Medveděv si minimálně měsíc nezahraje. S kýlou byl na menší operaci

2. 4. 2022, 16:34
Aktuality 10
Ruský tenista Daniil Medveděv bude jeden až dva měsíce mimo hru. Druhý hráč světového žebříčku dnes oznámil, že kvůli problémům s kýlou se rozhodl jít na operaci.
Profily hráčů
Daniil Medveděv (© AFP)

"Poslední měsíc jsem hrál s malou kýlou. Nyní jsme spolu s týmem rozhodli, že podstoupím menší zákrok. Po něm bych měl být měsíc až dva mimo," uvedl vítěz loňského US Open na twitteru dva dny po vyřazení ve čtvrtfinále v Miami.

Porážka s obhájcem titulu Hubertem Hurkaczem z Polska připravila Medveděva o návrat na první místo pořadí ATP. Jedničkou byl ruský tenista poprvé před měsícem, po třech týdnech ale pozici musel opět přenechat Srbovi Novaku Djokovičovi.

Kvůli operaci by šestadvacetiletý Medveděv mimo jiné mohl přijít o účast na Roland Garros. Druhý grandslam sezony odstartuje v Paříži 23. května.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

10
Přidat komentář
smazaný uživatel
Text příspěvku obsahoval závadný obsah a byl redakcí vymazán.
Reagovat
Patik
Určite ho veľmi mrzí že príjde o antukovú časť sezóny..smile
Reagovat
Rafaeoli25
Neudělala se mu ta kýla z Nadala? smile. Nebo že by z války? Možná ze všeho dohromady.
Reagovat
Patik
ja by som povedal že to Nadal sa preťažil z Medvedeva.smile ale celkovo táto sezóna jedno s druhým verím že aj vojna ho dosť herne ovplyvnila..
Reagovat
Rafaeoli25
Jinak on přijde rád jistě i o travnatou sezonu. Rád se vrátí až v srpnu, to je jasné smile
Reagovat
Rafaeoli25
Jinak myslím, že ten drajv od něj je tak nějak definitivně pryč. On si vlastně splnil vše co chtěl, vyhrál GS, byl jednička, i když jen chvíli. Motivace z nemalé části vyčerpána. Aby nedopadl jako Safin a někteří další.
Reagovat
annah
Jen ať tak dopadne! Mně ten jeho potmesily ksicht chybět nebude. Zase ale byl jeden z mála, kdo byl schopen ohrozit šampiony.
Reagovat
Patik
nebuď taká zákerná..ženám sa to nehodí..
Reagovat
Patik
bol možno jeden fiftín od druhého grandslamu uvidíme s čím sa vráti po operácii..
Reagovat
Rafaeoli25
Spíš ho vidím jako hráče s více a více výkyvy do budoucna, neříkám, že ještě nevyhraje další grandslam a nějaké to Masters, že by ale tenisu nějak dominoval, to si nemyslím. Když si představím, že je tam Nadal, navrátivší se Djokovič a uragán Alcaraz, tak to pro něj záviděníhodně fakt nevypadá. A to tam jsou ještě další, se kterými to nemá jisté - FAA, Zverev, Tsip.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist