Niculescuová je novou kapitánkou rumunských tenistek. V týmu udrží Halepovou

31. 3. 2021, 00:25
Aktuality 1
Třiatřicetiletá Monica Niculescuová je novou kapitánkou rumunských tenistek v Billie Jean King Cupu. Stále ještě aktivní hráčka se v nové funkci poprvé představí v dubnovém play off proti Itálii v Kluži.
Profily hráčů
Simona Halepová a Monica Niculescuová

Niculescuová, které aktuálně patří 152. místo v singlovém žebříčku a 52. místo v deblovém, je rumunskou rekordmankou. Během dvanácti let ve Fed Cupu, jak se týmová soutěž dosud nazývala, vyhrála 31 zápasů a nastoupila ve 37 duelech.

"Být kapitánkou je velká odpovědnost, ale také velká pocta. Hodně to pro mě znamená, protože jsem za Rumunsko vždycky hrála srdcem," uvedla Niculescuová.

Díky jejímu jmenování by se v utkání proti Itálii měla představit i největší rumunská hvězda Simona Halepová, jež chtěla letos Billie Jean King Cup vynechat. "Věděla jsem, že nemá v plánu letos hrát, ale mluvila jsem s ní a řekla jí, 'poslyš, budu nová kapitánka,' a jí se to zalíbilo," uvedla Niculescuová, jež ve funkci nahradila Florina Segarceanua.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

1
Přidat komentář
FulnekUltras
už teď jsi legenda - a kéž bys holky v čele se Simonkou dovedla k FC-titulu. I ten Ilie už čeká, až to ze sebe zas bude moct pustit pořádně pod tlakem.

Haide Romania !!!!!

smilesmile
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist