Na třetí pokus to vyšlo. Krejčíková zastavila Andrejevovou a je po dvou letech ve čtvrtfinále grandslamu

21. 1., 09:39
Aktuality 90
Barbora Krejčíková (28) si přesně po dvou letech zahraje čtvrtfinále na grandslamových podnicích. Bývalá šampionka French Open na třetí pokus našla recept na Mirru Andrejevovou (16), ruskou kometu porazila 4:6, 6:3, 6:2 a předvedla už třetí obrat za poslední týden. O druhé kariérní semifinále na podnicích velké čtyřky bude bojovat s obhájkyní titulu Arynou Sabalenkovou (25).
Krejčíková na třetí pokus porazila Andrejevovou (© AFP)

Andrejevová – Krejčíková 6:4, 3:6, 2:6

Barbora Krejčíková během loňské sezony prožila řadu zklamání a brzkých vyřazení, ale hrála čtyřikrát finále a ovládla podniky v San Diegu a Dubaji. Ve Spojených arabských emirátech porazila světovou jedničku, dvojku i trojku a brala první titul z prestižních "tisícovek". Nestabilní formou se prezentuje také na začátku letošního roku.

Do nové sezony vstoupila porážkou s Annou Kalinskou v Adelaide a namále měla hned v prvním kole Australian Open. Proti Mai Hontamaové likvidovala manko setu a brejku a nepříznivý vývoj musela řešit také proti domácí kvalifikantce Storm Hunterové a v nedělním osmifinále s teprve 16letou ruskou kometou Mirrou Andrejevovou. Bezproblémovou výhru zapsala pouze ve druhém kole s Tamarou Korpatschovou.

Její výkon v úvodním dějství by se dal popsat jako festival nevynucených chyb. Krejčíková spáchala celkem 21 minel a trefila pouhé čtyři vítězné údery. V následující dvou setech však svá mířidla seřídila, byla jasně lepší hráčkou a nakonec utkání zakončila se solidním poměrem 32 winnerů a 39 chyb.

Zápas na svou stranu zlomila v polovině druhé sady. Náskok 2:0 sice ztratila, nicméně od pátého gamu už dominovala. V rozhodujícím dějství nepovolila finalistce loňské juniorky, která před pár týdny uhrála své první čtvrtfinále na nejvyšším okruhu a teď útočila na premiérové grandslamové, ani jednu brejkbolovou příležitost.

S Andrejevovou prohrála oba předchozí souboje. Loni ve Wimbledonu musela kvůli zranění kotníku vzdát a set neuhrála ani později v Pekingu, kde jedné z nejtalentovanějších teenagerek sebrala jen čtyři gamy.

"Bojuju. Snažím se ze sebe dostat to nejlepší a jít po každém míči. I dnes jsem měla pomalý start, ale cítím, že se s každým míčem zlepšuji," řekla v rozhovoru na kurtu Krejčíková. "Oproti minulým vzájemným zápasům jsem se snažila být více agresivní a hrát svoji hru. To se mi dařilo ve druhém a třetím setu. Dařilo se mi ji brejknout a také jsem velmi dobře podávala," doplnila.

Krejčíková, jež hraje ve druhém týdnu Australian Open třetím rokem po sobě, se do čtvrtfinále grandslamů probojovala počtvrté v kariéře a přesně po dvou letech. Uspěla pouze v tom prvním na French Open 2021, kde senzačně triumfovala. S jasnou porážkou se naopak musela smířit proti Madison Keysové předloni v Melbourne Parku i Aryně Sabalenkové na US Open 2021.

Právě Sabalenková bude její následující soupeřkou. Běloruska stále neztratila set a pokračuje v suverénní obhajobě titulu. Krejčíková a Sabalenková spolu sehrály šest soubojů a Češka se radovala pouze loni v Dubaji, kde otočila téměř beznadějný stav a oklepala se z kanára. Loni se potkaly hned čtyřikrát a Sabalenková měla po dubajském střetnutí navrch v Indian Wells, Miami i Stuttgartu.

"Už se na to utkání těším. Musím si teď odpočinout, v pondělí hraju čtyřhru. A pak do toho půjdu a pokusím se ze sebe vydat to nejlepší," uvedla Krejčíková.

V pondělí se Krejčíkovou pokusí ve čtvrtfinálové fázi doplnit Linda Nosková. Česká teenagerka se bude snažit v duelu s Elinou Svitolinovou navázat na skalp světové jedničky Igy Šwiatekové.

Výsledky ženské dvouhry na Australian Open

Článek byl původně publikován pro Livesport Zprávy.

Ondřej Jirásek, TenisPortal.cz

Komentáře

90
Přidat komentář
drabona
Myslím si, že u Báry není na co nadávat, je to taková tenistka, která umí ze sebe vydat úplně vše a to není rozhodně málo, proto patří do světové špičky. Věřil jsem, že porazí ten ruský zázrak /mimochodem, když ji něco nebo někdo nepokazí, ještě o ní uslyšíme/.Teď by to chtělo správnou moravskou zabejčilost a trochu štěstí a když ne, není všem dnům konec.
Reagovat
mamradrohliky
skoda ze má bára úzkou mušličku
Reagovat
Sinuhet1
Kazdopadne ta polovina Lindy je o hodne slabsi nez Bary, ale to neznamena, ze Linda nemuze vyletet hned pristi zapas a naopak treba se Bara rozjede
Reagovat
Fandina
Sabalenka Krejču umlátí, ale kdyby se jako dřív začala víc vyhazovat, tak pak dávám Báře šanci a bylo by to super, kdyby ji porazila.
Adreevu jsem dneska viděla hrát asi prvně a souhlasím s těmi, kterým se na její hru dobře dívá. Je rychlá a agresivní a podle mě byl Báry úspěch v tom, že od poloviny druhého setu s ní začala víc vyměňovat a vnucovat ji svoji hru. Takže super, že se jí povedlo na potřetí vyhrát.
Bára zřejmě udělala dobře s tím, že má teď nového trenéra, sparinga. Podle mě spolu hodně hrají a Bára je víc schopná reagovat na silnější rány. Tak snad jí to pomůže i proti Sabalence.
Moc držím palce. Báro pojď!!!
Reagovat
Ondra979
taky to vidim preventivne ne moc dobre, jako s Lindou, ale Sabalenka je tady ted silnejsi kalibr nez Iga..sance je vzdycky ale chce to neco vymyslet. ale nejdriv hraje stejne Linda, asi to neuvidim, ale fandit budu i ve snu..to by byla fantazie kdyby to potvrdila
Reagovat
Liverpool22
BÁRA + MIRRA - vzájemné zápasy podle fází Měsíce/Luny

Dneska spolu Bára s Mirrou hrály 3 zápas, ale dnes poprvé se hrálo, když dorůstala Luna, tak jsem se na vše juknul a tady je krátký rozbor:

1. zápas se hrál 6. 7. 2023 ve Wimbledonu a v té době bylo 3 dny po úplňku tedy Luna UBÝVALA ve znamení Vodnáře - citlivé orgány: lýtka, kotníky, achilovka..... No a Bára skrečovala kvůli píchání v kotníku!!!!

2. zápas se hrál 1. 10. 2023 v Pekingu a v té době bylo 2 dny po úplňku tedy Luna opět UBÝVALA nebo-li velmi podobná či stejná fáze Luny jako ve Wimbledonu. Bára opět jasně prohrála.

3. zápas dnes 21. 1. 2024 bylo vše jinak, protože nyní je 4 dny před úplňkem a Luna tedy DORŮSTÁ. No a Bára vyhrála, byla zdravotně fit a naopak Mirra více chybovala, byla psychicky více rozhozená. Takže toto může být jeden z mnoha faktorů proč Bára dnes vyhrála nebo-li je pravda, že fáze Luny na ženskou psychiku velmi působí i když je to vše hodně individuální.

Ještě jsem studoval vzájemné zápasy Viki a Penko, kde Vika vede 4:0 - tady je to trošku složitější astro hlavolam a hraje tam roli více astro faktorů, ale je pravda, že tady na AO se hrálo téměř za stejné fáze Luny jako v Indian Wells 16. 10. 2021, kdy také Luna dorůstala a bylo cca 4 dny před úplňkem.

A závěr je, že v ženském tenise hraje velkou roli psychika či emocionální rozpoložení holek což už se v historii tenisu několikrát potvrdilo např. Monica Puigová na OH 2016, Sofia Kenin, Emma Raducanu, Ana Ivanovič, Sabine Lisická, Naomi Osaka......, ale i naše Petra Kvitová či Bára Krejčíková to jsou vše hráčky, které jsou hypersenzitivní a když naskočí na emocionální vlnu jsou schopné vyhrávat BIG zápasy nebo-li velkou roli hrají např. klimatické podmínky, nadmořská výška, menstruace, fáze Měsíce, případně tranzitující planety....., ale takto do hloubky jsem to nezkoumal.
Reagovat
Blondie
ooooooukej...? :D :D
Reagovat
jorgge98
mně se z toho spustil menzes
Reagovat
Liverpool22
Reagovat
EllNino
mně rýma
Reagovat
Mony
Hezký ..
To je fakt, že Bára s Petrou na vlně jsou postrachem, ale oběma ta stabilita chybí
Reagovat
magnus
Bára bude hrať v dalšom kole proti Sabalenke a proti nej asi velké šance mať nebude. Ale aj štvrtfinále je pekný výsledok. Uvidíme čo zajtra Nosková. Dnes potešila Marta Kostyuk, ale asi to celé nevyhrá. Zajtra v Night session Q. Zhang proti senzácii tohto turnaja Oceane Dodin. Sympatická Francúzska by mohla znova prekvapiť
Reagovat
turista
Bára výborně!
Reagovat
Liverpool22
Reagovat
lvicek
Koukam, jeste jeden clanek je tady, tak ja si to odlozim jeste i sem s dovolenim ;).
Jeste pridam takovy maly postreh, i kdyz jsem dnesni i vcerejsi zapas sledovala na pul oka (s rodinou se to proste neda dve tri hodiny venovat pozornost tenisu). Na Baru tu kazdy nadava, jak se chova na kurtu, jak je nesympaticka atd. Pritom vcera Swiatek celou dobu zdrzovala na podani, az tak, ze pak mela warning, pred podanim souperky resila kraviny (pry si stezovala na to, ze se nechce na sebe koukat na obrazovce nebo co? Ale to jsem nezaznamelala, jen jsem si to precetla tady), odesla po prohranem setu na WC (coz se Bare specialne vycita), proste cela pledaja takovychto lahudek a pres to vsechno je to tady casto Iguska sem, Iguska tam, fandime ji atd. A na Baru tu kazdej nasazuje. Jako jo, ona nevypada na kurtu jako rozesmate slunicko, ale hodne podle me dela to, ze proste pri soustredeni ma otevrenou pusu. Jinak mi ale prijde, ze se chova vicemene stejne jako ostatni, semtam neco resi s rozhodcima. A chodiva teda na ten zachod, no ale co kdyz proste normalne potrebuje na zachod, aby ji to nerozptylovalo? Ja treba chodim na zachod pokazdy predtim, nez ridim auto, je to uz v podstate takovy zvyk a jinak me to rusi. Ale nepripada mi, ze by jeji chodvani bylo nejak mimo bezne meze toho, co se ted na WTA vidi.
Tak to jsem si tu jen tak potrebovala trochu ulevit ;).
Reagovat
Liverpool22
Souhlas. Na Báru se tady furt nadává a přitom je to v současnosti naše nejlepší hráčka , která má reálnou šanci vyhrát GS či OH. Ohledně různých taktických kulišáren taky souhlasím. Některé hráčky dělají mnohem větší divadlo - berou si MTO atd.
Reagovat
annah
On tu na Baru každý nadává? To jsem si nevsimla. Má pár hejtrů, ale to má kdekdo z hráčů. Ale že nadava každý???? To určitě ne.
Já Bare fandím vždycky stejně jako Ize...
Reagovat
annah
No jo, spojila jsem slovo "každý"se slovem "furt". Ale ani to "furt" neplatí. Vzdyt ji tu kdekdo chválí...
Reagovat
lvicek
Ok, tak ne každý, ale řekněme hodně lidí a někteří zavile...
Reagovat
Kandinsky1
Víc se nadávalo jen na Kvitovou a Plíškovou.
Reagovat
Fandina
To je zajímavé, že se nadává na ty úspěšné. Ještě by se mohlo začít nadávat na Maky, ta má také GS. Kája byla jedničkou, Peťa je prostě super tenistka a Krejča je také hodně úspěšná.
Reagovat
aligo
Taky mám pocit, že tu Báru většina lidí zbytečně hrotí. Je to normální holka, která hraje skvělý tenis a nedělá nic co by jiné hráčky nedělaly, ale u nich to nevadí že? Vadí to bohužel jen u Báry...
Reagovat
Liverpool22
Reagovat
Blondie
Já na ni nenadávám, na GS i v turnajích jí obecně fandím (při finále FO jsem rozhodně ječela a fandila jako blázen), jen to holt není srdcovka, no... :-) KrejSi mi byly daleko sympatičtější než sama Bára. Ale jako jo, taky myslím, že jsou občas ty reakce nespravedlivé.
Reagovat
Mony
Bára na ten záchod chodí číst Tenisportal, jak má hrát, kdežto Iga jen kadí a brečí, že uz není nejlepsí
Reagovat
Jan
Reagovat
Sinuhet1
Reagovat
farr
Reagovat
Mony
Teď Bartůňková krásný vítězný twinner ..kam se hrabe Rubl s Miňourem
Reagovat
Pergolek
Kdo sleduje zápas Rubleva? Víte proč nemůže nikdy vyhrát grandslam? Protože umí jen hitovat. Jak takový hráč může být tak vysoko v zebricku? Umí jen hitovat. Žádné zkrácení, žádné přesuny na síť. Ten hráč jede jak stroj z levé strany na druhou, ale nic mezitím. To je fakt na hlavu na takové úrovni neumět kratas, neumět jít na síť.
Reagovat
Nola
FH ma spickovy, ale obcas musi pockat a vypracovat si prilezitost, je netrpezlivy a nemyslim, ze by nevedel hrat kreativne, len mu to nie je vlastne, skoda, ze to tam mlati ako o dusu, to ten vladca rise je ovela trpezlivejsi a behavejsi
Reagovat
Pergolek
Reagovat
Nola
tak nastastie to Rublev dal, a komentator si prial, nech ho chytia krce a odovzdal to vladcovi, Rublev je podla mna urcite lepsi hrac ako jeho super a ten kanarik na koniec, to bolo stylove
Reagovat
turista
No Minotaura Rublev zrubal.
Reagovat
Otmar
Já je považuju za vyrovnané hráčky, v prvním setu rozhodlo, že Mirra byla o něco přesnější, herně lepší nebyla a to stačilo. Dále Barbora začala hrát variabilnější tenis, zpřesnila hru a byla lepší, jednoznačně! Moc toho neuhrála na síti, některé voleje hrůzostrašné, některé excelentní, jak kdy. Není s čím porovnat, Mirra se sítě štítí. Dobrý, moc dobrý a uvidíme, co dál a budu věřit, že Lenka zakopne!
Reagovat
Preview.lover
Nepřišlo vám, že se dnes Krejčíková vydávala hodně často na síť?
Reagovat
Preview.lover
26 vyhraných míčků na síti (z 42), Andreeva (4/9)
Reagovat
farr
To není zdání, ale byla to taktika, která ale zkraje vůbec nevycházela, byla to tragédie hlavně v prvním setu. Vrchol zoufalství byla ta smeč na BB to sem si říkal, no potěš koště, no nebude dobrý. Ale zvedla všechno i na ty síti hlavně v 3. uz byla takřka bezchybná, doslova pastva pro oči oproti tomu začátku.
Reagovat
Liverpool22
Ano - v určitých fázích zápasu chodila na síť. Bára co se týče taktické vyspělosti patří k nejlepším hráčkám na okruhu WTA - tenis hraje tak trošku jako šachy - není to jen bušení do míčku
Reagovat
farr
Jo ona je herně extra inteligentní, navíc i to je důvod proč ve dvojici s Katkou dobyly tolik úspěchů. Bára mozek spíše odzadu, Katka výborná na síti. A v singlu se projevuje, že Katka prostě není takovej stratég a často furt buší jak slepej do vrat a účinek nula.
Reagovat
Liverpool22
Přesně tak. Popsal jsi to skvěle. Tohle se mi na Báře hrozně líbí, že to hraje jako šachy - jak píšeš je velmi herně inteligentní a super stratég viz. její odchody na záchod po 2. setu - lidi to vytáčí, ale je to součást strategie - nicméně pak už to začala přehánět. Bára má úplně jiný problém než ostatní holky, že ona některé věci překombinuje či přetaktizuje, že moc přemýšlí - to Aryna ta u tenisu moc nepřemýšlí a jen buší do míčku - prostě Kladivářka
Reagovat
farr
Jojo, prostě jako PK za mladších let, řeznice z Fulneku. Sic s věkem trochu začala hrát pestřeji, ale když prostě to nešlo tak strašně často vylitavala moc brzo jen proto, že nepřemýšlela, nenašla recept a řezala hlava nehlava 50+ UE no problémo. Ale jak měla formu na daným turnaji a padali všechno, přemýšlení netřeba prostě všechny utloukla . No vystiženo presně, u Báry je problém spíš opačnej, Moc vymejšlí anebo i hraje až moc pasivně a to je úplně pak zoufalost na ti koukat no ostatně je to stejný jak u Petry, když to padalo pastva pro oči , když ne vrchol utrpení ...
Reagovat
lvicek
Pamatuju si nejaky zapas Petry proti Radwansky, myslim na TM, kde mela PK nejak pres 60 UE i winneru a Aga myslim nejak 4 winnery a 6 UE :D. A myslim, ze to tehdy Peta vyhrala. Ale uz je to fakt davno, tak to mozna trochu motam ;).
Reagovat
Pergolek
Od Zabalenky dostane Krejčíková slušnou nálož.
Reagovat
com
Prece nemuze mit zrovna Krejcikova 2 GS tituly stejne tak jako Kvitovic-Vankovic
Reagovat
farr
Sem to tady dvě kola zpátky psal, že kdyby to nakonec vyhrála Krejča, části TP by rupla vzteky cévka.
Reagovat
lvicek
Peta je moje srdcovka, ale Bare fandim, proc by ne! Kdyz se ji dari a tak nejak kouzelne a lehce tam posila ty slupky do tech uhlu, tak je na to radost pohledet!
Reagovat
PetaM
Proč? Petra ukončila kariéru, takže už je vše minulost. Teď už je jedno, kolik kdo bude mít GS.
Reagovat
Blondie
Úplně si nemyslím, Peti bude vždycky měřítko - jako nejvíce úspěšná tenistka ČR :-)
Vždyť se dodnes srovnává s Martinami a pod.
Reagovat
Blondie
K tomu je ještě daleko, ale pořád lepší než Sabalenka :D
Tipuji, že vyhraje Cori :)
Reagovat
Ondra979
tak o tom zadna..ujecence to prat nejde, ale je nejvetsi favoritka, druha je Gauff..vypada to jako mission impossible na tomto povrchu pro Baru, ale sance umira posledni...treba neco vymysli :)
Reagovat
Alexandris
Reagovat
Alexandris
A kdo ti to namluvil?
Reagovat
Blondie
Barča potěšila, potěšila moc
Díky za odklidění rusky
Reagovat
Levinest
Přesně, a teď vypoklonkovat tu uřvanou Bělorusku
Reagovat
Blondie
Reagovat
annah
Reagovat
Ondra979
jo to by bylo neco..ale bude to sakra slozite, chce to neco "vymyslet"..normalni hrou od BL ji nepretlaci byt Bara ji ma velmi dobrou, tady by to tezko stacilo, chce to hodne menit rytmus hry, kratasy atd...
Reagovat
budul
Souhlas..hlavně ji musí jít podání, to je proti Sabe základ..vyvarovat se laciných chyb, hlavně DF no a taky častěji kombinovat údery čop spin, to by ji taky nemuselo vonět..
Reagovat
bardunek666
Zítra je plán jasný: Vika, Linda, Jasmína a Oceánie.
Reagovat
Liverpool22
S Viki a Lindou souhlas, ale čtvrtfinále Paolini - Dodin by byl velký bizár. Přeju Anně a Zheng jelikož obě si to prostě zaslouží víc.
Reagovat
SydneyOpen
To jo, na to jaký měly los Linda N. nebo Brenda a nebo jako Bára ve ČF by ČF Paolini - Dodin byla teda totální haluz...
Reagovat
farr
No to je o štěstí a taky náhodě, kdo by si vsadil před turnajem, že naprosto nepochopitelně vylétnout už ve 2. kole dvě nejvýše nasazené hráčky v této čtvrtině pavouka . Takže někdo tam do QF dojít hold musí... Se občas stane i na ATP že nějaké QF je nepapírové, ale často to jsou hráči aspoň nasazení a ne nějaký total noname.
Reagovat
Liverpool22
Italky mají na tohle kliku viz. Trevisan
Reagovat
EllNino
Bára

Nenápadně se zlepšuje, aby z toho ještě nebylo překvápko :)
Gratulace a s Arynou nemáš co ztratit
Reagovat
Sinuhet1
Reagovat
Liverpool22
Bára na TOP hráčky umí zahrát - nebojí se, dokáže vymyslet nějakou taktiku, má plán B....... S Arynou bude hlavně potřeba chytnout začátek zápasu + hrát jako dnes - kreativně, náběhy na síť, kraťasy....to by mohlo na Arynu hodně platit.
Reagovat
EllNino
S Arynou těžko bude hrát jako dnes, když Sabalenka ji k tomuhle tenisu ani nepustí
Reagovat
farr
Nemusí mít svůj den, úplně klíčové bude jak se podaří Báře servírovat, 1. servis co největší procento, Sabalenka zas není taková return mistryně. No ten tlak vyvinout a nechat ji běhat. Ano krásně se to říká. Druhý podání taky nemá Arynka nepřekonatelný, z toho se dá něco vymyslet, ale co je stopro jistý, Bára se musí vybičovat k výkonům ala Ostrava nebo Dubaj.
Reagovat
Liverpool22
Určitě má proti Aryně větší šanci Bára než by měla Mirra, kterou by asi vystřílela. Bára už má zkušenosti a může něco vymyslet - nějakou kulišárnu
Reagovat
Liverpool22
Myslím hrát servis - volej. Dnes tam měla pasáže zápasu, kdy to takhle hrála, že po 1. servisu běžela na síť nebo po prvním agresivním úderu - prostě styl alá Štěpánek. Nicméně dnes toho na síti taky dost pokazila - no uvidíme třeba se Aryna blbě vyspí
Reagovat
EllNino
Servis volej proti 2x tak rychlým ranám, nebude hrát proti juniorce, ale proti nejrychleji returnující tenistce
Reagovat
farr
Po kvalitním 1. podání je teda určitě lepší returnérka Iga, rychlost hraje roli spíš po 2. servisech kdy to jde Aryně na ruku, tam to kladivaří fest no. Říkám 1. servis a aktivně, tuhle mašinu nikdo na hardu neubrání, možná tak max. Cou cou
Reagovat
Liverpool22
Reagovat
Mony
Báro, dnes jsi se pomalu rozhýbavala, už i občas vzlétla...tak čekáme, že proti Sábě už poletíš jako holubička
Reagovat
Liverpool22
Reagovat
Liverpool22
BÁRA dnes předvedla velmi taktický a profesorský výkon a zaslouženě postoupila. Hrozně se mi líbilo, že podobně jako včera Linda šla do zápasu s jasným takticko-herním plánem - snažila se hodně mixovat hru - kraťasy, chodila na síť......V 1. setu byl problém, že tento taktický plán nevycházel, ale Bára zachovala klid, nezačala panikařit a od 2. setu přebrala opratě zápasu do svých rukou - některé voleje to byla lahůdka. No a konec zápasu to už byla exhibice. U Mirry bylo vidět, že nemá ještě zkušenosti + chybí konzistence např. na servisu. Báru musíme chválit, že otočila už 3. zápas a její výkon vždy graduje
Reagovat
baba
No prostě překvapení, máme v druhém týdnu dvě holky ,kdykoliv přestávám věřit v dobrý GS, objeví se někdo,kdo totálně překvapí.Uz teď tedy říkám, že na to,jak blbě to vypadalo,jsem s tímto GS spokojena.A koukala jsem na Machače s Zhang, hráli fakt taky perfektně.Z Machače přímo tryská sebevědomí .. což je fajn.
Reagovat
Serpens
Někdo tady byl, který ještě před začátkem třetího kola hovořil o neúspěšném turnaji. Lidi zapomínají, že ty úspěchy dělá většinou jedna Češka, ne víc najednou
Reagovat
tommr
to je pravda. Díky tomu že máme tolik dobrých hráček vždycky aspoň 1-2 udělají dobrý výsledek i když ostatní selžou ...
Reagovat
farr
Tak selžou... ja se to veme jediný kdo opravdu žebříčkově selhal, byla Maky, ale je ňaká divná poslední měsíce tam se to dalo tak trochu čekat. Zbytek uhrál podprůměr-průměr no a Linda to je blesk z ne sic úplně z čistýho nebe, ale sfouknout svíčku NO.1 ve 3 kole se nestává každý týden . BOMBA, ale chce to ještě vyhrát jeden dva zápasy, když už si odklidila takovou silnou hráčku...
Reagovat
Jan
Reagovat
farr
No singlový tenis je čistě individuální. Hraje ho skoro celý svět, vyjma Afriky , tam opravu ty finance chybí. Představovat si úspěch každý druhý GS, ve stylu Wimbl 2014 je iluze. Ale souhlas máme tolik hráček, že i statisticky je šance, že některá chytne dobrý los a formu, trochu mě ta cesta Báry připomíná tažení Káji P na French open, kdy hrála pod psa, ale díky losu se dostala až k semi s Halep na kterou nebylo, Bára to má teď už o kolo dřív no, soupeřku která bude těžký přetěžký oříšek.
Reagovat
Liverpool22
Překvapení je postup Lindy U Báry se postup do čtvrtfinále očekával - nyní už Bára nebude favoritka a může jen překvapit.
Reagovat
George_Renel
Myslím, že se sama Bára musí divit, jak s ní mohla dvakrát prohrát.
Reagovat
HAJ
No ve druhém a třetím mi začala připomínat starou dobrou Báru, začaly ji chodit údery, tedy až na některé minely na síti (ale tam nebyla nikdy moc extra i ve čtyřhře)
Vloni ji v druhé polovině odešla forma.
Reagovat
Dobry-den
Gratulace, Bára po bídném prvním setu opět zabrala.

Čtvrtfinále je hezký výsledek, bohužel Aryna je na rozdíl od Igy nehratelná. :(
Reagovat
HAJ
Každý zápas začíná od stavu 0:0.
Reagovat
Liverpool22
Reagovat
Serpens
To se přece říkalo i před zápasem mušky v SF RG
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist