Nalbandian ve finále s Čiličem zranil rozhodčího a byl diskvalifikován (+video)

17. 6. 2012, 17:32
Aktuality 89
ATP LONDÝN - Marin Čilič poprvé v kariéře vyhrál turnaj na trávě, i když ve finále neuhrál ani set. Titul chorvatskému tenistovi spadl do klína poté, co David Nalbandian po prohraném fiftýnu v druhé sedě nakopl reklamní banner, který zranil lajnového rozhodčího. Hlavní sudí pak Argentince za nesportovní chování diskvalifikoval a trofej pro vítěze tak záhy získal Čilič.
Profily hráčů
David Nalbandian a zraněný rozhodčí

David Nalbandian hrál ve finále turnaje na trávě pouze před 10 lety ve WImbledonu, kde tehdy prohrál s Hewittem. O zisk první trofeje podruhé usiloval tento týden v londýnském Queen's Clubu a po nečekaných brzkých zaváháních favoritů Murrayho a Tsongy se dostal až do finále. 

V něm se utkal s Marinem Čiličem, kterého ve všech čtyřech vzájemných duelech na okruhu ATP porazil a prohrál až letos v celkově pátém střetnutí v březnu v rámci Davis Cupu. 

Argentinský tenista začal dnešní finálový souboj lépe, a byť o brejk z úvodního gamu přišel, v tie-breaku strhl první set na svou stranu. I když mohl mít psychickou výhodu na své straně, po neúspěšném odvracení brejkbolu za stavu 3-3 předvedl jeden ze svých - nyní spíše těch větších zkratů. Po marném natahování se po míčku se zastavil u reklamního banneru a vzteky ho nakopl. 
Smůlou pro třicetiletého Jihoameričana bylo, že za reklamou seděl lajnový rozhodčí, kterému svým zkratem způsobil tržnou ránu na holeni. 



David Nalbandian se omlouvá rozhodčímu, kterého zranilPo ošetření přímo na dvorci byl otřesený rozhodčí odveden na ošetřovnu. Hlavní sudí pak Nalbandiana za nesportovní chování diskvalifikoval a zápas za stavu 6-7 a 4-3 ve prospěch Čiliče ukončil.

Zaplněné ochozy centrálního dvorce rozhodnutí přijaly s pískáním a hučením, nespokojený byl i Nalbandian. Podle pravidel ATP ale v takových případech musí automaticky následovat diskvalifikace. "Pravidla jsou pravidla. Podle ATP jsme povinni ukončit finále. David se s tím těžko smiřuje. Velice lituje toho, co udělal," řekl šéf turnaje Chris Kermode.

Bývalý třetí hráč světa Nalbandian, jenž je svými občasnými výbuchy vzteku známý, se divákům omluvil přímo na kurtu. "Mrzí mě, že jsem to udělal. Někdy jste na kurtu tak frustrovaní, že je to těžké kontrolovat. Je to chyba," řekl Nalbandian.  Za nesportovní chvání může navíc podle pravidel ATP dostat pokutu až 25.000 dolarů, nebo dosaženého prize money. Za postup do finále si vydělal 56.803 dolarů, sankci tak může očekávat ještě mnohem vyšší.

"Je těžké skončit finále takhle. Udělal jsem chybu a musím za to platit. Všichni děláme chyby," dodal Argentinec, který skončil neslavně i na letošním Australian Open. Hlavní rozhodčí Kader Nouní mu v závěru dramatického duelu s Isnerem nedovolil vzít si 'jestřábí oko' (video) a na kurtu z něj čišela velká frustrace. Tu si pak vybil v útrobách stadionu, za což dostal pokutu.



Vítěz turnaje v londýnském Queen's Clubu Marin ČiličV ruchu netradičního vyvrcholení zápasu trochu zaniklo vyhlášení vítěze, kterým se po svém prvním finále na trávě stal třiadvacetiletý Čilič. Ten do své sbírky přidal celkově sedmý titul.

"Bylo to velmi hořké. Tohle rozhodně není způsob, jakým chcete turnaj vyhrát. Finále bylo velmi dramatické a je těžké vidět takové vyvrcholení, kterým to dnes skončilo," komentoval chorvatský šampion.

- ATP 250 LONDÝN / QUEEN'S CLUB -
(Velká Británie, tráva, 625.300 eur)
nedělní výsledek (17. 06. 2012)

Dvouhra - finále:
Čilič (6-Chorv.) - Nalbandian (10-Arg.) 6-7(3) 4-3 ... Nalbandian diskvalifikován za nesportovní chování

TenisPortal.cz, Luboš Zabloudil

Komentáře

89
Přidat komentář
smazaný uživatel
Četla jsem tady v diskuzi o zajímavé knize od Rafy Nadala a našla jsem na netu 2 odkazy, na knížku Rafa ve slovenštině a na knížku Rafa,můj příběh v češtině. Je to to samé v rozdílých překladech nebo se jedná o dvě rozlišné autobiografie? Díky za odpověď
Reagovat
Heather_Fedex
jedna se o stejnou knizku v rozlicnich prekladech
Reagovat
smazaný uživatel
Ahoj, budou někde přenosy holek? Především zítra Petry?
Reagovat
smazaný uživatel
Takze nasazena 2 je venku. Sara nehrala spatne, ale ukrajinka si pekne chodila na sit pro vitezne mice. Hrala utocne, a to se na trave vic vyplaci.
Sem zvedavy, co dnes jeste predvede Sam:)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Kata uz v prvnim sete vypadala na to, ze Saru muze na trave prehrat. Ve tretim se to zatim potvrzuje. Jooo travicka, u holek ty zmeny povrchu porad skvele funguji:) Coz je fajn:)

Verim, ze Petra Wimbledon obhaji:)!

Dost jsem zvedavy na Sam, jestli to bude ve Wimblasu 1.kolo, nebo udela i dve:)

P.S. Pozdrav giginovi, rachota mne prerostla...toz neni cas moc na sledovani, natoz jeste na psani...:)
Reagovat
spaniel
Tím útočením na ATP prakticky smazal celou svou "lítost" a omluvy. Nebyl na to správný čas, ani místo. Jsem přesvědčený, že ho to nemrzí, možná to zranění rozhodčího, a určitě ten trest, který byl naprosto zasloužený. Je zajímavé, že je 990 hráčů, kteří s pravidly problém nemají a nikdy nedělají takové excesy (jako třeba Cilic) a pak je pár hráčů, kteří jsou chudáčci a celá ATP je proti nim. Pro Davida jsou pravidla ATP příliš tlustá knížka, asi se v ní nedočetl o tom, že se nemá chovat jak prase. Asi ji ani nečetl, kdoví jestli vůbec někdy něco přečetl, je to povahou fakt spíš fotbalista.
Reagovat
smazaný uživatel
Na kritizovanie ATP je čas vždy. Miestami je to trochu prehnitá organizácia, ktorá mi trochu pripomína FIFU. Zaujímavé je, že v prepise na atpworldtour.com si pekne vystrihli slová, ktoré potrebovali :) Na twitteri na to upozornil Stachovský, ďalší z veľkého radu kritikov ATP, no jeden z mála, čo s tým vyšiel na povrch.
Reagovat
spaniel
Tak hlavne ja netvrdim, ze je ATP dokonala a ze neni proc ji kritizovat...

Ale nemas pravdu, kazda vec ma sve misto a cas. A toto vhodne nebylo. Zachova se jak buran a misto omluv zacne v afektu resit problemy s ATP? At se daji dohromady a jednaji, at k tomu udelaji tiskovku. Kde byl Nalbandian, kdyz se ozval Sergej? Drzel zobak. Klesl u me hodne hluboko, Repka 2.
Reagovat
axlegrease
Někdo rozseká na kurtu raketu, někdy i několik kusů za zápas a nic se mu nestane, J.Mc Enroe vynadá rozhdčímu do bezvědomí a hraje se dál, S.Williams zařve na rozhodčí: "Narvu ti ten míček do krku, až se jím zadusíš"... dostane varování, ale hraje se dál. Podle mého názoru to měla spravit pokuta, ale zápas se měl dohrát.
Reagovat
Stan_Borowitz
a to je podstatný rozdíl proti tvým příkladům. Když tvůj názor trochu rozvedu, tak kdyby náhodou ten panel vylítl nahoru, dědu zasáhl do spánku a zabil, tak by ho podle tebe měli odtáhnout, aby jeho mrtvola Nalbovi forever! nepřekážela ve hře, a zápas dohrát, rozdat si poháry a s úsměvem odejít domů???
Reagovat
smazaný uživatel
No ja nevim, ja v tom teda ten rozdil vidim. Urazky, nadavky a slovni insultace jsou jedna vec, at jsou jakkoliv hnusny, a primo nekoho takhle sejmout je vec druha. Vsad se, ze kdyby Williamsova ten micek pak po te rozhodci i hodila nebo ho na ni odpalila, tak by mozna byla diskvalifikovana taky. Jinak je to skoda no, ja mam Nalbandiana rad, ale tohle podelal ... tak mel normalne roztriskat raketu nebo kopnout do neceho, kde nikde okolo nestoji jako to tak vetsinou bejva. Samozdrejme idealni by bylo, kdyby flustraci neresil takhle agresivne, ale ono se to keca od pocitace.
Reagovat
smazaný uživatel
TREST SI ZASLOUZI TO JE BEZ DEBAT A NIKDE NEPISU ZE SI HO NEZASLOUZI. ZACLO TO DISKVALIFIKACI A POTOM BUDE I VELKA POKUTA A KDOVI CO JESTE. NAVIC JE TO VELKY SPORTOVEC A JSEM SI JISTY ZE HO TO MRZI. JEDNOZNACNE ALE ZODPOVIDA ZA SVOJE CHOVANI.

NEZASLOUZI SI ALE NADAVKY JAKOBY ZPUSOBIL TRETI SVETOVOU A PLIVAT NA NEJ KVULI TOMU NEBUDU. ZA TU CHYBU TVRDE ZAPLATI JAK SAM ZMINIL. SPOUSTA MORALISTU BY HO TADY NEJRADSI VIDELI NA PRANYRI A PRITOM MOZNA SAMI UBLIZUJI DRUHYM POCTATNE VICE A JESTE K TOMU CHTENE A NEMUSI SE OBAVAT ZADNEHO TRESTU.
Reagovat
Stan_Borowitz
A on mu snad někdo nadává, jako by způsobil třetí světovou? Že jsem si nevšiml. A tobě se zasekl Caps Lock, nebo co?
Reagovat
smazaný uživatel
Naprosto správné rozhodnutí rozhodčího..A omluvy typu, že absolutně nevnímal okolí jsou podle mě zcestné..I kdyby tam ten rozhodčí neseděl, tak toto by si podlě mě dovolit neměl..A nemluvím jen o něm, ale o všech tenistech, kteří se podobným způsobem chovají..Chování v rámci fair play by nemělo být pouhým přežitkem....
Reagovat
Heather_Fedex
po shlednuti toho 2. videa, kde poskytnul pozapasove interview mi je david jeste Vic nesympatickej. nebylo na nem videt zadne znamky litosti a pokory, spis naopak. dokonce to znelo, jakoby pohrdal pravidlami atp. tvaril se extremne arogantne, zadne znamky pocitu viny na nem neblyly videt. vazne, nemam slov!
Reagovat
smazaný uživatel
Ja som tam znaky ľútosti a pokory videl..Viackrát sa ospravedlnil za svoju chybu. Zároveň, už keď bola reč o chybách začal možno trošku nešťastne debatu o chybách ATP. Možno si to mohol odpustiť a možno práve teraz bola vhodná príležitosť poukázať aj na chyby opačnej strany...Samozrejme treba brať do úvahy, že ten komentár vznikol pár minút po diskvalifikácii, takže v Nalbandianovi ešte dozrieval pocit krivdy..Ja si samozrejme myslím, že diskvalifikácia bola na mieste, obávam sa však a dvojnásobne po jeho kritike ATP, že môže vyfasovať aj dištanc, trebárs dvojmesačný...To by Davida mohlo výrazne zarezať.

Mimochodom, ak Nalba hovoril o chybách. Ešte teraz mám v živej pamäti to odmietnuté jastrabie oko v piatom sete, po snáď 4hodinovej šichte na kurte..David je zrejme magnetom na "konfliktné situácie"..
Reagovat
Heather_Fedex
david je proste zivelny tipek....argentinsky toreador. to je pro latinoamericane typicke takhle se chovat a sice, juana del potra jsem treba nikdy takhle se vztekat nevidela
Reagovat
spaniel
Co to dole zas meles? Ani se nedivim, ze zdroj nemas. Nalbu bych mozna i veril, ale Blakea sotva. Sam Blake rekl, ze kdyz se v Rime zranil a lezel tam v nemocnici, tak byl Federer jediny, kdo ho navstivil a ze to na nej moc zapusobilo.
Reagovat
smazaný uživatel
Lidi, co se tu Nalby zastávají, tak jsou pro mě hovada. Jasně nakopl reklamu a ještě k tomu kousek od dědy, vlastně přímo před dědou. Tak je to jasný. Tohle by neměl prostě!!!
Reagovat
smazaný uživatel
No ty pí*o. Kam se serou McEnroe se Safinem. :D
Reagovat
Draxter
Reagovat
Stan_Borowitz
jakou strašnou neúctu k staršímu člověku, a přitom na opačné straně vlezprdelkovství vůči "slavné osobnosti" někteří přispěvatelé předvádí. Podle nich je to vlastně pro "toho dědu" pocta, že ho někdo tak slavný jako "David" zranil. "Děda" by podle nich měl vlastně "Davidovi" poděkovat. Možná by se mohli přihlásit jako dobrovolníci, do kterých by mohl jejich "David" bušit, když se mu při hře něco nepovede...
Reagovat
martineq
Přikláním se k těm co se Davida zastávají,myslím ,že zrovna on není nějaký magor...prostě ventiloval emoce ale ten úmysl někoho zranit tam 100% nebyl.....je to spíše spousta smůly najednou...pro oba ..noha se zahojí a děda bude ještě slavný
Reagovat
smazaný uživatel
Smůla by byla, kdyby rozhodčího trefil raketou, která mu v zápalu boje vyletěla z ruky. Smůla ale není, kdyby tu raketu zahodil úmyslně, stejně tak není smůla to, že vzteky rozkopal stanoviště rozhodčího i s rozhodčím, jakkoliv do něj nekopal s úmyslem někoho zranit.
Reagovat
carolyn
Sem čekala že na nově bude Nalba s palcem dolů a ono nic :-)
Reagovat
martineq
:-)
Reagovat
martineq
bude asi až zítra
Reagovat
smazaný uživatel
Já plně stojím za Davidem a je pro mě vítěz
Reagovat
kranyz
tak Nalba zranil dedu, Cuevas tady na videu kdysi Koellerera, ze chudak musel tenhle zapas vzdat :-). to byval teprve magor, David je vznetlivej ale tohle nechtel http://www.youtube.com/watch?v=QqrCuIB76gs&feature=fvwrel
Reagovat
smazaný uživatel
bože děda dostal razítko zdarma od Nalbandiana stejně tam chrapal a David ho chtěl jen probudit a zato že tu barieru vyráběli vietnamci to přeci David nemohl vědět jinak by do toho nekopl .Si vezměte jestli dělali vietnamci i empairovému rozhodčímu ten posed David jak by si šel sednout tak by byl tak frustrovaný že by mu do toho empairu kopl tak by se to zlomilo a rozhodčí by letěl ze dvou metru dolu , mají tam mít kvalitní značku.
Reagovat
Stan_Borowitz
Myslíš jako že mají být rozhodčí v ochranných kukaních z nerozbitného plexiskla a sběrači ve speciálních ochranných oděvech s přilbou a obličejovým štítem pro případ, že nějakého id.iota napadne ničit cizí majetek bez ohledu na to, jestli může někoho zranit?
Reagovat
Roger_Federer
kamenem hodi každy...kdo si chce ulevit, ale hrači hraji pro divaky a je to jejich prace', za kterou jsou kralovsky placeni, takže jejich chovani by melo trochu vypadat..Tohle proste posral..co udela nekdo přište?zmalati sberače míčku až bude flustrovany?...Kdyby kdokoliv v praci ve vzteku rozkopal dveře od kancelaře, konči na hodinu...Tak omlouvani Davida...neni na miste.
Reagovat
smazaný uživatel
Kdyz Djokovic ve finale FO rosekal raketou drevenou lavici, tak po zapase Wilander rekl, ze to k tenisu patri a ze je dobre kdyz hraci ukazuji i negativni emoce, protoze to koneckoncu je pro divaky atraktivni.Myslim ze to tak je, nikdo nestoji o kameny ksichty. Kdyby odletla triska nekomu do oka,tak by se to jiste resilo. Bohuzel Nalba mel velky vztek, ale asi ani necekal ze je ta zabrana tak forova. Ale odrit nohu tomu dedovi jiste nechtel. Ale spousta blbecku ho bude kvuli tomu kamenovat a nadavat mu, ale to si nezaslouzi. Kdo je bez viny, at hodi prvni kamen...
Reagovat
smazaný uživatel
Tohle podepisuju. Emoce k tomu patří a aspoň není nuda. Příště to udělají festovnější a Nalba si ukopne palec. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
MnE sa hlavne zdalo,ze David uplne zabudol,ze tam sedí rozhodca..Akoby ho nevidel,resp. neuvedomoval si,ze ten sudí sedi v tesnej blizkosti toho rek. panelu..
Reagovat
smazaný uživatel
Přesně tak, je mi Davida líto, určitě v tom zápalu prostě zapomněl na toho rozhodčího :-((
Reagovat
Stan_Borowitz
Nezlob se na mne, ale jako blbeček se vyjadřuješ akorát ty. Emoce, které končí zraněním třetí osoby, do tenisu rozhodně nepatří. A je úplně jedno, jestli dědovi nohu odřít chtěl, nebo ne, prostě mu ji následkem svého idi.otského chování odřel. Měl si raketou rozmlátit tu svou dutou palici, když už chtěl vyjádřit emoce.
Reagovat
smazaný uživatel
Nechápu, jak ho můžeš omlouvat nebo litovat tenistu,který zranil člověka přímo na kurtu. Zaslouženě byl diskvalifikován.Výstraha pro ostatní tenisty...
Reagovat
martineq
Přikláním se k těm co se Davida zastávají,myslím ,že zrovna on není nějaký magor...prostě ventiloval emoce ale ten úmysl někoho zranit tam 100% nebyl.....je to spíše spousta smůly najednou...pro oba ..noha se zahojí a děda bude ještě slavný
Reagovat
martineq
Přikláním se k těm co se Davida zastávají,myslím ,že zrovna on není nějaký magor...prostě ventiloval emoce ale ten úmysl někoho zranit tam 100% nebyl.....je to spíše spousta smůly najednou...pro oba ..noha se zahojí a děda bude ještě slavný
Reagovat
smazaný uživatel
Djokovic umí předvádět neskutečné divadlo..Kdykoliv začne mlátit raketou nebo dělá ty jeho ksichty...Je to jakoby si myslel, že nikdo nemůže být lepší než on..Navíc když na druhé straně stojí Nadal nebo Federer!!!Vyznívá to neskutečně komicky..U Federera už je to bohužel střídající generace, ale Nadal mu doufám hřebínek shodí ještě mnohokrát..
Reagovat
smazaný uživatel
TREST SI ZASLOUZI TO JE BEZ DEBAT, A NIKDE NEPISU ZE SI HO NEZASLOUZI.ZACLO TO DISKVALIFIKACI A POTOM BUDE I VELKA POKUTA A KDOVI CO JESTE. NAVIC JE TO VELKY SPORTOVEC A JSEM SI JISTY ZE HO TO MRZI. jEDNOZNACNE ALE ZODPOVIDA ZA SVOJE CHOVANI.

NEZASLOUZI SI ALE NADAVKY JAKOBY ZPUSOBIL TRETI SVETOVOU A PLIVAT NA NEJ KVULI TOMU NEBUDU. ZA TU CHYBU TVRDE ZAPLATI JAK SAM ZMINIL. SPOUSTA MORALISTU BY HO TADY NEJRADSI VIDELI NA PRANYRI A PRITOM MOZNA SAMI UBLIZUJI DRUHYM POCTATNE VICE A JESTE K TOMU CHTENE A NEMUSI SE OBAVAT ZADNEHO TRESTU.
Reagovat
spaniel
Hele, ty urvany poctatne :D

Ty jsi asi jeden z tech, co rikaji chudak Rath, vzdyt mu nasli jen 7mega, ostatni kradou miliardy, at ho pusti chudaka, ne?

Kazdy zly skutek se ma resit a uz v zarodku.
Reagovat
carolyn
To měl radši zozbít rakety jako Bagda, tohle snad ani není možný :-/
Reagovat
smazaný uživatel
Odhliadnuc od zranenia rozhodcu mi to celé príde velmi vtipné :)..
Reagovat
Bob
Nikdy jsme ho neměl rád. Když se neumí chovat, tak ať na ty kurty neleze. Vedl první sadu, tak si tohle mohl odpustit. Škoda, že jsem to neviděl..
Reagovat
gigin
Reagovat
Bob
Just do it!
Reagovat
smazaný uživatel
Byl to trapas, pro Nalbu, ale mohli to nechat dohrát. Pokuta by stačila. Určitě nechtěl toho člověka zranit a ten týpek by se určitě nezlobil, kdyby dostal malé odškodné. To jsou okamžiky, které dělají tenis zajímavějším a pokud vymizí úplně, tak to bude škoda. Je dobře, když na kurtu hráči projevují emoce a nechovají se jako stroje.
Reagovat
Stan_Borowitz
projevovat emoce a chovat se jako hovado je trochu rozdíl. Navíc na základě nedávného incidentu, kdy dostal DN pokutu za napadení zaměstnance turnaje mimo kurt, dokonce ani nevěřím tomu, že si možnost zranění toho dědy neuvědomoval. Uvědomoval, ale bylo mu to fuk.
Reagovat
gigin
fakt si to myslíš ?? :-OO Fakt na tebe tak působí ?? Mi přijde právě moc fajn .. Já jsem fakt bašťoun, asi .. :-O :-)
Reagovat
Stan_Borowitz
No tak dřív mně byl docela sympatickej, asi že mi bylo líto jeho talentu promarněného tolika zraněními. Ale jeho chování na kurtu (a poblíž něj) v poslední době mne přivedlo k názoru, že je to prostě vymatlaná guma, rozumem asi víc fotbalista než tenista. Chápu, že se někdo občas vztekne a práskne raketou, to se může stát každému, ale čeho je moc, toho je příliš...
Reagovat
Heather_Fedex
prave naopak, david si po tomhle prehresku absolutne pokracovat v zapase nezaslouzil, natoz ne vyhrat. myslim, ze prohra je ten nejmensi problem, kt. davida v tuhle chvili mata. jak by to vypadalo, kdyby se david po tomhle trapasu jeste nedejboze ukazoval na konci zapasu vysmaty s trofeji pro viteze?? absurdni! rozhodci udelal spravnou vec, kdyz davida diskvalifikoval
Reagovat
gigin
Stane ...
Reagovat
VlS
Osobně si myslím, že to bude mít ještě dohru na ATP a nějaký distanc není vyloučen, nedivil bych se, kdyby ve Wimblu nemohl hrát.
Reagovat
smazaný uživatel
Ze on a Blake jsou nejvetsi hovada na okruhu......prave tenkrat upozornoval, ze zdani klame - naopak zastaval se Rodika a Hjuvita
Reagovat
Padme
Tím on myslíš Nalbandian?
Reagovat
Roger_Federer
boužel musim tady souhlasit..Fedex to opravdu řikal.
Reagovat
smazaný uživatel
Ano, myslim argentince
Reagovat
a.magerova
na uvedené tvrzení, ráda si info ověřuji u nezávislých zdrojů :-/
Reagovat
smazaný uživatel
Blake byl, a vlastně stále je, největší borec na okruhu
Reagovat
smazaný uživatel
Holka to uz je davno...byl to jeden z rozhovoru v nemcine
Reagovat
smazaný uživatel
Hjuvita??!?!?!?!?!
Reagovat
Padme
Teď si říkám, že kdyby někdo ležel na RG pod tou lavičkou do které kopl Novak, tak ho mohli diskvalifikovat taky :-)) Každopádně je to vyústění toho, jak se někteří hráči chovají na kurtu...
Reagovat
smazaný uživatel
Zbožňuju ho, ale tohle přepísk... Co na to říct.
Reagovat
smazaný uživatel
Asi tak no :-(. Vždycky byl cholerik, ale tady si žralok povolil uzdu až moc, absolutně nevnímal okolí, jakoby se to u něj trošku stupňovalo v poslední době. Na druhou stranu, každému se jistě někdy stalo, že řekl/udělal v afektu něco, čeho už v další vteřině litoval.
Rozhodnutí rozhodčích v pořádku.
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, rozhodčí asi udělal podle pravidel, co musel, ale David to určitě nechtěl udělat tak, aby někoho zranil, prostě se mu zatmělo, a já to dokážu pochopit a je mi ho líto, on za to bude pykat nejen tímhle prohraným finále, ale asi i dalším disciplinárním trestem.
A všiml sis, že mu Homolka říkal žralok? :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Vím, že nechtěl, ale bohužel jeho vinou mělo to finále smutný závěr..ale stalo se, chvíli se bude "plakat nad rozlitým mlékem" a rozbitou holení a přejde to.
David musí přijmout trest, uklidnit se na rybách a něco dobrého si ulovit na gril :-).
Dneska jsem to bohužel nesledoval, ale vím, že to Homolka používá..a docela se v tom vyžívá :-).
Reagovat
VlS
Mě je líto rozhodčího, kterej tam možná sedí ve svým volným čase zadara, jak je v GB docela běžné, je mi líto Marina, že získal titul trapným způsobem. Nalbandiana mi není líto, stejně jako mi není líto ožralce, který dostane tři roky na tvrdo za to, že v opici někoho zraní. Přál bych mu distanc aspoň na 3 měsíce, když se někdo neumí chovat jako normální člověk, tak mezi normálními lidmi nemá co dělat. Normální člověk musí své emoce zvládat natolik, aby nikomu nic neudělal. V právní kvalifikaci zde šlo o nepřímý úmysl.
Reagovat
gigin
neúmysl, kopnout toho dědečka .. Navíc mu to schvaluju, páč kopl do správné reklamy. Reklamy značky největších nepřátel a protivníků !!
Reagovat
Heather_Fedex
ale vic bys byl nasranej, kdyby kopnul do sergia tachiniho, ze?? ;))
Reagovat
gigin
To už je teď "out" :-)))) Už jsme Ninjové a Samurájci přece :-D
Reagovat
Heather_Fedex
jasne....takze davidovi schvalujes, ze kopnul do nike-panelu?
Reagovat
gigin
Neschvaluju, ale chápu. A když už to udělal, tak se zrovna trefil pěkně, no .. :-))) Akorát dědeček bude asi kulhat za babičkou dnes domů a večerní radovánky budou asi ohroženy :-OO
Reagovat
Heather_Fedex
nebooooj, ten pan zajiste dostane slusne odskodne a muze si za to spolu se svoji pani zajit na luxusni veceri ;))
Reagovat
Sonja
No nejen, že ho nechtěl zranit, on si ho snad ani nevšiml:-O...nebo mi to tak aspoň přišlo. Jako by v tu chvíli viděl jen ten panel a okolo tma...
Jinak je mi docela líto "iče", kdo by chtěl takhle vyhrát:-/...
Reagovat
gigin
A kdyby ten dědeček byl "ič", tak by Nalbu nakopal do řiti :-)))
Reagovat
krbik13
...dobre mu tak. Pako,toto prehnal.
Reagovat
ezpana
http://www.dailymail.co.uk/sport/tennis/article-2160615/David-Nalbandian-kicked-Queens-Club-final.html
Reagovat
Chandler
Kdyby aspoň kopal do místa, který není 10 cm od něčí nohy. To je vocas... :))
Reagovat
Heather_Fedex
no asi nepocital s tim, ze se ta vec rozpadne, ale i tak...
Reagovat
Heather_Fedex
kdyz se neumi chovat, prijde trest
Reagovat
smazaný uživatel
Asi necekal ze ty bariery jsou tak nekvalitni a nic nevydrzej. Dedkovi posle treba 2 000 USD a bude vystarano. Za takovy prachy by si nechal vrtat koleno kazdej den. Tedka z nej budou media zas delat hroznyho zabijaka, jakoby se ve svete nedelo milion mnohem horsich veci, ktery nikoho nevzrusujou.
Reagovat
Heather_Fedex
ja si myslim, ze to zdaleka nebude jen o penezich....co by delal, kdyby mu atp treba dal distanc na oh??
Reagovat
smazaný uživatel
Tak pojede rybarit se svoji jachtickou a u toho bude zpytovat svedomi proc radsi neroztriskal raketu. Ale zakazat kvuli tomu olympiadu takovy legende je trochu moc. Pri nejhorsim ho nahradi Juan Ignacio Včela nebo povolaj Joseho Acasusa :-D
Reagovat
VlS
Máš jedinou jistotu - pokud se toho dožiješ, budeš jednou taky dědek a bude tě štvát, když nějaká holá řiť, pro kterou jsou 2000 dolarů prachy o tobě bude psát, že jsi dědek a můžeš bejt rád, že dostaneš na flašku.
Reagovat
smazaný uživatel
Hihi,az budu dedek, tak si ze sebe budu delat srandu, docela se na to tesim. Doufam ze si pokutu neschlamstne atp a poslou mu aspon 20 tycek na cestu kolem sveta.
Reagovat
Fandina
Není podstatné kdo byl zraněn. Kdyby tam seděla krásná mladá holka, byla by to ona. Víc mě zaráží, že se ten pán, který věkem třeba ani dědečkem není bagatelizován. Každý máme asi svého dědečka a zřejmě se děsíme toho, že by se mu mělo něco stát, nebo že by to byl člověk, který nic neumí, nezná a nemá nic dělat, nebo nemá dělat něco čemu věnoval kus svého života a rozumí tomu. Já si dědečků a babiček vážím víc než lidí mladších. Pro svou životní zkušenost která je nepředatelná. A také pro lítost, že nejsme nesmrtelní a všechno jednou skončí a oni k tomu mají blíž než ostatní a jejich um a vědomosti nebudou vidět ... úsměv
Reagovat
Fandina
Oprava ... pán nemusí být dědečkem a je bagatelizován ... úsměv
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist