Sobeckost a zrada, označil šéf turnaje v Acapulku změnu termínu French Open

18. 3. 2020, 13:50
Aktuality 16
Pořadatelé French Open jsou po včerejší oficiální změně termínu antukového grandslamu pod pořádnou palbou kritiky od hráčů i turnajů. Pod kotel naposledy přiložil ředitel turnaje v mexickém Acapulku, který považuje jednání organizátorů antukového vrcholu sezony za zradu a označil ho za sobecké.
Raúl Zurutuza

Pořadatelé French Open nebudou kvůli pandemii koronaviru schopni uskutečnit antukový grandslam na přelomu května a června, tedy v původně stanoveném termínu. Proto se rozhodli turnaj přesunout na přelom září a října.

Organizátoři jednoho z podniků velké čtyřky jsou nyní pod obrovskou palbou kritiky. A to jak od hráčů, které nikdo předem neinformoval ani nekontaktoval, tak od pořadatelů turnajů.

Pod pomyslný kotel naposledy přiložil ředitel turnaje v mexickém Acapulku Raúl Zurutuza. "Podle mě je rozhodnutí French Open turnaj přesunout na září sobecké a je to zrada. Jasně ukazuje, že pořadatelé pohrdají hráči, se kterými nikdo nic nekonzultoval, ale také dalšími turnaji, které mají v kalendáři své místo."

Ondřej Jirásek, TenisPortal.cz

Komentáře

16
Přidat komentář
smazaný uživatel
Text příspěvku obsahoval závadný obsah a byl redakcí vymazán.
Reagovat
darek.vrana
Já bych prioritně odehrál grandslamy, přece jen ty se zapisují do historie, zbytek je vata. Myslím, že RG v září je rozumné v rámci možností, akorát se to mělo konzultovat s hráči.
Reagovat
Vaslab
Všechny turnaje přerušeny do 7.6.
Dojde k "zmrazení" žebříčku.
Reagovat
Vaslab
resp. zrušeny
Reagovat
gocii
Mě hlavně fascinuje, že se k ničemu nevyjadřuje ATP. Zajímal by mě jejich plán. Jestli budou jen všechno odsouvat nebo ty turnaje přeskupí. Pochybuju, že třeba olympiáda proběhne, takže tam se také možná vytvoří nějakej prostor, jak vůbec udělat letos masters, když bude květen a nebude odehraný ani jeden...Mohli by dát taky vědět nějaké plány.
Reagovat
smazaný uživatel
Sami nevedia co bude v maji.

S OH na prelome júla/augusta sa ráta. Su to 4.5 mesiaca ludia.
Reagovat
gocii
Ja vim ze je to daleko, ale spis verim ze se do te doby rozjedou samostatne ty sporty a na olympiadu se nikomu moc chtit nebude.
Reagovat
Mantra
ýzy - nebude letos nic, max exhibice a pár itf v Asii, kde to už relativně začínají zvládat
Reagovat
Vlk-v-trave
mexicky komik :D)
Reagovat
smazaný uživatel
Raul Zurutuza?..

A to je kto?..:)
Reagovat
smazaný uživatel
Dával Nadalovi titul v Acapulcu dva týdny zpátky.

Jo vlastně ty se díváš jenom na Rafu na RG.

Skalní fanoušek. :)
Reagovat
acc
Ouuu..:))
Reagovat
Kozoroh
Že pan Zurutuza byl pro tebe neznámou osobou neznamená, že nemůže kritizovat arogantní a bezohledné rozhodnutí pořadatelů RG.
Reagovat
smazaný uživatel
Riaditel turnaja ITF v Trnave nedostane priestor?
Reagovat
Mayo
:D
Reagovat
Mantra
jsem zaregistroval:

Khurtov Daniil - Kuznetsov Nikita

Ruská liga
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist