Kvitová v Madridu nestačila na Bartyovou, ve čtvrtfinále vypadla i Muchová

5. 5. 2021, 15:32
Aktuality 276
WTA MADRID - Petra Kvitová stejně jako předloni skončila na akci WTA 1000 v Madridu před branami semifinále. Se třemi triumfy nejúspěšnější hráčka turnaje v něm letos nestačila na světovou jedničku Ashleigh Bartyovou, která na evropských antukách vyhrála už popatnácté v řadě. Mezi kvarteto nejlepších se nedostala ani Karolína Muchová, jež podlehla Rusce Anastasii Pavljučenkovové.
Petra Kvitová (© AFP)

Petra Kvitová tak i na svém druhém oblíbeném antukovém podniku vypadla ve čtvrtfinále, nedávno ve Stuttgartu nevyužila mečboly proti Elině Svitolinové a neobhájila předloňský triumf.

Chuť si příliš nespravila ani v Madridu, kde je se třemi triumfy (2011, 2015 a 2018) a nynější bilancí 32-8 nejúspěšnější hráčkou v historii. Vítězka z let 2011, 2015 a 2018 si letos odbyla svou 11. účast na Mutua Madrid Open a do čtvrtfinále prošla již pošesté.

A teprve podruhé v něm neuspěla, předloni před branami semifinále skončila po porážce s pozdější šampionkou Kiki Bertensovou a letos byla nad její síly světová jednička Ashleigh Bartyová, která po vítězství 6-1 3-6 6-3 srovnala vzájemnou bilanci na 5-5 a zvládla i desátý letošní souboj s hráčkami Top 20.

Kvitové vůbec nevyšel vstup do zápasu, na výsledkovou tabuli se dostala až za stavu 0-5. Z výprasku v úvodním dějství se ale rychle vzpamatovala a po hodině a sedmi minutách bylo srovnáno. Jednatřicetiletá Češka si však nechala utéct i začátek rozhodujícího setu, poté snížila z 0-3 na 2-3, jenže brejk nepotvrdila. Za stavu 2-5 sice ještě odvrátila oba mečboly, ale Bartyová si svůj servis suverénně pohlídala a využila v pořadí čtvrtý mečbol.

Pětadvacetiletá Bartyová je první australskou semifinalistkou Mutua Madrid Open po pěti letech (Samantha Stosurová). Na evropských antukách vítězka předloňského French Open a generálky ve Stuttgartu neprohrála už 15 utkání v řadě. Letos je v semifinále počtvrté a všechna předchozí přetavila v triumf (generálka v Melbourne, Miami a Stuttgart).

Ve svém prvním madridském semifinále bude čelit Paule BadosaovéTřiadvacetiletá Španělka letos na antuce i podruhé porazila Belindu Bencicovou, světovou jedenáctku ve svém největším čtvrtfinále v kariéře přehrála 6-4 7-5, stala se první divokou kartou a domácí hráčkou v semifinále prestižní akce WTA 1000 a zajistila si premiérový posun do Top 50 žebříčku WTA.

V čtvrtfinále skončila i poslední česká naděje Karolína Muchová. Ta nastoupila pouhých 16 hodin po včerejší vítězné třísetové bitvě se Sakkariovou proti Anastasii Pavljučenkovové a byť měla v prvním i druhém setu šance, ve dvou tie-breacích prohrála.

Muchová v utkání s Pavljučenkovovou, přemožitelkou Karolíny Plíškové z druhého kola, nedokázala dokončit sety. V prvním nejdříve nenechala Rusku za stavu 4-5 set dopodávat, ale za stavu 6-5 nevyužila při podání soupeřky tři setboly a tie-break ztratila 4-7.

Ve druhém setu Muchová odskočila do vedení 4-1 a dvěma brejky v zádech, ale za stavu 5-4 ani 6-5 při svém servisu neuspěla. Pavljučenkovová vždy zahrála odvážně a pomáhala si vítěznými údery, kterých nastřílela celkem 29. Tie-break tentokrát Muchová prohrála jasně 2-7.

Pavljučenkovová se o finále utká s Arynou Sabalenkovou (h2h 1-0). Běloruská tenistka do semifinále postoupila se ztrátou pouhých 13 gamů ve čtyřech zápasech, v boji o něj jí dnes cestu k vítězství usnadnila její ještě donedávna deblová partnerka Elise Mertensová, která za stavu 1-6 a 0-4 vzdala kvůli zranění levého stehna. Světová sedmička Sabalenková ve Španělsku zaútočí už na třetí finále v roce 2021.

V semifinále čtyřhry jsou Barbora Krejčíková s Kateřinou Siniakovou. Turnajové dvojky ve čtvrtfinále porazily čínský pár Shuai Zhang a Yifan Xu jednoznačně 6-1 6-0.

• WTA 1000 MADRID •
Španělsko, antuka, 2.549.105 eur
středeční výsledky (5. 5. 2021)
• Dvouhra - čtvrtfinále •
Bartyová (1-Austr.) - Kvitová (9-ČR) 6-1 3-6 6-3
Pavljučenkovová (Rus.) - Muchová (ČR) 7-6(4) 7-6(2)
Sabalenková (5-Běl.) - Mertensová (13-Belg.) 6-1 4-0 skreč M.
Badosaová (Šp.) - Bencicová (8-Švýc.) 6-4 7-5
• Čtyřhra - čtvrtfinále •
Krejčíková/Siniaková (2-ČR) - Y. Xu/S. Zhang (7-Čína) 6-1 6-0
Ondřej Jirásek, TenisPortal.cz, Luboš Zabloudil

Komentáře

276
Přidat komentář
Torn
Tak snad to tm Nasťa vyhraje. Sice mi porazila Káju, ale mám jí rád, je to taková trochu ruská marfuška. :D
Reagovat
turista
Myslím, že v SF končí.
Reagovat
FulnekUltras
uvidíme večer
Reagovat
turista
Hrobařka českých tenistek je venku a může balit kufry.
Reagovat
FulnekUltras
S Nasťuškou si to umím představit i na krchově. ;-)
Reagovat
Blondie
Nu, nezbývá, než si znova a znova připomínat, na jaké mety dosáhly jak Karolína Plíšková, tak především Petra. Kvitová je hrající legenda a myslím, že budeme čučet na to prázdné místo, které po blížícím se konci její kariéry přijde. Podobně u Karolíny, která má sice hluché období, ale nevěřím, že by řekla poslední slovo. Tyhle dvě dámy nás v dobrém smyslu rozmazlily přísunem trofejí. Jakkoliv je Muška talentovaná a sympatická, jakkoliv má Markéta potenciál, jejich výsledky jsou zatím prostě s PK a KP zcela nesrovnatelné. Já věřím, že Mušku budeme vídat v závěrečných částech turnajů velmi často, ale u těch titulů jsem maličko skeptičtější, ač držím pěsti.
Reagovat
majkl005
podle mě, když už se dostane do finále, tak vyhraje...myšleno Muška...ale těžké bude se vůbec do těch finále dostat, s těma jejíma bolístkama :(
Reagovat
misa
Kvitovou nenahradí v dohledné době žádná naše tenistka a i Plíšková dosáhla na úspěchy, které se Muchová s Vondroušovou jen těžce přiblíží. Třeba Karolína M. má za chvíli 25 let a vyhrála jeden jediný international. Má tak lepší pověst než jsou její reálné tenisové schopnosti. Vondroušovou zastavila po French Open 2019 operace, po návratu je hodně rozpačitá.
Reagovat
SydneyOpen
tak tak, na úspěchy Kvitové a i Plíškové navážou spíš holky z další generace (Fruhvirtovy, Bartůňková, Nosková, Havlíčková). Muchová a Vondroušová se musí dát napřed zdravotně do kupy a Maruška Bouzková ta si myslím že by klidně mohla mít kariéru ve stylu Báry Strýcové
Reagovat
Blondie
Jasně, taky se těším, ale pořád si říkám, že ty Tebou zmíněné slečny jsou vlastně pořád děti. Nejenže nemusí zvládnout přechod mezi dospělé, ale taky mohou doma prásknout raketou do kouta, říci, že už je to nebaví a furt ještě mohou vyhrávat matematické olympiády :D :D :D
Reagovat
Blondie
Jojo, však přesně to přece píšu :)
Reagovat
Vlk-v-trave
"Bez debat je to nejlepší moment mojí tenisové kariéry," líčila na tiskové konferenci Badosaová. ?Nicméně tenis má jednu špatnou věc - zítra musím znovu hrát, takže nemůžu slavit." :D

*
A osud tomu chtěl, že právě na rozjetou Australanku narazí v madridském semifinále. Bartyová mimochodem vyhrála ze svých posledních sedmnácti zápasů hned šestnáct. Až na ten s Badosaovou?:)

No, takze takove predcasne finale.
Reagovat
FulnekUltras
no hlavně aby to celé nevyhrál brojler
Reagovat
Vlk-v-trave
Klidne at vyhraje, trebas i turnaj na Marsu.
Nenecham se lapit pasti byt otrokem obav, strachu, nenavisti, zavisti, zasti, proste nastvani, nebo snad fandeni aby nekdo nevyhral. Na to nemam cas ani prostor mam dulezitejsi veci v zivote na praci:)
Reagovat
Grape
Tomu říkám přístup smile
Reagovat
smazaný uživatel
smile
Reagovat
aape
smile
Reagovat
FulnekUltras
třeba vyřezávat eušákům ze zdi zrezivělou trubku - která by jim mohla vážně narušit celý ten jejich sluníčkově dobroserný samit... smile

https://www.seznamzpravy.cz/clanek/komentar-zeman-bude-na-summitu-nato-vycnivat-jako-narezla-trubka-ze-zdi-153456
Reagovat
Vlk-v-trave
Jake je vyhoda byt nasazenou hrackou na blizim se RG.

Tak nasazene hracky do prvnich kol muzou chytnout:

Katu Alexandrovou
Julii Putinku
Cori Gauff
Donnu Vekic
Dariu Kasatkinu
Amandu Anisimovou
Svetlanu Kuznecovou
Pavlinku Badosu
Nadu Podoroskou
Danielku Collins
Stazku Sevastovou
Jelenu Ostapenko
Saru Tormo
Jil Teichman
Sloane Stephens
Kaju Kanepi
Lejlu Fernandez
Kamilu Giorgi
Vee Williams

Toz je to vyhra byt nasazenou v tomhle obdobi:)
Takze abychom zase nebyli prekvapeni, ze ve finale je nenasazena hracka:)
Reagovat
dadaft
mnó, to spíš vypadá jako špičkově obsazená 250ka, než lehké soupeřky na rozehrání do prvního kola ...............
Reagovat
SydneyOpen
bude to pěkná loterie. Každopádně Venus no nevím, zvlášť na antuce, nemyslím si že bude až tak velká překážka, ale jinak no bude to hodně o štěstí a myslím že na to dojede nejedna favoritka
Reagovat
misa
Vekic, Collins po operacích, Anisimova víc než rok mimo, Giorgi po těžším průběhu kovidu, Venus ve čtyřiceti skoro tenisová turistka, atd. :)
Reagovat
Tomas_Smid_fan
pobavil mě pohled na právě dohrané zápasy. Jak mně tu někdo cpal do hlavy, že dobré singlistky debla nehrají, tak to je v prořídlém startovním poli opravdu úroda typických deblistek smilesmilesmile
Reagovat
blixa
Jojo, je to taková přehlídka deblového odpadu, který by v siglu neměl vůbec žádnou šanci ... smile
Reagovat
paddy
dle teorie by nejlepší deblistky měli být hráčky singlu mimo top100, protože mají více času, když nehrají singl smile

a takhle vypadá stats na GS
ty lepší bohužel ITF neobjíždí, asi mají strach smile
Reagovat
paddy
31 Navratilova
21 Shriver
18 Natasha Zvereva
17 Fernández
14 Serena Venus Williams
13 Hingis
12 Novotná
10 Court, BJ King, Ruano Pascual
Reagovat
paddy
20 Navratilova & Shriver
14 Fernández & Zvereva
14 Serena & Venus Williams
8 Ruano Pascual & Paola Suárez
5 Errani & Vinci
5 Mattek-Sands & Lucie Šafářová
4 Court & Tegart-Dalton
4 Court & Wade
4 Jordan & Smith
4 Novotná & Suková
4 Black & Huber
4 Babos & Mladenovic
3 BJ King & Navratilova
3 Hingis & Novotná
3 Raymond & Stubbs
3 Hingis & Mirza
3 Makarova & Vesnina

detaily
https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Grand_Slam_women%27s_doubles_champions
Reagovat
paddy
Wiliams sisters
41% 14/34 career
50% 14/28 mezi 1. a posledním titulem

Navratilová
36% 31/86 career (33 let)
70% 31/44 mezi 1. a posledním titulem !!! (16 let) smile
Reagovat
misa
5 Mattek-Sands & Lucie Šafářová smile
Další tituly bohužel zničilo zranění Bethanie.
Reagovat
blixa
smilesmilesmile
Reagovat
EllNino
Neuvěřitelný bitvy už od 1. kola, samej tříseťák smile
Reagovat
Fandina
Obávám se, že úspěchy Petry a Káji, 29 turnajů a 16 turnajů, hned tak žádná z našich holek nenapodobí. Byla doba Jany Novotné pak přišla Petra a pak Plíšče, s víc než desítkou turnajů, ale teď už to tak světle pro naše barvy nevidím. A vlastně díky za tyhle holky, protože to období s nimi bylo hodně radostné pro českého fanouška. A pořád věřím, že Petra i Kája ještě něco přidají. Kája má teď hluché období, ale snad se to podá. Petra zase letos titul má a teď přichází nová generace tenistek, Barty, Sabalenka, Osaka. Škoda, že nějaká naše holčina není mezi nimi.
Reagovat
com
taky verim ze neco pridaji smile nekdo tu predvidal, ze krom FO Karolina vyhraje i olympiadu a turnaj mistryn smilesmile
Reagovat
PetaM
Souhlasím. Pokud na hotelu, kde budou bydlet všechny hráčky, kromě Karolíny, vybouchne bomba, tak ano, Karolína vyhraje FO.
Reagovat
Blondie
smile
Reagovat
hanz
comík má zatemněný mozek smilesmilesmile
Reagovat
Mr.Pink
o FO jsem psal ja, ale OH a turnaj mistryn asi nevyhraje. finale FO bude kaja muchova vs kaja pliskova :)
Reagovat
FulnekUltras
tak nejdřív aby na LOH vůbec jela, že...
Reagovat
pepin
Ahoj, tak s tím Tvým hodnocením nelze než souhlasit v prvé části. V té druhé to bude asi horší. Stárnoucí Petra a je to v poslední době u 3 setových zápasů vidět, při nastupující generaci nových pušek, to bude mít hodně těžké a to ještě z důvodu, že není schopná v určitých herních situací provést změnu u svého herního stylu. Podobně včera Karolína, která vidí, že ji 1 servis nejde a z 2 ji přílétají těžké balony při kterých se okamžitě dostává pod tlak, tak by měla u 1 servisu ubrat aby jej zahrála a dostala se do hry. Většina hráček a to hlavně ze široké špičky ví, jak při 2 servisu reagovat. To je třeba hlavně vidět u Petry i když ta po 3 skvělých returnech to dá 3 do sítě nebo za lajnu mimo a to je třeba rozdíl u Barty, která aby se dostala do hry to často mění a klidně na servis zahraje slajsem. A co se týče Plíškové u ní nejsem moc přesvědčený o nějakém výrazném vrácení se do absolutní špičky protože si myslím že ona není ten tip podřídit vše jen tenisu. Ale je to jen můj názor.
Reagovat
hanz
Sabča už to tam kosí. Pavs těš se.
Reagovat
smazaný uživatel
Muškooo, co co jsi to tam dnes Vyváděla? Takové nadějné stavy... Včera i dneska to mohlo být 2:0... smile

Z Říma se beztak odhlásí, tak zase až na RG. smile
Reagovat
turista
Dnes holt to soupeřka uhaluzila 2x 7:6.
Reagovat
Dobry-den
Muškooo, co co jsi to tam dnes Vyváděla? Takové nadějné stavy... Včera i dneska to mohlo být 2:0... smile

Z Říma se beztak odhlásí, tak zase až na RG. smile
Reagovat
LukasH
dalo se to čekat. Je teď na starý kolena dost Berdychovsky předvídatelná.smile S Ash je to vždycky o pár míčích a o fyzičce (kterou už Petra trochu ztrácí). Na nějaký maratóny jako v roce 2018 už to není, ale na trávě by se zas jednou mohla vrátit do svýho módu z dřívějších let. Loňský exhibice ukázaly, že by to šlo.smile
Reagovat
tommr
včera se Karolína v koncovce vyznamenala, dneska v ní propadla. Těch zahozených šancí bylo dneska příliš mnoho aby se to dalo hodit jen na únavu nebo zranění ... smile
Reagovat
EllNino
Tak neměla setbol na servisu, takže žádná vyložená šance tam nebyla ... ani vedení 4:1 prostě s tím, že nemohla servírovat naplno, není velké ...bylo to ve vlnách, ale tiebreaky nezvládla, lépe řečeno, Nasťa tam hrála fantasticky
Reagovat
tommr
v prvním setu promarnila tři setboly, ve druhým ztratila náskok dvou brejků a dvakrát nedopodávala set. A to všechno proti soupeřce, která je známá svou labilitou. Co víc se dá ještě ve dvou setech zvorat? smile
Reagovat
EllNino
3 setboly nebyly v řadě při vlastním servisu, ale na returnu po jednom ... to už nezní tak výhodně :)

4:1 to sice bylo, ale servis v tomhle zápase nebyl výhodou ... vyhrát ho spíš měla, ale Nasťa byla prostě v koncovce lepší :)
Reagovat
Vlk-v-trave
Tak ty TB jsou casto odrazem prubehu setu a hry. Nerikam, ze se to vzdy potvrzuje.
Bych spis rekl ze Nasta byla dnes celkove lepsi.
Kaji chybela razance uderu, a celkem trapeni na servise. Umela si dnes hledat ten volny prostor, technicky to trebas i zvladla, ale bez razance a Nasta stacila na to i reagovat.
Kouzlit dokaze, ale nevystacis s tim proti nekterym hrackam...
Jako me to neboli, prohrala ona, ne ja:)
Ale na kondici potrebuje pracovat, bez toho to dnes nejak nejde. Nemyslim jako Sakkari, atd, ale najit nejakou stabilni cestu... no lehce se rekne, jasne...., on i Pella hledal cestu dlouho, nez ji nejak nasel, a kdyz jsem si o tom cetl, tak jsem ani neveril jak je to narocny proces...hlavne individualni.
Nasta urcite dnes zaslouzene, gratuluji, Kaji drzim tlapy:) Tesim se na kouzleni na trave:) Jen aby byla v cajku.
Reagovat
paddy
chtěl bych vidět jídelníček tenistek, mnohé někdy mluví o fastfoodu smile, což je nekvalitní bluf - to profesionální sportovec nemůže dělat

atletická síla je potřeba, ale při nižší vrstvě tuku
Andreescu si už teď ničí kolena
Reagovat
Mr.Pink
ona pracovat chce, ale kazdy druhy tyden je zranena, to se pak tezko dostavas do formy. potrebovala by byt aspon 1/4 roku zdrava
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Teď se špatně pauzíruje, asi není snadné plánovánísmile
Reagovat
Mr.Pink
je to tak, nasta v tech krizovych situacich zahrala vyborne
Reagovat
com
Nasťa prostě na Karolíny umí smile Ale faktem je, ze prohra Muchovy zastinila prohru Kvitove smilesmile
Reagovat
hanz
Comí, uží si ještě týden, kdy Plíšková je před Kvítím. smilesmile
Reagovat
FulnekUltras
smile
Reagovat
d@ve
Comiku, ale určitě obě dnešní prohry nezastínily tu ostudnou prohru Karolíny. smile
Reagovat
turista
Spíš dnes Pavljučenkovová měla kliku jako hrom. Karolína mohla vyhrát první set a zápas se mohl vyvíjet jinak.
Reagovat
baba
no a máme po fandění, jako obvykle max. čtvrtfinále a pak konečná. Ale aspoň první kola je komu fandit, tak zase příště - Řím
Reagovat
EllNino
Jako obvykle no ... nedavno hrala Krejca finale Dubaje, Petra vyhrala Doha, Muska semi na AO ... kdyz uz chces kritizovat, zjisti fakta ...
Reagovat
Tomas_Smid_fan
já nevím, co tu někteří chtějí. Pokud zápasy sleduji, tak mám možnost nějakého reálného úsudku... Kritika psychiky je zrovna v dnešních zápasech našich z velké části neoprávněná.
Petra byla celkově nějak mimo, nikoli nervy ze zápasu a Muška byla vyždímaná fyzicky ze včera.
Reagovat
tommr
a Pavlyuchenková snad unavená nebyla? Vždyt včera svedla taky těžkej třísetovej zápas s Brady. Je třeba si přiznat, že Ruska byla dneska lepší a Muška pokonila co se dalo ... smile
Reagovat
hanz
bohužel, bylo to jasné pokonění
Reagovat
Mr.Pink
je treba si uvedomit, ze muska musela nekolikrat prerusit trenink kvuli zraneni, ten treninkovy deficit je znat
Reagovat
Tomas_Smid_fan
To je další věc..., tady ne moc připomínanásmile
Reagovat
FulnekUltras
s kyprou ornicí a pěknými soškami v areálu ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
smilesmile tak asi, nejen tenis
Reagovat
hanz
Řím je v podání našich tragédie, výjimku udělala Plíšková, když nad ní tehdy stáli všichni svatí. smile
Reagovat
com
jo loni prohrala ve finale a predtim vyhrala.. ta ma teda zprdele kliku smile
Reagovat
hanz
Však ona ti to letos předvedesmile
Reagovat
aape
No já myslím že by bylo super, kdyby se jí tam podařilo udělat nějaký lepší výsledek, jednak kvůli ní, a taky aby jí tu všichni jen nehejtili ..Kájo pojď! smile
Reagovat
zfloyd
z Mušky bude velice důstojná nástupkyně Petry a nějaký ten GS určitě taky přijde
Reagovat
tommr
klidně se vsadím, že žádnej GS nikdy nebude a ani žádnej jinej velkej turnaj. Muška má sice talent, ale chybí jí zdraví a kondice a bez toho se velký turnaje vyhrávat nedají ...
Reagovat
Mr.Pink
rekl bych, ze jeste ani jedna tva predikce nevysla, diky bohu :)
Reagovat
paddy
pokud je to pravda, pak je to zlatý důl sázet naopak smile smile smile
Reagovat
Vlk-v-trave
Kazdopadne skvely prvni krok od tommra k ziskani GS:)
Ted uz jen vyresit par detajlu.
Reagovat
Vlk-v-trave
Nasta zaslouzena vyhra i postup. Vysledkem to sice vypada na vyrovnany zapas, ale Kaja tam kupila hodne chyb a bylo tam dost nepresnosti, celkem to ulitavalo, udery nemely tolik potrebnou razanci, Naste se dobre na ne reagovalo... Dlouho jsem Nastu nevidel, ale slusne se posunula a hraje dobre:)
Necekal jsme nejaky zazraky, ale toz Kaja nastoupila, kanara nedostala:) Takze nakonec dobry...
Reagovat
FulnekUltras
na trávě to zase o level zvedne smile
Reagovat
hanz
Nasťa je typ hráčky, které vyjdou 2,3 turnaje za rok, jinak se v tom taky pěkně plácá.
Reagovat
Vlk-v-trave
Nevim, prislam driv tak nejak vic svihla, to casto svihala vsude kolem kurtu, hlavne ve chvili, kdy trebas vedla i 4:0 atd.

Dnes zaspala zacatek druheho setu, ale to se casto stava po TB...prijde mi vic vyzralejsi. Ale, asi se uvidi dal, nemyslim dalsi zapas, ale turnaje...
Reagovat
paddy
konečně jsem se něco objektivně dozvěděl smile

včera to mohlo dopadnout obráceně, dneska taky, včera stejně jako tady plakali na řeckém TP smile

plán zápasů je daný, obě soupeřky většinou hrají ve stejný den po celý turnaj, dvě hodiny navíc by moc nepomohly
nejlepší řešení na únavu je vyhrát včera 2x 6:0 smile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
zkus to 2x 6:0 poradit Mušce a třeba pak pošle Kotyzu k voděsmile
Reagovat
paddy
možná by s měla poradit s Nadalem, jak drtit soupeře, čímž se ušetří síly smile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
No myslím, že k jeho kondičce má přeci jen dalekosmile
Reagovat
EllNino
Já snad sním! Tak ještě 2x :)

Muška bojovala, klíč byl na servise a ten nešel ... doléčit a vrátit se na RG :)
Reagovat
hanz
Sni, v dalším kole dostane výprask.smilesmile
Reagovat
smazaný uživatel
Hrála Nasťa nějaké podobně velké semi?
Ve 20 letech na dohled top 10.
Třeba si nadělí nějaký dárek k třicátinám :-)
Reagovat
Hector21
neuvěřitelné....další láhev Montepulciana načatá :)

ještě jich pár mám, takže Nasti davai :)
Reagovat
FulnekUltras
kéž udolá i brojlera smile
Reagovat
Hector21
to bude hodně těžké...

s pomocí Boží to půjde smile
Reagovat
baba
souhlas, ale spíš než síly byl vidět ten limit na podání. Prostě jen technicky se to nedá, zvláště když Pav prokázala, že tentokrát si věří. Až bude Muška 100% fit / jestli někdy bude / může dokázat hodně. Tak ať se daří naší budoucí number 1
Reagovat
zfloyd
Rozhodla únava bylo to bez šťávy z občasnými vzepětími , které ale nevydržely dlouho
Reagovat
FulnekUltras
Mušce už dnes trochu chyběla šťáva, ale... Moravákům to nevadí, a čecháčkům to za dnešní ostudu s Nočními vlky patří

zdravím Hektorka ;-)

smilesmilesmile
Reagovat
Pavol
Tlieskaš vlastnej hlúposti ?
Reagovat
FulnekUltras
buď rád, že v tom dneska nemáš eurá smile
Reagovat
Hector21
smile děkuji

tfujtajbl to bylo něco...tahle jízda turnajem je v poslední době opravdu balzám na duši....smile
Reagovat
smazaný uživatel
smile
Reagovat
aape
Začíná to vypadat, že naše holky jsou ideální soupeřky pro čtvrtfinále, to už jsou mentálně i fyzicky vyřízený, ..smile
Reagovat
hanz
Pravda.
Reagovat
Sberatel.kosti
Já nevím co byste chtěli. Naprosto nepochopitelný scheduling od pořadatelů, proč hraje Sabalenka s Mertens (které včera dohráli kolem třetí odpoledne) poslední WTA zápas, když Muška končila ve 12 večer.
Bylo vidět, že už prostě ty síly chybí a Pavs hrála skvěle.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
smile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Pavlu taky měla z pdle kliku. Konec druhého setu mohl dopadnout klidně obráceně...
Reagovat
dadaft
Taky první set mohl dopadnout obráceně, vždyť tam měla Karolína 3 setboly, z nichž jeden odvrátila Nasťa jenom zázrakem...

S vyhraným prvním mohl zápas vypadat jinak...
Reagovat
Sberatel.kosti
Souhlas, to byla obrovská škoda.
Ale musím uznat, že Nasťa se rozehrála a hraje super tenis, žádné zbytečné chyby (až na těch pár volejů :D). Uvidíme, jestli dokáže potrápit i Sabu, ta teď vypadá rozjetě jak mašina.
Reagovat
turista
Holt dnes smůla.
Reagovat
hanz
Souhlas, sviňárna od pořadatelů, kteří se kasali, jak prodloužili Madrid o týden a pak hráčky musí hrát druhý den, aniž by zregenerovaly. HUMUS
Reagovat
turista
Ano. Humus.
Reagovat
FulnekUltras
na "českou republiku" už dnes zvysoka kálí celá planeta - a je to cajk smile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
v té s malým č žiješ ty a pár soudruhů, tak si to kálení společně užijtesmile
Reagovat
FulnekUltras
naopak - my, co si na nic nehrajem, jsme celý život v naprosté pohodě ;-)
Reagovat
Tomas_Smid_fan
podle těch příspěvků to nevypadásmile
Reagovat
FulnekUltras
hlavně moc dlouho nezadržovat vnitřní přetlak ;-)
Reagovat
Kuzzie
Nevíte někdo,jestli se Nastě něco nestalo? Vidím ji po hodně letech a vůbec bych ji nepoznala..
Reagovat
FulnekUltras
čím dál krásnější - to je normál ;-)
Reagovat
majkl005
mě příjde oproti třeba tomu jak vypadala před 10ti lety jiná v obličeji...mám takové podezření, že si nechala do obličeje napíchat bítbox smilesmile
Reagovat
Kuzzie
Právě mi vůbec nepřijde podobná sama sobě..bych se nedivila..
Reagovat
Hector21
jako víno, čím dál krásnější...každý rok si jí přeju pod stromečkem, letos to určitě vyjde...smile
Reagovat
dadaft
Karolína

Tak bohužel se potvrdilo, že dneska už nebylo z čeho brát, i když se bila statečně.

Celkově gratulace.
Reagovat
dadaft
P.S. Nevíte někdo, jaký chystá Karolína program před RG?
Reagovat
SpacialRecognition
Viděli jsme taktický Masterclass od Karolíny Muchové v druhém setu proti Pavlyučenkovové.
Bravo!!!!

smilesmilesmile
Reagovat
hanz
Vono, je to jedno, stejně je smete Sabalenka. smile
Reagovat
EllNino
Jojo, prskání na ostatní české hráčky mátožné zLoun nepomohou ale :)
Reagovat
SpacialRecognition
Z Ka. Plíškové se taky bohužel stala ultra labilka, ale to nemá nic společného s dnešním zápasem
Reagovat
Tomas_Smid_fan
to opravdu nemásmile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Tohle bude bohužel hodně nezasloužená prohrasmilesmile
Reagovat
hanz
Zasloužená, co by chtěla víc.
Reagovat
hanz
Na PAVS se musí útočně a né hravě.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Zkus to s tím co měla v nohách a s jakou pauzou mezi zapasy, pak sem přijď dělat ramenasmile
Reagovat
hanz
Sorry, ale některé balony byly hrané přímo na Pavs, ačkoli měla dost času, to prostě neznačí psychickou odolnost a taktické myšlení, jak tu někdo předhazoval.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
prostě toho měla dost... První set Sekkyrku naháněla tak, že nevěděla, kde jí hlava stojí... A psychicky se nezlomila ani po prohraném 2.setu...
Reagovat
smazaný uživatel
myšleno po včerejšku, ale jinak souhlas
Reagovat
smazaný uživatel
konecsmile
Reagovat
hanz
Ende šlůs, takto mají vypadat koncovky psychicky odolných hráček.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Pavlu odolná?smile Seš dost mimosmile A asi ani neviš, kdy Muška dohrála a po jakém obratu...
Reagovat
hanz
jojo, Kája nám tu odolnost dnes předvedla. Hlavně ten nahranej míč při smeči na raketu Pavs byl výstavní.
Reagovat
EllNino
Na raketu to nebylo, spis to bylo nedostatecne durazne
Reagovat
SpacialRecognition
*4-1 *5-4 *6-5 smilesmilesmile
Reagovat
hanz
Česká klasika - psychická odolnost v potvrzování brejků.
Reagovat
smazaný uživatel
Jedeš bombysmilesmilesmile
Reagovat
Mony
Až půjde servis, tak bude postrachem
Reagovat
hanz
Jo, někdy až půjde.
Reagovat
smazaný uživatel
smile tak, tam ztratí hodně energie -všechno
Reagovat
hanz
Kája a její nedůraznost, klasika.
Reagovat
hanz
Comí, jsem zvědav, jak se budeš smát, až nalosují Pegču ke Plíškové v Římě.smilesmile
Reagovat
Pavol
Toto by mohlo zaúčinkovať.
Reagovat
hanz
Kája nám předvedla, jak psychicky odolná umí být.
Reagovat
SpacialRecognition
Světový kalibrsmile
Reagovat
EllNino
Udavte se, prskalové, brejk je tu :)
Reagovat
hanz
Jojo, né na dlouho.
Reagovat
smazaný uživatel
3. set se blíží
Reagovat
smazaný uživatel
už né
Reagovat
SpacialRecognition
"Udavte se" Lol, pak tu moralizuj
Reagovat
EllNino
To byla narazka na Pelisky :))
Reagovat
SpacialRecognition
Pěkná výmluva.smile
Reagovat
EllNino
Nepotrebuju, je to muj nej film a pouzivam ji casto :)
Reagovat
SpacialRecognition
LOL.
Reagovat
vladka
Nádhera, to je tenis!!!
Reagovat
SpacialRecognition
že ? Ty tři zahozené setboly v prvním setu zahodila tenisem grandslamové kvality smile
Reagovat
EllNino
Prosimte ... je fakt nutne resit mice stare vic jak pul hodiny? :))
Reagovat
vladka
kdo vidí jen chyby, s tím nemá cenu komunikovat
Reagovat
smazaný uživatel
je
Reagovat
TOPtennis
Břišák nebřišák - když prohraje bude se opět jen vymlouvat jak ji něco bylo smile Její klasika jako každá prohra. Když nejsem fit, tak tam nelezu a nekecám o tom - pak vypadá jak ubrečená holčička smile Když vyhraje nad Osakou - tak to komentuje : ?Překvapená z výhry nejsem? - trošku pokory by možná slušelo.
Reagovat
EllNino
Wtf
Reagovat
SydneyOpen
Kája na sebe lepí víc trollů než Petra a to už je co říct... holt trollování Petry už tak nebaví
Reagovat
com
me bavismile smile
Reagovat
SydneyOpen
já vím, jako její největší fanoušek smilesmile
Reagovat
brixner
Ale...prostě jsem to tak nějak předpokládal, Eš roste zápas od zápasu, má neskutečně konzistentní formu. U Petry mě ale potěšila jedna věc - byly doby, kdy při nalitých míčích zabíjela skoro až podavače, ne že ne...A teď v mnoha případech ukončovala tyto situace s naprostou rozvahou, hlavně v zápase s Endží. Ona si tyto situace umí vynutit svým tlakem, takže asi i tady je prostor pro další body. Kdyby si ještě vzala černou čelenku a botky a fusekle, byla by kouzelná, i přesto, že dostala na butku...smile
Reagovat
Alien
Vypadá to výborně! Ruská gazela Pavlyuchenkovovová už nemůže! Vyšťavila se v 1.setu!
Reagovat
com
nevis nahodou jak hrala gazela Kvitovic? smile
Reagovat
Alien
To nevím, ale mohu ti shrnout výkon naší současné 5. Idy Rasken!
Reagovat
d@ve
Rozhodně nedostala kanára. smile
Reagovat
Pavol
Dobi tu ruskú enestejšu. smile
Reagovat
lars
vsadil si , ze vyhraje Muska ?
Reagovat
Pavol
Včera a dnes jej fandím len tak lebo viem že je lepšia.
Reagovat
lars
takze si vyhru Musky v zapase nevsadil ?
Reagovat
Pavol
Včera som na nej vyhral nemôžem každý deň.
Reagovat
lars
Ok dnes by to byl prilis velky risk
Reagovat
Mony
Nasta je naštvaná,. Že by toho už měla dost?
Reagovat
SpacialRecognition
Viděli jsme perfektní první set od hráčky české národnosti, zahodila pouhé 3(!!!) setboly, returnovala jako multi-grandslamová šampionka kterou v blízkém budoucnu nepochybně bude smile Allez!
Reagovat
SydneyOpen
hodně trapný, nechceš začít ještě brečet jako po Miami, kdy jsi tu vyřvával že si někdo dovoluje zkritizovat Plíškovou smilesmile
Reagovat
EllNino
A prat nam nevylecitelnou chorobu smile
Reagovat
SpacialRecognition
Jo, pro jistou sortu lidí je konstatování reality hodně trapný.smile Urážky od inferiorního soudruha jako seš ty mě z míry nevyvedou. Marná snaha. smile
Reagovat
peek
Máš chybu v nicku, má být SpecialRetardation
Reagovat
SpacialRecognition
Tu urážku ti pomohla vymyslet 4letá ségra? Nebo je to vše, co s tvojí mentální kapacitou dokážeš?smile
Reagovat
Vlk-v-trave
Koukam, ze Kaja vcera vecer presedlala na sachovy turnaj:) Ale chtelo by to vypilovat koncovky partii.:)
Reagovat
zfloyd
Muška vypadá unaveně nevím jestli dá na tři a vydrží
Reagovat
smazaný uživatel
hm, je to náročné
Reagovat
peek
Otočíme
Reagovat
smazaný uživatel
Vůbec mi nepřijde nějak unavená a hlavně břišák vypadá, že v pohodě drží.
Reagovat
Mr.Pink
brisak asi ano, ale on ten problem bude spis se zady. zatim ji to ale nejak vyrazne nelimituje
Reagovat
zfloyd
Muška vypadá unaveně nevím jestli dá na tři a vydrží
Reagovat
smazaný uživatel
hlavně né 3 sety
Reagovat
smazaný uživatel
první set za námi, ach jó
Reagovat
SpacialRecognition
Geniální tiebreak. smilesmile
Reagovat
FulnekUltras
Hector dnes kvalitně přiráží. ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
smile
Reagovat
Hector21
nezáviď...smile
Reagovat
FulnekUltras
příroda je mocná ;-)
Reagovat
com
a nasi ceskou jednickou i nadale zustava Karolina smile a to o rovnych 500 bodu smile
Reagovat
SydneyOpen
no a v race rankingu je až českou pětkou za Krejčíkovou a Vondroušovou
Reagovat
com
race uz neplati aspon dva roky jestli sis nevsim smile
Reagovat
com
smilesmilesmile
Reagovat
SydneyOpen
copak zjistil jsi že i Muchová hraje s Pavlyuchenkovou vyrovnaněji než Plíšková smile
Reagovat
com
přečetl sem si, že Kvitova prohrala prece smilesmile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Nevím, co se porouchalo, nefandils a Petra stejně prohrálasmile
Reagovat
Mony
Kam se hrabou všechny kovbojky!
Reagovat
SpacialRecognition
3 wasted setpoints confirmed smilesmile
Reagovat
SydneyOpen
škoda, na třetí SB byla Muška zbytečně pasivní
Reagovat
smazaný uživatel
řekne si kam to chce a ještě jí prohodísmile
Reagovat
EllNino
A taky se casto vyhodi
Reagovat
peek
Pavljuš Nastěnkovovovová už hází raketou, to půjde.smile
Reagovat
smazaný uživatel
něco mikina, něco Muchové hravost - kdo to má vydržet
Reagovat
smazaný uživatel
smart tenis
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Petra mi dneska připadala dezorientovaná, výraz ve tváři ustaraný, nebyla uvolněná. Pohyb opravdu zvláštní, hlavně dopředu - špatný odhad na míče i na odskoky ze slajzů. Na returnu velmi malá úspěšnost, jakkoli v předchozích zápasech na něm zářila. Ash servíruje pěkně, ale zvykat si na to set a půl...
Aby to nevyznělo úplně negativně - Petra se snažila, makala, hecovala se, ale prostě nebyla ve své kůži a v pohodě.
Reagovat
Paseka
Petra měla smůlu na los. S Badosa by si zcela určitě poradila.
Muchová má zase smůlu na časy. Včera se dostala do postele někdy kolem druhé hodiny ranní, což je hrůza !
Reagovat
paddy
odvážná myšlenka, když Badosa je jediná, s kým Barty prohrála za poslední 2 měsíce, a ještě to bylo na antuce smile
Reagovat
lvicek
Komentator se konecne dockal, pred kazdym servirovacim gemem Kaji zminoval, ze zatim nikdo na podani nezavahal a ze cekame na prvni breakbally. Tak uz muze byt spokojen!
Reagovat
smazaný uživatel
spokojeni budeme až set skončí 5:5
Reagovat
smazaný uživatel
Labilní Ruska! smile
Reagovat
SydneyOpen
tak u Pavlu když má dopodávat tak je opravdu vysoká pravděpodobnost že to nedá
Reagovat
smazaný uživatel
asi tak
Reagovat
smazaný uživatel
a bude to horší
Reagovat
vladka
komentátor Baumbruk je děsnej. Na Káji tenis se kouká krásně, je fakt skvělá..i kdyby to nevyhrála, tak prostě JE.
Reagovat
FulnekUltras
už aby za mikrofonem začala perlit tetka - na veřejnoprávní uspavače hadů už dneska není nikdo zvědavej
Reagovat
EllNino
Štefl
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Tu přidanou hodnotu v podobě uměleckého dojmu prostě každý hráč/ka nemásmile
Reagovat
Ela-fon-isi
Přesně! Jako to řekl, věděla jsem, že je zle.
Reagovat
lvicek
No ja se nejdriv docela divila, ze to Kaja ustala, ale on si nedal rict a mlel to furt dokola...
Reagovat
smazaný uživatel
Přesně! Jako to řekl, věděla jsem, že je zle.
Reagovat
tommr
Ruska je zatím bohužel lepší ... smile
Reagovat
zfloyd
nevím jestli je to jen můj dojem , ale připadá mi , že Muška hraje oproti předchozím utkáním dost pasivně
Reagovat
smazaný uživatel
no ten včerejšek
Reagovat
FulnekUltras
co břuch dovolí
Reagovat
smazaný uživatel
teď brejk a je to
Reagovat
peggy
Kdo umí ten vyhraje je to hra.smile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
A kdo jednou vyhraje a jednou prohrajesmile?
Reagovat
tommr
už by to taky chtělo trochu zabrat na returnu ...
Reagovat
paddy
paní Bartáčková si drží svůj trůn a netrápí jí kecy, že není zasloužena jednička smile

jednou rok hraje jen kriket, jednou rok nehraje a stejně všechny poráží smile smile

taková Vosaka se na antuce klepe jako vosika
Reagovat
Vlk-v-trave
hmmm, ta Nastenka je nejak upgredovana, to nevypada, ze se jen tak vyhaze:) Takze na ceka drina...
Reagovat
peek
A navíc běhá jak zajíc v Jen počkej
Reagovat
tommr
lítá tam jak splašená. S její postavou je to až k nevíře ... smile
Reagovat
FulnekUltras
esteticky fantazie
Reagovat
peek
V Madridu 23° a Nasťa si zapomněla sundat mikinu. Asi se chce pořádně zapotit. smile
Reagovat
Mony
Mají od pořadatelů doporučení si pinkat na té osvětlené pulce, tak si ji asi sunda
Reagovat
Mony
Mají od pořadatelů doporučení si pinkat na té osvětlené pulce, tak si ji asi sunda
Reagovat
smazaný uživatel
no právě a Karolína jí to rozděluje spravedlivě, takže by mohla selhat.
Reagovat
FulnekUltras
a letos to potvrdila též - v čf ovšem narazila na komplexnější hráčku, která není No.1 rozhodně náhodou

teď zregenerovat hlavně před RG - držet momentální level - a kdyby to jen trochu šlo, vnitřně se ještě víc uvolnit, však dohromady o houno jde i na těch "bigpointech"... ;-)
Reagovat
SydneyOpen
pozitivní je že Petra má slušnou antukovou formu, ale ty těsná zápasy by chtělo začít přetvářet na svou stranu.
Reagovat
EllNino
jeden těsný vyhrála předevčírem, další minulý týden
Reagovat
SydneyOpen
no já chtěl napsat s těma Top tenistkama, letos 3x hrála s hráčkou Top 10 a 3x prohrála ve třech setech. Takový zápas potřebuje Petra, snad na RG
Reagovat
baba
no a teď pořád čekám, kdy to Muška vzdá - asi prubne začátek a pak dá MTO a pak retired ...
Reagovat
smazaný uživatel
Zdá se úplně v pořádku.
Reagovat
.vorlik.
Dalsi dukaz, ze Barty Petru jako hracka postupne prerostla. Smutne, ale bilance a vysledky poslednich zapasu mluvi jasne.
Reagovat
SydneyOpen
tak jasně, ale musíš brát taky to že Ash je 25 a Petře 31 tak logicky Ash jde nahoru a Petr dolu to prostě jinak nejde. Petra bohužel už není takovou tou mladickou lvicí co porážela pravidelně Top tenistky, ale to už ani nejde, věk nezastavíš, ale věřím že ještě na Petru čeká 1 ten velký turnaj kde se to prostě povede
Reagovat
Patik
toto nieje o Petrinom veku..ona má úplne iné problémy..
Reagovat
JanITCZ
smile
Reagovat
FulnekUltras
smilesmilesmile
Reagovat
lvicek
Snad jo. Pritom tenisove by na to urcite mela, ale proste kdyz se ji to takhle rozsteluje... :/
Reagovat
PetaM
Kdyby Ash nehrála slajzovaný BH, tak by jí Petra porážela v pohodě. :D Ale ten BH je zabiják, to Petra nesnáší, jak to pořád musí zpracovávat. :D
Reagovat
SydneyOpen
jednoručný BH a slajzy jsou Petry noční můra smile i ten slajz z FH Petra nesnáší (viď Niculescu)
Reagovat
PetaM
Jako sbírat ty slajzy je za trest. Jeden - dva za výměnu se dají ještě nějak snést. Ale když to protihráč pořád slajzuje, tak nálada rychle přejde :D :D
Reagovat
Mr.Pink
ty slajzy nesnasi temer kazda hracka, je to jeji obrovska zbran
Reagovat
PetaM
Však jasné, o to jde. :) Je to zákeřný a hodně dobrý úder. Na antuce obzvlášť. :D
Reagovat
dadaft
Chyba byl samozřejmě úplně nulový první set, a chybou byly i dva gemy za stavu 2:3 ve třetím, které šly oba vyhrát, ale nestalo se -- mohla podávat za stavu 4:3 a to by byla asi jiná koncovka.
Opět se mi zdálo, že ji ve třetím došly síly --- teď sice vypadá jako supermodelka, ale je tenistka a podle mě by potřebovala nabrat dvě tři kila svalové hmoty.

Čtvrtfinále není špatné, ale šance dojít mnohem dál zůstaly bohužel ležet.
Reagovat
baba
no začátek hrozný, bylo jasné, že se musí trochu zvednout, ale na velké big pointy už asi nemá,ale i tak je to moje holka.
Reagovat
Patik
Jej hlava pracuje až príliš..až úplne príliš..úplne najviac príliš..vyložene školácke chyby aj za dôležitého stavu..ona chodí na kurt bojovať so sebou a svojou minulosťou..
Reagovat
FulnekUltras
neříkám, že na tomhle něco není...
Reagovat
EllNino
Vyrovnaný zápas se světovou jedničkou, šance byly, za stavu 2:4 ve třetím vyhodit takovéhle nahrané servisy, to je smrt ... smeč do Barcelony jsme také viděli ... :) Ale naštěstí z toho gemu ještě vybruslila ...

Ash je teď nejlepší na světě, Petra v klíčových momentech selhala ... proto je Petra 10. a Ash 1. ...

Petro, přeji tihodně štěstí na dalších turnajích a halvně na RG - snad tě nenalosujou zase k Ash do čtvrtinky, už by taky mohli do nějaké jiné části :)
Reagovat
smazaný uživatel
Smeč do Barcelony :-)
Snad se to Petře ještě sejde...
Ash se upřímně zasmála, jak se zamotala do sluníčka a do sítěsmile
Reagovat
PetaM
Nevadí :) Zase příště. A díky za hezký tenis (snad kromě pár pasáží dneska :D ).
Reagovat
SydneyOpen
no Petra hraje pěkný tenis celou sezónu, narozdíl třeba od sezóny 2014, 2016, 2013 (krom Dubaje) ale chtělo by to i vidět na těch výsledcích. Snad Petra zabojuje na GS
Reagovat
PetaM
Celkově hraje moc pěkně. Ne moc často prohrává s níže postavenýma hráčkama, ale s těma top 10 mi přijde, že si poslední dobou nevěří a hraje pak děsný hovadiny, místo aby to v pohodě zabila. :D
Reagovat
SydneyOpen
Právě, Petra se postupně transformovala na Wozniacki :D
Reagovat
SydneyOpen
Rozhodl začátek 3. setu, neměla si nechat Ash utéct ta prostě v klíčových momentech hraje neskutečně. Škoda Petra teď momentálně není schopná otočit zápas, prostě psychické síly chybí. Snad si to Petra vybere na těch nejdůležitějších akcích, ale nevím no
Reagovat
EllNino
Petra taky mockrát neměla šanci otočit zápas, většinou vyhraje první set ... málokdy to tak není :)
Reagovat
lvicek
Jo, vetsinou zacatky drti. To, co tam delala dneska, to uz jsem od ni dlouho nevidela...
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist