Murray má zpět páchnoucí boty i se snubním prstenem

8. 10. 2021, 09:27
Aktuality 6
Kuriózní ztráta snubního prstenu přivázaného na tkaničkách tenisek měla pro trojnásobného grandslamového šampiona Andyho Murrayho šťastný konec. Zpocené boty, které zmizely, když si je dal na turnaji v Indian Wells přes noc vyvětrat ven pod zaparkované auto, se opět našly a s nimi i drahocenný prstýnek.
Profily hráčů
Andy Murray

"Sice pořád páchnou strašně, ale doma už se mnou zase mluví," řekl skotský tenista na sociálních sítích ve videu, v němž ukázal i boty se stále připevněným prstenem. Ten si od svatby s Kim Searsovou v roce 2015 šněruje do tenisek na tréninky i zápasy, když ho nemůže mít na ruce.

Dvojnásobný olympijský vítěz si chtěl po tréninku zpocené boty vyvětrat, a protože v hotelu v Indian Wells nemá balkon, rozhodl se je na noc nechat pod zaparkovaným autem, které v Kalifornii s týmem používá. Ráno ale zjistil, že jsou pryč, a teprve poté si uvědomil, že s nimi zmizel i jeho snubní prsten. Na sociálních sítích proto požádal o pomoc a vše nakonec vyřešilo několik telefonátů s hotelovou ochrankou.

Finalistu z roku 2009 Murrayho dnes na Masters 1000 v Indian Wells čeká zápas prvního kola proti Francouzi Adrianu Mannarinovi.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

6
Přidat komentář
sojka1
podstatne je, ze Spinava noha ve smradlave bote s prstenem za hodku a pul postoupil, pekne... a jiste pujde jeste dal, tak uvidime, jak se Zverevem... :-)
Reagovat
EllNino
Vrchol žurnalistiky ...
Reagovat
Nola
jj, bez komentara radsej....
Reagovat
smazaný uživatel
Asi soutěž o klíčenku ;-)
Reagovat
Krisboy
Tak teď se hodí, co tady o něm píše jeden uživatel už dlouhou dobu:

Klaun.
Reagovat
Mantra
je to klaun volaly děti smile
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist