Nový termín French Open posvětil sám antukový král. S Rafou jsme si telefonovali, Federera pouze informovali přes agenta

19. 3. 2020, 11:13
Aktuality 213
Rozhodnutí pořadatelů French Open přesunout antukový grandslam na přelom září a října se setkalo s obrovskou kritikou. Zatímco hráči o ničem nevěděli, nový termín údajně posvětil sám antukový král Rafael Nadal, s nímž si volal ředitel turnaje Guy Forget. Další velkou osobnost tenisového světa Rogera Federera o již rozhodnuté změně termínu pouze informovali přes jeho agenta Tonyho Godsicka.
Profily hráčů
Rafael Nadal

Změnu termínu antukového podniku velké čtyřky nekritizovali pouze hráči, ale i představitelé turnajů. Nový termín totiž koliduje hned s několika plánovanými turnaji včetně exhibičního Laver Cupu. Hrozí tak mimo jiné, že Roger Federer dá přednost své exhibiční soutěži v americkém Bostonu a na pařížské antuce švýcarského fenoména neuvidíme.

To se zřejmě netýká pravidelného účastníka Laver Cupu a 12násobného šampiona French Open Rafaela Nadala, který údajně nový termín French Open posvětil a byl tak možná jediným hráčem, který měl předem informaci, že se francouzský grandslam uskuteční v jiném termínu.

Alespoň podle sociálních sítí a reakcí hráčů to tak vypadá. Z těch žebříčkově nejlepších nebyla minimálně informována Naomi Ósakaová, dvojnásobná grandslamová šampionka a bývalá světová jednička.

"S Rafou jsme si telefonovali a snažili jsme se spojit i s dalšími hráči," řekl prezident francouzské tenisové federace Bernard Giudicelli. "Byl to Guy (Forget, ředitel turnaje), kdo s Rafou mluvil. Podle Rafy je to správné rozhodnutí."

Francouzská tenisová federace informovala také Federera, ale pouze přes jeho agenta Tonyho Godsicka a vlastně až ve chvíli, kdy bylo o novém termínu rozhodnuto. Dopředu s ním nic nekonzultovali.

Ondřej Jirásek, TenisPortal.cz

Komentáře

213
Přidat komentář
smazaný uživatel
Jaká byla hejtovačka? Můžeš mi to shrnout v jedné větě? Nechce se mi scrollovat dolů. Přišel jsem po 18ti hodinách, vidím, že ty jsi tady trolil ještě o půlnoci.

Měl bys jít do sebe.

Pozdrav imaginární dcerku. Hoj.
Reagovat
smazaný uživatel
Velmi zábavna, ako vzdy na tvoj účet priatelu..

Imaginarna dcera, imaginárna dovolenka, imaginárne peniaze..Zvlastny úkaz, ako si notorický klamár, ktory vyhral tenisový turnaj so 6 skupinami po 8 ucastnikov s odohranými 250 zápasmi (za dopoledne) nechce pripustit trpkú realitu a len ukazuje, ze podla seba súdim teba. Ty dno.
Reagovat
smazaný uživatel
Hlavně, že jste si to užili. To je důležité.

Jsem rád, že se spodina jako ty umí bavit na něčí účet v případě jeho nepřítomnosti.

Jak málo stačí k radosti duševně chorým lidem. Fajn den.
Reagovat
smazaný uživatel
Reakčný čas 4 minuty. Vzdy ma fascinovala tá tvoja obsesia, ked vidis, co si o tebe ludia myslia :)

A tá výčitka; ze sme si o tebe dovolili pisat v čase tvojej nepritomnosti. Tu uz by som asi krivdil vsetkym zenam, ked poviem, ze tieto absurdne konstrukty su im vlastné. Kamila je dokonca o uroven vyssie.
Reagovat
smazaný uživatel
Ano, má reakční doba se pohybuje cca do 10ti minut do doby, kdy se nevěnuji svým mimopracovním aktivitám. Ty tady trolíš 24/7 - záchodový specialisto.

Pozdrav na psychině.
Reagovat
smazaný uživatel
Nezvládaš, a tak je to správne :)
Reagovat
smazaný uživatel
:D

Ty jsi fakt nemocný, nevím, zda jsem takového tupce někdy poznal. Ale hlavní je, že je ti dobře.
Reagovat
steve79
Wimbledon se na 99% neuskuteční. Podívejte se co ten d.... vymýšlí za blbosti. Toho bude celá Velká Británie litovat.
Reagovat
smazaný uživatel
Neuskuteční se nic. To, co se tady řeší jsou bláhová přání a nepotvrzené domněnky. COVID ještě nedosáhl v 95% zemí svého vrcholu, pořádně se nerozjel ani v Anglii, kde to totálně podcenili, totéž Nizozemci a pak USA, kde vzhledem k systému zdravotnictví budou mít nakažených dle mého více, než Čína. Než se z toho svět vzpamatuje, tak bude rok 2021. Organizátoři jenom mlží a bojí se říct upřímně, že se nebude hrát.
Reagovat
Krisboy
Kterej d.... ?
Reagovat
Ondra979
ze by velky Boris? vypada to na hrube podceneni..a to se nevyplaci..tim padem Wimbledon opravdu s nejvetsi pravdepodobnosti pada
Reagovat
smazaný uživatel
Inak, co sa W., týka. Dúfam, ze sa uskutoční. Napriek tomu, ze tam má Nadal mensie sance, tak by to bola škoda prist o GS. Takto to vnímam ja. Stále povazujem za zvláštne, ze kopa fanusikov inych hracov to nemá rovnako s RG. Aj to je zrejme vizitka Nadala v Parizi.

Kazdopadne organizátori W. by spravili najlepšie aby nejakých 4-5 tyzdnov vyčkali. A v prípade, ze OH este nebude oficiálne zrusená, a Covid sa nebude vyvijat optimisticky tak ju proste vyšachovali, resp. olympijský tenisový turnaj a W. by presunuli na zaciatok augusta. V tom prípade by kazdy normálne uvazujúci tenista musel OH proste obetovat. Napriek tomu, ze by to bolo pre kazdeho clena big3 tesne, rozhodli by sa podla mna ist na Wimbledon.
Reagovat
Hector.Salamanca
Za mě skvělej nápad. Už jen proto, že by pak třeba v olympijským deblu, pokud by se OH uskutečnily, mohla naskočit zabojovat o slušný výsledek dvojice Pospíšil/Kopřiva.
Reagovat
Ondra979
tak proc ne..pokud by se W mohl konat v srpnu, tak ma olympijsky turnaj smolika..to je proste naprosto jasne..ale zatim je to ve hvezdach.
Reagovat
smazaný uživatel
2.75 ze sa uskutoční Wimbledon.
1.44 ze sa uskutoční RG..

:-)

Hladal som tu OH, neviete ma niekto nasmerovat?
Reagovat
paddy
Tisport 1,13
Fortuna 1,20
každý den desetina dolů pro NE
Reagovat
smazaný uživatel
A kolko pro ANO?
Reagovat
paddy
5,00 resp. 3,85
Reagovat
smazaný uživatel
Kurz 5, za to ze sa uskutočnia OH?..

100 dni do zaciatku júla, kedy moze padnut definitiva. To bude este stále mesiac do OH..

Podla mna NIE rozhodne nie je ziadna tutovka. Je to najvacsie podujatie na svete (spolu s MS futbal), extremne silná politická lobby, navyse sa to celé moze niest v atmosfére Corona virusu a definitivnej vyhry nad pandémiou, a olympiáda v duchu svojej olympijskej myslienky bude tou najlepsou oslavou. Takto by sa to mohlo predat. Myslim, ze 100 dni do zaciatku júla je dostatok času na stabilizáciu, potlačenie a definitie prinavratenie bezneho zivota spat ludom. Nikto nevie ako dlho pandemia bude trvat, nazory odborníkov sa líšia a rozhodne by trvaniu 4-6 mesiacov nedali kurz 1.18.

Zrejme vyskusam. Bude to tá symbolická stovka, ktoru by som za tie mesiace bez sportu, rozhodne minul práve na sport. Idem do toho :)
Reagovat
paddy
pominu-li zákaz cestování, tak někteří atleti ad. se nemohou kvalifikovat, protože kvalifikace se konat nebudou

tolik diváků z celého světa na jednom místě, COVID-19 by si mnul radostí ruce
Reagovat
smazaný uživatel
Paddy. Problémy s limitmi registrujem, ale ak sa vyriesi Covid, tak limity urcite nebudu to, na com by to malo padnut. To sa nejako dodatočne, zrejme opat bezprecedentne uz operativne vyriesi.

Jedine, co moze posunut/zrusit OH je virus, silno zastupeny v statoch este v júni. Ak sa v júni este nebude schylovat k lietaniu a cestovaniu, tak to zrusia.

Druhou otazkou vsak zostáva, ak sa virusi zbavi EU a Severna Amerika. Ale problémy bude stále robit v Afrike a Juznej Amerike. Co potom?.:Zakazu tymto státom prist?..To by bol vazny problém.
Reagovat
RF46
Nejak mi tvuj prispevek pripada nepatricny az trapny...podle vkusu kazdeho soudruha...
Reagovat
Nola
https://twitter.com/atptour/status/1240668320552177664

pred chvilkou oznamili, ze zmrazili rebricek spatne este pred IW :D, Fedex a jeho fans mozu slavit, prepad v rebricku sa nebude konat, som zvedava ako budu riesit pripady, ked sa bude hrat ako prvy turnaj trebars USO, resp. M1000 Toronto a Cincy, resp. W, budu potrestani hraci, ktori tieto turnaje vyhrali odcitanim bodov ?, celkom zamotana situacia, som velmi zvedava...
Reagovat
Nola
USO vraj tiez uvazuje o zmene terminu ....
Reagovat
paddy
prý to chtějí posunout o 14 dní :)
Reagovat
Nola
:D, ako som predpokladala, vsetky GS v jednom termine...
Reagovat
paddy
tak to má být, každý si vybere podle svého gusta a nemusí jet povinně do Paříže :)
Reagovat
Krisboy
Když vypadneš dopoledne třeba na antuce, máš ještě možnost odpoledne vyhrát alespoň na hardu nebo trávě. Super nápad :)
Reagovat
smazaný uživatel
Zmrazeny rebricek znamená, ze body zostávajú.

Cize ano, ak sa bude hrat prvy W., Nolemu sa odrata 2000b a Nadal sa stane svetovou jednotkou. Tak tomu rozumiem...
Reagovat
Nola
presne tak, doplati na to trebars Novak, ak sa bude hrat W prvy.... tomu hovorim precedens, kedze ostatnym ponechali body z roku 2019 do konania W - vlastne aj Rafovi za RG, ak nebude postupnost hrania turnajov ako vlani a RG sa odohra v neskorsom termine, ale ak sa trebars W hrat nebude, ale sa budu hrat najskor americke hardy, v podobne blbej sitaucii sa ocitne Rafa.... som zvedava, ako to nakoniec dopadne
Reagovat
smazaný uživatel
Tak daj riešenie, ako to malo byt.

Vybralo sa najmensie zlo...

Ci sa mali body strhávat?..To by bolo spravodlivejsie?..
Reagovat
Nola
netusim, co je spravne, ale v kazdom pripade sa jedna o precedens, niekto kto nemusel a vlastne ani nemohol obhajovat titul bude mat body ponechane, opacny pripad su hraci, ktori hrali vlani tuzku a mohli body ziskat.... ak sa nejaky turnaj nehra, nie je dovod ponechavat body, jedine ak mu najdu nahradny termin, ako vlastne chcu potom pocitat body do race? snad nie podla vysledkov z vlanajsieho roka, to by bol uz totalny ulet....
Reagovat
smazaný uživatel
Je to najmensi precedens zo vsetkych moznych precedensov..

Kazdy mal predsa rovnaku sancu uhrat si body, ktore sa nasledkom virusu predsa neodcitaju.
Reagovat
Marduch
To jako az do jara 2021 zustanou hracum body za vysledky z jara 2019 z tech letos neuskutecnenech turnaju??
Reagovat
smazaný uživatel
Tak keby zmrazia turnaje IW az po Rím, v kontexte svetovej jednotky by to bolo celkom fer, aj Nadal aj Djokovic vyhrali len jednu tisicku, inak nic moc.
Reagovat
Vlk-v-trave
Guy Forget: Salut Bejku
Rafa: Hola Companero
Guy Forget: Hele anglicky odmitam hovorit, zasadne hovorim ve francouzstine, budes rozumet?
Rafa: Co?
Guy Forget: Je parle francais
Rafa: "Wait, must turn on mio translator"
Guy Forget: Jasne Bejku. Cekam.
Rafa: Mam to zaple.
Guy Forget: Co rikas?
Rafa: Co mam rikat, je to v kyblu s tou coronou, sedim jak na trni, svrbi me ruce, a hlavne nohy.
Guy Forget: Pockej zapnu si take prekladac.
Rafa: Zapni si co chces.
Guy Forget: Hele bejku, tak uz muzem.
Rafa: A co jako muzem?
Guy Forget: Mluvit.
Rafa: Jasne, co delas?
Guy Forget: Sedim doma a ani se nehnu, a co ty?
Rafa: Sem doma a honim sam sebe kolem stolu, abych byl v kondici.
Guy Forget: Tak to je dobre, jen aby ti ta kondice vydrzela do Zari.
Rafa: Proc do Zari?
Guy Forget: No protoze tedka mame virus tvl.
Rafa: Hele me to je nakonec jedno, jestli to budeme hrat v Parizi nebo v Zari. Nevim sice kde to Zari je,
ale hlavne aby tam byla drcena cihla. Jasne chapu, ze jde o nasi bezpecnost.
Guy Forget:Takze ti to nevadi?
Rafa: Proc by me to melo vadit? Spis jestli nekdo do te diry prijede. Abych mel aspon nejakeho poradneho soupere.
Guy Forget: Tak je to fakt jedina dira, kterou muzeme vyuzit, aby se mohlo hrat.
Rafa: Jasne chapu, prijedu. Nic pozdrav manzelku.
Guy Forget: Tak diky bejku a pozdrav strejdu.

*
Guy Forget s manzelkou:
-Hele tak Rafa je vpohode, tim smaznem ty kriticke kriklouny.
-No vidis jak ses sikovnej a pry ze ti nebude rozumet...

Rafa s Tonim:
-Tak RG se hrat bude. V nejake dire ve Francii (neco jako zari se to jmenuje). Toz sem rekl, ze budu.
-Jasne, skvele... 20 GS je nas. 1111 se z Ameriky ted do FRA nedostane.
-A jak se tam dostanem my?
-Lodi chlapce, lodi...no a pak autem. Hlavne, abychom meli funkcni navigaci.
Reagovat
George_Renel
:-DDD
Reagovat
paddy
...později toho dne se setkali v baru parťáci z debla, Forget a Leconte

Leconte: Čau vole! Tak co, jak to dopadlo?
Forget: Pohoda, skočil na to tak, že jsem tomu málem začal věřit i já sám.
Leconte: Hahahaaa...
Forget: Heheheee...
Leconte: Už se těším, až oficiálně oznámíš, že ten turnaj nebude.
Forget: Jó, to bude prdel.
Leconte: Hahahaaa...
Forget: Heheheee...
Leconte: Viděls ty nasrané reakce některých hráčů a organizátorů menších turnajů?
Forget: To bylo taky dobrý. Dělají, jakoby se letos mělo někde hrát.
Leconte: Hahahaaa...
Forget: Heheheee...
Leconte: Na tenisových fórech se teď lidi můžou hádat, jak to dopadne a kdo dá přednost LC před RG.
Forget: Líp jsme to vymyslet nemohli.
Leconte: Hahahaaa...
Forget: Heheheee...
Reagovat
smazaný uživatel
Kamilos88 vs Forehand

Vypadá to, že Mahut s Isnerem přijdou o rekord :-(
Reagovat
Marduch
https://www.youtube.com/watch?v=I5Ikp7EJE6Q

trefy do černého Djoker & De Niro, Fedex & Tarantino:D
Reagovat
annah
Roger se teda nepovedl. Ani Rafa moc ne. Jsou tak osobiti a jedinecni, že se nepodobaji nikomu.
Reagovat
brixner
Lajovič-Evans !
Reagovat
brixner
Kiefer-Farell!
Reagovat
smazaný uživatel
RG v septembri a tá hysterka Kamila totálne na prášky. Uzlíček nervov, chudák manžel :)
Reagovat
Cico93
Treba niektoré veci zobrať ako fakt a bodka
Načo také vyplakavanie? V tomto je on jasná jednotka.

No a Bohvie či sa to vôbec bude hrať...
Reagovat
RF46
ztracis zbytky kreditu....
Reagovat
Lukyi
To jsou vol..., dát to hned po US Open. Takže 90% elitních hráčů se připraví a bude koncentrovat na GS v New Yorku a na RG si to pak rozdá Rafa s Thiemem. Chápu, že termínů není moc, ale proč se prostě jako ostatní turnaje nesmířit s tím, že se to jednou vynechá.
Reagovat
paddy
zábavné je, že k turnaji, který bude zrušen, je tu již přes 100 komentů ;-)

naštvaní turnajoví ředitelé a tenisté budou v říjnu spokojeni, protože to dopadne férově a hrát se nikde nebude :)
Reagovat
Nola
radsej pisat o turnaji, ktory sa mozno nebude konat, ako neustale diskutovat o diani okolo nas....
Reagovat
Patik
jasné že sa nebude hrať a ak áno tak skôr Wimbledon alebo US Open..to len tu sú niektorí naivní.
Reagovat
smazaný uživatel
Skor sa bude hrat Wimbledon ako RG?..

A to si akym vypoctom vyratal?..Tebe zacina rok decembrom?
Reagovat
Patik
vieš ako som to myslel..odohrá sa to čo je v tom období normálne na pláne..prinajhoršom sa to posunie..a nebudú tam vkladať žiadny antukový grandslam..aj to budeme radi ak sa niečo vôbec odohrá dokonca..
Reagovat
dappe
Wimbledon je nejméně pravděpodobný, Francouzi se zdá půjdou bezohledně po svém, ale momentálně to nemá cenu moc řešit. Mnozí si neuvědomují, že Evropa to bude mít mnohem složitější a jakékoli srovnání s Asií je nesmysl. OH v termínu téměř 100% nebude a to můžeme velmi reálně počítat s tím, že Japonci budou mít situaci tou dobou pod kontrolou.
Reagovat
smazaný uživatel
Nikto si nedokaze predstavit tu silnu lobby, ktora za OH stojí. Keď to co i len trochu pojde, a sam uznavasa, ze Japonci su narod, ktori to budu mat zorganizované na jednotku, rozhodne by som OH neodpisoval..

Rovnako neodpisujem W, Anglicania maju este dnes velmi mierne opatrenia, sporty hrali ako poslední a budu podla mojho nazoru prvi, ktori s nimi opat zacnu.
Reagovat
turista
Japonci zvládnou organizačně všechno. Ale zákeřné koronaviry je donutí OH patrně také posunout nejdřív na podzim.
Reagovat
blixa
Kdepak, OH měly být v Česku !

"NĚMEC i BRIT
KŘESŤAN i ŽID
Každý by nejradši utek
Ba i ti šikovní ŽAPONCI
Se silami jsou na konci
Jen jeden z národů neskoná
Hrůzy severu slavně překoná
Tam, kde hynou vlci
Tam, kde hynou sobi
ČECH se přizpůsobí
ČECH se přizpůsobí"
Reagovat
RF46
Tahni a srustej! :)
Reagovat
Patik
Jasné..európa a taliansko je teraz novým epicentrom niektoré krajiny sú ešte len na začiatku šírenia vírusu porovnávať to s čínou je hlúposť..ja som v tom že sa nebude hrať celú sezónu..francúzi majú takmer 10 tisíc nakazených obyvateľov polovica z toho leží v nemocnici ale o pár mesiacov sa tam bude hrať tenis..je to celé hlúposť..ja si tu len vypĺňam čas polemizovaním a diskusiou..nič neočakávam a podľa mňa ten kto očakáva bude sklamaný..
Reagovat
smazaný uživatel
Vo Francuzsku je zakaz vychádzania, do mesiaca sa to odrazí na číslach, a o pár mesiacov, slovom 6 :)
Reagovat
acc
Forehande..ty se chovas jak moje deti pred Vanocema :)
Reagovat
smazaný uživatel
Cau Rafo, ty dorazis ne? Nachystany to bude jak si budes prat, jako vzdy. A klidne prijed nasypanej, je to vosefovany.

Nieco mi tu nesedí :)
Reagovat
RF46
Tobe to nedoslo? Ja osobne si myslel, ze mas k sobe nejakou pecovatelku...nebo neco...
Reagovat
smazaný uživatel
Primitivny acc, hystericka Kamila a chlapik, ktory sa bije do hrude, ze bol na Slovensku na motorke..Vy ste naozaj partička k pohledani :)
Reagovat
smazaný uživatel
Ano, všichni jsou špatní a Forehand je king of TP, který má vždy pravdu. To už známe.
Reagovat
smazaný uživatel
Good english..

Budes mat skills, ked budes pisat transparent Rogerovi. Tentokrát snad uz bez chyby.
Reagovat
acc
Ze ty si opravdu myslis, ze mas schopnost pres monitor cist lidi?

Ja te mam v kategorii "mene bystry, presvedceny"

Ty uz vsechno znas.. nechapu, proc si tady na diskuzi, ktera ti absolutne nemuze nic dat. S tvym otravnym projevem asi ani nemuzes cekat, ze bys premluvil nejakou dalsi ovecku do stada Foreahndu.
Reagovat
smazaný uživatel
On umí všechno, ale bohužel jenom na klávesnici. Aj taky je život.
Reagovat
smazaný uživatel
Ja ta v kategorii nemam, pletieš sa mi, máš v hlave seno a ničím netrčíš z davu. Sorry
Reagovat
acc
To jo, uz si mi nekolikrat tvrdil, co vsechno sem tu psal aniz by to byla pravda.
-
Ty vycnivas, pomerne vysoko nade vsemi :)
Reagovat
RF46
"Primitivny acc, hystericka Kamila a chlapik, ktory sa bije do hrude, ze bol na Slovensku na motorke..Vy ste naozaj partička k pohledani :)"

Nelzi, nikdy sem nerikal, ze sem byl na Slovensku na motorce. A nebyl.

Nemas acc v kategorii a zaradil si ho do vyctu. Jestli ty nebudes hloupej :)
Reagovat
smazaný uživatel
Ne asi.

Tady se řekne Nadal, nebo French Open a než se stačíš zajít vychcat, tak máš pod příspěvkem 300 komentů Forehand, Amputace, Cico a podobní magoři. Ale je s nimi prdel, hlavně mě baví, jak se tě snaží přesvědčit o svojí smyšlené pravdě. Jsou z toho tak zfanatizovaní, že by jim to někdy i člověk věřil. Škoda, že to umí jenom na anonymním fóru, v reálném životě sedí na vánočním večírku v koutě s jahodovým džusem, který platí firma a jdou domů jako první - samozřejmě sami a nikdo si ani nevšimne, že odešli.
Reagovat
RF46
Forehand ma proste dusevni potize a tady to jeho vychvalovani se a osocovani druhych mu pomaha, protoze tomu sam veri. Ja bych ho nechal s tim, ze nekomu proste pomahame. On totiz opravdu veri tomu, ze neni blb. Vsadim se, ze odpoved by byla zaporna, kdyby se ho na detektoru lzi zeptali, jestli neni trochu pitomej. Pokud by teda tu otazku pobral.
Reagovat
Amputace
Tomu přesvědčování se říká argumentace. To, co předvádíš ty, jsou konstrukce, teorie a domněnky, které vykládáš za fakta, pravdu a realitu. Pochopíš někdy ten rozdíl?
Reagovat
Nola
usmevna cela diskusia :DDD ak sa odohra RG v dohodnutom a Rafou posvatenom termine, normale si naplanujem v termine vylet do Pariza - ak bude nieco lietat
Reagovat
smazaný uživatel
Usmevne sledovat vystresovaných FFF uz len z titulu, ze sa RG konat bude, hoci termín je pre Nadala absolútne nevyhovujúci.

Znova len ukazujú rešpekt, aký k Nadalovi prechovávajú. Baránkovia.
Reagovat
Nola
Novak snad LC hrat nebude, nemam pocit, ze by bol nejako zaviazany Fedexovi... s Rafou maju urcite lepsi vztah - africky match, otvaranie akademie a.p. , skor sa priklanam k nazoru George.Renela, ze Rafa nenahliadol do kalendara....

mne je to sumak, tenis nam vsetkym urcite chyba, ale ten sposob, ktorym to prezentovali je na hrane, predstava, ze Fedex rozhoduje o termine W, zamysli sa, ak to skutocne konzultovali iba s Rafom, mali si tieto informacie ponechat vyhradne pre seba
Reagovat
smazaný uživatel
Novak hlavně do konceptu LC vůbec nezapadá, jeho nátura mu nedovoluje se s Federerem, nebo Nadalem stýkat mimo kurt, nebo v exhibiční podobě. Navíc si myslím, že ani Federer s Nadalem nemají o Djokoviče zájem.

Nevím, jak to má FEDAL mezi sebou, ale vypadá to věrohodně. Což se FEDAL vs. Nole říct nedá, tam ta "nenávist" přímo lítá vzduchem a veškeré fráze, které si mezi sebou říkají jsou jenom pro diváky.
Reagovat
Nola
zrovna tvoja reakcia mi tu chybala, ja o voze ty o koze.... pisem o kolizii terminu a ty spustis debatu o ich vzajomnych vztahoch :D
Reagovat
smazaný uživatel
Naopak je to k tématu. Řeknu ti to jednodušeji, evidentně máš problém s logickým chápáním.

Píšeš Novak snad LC hrát nebude - reaguji Nebude-nikdo-ho-tam-stejně-nechce-s-jeho-účastí-byl-nejslabší-ročník

Blik cvak Nolka, zkus vitamíny. Ahoj.
Reagovat
Nola
omg

LC ide uplne mimo mna, nikdy som na tento format nazor nezmenila, Novak sa tam nepotrebuje pretrcat, nepotrebuje mrhat energiou, ani si zvysovat konto.... dolezite zapasy sa hraju inde....

suhlasim s nazorom, ze ho tam nikto nepotrebuje, dokonca ani ja
Reagovat
Kozoroh
Tolik žluči v jednom příspěvku :))
Reagovat
Kozoroh
O čem to zas kecáš? Loni měl Novak s Rafou vyprodanou exhibici v Kazachstánu, několik let zpět v Thajsku a několik dalších exhibic v minulosti. Rafa nemá žádný problém odehrát s No1em exhibici, takže ho nezatahuj do komplikovaného vztahu Djoker-Federer!!
Reagovat
Amputace
Co mají za vztah Novak - Roger? Přijde mi, že se moc nemusí, ale to jsou jen dojmy. On je mezi nimi nějaký konkrétní nesvár?
Reagovat
Kozoroh
Začalo to v Davis Cupu 2007, v střetnutí mezi Švýcary a Srby. Rogera tehdy rozlítilo No1eho MTO v zápase proti Wawrinkovi. Roger na tiskovce po zápase obvinil Novaka ze simulování. Ač si tuto záležitost dle Novakových slov o několik týdnů později vyjasnili (na turnaji v Madridu), tak napjatá atmosféra mezi nimi přetrvala. Dnes mají k sobě velký respekt a jeden o druhém by neřekl špatnou věc, ale kámoši to prostě nejsou.
Reagovat
turista
Asi tak.
Reagovat
smazaný uživatel
Ty vole aby ses neposral :D

Takhle naposledy brečel soused, když jsem si od něj půjčil kolo v osmi letech.

Zkus psychiatra. Diagnóza - Zamilování do tenisového hráče (stejného pohlaví.)
Reagovat
Nola
najviac uplakany prispievatel pise inemu, ze breci :DDD

k teme sa vyjadrit ti robi velky problem?
Reagovat
smazaný uživatel
To říkáš ty mě? Ty, kdo mluví z cesty každý druhý příspěvek a umí jenom vytahovat věci z kontextu? Ještě že jsi žena, tam se to dá pochopit. To vy umíte skvěle.

K tématu? Ok?

Federer - Djokovič : Hejt, nemají se rádi, všechno co říkají jsou fráze
Federer-Nadal: Respekt, pokora, sportovní přátelství
Nadal - Djokovič: Kdysi respekt, pokora, teď rivalita a čím více Djokovič vede ve vzájemné bilanci, tak ho Nadal méně rád. (logicky, on neumí prohrávat.

Nemáš zač.
Reagovat
Amputace
:D

Čím dál lepší.
Reagovat
Nola
si tu vsetkym na smiech, ale aspon som sa pobavila, nikto z nas absolutne netusi, ake v skutocnosti maju tenisti vztahy medzi sebou.... media maju zazracnu moc, ty veris na velke priatelstvo medzi urcitymi hracmi, ja velmi nie, pokial stoja proti sebe na kurte, verim na respekt, ktory ty voci niektorym hracom nemas, priatelmi sa mozu stat po ukonceni kariery....

predstav si, ze Rafa s Novakom sa natolko nenavidia, ze spolu dokonca trenovali na Masters v Parizi.....
Reagovat
Amputace
Pozor, Kamilos to ví. On ví hodně věcí, které my nevíme.
Reagovat
Nola
Kamiloss je proste svoj, trochu ma zaraza premena z hatera Rafy na jeho velkeho fandu, Pe3k je v tomto aspon uprimny a nemeni nazory podla danej situacie...
Reagovat
Amputace
Ano, přesně to jsem psal níže... Že při čtení těch Kamilových žvástů se mi začíná po Petříkovi regulérně stýskat :D
Reagovat
Patik
Nemusíš mať neviem aké IQ a pozornosť aby si si všimla tie umelé úsmevy medzi nimi..celá Djokovičova rodina nemá Federera v láske..medzi nimi je to len akési akceptovanie a rešpektovanie pretože musia a očakáva sa to od nich keďže sú dlhoroční rivali..a Nadal je za dobré len s tým kým má pozitívne bilancie ostatních by najradšej ani nevidel..
Reagovat
Nola
dalsi do partie :D Kozoroh vztah Novak vs Fedex vyssie vysvetlil, ale ja mam skor pocit, ze to bol iba zaciatok a ta partia mala dalsie pokracovanie na AO v roku 2009, Novak skrecoval zapas s Roddickom a Fedex sa k tomu dost drsne vyjadril :
https://www.espn.com/sports/tennis/aus09/news/story?id=3863682

rodicia su zvlastne tvory, nezabudaju, chrania si svoje deti, ale nemali by dostat priestor v mediach, otec by si mal dat zamok na usta, jeho vyjadrenia su za hranou, Novak je uz davno dospely a nepotrebuje chranit
Reagovat
Patik
Myslíš to čo povedal Kozoroh že sú proste neni dobrí kamaráti a mali medzi sebou nejaké spory ? s tým súhlasím..tak čo hovoríš že ďalší do partie..s názorom Kozoroha sa stotožňujem..
Reagovat
Amputace
Ty jsi prostě blb, jinak si to opravdu neumím vysvětlit. Na jednu stranu se pořád oháníš tím, jaký jsi solidní diskutér, jak akorát říkáš svůj názor atd., ale při prvním náznaku argumentačních nesnází se snižuješ k napadání, urážkám, navíc trapným, bez vtipu, bez nadhledu... Přitom Kozoroh řekl akorát pravdu, kterou ty nemáš. Že něco zrovna nejde po vzoru tvé alternativní reality není důvod k napadání. To ty bys měl navštívit psychologa, věř mi.
Reagovat
smazaný uživatel
Já jsem neřekl nikde, že jsem solidní diskutér. Solidně diskutuji možná v reálném životě, což u většiny tady není možné. Vy totiž diskutujete stylem 10x přečti, najdi odchylku, 10 minut ověřuj na googlu, použij odchylku jako útok.

Já jsem tady na TP seriózní diskuzi vzdal X let zpátky, je to tady jenom podmnožinkování mezi pár zoufalci a kdokoliv má rozumný názor, tak se na něj sletíte jako banda cikánů na dítě před školou.

Ale na zábavu v kanclu dobrý.
Reagovat
Amputace
Že se nestavěla střecha kvůli Nadalovi, například to je ten tvůj rozumný názor? Dobře, v pořádku, mysli si to. Ale když se ti někdo jiný snaží vysvětlit, že je to z praktického hlediska totální nesmysl, reaguješ nereagováním, protože by sis ten svůj "rozumný názor" neměl čím obhájit.

Popravdě začínám ztrácet představu, proč sem vlastně chodíš. Podle mě je to čistý hate a trolling (sám jsi napsal: "Na zábavu v kanclu dobrý.") v jednom. Hateři, kteří se schovávají za respekt ("já Nadala respektuju, ale při první příležitosti na něj vytáhnu všechny bullshity, který mě napadnou... ale respektuju ho") jsou nejhorší. Při čtení těch tvých duchaplných sra.ček, které potíš pod každým článkem, který se byť jen okrajově dotýká Nadala, se mi začíná stýskat po kreaturách typu Petříka, který alespoň Nadala otevřeně hatoval a za nic se neschovával.
Reagovat
smazaný uživatel
Pekně se snažíš, ale podruhé ti říkám, že mě to nezajímá, je to furt dokola totéž.

Tak zase příště.
Reagovat
Amputace
Já se nesnažím, jsi mi úplně u prde.le. Ale na rozdíl od tebe mě baví diskutovat, někam svými slovy směřovat a reagovat na slova, která jsou směřována ke mně. To je forma mého projevu. Forma tvého projevu je zaměňovat rozumné názory za bullshity a následně předstírat, jak jsi tady na nás všechny inteligenčně vyzrál.
Reagovat
Kozoroh
Argumentační faul, jak ubohé :)
Reagovat
Marduch
haha prej Fedal vs. Nole nenávist stříká tvl, tobě ten virus vlez do mozku :D
Reagovat
smazaný uživatel
Promiň, Nadal zve Djokoviče na otevírání akademie a Federer na exhibice do jižní afriky.

Dobrý den paní pravdo.
Reagovat
Marduch
Fedal je pěkný příběh, ale tvoje zarputilá snaha tuto rivalitu vynášet do nebes démonizováním Djokoviče je úsměvná. Novak s Rafou jsou v klidu, byť neřikám, že spolu vždy ve všem souhlasí.

https://www.youtube.com/watch?v=a0jaXmY_DX0
https://www.youtube.com/watch?v=1evoM6K2DiU
Reagovat
Nola
GS nie su iba vyhradnou zalezitostou panov, tuto skutocnost tu vsetci prehliadate....
Reagovat
smazaný uživatel
Nadal Garros. :D

Neříkám, že by Rafa neměl z RG 12titulů, ale způsob, jakým se mu nadržuje je prostě neskutečně vtipný.

A jeho pomatení fans to ještě roky vyvrací. (LOL)
Reagovat
smazaný uživatel
A plačemé.
Reagovat
smazaný uživatel
Pravda, ale smíchem.

Pokračuj tady ve vyvracení známých faktů, mě tato situace stačí k názoru.

Čuuuus.
Reagovat
smazaný uživatel
Smiech ano, ale velmi silený, az kŕčovitý, presne taký, aký z frustrácie býva.

Nazdravie.
Reagovat
smazaný uživatel
Přesně tak.
Reagovat
acc
Forehandem ted zmitaji hormony, nech ho zit v jeho hlave.
Reagovat
Mayo
To je taký nonsens ako titul hokejovej Banskej Bystrice.
Reagovat
Amputace
Ty jsi neskutečně vtipný. Protože kromě loňského případu s Thiemem, který byl z organizačního hlediska velmi nešťastný a špatně vyřešený, nemáš vůbec nic. Absence střechy kvůli Nadalovi? 100 kilo antuky navíc speciálně pro Nadala? Jsi trapáček, nic jiného, fakta ti naprosto unikají, domýšlíš si to všechno sám. Nadalovi se na RG nenadržuje o nic víc než Federerovi ve Wimbledonu, ale to už raději tahat ven nebudeš.
Reagovat
smazaný uživatel
Jenom jednou větou pro zajímavost.

Federerovi se na Wimbledonu nadržuje jak? Kromě toho, že hraje každý zápas na centru (v 90% případů to hraje i Nadal i Djokovič), tak mu nadržují jak šéfe?

Tím, že mu o 80% zpomalili za 20 let trávu? Nebo že ho jebli na jedničku kurt s Andersonem, kde roky nehrál a vypadnul?

Nebo že za stavu 12:12 dali tiebreak?

Jak přesně Federerovi nadržují na Wimbledonu?

Nadal hraje všechny zápasy na podsypaném centru, říká to každý hráč a hráčka, kteří tam kdy stáli.

Thiemovi s Djokovičem absolutně nesmyslně přeložili zápas na druhý den aby měl Nadal více volna.

RG roky cíleně nestaví střechu aby mohli v dešti zápasy přerušovat a ne dohrávat pod střechou, pod kterou má Nadal jeden titul v kariéře z 85ti

Nadal hrál několikrát v neregulérních podmínkách, které jemu ze všech vadí nejvíce. Viz. semifinále s Federerem vloni.

A ve finále přesunou termin konání v roce 2020 a jediný kdo o tom ví a komu se to líbí je právě Nadal.

Já jsem tě měl vždy za solidního diskutéra na TP? kterého názor nemám problém respektovat.

ALe pokud nevidíš tohle, tak se nemáme o čem bavit.

Ahoj.
Reagovat
Patik
že z 85tich titulov má len jeden pod strechou..fuu..
Reagovat
smazaný uživatel
To je teď asi jedno. Ale jenom hlupák může říct větu, že Nadalovi na French Open nadržují stejně, jako Federerovi ve Wimbledonu.

Kdyby se Wimbledon nezpomalil poj-ebaným mixem trávy a hrálo se na stejném podkladu, jako do roku 2007, tak má Federer 15 Wimbledonů.
Reagovat
smazaný uživatel
Ehm, Travu spomalili v roku 01-02..:)

Ty si strašný tragéd, ukazkovy vlastenec, ty mentálny dezolát.
Reagovat
smazaný uživatel
Prosím tě.

Já chápu, že umíráš, když není antuka a nemůžeš si tady honit ego u 25tého titulu z Barcelony po senzační porážce Delbonise.

Ale už to děláš moc okatě. Tak nebreč a zkus zajít ven, možná tě alespoň prodavačka v lékárně ještě pozná.
Reagovat
smazaný uživatel
Výkrik do tmy, len potvrdil moju teóriu..Dezolát :)

2001-2002..:)
Reagovat
smazaný uživatel
Totálně jsi mě zničil příteli.

Škoda, že jsou plné nemocnice, býval bych si skočil na pohotovost. "Dobrý den, no name Slovák na no name fóru si myslí, že mě utřel v diskuzi"

Co mám dělat? Aha, nic. Maj sa čobolo a pozdrav doma.
Reagovat
smazaný uživatel
Teba clovek nemusi ponižovat, staci ta nechat dohovorit, a zacnes sa ponizovat sám :)..Vid rok spomalenia trávy...

Dnes si tu z teba robí srandu celý TP, počnúc Nolou, Amputkou, Kozorohom. Si za tajtrlíka a ani o tom nevieš, hlupáčik.
Reagovat
RF46
Kazdy ma sanci. Uplne kazdy ma sanci!
-
I ja?!
-
Ne. Ty ne, Forehande...
Reagovat
smazaný uživatel
No konečne sa ukázalo, ze máš akú takú slovnú zásobu. Vidím tam zámeno, podstatné meno. U mňa dobrý.
Reagovat
RF46
ty nevis z ceho to je, vis? :)
Reagovat
smazaný uživatel
Dnes si tu z teba robí srandu celý TP, počnúc Nolou, Amputkou, Kozorohom. Si za tajtrlíka a ani o tom nevieš, hlupáčik.

Bez nich to prostě nemůžu přežít. :D:D

Rozdíl mezi námi je v tom, že pro tebe je TP část života, pro mě je to zabiják volného času na WC.

Akorát si to neumíš přiznat protože jsi retardovaný, ale každý se nemůže rodičům povést, co se dá dělat.
Reagovat
smazaný uživatel
Kamila, sociálny dezolát a podivín, ktorý je z nejakého dovodu celé dni zatvotvorený na záchode. Že ti to nie je blbé pred ludmi.
Reagovat
smazaný uživatel
Je mi tady dobře, smrádeček, teploučko, WI-FI. Co chceš. Zkus to taky, začni tím, že si v pokoji otevřeš okno a zjistíš, jaké je roční období.
Reagovat
smazaný uživatel
A to som si myslel, že si dáma.
Reagovat
acc
mas celkem problemy s urcenim pohlavi, coz ?:)
Reagovat
smazaný uživatel
A dámy nechodí na WC.

Chápu, nikdy si žádnou neviděl - zkus to. Musíš ale nejdříve vyjít z domu.
Reagovat
RF46
Myslim, ze by se mu nelibily :)
Reagovat
smazaný uživatel
Fuu, to bude kapesníčkov.
Reagovat
Amputace
Těžko s tebou diskutovat, když na konkrétní argumenty nereaguješ a jedeš si stále dokola to svoje.

Podsypaný centr výlučně na zápasech Nadala. Odkazy. Jedem. Do té doby to budu považovat za tvůj výplod. Nikdy jsem se s tím názorem nesetkal, čtu ho pouze tady od tebe.

Střecha se nestavěla kvůli Nadalovi, jistě. A kolik že těch Nadalových zápasů se přerušovalo kvůli dešti - když už teda kvůli jemu a jeho zápasům tu střechu nestavěli? To je asi stejný nesmysl, jako kdybych tvrdil, že ve Wimbledonu postavili střechu (zdaleka nejdřív oproti zbylým GS) kvůli Federerovi, aby mohl hrávat v halových, tedy svých ideálních podmínkách... Uvědom si už konečně, že to jsou všechno primárně podnikatelé. Žádný podnikatel by si nenechal unikat zisky jen kvůli tomu, aby náhodou Nadal nemusel hrát jednou za 15 let na RG pod střechou. To jsou prostě mimózní, nepraktické a s realitou totálně neslučitelné konstrukce, které předvádíš.

Sám píšeš, že Nadalovi ze všech nejvíc vadí neregulérní podmínky (déšť atd.), ale zároveň podle tebe pro jeho dobro celou tu dobu nestavěli střechu? Tak čteš to po sobě někdy?
Reagovat
smazaný uživatel
Mě se to nechce číst, ale +1 za snahu.

Já svoje řekl a Vy jste se tady zase sletěly jako hejno včel na Vaši klasickou férovku 6 vs 1.

Je pěkně, užijme si slunce. Ahoj.
Reagovat
Amputace
Lol. Ty jsi vážně komediant.
Reagovat
smazaný uživatel
Ani nevíš, jak mě to tohle baví.

Vyjde článek, někdo řekne svůj názor na French Open, nebo nedejbože Nadala z průměrného článku se stává epos, kde v desíti lidech útočíte na jednoho s vidinou, že ho úplně zničíte fakty. Přičemž ten jedinec z Vás má max. zábavu.

Balzám na duši.

Kdyby někdo diskutoval u jiných článků, ale to většina lidí neumí, sem tam se někdo najde. Vy umíte řešit jenom Nadala a hejtovat Federera, to je Vaše podstata bytí. Podle mě ani valná většina neví, kdo je v TOP20.

Ale statistiky z French Open a H2H FEDAL to máte zvládnuté na jedničku.

Prostě LOL :)
Reagovat
Amputace
Stále větší komediant. Sám jsi ostatně přiznal, že diskuze tě nezajímá. Jsi špatný šašek, který žije v bludu o své vtipnosti.
Reagovat
Amputace
A co máme vlastně vyvracet? Tvoje pomatené konstrukty, že na RG nebyla účelově střecha kvůli Nadalovi, ač při jeho zápasech na RG pršelo všehovšudy jednou?
Reagovat
smazaný uživatel
Nemám zájem debatovat.

Mě chování organizátorů vs. Nadal a French Open zcela k názoru stačí.

To je vše.

Hezký den.
Reagovat
Teo
Hodně dobrej! :D :D :D
Reagovat
acc
Cau Rafo, ty dorazis ne? Nachystany to bude jak si budes prat, jako vzdy. A klidne prijed nasypanej, je to vosefovany.
Reagovat
smazaný uživatel
A plačemé.
Reagovat
RF46
a proto me zarazi, kde se furt berou ty blaboly, ze FO jde Rafovi naproti...
Reagovat
Amputace
Taky nechápu. Protože nebýt organizátorů, má Nadal možná tak nanejvýš 8 RG a být tam celou dobu střecha, tak možná 5.
Reagovat
Amputace
A ještě jsem zapomněl dodat, že nebýt tam 100 kilo antuky, tak možná ani nemá zkompletovaný GS.
Reagovat
RF46
Pokud najdes jakoukoliv zminku, ze sem v tomto smeru cokoliv naznacil, tak odprosim, ze jsi pan TP.
Reagovat
George_Renel
Při pověstné bystrosti antukového krále bych se vůbec nedivil, že shodu termínů vůbec nepobral.....
Reagovat
Nola
:D
Reagovat
acc
Proto pak volala jeste 5x zpatky :)
Reagovat
Teo
Hodně dobrej! :D
Reagovat
turista
Forget je h.v.do pokud konzultoval Nadala a na ostatní hráče se vykašlal.
Reagovat
smazaný uživatel
Nemal telefonne cisla vraj.
Reagovat
Patik
V dnešnom modernom svete je naozaj problém kontaktovať 10 najlepších tenistov na svete ktorí nato majú mimochodom svojích agentov..nehovoriac o tom aké ťažké to musí mať riaditeľ grandslamu spojiť sa so svetovou jednotkou..už by si si ich mal prestať stále obhajovať a otvoriť trošku oči..
Reagovat
smazaný uživatel
Facepalm :)
Reagovat
Patik
Mňa momentálne zaujíma názor Novaka Djokoviča keďže je nielen teda svetovou jednotkou ale aj najväčším favoritom na každom grandslame..a celkovo je to taký povrchový univerzál a celosezónny hráč takže v podstate jeho sa dotýka táto situácia najviac..ak by mal niekto nejaké jeho vyjadrenie alebo názor postreh..sem s ním
Reagovat
smazaný uživatel
Na kazdom Grandslame :)
Reagovat
Mayo
Ako vidíš názor Djokiho nikoho nezaujíma ako inak.
Reagovat
Patik
To by ale malo je to svetová jednotka..líder rebríčka..hráč na ktorom spadá posledné roky každý grandslam.
Reagovat
Amputace
Neumím slovensky nějak dokonale, ale tím "spadá" myslíš jako něco ve smyslu stojí a padá? Tzn. že kdyby Djokovič nestartoval třeba na RG, přišlo by o polovinu lidí méně?
Reagovat
Patik
Stojí a padá..spadá..To nie..ale čo si myslíš o tom keby sa svetová jednotka odhlásila z grandslamu z morálnych dôvodov..zmenilo by to niečo na turnaji..a keby to urobili viacerí hráči ? tým samozrejme nehovorím že to tak bude..vzhľadom na aktuálnu situáciu sa môžme baviť v rovine ..Čo Ak..
Reagovat
smazaný uživatel
Je slovensky umím, ale Paitikovi nerozumiem :)
Reagovat
RF46
no...
Reagovat
Skeec
1 vs 12 :-D
Reagovat
Patik
s tým u mňa nepochodíš ..keď už teda s niečím tak s ich poslednou vzájomnou konfrontáciou na danom turnaji..
Reagovat
Amputace
:D

Ta měla opravdu velkou výpovědní hodnotu.
Reagovat
Patik
a čo má teda väčšiu výpovednú hodnotu ako tento zápas..?
Reagovat
Amputace
Třeba těch 5 před ním...? Když už je teda řeč o 1 vs 12.
Reagovat
Patik
Môžme to zobrať do úvahy ale to už zachádzame do zápasov ktoré sú takmer dekádu staré..v tých časoch ešte Rafa vyhrával nad Novakom aj na GS mimo antuky.
Reagovat
Amputace
Ne, zacházíme třeba do zápasů 2014, 2013 nebo 2012... Ty vytahuješ zápas z Nadalovy zdaleka nejhorší sezóny v kariéře, kdy byl zdravotně v prd.eli a zdálo se, že končí kariéru... To je úplně stejné, jako kdybych já hodnotil Djokoviče na základě sezóny 2017.
Reagovat
Patik
Neviem či je dobrý nápad porovnávať nevydarenú sezónu Nadala s Djokovičom po operácii..neni jednoduchšie napísať že Djokovič bol skratka lepší takticky aj herne..uzavrime to každopádne premňa osobne Nadal najväčší papierový favorit alebo favorit akýkoľvek ale vo vzájomnej konfrontácii s Djokovičom je premňa väčší favorit Djokovič..bude mať mierne navrch..Nadal by mal mať problémy už s Thiemom..
Reagovat
Amputace
S tebou je zbytečná řeč. Ty chceš určovat favorita zápasu Nadal-Djokovič na RG na základě jejich posledního zápasu z roku 2015, který ani samotní fanoušci Djokoviče neberou příliš vážně, protože Nadal byl ten rok naprosto psychicky i fyzicky nekonkurenceschopný pro celou světovou špičku včetně třeba Fogniniho, tak o jaké to plácáš taktické připravenosti, omg? Klidně se s tebou vsadím, že kdyby přišlo na zápas Nadal vs Djokovič na RG, podle sázkovek bude pořád favoritem Nadal. Všude jinde by byl favoritem Djokovič, ale na RG ne... Nadal bude mít problém už s Thiemem, ale přitom je to Djokovič, kdo s ním na RG už 2x prohrál... Nechce už toho trollení vážně nechat, alespoň na pár dnů?
Reagovat
Patik
jasné že budú kurzy v prospech Nadala..kurzy ani neriešim..veď kurzy ukazovali na Nadala ako favorita aj keď nastúpil proti Federerovi vo Wimbledone a Roger si s ním utrel zadok..rovnako ako boli takmer rovnaké kurzy s Djokovičom na Australian minulý rok a Nole s ním stratil pár gemov..kurzy už niesú smerodajné..
Reagovat
Amputace
Na RG je Nadal stále favorit, proti komukoli, vyhrál to 12x, tenis na RG proti Nadalovi je úplně jiný sport. Nic nenasvědčuje tomu, že by tam měl Nadal s Djokovičem prohrát a nějaký rok 2015 si strč za klobouk.
Reagovat
Patik
Okej tvoj názor rešpektujem a pamätám si ho..pamätaj si aj ty ten môj a keď sa tam náhodou stretnú môžme po zápase podiskutovať..predpokladám že ak sa potvrdí to čo som povedal budete mať v zálohe nejaké argumenty alebo výhovorky typu..nemá formu alebo zato môže dlhá pauza alebo zlá konštalácia hviezd..ešte taký dodatok ku koncu..toto mám najradšej tieto tipovačky a prognózy..hlavne keď sa stretne Djokovič/Federer - Nadal na harde tráve alebo v hale..a ľudia ešte dokonca polemizujú a tvrdia že Rafa to vyhrá sedia mu podmienky v predošlých zápasoch nečelil breaku a potom nastúpi proti nim a stratí hneď prvý servis a nevie kde je sever..a fanúšikovia Rafu zamrznutí v šoku..vždy ma to baví sledovať to tu potom..
Reagovat
Amputace
Jojo. Jenže to mluvíš o zápasech, které se nehrají na pařížské antuce. Naopak, když se na pařížské antuce hraje, často bývá úspěchem dojít s Nadalem do 4 setů - včetně Djokoviče či Federera.
Reagovat
Skeec
:-D :-D :-D dobrej blábol
Reagovat
Patik
veď mi to objasni prosím :)
Reagovat
Skeec
To nemá smysl. Chytrému napověz, hloupého kopni. Čůůůůs
Reagovat
Patik
diskusia na úrovni..to nemá zmysel si blbý ..posmešky a bla bla..klasické tenisportálové vyjadrenia..okej Ahoj.
Reagovat
turista
Už aby byl všemocný mafián Nadal v tenisovém důchodu!
Reagovat
steve79
Tohle zase udělá zlou krev mezi Federerem a Nadalem. Na jednu stranu bůh ví jak to bude. US open se budou taky snažit přesunout.
Reagovat
smazaný uživatel
23.1 Wuhan prijal opatrenia
18.2 Cina hlasi pokles novych pripadov
19.3 Cina nehlasi ziadny novy pripad..

Cina je Cina a Europa je Europa, ale davku optimizmu mozeme načerpat.
Reagovat
dappe
Jistě :D
Reagovat
smazaný uživatel
K 2-3 mesiacom sa prikladajú aj odborníci.

Odborníci, nie matematici, ktorí si urobili tabulku, ale ziadny virus nikdy nezazili. Odborníci, so skúsenostami so Sars a Mers, ktori maju skusenosti s ohniskom nákazy.
Reagovat
turista
Snad ano.
Reagovat
safi1313
A když by měli volat jednomu jedinému hraci tak kdo jiný než Rafa by to měl být?? Roger ani není jasne zda by vůbec nastoupil na FO a Djokovic je třetí kolo u lopaty .. pokud mají na FO Nadala, tak mají 90% toho co FO chce :))
Reagovat
turista
Novaku, znič tam toho Rafana na tom podzimním RG! Idemo Novak!
Reagovat
safi1313
:)) kdo ví jak to bude cele
Reagovat
Mayo
Hlavne nech mu vráti potupneho kanara.
Reagovat
turista
H.v.o u lopaty. Novak Djokovič tam hrál několikrát finále. Jednou to tam celé vyhrál a jednou tam Nadala porazil.
Reagovat
Nola
snad u voza, ked uz si za chytraka.... Novak ti nepriniesol velmi kludny spanok, safiku, ze si nedas stale pokoj, napriek nie prilis privetivej dobe, ktoru prezivame
Reagovat
Mayo
Ako inak, všetkých zaujíma názor Rafaela Nadala (:
Reagovat
turista
Prostě nadčlověk. Ale nikomu nerostou stromy do nebe.
Reagovat
SwissMaestro
Federer stejně neměl zájem na FO hrát......koleno nebude chtít antuku. Takže LC je jasnej. Ono hráči typu Isner, Kyrgios a třeba Murray budou stačit a přitáhnou více diváků než Djokovič s Nadalem na FO.
Reagovat
smazaný uživatel
Federer je v pasci. Minuly rok uhral SF na RG, a povedzme si pravdu, turnaj v septembri je tak nepredvidatelný, ze by ma neprekvapil rychly upset Thiema a Djokovica a ak Nadal sa nejakým sposobom utaví v NY a v Parizi vypadne, Federer je zrazu favorit..

Vynechat GS kvoli exhibici je hlupost, napriek tomu, ze je to RG..Keby neslo o jeho vlastny produkt, ku ktoremu ak by sa otocil chrbtom tak ho pochova, Federer by urcite isiel na Grandslam.

Dnes inak pozitivnejsie spravy zo sveta ohladom Covid 19. Naozaj sa priklanam k tomu, ze od júla sa pojde podla planu. Mozno júna.
Reagovat
ttopi
Tak Forehande, teď jsem zvědavý na tvůj argument. Včera jsi tu tvrdil, že je nesmysl aby něco konzultovali s hráči. Hm? :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Jj, so vsetkými hráčmi..Nemaju na to kapacity, je to nereálne. Kludne to zopakujem aj dnes :)
Reagovat
ttopi
OK. Takže je v pohodě, že hráčská rada, která vznikla právě za účelem zúžení komunikace na pár lidí namísto všech hráčů světa, k tomu přizvána nebyla, ale Nadal to posvětil a vše s ním konzultovali. Dobře :D
Reagovat
smazaný uživatel
Ako si to predstavuješ?..Hracska rada urobí nejaké interné volby medzi Top100 hracmi?..A ti demokraticky v pocte 51-49 rozhodnu, ze sa vsetci nezucastnia?
Reagovat
smazaný uživatel
Ty jsi normální psychopat.

Čteš to někdy po sobě, nebo to jenom střílíš od boku?
Reagovat
smazaný uživatel
Tak ty vieš rozmyslat len v systéme jednotky a nuly, premyslat v sirsich suvislostiach je pre teba nová dimenzia.
Reagovat
smazaný uživatel
No jistě.

Všichni kromě tebe přemýšlí v systému jednotky a nuly.

Mr.Perfect

Škoda, že jsi o tom přesvědčený jenom ty sám.
Reagovat
Skeec
Aha ty jsi na to dělal anketu. Jsi nejsmutnější případ na TP momentálně. Rafa fans mějte s ním pochopení, hroutí se mi svět, jeho modla je opět v ohrožení.
Reagovat
smazaný uživatel
Lidé jako ty si píšou tady www.retardsportal.com
Reagovat
Skeec
Vidíš jak to krásně znáš, aspoň něco když v tenise jsi mimo.
Reagovat
smazaný uživatel
Někam Vás musím posílat, Vy jste ještě nepochopili, že jste k smíchu. Ale líbí se mi tady Váš gang. To máme 90% podmnožinkoví záchodoví specialisté (většinou fandové Nadala), pak tu máme dva zoufale zamilované fanoušky Djokoviče a no 5% jsou takový retardi jako ty a Franz, kteří nemají kamarády ani na PS4, tak to zkouší tady. GL.
Reagovat
Amputace
A zbytek je stoprocentní inteligence v podobě vždy nad věci a při smyslech sestavy FFF...
Reagovat
Skeec
:-D ty jsi tak zoufalý a ubohý tvor, je mi tě až líto, tak už tě nechám být. :-D
Reagovat
smazaný uživatel
Zmena RG je živnou podou pre redakciu Rogera Federera, pardón Tenisportálu :)

Tá žlč je viditelná, a to je dobre.
Reagovat
paddy
Nadal údajně také rozhoduje o počtu sběračů míčů nebo nasazování rozhodčích od QF zápasů

Mimochodem Federer, jako vášnivý zahradník, nyní doma šlechtí nové travní semeno, které bude vysazeno od příštího roku ve Wimbledonu, čímž nahradí současný SLOAT
Reagovat
Krisboy
A jak se to bude jmenovat? FOAT?
Reagovat
paddy
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist