Muchová v New Yorku začala vítězně. Po roce vyhrála Azarenková

23. 8. 2020, 08:19
Aktuality 126
WTA NEW YORK - Tenisová sezona se po půl roce znovu naplno rozjela. V New Yorku začal prestižní turnaj, na kterém startuje i řada hvězd. V sobotu zasáhla do hry z z českých tenistek jen Karolína Muchová, která si na úvod poradila s domácí kvalifikantkou Ann Liovou. Po roce se výhry dočkala Běloruska Viktoria Azarenková, suverénně postoupila Řekyně Maria Sakkariová.
Karolína Muchová (© AFP)

Během srpna se po pětiměsíční pauze zaviněné pandemií koronaviru restartuje tenisová sezona. Po pár menších akcích v sobotu odstartoval i prestižní podnik Western & Southern Open, který se letos výjimečně nekoná v Cincinnati, ale hostí ho areál ve Flushing Meadows v New Yorku. 

Jako první Češka zasáhla do akce bez diváků Karolína Muchová. V prvním kole si poradila s domácí Ann Liovou, která byla rozehraná z dvoukolové kvalifikace, v níž vyřadila Kazašku Zarinu Dijasovou a Slovenku Viktórii Kužmovou.

24letá Česka zvítězila nad o čtyři roky mladší Američankou, jež je v žebříčku o více než sto míst hůře postavenou hráčkou, dvakrát 6-4. Během 80 minut hry nečelila jedinému brejkbolu, po servisu ztratila jen dvanáct fiftýnů. 

26. hráčka světa Muchová během 'covidové' přestávky odehrála jedenáct přípravných zápasů proti kvalitním soupeřkám. Na okruh WTA se vrátila až nyní v New Yorku, kterému podřídila přípravu místo startu na antukách v Palermu a Praze.

Ve druhém kole svěřenkyně Davida Kotyzy vyzve světovou desítku a dvojnásobnou grandslamovou šampionku Naomi Ósakaovou. S o rok mladší Japonkou, jež bude hrát první zápas od lednového Australian Open, se střetne poprvé.

Plíškovou vyzve Kuděrmětovová
Svou první soupeřku po půlroční koronavirové pauze už zná Karolína Plíšková. V New Yorku nejvýše nasazená Češka začne v neděli proti Rusce Veronice Kuděrmětovové (h2h 1-0), která v úvodním kole udolala 5-7 6-3 7-5 Australanku Ajlu Tomljanovicovou.

V neděli do newyorského turnaje, který je generálkou na US Open, zasáhnou i další české tenistky Markéta Vondroušová, Kateřina Siniaková a Marie Bouzková, která může v druhém kole narazit na Petru Kvitovou.

Viktoria Azarenková vyhrála svůj poslední zápas 13. srpna 2019. Od té doby čtyřikrát po sobě prohrála, letos ve dvou utkáních ani set. Rok dlouhé čekání na vítězství ukončila až 22. srpna 2020 v New Yorku, kde si poradila s Donnou Vekičovou.

Bývalá světová jednička Azarenková přehrála patnáctou nasazenou Chorvatku 6-2 6-3 a oplatila loňské vyřazení ze druhého kola. Vekičovou porazila až na
třetí pokus.



"Jsem moc štatná, že jsem konečně vyhrála. Čekala jsem na to asi rok. Být schopná hrát dobře a ukončit zápas pro mě bylo velmi důležité," komentovala Azarenková po své první výhře nad hráčkou Top 30 od loňského května.

O postup do osmifinále se 31letá Běloruska Azarenková utká buď v souboji grandslamových šampionek s domácí Sloane Stephensovou, nebo s Francouzkou Caroline Garciaovou. 

Souboj generací v úvodním kole podniku WTA Premier 5 v New Yorku vyhrála 20letá Ukrajinka Dajana Jastremská, jež porazila 40letou Američanku Venus Williamsovou 5-7 6-2 7-5. Ve druhém kole ji čeká další domácí soupeřka Bernarda Peraová (
h2h 1-1).



Nečekaně snadnou výhrou začala v New Yorku 21. hráčka světa Maria Sakkariová z Řecka, jež si poradila 6-1 6-3 s domácí šestnáctiletou nadějí Cori Gauffovou.

Z Top 10 v New Yorku nestartují kvůli obavám z nákazy nemocí Covid-19 světová jednička Ashleigh Bartyová, Simona Halepová, Elina Svitolinová, Kiki Bertensová, Belinda Bencicová a vinou zranění kolena chybí Bianca Andreescuová.

• WTA PREMIER 5 NEW YORK •
USA, tv. povrch, 2.250.829 dolarů
sobotní výsledky (22. 08. 2020)
• Dvouhra - 1. kolo •
Muchová (ČR) - Liová (USA) 6-4 6-4
Alexandrovová (Rus.) - Rybakinová (9-Kaz.) 7-5 7-6(6)
Anisimovová (USA) - Riskeová (11-USA) 6-3 6-3
Sakkariová (13-Řec.) - Gauffová (USA) 6-1 6-3
Azarenková (Běl.) - Vekičová (15-Chorv.) 6-2 6-3
Jastremská (16-Ukr.) - V. Williamsová (USA) 5-7 6-2 7-5
Cornetová (Fr.) - McNallyová (USA) 6-0 6-4
Kuděrmětovová (Rus.) - Tomljanovicová (Austr.) 5-7 6-3 7-5
Mladenovicová (Fr.) - Sevastovová (Lot.) 6-3 6-4
Peraová (USA) - Watsonová (Brit.) 6-1 3-6 6-3
• Čtyřhra - 1. kolo •
Peschkeová/Schuursová (3-ČR/Niz.) - Kudrjavcevová/Kalašnikovová (Rus./Gruz.) 1-6 6-4 10-5
Hradecká/Klepačová (8-ČR/Slovin.) - Fichmanová/Juraková (Kan./Chorv.) 6-4 7-6(2)
Sandersová/Perezová (Austr.) - Siniaková/Friedsamová (7-ČR/Něm.) 6-2 1-6 14-12
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

126
Přidat komentář
SpacialRecognition
Marie super zatím! Po tom dni blbec s Brady dneska hraje fantasticky. smile
Reagovat
misa
soupeřka je slabá
Reagovat
tommr
a vypadá na skreč? smile
Reagovat
misa
už ne
Reagovat
tommr
doufám, že se tím Marie nenechá nějak rozhodit ...
Reagovat
Dobry-den
Muška gratulka. smile Škoda, že jsem nic neviděl.

Katka klasika. Od úspěšného FC vyhrává už jen sporadicky. smile

Markéta mě mrzí, nějakou vybojovanou výhru by už nutně potřebovala a dnešní výsledek jí na sebevědomí rozhodně nepřidá. smile Snad dostane na USO dobrý los a chytne se.

Maruška s Kájou snad postoupí. :)
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Tak bohužel Markéta trumfla ve vostudě dne Alison a zvítězila skórem q:10=2:1 bigsmile
Jsem rád, že jsem tu zátěž srdečního svalu nemohl sledovat. Mám Makuli rád a o to víc mě takový vývoj mrzí. Ke všemu poslala dál komediantku a to si u mě jen tak nevyžehlí. Měla by se s týmem zamyslet, co je špatně. Horší by bylo, jestli je problém ve zdraví nebo psychice. Snad bude líp, možná lepší na letošek zapomenout...
Katka je jasná, tam chybí festovní mentální kouč.
Iga šla do lesa proč? Prohra s Mc Failsmile
Ať se na to USO vy... To bude blamáž a ještě to fakt nakonec vyhraje Velkomatkasmile
Reagovat
Vlk-v-trave
zaver proste odevzdany...
...ovsem nejvic me rozhodila situace nekdy v prubehu setu, to jeste mela brejk k dobru...ten serv bez durazu slahnuty do saka otravenym stylem dej te mi dneska vsichni uz pokoj.:)
Trapila se, dotrapila se...bohuzel Laura vic nepomohla a tak konec v turnaji...

Ovsem komentatori s tim epickym vitezstvim...no...bych se obcas drzel pri zemi. To si trochu zaprehaneli:)
Reagovat
SpacialRecognition
No jako je překvapivé, že to, čím trpí Katka Siniaková, je evidentně nakažlivé...
Reagovat
lvicek
Ze? Ty dve pusobi uplne stejne! Clovek na ne kouka a proste vi, ze to projedou, a spis jen tak pokukuje, jestli naaahodou se nestane nejaky zazrak a spis to jejich souperka totalne nepohnoji, nez ze by se nejak zakously a urvaly to...
Reagovat
Nenela
Maky, jak to jen napsat...no nas*alas me. Sebe asi taky, mas co travit.
Reagovat
sojka1
hlavne, ze Siegemund nezapomnela v kritickem okamziku rozhodit uz DF rozhozenou Maky....
Reagovat
EllNino
přesně, pěkná hnusárna opět ... ale to Markétu bohužel neomlouvá, tohle měla vyhrát, stejně jako předchozí zápasy, letos v tříseťácích 0:6 :/ Jak z toho ven nevím
Reagovat
sojka1
tak ja Maky nijak neomlouvam, jen to vnimam.... ale na hadry rozhodne nejsem, je to jeji prohra.... :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Zapracovat i na výrazu. I když získá míček, tváří se neskutečně útrpně.
Reagovat
sojka1
tyhle projevy jsem si shrnula do "klackovani se"... u holky obecne spatne... a pro tenis taky nic moc, skoda..
Reagovat
lvicek
By me fakt zajimalo, o co ji jako slo, kdyz na tom kurtu krome umpirove rozhodci fakt skoro nikdo neni...
Reagovat
sojka1
sberaci jeste posilali balon... ale Laura si vzdycky neco najde, je tim vyhlasena....
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Ona jí to karmakoleno nestačilosmile
Markéta je prostě bez šťávy, bez většího zájmu. Co za tím je, snad ví aspoň ona.
Možná by i s Matkou měly jít hrát na chvíli kriket. Prý to prospívá.
Reagovat
sojka1
hele, na Serenku mi nesahej.. :-)) U Maky nevim, jestli uz se i Herna trochu "neprezil".... navic jakkoliv mam Hrebce opravdu rada, nikdy jsem nesouhlasila s jeho pohledem na "prirodni talent", ze s nim neni potreba moc delat, radit mu a taaak... podle me pouze bohemska cesta nejmensiho odporu, ja bych vsechno vzacne naopak vybrusovala... nez bude pozde....
Reagovat
Vlk-v-trave
brousit, brousit, brousit!
moje slova:)
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Do kamene tesatsmile
Ten přírodní talent je potřeba pochopit na maximum a dokázat jeho potenciál a jedinečnost vybrušovat jak říkáš. A psychiku, návyky, taktiku...
Jinak na Velkomatku bych (ti) nesáhl ani náhodousmile Na to je na okruhu docela fajn výběrsmile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Katkou (ovsemzene Matkou)
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Makule tuhle školu od Laury potřebuje. Zatímco ona si ani nedokáže vzít v důležitý moment při křečích MTO vidí u soupeřky snahu urvat zápas jakýmkoli způsobem. Má o čem přemýšlet. A jak už píšu poněkolikáté, trenéři s ní.
Reagovat
smazaný uživatel
Přesně. Laura není tenisově lepší než Markéta, ale neskutečná bojovnice. A všechna čest, jak se po zranění dokázala vrátit.
Reagovat
Nenela
To jako jo, ja jsem tehdy to jeji zraneni videla, hrala s Barou Krejcikovou, ktera diky tomu postoupila do sveho jedineho finale WTA. Tenkrat mi Laury bylo lito, i kdyz jsem ji predtim nikdy nemela rada. Navrat po tom devastujicim zraneni byl obdivuhodny, ale tim muj obdiv konci. Nemam ji rada zas, protoze je to proste extra nesympaticka baba. A navic nosi seredne hadry, ale to jen tak bokem.
Reagovat
com
to byla teda koncovka smile
Reagovat
EllNino
Tykráso ... já žasnu celkem :/
Reagovat
lvicek
Hmmm.
Reagovat
SpacialRecognition
Gratuluju. To co předvedla od stavu 4-2 je na profackování.
Reagovat
tommr
na returnu přestala hrát už od stavu 2:0 a tím posadila soupeřku na koně. To si opravdu myslela že dokáže zápas dopodávat? smile
Reagovat
tommr
ze 4:2 na 4:5 a ted příjde kolaps na podání. Aneb jak ztratit už skoro vyhranej zápas v podání Markéty Vondroušový ... smile
Reagovat
tommr
Markéta se ted nějak přestala snažit na returnu což by se jí ještě mohlo ošklivě vymstít. Moc nevěřím tomu, že dokáže zápas dopodávat ... smile
Reagovat
SpacialRecognition
Já to nechápu proč?? teď ztratila podání, zase tím Lauru dostala na koně...
Reagovat
EllNino
po kraťasu zustat stát ...
Reagovat
sojka1
navic kratas doprostred....
Reagovat
sojka1
chybi takovy ten "tah na branu".... nevim proc...
Reagovat
tommr
no a je to tady ... smile
Reagovat
Vlk-v-trave
Navrat na Maky potesil:) Koukam, ze vysledkove to vypada super, a co herne? Videl nekdo ten zacatek tretiho?
Reagovat
sojka1
naskocila jsem v pravy cas, za stavu 4:5 ve druhem, poradila par vychytavek, zakazala klackovani a mozna to pujde... :-) Jinak bordelmama se sice prevlekla, ale zase si zapomnela sukni, ja z te Laury proste nemuzu, silena zena... :-))
Reagovat
tommr
já si nejsem jistej jestli má na sobě tak krátkou sukni nebo jen nějaký šortky ... smile
Reagovat
EllNino
pro jistotu oboje, velikosti Barbie panenek :))
Reagovat
Vlk-v-trave
A uz zase klackuje :)
Reagovat
Vlk-v-trave
Prestavka, nakoukl jsem na kurt s Evansem vs. Rublev, tak to je panecku jina zabava :D
Chlapci se ted brejkuji...a Dany sa tomu vsemu jeste smeje:D
Reagovat
Vlk-v-trave
Dany Evans krouti hlavou jak se vubec mohl dostat do takove situace a bere prvni set 7:5...uz davno to mel mit za sebou...
Rublev naopak chytil hysterak a vyzkousel pevnost rakety...vydrzela, takze to raketou nebude:)

Evansuv BH po lajne na zaver byl opravdu paradni... zapas ma jiskru...drave mladi vs. vyzralost...pekne:)
Reagovat
LordMutademus
To sis dovolil moc teď. Blixa tě zjebe jak psa. smile
Reagovat
Vlk-v-trave
Proc? co se stalo? :)
Reagovat
LordMutademus
Že píšeš o ATP v článku o WTA, taky jsem to včera schytal. smile
Reagovat
Vlk-v-trave
By si mohl zkusit...:D
...myslim, ze by to bylo naposled v jeho zivote, co by to zkusil, a nebo bych skoncil v ignoru :D a nebo s banem...zalezi jak by to blixa pojmul:D
Reagovat
blixa
Nonono, sice normálně vlky nežeru, ale mohl bych udělat výjimku ... prošpikovat česnekem a řádně propéct ... smile
Reagovat
Vlk-v-trave
Hodna holka poslala Maky do tretiho setu:)
Jen houst, at se ta holka poradne rozehraje.

Ta Laura tedka nekam sla, asi ji neni dobre, musi se vzpamatovat z toho, ze si zaridila tretiho seta v takovym desnym pocasi:)
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Komediantka vždycky předvádí nějaké svoje kousky.
A co se tam děje na servisu?
Reagovat
tommr
tak aspon že v tom TB se Markéta trochu probrala. Když přišla o brejk za stavu 4:2 tak jsem už myslel, že se na to jako obvykle vyprdne ...
Reagovat
EllNino
15 určitě :)
Reagovat
tommr
sledovat jí na podání je na nervy - pro diváky i pro soupeřky ... smile
Reagovat
EllNino
míč za stavu 5:5 30:30 měl parametry hráčky top 20 ... ale musí jich být víc prostě
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Ona to nebude jen její chyba. Taktiku a další věci má na triku trenér. Je pořád ještě mladá a různý věci prostě musí dostat do krve. Otázkou je, co jí dovoluje zdraví. Jestli je ale momentálně ok, pak by se do toho měl celý tým opřít, protože jinak je to mrhání talentem. Chybí jí jistota a vyrovnanost a to je na vrub trenéra nebo nedostatečného tréninku.
Makule by byla škoda...
Reagovat
blixa
To máš těžký. Kvůli častým zraněním má tréninkové výpadky, navíc ji nemůžeš moc zatížit. Ona potřebuje spíš co nejvíc hrát s kvalitními soupeřkami. Těžké je ji trénovat, je to takový tanec mezi vejci ...
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Asi máš pravdu, že se to v týhle divnosezóně těžko posuzuje. Ale v Praze na mě prostě působila často bezradně. Údery bez většího účinku atd. Viděl jsem ji s Igou a to byl děs. Ani jsem ji nepoznával...
Reagovat
lvicek
Ted zas za stavu 0:30 to bylo co...
Reagovat
rybicka
Co ta Iga Swiatek? Výsledek z Prahy takhle nevypadal.
Reagovat
Vlk-v-trave
nevim, sedim na Maky a zacinam vyt...lomit tlapama a tak:)
na cislech ta Iga vypada hrozne, bohuzel....
Reagovat
blixa
Já už vyju dávno ... a to ani nejsem vlk ! smile
Reagovat
EllNino
Katka i Markéta
Reagovat
Vlk-v-trave
U Kateriny by me to neprekvapilo, a ani ten jeji styl mi nikdy nepriroste k srdci... nazyvam to emocionalni elektron behajici za mickem:) Takze to ani nesleduji...nebavi...

Ale chvili koukam na Maky, a to je fakt hruza...plno takovych naivnich micu, nektere jen aby to vratit, jak uz neco zkusi tak to nekam, nebo to leti do autu... hodne tezi z chyb te Siegemund...no, uz aby to bylo za nama :D
Reagovat
EllNino
Ona hrozně potřebuje nějakej těžkej zápas vyhrát a chytnout se, letos prohrála všechny tříseťáky, což něco vypovídá i o fyzičce, ale zejména o psychice, loni třístový zápasy i vyhrávala
Reagovat
Vlk-v-trave
Ale jsou tam takove svetle momenty v zapase, najednou ti pekne zahraje prohoz na BH, k lajne tak, by ani gymnasta z Belehradu nestihal...a pak snura silenosti...pak zahraje prohoz z FH pekne k lajne...a znovu sup do trapeni...na sevu dost nejista... Tak pocasi tam nebude asi famozni, komu by se chtelo v tomhle hrat:D

Natesti ta Laura zacina vic kazit, tak trebas se dnes chytne:"D
Reagovat
Vlk-v-trave
*na servu
Reagovat
EllNino
Je to tak, teď zase super míč na 2:2 v TB, krásně si to připravila a hřebík na síti ... ale od stavu 6:5 30:0 šílený minely na 6:6 ... je to takový nejistý, ale v týhle nejistý sezóně je strašně těžký na něco trénovat no a být v zápasovým rytmu, když se zápasy nehrajou :/
Reagovat
Tomas_Smid_fan
:) teď koukám, že tu píšeš skoro v bleděmodrém co já nahoře.
Reagovat
SpacialRecognition
Brejkne a hned velmi hloupě odevzdá brejk zpět :D Ať už se tím rankingem propadne, na to místě, kde je, nemá co dělat...
Reagovat
EllNino
no minimálně do nějakého příštího unora jí nepadá nic ...
Reagovat
SpacialRecognition
JAko jo, ale ty si myslíš, že hraje jak top 20?
Reagovat
EllNino
kde to píšu? po Palermu jsem tu psal, že její hra rozhodně neodpovídá 18. místu světa
Reagovat
SpacialRecognition
Mno upřímně je to škoda, že nespadne. Minimálně by jí to motivovalo zabrat...
Reagovat
blixa
Nemá talent. Kuzma Kuzmič je támhle ....smile
Reagovat
EllNino
co?
Reagovat
blixa
smilesmilesmile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Nikdo tomu nerozumí, je to přitom jinak chytrá holkasmile
Reagovat
EllNino
já jsem asi mimo :))
Reagovat
blixa
Reagovat
EllNino
smile
Reagovat
smazaný uživatel
Hláška z Cimrmanů :-)
Reagovat
EllNino
brejkbol, tři chyby
Reagovat
tommr
další bídnej výkon. Veteránka Flipkensová jí školí ... smile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Zapomněl jsem
Cici potěšilasmile
Reagovat
misa
Gratulace, po těch všech zdravotních problémech si nějaké výhry zaslouží.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Linette vostuda
Kosatka vostuda
Makule zatím ... snad otočí, ale od exhibici je jak zamilovaná
Reagovat
blixa
... vostuda .. smile
Reagovat
Nenela
Hraje mizerne. Nevim, co jineho by se k tomu dalo napsat. Proc furt dava ty dropshoty, kdyz ji skoro nikdy nevyjdou?
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Kraťasy rozhodně nejsou to, co jí sráží. Je to malý důraz a těžko říct jestli fyzička nebo i psychika, ale není to ta Makule z loňské sezóny.
Reagovat
tommr
ted se jí ale povedla pěkná kombinace kratas + lob a je z toho brejkbol. Bohužel ale nevyužitej ...
Reagovat
tommr
zatím pokračuje v nevýrazných výkonech z přípravy. Tohle na Siegemundku asi stačit nebude ... smile
Reagovat
rybicka
Za sebe jsem se bála ještě horšího průběhu.
Reagovat
EllNino
má dva brejkboly a dá 4 chyby za sebou ...
Reagovat
rybicka
... a mrví i své kraťásky, no holt...
Reagovat
gigin
Moc hezky.
Reagovat
rybicka
Máma bez "efektních" póz...
Reagovat
gigin
Miluju ju.
Reagovat
fialka
Všetkým vďaka za streamy. Odvykla som si. Digi občas dával tenis aj na 3 kanáloch. Žiaľ práva na WTA nezískali.
Jeden čas v médiách šla info, že RTVS spustí športovú štvorku, ale korona všetko pribrzdila. Niektoré duely mali ísť aj stv2, ale zatiaľ nič.
apropo, tá atmoška na zápasoch chýba. Je to strašná nuda. Skrátka tenis pre tenis, žiadna zábava.
Reagovat
fialka
Prosím, na ktorej tv beží turnaj? vďaka
Reagovat
tommr
O2TV smile každej den od 17:00 ...
Reagovat
fialka
škoda, takže som bez WTA. ATP mi istí Digisport.
Reagovat
gigin
Streamy neasi.
Reagovat
fialka
hej, dobrý stream ťažko nájsť, samé sekačky a to nie je pre mňa
Reagovat
PetaM
https://www.jokerlivestream.net/joker-tennis-live-streaming-25.html
Reagovat
gigin
Není to až tak těžký, viz blixa níže.
Reagovat
Krisboy
Tipsportsmile
Reagovat
blixa
http://tennisnow.ml/tennis-channel/?plus=1
Reagovat
blixa
jede ti tam 6 streamů v celkem přijatelné kvalitě
Reagovat
blixa
bez sekání ...
Reagovat
fialka
vďaka, ide celkom fajn
Reagovat
EllNino
Muška překvapila skvělou hrou na servisu, to se jí bude hodit hlavně proti Naomi ... ale musí zlepšit return, který ji ve stejné fázi sezóny zlobil i loni :)

Ekaterina překvapila, určitě pomohly odehrané zápasy v rámci českých turnajů, Elena byla dost nerozehraná ..

Amanda v zápase s Ali porazila přirozeným talentem mechanickou strojovku, hodně dobrý výkon :)

Sakkari a Cornet si namazaly na chleba novou generaci :)

Vika si vzpomněla na nejlepší léta, ale Donna hodně pomohla, naopak Dayana zkušenost přemohla, všemi možnými způsoby, Vee ale zdatně vzdorovala :)

Nika Kudermetova je celkem mimo, ale Ajla ještě víc, navíc zraněná, takže Kája si zahraje s ní, jsem na to celkem zvědav, Kája nevypadala na Štvanici nic moc ...

Mladenovic vs Sevastova - tam je to spíš, která hraje špatně a která hraje hůře ... Kiki hrála špatně, ale na trápící se Stázku to stačilo

No a Bernarda levačkou přestřílela Heather, která po titulu z Acapulca bohužel tápe

Dneska spousta zajímavých zápasů, osobně se těším na Bellis - Dodin, Fernandez - Jabeur, české zápasy, mač zapadlých hvězd Stephens - García, nebo domácí horkokrevnou Dani Collins proti Jil Teichmann :)

Hlavně, že se hraje ... vypadá to tam fakt jako v Cincy s těmi potahy přes lavičky a výzdobou :)
Reagovat
misa
Anisimova zahrála skvěle. Za těch x let sledování tenisu na mě po estetické stránce málokdo zapůsobil tak jako ona. Tím samozřejmě myslím krásu jejích úderů, nikoliv vzhled. I když tam jsem taky spokojený :)
Reagovat
tommr
Karolína výhrou splnila povinnost, ale hrou nijak neoslnila. Servis měla ucházející (ne skvělý) a return měla hodně slabej. Jak na tom opravdu je se ukáže až proti Osakaový, snaživá Li nebyla při vší úctě směrodatný měřítko ...
Reagovat
Krisboy
Muška jenom zlatá smilesmile
Reagovat
paddy
Tak jsem koukal, že rande s Bouchard bylo vydraženo za 85 tis usd smile

Pro srovnání ATP aukce se známými trenéry či hráči ve dvou kolech vynesla dohromady přes 200 tis. usd, z toho nejvíc Murray za 52 tis. usd

Závěr: Lendl, Becker, Moya, Murray ad. jsou totální nuly smile

Pozn: Bouchard vyhrála v r. 2014 250k turnaj v Norimberku
Reagovat
paddy
Eugene
https://gfycat.com/splendidpessimisticdobermanpinscher

Ivan bude muset ještě víc potrénovat
https://giphy.com/gifs/wimbledon-celebration-winning-relief-12GHvc8w8y5Gus

Pro fajnšmekry
Jak říkají judisté - kategorie bez rozdílu vah
https://giphy.com/gifs/siswimsuit-serena-williams-si-swimsuit-2017-l0HekxHRdhsUE80Ks
Reagovat
Jon61
Obarvit na zeleno a je z ní ženský Hulk. :-)
Reagovat
Pe3k
dobrý gif s Génií, ale jinak jí nemůžu ani vidět, nebýt pěkná, tak po ní ani pes neštěkne smile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Já s ní měl rande skrz plot zdarma a stačilosmile
Aby bylo z rande něco víc momentálně není příhodná situace, takže ty prachy pošetřím na něco rozumnějšíhosmile Snad si to dotyčný šťastlivec užije.
Reagovat
blixa
Drobný škudlile !!! smile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Předpokládám, že za těch 85tissmile ji může výherce pozvat na nějakou luxusní večeři a plavbu na jachtěsmile Myslím, že v bordelu by za to bylo zábavy na hodně dlouho, ale když někdo musí mít Genie...
Reagovat
blixa
Sim tě , za co ji máš ? Je snad nějaká lehká holka ? Peníze pošle na charitu a s výhercem si dají v parku na lavičce luncheon meat z konzervy a párek v rohlíku ! smile
Reagovat
jirkaS
smile
https://img.blesk.cz/img/2/full/6495069_.jpg
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Ne, tam nejsem, já byl na druhé straněsmile Tady bych skrz dva ploty nic nevyfotilsmile
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist