Kvitová ve větrném Melbourne po bitvě prošla do třetího kola. Krejčíková a Kristýna Plíšková vypadly

22. 1. 2020, 02:52
Aktuality 132
AUSTRALIAN OPEN - Loňská finalistka Petra Kvitová v dnes velmi větrném Melbourne ve dvou těsných přetlačila Paulu Badosaovou ze Španělska, přestože ve druhé sadě čelila třem setbolům v řadě. V souboji o osmifinále narazí na Jekatěrinu Alexandrovovou, která vyřadila českou kvalifikantku Barboru Krejčíkovou. Kristýna Plíšková se až dnes dostala k utkání prvního kola, v němž prohrála s Heather Watsonovou.
Petra Kvitová (© AFP)

Petra Kvitová si loni na Australian Open zahrála své třetí kariérní grandslamové finále, v němž nestačila na Naomi Ósakaovou a svou sbírku grandslamových trofejí nerozšířila.

Dvojnásobná wimbledonská šampionka, která letošní sezonu odstartovala semifinálovou účastí v Brisbane a posléze se odhlásila z Adelaide, za obhajobou loňského finále vykročila suverénním vítězstvím nad trápící se krajankou Kateřinou Siniakovou.

V dnešním utkání druhého kola se ale naopak velmi trápila. Její hře nesvědčil nepříjemný vítr ani skvěle hrající Paula Badosaová, jež se v pondělí dočkala svého vůbec prvního vítězství v hlavní soutěži grandslamů.

Kvitová musela v souboji s 22letou Španělkou otáčet nepříznivý vývoj v obou setech. V úvodním dějství prohrávala 2-4 15-40, soupeřce ovšem nedovolila brejk potvrdit a nakonec úvodní sadu urvala na svou stranu. "Nějak jsem to otočila," oddechla si.

Skoro hodinu musela česká favoritka bojovat i ve druhém setu, který byl ještě komplikovanější. Kvitová v něm neudržela náskok brejku a za stavu 4-5 čelila třem setbolům v řadě. Všechny hrozby však zlikvidovala a v dalších dvou gamech už měla navrch.

"Bylo to o nervech, o větru, o soupeřce," řekla Kvitová na tiskové konferenci. "Nehrála jsem úplně tak, jak bych si přála. Občas jsem se trápila na servisu. Když to tak vezmu, je důležité si takovým zápasem projít."

O postup do osmifinále se světová osmička Kvitová utká s Jekatěrinou Alexandrovovou, která po setech 6-1 6-3 vyřadila českou kvalifikantku Barboru Krejčíkovou a zaznamenala už 12. vítězství v řadě.

Krejčíková, jež na šestý pokus prošla kvalifikací úvodního grandslamu sezony a vůbec poprvé vyhrála zápas hlavní soutěže na podnicích velké čtyřky, byla proti letos neporažené Rusce bez šance. V utkání plném nevynucených chyb z obou stran si sice vypracovala čtyři brejkboly, nicméně ani jednu šanci neproměnila a sama nedokázala jediný ze čtyř brejkbolů odvrátit.

"Byl poznat rozdíl v žebříčku i zkušenostech. Moc šancí jsem nedostala, umím ale hrát samozřejmě líp," konstatovala Krejčíková.

Alexandrovová na konci loňské sezony úspěšně obhájila triumf na halové akci WTA 125k v Limoges a v úvodním týdnu letošního tenisového roku v Shenzhenu slavila premiérový titul na okruhu WTA. Kvitovou vyzve poprvé.

"Jednou jsme spolu trénovaly před sezonou v Praze, ale to bylo asi předloni. Bude to zajímavé. Hodně do toho jako já chodí. Nejspíš rozhodne prvních pár úderů, která z nás to víc napálí," očekává Kvitová.

Kristýna Plíšková se dostala na kurt k utkání prvního kola až dnes. V něm nestačila 6-4 3-6 1-6 na Heather Watsonovou a neobhájí loňské druhé kolo. Sedmadvacetiletá rodačka z Loun po necelé hodině vydřela vedení 1-0 na sety, ale od té doby byla na kurtu lepší hráčkou britská tenistka.

Plíšková měla ve větru problém se servisem. "Byl i kvůli tomu katastrofální a údery nejisté. Od začátku jsem se necítila dobře, proto pro mě byl zisk prvního setu překvapivý," řekla pro Radiožurnál, Tenisový svět a iDNES.cz.

Plíšková se v úvodním týdnu sezony v Shenzhenu po skvělých výkonech probojovala až do semifinále, jenže na dalších dvou turnajích se jí nedařilo.

O postup do třetího kola budou zítra bojovat Karolína Plíšková a Karolína Muchová. Loňská semifinalistka Plíšková bude čelit Němce Siegemundové, Muchová se střetne s Američankou Bellisovou.

• AUSTRALIAN OPEN •
Melbourne, Austrálie, tv. povrch, 49.100.000 dolarů
středeční výsledky (22. 1. 2020)
• Dvouhra - 2. kolo •
Ósakaová (3-Jap.) - Saisai Zheng (Čína) 6-2 6-4
Kvitová (7-ČR) - Badosaová (Šp.) 7-5 7-5
Alexandrovová (25-Rus.) - Krejčíková (ČR) 6-1 6-3
Bartyová (1-Austr.) - Hercogová (Slovin.) 6-1 6-4
S. Williamsová (8-USA) - Zidanšeková (Slovin.) 6-2 6-3
Görgesová (Něm.) - Martičová (13-Chorv.) 4-6 6-3 7-5
Keysová (10-USA) - Rusová (Niz.) 7-6(3) 6-2
Keninová (14-USA) - Liová (USA) 6-1 6-3
Riskeová (18-USA) - Lin Zhu (Čína) 6-3 6-1
Sakkariová (22-Řec.) - Hibinová (Jap.) 7-6(4) 6-4
Wozniacká (Dán.) - Jastremská (23-Ukr.) 7-5 7-5
Qiang Wang (27-Čína) - Ferrová (Fr.) 6-1 6-2
Rybakinová (29-Kaz.) - Minnenová (Belg.) 6-3 6-4
Shuai Zhang (Čína) - McNallyová 6-2 6-4
Džabúrová (Tun.) - Garciaová (Fr.) 1-6 6-2 6-3
Gauffová (USA) - Cirsteaová (Rum.) 4-6 6-3 7-5
• Dvouhra - 1. kolo •
Watsonová (Brit.) - Kr. Plíšková (ČR) 4-6 6-3 6-1
Suárezová (Šp.) - Sabalenková (11-Běl.) 7-6(6) 7-6(6)
Mertensová (16-Belg.) - Koviničová (Č. Hora) 6-2 6-0
Kontaveitová (28-Est.) - Sharmaová (Austr.) 6-0 6-2
Pavljučenkovová (30-Rus.) - Stojanovičová (Srb.) 6-1 7-5
Šwiateková (Pol.) - Babosová (Maď.) 6-3 6-2
Townsendová (USA) - Pegulaová (USA) 6-4 7-6(5)
Sorribesová (Šp.) - Kuděrmětovová (Rus.) 2-6 6-1 6-1
Ondřej Jirásek, TenisPortal.cz, ČTK, Luboš Zabloudil

Komentáře

132
Přidat komentář
FulnekUltras
Pokud byl Žondra předem instruován z tenisového prostředí, všechno do sebe krásně zapadá. Úplné utajení bydliště je tady scifi.
Reagovat
Frick
Jakože co? Někdo měl zájem, aby se Petře něco stalo?
Reagovat
FulnekUltras
Myslel jsem, že s touto verzí normálně pracuješ. ;-)
Reagovat
FulnekUltras
resp. spíš se mohlo jednat jen o nějakého prostředníka napojeného na tenisové prostředí - ona ta pravda holt někdy vyplouvá delší dobu a každopádně je jasné, že tady to nijak zásadně nevyřešíme - ať svědomí tíží ty, kteří vědí proč
Reagovat
Frick
...které jsou v souladu s tím, že Petra jméno na zvonkách 20.12.2016 neměla.

Těžko jí můžu fandit, pokud se to neosvětlí. Tohle je vážné.
Reagovat
com
:D budem fandit Alexandrovove
Reagovat
PetaM
Puso, na tobě nikomu nezáleží. ;)
Reagovat
Frick
Zato vy ovce nepřipustíte jinej scénář než ten, co vám nadhodili media. Já vim, že verze "hrdinka Petra" je líbivá, leč pravda je prořadá.
Reagovat
Frick
*PRVOŘADÁ
Reagovat
Hector21
A v Tunguzskem lese dopadl meteorit nebo to byla atomovka?
Je planina Nazca dílem těch malejch sedejch nebo to vytvořili predkolumbovske primitivní kmeny?
Je baghdadska nádoba baterie nebo nadoba na víno?

Dík, těch konspiraci mám ještě více.
Reagovat
PetaM
Upřímně je mi to už úplně buřt :D Mám na starosti vlastní život, natož ještě řešit život dalších lidí :D Navíc, když se s nimi osobně neznám ...
Reagovat
Frick
Tak já nevim. Pokud člověk fandí nějakýmu sportovci, tak obvykle člověk se nerad o něco dozví něco, co on sám nemá rád atp.
Reagovat
Fandina
Tak jí nefandi. To tvoje zkoumání jejího přepadení je už trapné. To, že jsou lidi přepadáváni se bohužel stává. Nás vykradli x krát a nemám důvod nevěřit někomu jinému, že se mu něco podobného nestalo. Jsi už s tím trapný.
Reagovat
d@ve
Otázka ale je, jestli jste na zvonku měli jmenovku, když vás vykradli. To je totiž směroplatné. ;)
Reagovat
Fandina
To je úplně fuk. Problém je, že se to stalo a také to, že člověk je z toho frustován, než aby měl pocit nějakého hrdiny.
Reagovat
Fandina
A z té frustrace také pramení důvod, proč se k tomu nerad vrací a proč je rád, když je to za ním. Natož, aby se v tom masochisticky pořád hrabal, jak to dělá on.
Reagovat
d@ve
Ale Fandino, bez té jmenovky u vás doma se to prostě těžko mohlo pořádně prošetřit!! :)
Reagovat
rybicka
Na obchodě nemusí být jmenovka, respektive je nedůležitá.
Reagovat
Fandina
Jsi na omylu, každý obchod by měl mít jmenovku, tedy odpovědnou osobu.
Reagovat
rybicka
Identifikace podniku, podnikatele, odpovědného pracovníka, doba provozu ...
Jmenovka na zvonku je přeci jen něco jiného.
Reagovat
Fandina
A co má být? Googlovat umí každý.
Reagovat
Fandina
Tak samozřejmě, pro Fricka to je důležité. Nemá co dělat, tak si hraje na kriminalistu. Jinak s nadsázkou, jmenovku na zvonku máme, doma i na chalupě. A jak doma, tak na chalupě nás vykradli. Na chalupě jsme zavolili policii a ty pak krimálku k sebrání důkazů, ale pachatel je neznámý. Nic se nevyšetřilo.
Reagovat
blixa
A to tam nezanechal otisky prstů ani DNA ? Divný ... :-D
Reagovat
rybicka
Divný? Když přijdete i se jmény - musíte si i opatřit důkazy, potom musíte případně unést prokazování u soudu atd. Těžko se divit, že se krade.
Reagovat
blixa
To byl vtip ;-) Kvůli vykrádačce nikdo DNA hledat nebude :D A že se krade, tomu se nedivím. V tom jsme dobří ;-)
Reagovat
Fandina
Jasně, nedošlo k újmě na zdraví, ale kriminalista si dost mnul ruce, když viděl stopy od bot na dlažbě, potože zloděj rozmlátil okno a skočil do uhlí. A byly tam tmavé stopy od bot. Nejdřív to fotil, pak to snímal a nakonec to smetli a sesypali. Já bych se až tak moc té jejich práci nevysmívala.
Reagovat
Grape
Tak jí to hlavně nepiš. Chudák Petra by se z toho mohla psychicky zhroutit, že jí sám velký Frick nebude fandit...
Reagovat
Krisboy
Já myslím, že by zoufalstvím a smutkem ukončila kariéru. Tak jí to prosím nikdo neříkejte!
Reagovat
smazaný uživatel
Copak on jí někdy fandil? :))
Reagovat
Krisboy
Tohle úchylné hovado nefandilo nikdy nikomu.
Reagovat
Grape
No jedničkou pro něj byla Lucka, ale myslím že fandil dřív i Petře. Pokud se samozřejmě v jeho podání dá vůbec mluvit o fandění... :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Asi tak!
Reagovat
smazaný uživatel
Madison Keys má znova vo svojom tíme Lindsay Davenportovú. Bude to pre Petru ťažké.
Reagovat
d@ve
Australian Open 2020 Highlights žel nejsou zpřístupněna pro ČR.
Poslal jsem jim feedback.. :)

https://youtu.be/wKzqwvtL9eo
Reagovat
aligo
to nechápu proč :OOO
Reagovat
Holahej
Bára S. v mixu, první nasazená, s Melo, 203cm /pustí Báru k míčku?/, uvidím ji poprvé hrát mix, hned první kolo proti Bethanii M., v pavouku má i spoluhráčku Hsieh /8/, hraje i Venus W., pár Kyrgios-Anisimová, zajímavé souboje se rýsují. Nick by si nějakou trofej, zdvihnutou před domácími fans, zasloužil, i jen za to, jak rozhýbal sbírku na pomoc požáry zbídačené Austrálii.
Reagovat
misa
Anisimova by si mohla spravit chuť po pokaženém singlu :)
Reagovat
Holahej
Asi je pro ni fajn, že nemusí tak brzo balit kufry, užije si ještě atmosféru GS, potrénuje, pokouká, je asi nejlépe postavenou singlistkou v pavouku /i Nick/, ale je jí teprve 18, fanoušci je poženou, ale je otázka, jak si poradí s razancí, pohybem, dosahem, přeběhy mužů.
Reagovat
Nola
Amanda a Nick vraj maju k sebe velmi blizko
Reagovat
paddy
tzn. Amandick
pikantní složenina :)
Reagovat
Nola
Amanda asi miluje drsnakov, ktori sa radi predvadzaju :D Gyros mi k nej nesedi, ale to je iba moj pocit
Reagovat
rybicka
Mladá - snadná kořist.
Reagovat
Jon61
A může být brzy rozčarovaná.
Reagovat
rybicka
To se dá předpokládat na 99,9 %

A poctivě, ani to nemusí být takový "exot", aby to dopadlo špatně :-)).
Reagovat
FulnekUltras
špatně jednou dopadnem tak jako tak všeci ;-)
Reagovat
Petr_Fisk
...miluje drsnakov...
Hodně ženskejch to má takhle nastavené...To jsou ty rozmnožovací geny...:)
Reagovat
Nola
pravda :D zeny miluju vystredne typy, svalnatych fesakov.....
stret s realitou byva po case velmi bolestivy, chlap sa rychle oklepe a zalovi v dalsom revire..... samozrejme, nie vzdy to takto konci....

Amanda je este velmi mlada, nieco ako Donna Vekic, ked si zacala so Stanom
Reagovat
Petr_Fisk
...stret s realitou byva po case velmi bolestivy...
Ale už je často pozdě a příroda opět dosáhla svého...:)
Reagovat
Nola
myslis tym s. e. x? to je predsa uplne prirodzene vyvrcholenie vztahu
Reagovat
Petr_Fisk
Myslím tím "zachování rodu"...:)
Reagovat
Nola
Amanda ma na plodenie deti este spustu casu.... tak zostanmne radsej v rovine toho s.
Reagovat
Petr_Fisk
Určitě ano.
Bylo to už jen myšleno v obecné rovině, kdy se některým ženám dočasně "zatmí" s "drsňákem" a výsledkem je zplození dítěte. Příroda je v tomto případě "nemilosrdná" a že pak často nemá dítě otce ji už vůbec nezajímá..:)
Reagovat
FulnekUltras
kde to žiješ? to už je dávno zrušené ;-) akorát že by někdy nějaké to holátko kvůli samému leštění zapomnělo na antikoncepci ;-)
Reagovat
Petr_Fisk
Pohybuji se v oblasti, kde už některé ženy nechtějí dál "zanášet své tělo" sajrajty, jako jsou hormony.
Reagovat
FulnekUltras
heil greta ;-)
Reagovat
Fandina
Jsi mimo, jako obvykle, život není o plánování, předcházení, leštění. Samozřejmě, že je to i o pudech a citech. Nejedna žena, holka, otěhotněla, protože se to tak stalo a nic neplánovala.
Reagovat
George_Renel
zítra zase v těch "skvělých" časech. :-/
Reagovat
tommr
a to můžeme bejt ještě rádi, že nehrajou obě současně ...
Reagovat
smazaný uživatel
Prosím vas, co je to grandstroke shot?
Reagovat
smazaný uživatel
Groundstroke, pardon
Reagovat
Krisboy
Základní úder. Backhand, forehand od základní lajny :)
Reagovat
blixa
Tak. Všechny údery které se hrají po odskoku (tedy nikoliv voleje) obvykle za základní čarou.
Reagovat
smazaný uživatel
Dekuji moc :) Passing shot je prohoz, ze? A approach shot je nabehovy mic k siti? :)
Reagovat
Krisboy
Jj, passing shot je prohoz. Tím approach si nejsem úplně jistej, ale něco takového jak říkáš to bude. Určitě je to nějakej přípravnej úder k dalšímu útoku, není to ukončovací úder.
Reagovat
smazaný uživatel
Diky noc, hosi :)
Reagovat
blixa
Tak. Passing shot je prohoz, zase, opět míč hraný po odskoku. Approach shot je ofenzivní míč po kterém nabíháš na síť na volej.
Reagovat
smazaný uživatel
Diky noc :)
Reagovat
Vlk-v-trave
Jeste je 1111-SHOT.
To je Half od Tecka po returnu.
Reagovat
Krisboy
A ještě jsou tzv. "Brownshoty". Ty patří v tenise k tomu vůbec nejsofistikovanějšímu je velice těžké, ne-li nemožné je popsat.
Gyrosshoty jakbysmet.
Reagovat
blixa
:-D :-D
Reagovat
Vlk-v-trave
GroundJumpAirmegastroke.
obcas ho zahre i Monfils.
Reagovat
Krisboy
Tak to už je zase něco jiného. Tam se kombinují prvky několika sportů: tenisu, volejbalu, basketbalu, MMA a tance. Někdy se to doplňuje ještě houslovým sólem. Ale jak říkám - to už je jinej level a bylo by to na delší diskusi.
Reagovat
Petr_Fisk
Už se nemůžu dočkat až uvidím Gyrose s houslemi...:)
Reagovat
Krisboy
Nikoliv Gyrose, nýbrž Gaela. A housle jsou pouze imaginární.
Reagovat
Krisboy
Není zač. Kdybys ještě něco potřeboval, s důvěrou se obrať na odborníky na Tenisportal.cz.
Reagovat
smazaný uživatel
Ok, dobre, diky :D a mimochodem tam nemelo byt predtim diky noc, ale moc, i kdyz v AUS uz je noc :D
Reagovat
Petr_Fisk
To je v pohodě...
Působilo to tak exoticky a současně sofistikovaně jako poděkování a přání v jednom...:)
Reagovat
smazaný uživatel
Jste borci :)
Reagovat
Krisboy
To je fakt taková..kosočtverec?

https://sport.aktualne.cz/tenis/kdyz-prohrava-zavola-si-doktora-znama-ukrajinska-simulantka/r~c742a2e83cf611ea8d520cc47ab5f122/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu

Když jsem přečetl titulek, myslel jsem, že to bude o Tsurenko.
Reagovat
tommr
jj fair play jí moc neříká a neumí prohrávat. Já jí nemám rád od tý doby co loni v Brisbane bezdůvodně skrečovala zápas proti Mušce za stavu 6:2 5:1 ...
Reagovat
Petr_Fisk
Tam z toho "regionu" to dělají holky vcelku často...:)
Reagovat
Torn
Vítězství super, ale relevantní soupeřka teprve příjde. Jako dost chyb v zápase, tak snad půjde Petra nahoru.
Reagovat
tommr
těžší soupeřka příjde už v příštím kole. Alexandrova je v laufu a Petru určitě potrápí mnohem víc než Badosa ...
Reagovat
misa
jj, pro Petru to může být velká zkouška.
Reagovat
Petr_Fisk
Přesně to jsem si také říkal. Petra to s Jekaterinou může mít velmi, velmi těžké. Našly by se vhodnější soupeřky v pavouku.
Reagovat
drabona
zahrála velmi dobře, soustředěně. V obou setech jí patřil závěr. Zvlášť v tom druhém, kdy podávala za stavu 5:4 a 0:40 pro soupeřku to bylo velké drama. Ale povedlo se. Gratuluji.Jen tak dál.
Reagovat
smazaný uživatel
Paul zdolal netalentovanějšího hráče Grigori Dimitrova.
Gratulace!!
Reagovat
smazaný uživatel
mělo být nejtal...
Reagovat
kada.tom
Petra skvěle, Caro taky ve 3. kole, jedině dobře :-)
Reagovat
Hector21
jejda, obě holky mám po prvním kole v domečku :)

kdy se mi to naposledy stalo....
Reagovat
Mayo
Péťa v 3. kole? Som šokovaný.
Reagovat
Krisboy
Karličkaaaaa!!!
Reagovat
Ela-fon-isi
i se po Petře dívala. Zvlášť když je to její naposled.
Reagovat
blixa
Jóóóó, Karličakáááá !!!! Paráda !!!!
Reagovat
Vlk-v-trave
\O/K\O/A\O/R\O/L\O/I\O/C\O/K\O/A\O/
Reagovat
FulnekUltras
a má to spád, soudruzi. Takhle pinkat by jeddnou potřebovala Maky.
Reagovat
EllNino
Hodně hloupá prohra ....
Reagovat
FulnekUltras
klasické selhání mladé (de)generace
Reagovat
rybicka
Yastremská za stavu 7/5 5/4, kdy má před podáním - si bere MTO.
Reagovat
rybicka
Tak to MTO nepomohlo, gratulace Wozniacké.
Reagovat
Fransoas
Petra v důležitých gamech dokázala přehrát nebezpečnou Španělku.Byla to se štěstím vybojovaná výhra.Gratulace k postupu do dalšího kola,kde ji čeká podobně nepříjemná soupeřka.Přeji do dalšího duelu hodně štěstí a úžasnou herní pohodu.
Reagovat
EllNino
Dayana prohrála s Caro první set z 5:1 ... umění :)
Reagovat
SpacialRecognition
A označuje to ty hráčky, které do toho mlátí hlava nehlava, a když jim to tam nepadá, začnou do toho mlátit ještě víc, nemají žádný plán B.

Yastreamská je typickým příkladem, viz. První set proti Caroline W.

Z 5-2 a dvou brejků prohra setu 5-7.
Reagovat
tommr
Sabalenka se dneska taky předvedla jako typická BBB ...
Reagovat
Petr_Fisk
Na stěhování nábytku - ideální varianta. Aspoň to umístí tam, kam je řečeno a nebude vymýšlet žádné alternativy...:)
Reagovat
misa
Wozniacké se ještě nechce do důchodu.
Reagovat
Davor1
Typický príklad je Sabalenka. Tá vážne nevie hrať nič iné, ako tú mlátičku dookola. Dayana je úplne iná hráčka, hrá síce rýchlo, ale má aj výborný pohyb, dokáže toho veľa vrátiť a pod Bajinom už občas hrá aj trpezlivejšie. Navyše atleticky je na tom skvele a verím, že z nej bude komplexná hráčka, len ju Sasha musí ešte poriadne cepovať.
Reagovat
smazaný uživatel
+1 na Daynu BB nesedí.
Reagovat
Petr_Fisk
Brainless Ballbasher ....
v přesném a doslovném překladu do češtiny se jedná o "nebohého hluchého, bušícího do vrat"....:)
Reagovat
Krisboy
To těžko.
Reagovat
Petr_Fisk
Máš pravdu ....do plechových vrat...:)
Reagovat
Torn
Tohle mi spíš sedí na Sabalenku, Giorgi, Ostapenko. :D
Reagovat
tommr
a občas i na Petru ...
Reagovat
Petr_Fisk
U ní je to složitější. Mám pocit, že občas spěchá (je nucena spěchat) proto, aby si zkrátila pobyt na kurtu v nepříznivých podmínkách. Vlhkost, teplo atd.
Reagovat
tommr
těžce vybojovaná výhra. Soupeřka překvapila dobrým výkonem a větrný podmínky samozřejmě Petře taky nesvědčily. Hrát se pod střechou jako v prvním kole tak by asi výsledek byl jednoznačnější ...
Další dnešní dobrou zprávou pro Petru je nečekaný vyřazení Sabalenky. Šance na udržení desítky tak Petře značně stouply. S největší pravděpodobností dojde ve čtvrtým kole na přímej souboj o desítku mezi Petrou a Keysovou ...
Reagovat
EllNino
Týna šílenost, od stavu 6:4 3:4 uhrála jediný gem ... já vím, byl vítr a Heather toho hodně vrátí ... ale sakra je to GS, jsou jen 4 v roce a ona to takhle vyháže :/

No nic, takže po prvním kole 4/8(9), navíc už ve druhém vypadla Bára Krejčíková, ale to se dalo čekat, už samotný postup do 2. kole je pro ni úspěch a porce bodů :)

Takže už jen Petra, Kája a Muška, je dobře, že i když jsou tam už jen tři, tak právě ony mají/měly před turnaje největší šance na nějaký úspěch

Petru čeká teď Kaťa, od české extraligy vyhrála 14 zápasů v řadě, naposledy ji porazila Muška v Moskvě, je posílena titulem, bude to hodně těžké ... snad bude trochu normálnější počasí než dnes a Petra využije zkušeností
Reagovat
SpacialRecognition
Poslední Australia Open v její kariéře a vyprovodila heknu, pěkné!
Reagovat
Aussie
Kromobyčejně záslužný počin. Gratulace!
Reagovat
Davor1
Hekna sa vyprevadila sama, niečo tak smiešne, ako jej dnešný tenis som dávno nevidel. Toľko vyhodených ľahkých returnov za jeden zápas som snáď nevidel ešte nikdy, nepochopím, ako môže byť hráčka bez mozgu tak vysoko v rebríčku. Ale Carlička nič moc, ak by tam bola dnes normálna súperka, tak končí. Myslím, že Iga ju v druhom kole pošle domov.
Reagovat
EllNino
Aryna porazí Simonu v Adelaide a na AO předvede tohle ... sice byl vítr, ale ona si s tím totálně nevěděla rady
Reagovat
Cico93
Nevidel som zápas, ale viem si tu Sabalenku predstaviť...
Takýmto typom pokiaľ nejde, tak to je ozaj horor.
Reagovat
Krisboy
Azarenka byla jedničkou a má dva GS.
Reagovat
Kytka
Gratulace Petře, bylo to náročnější než tipéři čekali. Ale vyhrála a ve dvou.
Reagovat
Blondie
Na Španělce bylo vidět, jak si nepřipouštěla žebříčkový rozdíl. Velmi statečný výkon.

Pro Petru ubojovaná výhra, dobře to dopadlo :)
Ale uf uf uf! Zachránil ji milimetr :D
Reagovat
SpacialRecognition
A Kristýna se vrátila do starých kolejí, ve třetím setu už se ani nesnaží, kompletně ho vypouští.
Reagovat
Blondie
To je mi líto :(
Reagovat
EllNino
Pěkné, Diamantík byl kousíček od 3. setu :)

Dnešní výhra moc cenná
Reagovat
misa
Ano, tam měla Petra štěstí. Podobně jako Li Na, když jestřábem odvrátila mečbol proti Lucii na AO 2014. A ta si pak musela dát nějaké pivo na zahnání žalu :)
Reagovat
misa
Upřesnění: Li Na nemusela jestřábem nic odvracet, protože Lucie na mečbol zahrála těsný aut, který byl zahlášený a Lucka si vzala jestřába, který aut potvrdil.
Reagovat
Fandina
se snažila a i když to nevypadalo lehce, důležité je, že na konci setů se vždycky radovala ona. Takže držím palce do dalšího kola. Peti pojď!!!
Reagovat
Mantra
hra na jeden dva údery, nezdá se mi moc ve formě
Reagovat
FulnekUltras
Tak zítra si dáme oraz - a dál se uvidí.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist