a krutý zároveň, včera v podobnou dobu Muška odvrátila 3 mečboly, Petra dneska 4 neproměnila ... zvlášť ten třetí, kdy se vydala trochu zbytečně k síti, byl hodně smolný ...
Reagovat
Vaslab
Kvalita zápasu Mušky a toho dnešního se ale nedá vůbec srovnat...
Reagovat
FulnekUltras
risk vždycky nevyjde, no...

nezahodit jasně otevřený kurt a vést v TB 1. setu 2:0, mohlo to být třeba i ve dvou
Reagovat
capjar
Asi jo ...
Reagovat
smazaný uživatel
smile
Reagovat
vendulkabendulka
Těšila jsem se na zápas s Osakou. Příliš brzy :(
Reagovat
Nola
dnes cely den stoji za houvno, Petra lepsou hrackou v 3.sete a takto to vyhnoji, skvele returny, 4 MP a nakoniec velky zmar
Reagovat
JCFerrero
Keby bola lepsia neprehra.
Reagovat
Nola
v 3.sete rozhodne bola, ale Rogers hrala na MP skvele
Reagovat
FulnekUltras
presne tak
Reagovat
Pavlis
No, platí, co jsem psal po prvním setu. Petra dnes nehrála nějak extra. V dílčích úkonech byla prostě Shelby lepší. Petřin servis je pomalejší, míčky tak nepřeletí sít, pak opakuje, tutově nedá. Navíc za celý zápas Petra vždy v klíčových chvílích blbě zahrála.

Nevzpomínám si, že by se jí kdy stalo, že by prohrála z neproměněných mečbolů. A Rogers stačil hned ten první. Tak tedy dnes k tomu došlo. Zápas ale celkově dobrej.
Reagovat
capjar
Psychika nebo prostě den blbec.
Reagovat
Mac
no jo, no, tak priste, ale asi spis jenom v nejakem paralelnim vesmiru...
Reagovat
Blondie
Bože.
Alespoň to bylo po boji.
Jsem ráda, že jsem si TB odpustila, tušila jsem smutný konec :/

Tak nic.
Škoda. Platí to samé, co u Plíškové - tak velká šance už se opakovat nebude. Natož u o 2 roky starší Petry.
Reagovat
Andrew89
S tim rozdilem ze Pliskova nema na konte zhola nic,co se tyce Gs
Reagovat
Blondie
Furt si myslím, že 1-2 dá.
Ale za současného stavu samozřejmě souhlas.
Reagovat
petrulinka
Prohrát že 4 mečbolů, tak to může jen amatér, Kvitová je koza, která absolutně neuměla využít svých zkušeností a ještě ke všemu prohrála s 93 hráčkou žebříčku. Hnus. Lituju, že jsem raději nešla spát
Reagovat
vendulkabendulka
Souhlasím.
Rozhodně jsi měla jít spát a neotravovat tady.
Reagovat
Blondie
Ty jsi tupá :D
Prej amatér. Ty nulo, mluvíš o 2 GS vítězce.
Reagovat
petrulinka
No, tak to teď předvedla, jaká je to vítězka. Bohužel už 6 let stará záležitost
Reagovat
Blondie
Prosím tě běž, strč hlavu do záchodové mísy a spláchni, jestli ti něco nateče do ucha, tak budeš mít poprvé něco v hlavě smile
Reagovat
petrulinka
Já myslím, že tě neurážím, jen komentuju pocity že zápasu. Ale jak je libo. Jdi do prdele ty huso
Reagovat
Blondie
Mě neurážíš, mě urazit nemůžeš :D
Kdybys řekla, že tě vytáčí, že Petra prohrála, pochopila bych to.
Ale takové nálepky, co jí dáváš, si z hlavy fakt vypláchni.
Reagovat
FulnekUltras
Stejně se mi zdá, že ten nick dneska někdo používá načerno. smile
Reagovat
rybicka
Tak to "slyším" prvně :-))
Reagovat
capjar
Alespoň nenadávej ...
Reagovat
Andrew89
Chudak Tsitsipas....ale urcite umis hral lepe nez oni:D
Reagovat
farr
Přesně, nevinně to zaspat, přiznám se že celý zápas Petry jsem stihl až dnes a zase jako vždy když vidím celý průběh jsou to tyhle nervovo kolapsový zápasy Petry ala ruská ruleta. Fakt tohle sledovat se dá kolikrát přirovnat k sebemrskačství, ale každopádně aspoň snaha se cení a je to jenom sport, na to třeba pamatovat. smile
Reagovat
RFanousek
To je velká frustrace :D
A to je jen pitomé třetí kolo, nebo jaké na nějakém Covid Grandslamu který nikoho nezajímá. Představ si co jsme prožívali my s Rogerem před rokem ve Wimbledonu :D
Reagovat
capjar
Škoda, škoda, škoda ...
Reagovat
smazaný uživatel
Pěkný zápas, hodně winnerů, ale...
Petra měla vyhrát ve dvou...
Snad Shelby velké vítězství vstřebá a přidá ještě nějakou výhru.
Reagovat
Andrew89
Pristi kolo vyleti ani nemrkne ...a tohle postoupi. Nechapu,nerozumim
Reagovat
Jimbo
Trest za 4 matchbally!!!! smile
Reagovat
PetaM
To jsi klidně mohla zase prohrát se dvěma kanáry. Vyšlo by to nastejno a šli bychom dříve spát ...
Reagovat
petrulinka
Souhlas
Reagovat
Jon61
V tie-brejku Petře odešel servis. Ach jo.smile
Reagovat
Andrew89
Uplne...do tb pustila krom toho prvniho gemu jen 2 fiftyny
Reagovat
aligo
smilesmilesmile
Reagovat
EllNino
Lol
Reagovat
ttopi
DF na MB smile
Reagovat
SpacialRecognition
Po všech těch zraněních, si trochu štestí zasloužila :) Gratulace k čtvrtfinále, je to milá dívká.
Reagovat
smazaný uživatel
Má štěstí, že v příštím zápase nebude hrát proti Jil Teichmann :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak tohle bolí!
Reagovat
Esgalnor
No tvl, takhle vyhraný zápas projet... uf, tohle bude hodně těžká prohra na skousnutí pro Petru.
Reagovat
farr
Proč proč proč smile
Reagovat
farr
Sakra zas rozhodla ta Emerická psychika. 4 MB a ten poslední konečně na svým servu místo Esa dá double. Tak co jako chce pak hrát. Škoda no. Tak už jen Muška v pavouku.
Reagovat
rybicka
Za trest pro Fulneka. Amíci mu to věčné nadávání osladili :-(
Reagovat
Dobry-den
Hodně smutná prohra. smile
Reagovat
Mac
7/0
Reagovat
FulnekUltras
jdeme do TB...
Reagovat
petrulinka
Já to nedám
Reagovat
Dobry-den
Tak minule s ní prohrála po dvou kanárech. Doufám, že tentokrát nerupne pro změnu ve dvou TB a po třech zahozených mečbolech k tomu. smile
Reagovat
petrulinka
Já už kolabuju
Reagovat
farr
Nejvíc mě Peta dnes irituje s těma nepochopitelně vyhozenyma returnama u 2. podani.
Reagovat
petrulinka
To mě taky
Reagovat
LukasH
jenže ono se to hrozně točí
Reagovat
FulnekUltras
přesně - druhý servis měla Shelby oproti Petře výrazně nepříjemnější
Reagovat
rybicka
Rupla :-(
Reagovat
tommr
trefils to téměř dokonale - jen ty promarněný mečboly byly 4 ... smile
Reagovat
petrulinka
Petra dře, a pak to vyhodí, nervy moje
Reagovat
farr
Celá Petra no. Musí dřít dál...
Reagovat
FulnekUltras
na vlastním servu hladce

a teď do třetice do ní !!!!!!!!!!!!!!!!!!

smilesmilesmile
Reagovat
Dobry-den
Tak poslední šance! TB nechci! smile
Reagovat
Mac
nadeje jeste zije...
Reagovat
farr
Nevadí, hlavně zůstat pozitivní. A je nutno bušit dál. Ono to nakonec půjde.
Reagovat
farr
Super první krok splněn a prosiiim TEĎ už Peťo ji doraž, TB nechci vidět bo mě jinak praskne cevkasmile
Reagovat
petrulinka
Mi též
Reagovat
Blondie
Tohle není dobrý.
Shelby ale uznání.
Škoda, Petro, škoda.
Reagovat
FulnekUltras
drsnej gem a 3 MB v piči

POOOOOOOOOOJĎ si pro to, Peti !!!!!!!!!!!
Reagovat
lvicek
Jezkovy voci...
Reagovat
Dobry-den
No ale Šelby se nerozložila, za to smile
Reagovat
Blondie
Tak teď očekávám break 0:40 :/ ach jooooooooooo
Tohle musí Shelby šíleně nabudit.
Reagovat
rybicka
Tak to je zlé
Reagovat
smazaný uživatel
už tři mečboly a nic
Reagovat
rybicka
O tohle Petřino podání jsem se moc bála, naštěstí zbytečně.
Reagovat
Jon61
Petru naštěstí nevyužité mečboly nerozhodily.
Reagovat
Blondie
3MB v .... No tak to bude po zápase Petru hodně bolet.
Reagovat
Blondie
Bože.... smilesmilesmile
Reagovat
Mac
prvni mecbol se prece nepromenuje... tak druhy..
Reagovat
Mac
zatajime dech..
Reagovat
Mac
zatajime dech..
Reagovat
Blondie
Do prrrr.... tak to bude Petru, bohužel, mrzet.
Reagovat
Blondie
Pojď, krásko, Peti!
Reagovat
FulnekUltras
kurewsky zrádný gem na vlastním servu zvládla Petra bravurně

tak teď do ní, Lásko !!!!!!!!!!!!!!!!!

smilesmilesmile
Reagovat
paddy
jestli tam nevlítnou aktivisti z Bronxu, tak si to už zkušeně pohlídá smilesmile
Reagovat
lvicek
Peti, jedem, jedem, jedem, jedeeeem!!!
Reagovat
Dobry-den
Tak teď je vhodná příležitost na brejk. Pak už není potřeba nic potvrzovat, tak pojď! smile
Reagovat
Blondie
To teda, ale Shelby nevypadá nijak roztřeseně :/
Reagovat
Blondie
Nene, Shelby se toho nebojí...
Reagovat
farr
Jo jo to můžu podepsat, už prosím konec. Nějak mě to přestává bavit smile
Reagovat
Mac
rucicka se zacina rozklepavat...
Reagovat
Blondie
Tak, teď se fakt bojím XD
Reagovat
Blondie
Ne, Petro, ne, teď není čas na UE :(
Reagovat
Blondie
Uáááááááááááááááááááááááááááááááááá :(
Reagovat
farr
Dorazit už... Petra jasně lepší dneska, ale furt to ta koblihařka nák upinkava na vyrovnane skore. Takovej divnej zapas až...
Reagovat
FulnekUltras
poďpoďpoďpoďpoďpoď !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

teď ji máš !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Reagovat
Dobry-den
6:3 prosím smile
Reagovat
Blondie
Dobrý-den, to je dobrý nápad, podepisuju!
Reagovat
Blondie
Petro, jestli se teď necháš breaknout, sežeru si ruku
Reagovat
LukasH
Já čet "sežeru ti ruku"smilesmile
Reagovat
Blondie
Ani to není vyloučený!
Reagovat
LukasH
:D
Reagovat
FulnekUltras
Peťa opět vpružená a Shelby lehce načatá

POOOOOOOOOOOOOOOOJĎ do ní !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Reagovat
Blondie
No, načatá moc není...
Reagovat
rybicka
Načatá s čistou hrou?
Reagovat
Jon61
Je to spíše jeho zbožné přání. Petra by měla soupeřku brejknout, tie-break je loterie.
Reagovat
petrulinka
Se přiznám, že to přepínám, protože na to nemám nervy a ráno vstávám do práce
Reagovat
Fandina
Super Peti, tak ještě čtyři vítězné game. Pojď!!!!!!!!!!!!!!!!
Reagovat
petrulinka
Dnes je nějaký divný den
Reagovat
FulnekUltras
tak teď uvidíme, do jaké míry se projeví GS zkušenosti.

POOOOOOOOOOOJĎ JEŠTĚ PETI !!!!!!!!!!!!!!!!

smilesmilesmile
Reagovat
petrulinka
Taky si říkám, že by se zkušenosti měly projevit, tak snad k tomu dojde.
Reagovat
Blondie
Alespoň to případně nebude kanár :/
Reagovat
Blondie
Ach jo.... Peti, máš na obrat, dej to!
Reagovat
petrulinka
A jsme tam, kde v prvním setu. Třísk 2 metry ven, šup do sítě, první podání nejde. Ale budu věřit, že to otočí
Reagovat
Mac
to je zajimavé, jak americani kdyz jde do tuheho, davaj prvni podani, cesi systematicky jdou pres druhe...
Reagovat
EllNino
už zase ...
Reagovat
Mac
no jo, je to tak...
Reagovat
EllNino
Muchová, 8:7 ve třetím v TB, dala eso :)
Reagovat
Mac
s rumunkou...
Reagovat
EllNino
pointa?
Reagovat
Mac
to je zajimavé, jak americani...
Reagovat
Mac
ale jo, i berdych obcas ukoncil zapas esem. ale spis jsem myslel situaci 0/40 nebo 15/40 prisvem podani...
Reagovat
Blondie
Teď bude Shelby hodně nahoře :/
Reagovat
petrulinka
Není nad to vyhrát druhý set a hned po....t začátek třetího. Toto asi nikdy nepochopím
Reagovat
Mac
je videt, ze rogers je mentalne jinde...
Reagovat
EllNino
jono, co uhrála?
Reagovat
Jon61
Je to tak, skoro všechny body mimo podání získala díky Petřiným chybám.
Reagovat
Andrew89
To teda...jen vraci a ceka
Reagovat
Mac
jak rikal agassi o berdychovi- ten clovek nevi, ze je nekdy treba nechat soupere aby se sam porazil, ale neni to moje role abych mu to rekl..
Reagovat
PetaM
Teď půjde všechno do řitě :D
Reagovat
Blondie
j :(
Reagovat
Blondie
Já vím, že je to ženský tenis, ale furt to nechápu. Taková zkušená hráčka, rozjetá z druhého setu... a stejně. Bože, Peťo :/
Reagovat
Esgalnor
Shelby se do toho teda opřela.
Reagovat
filp
=(((
Reagovat
Andrew89
Zakricet na df souperky mi prijde fakt trapny a je jedno jestli to je Petra nebo nekdo jinej
Reagovat
EllNino
...
Reagovat
smazaný uživatel
Sakra, takhle ne!!
Reagovat
Fandina
Petrušce věřím. Ještě jeden set!!!
Reagovat
Blondie
smile
Reagovat
FulnekUltras
ještě to zkusíme smile
Reagovat
filp
zalezi na servisu Rogers v mezihre je horsi a snad petra udrzi uroven hry
Reagovat
Dobry-den
No, tak uvidíme, co fyzička dneska. smile
Reagovat
filp
se mi zda velmi dobra, spise souperka ma problem
Reagovat
Blondie
+1
Reagovat
Jon61
Vida, ve druhém setu se šelma probudila a set je její. Je to naše lvice. smile
Reagovat
smazaný uživatel
Skvělej set. Peti, prosím zůstaň v zóně!!
Reagovat
Andrew89
Petra se zlepsila, americanka uz chybuje...snad to pujde dal takhle..Petra hoodne chce a je to videt
Reagovat
Fandina
Dva sety teď budou Petry. Pojď!!!!!!!!!!!!!!!!!
Reagovat
Blondie
Taková škoda, Petro... :/
Reagovat
Andrew89
Se zdrave nastvala a je z toho brejk
Reagovat
FulnekUltras
no jsem na to zvědav
Reagovat
Mac
ta lajnova je nejaka fotbalistka, ne? ten micek k ni sotva doletel...
Reagovat
Jon61
Vaněk se na to nemůže dívat, já také ne. smile
Reagovat
Blondie
Je nás více :/
Reagovat
com
ja taky ne.. du hají smile tak fanděte jako doted at to dobre dopadne smilesmile
Reagovat
Blondie
škola volá!
Reagovat
Jon61
Hlavně aby nezapomněl si dát pod postel nočník.
Reagovat
PetaM
Vaněk se radši nedívá, protože už Petra dostala upozornění na koučing. :D
Reagovat
safi1313
Konečně celýmu světu ukázal jaký je to pablb a doufám ze ztrati poslední zbytky ovcí ve světě a Jugoslávii .. a kecy ze to nebylo naschval??? No ty vole ještě aby naschval napálil nějakou lajnovou ženskou do hlavy . Ale tenhle pablb napálil míček nasr.ně mimo kurt už o dvě výměny dříve, a po konci gamu ho napálil nasra.ě znova s tím rozdílem ze trefil do hlavy lajnovou. Dobre mu tak ! Zdar!
Reagovat
rybicka
Spíše někde do hrudníku ke krku - mám pocit.
Reagovat
SwissMaestro
Tohle je na žalobu. Ale od Djokoviče. Jak jej nemám rád tak po tomto nefér kroku USA zmr dů mu budu přát aby překonal Federera. Nebylo to chtěné ani e vzteku.
Reagovat
.vorlik.
nebylo to ve vzteku? :D Takže ten míč napálil jen tak z radosti?
Reagovat
smazaný uživatel
no, uhrát v tiebreaku 5 míčů a 5 vyhodit, tak to je fakt úlet, a Shelby za dva fiftýny set ...
Reagovat
filp
vidim to stejne petra byla na konci setu lepsi (Rogers drzel servis), ale v tb vyhodila tri mice a bylo
Reagovat
Pedronegro
no, uhrát v tiebreaku 5 míčů a 5 vyhodit, tak to je fakt úlet, a Shelby za dva fiftýny set ...
Reagovat
Pavlis
Rogers má lepší úderovou jistotu. A ta výměna, z které to Shelby ukončila v TB, měla končit dříve. Petij jí to dá do rohu, nečekala, takový úder od Američanky, pak blbě stála a byl to úder, jak při trefování do servisu. Z té pozice tedy absolutně nehratelné, a jelikož výměna trvala již déle, prostě to Shelby ukončila ke kraji. A ta Petřina chyba na začátku TB. Obecně ale vítr, plus její returny na střed kurtu.
Reagovat
Dobry-den
Djokovid VÁŽNĚ out (O___O)
Reagovat
Nenela
PROC???
Reagovat
FulnekUltras
globalistický ksindl opět zaúřadoval
Reagovat
FulnekUltras
a nepochybuju, že se začne ihned projevovat i tady
Reagovat
sojka1
ja zas cekam na tvoje tanecky....
Reagovat
FulnekUltras
nedočkáš se - každý se na to může podívat a udělat si obrázek sám - včetně toho, jak by se postupovalo v jiných (neslovanských) případech

https://www.youtube.com/watch?v=8RJCGw5qbK8
Reagovat
sojka1
na tvoje odkazy se nikdy nedivam a nevidela jsem ani ten incident, ale jestli pani dostala mickem do ohryzku a sla k zemi, netusim, co chces resit
Reagovat
rybicka
No, ono to nebylo až tak zuřivé odpálení. Po ztraceném podání "odhazoval" zbývající míček za sebe, ale holt ...
Reagovat
Jon61
Na našem území se vystřídaly různé kmeny a vojska od Keltů až po Slovany. Slovanský původ má podle DNA pouze 32% Čechů.
Reagovat
blixa
Dyk jo. Total mišmaš smile
Reagovat
FulnekUltras
jak módní definice - "elita" tě za ni jistě vezme mezi sebe, podrbe za ušima a nechá olízat keltský totem smile smile
Reagovat
FulnekUltras
vás oba, šulíni smilesmilesmile
Reagovat
rybicka
Emoce nám ujíždějí..?
Reagovat
FulnekUltras
občas to prostě musí ven smilesmilesmile
Reagovat
rybicka
Chápu, jako Nole :-),jeho ovšem vyloučili...
Reagovat
Jaaa1978
KONEC-definitivne podali si ruky
Reagovat
com
smile no to neni mozny smilesmile
Reagovat
Jaaa1978
No careno je este na lavicke a caka a djokovic na sieti diskutuje so super isorom
Reagovat
Andrew89
Loooool
Reagovat
Nenela
Co se tam stalo???
Reagovat
Maarek
Nole trefil míčkem čárovou
Reagovat
Nenela
Schvalne?
Reagovat
Maarek
Omylem, snad se ani pořádně nedíval. Prostě ten míček napálil a trefil čárovou. I když omylem, je to prostě diskvalifikace. To jsou pravidla.
Reagovat
Jaaa1978
Teraz diiskutuje so supervisorom a prosi
Reagovat
PetaM
Vypadá, že bude plakat.
Reagovat
Jaaa1978
Odpaloval lopticky ked nevyjzil 3 setboly a posledny odpal trafil zberacku
Reagovat
Blondie
Nene :( :(
Reagovat
FulnekUltras
Petra mohla dát v pohodě do otevřeného kurtu na 2:0 - jenže klasický zkrat - jakoby bez periferního vidění pozice soupeřky

teď je Shelby na koni
Reagovat
Andrew89
????????? Co se deje u Covidice??
Reagovat
Pe3k
nic jen se Kozorohovi rozplynul sen o překonání gs rekordu smile
Reagovat
Esgalnor
Jak to vypadá s Djokovicem? Je out?
Reagovat
Jaaa1978
Djokovic diskvalifikace
Reagovat
PetaM
Proč? Co se stalo?
Reagovat
FulnekUltras
americké svině
Reagovat
FulnekUltras
na tohle čekaly
Reagovat
com
ani to rvani ji nepomohlo smilesmile
Reagovat
Andrew89
No Rogers ma z pr**le kliku. Takovy stesti nemuze mit cely zapas...Peta otoci
Reagovat
FulnekUltras
v TB bohužel příšerné zbytečné auty
Reagovat
Esgalnor
Sakra... musí se zkoncentrovat, rozhodlo pár míčů. Šance pořád je, dokud není konec tak je ve WTA furt možné vše. Ale Shelby teď možná bude namotivovaná.
Reagovat
Blondie
Dneska to nedopadne dobře
Reagovat
Jon61
V tie-brejku první aut Petry, opravdu školácká chyby, pak se ještě několikrát vyházela.
Reagovat
FulnekUltras
na tři sety už to opravdu moc nevidím
Reagovat
Tomas_Smid_fan
ten kraťas byl viděz až odsudsmile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Peti, to není bejzbol, čím dál, tím lípsmile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
wtf?
Reagovat
Blondie
Sakraaaaaaa :(
Reagovat
Blondie
Petra hraje skvěle, ale stejně to nějak nestačí :/ Shelby nebojácně, to je třeba přiznat...
Reagovat
Pe3k
Končí.
Reagovat
Mac
diskvalifikovanej?
Reagovat
sojka1
zapas mi na livesportu nebezi....
Reagovat
Mac
dopr... rogers nervozni a kvitka 4 returny do autu...
Reagovat
Andrew89
Ted to zavre na returnu
Reagovat
FulnekUltras
chtělo by to smile
Reagovat
FulnekUltras
tak teď - Shelby už má Peťu taky v hlavě
Reagovat
Blondie
Nevypadá to...
Reagovat
Blondie
Přimlouvám se!
Reagovat
Andrew89
Tak 7:5
Reagovat
com
6:7 smile
Reagovat
FulnekUltras
je to vždycky o strah... Shelby dnes nadupaná, jak se doma patří...

POOOOOOOOOOOJĎ teď do jejího servu, holčičko !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Reagovat
FulnekUltras
skvěle, Peti
Reagovat
FulnekUltras
výborně Lásko - a teď to dodělej
Reagovat
com
smilesmile
Reagovat
Blondie
Huh, dneska to moc dobře nevidím :/
Reagovat
Blondie
Ou ou, vyhazovačka začala :(
Reagovat
Jon61
Všiml jsem si, že Shelby je nachystaná na levacký servis Petry do rohu a dobře ho returnuje a boduje, možná by bylo lepší podávat na kříž.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
dyť jsme začalismile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Co je to tam za komentátorysmile samý drby, a pak něco o tom, jaký jednou připravili Rusové na Američany neregulérní povrch, ne kterém nedokázal zahrát Sampras a srovnávali to s rychlým povrchem, jaký připravili naši pro FEDCUP a že Petra loved itsmile No tahle dvojka se hledala. Někdy jsou komenty zajímavý, pak se sejdou dvě drbny a je to děssmile
Reagovat
Esgalnor
Jo, komentář děs... do toho historky o vyrůstání v NYC a obdivování toho, jak plachty ve větru vlajou.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
smilesmile
Reagovat
Blondie
Bojim
Je tu Andrew?
Reagovat
Andrew89
Jsem jsem neboj
Reagovat
lvicek
Jeste to nelita pokazdy uplne tam, kam by melo, ale stejne dve podani vyhrana, tak zatim dobry. Chce to trochu potlacit ;).
Reagovat
Blondie
Shelby je taková americká Petra, co tak koukám? Stylem hry...
Reagovat
com
ja sem tu taky smile
Reagovat
Blondie
a? :D
Sedí vedle tebe Kája a fandí? :D
Není lepší být v Americe, i kdyby to dneska skončilo? smilesmile
Reagovat
PetaM
Největší fanoušek Petry nemůže chybět! smile
Reagovat
Jon61
Bude to mít těžké, Američanky doma hrají o třídu lépe.
Reagovat
FulnekUltras
diváci jim ovšem mohou dost chybět
Reagovat
paddy
Ale aspoň tam jsou američtí lajnoví, vymyšlené to mají dobře, jestřáb neumí nadržovat smile
Reagovat
Blondie
Právě řekli, že je IN Petřin míček, co byl snad 30 čísel out :D
Reagovat
lvicek
2 esa a prvni gem je doma. Uff :).
Reagovat
lvicek
Peti pooooojd!!!
Reagovat
tommr
Petra smile už je na kurtu. Zápas vysílá Eurosport2 smile
Reagovat
tommr
teplota 28C, vlhkost 37% - to by Petra mohla zvládnout bez úhony ...
Reagovat
lvicek
Jo, podminky snad jednou rozumne?? Doufam, ze to vyuzije!
Reagovat
gigin
https://youtu.be/n3dXWFyGVZg
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist