Na králi comebacků Murraym si vylámal zuby i Lehečka. V Dauhá nevyužil pět mečbolů a první finále si nezahraje

24. 2. 2023, 18:11
Aktuality 71
ATP DAUHÁ - Jiří Lehečka v Dauhá do svého prvního finále na okruhu ATP nepostoupil. V semifinále s dvojnásobným šampionem Andym Murraym se sice oklepal z kanára a vypracoval si pět mečbolů, ale britský tenista už potřetí v sezoně a pošestnácté v kariéře zápas, v němž byl míček od porážky, otočil a nakonec zvítězil 6-0 3-6 7-6(6).
Jiří Lehečka (© Profimedia)

Jiří Lehečka včera v Dauhá vyřadil šampiona z roku 2020 a světovou pětku Andreje Rubljova a připsal si svůj nejcennější skalp. Blízko skalpu bývalého vítěze byl i dnes ve svém druhém semifinále na okruhu ATP proti Andymu Murraymu, poslední bod proti vítězi z let 2008 a 2009 ale získat nedokázal.

První set Lehečka vůbec nezvládl a po 33 minutách dostal od vítěze tří grandslamů kanára. Set bez zisku gamu na turnaji ATP odehrál poprvé v kariéře, na turnaji dospělých teprve popáté.

Do druhé sady ale český hráč nastoupil jako vyměněný, vypracoval si náskok 4-1 a bez potíží vyrovnal. V rozhodujícím setu Lehečka na druhý pokus potvrdil brejk a odskočil do vedení 5-3.

Jenže Lehečkovi ani pět mečbolů na postup nestačilo. První dva nevyužil při soupeřově servisu za stavu 5-3, další tři v řadě měl při vlastním podání za stavu 5-4 a 40-0. Bojovník Murray ale dokázal vyrovnat a ujal se vedení 6-5.

Lehečka si ve svém premiérovém vystoupení proti členovi Big 4 nakonec vynutil tie-break, ve kterém otočil z 1-3 na 4-3, ale závěr patřil zkušenému soupeři. První mečbol za stavu 5-6 ještě český talent odvrátil, ale poté neudržel podání a Murray pro sebe zkrácenou hru získal poměrem 8-6.


"Věděl jsem, že na postup do finále podává poprvé, takže jsem ho zkusil dostat pod tlak. Moc dobře vím, jak náročné je dopodávat takové zápasy. Ale abych byl upřímný, netuším, jak se mi povedlo to otočit. Byl to ale jeden z mých největších obratů v kariéře," řekl Murray po svém prvním semifinále od loňského června.

Čtvrtfinalista letošního Australian Open Lehečka v 16. zápase sezony utrpěl teprve čtvrtou, pokaždé nestačil na pozdějšího finalistu. Na první finále na turnaji ATP si tak musí ještě počkat, loni v Rotterdamu v semifinále podlehl rovněž ve třech setech Stefanosi Tsitsipasovi.  

Nyní se 21letý rodák z Mladé Boleslavi přesune do USA, kde ho čeká premiéra na turnajích Masters 1000 v Indian Wells a v Miami. Mezitím je přihlášen na challenger ve Phoenixu.



Murray letos už potřetí utekl z mečbolu
I když 35letý Murray, který v roce 2019 kvůli nesnesitelným bolestem kyčle málem ukončil kariéru a nyní už čtvrtým rokem hraje s kovovou kyčelní náhradou, nedokázal ani 8. letošní zápas odehrát bez ztráty setu, už pošesté zvítězil. Třikrát přitom čelil mečbolu, v dalších dvou duelech byl jen dva míčky od porážky. Z mečbolu utekl celkově pošestnácté v kariéře.

Aktuálně 70. hráč světa Murray v Dauhá postoupil do rekordního 5. finále. V celkově 71. finále si zahraje o 47. titul a první od podzimu 2019 v duelu bývalých světových jedniček a grandslamových šampionů s Daniilem Medveděvem (h2h 0-2).

27letý Medveděv si v semifinále znovu po týdnu poradil s Félixem Augerem-Aliassimem, s nímž vyhrál i šestý vzájemný zápas. V Dauhá zvítězil po odvrácení tří setbolů ve druhé sadě 6-4 7-6 a připsal si osmou výhru v řadě. 

Pět dní po triumfu v nizozemské hale moskevský rodák postoupil do celkově 29. finále. Bojovat v něm bude o 17. titul, z toho šestnáctý na tvrdém povrchu.

• ATP 250 DAUHÁ •
Katar, tv. povrch, 1.485.775 dolarů
páteční výsledky (24. 02. 2023)
• Dvouhra - semifinále •
Murray (Brit.) - Lehečka (ČR) 6-0 3-6 7-6(6)
Medveděv (3-Rus.) - Auger-Aliassime (2-Kan.) 6-4 7-6(7)
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

71
Přidat komentář
Kozoroh
https://en.wikipedia.org/wiki/2023_Dubai_Tennis_Championships_%E2%80%93_Men%27s_singles

1. kolo - kvalifikant
2. kolo - Griekspoor/Lestienne
ČF - Murray/Hurkacz
SF - Medveděv/Čorič
F - Rublev/A. Zverev/FAA/Chačanov

Medvěd na SF, to ztěžuje Novakovi cestu za 94. ATP titulem ve dvouhře, kterým by v historických tabulkách ATP okruhu vyrovnal 3. Lendla. Nerozehraný Saša by byl schůdnější variantou, ani by vlastně nemusel postoupit.
Reagovat
EllNino
Sasa bude mit co delat uz s Jirkou
Reagovat
smazaný uživatel
Medvedev hra dnes tusim 9 zapas za 12 dni. Navyse medzi tým musel cestovat z Rotterdamu do Dohy, co je dobrých 7 hod letu s jednym prestupom. Dubaja sa len pro forma zúčastni.
Reagovat
Tenisovy.nadsenec
:D no, to snad ne, tenisový Bůh existuje.

Tohle jsem psal včera:
"
Jakožto zástupce Djokolendu musím dodat, už jsem po tom volal na AO.... Potřebujeme další DjokoMurárnu..... Murray porazil zraněného Djokoviče v roce 2016 a získal tak místo jedničky kvůli zranění Noleho, nebylo to o Andym at all. Je načase kompletně zničit Andyho na kurtu, žádné slitování ... Titanová kyčel.. netitanová kyčel. Kéž by Andy startoval v Dubaji. Střet s Djokovicem pro něj bude mít fatální následky.... Let's go baby."

Tohle už musí klapnout. smilesmile Snad do toho nehodí vidle Hurkacz. smile
Reagovat
Blondie
Snad se mu to moc nedostane do hlavy.
Viděla jsem to od 3. setu a hrál skvěle, bohužel se holt ukázalo, že je to mladíček proti zkušené legendě.

Ale šance přijdou!
Reagovat
EllNino
Jirka musí rychle zapomenout, protože je tu další šance, a navíc na pětistovce :))

1. kolo - Zverev
2. kolo - Ruusuvuori/Kwon
čtvrtfinále - Auger/Cressy/Sonego/Huesler
případné semi - pravděpodobně Rublev/Khachanov/Fokina

Los tedy hratelný, Saša z formy, pak možná opáčko s Emilem, čtvrtfinále s FAA taky může zvládnout ... záeží na tom, jakou stopu na něm zanechá včerejší prohra z 5 MB ... ale může si každopádně spravit náladu :)
Reagovat
baba
sice to Jirka po......,ale i to ho může posílit do budoucnosti!
Takže Jirko, pamatuj, co tě nezabije, to tě posílí!!!!
Reagovat
darek.vrana
Každopádně Jirka už je na seznamu GOATů na 630. místěsmile:
https://www.ultimatetennisstatistics.com/goatList
Reagovat
vrabejka
Nebuďme příliš namlsaní, mít Báru i Jirku ve finále by bylo až moc krásný. Pohoda oni si to nechávají na Rolland Garros :)
Reagovat
Kojinho
OT: Vyzná se tu někdo v raketách? Váhám mezi Wilson Pro Staff 97 v13 a Blade 98 v8 18x20. Podle fór vím, že PS97 je spíš klasická raketa s vynikajícím citem pro míč, skvělá na síti, vyvážená spíše do držadla atd. vs Blade je moderní all around raketa s větším Sweet spotem vyvážená do hlavy rakety atd. Ale jestli někdo máte osobní zkušenost, která vám seděla víc a proč. Díky.
Reagovat
Mony
to musíš vyzkoušet. Každému sedne jiná, stejně jako boty
Reagovat
Tenisovy.nadsenec
To záleží na tvém levelu, a na tom, jaký styl hry preferuješ. Tohle ti nikdo neporadí.

Většinou už si můžeš např. na sportega vzít několik testovacích raket (zaplatíš nějakou tu zálohu) a pak se rozhodneš pro tu, která ti nejvíc sedí. To je rozumnější než kupovat raketu naslepo.
Reagovat
smazaný uživatel
Mal som v rukách obe a oba varianty sú skvelou voľbou. Nikdy som nebol veľkým fanúšikom W, ale tieto série im vyšli náramne. Blade pôsobí ešte o čosi našlapanejšie, modernejšie, ale Pro Staffom nič nepokazíš, je veľmi často používaná aj na vyššej úrovni.
Reagovat
Marduch
Tak tyhle dvě jsou takřka jako den a noc. Pro Staff tradiční přesné kladivo pro útočnou přesnou ale ne tak explozivni hru hráčů, kteří ji utáhnou. Zatímco Blade s tou pár let novou flexi technologií... ehm to se fakt musí vyzkoušet na vlastnú kožu
Reagovat
Tenisovy.nadsenec
Čas strávený na kurtu v posledních 5 zápasech

Andy Murray: 19 hodin a 35 minut
Iga Swiatek: 5 hodin a 26 minut

Sir Andy i po dlouhých letech strávených na kurtu stále miluje tenis více než čerstvá Iga. :))))
Reagovat
Mony
ten sestřih na You tubu má za 2 hod už 31000 shlédnutísmile
Reagovat
Drzymalski
Lehečka je Robocop.Kulturista, atlet, gymnasta. Neskutečná zeď navíc s tvrdým servisem, výtečným druhým podáním, vyrovnanými údery od baseliny, šikovný na síti, nebetyčně drzý s bonusem mládí 21 let. Dnes to nevyšlo ale příště třeba ano. Hlavně nezblbnout. Když jsem sledoval trenéra Navrátila jr. a toho Pepka námořníka z fitka, právě takové chování hráč na kurtu ve vypjatých chvílích nepotřebuje.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
To je možná i dobrý postřeh, jakkoli by se takové chování dalo dohledat i u jiných týmů.
Záleží, jak to mají, ale pokud si takového vzrušení všiml a špatně ho zpracoval, mohla z něj vzejít ta přemotivovanost a pak následné zklamání, že disabled Múru tou sukovicí ne a ne umlátit.
Reagovat
Pe3k
Sice jsem čekal, že Felix s Rusem prohraje, ale i tak mě ta prohra zklamala, hlavně po průběhu tiebreaku druhého setu. 0:6 to je začátek krásné rivality smile
Reagovat
Tennisfan77
Cely zapas byl lepší, hlava ho nepustí a to se asi nikdy nezmění.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Od stavu 5:3 ve třetím setu jsem téměř neměl pochyby, že to dotáhne. Ne, že bych někde v hloubi mysli neměl nepatrnou tečku, co když to nevyjde, ale prostě jsem mu pitomec věřil, že už to má ve svých rukou (což teda měl).

Jirka toho mimo první set neudělal moc špatně.
Chtěl jsem tu napsat, že jen skvělý rybář si dovolí jít s tenkým vlascem na velkou rybu - hooodně povolit, přitáhnout,ppovolit atd. V tiebreaku už jsem znejistěl a říkal si, že už to přehání, ale co by pro diváky neudělal.

Jenže ouha, těch failů, počínaje těmi z přehnané snahy na returnu, přes naprosto trestuhodně zahozené MB na servisu při 40:0 až po poslední šanci, kterou dostal v tiebreaku, prostě bylo přespříliš.
Jóó rybařina je škola na celý život. Jen doufám, že si ze zápasu vezme věci, co ho posílí a ty mentální ústřely nechá spolu se Sírem Múrou a princem Przničem I. nadobro v Kataru.
Reagovat
Tennisfan77
Pěkný komentář. Ja viděl cely zapas a pořad si myslím ze tohle je více o sebevědomí než o samotném skillu. Pokud Jirka prohraje 2-3 zápasy v sérii bude prohravat v prvních kolech jako karatsev. Jeho tenis je totálně na riziko a to ti nemůže chodit cely život.
Reagovat
Pe3k
Taky se mi ten jeho komentář líbil, hlavně to o tenkém vlasci, neboť ty jsem vždy preferoval.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Ale dyť jo, nic proti tomu vlasci, ale popotahoval prostě moc dlouho. Chtělo to šrapnel a h*vno Murray h*vno mášsmile
Reagovat
Mony
Jirka to sebevědomí mnohokrát prokázal. Prostě ten 10 game ve 3.setu od 40:0 byla křeč, nedařilo se, bez 1.servu.. to se stává. Andy taky musí mít auru, kterou si pomáhá. Tohle nemůže být náhoda. Asi si během návratu prošel nějakou zkouškou , která se Těm Nahoře líbila a teď za ním stojí. Já také fandil Jirkovi, ale bylo postupně víc a víc cítit, že tohle je Andyho zápas..asi to tak má být a věřím, že to Jirku posílí
Reagovat
Mony
Jirka to sebevědomí mnohokrát prokázal. Prostě ten 10 game ve 3.setu od 40:0 byla křeč, nedařilo se, bez 1.servu.. to se stává. Andy taky musí mít auru, kterou si pomáhá. Tohle nemůže být náhoda. Asi si během návratu prošel nějakou zkouškou , která se Těm Nahoře líbila a teď za ním stojí. Já také fandil Jirkovi, ale bylo postupně víc a víc cítit, že tohle je Andyho zápas..asi to tak má být a věřím, že to Jirku posílí
Reagovat
Tennisfan77
Se prakticky vybarvil do růžová. Ten hráč nemuze nikdy nic velkého vyhrát. Poloviční Medved mu dal 2:0, takový krásný hráč druhé až třetí vlny. Na více nemá.
Reagovat
Ereinion
na trávě bude vždycky nebezpečnej...když se do finále Wimblu dostali Berrettini nebo Kyrgios, může i on
Reagovat
Tennisfan77
To mas dva turnaje za rok. Pravidelně nikdy nic vyhrávat nebude, ten mentální blok je extrémní, dneska byl cely zapas lepší a stejně vše vyhazel.
Reagovat
Pe3k
Mentální blok je takové klišé, když nevíš co napsat. Třeba když hrál Djokovic s Rublevem a někdo hned psal o mentálním bloku. Můžeš se mentálně blokovat a odblokovat jak chceš, ale s Djokovicem prostě prohraješ nehledě na svůj mentální stav a v match upu FAA vs Medvedev je to podobné.
Reagovat
Tennisfan77
Jenže rublev většinou hrál s djokovicem v Primu a když byl Srb poloviční vyhrál. Felix by Medveděva neporazil ani kdyby měl 40 horečky.
Reagovat
Pe3k
smile
Reagovat
Nola
dnes hral Medved velmi dobre, nebol polovicny ako pises, FAA nehral zle, mal sance, ktore nevyuzil, ale proti obrane behavej chobotnice, ktora vsetko vrati musi zial hrat inak, zvolnit a nie utocit ako zmyslov zbaveny z kazdej pozicie, ale FAA ma v zivotpise iba totalny utok, a nerozmysla ako mu zneprijemnit zivot..... taka Petra Kvitova v zenskom tenise
Reagovat
Tennisfan77
Není náhoda ze Medvedev prohrál s Kordou a nikdy neporazil Federera. Pestrý tenis je to co platí. Každý to ví a nikdo to nedělá.
Reagovat
Pe3k
Kéž by to byla Kvitová (tím myslím vyhrát 2x Wimbledon)...
Reagovat
Nola
:D porovnanie prave sedi, W je uplne iny povrch, ak by Medved returnoval pri divakoch a behal ako dnes, tak si zlame hnaty na travicke smile
Reagovat
vladka
U něj to už není o hře, ale o hlavě. Snad se časem a to tak, že rychlesmile, naučí spojit obojí.smile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
ono to tam už bylo, ale nastal zkrat. Možná vadná elektrónka ze závodu Katóda Olomóc.smile
Ale možná bude stačit prachobyčejná pájka.
Reagovat
lenkamarkova
Je to škoda, že nedal tolik MB, ale to se někdy stane. SF je úspěch, zvlášť když včera porazil Rubleva z top 10. Nemůže vyhrávat pořád. Každopádně je to náš nejlepší tenista a má od začátku roku skvělou formu. Snad se mu bude dařit i na dalších turnajích.
Reagovat
steve79
Tohle je hodne bolestiva prohra. Ted se ukaze velikost hrace.
Reagovat
Nola
to je taka blbost, co si napisal, velkost hraca sa ukaze casom..... jeden zacina karieru a ten druhy ju za par rockov skonci, jedna smiesna prehra s MP mu iba pomoze, nabuduce sa pripravi lepsie a nebude hrat naivne smile, lebo asi podla mna nemal herny plan, alebo ho aura byvaleho vitaza a NO1 uplne pohltila
Reagovat
GaelM
Hlavně aby se psychicky zase nesesypal do podoby kde byl většinu 2022. Jinak o nic nejde, je mladý, bodů má teď nahráno dost a i tohle je zkušenost. Stalo se to na menším turnaji 250, tiebreaky na AO byly důležitější...
Reagovat
Fandina
Škoda, Jirka se mi jevil dva sety lepší, kromě koncovky, tam Andy vytahl vždycky něco lepšího. Škoda pěti MB Jirky, minimálně těch tří na jeho servisu. To si měl Jirka pohlídat. Jinak ale kromě rozehrávacího prvního setu pěkný zápas, jen jsem si přála TB pro Jirku.
Reagovat
hanz
Andy vytáhl tak jako obvykle pinkando grando, od něho ani nelze nic jinýho čekat.
Reagovat
Tenisovy.nadsenec
Zdá se to jenom mně nebo Medvedev skoro až provokativně imitoval Felixovi hekaní v několika úvodních výměnách? smilesmile
Reagovat
Pe3k
Mít v tomto zápase vsazeno na Lehečku tak...Je třeba to brát tak, že v tomto zápase nasbíral potřebné zkušenosti a příště už bude hrát v těch důležitých momentech lépe. Ten první set byl hrůzostrašný, asi nejhorší tenis co sem letos viděl, pak se Jirka vzchopil a začal hrát podstatně lépe, ale každému kdo ten zápas viděl je jasné, že Můra vyhrál jen chybami soupeře.
Reagovat
hanz
Houbeles, tohle předvádí už nějakou dobu. Jeho koncovky už jsou známé.
Reagovat
Dobry-den
Dostat kanára, přehrávat unaveného soupeře a následně zahodit 5 mečbolů, to je i na České poměry dost silná káva.

Jsem zvědavý, jestli to Jirka hodí za hlavu, nebo ho to srazí mentálně zase tam, kde byl ještě loni...

Kdyby prohrál 0:6 3:6, tak si řeknu den blbec, ale tohle je od Lehečky odporné týrání fanoušků.
Čím jsme si to zasloužili? smile
Reagovat
Dobry-den
*české
Reagovat
hanz
To jen projev další české lability, to nic. Jakékoliv tenisové myšlení tam chybí (de facto ho má jen Vondroušová a Krejčíková, ovšem ani to mnohdy nestačí, kdež nejsou silné údery z obou stran - viz Vondroušová).
Reagovat
Dobry-den
Je to jak jízda na horské dráze. Ve WTA by se Jirka neztratil.
Reagovat
hluuusa
Vsechny vas nenavidim, vsichni kalhoty pres zidle a spat. Nechapu. Pritom hral tak dobre, bylo to vlastne jasny, ze vyhraje.
Reagovat
smazaný uživatel
nevidela som ani lopticku, ale Forehandovi gratulujem k predikcii, ma celkom cuch smile

mlady sa z toho pouci, Andy tusim odvratil neviem kolko MP na tomto turnaji, asi je mu sudene ho vyhrat, bo som videla vcera Medveda a to bolo nieco otrasne...... ak teda porazi FAA

mlady sa nema za co hanbit, radsej prehrat v psychologickej vojne dnes ako na nejakom GS, lebo predpokladam, ze to bolo cele o hlavinke
Reagovat
Nola
nevidela som ani lopticku, ale Forehandovi gratulujem k predikcii, ma celkom cuch smile

mlady sa z toho pouci, Andy tusim odvratil neviem kolko MP na tomto turnaji, asi je mu sudene ho vyhrat, bo som videla vcera Medveda a to bolo nieco otrasne...... ak teda porazi FAA

mlady sa nema za co hanbit, radsej prehrat v psychologickej vojne dnes ako na nejakom GS, lebo predpokladam, ze to bolo cele o hlavinke
Reagovat
Pe3k
Trefil se už podruhé za 14 let smile
Reagovat
smazaný uživatel
Vysledok nikto netriafal. Nabudúce prečítaj s porozumením.
Reagovat
Pe3k
Zase ses nedíval co? smile
Reagovat
Mantra
já si to i vsadil za 550.- korun, ale měl jsem u toho taky jednu indiánku a to jaksi nevyšlo smile
Reagovat
smazaný uživatel
Cez Medvedeva je to no go, už dnes bol Murray načatý, nehral dobre.
Reagovat
Nola
ktovie, ja by som mu ten titul velmi priala, ked uz odvratis tolko MP....

trebars videla som zapas so Sashou, tam prehral lepsi hrac, Andy mal velke stastie, ze je po zraneni a hlavicka mu odisla, tolko prilezitosti mal az nakoniec prehral
Reagovat
smazaný uživatel
Vsetci by sme mu to priali, to je jasné. S Murraym sa viaže velký tenisový sentiment.

No vzhladom na klesajúci fyzický fond, zhoršujúci sa výkonnosný štandard a zvučné meno súpera vo finále, treba jemne koketovať aj s myšlienkou neúspechu :)

Škoda, že nejde aspoň o 500ku a vyšší počet bodov za finále. Andymu by nasadenie v prvej 32ke na GS bezosporu svedčalo a čiastočne mu otváralo cestu do 3-4 kola Grandslamu.
Reagovat
DJOKERTHEGOAT
paráda Andy :)
Reagovat
Tenisovy.nadsenec
Fascinuje mě, jak je Jiří schopný pravidelně měnit level výkonu jako chameleon. Chvílemi chybuje jako Tomáš Lerdych.... V dalších setech se na returnu reinkarnuje do Novaka Lehečkovice, pak se zjeví na síti jako Roger Leherer .... Na BP následně předvede obranu jako Lehdal a následně se zase přepne zpět do Lerdycha v závěru.

Opravdu bych chtěl vidět finále Andy vs Danil. Snad to klapne.smile Chci vidět střet jejich stylů v jejich současném rozpoložení. Ve finále budu samozřejmě tlačit Sira, mám pro něj slabost už od roku 2007.

Jakožto zástupce Djokolendu musím dodat, už jsem po tom volal na AO.... Potřebujeme další DjokoMurárnu..... Murray porazil zraněného Djokoviče v roce 2016 a získal tak místo jedničky kvůli zranění Noleho, nebylo to o Andym at all. Je načase kompletně zničit Andyho na kurtu, žádné slitování ... Titanová kyčel.. netitanová kyčel. Kéž by Andy startoval Dubaji. Střet s Djokovicem pro něj bude mít fatální následky.... Let's go baby.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
to bys pobavilsmile porazil zraněného Djokoviče - už tohle spojení je ehm tak trochu zavádějící.
A když ho chceš ještě vzápětí postavit proti Séru Múrovi s titanem v kyčli, pak se na to dá odpovědět jedině - až si Joker nechá taky vsadit titan.smilesmile
Reagovat
KarelS
Škoda, Jirka si to s Murrym prohrál sám, bohužel si nepohlídal vítězné forhendy, které šly do pásky anebo byly dlouhé. Ale je mladý a jsou to skvělé zkušenosti a půjde furt nahoru-Za toBára hraje skvěle, má skvělou techniku a její hlava jí dává správné pokyny - myslím ty servisy na tělo a její spodem řezané forhendy, je prostě úžasná!!!!
Reagovat
EllNino
Je to hrozná škoda, za stavu 5:3 to bohužel trochu zadrbal na returnu, pak přišly skvělé míče na mečboly, ale pak ani nějak nevím, jak se vše tak rychle otočilo a najednou to bylo 5:5 ... v TB už byl pak Andy lepší a šel si proto, závěrečný volej to jen podtrhl bohužel

Dobrý výsledek, ale mohl jít dál ... snad se z toho brzy oklepe, hodně zdaru do dalších bojů smile
Reagovat
smazaný uživatel
hned sa mi vybavilo ako Fett nedala proti Wozniackej 5-1 40-15 v 3ťom sete na AO a Wozniacka to cele vyhrala v 2018, vysledok takeho niecoho bol ze sa uplne zosypala a teraz je az v tretej stovke smile
taky prepad samozrejme Jirkovi nehrozi ale toto ho bude hlodať este dlho podla mna
Reagovat
Tennisfan77
Proč ne? Zatím jede ala Karatsev. Hit-miss tenis, strašne riskuje.
Reagovat
darek.vrana
Zas lepší, než kdyby se mu to stalo v Austrálii. Tohle bylo jen sf 250, po tom za pár let ani pes neštěkne.
Reagovat
Vlk-v-trave
Co za pár let..., už v tuhle neděli si na to nikdo nevzpomene:)
Jak by nebyl Jirka na druhé straně saka, tak tu je plno komentů, že Andy je neskutečný bojovník...ale to platí i po tom dnešním zápase...a ten první set...za to si to podle mne asi zasloužil. Jirka si takové závěry zápasů musí projít, a díky bohu, že na tomhle turnaji a ne na IW:)
Aspoň se ukáže, co v něm je...pokud nebude schopný pracovat z takovýma prohrama, tak potom, by to nemělo stejně nějaký význam celkově... fans dnes brečí, zítra budou péct buřty a brblat nad něčím jiným...:)
Reagovat
Tomas_Smid_fan
NJN, až vyhraje pár GS, tak si na to možná kolikrát ani nevzpomenusmilesmile
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist