Kvitová se oklepala ze ztráty vedení, druhé kolo zvládla i Krejčíková. Loňská finalistka Plíšková vypadla

30. 6. 2022, 13:52
Aktuality 170
WIMBLEDON - Petra Kvitová se oklepala ze ztráty vedení 5-1 ve druhé sadě, po dvou odvrácených setbolech nakonec Anu Bogdanovou zdolala 6-1 7-6(5) a teprve potřetí po druhém wimbledonském triumfu (2014) postoupila v All England Clubu do třetího kola. V něm už je také Barbora Krejčíková, naopak vypadla loňská finalistka Karolína Plíšková.
Petra Kvitová (© AFP)

Petra Kvitová si ještě před dvěma týdny procházela obrovskou krizí. Do Eastbourne dorazila s mizernou letošní bilancí 10-13, jen dvěma čtvrtfinálovými účastmi a pouze na dvou turnajích porazila více než jednu soupeřku. Na poslední generálce však přišel obrat o 180 stupňů, v pěti zápasech ztratila jediný set a získala svůj pátý titul na trávě a 29. kariérní trofej.

Dvaatřicetiletá Češka se tak okamžitě zařadila mezi černé koně letošního ročníku slavného Wimbledonu. Dvojnásobná šampionka v All England Clubu začala obratem proti Jasmine Paoliniové a dnes přehrála 6-1 7-6(5) Anu Bogdanovou.

Kvitová až do stavu 6-1 5-1, kdy byla na returnu dva míčky od postupu, naprosto dominovala. Soupeřku ničila jedním vítězným úderem za druhým, dělala minimum chyb a do té doby ani jednou neztratila servis. Favorizovaná rodačka z Bílovce se však ještě pořádně zapotila, ani jeden ze dvou pokusů utkání dopodávat nevyužila, mečbol zahodila chybou z bekhendu a Rumunce dovolila srovnat na 5-5. O dva gamy později na vlastním servisu řešila dva setboly, obě hrozby zlikvidovala a zkrácenou hru vyhrála 7-5.

"Několik her při mém podání bylo opravdu hodně dlouhých a psychicky náročných. Myslím, že i tohle mi možná vzalo při mém servisu trochu energie. Nakonec jsem to ale nějak zvládla. Nevím jak, ale podařilo se to," prohlásila Kvitová.

"Sice jsem hodně vedla, ale spoustu gamů jsem urvala na morál. A z toho jsem nějak zvadla. Byla jsem prázdná a najednou tam nějaké procento chybělo. Ona nekazí, všechno jsem si musela uhrát sama. A přestala jsem chodit do míčů, jak bych měla. Bylo to hodně náročné, fakt jsem úplně vyřízená. Nebyla jsem na sebe ani naštvaná, jen úplně vycucaná. Teď jsem jen ráda, že už je to za mnou," řekla Kvitová webu iSport.cz.

V All England Clubu se do třetího kola dostala teprve potřetí po druhém zisku talíře Venus Rosewaterové (2011 a 2014) a při 14. startu celkově poosmé (bilance 6-1). Na grandslamech je letos ve třetím kole poprvé a o první osmifinále na čtyřech největších podnicích od French Open 2020 si zahraje s Paulou Badosaovou (H2H 1-0).

Barbora Krejčíková v úvodu letošní sezony skvěle navazovala na tu loňskou životní, v únoru ji však zastavilo zranění loktu a tři měsíce nehrála. A když už se v květnu na kurty vrátila, po jednom zápase ji na další měsíc vyřadil pozitivní test na Covid-19.

První výhry po čtyřech měsících se tak dočkala až ve Wimbledonu, na kterou dnes navázala proti Viktoriji Golubicové. Švýcarku porazila 6-3 6-4 a poprvé od Australian Open vyhrála dva zápasy po sobě.

26letá Češka v Londýně zatím neztratila ani set. Proti Golubicové pouze jednou neudržela svůj servis, ve druhém setu ale skvěle zareagovala. Od stavu 1-3 získala čtyři gamy po sobě a zanedlouho zápas ukončila využitím čtvrtého mečbolu.

"Zahrála jsem dobrý zápas, o hodně lepší než ten poslední. Na trávě se cítím dobře, s každým zápasem se zlepšuju. Cítím, že věci do sebe konečně začínají zapadat a že se mi postupně navyšuje sebevědomí. Mám z toho obrovskou radost," uvedla Krejčíková.

O osmifinále, kterým by v All England Clubu vyrovnala své maximum z loňského debutu, si Krejčíková zahraje s Australankou Ajlou Tomljanovicovou (h2h 0-0).

Karolína Plíšková nezopakuje loňskou finálovou účast. Česká tenistka a nasazená šestka skončila již ve druhém kole, v němž nestačila na domácí Katie Boulterovou a prohrála 6-3 6-7 4-6.

Dvojnásobná grandslamová finalistka Plíšková vypadla ve druhém kole stejně jako na konci května na Roland Garros. V Londýně zaznamenala nejhorší výsledek od roku 2017.

Třicetiletá rodačka z Loun prohrála se 118. hráčkou světa Boulterovou podruhé v devíti dnech. Minulý týden s o pět let mladší Britkou vypadla ve druhém kole v Eastbourne. Také tehdy Češka nedotáhla dobře rozehraný zápas, v němž vyhrála první set.

"Přípravné turnaje byly letos lepší, ale tady jsem loni udělala finále, čemuž jsem se letos nepřiblížila. Před rokem jsem byla dál, což je jediná věc, na které mi záleží. Spokojená s výsledkem rozhodně nejsem. Jedna věc je ranking a druhá věc je kvalita na tomhle povrchu. Tahle holka má na trávu dobrý styl. Hraje placky z obou stran a dobře servíruje. Samozřejmě ji hnali i fanoušci," řekla Plíšková webu Tenisový svět Plíšková.

V úvodu dnešního souboje Plíšková prohrávala 0-2, poté ale pěti gamy za sebou úvodní set otočila. Ve druhém si obě hráčky dvakrát vzaly servis, v tie-breaku se ale Boulterová opírala o výborný servis a vyhrála jej 7-4. V rozhodující sadě byla Britka odvážnější, za stavu 4-4 prolomila Plíškové servis a vzápětí využila první mečbol.

"Ještě teď se klepu. Diváci byli skvělí a moc děkuju, že vás tolik přišlo. Je to pro mě hodně emotivní, protože před dvěma dny mi zemřela babičky," rozplakala se 25letá Boulterová po svém premiérovém postupu do 3. kola grandslamu.

V něm britská tenistka narazí na Harmony Tanovou hrající rovněž životní grandslam. Čtyřiadvacetiletá francouzská debutantka, která v úvodním kole vyřadila vracející se Serenu Williamsovou, dnes přehrála 6-3 6-4 nasazenou Španělku Saru Sorribesovou a poprvé si zahraje třetí kolo na majorech.

Mezi nejlepší dvaatřicítkou letošního Wimbledonu jsou tři Češky, už včera se do 3. kola dostala Marie Bouzková. Mezi muži zůstal posledním želízkem v ohni Jiří Veselý.

Šwiateková se nečekaně nadřela
Iga Šwiateková zvládla třísetovou bitvu s Nizozemkou Lesley Pattinamaovou Kerkhoveovou a je po výhře 6-4 4-6 6-3 ve 3. kole Wimbledonu. Jednadvacetiletá Polka porazila 138. hráčku světa po více než dvou hodinách a prodloužila sérii výher na 37 zápasů.

Vítězka letošního Roland Garros Šwiateková měla po úvodní hladké výhře nad Janou Fettovou tentokrát těžší práci. V prvním setu prohrávala s Pattinamaovou Kerkhoveovou 2-4 a výsledek otočila čtyřmi vítěznými gamy za sebou. Ve druhé sadě už ale servis soupeřky neprolomila, za stavu 3-3 přišla o podání a set ztratila. To se jí stalo teprve podruhé z posledních patnácti zápasů.

V úvodu rozhodující sady odvrátila Šwiateková dva brejkboly a za stavu 2-1 získala klíčový brejk. Utkání dotáhla do úspěšného konce a 37. výhrou v řadě se vyrovnala Martině Hingisové, jež takto dlouhou sérii zaznamenala dosud jako poslední hráčka v roce 1997. Juniorská vítězka Wimbledonu z roku 2018 Šwiateková obhajuje v Londýně loňskou osmifinálovou účast. V dalším kole vyzve Francouzku Alizé Cornetovou.

• WIMBLEDON •
Londýn, Velká Británie, tráva, 40.350.000 liber
čtvrteční výsledky (30. 6. 2022)
• Dvouhra - 2. kolo •
Krejčíková (13-ČR) - Golubicová (Švýc.) 6-3 6-4
Kvitová (25-ČR) - Bogdanová (Rum.) 6-1 7-6(5)
Boulterová (Brit.) - Kar. Plíšková (6-ČR) 3-6 7-6(4) 6-4
Šwiateková (1-Pol.) - Pattinamaová Kerkhoveová (Niz.) 6-4 4-6 6-3
Badosaová (4-Šp.) - Baraová (Rum.) 6-3 6-2
Pegulaová (8-USA) - Dartová (Brit.) 4-6 6-3 6-1
Gauffová (11-USA) - Buzarnescuová (Rum.) 6-2 6-3
Halepová (16-Rum.) - Flipkensová (Belg.) 7-5 6-4
Rybakinová (17-Kaz.) - Andreescuová (Kan.) 6-4 7-6(5)
Anisimovová (20-USA) - Davisová (USA) 2-6 6-3 6-4
Mertensová (24-Belg.) - Udvardyová (Maď.) 3-6 7-6(5) 7-5
Tanová (Fr.) - Sorribesová (32-Šp.) 6-3 6-4
Cornetová (Fr.) - Liuová (USA) 6-3 6-3
Tomljanovicová (Austr.) - Harrisonová (USA) 6-2 6-2
Qinwen Zheng (Čína) - Minnenová (Belg.) 6-4 6-1
Watsonová (Brit.) - Qiang Wang (Čína) 7-5 6-4
Martičová (Chorv.) - Kučová (SR) 7-6(4) 6-3
Frechová (Pol.) - Schmiedlová (SR) 6-4 6-4
• Čtyřhra - 1. kolo •
Bouzková/Mihalíková (16-ČR/SR) - Kalašnikovová/Piterová (Gruz./Pol.) 3-6 7-6(5) 6-4
Ondřej Jirásek, TenisPortal.cz, Luboš Zabloudil

Komentáře

170
Přidat komentář
brixner
Jeden všude vidí poschovávaný komunisty
Další používá jen skákacího smajlíka
Další furt mele něco vo sousedkách
Pak je tu jeden, co píše jedno slovo na řádek
Další při GS komentuje sám sebe
Jeden vykuk by Nadalovi snad i utíral zadek
Jinej sem cpe samý píčoviny z Tuby...

Každej si jede to svý, vobčas ňákej postřeh z tenisu...

Pohoda, pohodička!

Tudlenctu sestavu by někde na CNN nebo Eurosportu mohli fakt těžce závidět!

To je peklo todlencto...smilesmilesmile
Reagovat
Blondie
Takhle mě vynechat smile
Reagovat
brixner
Ale nevynechal! Blondýny mi přijdou normální, takže...smile

To sem spíš zapomněl na jednoho, co mu hrozil vodvoz do blázince, tak to radši tady sám zabalil...smilesmile
Reagovat
Blondie
Že jsem tuctová a normální... no tak mě snad ještě nikdo neurazil! smilesmile

Teď nevím, koho máš na mysli, snad ne nějakého hejtra :D

Ale chybí Ti Com, který se ukáže jen pokud vyhrává Karo nebo prohrává Kvitovic ;D
Reagovat
brixner
Chraň mě ruka Páně tě chtít urazit! Spíš jsem myslel, že ti normální do té supersestavy ani nepatří! A ty? Ty přece patříš mýmu srdíčkusmilesmilesmile
Reagovat
brixner
A vůbec...Nikoho přece nejmenuju, je to jen taková noční úvahasmilesmile
Reagovat
Nenela
Je to dobra uvaha, ja si taky obcas rikam, co za temata se tu stale dokola opakuji. No a aspon u sousedek vime, o koho se jedna smile

A ten co Nadaluv zadkoutirac je taky celkem jasny, pekne vystizeno smile
Reagovat
vavrinec
Pěkné postřehy pane Brixi, pěkné postřehy! smile
Reagovat
brixner
Ne, vážně pane, kam se hrabe FB!

Tenhle kus internetu je fakt těžce návykovejsmilesmilesmile
Reagovat
Vlk-v-trave
1. QF - slozeni dost open
2. QF - slozeni dost open
3. QF - slozeni celkem open (mozna jedna Zabka?)
4. QF - slozeni dost open

Takze u tech holek je to jako uz dost jasny :D
Reagovat
paddy
Když čtu TP, jsem na vrcholu blaha smile

https://www.youtube.com/watch?v=jdy68RCEc9M
Reagovat
brixner
Jojo, tady se dozvíš víc, než ve Sněmovně, todlencto je fakt důležitej kanál!
smilesmile
Reagovat
Blondie
smile
Reagovat
paddy
Plíšková je na tom letos hodně špatně, už netrefí ani na kurt smile

https://www.youtube.com/watch?v=KekSDUc3S4Y
Reagovat
Blondie
To je roztomilý! :D :D :D
Reagovat
aligo
smilesmilesmile
Reagovat
brixner
Jojo, rozkaz zněl: "Di do leva, do leva"!smile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Aha, tak teď je už leccos jasnější smile Kdoví, jestli vůbec věděla, proti komu hrajesmile
Reagovat
brixner
Nevíte někdo, jak hrála Ponožka a Cressy? Já to prostě nenajdu...
Reagovat
paddy
rozehráno, klikni do pátku
Reagovat
annah
Ponozka vyhrála první dva sety 6:4. Zápas přerušen.
Reagovat
brixner
Díky oběma!

Teda ne, že by mi Fuska nějak vadilsmile, ale Cressy mě bavil víc, ale tohle otočit bude asi nemožný. Uvidíme!
Reagovat
brixner
Koukam, že i Wocn de dál, no Angláni maj dneska présmile
Reagovat
Krisboy
A Ponožka dobře, až teď jsem si toho všiml, jak řádí.
Reagovat
Krisboy
smile Fucking weather smile
Reagovat
paddy
Reagovat
Krisboy
smilesmile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
To jsem viděl, ale už je to nějaký pátek smile Z čeho to je?
Reagovat
paddy
Knoflíkáři
Reagovat
Tomas_Smid_fan
smile tak ro je už sakra dávno smile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Střecha na Nadala?
Reagovat
Mantra
dáváte ještě Sašovi B. času? Já to vidím do švestek, možná...smile
Reagovat
tommr
já myslím, že tuhle sezonu ještě Bajin dokončí, ale pokud se Karolína nějak radikálně nezlepší tak bude od příštího roku bez trenéra ... smile
Reagovat
Blondie
Já jsem zvědavá, zda to letos není nějaká součást taktiky.

Musím říci, že jsem se Sashy bála, pak jsem se mu smála a nakonec na mě udělal velký dojem. To loňské Karolínino tažená načasované na Wimbledon bylo prostě hustý.

Takže já si počkám, zda nemají eso (hehe) schované třeba na USO.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Já se divím, že se ho ještě nezbavilasmile
Reagovat
Blondie
Zbavil by ses někoho, jehož taktika Tě dostala do finále GS? :D
Reagovat
lars
Kvitko se zbavilo Kotyzy
Reagovat
Blondie
Ale až po letech...
Reagovat
lars
Raducanu, Vosaka, Kerber, ...
Reagovat
Drzymalski
Trenérem bude Hrdlica.
Reagovat
FulnekUltras
páni inženýři, tak tohle se může dít jedině v Chrámu! ;-) všichni tady jdou na maximum - a nikdo se nemůže být ničím jistý...

Petra stále "žije" - tak ať ještě chvíli vydrží.

smilesmilesmile
Reagovat
Liverpool22
Taky jsem na to zrovna koukal jedna z dvojice Boulter - Tan bude hrát osmifinále což je mazecsmilesmile
Reagovat
vergus
A jedna z čtveřice Watson/Juvan/Tsurenko/Niemeier bude hrát ČF
Reagovat
lvicek
Jee, ani jsem si nestihla vsimnout, ze hrala Barca! Takze ji i Pete gratuluju, i kdyz Peta zase pekne zabrnkala... U Kaji mi to za stavu 4:4 ve tretim bylo jasne (ale tam jsem videla jen kousky).
Reagovat
Vlk-v-trave
tommr muzes mne vysvetlit jak si to myslel s tou prumernou hrackou:) Vzdyt ta na te trave hraje jak z partesu... jak by mela vic zkusenosti, tak uz je Iga v hotelu a my poslouchame pozapasovy rozhovor s Holandankou...
Reagovat
tommr
zápas jsem neviděl takže netuším jestli Kerkhove hrála tolik nad svoje možnosti nebo naopak Swiatek tolik pod svoje možnosti ...
Jinak co jsem jí v minulosti viděl hrát proti našim hráčkám tak byla vždycky bita a rozhodně ničím nevynikala ...
Reagovat
zfloyd
vida , vida , vida
Reagovat
vergus
Podle mě má stejný problém jako Bára loni, takový pokles úrovně během dvou dní jí úplně není podobný.. což znamená, že v případě výhry bude do srpna neporazitelná smile
Reagovat
Dobry-den
Lesley - výuka smile
Reagovat
Drzymalski
Plech urazila tenisového pánaboha. Boulter se na centru motala jak "mucha v latarni" ale jen do fáze kdy se otřepala z nervozity a začala Karol tlačit za baselinu a honit ji z rohu do rohu. Škoda. No. Ale jak říkal Mats pořád má ještě čas i hru na to GS vyhrát.
Reagovat
paddy
asi si zase šlehnul smile

po 30. vyhrála první GS pouze Pennetta (33)

to už je pasé i s ohledem na letošní formu smile
Reagovat
Drzymalski
Zázraky se dějí. Raducanu, Ostapenko,Mugu, Andreescu, Krejčíková...na věku až tak nesejde.
Reagovat
paddy
ony jsou pod 30 smile
Reagovat
Drzymalski
Mats asi neměl na mysli věk ale tenisové schopnosti. Můj výběr představuje holky které uhaluzily více méně jeden GS. Mugu sice více ale zrovna ona je příklad nevyrovnané hráčky.
Reagovat
papucRF
Krysa si prece jela pro trofej:)
Reagovat
zfloyd
narazila na mě neznámou soupeřku , ale bude mít starosti aspoň zatím
Reagovat
Tomas_Smid_fan
to je Holanďanka, ti si s trávou rozumí, co naplat.smile
Reagovat
Liverpool22
smilesmilesmile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
pěkný, ovšem proti Ajle se bude muset hecnout mnohem mnohem víc.smile
Reagovat
Drzymalski
Golubica není soupeřka ze které by se měla špičková hráčka rozklepat. A tou Ryba i přes poslední peripetie je.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
bohužel podala průměrný výkonsmile
Věřil jsem, že může vyhrát. Prohraný set Petry varoval, udělený kanár naopak dával šanci...
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Přitom Pegula se už těšilasmile
Reagovat
Petr_Fisk
Hraje čím dál větší plácanou, ustrašeně a už ani ten servis není co býval.
To už vůbec není Karolína roku 2016.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Přesně tak, je to plácaná, postrádám tam aspoň pokus o přípravu vítězného úderu. A zakousnout se do soupeřky jako správný zLoun, to taky nefunguje.
Reagovat
Vlk-v-trave
Tak, dobry, ale jak by padla s tou Golubic, tak fakt uz nevim...:) krom toho jednorucaku na te trave nic moc.
To v dalsim kole Tomljanovic bude jine kafe.
Reagovat
zfloyd
ty naše prostě musí ten závěr vždy zdramatizovat
ale dobrý smilesmilesmile
Reagovat
Liverpool22
smile
Reagovat
Blondie
Barčáááá! smile
Reagovat
Fandina
Nádheraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!
Reagovat
Vlk-v-trave
- Fyzika - rovnovaha na pace - 3-
- Matematika - 5
- Geometrie - 4-
- Telesna Vychova, krokovani - 5
- Prirodopis - 5
- Rucni prace - 4

S takovyma znamkama se jen tezko da prolezt. Hlavne ta geoometrie dneska svankovala.
Reagovat
zfloyd
má brejk ve druhém , jedeeemsmile
Reagovat
Blondie
Jak jsem hater Karo, tak podotýkám jednu věc - byla v naprosto šílené situaci. Představte si, že obhajujete takovou porci bodů a hned je jasné, že vám je seberou. Bez ohledu na to, zda pojedete jako fretky až k titulu, nebo vypadnete v prvním kole.

Vůbec si nemyslím, že by to odevzdala a vykašlala se na to, to vůbec. Určitě sama se sebou pracovala a říkala si, že hlavní je trofej. Ale pozice, do které byla mimo svou vlastní vůli a možnosti zatlačena, je hrozná :/

Vůbec se nedivím, že to pro ni letos nedopadlo. Hloupé rozhodnutí o bodech, šíleně demotivující. A Karo byla v nejhorší pozici.
Reagovat
misa
Nejvíc na neudělování letošních a zároveň odebíraní loňských bodů doplácí Češky. Plíšková, Muchová obrovské body z loňska a letos si mohly pěkné body nahrát Kvitová nebo Bouzková.
Reagovat
milik254
Jojo, všichni se spojili proti Češkám. Trapný čechocentrismus
Reagovat
Tomas_Smid_fan
nauč se porozumět psanému textusmile
Reagovat
milik254
Nejvíc na neudělování letošních a zároveň odebíraní loňských bodů doplácí Češky.

Takže nekňuč
Reagovat
Drzymalski
Co mají říkat Rusi, Rusky, Bělorusi a Bělorusky...smile
Reagovat
zfloyd
já si taky myslím že Karolina bojuje a určitě běhá víc než před rokem
Reagovat
brixner
Já si tohle představit neumím...Já prostě vidím jen Wimbledon a pohár / talíř a ostatní okolnosti mi nějak nedocházejí, čímž je ale rozhodně nesnižuju! Ale je pravda, že ty body opravdu chybět budou a budou mít zásadní význam pro další vývoj sezóny. Já ti nějak nevím, ale mám pocit, že Wimbledon je jediný, komu se nikdo nepostaví a i když to rozhodnutí je fakt postavené na hlavu, Wimbledonu to nějak zvláštně upevňuje jeho pozici a statut, který mu prostě patří!
Reagovat
Blondie
Rozumím, co chceš říci a znova říkám, že vůbec nepochybuji, že Karolína to měla stejně, talíř pro ni byl víc než body. Ale to podvědomí, to zaříznutí... to jen tak nepřehodíš mimo mysl vedomým rozhodnutím.
Reagovat
brixner
Asi máš pravdu, nejspíš příjdou dost veliké propady v žebříčcích a čistě hypoteticky - pokud Wimbledon vyhraje třeba někdo kolem 100.místa, vůbec nemá jistotu, že bude hrát třeba USO, což je fakt naprosto mimo chápání! Ti hráči musí myslet(plánovat) hodně dopředu, když se v tom člověk nepohybuje, asi nebere zřetel na širší souvislosti, takže s tebou fakt plně souhlasím, tohle mi nedošlo! Asi jde dost o to, že fanoušek slyší slovo Wimbledon a přepíná na ten svůj(můj) "titulový level"smile
Reagovat
Krisboy
Proč jsi její hater, smím-li se ptát?
Reagovat
Blondie
Úplně iracionálně. Je mi hrozně nesympatická a nebaví mě ani její tenis.

Ale ber to tak, že jde jen o emoce, baví mě, když mám komu fandit a proti komu fandit. V drtivé většině (99 %) prostě nekoukám jen proto, že to bude hezký zápas. Mám svého favorita a toho, komu přeju prohru.

V reálném životě přeji Karolíně vše nej a kdybych jí mohla s něčím pomoci, s radostí bych to udělala.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Nepřijde mi, že by byla až takouvý zLoun.
Reagovat
Blondie
Říkám, že je to iracionální. Spoustu jejích životních kroků chápu a připadají mi vyloženě hezké.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Ale jo, někdy k antipatii stačí málo.
Reagovat
Petr_Fisk
Rozumím, taky mě její současný tenis nudí.
S tou sympatií vůči různým osobám to není třeba řešit, tohle jsou věci "mezi nebem a zemí", různé energie, vzpomínky, kabala atd. atd. Nemá smysl se do něčeho nutit, na druhou stranu nějaké hejtování a urážení...proč?
Sranda musí bejt, různé přezdívky, narážky dvojsmysly, ale bez nějakého zlého a nenávistného úmyslu.
Reagovat
Blondie
Jo, však já Karolínu neurážím, max jí řeknu plechovka, ale to není myšleno nějak hnusně. Když mě štve milovaná Peťa, taky je to Kvituša :D

Jinak třeba Karolína naprosto nádherně a celkem mlčky podporuje opravdu smysluplnou charitu, to je na ní hrozně boží a oceňuji to. Jak říkám, na kurtech jsem vždy proti ní, dokonce i v repre. Ale kdyby něco potřebovala jako člověk, vždy bych jí ráda pomohla.
Reagovat
Petr_Fisk
Však to nebylo na Tebe.
Reagovat
annah
Ja to mam stejně, nebo teda podobně. Karolína je mi mírně nesympaticka. Když hraje, tak ji celkem fandím, ale její prohry mi tak nějak nevadí...
Reagovat
Krisboy
V poho, beru. Nic ve zlým. Já (nejen já :) k ní mám taky spoustu výhrad, ale za hatera bych ss rozhodně neoznacil. Ja každej její úspěch jsem moc rád. smile
Stejně jako u všech našich holek... smile
Reagovat
milik254
Tak to je docela kravina. Karolína spíš ve výsledku může být ráda, že se body letos neudělují, jinak by jí totiž přeskákaly další tenistky, který dojdou dál.
Reagovat
Paixx
Nechápu, jak někdo může fandit Plíškovésmile Neznám snad jedinýho Čecha, kterej by ji fandil, natož pak zahraniční fanoušci.

Úplně bezduchý tenis, pokus omyl, líná na krok, omlouvám se, ale takhle to vidím
Reagovat
Krisboy
Netřeba se omlouvat, bojovnost skutečně nepatří mezi její silné stránky.
Reagovat
lars
Neblabol. Nemusis tu ukazovat svou blbost. kdyz si myslis, ze clenove jeji rodiny ji nefandi. I na TP ma nekolik fandu.
Reagovat
Paixx
Je pravda, že Hrdlička je držák
Reagovat
Drzymalski
...na prize money smile
Reagovat
FulnekUltras
smile
Reagovat
Fandina
Já ji fandím. Podle mě je to fajn holka a pohodářka. Takže co se týká osobnosti, je super. Co se týká hry, tak je technicky super. Pěkný švih, super podání a její styl není hnát se za míčem za každou cenu. Mně je tedy mnohem sympatičtější, když někdo bojuje a za míči se honí, ale to nemění nic na faktu, že když to Kája nedělá, tak je to důvod k tomu jí nefandit.
Reagovat
com
boulterka zasrana
Reagovat
Krisboy
Zas...j zakomplexovanej blb jseš ty, Katie neudělala nic špatného.
Reagovat
Alien
Já jen doplním. Blb a nadívanej!
Reagovat
brixner
To ty se tu předvádíš jako píčus! Dej si facku, blbesmile
Reagovat
Rafaeoli25
A není to i o její soupeřce? Měla hrát líp no.
Reagovat
Grape
Já ti říkal ať se fanouškům Petry nesměješ. Karma je zdarma.
Reagovat
Blondie
smile
Reagovat
misa
Zasloužený postup, Plíšková se ve třetím setu jen bránila a nic nepředvedla. Britka na trávě rozhodně nehraje jako hráčka druhé stovky.
Reagovat
FulnekUltras
už v Eastbourne bylo zřejmé, že pokud se Petře nakonec povedlo tohle přehajpované holátko přetlačit, může to pro ni znamenat velký vlnový zlom
Reagovat
Liverpool22
smileRybka zvládla další těžkou soupeřku, kdy opět dominovala na servisu a stejně jako naše Kvítko zvládla dramatickou koncovku 2.setu.smile Biance nepomohlo ani přehipované řvanísmile Rybka možná černý kůň turnaje pokud bude takto dominovat na servisu - navíc Muguruza jí vypadla, tak Číňanku snad vystřílí...
Reagovat
zfloyd
u mě je černej kůň Garcia , ta dává taky pěkný děla na servisu
Reagovat
Liverpool22
smile jo Garcia + Rybka mají hru na trávu něco jako kdysi Sabina Lisická
Reagovat
Blondie
Proč vlastně Garcia na takovou dobu vypadla z dění? Semlela ji covid pauza, řešila zranění?
Reagovat
zfloyd
třeba neměla náladu nebo měla něco soukromého
Reagovat
Krisboy
Neměla čas.
Reagovat
brixner
Mě by tedy s talířem nevadila!!
Ale jsou tu ještě naše děvčata, takže...smile
Reagovat
zfloyd
Rybářka vyklepla Andreescu
Reagovat
Liverpool22
smilesmilesmile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Boule se jen tak nevzdá...
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Holubice sice nepodává kdovíjaké výkony, ale když při tom jednoručáku máchne křídlem, tak to stojí za tosmile
Reagovat
zfloyd
jednoruční bekhend = ˇšvýcarka
Reagovat
Blondie
Teď se Plíšková vytočí a bude to 6:2 :D

Bára dělá radost smile
Reagovat
Torn
Radši jdi vařit lektvar proti Karolíně. :D
Reagovat
Blondie
Já jen sedím, lakuji si nehty a snažím se přežít asi 50 °C ve stínu XD
Reagovat
brixner
To se válíš někde v Kataru? Já tu mam příjemnejch 45°Csmilesmile
Reagovat
Blondie
:D
Tak mě asi rozpálila Petra, no :D
Reagovat
brixner
To já si jednou při malování vomylem nabarvil Primalexem jeden neht a byl sem spratkům pro smích, prej "Brixi, vod kdy si bukva?" Tahle malá pakáž nemá žádnou ouctusmilesmile
Reagovat
brixner
Tak teďkonc to Petruna fakt posrala, přitom minulej gem podávala jako Izzysmile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Kájo?smile
Come?smile Jak to fandíš?!
Reagovat
Krisboy
Com a fandit Karolíně? Kdes to viděl? smile
Reagovat
EllNino
Karolína opravdu chce prohrát 2x za sebou s Katie Boulter?
Reagovat
Blondie
#pegulaO2
Reagovat
brixner
Některý mladý kočky sou fakt kočky!smile
Reagovat
zfloyd
má první set smile
Reagovat
SydneyOpen
Kdo ví, možná největší a poslední šance ještě porazit hračku Top 8 na GS..
Reagovat
SydneyOpen
Kdo ví, možná největší a poslední šance ještě porazit hračku Top 8 na GS..
Reagovat
EllNino
Reagovat
Liverpool22
http://www.hesgoal.com/news/106096/Tennis_Wimbledon_Championships_---_HD.html
Reagovat
Blondie
http://live.jokerswidget.org/freelivematch/10177432859438370.html
Reagovat
com
se des divat jako az ted jo smilesmile
Reagovat
Blondie
Jakmile jde Karo servis, je pro tyhle kočky mimo TOP50 nehratelná :)

Go, Katie!
Reagovat
Pavlis
Katie Boulter, to je pro mě objev roku. Až do minulého týdne jsem o ní neslyšel. Ale hraje a vypadá pěkně.
Reagovat
com
vypada jak Svitolina pred par lety smilesmile
Reagovat
Blondie
Svitolina je fešanda, o tom žádná, ale Katie je taková roztomilá barbínka, člověk má chuť ji obejmout :D
Reagovat
brixner
Jojo, ty nahnědlý vlasy Svitolině slušej, furt lepší, než blond...smile

smilesmile
Reagovat
Blondie
smile
Reagovat
Torn
Barbínu, do které narazil traktor. :D
Reagovat
misa
Nezáživná blondýna britského typu s očima daleko od sebe.
Reagovat
Blondie
Za mě jí to sluší :)
Reagovat
misa
Tak není to s ní zase tak špatné, ale jsou tam hezčí :) Každý máme jiný vkus.
Reagovat
Holahej
Petro, tak to dopadlo vítězně, je to neuvěřitelné, iracionální, ale stalo se, vedeš, nedívám se.., pustím přenos, ve druhém setu, vypadá to jasně a ..začneš prohrávat, míč za míčem, při 5:6 to raději vypnu a ty koncovku a zápas vyhraješ.. , tak to bylo v minulosti i teď v Eastbourne, koukám, říkám si, na mně nemůže záležet, jak "někdo" hraje..a prohraješ, nekoukám nebo koukám, vypadá to špatně, vypínám.. vyhraješ, přece není možné, aby výsledek záležel na tak nicotném fanouškovi..
Reagovat
Pavol
Poverčivosť je úplne zbytočná vec. Hlavne pri tipovaní. smile
Reagovat
tmora
Tak to mám , přesně...Říkám si pustím si koncovku to bude super a pak 5:6 vypínám...smile
Reagovat
vergus
Uf, s tím, co jsem od stavu 5:1 ve druhém viděl se vítězství 2:0 dá považovat skoro za zázrak smile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Odcházel jsem od toho za stavu 5:2 a doufal, že to Petra snad už bez problémů dotáhne.
No, ale to by asi nebyla onasmile Každopádně jsem si takticky ušetřil nervysmile
Reagovat
tommr
za stavu 5:6 ve druhým jsem si vzpomněl na nedávnej zápas Bogdanový s Lindou Fruhvirtovou. Linda začla skvěle a vedla už 5:2 ale pak se Bogdanová chytla a Lindě už do konce zápasu nepovolila ani jedinou hru a vyhrála 5:7 0:6.
Petra naštěstí podobnýmu fiasku zabránila a prohrála "jen" 5 her v řadě ... smile
Reagovat
Liverpool22
To je přesně ono. Petra šla s výkonem trošku dolů a naopak Bogdan se chytla a málem zavelela k obratu. V dalším kole už si Petra nemůže dovolit darovat 5 her v řaděsmileTo by Badosa asi trestalasmile
Reagovat
brixner
Všichno, co něco darujou, sou hodný lidismile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Kája darovala první gemsmile
Reagovat
Krisboy
To byl jenom před-dárek.
Reagovat
FulnekUltras
hlavně ušácký zbraně za vlastní prachy smile
Reagovat
Vlk-v-trave
Bogdan - sympaticka bojovnice. Bojovala ikdyz behem prvni casti zapasu byla drsne bombardovana.:)

Kvitko:
Na FH hodnotim velmi vysoko. Hodne povedene. Skvele uhly, neskutecna razance. Nechytatelne.
Servis sel dobre, pokud byla uvolnena, Tecka tezko vybiratelne, zatacky pro Bogdan bez sance.
Na BH to bylo celkove slabsi.
Prechody na sako nejdou uplne dobre.

Asi nejvetsi slabina, a stala je kontrola vasne u Petry:) Jak je tesne pred konce, chce moc, nekontroluje se, a vubec. Pak nastoupi destruktivni akce, a je jen otazkou zda se zastavi vcas. Pak ale neni vyhrano, nebot Petra to zastavuje hrou na jistotu a je to boj.

V pristim kole Pavlinka. No bude mi veselo :D

Kazdopadne uz jsem presel na N1cka, a je to jizda!:)
Reagovat
tommr
místo dvakrát 6:1 jsme se zase jednou museli strachovat o vítězství až do posledního míčku. Petra už asi jiná nikdy nebude ... smile
S hrou jakou předváděla od konce prvního setu je proti Badosaový bez šance ...
Reagovat
EllNino
Naštěstí se nešlo do tří a myslím, že i tahle otočka může pomoci více než hladká výhra 6:1 6:1 (vzpomeňme na rok 2015 a hladkých pět setů, následný problém a kolaps s Jelenou Jankovic)

Ve třetím ji čeká Pavlínka, myslím že mač hodý centrkurtu - určitě to bude těžké, ale vidím to pozitivně ...spíš se bojím následného 4. kola, tam hrozí Flipper, Simonka, ... no uvidíme :)
Reagovat
LukasH
Jo, s Jelenou to byl tenkrát velkej bizár a i ona sama (Jelena) se tomu smála a nemohla uvěřit.
Reagovat
EllNino
Mě nejvíc štve prohra s Kirsten 2013
Reagovat
LukasH
Ta taky :-)
Reagovat
SydneyOpen
Jednoznačně. Nevím nevím jestli by v roce 2015 vyhrála, jestli by ve finále Serenu dala... V roce 2013 měla talíř skoro v rukou..
Reagovat
Pavlis
Zprvu jednoznačná záležitost, která se později málem pěkně zvrtla.

Petra tedy těžila ze své rozehranosti a nepřemožitelnosti posledního týdne. Jenže, dost ukázaly ty dva dlouhé gamy, jíž se jí podařilo zvládnout. Tam byl klíč, jak ji soupeřka může srazit. A nechybělo k tomu mnoho. Jak byla Peti v závěru druhého setu nervózní, o kousek neuhrála v klíčové chvíli, co potřebovala. A navrch začala mít Petřina soupeřka. Dobře jí četla hru, rozehrávala výměny a dobře do rohů umísťovala údery. V tiebreaku to bylo se štěstím, může Petra být ráda, že nešla do třetího setu. Servis se jí koncem utkání už dost zpomalil. A samozřejmě, ponaučení pro příště. K výhře ale i tak gratuluji.
Reagovat
Mony
No Peťo, gratulace... Ale musím se zavázat na tebe už nekoukat.Nechci mít už všechny vlasy sede.K infarktu taky není s tebou daleko
Reagovat
brixner
Si kup barvu na hlavu a nebulsmile U nás je jedna, cca 90kilo, na pazourách vykérovaný ňáký čínský znaky, legíny hezky na fest a na hlavě zelenej pruh. A věřim tomu, že Petruně fandí takysmilesmile
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist