Nadal bude na Australian Open bez trenéra. Moya chce zůstat doma s rodinou

13. 1. 2021, 19:24
Aktuality 56
Španělský tenista Rafael Nadal se bude muset na Australian Open obejít bez svého trenéra Carlose Moyi. Čtyřiačtyřicetiletý někdejší šampion z Roland Garros se v současné koronavirové situaci rozhodl zůstat doma se svou rodinou. Úvodní grandslamový turnaj sezony bude sledovat jen na dálku.
Profily hráčů
Carlos Moya a Rafael Nadal (© AFP)

"Po rozhovoru s Rafou jsme se shodli, že s týmem do Austrálie nepocestuji," uvedl Moya na Twitteru. "Budu turnaj sledovat z domova. Zůstanu s rodinou, rodiči a dětmi kvůli cholostivé situaci, kterou teď s virem ve Španělsku prožíváme."

Účastníky Australian Open čeká po příjezdu do Melbourne dvoutýdenní karanténa a poté život v bublině. Turnaj začne 8. února.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

56
Přidat komentář
smazaný uživatel
Rýsuje se nám tady pikantní fight. Kdo je homouš?

1. Federer: Švýcarský tenista, který kvůli rodině vynechá GS, každý týden viděn se ženou a dětmi, kteří jej mnohdy podporují i v publiku a cestují společně jako rodina po světě.

2. Nadal: Španělský hráč, který tráví ve 33.letech dovolenou na luxusní jachtě s Lopezem a dalšíma kámošema, only guys akce, růžové plavky, rayban brýle, naposledy spatřen se svou ženou na svatbě, ke které byl donucen, aby ještě nějaký čas zatajil svou orientaci. V zápase se škrábe na prdeli, nosí upnuté slipky.

No nevím

Federer 4.32 - Nadal 1.25 smile
Reagovat
peRFect
To pozor, špatně jsi to pochopil. Gró není kdo je homouš, ale zdali je pravděpodobnější, že je homouš Roger, nebo Rafa. Konkrétně, dle nejmenovaného statistika je to právě Roger, protože prý vykazuje všechny aspekty :-))))))
Což je samozřejmě vtip měsíce.
Reagovat
smazaný uživatel
Borec se čtyřmi dětmi, který se ženil po 20tce vs. Rafa, který se ženil pod tlakem BIG3 ve 33. a se svojí ženou nejezdí ani na dovolenou. smile
Reagovat
paddy
Heterosexuál většinou nezkoumá, kdo je gay

Fanouška gaye to ale může zajímat. Lépe se fandí někomu, s kým máš něco společné.

Takové fanoušky to pak logicky táhne fandit hráčům v růžovém oblečení, nemají jiné indicie. Kdo nosí růžové oblečení ale nemusí být nutně gay.

Otázka tedy není, zda Nadal je gay, ale spíš někdo, kdo mu fandí smile smile smile
Reagovat
smazaný uživatel
Ruzove oblečení = Gay.

Pocuj, paddy. Nikdy som sa ta to nepytal.

Kolko mas rokov, 70?..:)
Reagovat
smazaný uživatel
No ved je mi jasne, ze sa nad tym ani nezamyslite, preto ste boli, ste a budete fanatici.

Vsetko je ako ma byt :)
Reagovat
sojka1
takze ty o Rogerovi premyslis, bedlive sledujes jake ma slovo v rodine, dokonce jaka ma gesta, proc zije s Mirkou a jak ze vlastne ta Mirka pocala.... ale fanatici jsou oni.... :-))))
Reagovat
smazaný uživatel
Nepremyslam, prisla na to reč. Dokauem diskutovat aj o veciach, ktore su "outside the box", ziadne mantinely, otvorena mysel.

FFF sú ale kŕčovití. Štandardne.

Ty nebuď Sojka :)
Reagovat
sojka1
normalni clovek by rekl pavlacova drbna, ale ne, FH ma styl...."outside the box", ziadne mantinely, otvorena mysel... :-))
Reagovat
Mayo
Konečne sa začala Kanadsko americká NHL smile
Reagovat
blixa
A čo s ňou ?
Reagovat
smazaný uživatel
Tak este dobre, ze Moya nezakázal ist Rafovi, tak ako nariadila Mirka STOPKU Federerovi.

Hlavné slovo má Rafa, a tak je to správne..

Skusenosti ma dost, snad si poradi.
Reagovat
Nola
odkedy je Moya Rafova manzelka smile
Reagovat
blixa
Co ty víš ! Třeba tu babu má jen na oko a skutečná manželka je Moya smile Forehand je určitě dobře informovaný ... smile
Reagovat
rybicka
smile smile
Reagovat
smazaný uživatel
Cize ked si manzelka, tak mas Federer/Nefederer hlavne slovo v kariere?..:)

Ale vlastne. Ved to je milé. Vzdy som vedel, ze je Rodzi pod pantoflou manazerky.
Reagovat
smazaný uživatel
AO je pro Federera zcela zbytečný turnaj, 5 týdnu v karanténě bez rodiny by ho nebavilo, pochopil to i Isner a příjdou další.

Navíc po dvou operacích a rok bez soutěžního zápasu se vrátit hned na GS v best of five do toho být sám na hotelu jako ovce.

Nadal je v pohodě, ten miluje nejvíce sám sebe, Xisca mu musela dát nůž na krk aby si jí vůbec vzal, jinak má v pejči, miluje sebe a svoje tituly a kdyby si měl vybrat, zda vymění rodinu za další titul z RG, tak by byl rozmyšlený za vteřinu.

Každý má hold jiné priority.
Reagovat
gigin
Zapomněls na Pica.
Reagovat
expert69
tenhle chlapec je fakt super komiksmilesmile
Reagovat
smazaný uživatel
Každý týden mě zvali do pořadu "Na stojáka", ale tady je to lepší. smile
Reagovat
smazaný uživatel
"Holt" v tomto kontexte vzdy s "té", hlupáčku..

Nabuduce uz budes vediet.
Reagovat
smazaný uživatel
Vůbec ne. Nadal je velký šampión, ale hlavně gloryhunter, obětoval by pro titulu všechno. Xiscu si vzal po XY letech jen na oko, nikde s ní nejezdí, na dovolené jezdí s kámošema z repre na jachtu, na soc netech nemá ona ani on žádné společné fotky.

Přeber si to sám. smile
Reagovat
peRFect
Souhlas...určitě ji mi sympatičtější milující tatko od rodiny, než někdo, kdo sobecky a sebestředně utlačí vše, jen aby vymáčknul z kariéry co možná nejvíc. Teď toho nelituje, ale že po svých nedojde se svým (možná budoucím) potomkem ani do tanečních, to je druhotné. Zařídí Xisca, nebo chůva.
Reagovat
smazaný uživatel
No aby ho Xisca neposlala do piči, to se taky může stát. smile
Reagovat
peRFect
Tedy vlastně tím, že Rogiho uzurpuje manželka a negativně ovlivňuje jeho kariéru přiznáváš, že bez ní by měl daleko více titulů? To ovšem zcela mění význam tvých asi 10timilonů předchozích příspěvků. Ale dobře, že to víme, díky.
Reagovat
smazaný uživatel
Fu, no v dnesnej dobe si ludia zakladaju rodiny dávno po 30ke, pri chlapoch je bežná 40ka.

Naopak, zalozit si rodinu, plesknut starostlivost o deti zene alebo zaplateným opatrovatelkám. Cestovat z jedneho turnajs na druhy a potom prist domov a zistit, ze si zmeskal detstvo svojich detí, to je presne Federerov prípad, nie Nadalov.
Reagovat
peRFect
Tímto si možná obhajuješ svůj postoj,ale až na tu třicítku,jsi ve všem ostatním mimo mísu.Mmch Fed měl děti na spoustě turnajů,cestují s ním ;-) Ostatně podobně,jako Rafova akreditační karta...Xisca.
Reagovat
smazaný uživatel
Volné přeloženo.

Bydlím od 15ti sám, nemám děti, rodinu, tak mi to přijde normální.

Nadal je buď gloryhunter, nebo gay. Každá dovolenka bez svoji ženy s Lopezem na jachtě, kde se fotí v růžových plavkách. To pochopim u Zvereva, ten má 23, ale borec 33+, no nevím.

Na instagramu fotí sebe, spoluhráče, trofeje, se ženou nic, par fotek v trenkach.

Každý si udělá obrázek
Reagovat
smazaný uživatel
Vies o tom, ze sa v kuloároch rozprava, ze Federer je teploš..

Vavrinecovu poznal dlhsie a bol to vztah z rozumu. Ona mu bude robit garde, podrzi jeho tajomstvo a on sa o nu postara. Doveroval jej, preto si ju vybral. Mirka nepatri k najatraktivnejsim, a aj tie deti z umeleho oplodnenia tejto teorii nasvedčujú.

U Nadala je to skoro vylúčené. Keby je gay, urcite by sa nefotil vo vani s 5 chlapmi :)

To je prirodzená logika.

Naopak, ked to chces zakryt, najdes si nejaku kamosku a zahrate to na sobáš. A tu sa opat dostavame k Rogerovi.
Reagovat
peRFect
Tak to už je dobrá demagogie.Nicméně takto srazit renomé nejlepšího (nezaměňovat s nejúspěšnějším) tenisty všech dob se ti nepovede.Nijak se ti to nepovede :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Hovori sa o tom, pogoogli. Zmysel to dáva rozhodne vačší ako pri Rafovi.
Reagovat
Nola
hod odkaz provokater FFF, nech to nemusim googlit, rada si to precitam smile i ked si pamatam, ze to nepises po prvy krat
snad chapes, ze hraca si fanusik nevybera podla orientacie, farby pleti, ale kvoli jeho osobnosti, stylu, niektori aj uspechov, a iba poznamocka, my, obycajni uzivatelia nemame ani potuchy o ich sukromnom zivote......
Reagovat
smazaný uživatel
S tym suhlasim a nijako to nepopieram.

Fans by isto fandili rovnako, mna nevynimajuc, tu len diskutujeme. Gossip stĺpček :) Cital som to na zahranicnych tenisových blogoch.

Proste, napriek tomu, ze zijeme v modernej spolocnosti, co sa tyka sportových ideálov a ikonickych postav (muzov), je to trochu tabu, a tenista ako Federer by s tymto fakt nemohol vyjst von. Ved to je jasné.

Ked to zoberieme sucho statisticky, ak sú 4% muzov homosexuáli. Dajte tomu, ze pri spickovych sportovcoch len 1%.

Pytam sa, kde teda sú :)..Ved sport sledujeme roky, zazili sme uz stovky spickovych sportovcov. A stále nic. Je skoro vylúčené ze 100% z nich su hetero. Takze pri Federerovi a jeho background (mohutnejsia partnerka, deti possibly cez umele oplodnenie).

Proste otazniky tam su :)
Reagovat
Nola
zvlastne, ze zeny - sportovkyne s priznanim orientacie evidentne problem nemaju, cim to asi bude? toto otazka na vas pani smile
k Federerovi, Mirka zamlada vyzerala podla mna velmi dobre, co na tom, ze ma uz nejaky ten rocik to kilecko navyse, to predsa o nicom nevypoveda.... ja sa skor chytam za hlavu, ak si tenisti hladaju modelecky, herecky a kde ake celebrity.... mne sa naopak paci, ze hraci B4 nepodlahli tomuto trendu a maju za manzelky celkom obycajne baby, z ich prostredia, ci uz pracovneho, alebo si nasli krajanky....
Reagovat
smazaný uživatel
Zeny lesby nemaju problém priznat to. Pri muzoch, je to ale predsa len o nieco delikátnejšie a chvilku to este potrva. Som zvedavy, kto bude priekopnik. Mozno Federer :)
Reagovat
Nola
citala som, ze najlepsie dokazu rozpoznat homosexualov, prave ti svoji, takze ako je to s tebou? tiez predstieras, ze si hetero? smile
Reagovat
peRFect
Ahoj Nola, ako sa máš, mačka? :-)
Reagovat
Nola
cauko kocurik, labky mam zatial cele smile
Reagovat
smazaný uživatel
Ja som stopercentný hetero, bez starosti Nolka.

Nebráni mi to ale vidiet Federerove zženštelé gestá. Je to typický skrytý homouš.
Reagovat
Nola
ktore? myslis, to potriasanie hlavou ?
trebars ja som si vsimla, ze Rafa cupita ako Masha Sharapova....

tak si vyber teda :D

vas spor, kto je z nich dvoch gay ma nechava chladnou, mozno su obaja smile, dnes sa totiz k sebe chovaju ako pritepleni bratiasmile
Reagovat
smazaný uživatel
Haha, to by bol gól :)
Reagovat
dappe
Vždyť spolu začali chodit v době, kdy Federer zdaleka v tenise nic neznamenal. Vztah z rozumu. Pravda, rozum by to chtělo, hodně rozumu. :)
Reagovat
paddy
jasný rozum
dopředu totiž rozpoznala budoucího GOATa, takže bylo třeba jednat

někteří nemají schopnost ho vidět ani teď smile smile smile
Reagovat
sojka1
:-)))
Reagovat
peRFect
Vztah z rozumu?Však Mirka byla pěkná baba...a po letech začínáš cenit víc jiné vlastnosti než jen vzhled modelky...
Reagovat
smazaný uživatel
Top 10-20 hrac, nic neznamená?..

Oproti Vavrinecovej, ktora bola asi 2362. hracka v rebricku...

To je proste hashtag #LOL
Reagovat
gigin
Federer, když ho Mirka zrovna nehlídá, poskáče, co může. Je to prej těžký skokan. Ale ne Monaca, nebo tak. Ozajstné ženy.
Reagovat
Marduch
nevěřím...a to zdaleka nejsem z těch, kteří Rogerovi věří každou větu do médií..
Reagovat
gigin
To nevím z médií. Říkal mi to Gulba v Praze na kafi.
Reagovat
Marduch
děláš si prcku, co? Nebo Gulbasmile
Reagovat
paddy
v létě Moya říkal, že hrát několik turnajů v řadě není fyzicky vzhledem k věku rozumné
bylo logické, že Rafa vynechá USO, i když plánoval hrát
ty ses pak divil, proč Rafa nejel smile

Rafa tehdy neuplatnil své hlavní slovo a Moyu poslechl jako disciplinovaný žák, a tak je to správné smile

čiže Moya je Rafova Mirka smile
Reagovat
smazaný uživatel
Neklam.

Moya naopak ocakaval, ze Nadal sa v NY predstaví.

Inymi Slovami, Mirka je len jedna.
Reagovat
paddy
Moya říkal, že Rafa chce, ale budou si muset sednout s týmem a plánovat. Moya dodal, že Rafovi už není 20.

Pár citací a 2 odkazy na článek. Každý si může udelatobrazek, kdo je blize pravdě. smile smile

Nemluvil sice o konkrétním turnaji, ale bylo jasné, že dát kombo 3 nebo 4 turnaje za sebou nemá smysl.

Vzdyt to říkal i Toni
https://www.tenisportal.cz/zpravy/strycek-toni-kalendar-atp-je-nerealny-hlavne-pro-veterany-rafa-zvazuje-ktere-turnaje-vynecha-28640/

===
"To be honest, we have not yet spoken with Rafa to find out what the definitive schedule will be...
...there are about five very compressed tournaments that are very important and that Nadal would like to play them," said Moya." But he is not 20 years old"

"I am totally sure that Rafa thinks he can play everything and he probably will, but we have to know how to adapt"

Moya has now revealed that it is more or less impossible for Nadal to play all the events on the calendar - even though he would want to.

Coach says Rafael Nadal must skip tournaments after restart

https://www.sportskeeda.com/amp/tennis/news-i-sure-rafael-nadal-thinks-can-play-everything-coach-carlos-moya

https://www.tennishead.net/he-isnt-20-anymore-coach-says-rafael-nadal-must-skip-tournaments-after-restart/amp
Reagovat
smazaný uživatel
To je v poriadku. Ved to nikto nepopiera. Citácie zbytočné.

Za Federera rozhodla manzelka, pisalo sa o tom v médiach. Nadal vynechal RG sám, tiez sa o tom pisalo v médiách.

Tak snad uz mas v tom jasno.

Apropos, TP čaká na tvoje predikcie na sezónu 2021, kludne pribal aj OH :)
Reagovat
peRFect
No a není to hezký?Mně taky žena dnes řekla,zítra bych chtěla jet na kávu s kolegyní,mohl bys na běžky neket a být s dětmi?Nemám s tím problém,svět alfa sobců prahnoucích jen po své seberealizaci je mi cizí...notabene na to,že mi v pátek večer řekne ať jedu v sobotu nebo neděli,by byl kurz 1,02.
Reagovat
smazaný uživatel
Je to hezký.

Ale v kariére profesionálnych športovcov sa vo vseobecnosti očakáva maximálne možné prisposobenie partnera, aspoň počas kariéry aktivneho hráca.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist