Murraymu zatím plán vychází, vrátit se chce už v Miami

6. 3. 2020, 09:03
Aktuality 25
Andy Murray stále čeká na vstup do letošní sezony. Trojnásobný grandslamový šampion znovu navnadil tenisový svět na svůj návrat. Ten by mohl proběhnout již na konci března na Masters v Miami. Příprava zatím totiž probíhá podle plánu a s comebackem bývalé světové jedničky to vypadá velmi nadějně.
Profily hráčů
Andy Murray

Murray před týdnem avizoval, že možná bude muset kvůli kostnímu výrůstku na další operaci. Zároveň upozornil, že zkusí začít s tréninkem a uvidí se, zda bude operace nevyhnutelná.

Zatím vypadá vše dobře a 32letý Brit, který poslední soutěžní zápas odehrál na listopadovém finálovém turnaji Davisova poháru, by se mohl vrátit již na konci března na Masters v Miami.

"Dělám vše pro to, abych byl na Miami připravený," řekl Murray. "V posledních měsících jsem toho musel udělat opravdu hodně, abych se cítil takhle dobře. Všechny svaly okolo kyčle zatím fungují, jak mají. Ještě jsem ale nehrál tenis," dodal.

Murray, jenž se loni v antverpské hale dočkal svého prvního triumfu od února 2017, po finálovém turnaji Davis Cupu absolvoval pouhé dva ryze tenisové tréninky. V Madridu ho z daviscupových bojů vyřadilo zranění, konkrétně kostní výrůstek zasahující do oblasti kyčle způsobující nepříjemné bolesti.

"Samozřejmě ještě potřebuju čas, abych se i na kurtu znovu cítil dobře. Pokud se nic nestane, chci se vrátit v Miami," řekl vítěz floridského Masters z let 2009 a 2013.

Ondřej Jirásek, TenisPortal.cz

Komentáře

25
Přidat komentář
gigin
From Indian Wells (tourney): 'Players will be required to manage their own towel on court and ball kids will not touch or move player towels. A chair will be placed at the back of the court for them to place their towel on for usage during the match. Ball kids will wear gloves'
Reagovat
FulnekUltras
snad už to ručníkové šílenství na kurtech skončí
Reagovat
aape
Jedno si dá pauzu
A začne jiné, např rukavice, roušky apod
Reagovat
gigin
https://www.instagram.com/p/B9ZZFgwgxCg/?igshid=1meqqeh03jsg4
Reagovat
Holahej
V Anglii se sportovci hodně rozebírají, tady vůbec, jen výsledky, občas formální rozhovor prakticky o ničem, jen fráze. Jsou protichůdné názory, že s takovou operací, zraněním, se nedá profesionálně sportovat, natož tenis, singl k tomu, podrobně pitváno, co a jak i s obrázky a varováními a také názory, že má jistě možnosti spolupráce s kapacitami i špičkovými lékaři... , je oblíbený, lidi mu fandí, má styky s královskou rodinou, čestné doktoráty, všude otevřené dveře, tak ví, co dělá, nemluvte mu do života.

Samozřejmě ani já nemám právo mu mluvit do života, ale spoustu hráčů hraje na okruhu řadu let jen a jen čtyřhru, třeba celou kariéru, vypadají spokojeně, zátěž je nesrovnatelně menší, zároveň hrají tenis, který je koníčkem i zaměstnáním, což je pro ně jistě fajn, drží se na tour, GS, OH i do čtyřiceti, Andy není to cesta?
Reagovat
FulnekUltras
přesně tak - zbytečného sebeprznění už bylo dost
Reagovat
FulnekUltras
https://www.televizeseznam.cz/video/x-talk/nejcastejsi-jsou-nahrady-kycelniho-a-kolenniho-kloubu-rika-ortoped-tomas-trc-64033101?dop_ab=0&dop_source_zone_id=1&dop_req_id=PlgWNrFPpqM-202003061819&utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku&utm_campaign=_var
Reagovat
Kozoroh
https://www.sport.cz/tenis/clanek/1259504-svycari-se-bouri-nastvala-je-animace-s-federerem.html#section-artcl
Reagovat
Vlk-v-trave
Tady je Murovo a ne federorovo!
Reagovat
Patik
Trošku neúctivé..
Reagovat
gigin
Ty budeš myslím taky takový pološvýcarský eSKáčko.
Reagovat
gigin
Od: gigin
https://twitter.com/i/status/1234395770134188033
[ Reagovat ]

Akorát magerka pohoršena. Jinak cajk. Tady nás jen tak něco nerozhodí.
Reagovat
smazaný uživatel
Clanok hovori o 750 tyzdnoch v rade Federera v top3, to snad pisal Zabloudil.

Animácia je super, Federer bol vzdy do počtu.
Reagovat
Patik
Na neho dohliadajú trošku iní špecialisti s iným prístupom..keď sa zdá všetko v poriadku tak asi je všetko v poriadku..uvidíme..myslím si že keby začal v Queense bolo by to rozumnejšie..takto odohrá Miami a čo ďalej..ísť na antuku ? no neviem...to neni Rafa že v Miami skrečuje a v Monte Carle získa titul..každopádne veľa síl a veľa zdravia prajem..
Reagovat
Vlk-v-trave
A behem Miami se vrati Mutademus a Thomasino.
Reagovat
raron
..Murray "na pokračování"
Reagovat
Andrew89
bohužel víme, jak to dopadne....
Reagovat
fialka
Silou mocou chce na invalidný dôchodok. Nechápem, prečo stále pokúša. Vari mu to treba?
Reagovat
turista
Nekamenujte ho. Britové se nikdy nevzdávají. A tenis ho prostě baví.
Reagovat
gigin
Přesně tak. Zase je všem hned všechno jasný.
Reagovat
Cico93
Presne, keď výjde článok o Andymu, tak je to stále o tom istom. Pritom všetci o tom vieme dokopy nič.
Reagovat
Vlk-v-trave
JE TO HLAVNE SKOT:)!!!

https://youtu.be/h0Wz8ig2y9Y?t=10

COME ON SIR ANDY! COME ON SCOTLAND!
Reagovat
turista
Budiž. Ale Britové ať už Angličané, Velšané nebo Skotové jsou nesmírně houževnatí lidé. Ani Hitlerovské Německo Británii nikdy nedokázalo obsadit. A Andy zjevně chce hrát tenis, baví ho to a nechce se vzdát. Tak ať se daří!
Reagovat
FulnekUltras
tak on velkou roli sehrál i ten špinavej dělicí kanál a zahraniční letci, jejichž země nakonec musely veškeré výlohy VB uhradit
Reagovat
Mantra
nechápu, vypadne v 1-2.kole, vůbec se nerozehraje, to je podle mě konečná stanice...
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist