Medveděv zřejmě stihne Roland Garros, vrátit se má v Ženevě

6. 5. 2022, 13:43
Aktuality 8
Daniil Medveděv by se měl do turnajového kolotoče vrátit v polovině května na antukovém turnaji ATP 250 v Ženevě, pořadatelé švýcarského turnaje dnes na sociálních sítích oznámili, že ruské jedničce udělili divokou kartu. Rodák z Moskvy by tak měl stihnout i grandslamové Roland Garros, poslední soutěžní zápas odehrál na konci března v Miami.
Profily hráčů
Daniil Medveděv (© AFP)

Medveděva celý březen trápila kýla a na začátku dubna se rozhodl podstoupit operaci. Druhý hráč světa avizoval, že bude měsíc až dva mimo hru. Teď už je jasné, že se na kurty vrátí na podniku ATP 250 v Ženevě, jenž startuje 15. května a je jednou ze dvou posledních generálek na pařížský grandslam.

Absolvovat by měl i Roland Garros, druhý podnik velké čtyřky začne o týden později. Rodák z Moskvy si zřejmě chce před létem ještě zahrát, protože pořadatelé britských turnajů a Wimbledonu oznámili, že na své akce kvůli ruské invazi na Ukrajiny nepustí ruské ani běloruské tenisty.

Finalista lednového Australian Open, který poslední soutěžní zápas odehrál na konci března v Miami a stále čeká na první letošní triumf, nebude jedinou hvězdou letošního ročníku Gonet Geneva Open. Do švýcarské metropole se chystají také Dominic Thiem, obhájce Casper Ruud nebo Denis Shapovalov.

Ondřej Jirásek, TenisPortal.cz

Komentáře

8
Přidat komentář
Patik
Asi len kvôli hernej praxi..
Reagovat
Rafaeoli25
No ale tu moc nepozdvihne, jen si trochu ukrátí volno mezi březnem a srpnem..
Reagovat
Patik
Ale tak par zápasov padne vhod aby nezabudol držať raketu..treba sa trosku udržiavať a tréning je malo
Reagovat
Rafaeoli25
Trénink není nikdy málo smile
Reagovat
Patik
nie viac ako zápas.smile
Reagovat
brixner
Wimbledon se hraje letos v září?smile
Reagovat
Rafaeoli25
? Tak jediný turnaj, který Medvedev do srpna asi absolvuje bude FO, když ho do Wimblu nepustí, takže tvůj dotaz nechápu.
Reagovat
Rafaeoli25
smile
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist