Malejevová si zahraje ve Fed Cupu

28. 12. 2010, 14:12
Aktuality 0
Bulharka Magdalena Malejevová se pět let po svém odchodu z tenisu rozhodla vrátit do fedcupového týmu své země. Někdejší světová čtyřka, která na podzim vyhrála mistrovství Bulharska, si na začátku února zahraje čtyřhru v izraelském Eilatu.
Profily hráčů
Magdalena Malejevová

Nejmladší z tenisových sester Malejevových Magdalena oznámila fedcupové kapitánce Bulharska Doře Rangelovové, že by chtěla nastoupit v prvním kole euroafrické zóny ženské týmové soutěže. V něm Bulharsko pocestuje do izraelského města Eilat, kde by Malejevová ráda hrála čtyřhru.

"Jsem moc ráda, že Magi Malejevová chce hrát v našem týmu," radovala se Rangelovová, jejíž největší zbraní je letošní semifinalistka Wimbledonu Cvetana Pironkovová. "Její jméno znamená v tenisu hodně a její zkušenosti nám určitě napomohou k dobrému výkonu. Už jen to, že se zúčastní, bude pro ostatní hráčky dodatečná motivace," dodala kapitánka bulharského týmu.

Dnes pětatřicetiletá Malejevová ukončila kariéru v roce 2005, letos v září se ale přihlásila do mistrovství země, které při neúčasti nejlepších Bulharek vyhrála. Za národní tým odehrála celkem 41 zápasů, 24 z nich vítězně.

Komentáře

0
Přidat komentář
Zatím nebyly přidány žádné komentáře.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist