Norrie se dočkal v Los Cabos. Premiérový titul získal v 5. finále

25. 7. 2021, 09:41
Aktuality 4
ATP LOS CABOS - Cameron Norrie se v pátém finále na okruhu ATP dočkal premiérového triumfu. 25letý Brit si pro titul došel bez zrtáty setu z pozice nasazené jedničky na tvrdém povrchu v mexickém Los Cabos, kde ve finále přehrál amerického teenagera Brandona Nakashimnu.
Cameron Norrie

Cameron Norrie prožívá životní sezonu. Odehrál 15 turnajů, 14krát odstartoval vítězstvím, 13krát vyřadil minimálně dva soupeře, 8krát vyhrál alespoň tři zápasy po sobě a 4krát se dostal do finále.

To poslední, celkově 5. v kariéře, proměnil v premiérový titul. Na tvrdém povrchu v mexickém Los Cabos potvrdil roli nasazené jedničky a soutěží prošel bez ztráty setu. 

Po Eliasi Ymerovi, Ernestu Escobedovi a Taylor Fritzovi nedal šanci ani Brandonu Nakashimovi, kterého smetl 6-2 6-2 a oplatil mu porážku z loňského Delray Beach.

"Tuhle chvíli jsem si dlouho představoval. Několikrát jsem byl blízko, ale povedlo se mi to až tady. Je to vážně úžasný pocit vyhrát turnaj ATP," radoval se pětadvacetiletý Brit. 

19letý Nakashima měl před vstupem do turnaje na kontě jen tři vítězné zápasy na okruhu ATP, letos dokonce žádný. V Los Cabos si však poradil se čtyřmi soky - Jeffreym Wolfem, bývalým šampionem Samem Querreym, Jordanem Thompsonem a druhým nasazeným Johnem Isnerem - a stal se nejmladším americký finalistou turnaje ATP od roku 2016.

• ATP 250 LOS CABOS •
Mexiko, tv. povrch, 694.655 dolarů
sobotní výsledky (24. 07. 2021)
• Dvouhra - finále •
Norrie (1-Brit.) - Nakashima (USA) 6-2 6-2
• Čtyřhra - finále •
Hach/Isner (Mex./USA) - Reese/Verbeek (USA/Niz.) 5-7 6-2 10-4
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

4
Přidat komentář
turista
Konečně! Gratulka.
Reagovat
Vlk-v-trave
Snad nechces tim naznacit, ze fandis take Cameronovi...:D
Reagovat
Vlk-v-trave
Uz zita zacina Isner Cup.

Pochopitelne, koho Vlk chyti do prvniho kola, ... 1111ho.

Takze hned v prvnim kole predcasne finale:)))
Reagovat
Vlk-v-trave
Skvele.:) Ikdyz je to trochu dano i tim, ze je OH, tak vitezstvi se pocita.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist