Murray kvůli covidu možná přijde o Australian Open, Keysová do Austrálie neodletěla

14. 1. 2021, 12:30
Aktuality 20
Bývalá světová jednička Andy Murray možná přijde kvůli pozitivnímu testu na koronavirus o Australian Open. Pětinásobný finalista úvodního grandslamu tenisové sezony nastoupil do domácí izolace a odložil plánovaný víkendový odlet do Melbourne, ale věří, že se vydá do Austrálie později a včas, aby stihl povinnou karanténu. Ze hry je kvůli nákaze už jistě Američanka Madison Keysová, která oznámila, že po pozitivním testu už se startem v Austrálii nepočítá. Turnaj začne 8. února.
Profily hráčů
Andy Murray

Tenisté musejí na australském území před grandslamem strávit v karanténě dva týdny. Třiatřicetiletý Brit přitom právě kvůli obavám z nákazy zrušil start na turnaji v Delray Beach na Floridě, aby minimalizoval riziko. Covidu-19 se ale nevyhnul.

Trojnásobný grandslamový šampion se cítí po zdravotní stránce dobře. Karanténu tráví v Londýně. Protože je v žebříčku až na 123. místě, dostal pro hlavní soutěž v Melbourne divokou kartu.

Rovněž Keysová měla pozitivní test těsně před cestou, místo plánovaného odletu nastoupila do domácí izolace. "Jsem velice zklamaná, že nebudu moci v příštích týdnech hrát. Zvlášť když vím, jak jsem v přípravě tvrdě trénovala a kolik úsilí australští pořadatelé dali do toho, aby se turnaj mohl uskutečnit," napsala Keysová na twitteru.

Ondřej Jirásek, TenisPortal.cz

Komentáře

20
Přidat komentář
Patik
Kedysi by tento článok alebo informácia mnohých zamrzela..dnes už nie až tak..
Reagovat
FulnekUltras
čím dál víc jsme v tomhle farmakodiktaturním korporátfašismu namočení všichni - testy budou smilesmile , a pak už zbývá jen smile
Reagovat
sojka1
myslim, ze jeho opravdove fanousky to zamrzi uplne stejne, osobne si nedovedu predstavit, ze bych prestala fandit sve hvezde jen proto, ze uz pada... :-)
Reagovat
Patik
úprimne by si mu ale nefandila s rovnakou vášňou ako v jeho najlepším časoch..alebo áno ?
Reagovat
EllNino
Rozhodne ano :)
Reagovat
gigin
Až do úplného konce... Přesně tak!!
Reagovat
sojka1
samozrejme! Fandim prece tomu cloveku a jeho tenisu, ne nejake karierni fazi....
Reagovat
gigin
Já si to ani jinak představit neumím!! Jinak Penko přes Abu Dhabi a už je tam ;)
Reagovat
sojka1
jsem zvedava... :-))
Reagovat
gigin
Však to mne právě hrozně baví, že vůbec, ale vůbec nemám tucha, co z ní vypadne :D Samozřejmě, jaks zmiňovala jinde, když se vyhrává, tak je to o to víc zábavnější :))
Reagovat
blixa
Vy jste fandové Penka ? :-o
Reagovat
gigin
Mrak.
Reagovat
sojka1
giginek ji zere, protoze je svihla, ja jsem fandila jen jejimu FH, kdyz jsem mela moznost ji omrknout osobne, tak uz i ji. Vypada jako puchejr a mati taky nic moc, ale je to vlastne mila holka... jistou komicnost nepopiram... :-))
Reagovat
sojka1
nechci to vsechno jen zlehcovat, taky si prosla svym....
Reagovat
gigin
https://twitter.com/AentschyR/status/1289193076217401345
Reagovat
gigin
A žeru jí i kvůli jejímu stylu hry. Ale to je fuk :)
Reagovat
blixa
Mě se spíš líbí její grimasy při hře smilesmile
Reagovat
Krisboy
Šance ostatních na titul tímto stouply o 200% smile
Reagovat
smazaný uživatel
hlavně Veselýho
Reagovat
smazaný uživatel
Drzim Andymu palce. Po absencii Isnera by to bol pre AO druhý neprijemný úder.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist