Murray: Chci hrát, dokud zdraví dovolí. Po dalším vážném zranění už bych se asi nevracel

21. 12. 2022, 12:41
Aktuality 4
Trojnásobný grandslamový šampion Andy Murray chce pokračovat v tenisové kariéře, dokud mu to zdraví dovolí. V případě dalšího většího zranění už by se pětatřicetiletý britský hráč o návrat na kurty nejspíš nepokoušel, řekl agentuře Reuters.
Profily hráčů
Andy Murray

"Pokud bude moje tělo v dobré kondici a budu stále schopen podávat konstantní výkony, budu hrát dál. Ale nemohu se dívat moc dopředu vzhledem ke svému věku a problémům, které jsem měl. Kdybych měl vážné zranění, asi bych se nesnažil vrátit," uvedl Murray, který má za sebou opakované operace kyčle.

Letos postoupil bývalý první hráč světa do finále v Sydney a Stuttgartu, na titul čeká už přes tři roky. Před vstupem do 19. profesionální sezony se dvojnásobný olympijský vítěz cítí lépe než loni touhle dobou. "Strávil jsem tři týdny na Floridě, dal se do kupy a pracoval jsem na své hře. Šlo to opravdu dobře," řekl Murray, který se dnes a ve čtvrtek představí v Aberdeenu v exhibičním utkání Skotska proti Anglii.

Ondřej Jirásek, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

4
Přidat komentář
Nola
Andy bol v casoch najvacsej slavy top super, jeho fanklub mal aspon nejake gule.... obcas hajty od tomasinha a Mutadema, ale vacsinou slusna particka, ktora uznavala svojho supera...presne taka bola aj ta Noleho, dnes sa uz slusnost vytratila, chybaju mi tie casy smile dnes tu uraduje nejaky maistreamovy paddy a rozdvojena osobnost FH smile
Reagovat
smazaný uživatel
Haiti sa rozprestiera na západnej časti ostrova Haiti, čo je zároveň druhý najväčší ostrov v súostroví Veľké Antily. Haiti je tretia najväčšia krajina Karibiku, po Kube a Dominikánskej republike.

__
zdroj Establishment.
Reagovat
paddy
Po AO druhá porážka v sezóně
Ať žijí jestřábi! smile

Full match smile
Djo - Hawk (Zve)
https://www.youtube.com/watch?app=desktop&v=U3XUEODyia0
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist