Strýček Toni: Kalendář ATP je nereálný hlavně pro veterány. Rafa zvažuje, které turnaje vynechá

29. 6. 2020, 14:13
Aktuality 115
Tenisová sezona se má na mužském okruhu zase rozjet v polovině srpna a během dvou měsíců se mají uskutečnit dva grandslamové turnaje a tři podniky série Masters. Problém tak budou mít podle Nadala hlavně tenisté v pokročilejším věku, proto jeho synovec Rafael zvažuje, které turnaje vynechá. Španělské eso možná bude muset obětovat i jeden z grandslamů.
Profily hráčů
Toni Nadal

Nadal by měl během dvou měsíců obhajovat triumfy na obou grandslamech a také na Masters v Římě. Jenže pro 34letého Španěla by mohl být nahuštěný program, který má tenisové dění od březnové pauzy zase nastartovat, likvidační. Antukový král tak zřejmě bude muset některé z velkých podniků vynechat, možná i jeden ze slavných grandslamů.

"Mluvil jsem s Rafou a pořád váhá nad tím, které turnaje hrát. Ten turnajový program je nereálný, obzvláště pro starší hráče, kteří prostě nemůžou hrát tolik týdnů v kuse. Myslím si, že to od ATP není fér. Takový hrací plán je absolutně proti Rafovi a třeba Novakovi (Djokovičovi). Oni pro tenis udělali hodně, proto mě překvapuje, jak to ATP naplánovala. Je nemožné během měsíce odehrát US Open, Řím, Madrid a French Open," uvedl Toni Nadal.

Není tak vyloučena možnost, že Nadal skutečně jeden z grandslamů vynechá, o čemž se už dlouho hovoří. Většina je nakloněná tomu, že kdyby si musel vybrat, zvolí rodák z Manacoru pařížskou antuku, kde 12 z 15 startů přetavil v triumf.

"Bylo by dobré, kdyby se proti momentálnímu kalendáři něco podniklo, protože není možné podat stoprocentní výkony na tolika turnajích během tak krátké doby. Zároveň bych nějak upravil žebříčkové body, když je program po pauze tak hektický," zlobil se bývalý kouč španělské tenisové ikony.

Ondřej Jirásek, TenisPortal.cz

Komentáře

115
Přidat komentář
smazaný uživatel
I am totally sure that Rafa thinks he can play everything and he probably will, but we have to know how to adapt,? Moya commented.
?We all have to sit down in these coming weeks and analyse it accordingly. We have to ask very well what the road map will be, guaranteeing Nadal?s health which is the first thing.?
Reagovat
smazaný uživatel
Tradiční nic neříkající politická odpověď.
Reagovat
smazaný uživatel
I am totally sure that Rafa thinks he can play everything and he probably will
Reagovat
Marduch
Je to fuk, myslím, že USO nebude.
Rafa vyhraje RG, symbolicky tak uzavře éru Big 3 a otěže diskuzí Tenisportalu konečně převezmou nepřátele rivality Big3 Gigin s Krisboyem :p
Reagovat
gigin
Vůbec si mne neber do huby. Díky.
Reagovat
Krisboy
Ale no tak...já mám Big3 náhodou rád. Hlavně Wawrinku a Thiema.
Reagovat
turista
Ať US Open bude nebo nebude tak Novak si nenechá Rafu uniknout na rozdíl 3 GS. Podzimní RG Rafa nevyhraje. To už spíš Dominic když ne Novak.
Reagovat
turista
Rafa to nebude, kdo uzavře éru Big 3. Djoki se bude snažit využít dobu, kdy dvojice Fedal bude už na zaslouženém odpočinku.
Reagovat
paddy
Zapomněl jsi tam zkopírovat, že mu už není 20 a zohledňovat zdraví
Jinými slovy hrát všechno nebude a těžko dáš kombinaci UO, Mad, RG
Reagovat
smazaný uživatel
Mad je Grandslam?
Reagovat
paddy
Nejde o GS, ale proveditelnost
Reagovat
smazaný uživatel
Ak neni GS, tak čo robí medzi GS?..

Či máš pocit, že Madrid má rovnakú prioritu ako NY a RG?..
Reagovat
paddy
tvoje přání bylo ten trojboj, já tvrdím, že když dáš UO, tak musíš vynechat Mad

týden před a po GS se prostě nehraje
Reagovat
smazaný uživatel
Nadal xkrat vypadol po finále RG na nemeckej tráve s no name hracmi a tvoji suputnici z FFF to brali ako bernú mincu..

Ja si myslim, ze hraci sa nahlasia vsade a potom podla vysledkov v NY to budu optimalizovat.:

Najhorsie co sa Nadalovi moze stat je prehrat vo finále v NY. Ak vypadne kedykolvek skor, napriklad v SF na Madrid bude mat 4 dni, co je sice minimum, ale podla mna by ho v tomto pripade skusil.

Po tvrdeni Moyu sa priklanam k variante, ze Nadal do Ameriky pojde.
Reagovat
RF46
Najhorsie co sa Nadalovi moze stat je prehrat vo finále v NY.
-
Myslim, ze muzes byt v klidu :)
Reagovat
RF46
Copak Rafa neumi mluvit sam? ...jo aha vlastne...sem zapomnel...
Reagovat
RFanousek
Já bych byl pro to aby se letos už nehrálo, ne kvůli chřipce, ale kvůli toho že sezóna je stejně v háji, nejlepší turnaj Wimbledon zrušený, nesmyslně nahuštěný program, o hře bez diváků ani nemluvím - to je to nejhorší co tenis mohlo potkat.
Já jsem pro to ať se na to letos vykašlou už, ale prachy jsou holt prachy.
Reagovat
tommr
na tu frázi o prachách jsem už docela alergickej. Představ si, že jsou i hráči a fanoušci kterým nejde jen o prachy, ale primárně o to, aby se už mohlo začít normálně hrát. Čím dýl se bude znovuzahájení sezóny odkládat tím horší budou podmínky pro to obnovení normálního provozu. V lednu tu bude virus ve stejným nebo možná ještě větším rozsahu než ted. Změní se akorát to, že spousta níže postavených hráčů už bude tou dobou finančně zruinovaná, spousta fanoušků a sponzorů mezitím o tenis ztratí zájem a nebude tu nikdo kdo by šel s kůží na trh, aby kvůli pořádání turnajů riskoval ...
Reagovat
JCFerrero
To je zbytocne vysvetlovat , tu ide len o to ze Roginko je zraneny, vsak uplne kaslat na nizsie postavenych hracov , najlepsie keby sa nehralo aj 3 roky aby Rafa a Nole uz nemali sance na Gs.
Reagovat
smazaný uživatel
Federer šel na druhou operaci protože věděl, že už letos hrát nebude a ani nechce.

Co by tak asi uhrál za měsíc na USO, FO, nebo antukových tisícovkách?

Jeho priorita je Australian Open, Miami, IW, Dubaj, Halle, Wimbledon, Basilej, možná Šanghaj, Cincinnati. Vše ostatní je nepodstatné.

Má 39 proboha, tak už se prober, má šanci na jeden poslední comeback, už nebude n.1 a objíždět Masters a celý rok létat po světě na každý turnaj.
Reagovat
smazaný uživatel
To uz robi 10r :)

Ze priorita je W, Cinncy, Halle a Bazilej.

Inde do poctu.
Reagovat
RFanousek
Ještě jsi vynechal Dubaj :)
Reagovat
smazaný uživatel
A proto vyhrál za poslední 4 sezóny 2x Australian Open.

Pán je inženýr, to se musí nechat.
Reagovat
smazaný uživatel
Za posledné 4, no len to bohuzial platí aj za posledných 10 :)
Reagovat
RFanousek
Tak to jsi mimo, na můj názor nemá žádný vliv, že je Roger zraněný. Naopak jsem jako jeho fanda rád, že na US Open hrát nebude.
Reagovat
RFanousek
Jak jsem říkal, nemám tento názor kvůli viru.
Samozřejmě chápu, že níže postavení hráči mají problém. Menší turnaje ať se klidně hrají, challengery, ITF, nebo já nevím co, nebo Djokovic může nasypat víc peněz do fondu, nějaké řešení by ses snad našlo.
Já tenis miluju ale bez diváků se dívat nebudu, to si najdu jinou zábavu. Proto jsem i rád, že Federer nebude hrát, to bych se musel dívat a nelíbilo by se mi to.
Reagovat
misa
Přece nesleduješ tenis kvůli divákům.
Reagovat
sojka1
a co kdyz pro atmosferu, kterou vytvareji, osobne znam spoustu lidi, co tenis temer nesleduji, ve snu by je nenapadlo hledat nejaky stream z turnaju, ale naslapana Arena pri DC je pro ne nej, tim konkretne nemyslim tady pana Fanouska, jen uvadim takovy jev ze zivota... :-)
Reagovat
gigin
A co ti hráči? Podle mne, když tam na ně někdo čumí , tak se vybičují k super výkonu. Většina teda. Ale tak... Teď ty další restrikce k tomu. Nevím no...
Reagovat
sojka1
ale jejich nejistotu, obavy, nechuti a "pocity" ja povazuju za naprostou samozrejmost...
Reagovat
gigin
Já považuji za naprostou samozřejmost, aby byl misa spoko.
Reagovat
sojka1
to by vsude musela hrat Amanda se Sonickou... :-))
(Misa me stve.) ;-)
Reagovat
gigin
Slabé slovo :DD
Reagovat
misa
...a Maruškou :)
Reagovat
sojka1
tak te pomuzu sbirat jahody i ja..... :-))
Reagovat
misa
Proto se už musí začít hrát :) A štve tě, že píšu o Sofii, nebo co?
Reagovat
sojka1
to vubec, to je sranda... stves me, jak tu prikyvujes na vsechny ty sebestredne ehm.... jo a taky samozrejme chci, aby se zacalo hrat, ovsem ne za kazdou cenu....
Reagovat
dappe
Nezapomeň na tommra, ten by odehrál grandslamy bez diváků i nejlepších hráčů, hlavně aby se něco hrálo. Tenis se přeci dělá především pro lidi u streamu :)
Reagovat
gigin
Viz níže, chápu, ale vlastně nechápu :DD
Reagovat
tommr
a to hráči nechápou, že je díky televizním kamerám a na streamech sleduje nesrovnatelně víc lidí jak naživo? Pro ty nehrajou?
A to ani nemluvím o tom, že spousta hráčů se může vzteknout když je diváci při hře nějak ruší. Bez diváků budou mít aspon na hru klid ...
Reagovat
gigin
Tady se prostě rozcházíme, klid je prostě k ničemu. Ale chápu tě.
Reagovat
RFanousek
Nedívám se na tenis KVŮLI divákům ale nechci se na něj dívat bez nich protože to bude chabé, bez atmosféry, popírající podstatu profesionálního sportu. Vzhledem k tomu, že Roger stejnak nehraje, tak si najdu zábavu jinou. A je to ok, nikomu nic nebere, jestli vás to baví, tak se klidně na tenis bez diváků dívejte.
:)
Reagovat
gigin
U nás je na to takové přirovnání, jak bych to řekl šetrně - je to jako orálně uspokojovat ženu, respektive její konkrétní část těla, přes sklo.
Reagovat
misa
Chápu... Když sleduješ Federera, který má vždy narvané tribuny, tak ti atmosféra chybí. Na některých ženských turnajích při některých zápasech sedí v hledišti dva trenéři, pár lidí z organizačních struktur a 10 diváků. Takže na ticho jsem zvyklý :)
Reagovat
RFanousek
V tom máš pravdu, to uznávám.
Reagovat
Patik
Jajaja Toni...akoby sme nepoznali Nadalovcov..mohol by som napísať že si vyberie French Open a vsadí na istotu..je predsa starý a je to veľa turnajov a bla bla..alebo môžem napísať že zaháji jeden z ďalších maratónskych comebackov a bude bezhlavo bojovať o každý jeden fucking fiftín na oboch grandslamoch pretože je to proste Rafael Nadal..hráč čo si nenechá újsť žiadnu šancu zlomiť rekord toho najlepšieho.
Reagovat
JCFerrero
Topiaci sa slamky chyta - momentalna charakteristika Rogiho a hlavne rogiho fanatikov chorych.
Reagovat
Patik
to dáva logiku ..ten čo drží niekoľko rekordov sa chytá slamky a tí čo sa ho snažia pri každej príležitosti dobehnúť sú ťažko nad vecou..
Reagovat
JCFerrero
Jojo najepsi akosi mi unika H2h s djokym a nadalom ale opat prizmurime obe oci je to predsa Rogi najlepsi elegan rogi.
Reagovat
smazaný uživatel
Good English.

A pamätaj najlepší nikdy nemôže byť ten, kto nevládne ani svojej dobe ;)
Reagovat
paddy
https://youtu.be/amKBlpeuJ6s?t=36
Reagovat
a.magerova
Reagovat
JCFerrero
Aj tak je najlepsi Rogi , aj keby Djokovic mal 35 gs tak najlepsi je Rogi , aj ked Djokovic ho porazi v dalsich 10 zapasov co aj porazi aj tak je najlepsi Rogi. A Nadal nejaky antukar . ROGI = Goat
Reagovat
Pe3k
A co je ještě nového?
Reagovat
gigin
Tvl ti čoboli tu jedou bomby poslední dobou.
Reagovat
smazaný uživatel
Fakt síla!
Reagovat
JCFerrero
Ze treba ihned ukoncit sezonu a nech sa sezona rozbehne ked sa Rogi uzdravi.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak tak. COVID přinesl Federer a snaží se jím zastavit sezónu tak, aby měl čas se uzdravit, dále pak nakazil Djokoviče, aby ho nedohnal v GS.

Přičemž Federer je přesně ten typ hráče, kterému je letošní sezóna totálně u prdele.

Federer moc dobře ví, co dělá. Tenhle program by byl pro něj stejně likvidační, French Open neřeší, na USO se mu roky nedaří a aby se vracel kvůli Cincinnati?

Federer je poslední roky nejsilnější na AO, Sunshine Double, Dubaji, Halle, Wimbledonu.

Ve 39ti letech nebude řešit nějaké sračky typu Řím, Madrid, nebo French Open.
Reagovat
RFanousek
Ty jsi nějak vysazený na 'Rogiho'. Zajímavé, mi je zase extrémně nesympatický Nadal, ale taky o něm nepíšu v každém komentu.
Reagovat
Pe3k
Klasický Rafuv fanda, vice hater Federera.
Reagovat
RFanousek
hej to je fakt nějaká diagnóza asi, Rogi tamto, Rogi tohle, 'h2h' v každém komentáři, až je to vtipné
Reagovat
smazaný uživatel
H2H se v kempu pomatenců počítá jen do 2015, pak to je asi 1:8 pro Federera, tak to se zapomíná.
Reagovat
Patik
Ja už si vlastne ani nespomínam kedy Rafa odohral taký nejaký dramatický zápas s jeho rivalmi niekde na harde..väčšinou sú to totálne hardové faily..6-2 6-4 a podobne..naposledy na ATP Cupe neuveritelne vydržal až do tiebreaku..a s Rogerom tak isto..
Reagovat
smazaný uživatel
Ve Wimbledonu hrál dobře, ale tráva není jeho šálek kávy.

Poslední hardový zápas s Federerem bylo jasné AO17, tam to totálně posral, ztratil momentum a od té doby prohrál úplně všechno, byl brejk nahoře a už mohl mít 20GS, ale to jsou kdyby. Tam měl Federer i trošku štěstí, na Wimbledonu loni zase trošku smůly. To si nevybereš.
Reagovat
smazaný uživatel
Rogi, pastier. Jednooky král slepých, forévr numbr one (in Bazilej).
Reagovat
RF46
Jakoze je Rafa slepy??
Reagovat
Patik
To je nuda..natoto ti odpíše určite.. že Rogi je krstný otec všetkých Nadalových titulov a bla bla.. jednu z ďalších otrepaných fráz dokola omielaných snáď od vzniku tohto portálu..a ešte k tomu ti povie že si ovečka ..a mne asi tiež vážne ti stojí zato reagovať na hlúposti ?
Reagovat
RF46
Nechme se prekvapit :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak ale Roger ten krstný tatko najväčších Nadalových úspechov naozaj je. Na svete neexistuje hosteska, ktorá by predávala trofej víťazovi častejšie ako Federer pri nespočetnom množstve GS vítazstiev práve Rafovi.

Hlavu hore, priatelia.
Reagovat
Patik
Všetci sme z toho zdrvený ešte aj pes nám kvôli tomu nežerie..
Reagovat
Patik
*zdrvení
Reagovat
RF46
Tak Sasa TP neprekvapil :(
Reagovat
smazaný uživatel
Vrana k vrane. Paitik, tzv Pat a 46ka, tzv. Mat.

IQ 100, samozrejme v súčte este aj s PATovým psom.
Reagovat
RF46
Nóóóó, nemá talent...
Reagovat
paddy
https://sport.aktualne.cz/tenis/virus-jako-zaminka-pique-na-davis-cupu-prodelal-miliardu-sam/r~53e004beb9c211eaa7deac1f6b220ee8/?utm_source=centrumHP&utm_medium=sportbox&utm_content=default&utm_term=position-0&utm_campaign=Sport
Reagovat
tommr
za to jak zabil více než stoletou tradici bych mu přál, aby přišel o všechny peníze ...
Reagovat
RFanousek
Tak aspon v tom se shodneme :D
Reagovat
a.magerova
Vizionáři... už loni zkoušeli koronavirovou variantu:

"Navíc Piquého Davis Cup se stejně hrál s výjimkou utkání domácích téměř bez diváků, tak jeho přeložení moc nerozumím," komentoval Ivo Kaderka odložení na příští rok.
Reagovat
Mayo
Kto je to Picqué?
Reagovat
peggy
Myslím,že strýček Toni zná Rafu od malička a je s ním stále a tak snad dobře rozhodne co vynechat.Rafa zajisté ví na co má,ale myslím,že Roland-garros nevynechá.Neni mu již 25 a tak musí odhadnout Své síly.Je to přece antukovy král.
Reagovat
smazaný uživatel
Kalendář strašný, tryská z něj touha každého po penězích. S logikou se to nepotkalo.

Nechápu, proč se tam furt sere to French Open a vůbec antuka. Pokud něco restartuju, tak začnu tam, kde se začít má. Takže USO, pak Asie, Evropa, TM, konec.

Ale soudruzi chtějí odehrát všechno a nejlépe v jeden měsíc. Na tu antuku v září/říjnu jsem extra zvědavý, vítr, zima, brzy tma.
Reagovat
Ereinion
Tak aspoň má mít FO tenhle rok už světla, což se bude rozhodně hodit...a jinak ty podmínky budou horší pro Rafu, takže tam možná bude konečně nějakej novej vítěz...
Reagovat
smazaný uživatel
Pretože antuka je skvelá, nemožu si ju dovoliť zrušit ako trávu a turnaje do počtu.
Reagovat
RFanousek
trapné
Reagovat
smazaný uživatel
Já neříkám, že antuka není skvělá, však na ní hraju celý život.

Nicméně z logiky věci se mi antukové jaro nehodí v říjnu.
Reagovat
smazaný uživatel
Ved práve preto sa hrá vo velkej vacsine v septembri.

V Říjnu si viem predstavit turnaj v Ríme, kde bude stále teplo.
Reagovat
smazaný uživatel
To možná ano, ale Paříž je strašně nevyspytatelná. Když jsem tam byl jednou v říjnu, tak bylo celý týden 30 stupňů, pak tam jel otec, a týden pršelo a bylo 13 stupňů.

Což může mít samozřejmě vliv na kvalitu turnaje. Kdyby se hrály některé zápasy pod střechou, tak to je konkrétně pro Rafu obrovský problém vzhledem k jeho kariérní halové bilanci.
Reagovat
smazaný uživatel
Tu sa zhodneme..

Kalendar je zlý..

Ak chceli USO silou mocou hrat, vobec nemusia cakat na sept. Hrat o tyzden skor by pomohlo, WSH taktiez zbytocný.

Dva tyzdne po USO Madrid, za dalsie dva RG, Rim v okt a zvysok podla plánu..
Reagovat
smazaný uživatel
Blbé je, že ani jeden z turnaju nebude to pravé ořechové. Každý turnaj bude mít slabší obsazení, než by se hrál standardně.

Tato situace přímo vyzývá k různým spekulacím hráčů, budou si vybírat turnaje podle data, podle obsazení atd.

Bude to celé úplně ujebané.
Reagovat
Patik
Myslíš že počasie v Paríži je pre organizátorov nejaký problém ? tie zápasy budú porozdelované kadejako..samozrejme El Matador bude mať všetko naporiadku..ostatní budú hrať vo víchrici v daždoch a zápasy budú mať tri dni..
Reagovat
smazaný uživatel
No vzhledem k tomu, že neumí zorganizovat pořádně turnaj, tak to problém být může.

Co se Nadala týče, tak ten podle mě s tím termínem taky moc nesouhlasí. Nikdo na antuce v Paříži v říjnu nehrál, ten turnaj může mít vítěze i mimo TOP3, kterému to prostě sedne.
Reagovat
paddy
na podzim, jestli se bude hrát, tak může být plno překvapivých vítězů, kteří budou pasováni na budoucí hvězdy
v principu ale můžeme hovořit o klikařích díky tomu, že hráči budou mít různou adaptaci na nestandardní podmínky
žebříček bude výsměch, špička bude vynechávat 1000

budou muset vymyslet nějaké 2-leté průměry, aby to bylo férovější
Reagovat
smazaný uživatel
Určitě. Nemůžou na tvrdo odečítat hráčům body za neúčast na turnajích. On ten Thiem by za standardního režimu taky nebyl n.3, co si budeme povídat.

Já si stejně pořád myslím, že se hrát prostě nebude.
Reagovat
steve79
Stejně si to French Open nedovedu takhle pozdě představit. V říjnu už je v půl osmé večer tma.
Reagovat
gigin
Mají světla, 12 kurtů. Spíš bude kosík možná trošku.
Reagovat
dappe
Antuka je tam strašně na sílu. Je to kvůli penězům, ale kdyby se na ní letos nehrálo, vůbec ničemu by to nevadilo. Naopak, odehrály by se do konce roku zbývající turnaje, na kterých by to šlo. Postupně a pozvolna by se celý okruh připravoval na další sezonu.

I když to situace dovolí a budou se tyhle nahuštěné turnaje hrát, stejně na nich nebudou všichni hráči.
Reagovat
JCFerrero
Jasne ze by to vadilo , v roku su 3 GS rychly povrch a 1x antuka a asi kazdemu kto neznasa Rafu by sa pacilo 2 a 0 . Je to len super ze bude RG
Reagovat
dappe
Na rychlém povrchu se grandslamy už roky nehrají.
Reagovat
sojka1
:-)))
Reagovat
Krisboy
Před třemi lety se jeden hrál. Ale od té doby zase nic, to je fakt :(
Reagovat
JCFerrero
Chvala Bohu , pozerat na drevakov pri sieti s maxímalne 2 vymenami to fakt nikto nechce (okrem chorobnych fanatikov Rogiho )
Reagovat
gigin
Jj lepší je čumět, až to 59x přeletí a čekat až někdo udělá milosrdně chybu.
Reagovat
JCFerrero
Ano je to lepsie.
Reagovat
RFanousek
tak to tedy není ani náhodou
Reagovat
Pe3k
:D
Reagovat
Marduch
Ve W cca od r. 2001 tuším.
Reagovat
Marduch
Rafa nesouhlasi. USO by zrusil a nechal RG.
Reagovat
Krisboy
Ne. US Open zrušit a místo něj dát druhé RG. Závod o GS rekord finišuje.
Reagovat
smazaný uživatel
A jenom pro španělské hráče, ať to nemá tak těžké.
Reagovat
steve79
Já být Rafou, tak zkusím z voleje US OPEN. V případě, že by postoupil daleko na US open, tak bych vynechal Madrid.
Reagovat
Marduch
snad si to Rafa přečte..
Reagovat
paddy
Pak bys musel vynechat i Řím (před GS špička nehraje) a jel na RG bez přípravy
Letošní tenis nejsou dvě mouchy jednou ranou, ale honění dvou zajíců najednou :)
Reagovat
smazaný uživatel
No tak by vynechal aj Rím...

Ved svet by sa nezrútil.

Vynechaný Rim a Madrid je v konečnom dosledku historicky neškodna absencia.

RG bez pripravy by bola haluz, ale zas ak by vypadol na UsO skoro, moze operátivny Madrid zaradit do programu.

Na finále DC na antukešiel párkrat bez pripravy a napriek tomu antukovym zapasom dominoval.
Reagovat
paddy
RG je nejdůležitější turnaj a tomu bude odpovídat i turnajový plán
Moya říkal, že to ušijí na míru zdraví, i když Rafa by chtěl ale není mu 20
Rafa obhajuje 5000 bodů v jednom měsíci

Řím určitě hrát nebude - i Toni říkal, že špička před GS nehraje
Mad + RG nebo riskne dva GS, když nepojede UO, pak je otázka, jeslti se nevykašle i na letní betony, přejíždět nesmyslně do karantény

Reports in Spain suggest that if Rafael Nadal has to skip one Grand Slam this year, and vacate his title without a defence, it would be the US Open.
brutální překvápko pro všechny :)
Reagovat
smazaný uživatel
Rafa si neni istý, ale paddy už vie. :)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist