Obhájce titulu Djokovič si snadno poradil se Schwartzmanem, ve čtvrtfinále nechybí ani Federer

26. 1. 2020, 07:25
Aktuality 314
AUSTRALIAN OPEN - Novak Djokovič zatím na Australian Open pokračuje v suverénní obhajobě loňského titulu a také letošní neporazitelnosti. Se sedmi triumfy nejúspěšnější hráč úvodního grandslamu sezony si v osmifinále bez ztráty setu poradil s Diegem Schwartzmanem, s nímž vyhrál i čtvrtý souboj, a připsal si 13. vítězství v řadě. Ve čtvrtfinále nechybí ani šestinásobný šampion Roger Federer, který navzdory únavě porazil Maďara Mártona Fucsovicse.
Novak Djokovič (© AFP)

Novak Djokovič na konci loňské sezony přišel o post světové jedničky. Na něj se může vrátit, pokud na Australian Open obhájí loňský triumf a získá 17. grandslamový titul, jímž by se dotáhl na rekordmana Rogera Federera (20) a Rafaela Nadala (19), a Nadal vypadne dříve než v semifinále.

Dvaatřicetiletý rodák z Bělehradu do letošního tenisového roku vstoupil v novém ATP Cupu, kde vyhrál všech šest dvouher a dovedl Srby k titulu. Svou letošní neporazitelnost si zatím drží i na úvodním grandslamu sezony a včetně loňského finálového turnaje Davisova poháru neprohrál už 13 utkání v řadě.

Největší favorit sice v prvním kole překvapivě ztratil set s Janem-Lennardem Struffem, nicméně poté si ve třech setech poradil s Tatsumou Item, Jošihitem Nišiokou a také nasazenou čtrnáctkou Diegem Schwartzmanem, s nímž vyhrál i čtvrtý souboj.

Djokovič na rozdíl od dvou předchozích zápasů jednou přišel o podání, ale bylo to za stavu, kdy měl dva brejky v zádech. Aktuálně druhý hráč světa měl duel s nebezpečným Argentincem od začátku pod kontrolou, hrál, co potřeboval, byl lepší v klíčových momentech a za dvě hodiny a šest minut zvítězil hladce 6-3 6-4 6-4.

"Cítím se skvěle, protože držím vysokou úroveň své hry a dokážu ji každým kolem zvyšovat. To je na těchto turnajích důležité a já doufám, že v tom budu pokračovat, protože v dalším kole to bude potřeba," řekl bělehradský rodák.

Djokovič v Melbourne Parku mezi nejlepší osmičku prošel pojedenácté a zahraje si své celkově 46. grandslamové čtvrtfinále. V něm narazí na Milose Raonice, se kterým má stoprocentní bilanci 9-0.

Raonic na Australian Open bez ztráty setu zopakoval loňské čtvrtfinále. Kanadský tenista v souboji bývalých světových trojek přehrál 6-4 6-3 7-5 předloňského finalistu Marina Čiliče. Proti Djokovičovi bude útočit na vyrovnání svého melbournského maxima.

Pomalejší rozjezd, ale o to rychlejší konec předvedl grandslamový rekordman Roger Federer, který se dokázal dát dohromady po páteční pětisetové bitvě s domácím Millmanem. Osmatřicetiletý švýcarský veterán se zpočátku trápil s Mártonem Fucsovicem, ale od druhé sady už dominoval a maďarského tenistu porazil 4-6 6-1 6-2 6-2.

"Musel jsem se vypořádat s únavou, nebylo to lehké. Ale od druhého setu jsem našel cestu a od té chvíle to šlo snadněji." komentoval šestinásobný šampion.

O postup do semifinále, v němž by mohl dojít na očekávaný souboj s Djokovičem, se Federer utká poprvé s Tennysem SandgrenemOsmadvacetiletý Američan dnes zdolal 7-6 7-5 6-7 6-4 dvanáctého nasazeného Itala Fabia Fognini a znovu po dvou letech nečekaně postoupil do čtvrtfinále Australian Open, čímž vyrovnal své grandslamové maximum.

"Už jsem v životě odehrál spoustu tenisu, ale ještě nikdy jsem nehrál proti Tennysovi. Nikdy by nemohl hrát baseball, to je jisté. S takovým jménem," dodal Federer s úsměvem na rtech.

• AUSTRALIAN OPEN 2020 •
Melbourne / Austrálie, tv. povrch, 49.100.000 dolarů
nedělní výsledky (26. 01. 2020)
• Dvouhra - osmifinále •
Djokovič (2-Srb.) - Schwartzman (14-Arg.) 6-3 6-4 6-4
Federer (3-Švýc.) - Fucsovics (Maď.) 4-6 6-1 6-2 6-2
Sandgren (USA) - Fognini (12-It.) 7-6(5) 7-5 6-7(2) 6-4
Raonic (32-Kan.) - Čilič (Chorv.) 6-4 6-3 7-5
Ondřej Jirásek, TenisPortal.cz, Luboš Zabloudil

Komentáře

314
Přidat komentář
RF46
Zajimavy, ze i Rafa si stezuje na tezky balony. Prijde mi, ze by mu naopak tohle mohlo spis vyhovovat, kvuli silove prevaze.
Naopak sem si precet nazory, ze to hraje nejvice do karet Djokovi.
Reagovat
smazaný uživatel
Dojel jsem i třetí set a hodnotim to relativně v klidu. Roger byl jistější, dělal méně chyb a po slabším prvním setu hrál takový standard. První set byl určitě unavený plus měl v hlavě ten petisetak. Za mě dobrý, ale se Sangrenem to bude těžké, je dobrý server a baseliner což dneska předvedl s Fogninim.

Ale musím trvat na tom, ze kdyby Fabio nebyl labilni, tak v klidu vyhraje max ve 4 setech.
Reagovat
Patik
v dnešnom zápase s Fučovičom ešte doznieval zápas s Millmanom..hlavne v prvom sete..potom akoby sa Roger vzpamätal hodil to celé za hlavu a začal nový zápas odznovu..myslím si že pre Sandgrena to bude veľký zápas na ktorý sa teší a sú len dve možnosti buď bude z toho namäkko a pôjde na kurt s príliš veľkým rešpektom alebo sa bude chcieť predviesť s favoritom a ukáže svoj top tenis..akurát čo bude mať ťažšie že Roger už bude viac oddýchnutý..a samozrejme ani Federer ho nesmie podceniť.
Reagovat
Ondra979
jj, Roger to sam priznal, ze ten zapas citil. Proste v jeho letech je to uz zaprah..dva petisetaky po sobe by asi nedal. Snad se mu priste vyhne, ale tezko rict, nevim co od Sandgrena cekat
Reagovat
RF46
Ja sem hlavne rad, ze tam neni treba viroza. Pohyb v prvnim setu mi prisel jak pri horecce.
Reagovat
smazaný uživatel
Nadal-Kyrgios
Zverev-Rublev
Thiem-Monfils
Wawrinka-Medvedev

Osobne si nepamatám takto naslahanú polovicu 4. kola GS v rámci jedného dna. Aj na W., kde sa hra 4. kolo v jeden den je menej atraktivnych zápasov. Velká škoda, ze to takto vyšlo, velmi rád by som si pozrel minimálne 3 zápasy a aj ten stvrtý by bol hitom v dnešný, po diváckej stranke slabsom dni.
Reagovat
Nola
velmi nabita polka pavuka, neskutocne, ze snad vsetci nasadeni hraci z tejto postupili, a ak ta mozem utesit, dnes dal Raonic za 3 sety, 35 es, Nick je v tejto statistike daleko za nim
Reagovat
RF46
Nadal-Kyrgios 4:3
Zverev-Rublev 3:0
Thiem-Monfils 5:0
Medved-Wawra 2:0
Reagovat
smazaný uživatel
Jedna nula sa vymaze, na to dám krk :)

1.37 na Thiema je nezmysel a Monf moze prekvapit. Wawrinku by som tiez neodpisoval.
Reagovat
smazaný uživatel
Zverev je nenápadný, ale hraje bez potíží. Kurz 2 na nej je hratelny. Podle mě vyhraje stan
Reagovat
RF46
No Monfilsovi verim asi nejmin..
Reagovat
Ondra979
ja taky. podle me padne Zverev a jeste nekdo z favoritu, ale to uz netipnu. mam prani..
Reagovat
baggik
Tak jedine Monfils
Reagovat
mahycek
Když děti, tak své mám dvě a u ženy jsou nvlastni 3 děti.
Těm dětem je už nad 25 let. To jsem tady prásknul,
že Steve 79 ? Mně to nevadí, já si dal náboje na psychiku.
Od Led Zep - Kashmir, od Rush - Tom Sawyer a Od Sons of Appolo
dva fláky z CD MMXX. A pomohlo to. Víš co, život je
strašně krátkej na to, abysme nadávali, ať už na sportovce,
či herce, hudebníky světového formátu. Žijme !!!!!!!!
Reagovat
RF46
Nejak ti moc neverim to Fedexovo fanouskovstvi...

Nechapu, jak se muzes podivovat nad tim, ze mluvi nemecky...
Reagovat
smazaný uživatel
Dnes bol kurz 1.8, ze Federer dá menej ako 14 es.

Dal 5 a to sa hrali 4 sety miesto plánovaných troch.

S takýmto servisom je uplne bez šance. Uz Sangren je solídny BL player a Federer sa može zapotit. Skalpy Matea, Fognu a Thiema spred pár rokov to potvrdzujú. Federer postupi, ale ocakavam, ze to nebude tak easy ako dnes.
Reagovat
spaniel
Jj, nema servis. Coz, pokud prejde pres Sangrena, je klic proti Novakovi, aby mel vubec sanci. Snad se dostavi
Reagovat
ipko
Roger určite nemá problém so servisom, táto štatistika ukazuje len aý je povrch pomalý v noci.. neverím, že cez deň by nedal 3-krát toľko es
Reagovat
smazaný uživatel
Kyrgios dal na tom istom povrchu 33 es a dva dni predtým 28..

Si si opat nabehol, otloukánek :)
Reagovat
ipko
https://youtu.be/a9djU117miw
čas 4:30
nemáš za čo :)
Reagovat
smazaný uživatel
Preco by som mal pozerat tlacovku?..

Ukaze sa na nej, ze Kyrgios nedal 33 es počas night session?..Alebo co sa zmeni?..
Reagovat
ipko
tuposť nad tuposť
Reagovat
smazaný uživatel
Places na nespravnom hrobe, s diagnozou sa obrat na rodicov.
Reagovat
ipko
a v neposlednom rade Melbouerne aréna a Rod Laver aréna nie je to isté, to môže byť tiež poriadny rozdiel
Reagovat
smazaný uživatel
Rozdiel 33 ku 5?..

Seriously?...Takze Kyrgios da zajtra 5 es, alebo o co tu ide?...:)

5 es bude mat za kazdy odohraný set.
Reagovat
ipko
no veď uvidíme zajtra, Nadal mu toho vráti podľa mňa dosť.. Roger sám potvrdil, že to bolo pomalé, čo sa prejavilo aj v štatistike es, takže asi len toľko k tomu
Reagovat
ipko
a porovnávať podanie Rogera a Nicka akože fakt nie
Reagovat
spaniel
Presne. Roger ma daleko lepsi servis.
Reagovat
ipko
čo sa týka efektivity, tak podľa mňa určite
Reagovat
Denis92
Porovnavas neporovnatelne. Uz len rozne dlzky zapasov a teda aj pocet servisov. Ina arena, ine podmienky. Kyrgios ma fakt delovy servis, riskuje aj pri 2.podani.
Federer nehra az tak casto na esa, niekedy je to skor technicke podanie na priamy bod alebo to doklepne winnerom.

Ked hral Fed pocas day session v tak dal 11es zo 66 servisov.

Podmienky pocas night session v RLA su extremne pomale a Nick zajtra urcite neda 30es.
Reagovat
ipko
+1
Reagovat
smazaný uživatel
Porovnavam porovnatelné s neporovnatelným vysledkom.

Tak si to daj do pomeru a pocit z vysledku bude rovnaký. Kyrgios dao 28 es aj v styroch setoch so Simonom. Federer bol dnes bez šťavy, zahada vyriešena. Ostatné su len obkecy a vata.
Reagovat
ipko
:D potom je príjemné zistenie, že Federer aj bez šťavy vie predviesť takýto výkon
Reagovat
smazaný uživatel
Vysledok nie je odzrkadlením len výkonom víťaza, ale aj výkonom porazeného. Ale je fajn, ze sa necháš opit rožkom. Tak trochu sa to cakalo.
Reagovat
ipko
no určite si to dnes Federer viac vyhral ako Fucsovics prehral :)
Reagovat
ipko
https://youtu.be/3hHWlNrxBwA
takže Martona prekvapili podmienky po 1.sete, ževraj sa ešte viac ochladilo, nikdy predtým nemal skúsenosť s night session a Roger správne začal mixovať hru.. avšak dúfa, že Roger bude hrať ešte jeden alebo dva roky, aby ho konečne porazil
Reagovat
mahycek
Nic proti tobě Steve 79, mám tě celkem rád, ale v pátek
už si dával sbohem Rogera na AO, jako poslední jeho
vystoupení v životě. I jiní tady. Ale co, to nevadí
táhneme za jeden provaz ne? Já jsem taky měl kdysi
připos.ané řeči, když jsem se bál zápasu. No a co, to je
proto, že mu dlouho přejeme. Tak, ať to tam vyhraje.
Ten 21 GS by mu slušel a to už by odskočil těm dvěma.
A nebo ten Wimbledon a pak už klídek. I když to
už jsme říkali před lety. Dej 18 19 a 20 GS.
Reagovat
steve79
To mas pravdu. To jsem tady psal. Za stavu 8;4 v tie breaku jsem neveril. Jeste zbyvaji tri souperi a ti budou nejtezsi. Ja Rogerovi fandim uz 15 let. Na kazdy jeho zapas vstavam. Je to moje druhe dite:D
Reagovat
Ondra979
no tak pri pohledu na NOvaka titul moc realny neni. Ale dokud je sance, tak fandime, ted se hraje Qf. jdu se podivat, jak hraje ten Tennys tenis
Reagovat
mahycek
Já také a upravuji si program kvůli němu, až někdy
spoluhráči jsou nasr.ní. Ale zvykli si po těch letech.
A jsem za to rád.
Reagovat
steve79
Jak zitra tipujete Rafu? Ja myslim, ze Rafa vyhraje 3:1 na sety. Rafa hraje posledni rok a pul na hardu skvele.
Reagovat
annah
Tak tak. Myslím, ze klokana smazne. Možná ani ten set neztratí. Zastaví se až ve finále s Nolem.
Reagovat
turista
Pokud se dostane do finále tak věřím, že mu to Novak spočítá. Mohl by mu dát i toho kanára v rámci odvety za ten Řím.
Reagovat
Mayo
5 setov.
Reagovat
Marduch
Rekl bych, ze se behem tech nekolika kol rozehral, podle me by Kyrgios mel vetsi sanci v prvnich kolech.. s Bustou uz to byl ten stary vybusny, agresivni Rafa s fackovacim neobackhandem a FH po lajne. V souctu s jeho vytrvalosti a zarputilosti je pro me favoritem.
Reagovat
Nola
Gyros bude premotivovany, hral super na ATP cupe, nakoniec nezvladol ten posledny zapas, to som dodnes nepochopila, co tam vtedy vlastne hral - nevidela som
Reagovat
Marduch
Jj premotivovany nejspis bude, zbytecne si to tema kecama jeste vyhrotil podle me, ale uvidime..
Reagovat
RF46
Je to asi nejvic nevyzpytatelny hrac. Rafu 3x porazil, 4x prohral. To je hodne vyrovnany. Taky se muze od druhyho balonu pohadat s rozhodcim, pak podani spodem, pak muze fanouska vyzvat na pestni souboj...jako urcite nebude nuda.
Velka neznama je pro me jeho fyzicka a taky zalezi jak oslavil petisetak:)
Reagovat
turista
Rafa nemá fackovací BH. To si pleteš s Novakem.
Reagovat
smazaný uživatel
Ak bude vyuzivat aspon kazdy treti BB a neprehra vsetky TB, mal by vyhrat..Kyrgiosovi by tiez mohlo klesnut % prveho servisu, drzi sa na hranici 66-70%, co moze byt pre Rafu problematické.

Ale ocakavam cirkus, vášne, bordel, proste prepnutého domáceho, ktory to bude pushovat a strhne davy..Nadal bude hrat od BL urcite opatrnejsie, ako sa so servismanmi bezne hráva, co je vsak voda na Kyrgiosov mlyn.

Vysledok je neisty, vela napovie prvy set, v ktorom si Nadal za ziadnu cenu nesmie prehrat servis.

Nadal taha inai pomaly dvojročnú peknú sériu s minimálne SF na GS, ktora je cenna najma vekom, kedy ju dosiahol (32-33r). Na skompletovanie mu chýba práve SF a viac z AO2020..:Kyrgios uz mu jednu sériu na W14, taktiez v 4. kole ukoncil. Tam zaroven zacalo jeho 2r trápenie. Snad sa dejiny v tomto smere nezopakujú.
Reagovat
Patik
Viacerí to tu spomínali že Wilander hejtuje Federera..ale čo počúvam jeho vyjadrenia v tenisových magazínoch tak sa mi zdá že sa vyjadruje celkom objektívne na účet Federera občas mu teda vie zložiť aj poklonu..možno mi niečo uniklo alebo neviem teda podľa čoho ste nadobudli tento pocit..
Reagovat
steve79
Ja s tim taky souhlasim. On ma rad Novaka. Rogera snad temer nikdy nepochvalil.
Reagovat
Nola
ma rad hlavne Rafu, Novaka netusim, ale ja som nikdy nemala pocit, ze by Fedexa nejak zaznaval, skor naopak
Reagovat
annah
Taky mi připadá, že je vůči Fedexovi neutrální...Teď na AO určitě.
Reagovat
Patik
Slovom neutrálny by som asi vystihol vyjadrovanie na jeho účet ale že by ho nejako znevažoval alebo spochybňoval jeho kvality to som si ešte nevšimol a už ho pozorujem roky..vždy som si myslel že ho hejtuje nejako neoficiálne mimo médii a podľa toho ho súdite ale zase on je profesionál a má svoje meno aj hejtovanie mimo médii si myslím že nemôže dovoliť.
Reagovat
mahycek
Ještě k tomu hekání. Švýcar hekne skoro vždy při 2 servisu
a pak při nekonrontním pocitu na kurtu, (to nekonfrotní) je
jeho slovo. Zkrátka, když je pozdě u míče a zahrává to
v úzkých. To je zcela normální, možná před 5 - 10 lety to
dělal méňě, stačí si to pustit, ale proti Nadalovi to nic
není. Trošku mi to dnes připomělo Davida Ferrera to občas
heknutí, ale David kouřil a jinak jsem ho mněl rád.
Z kouření to úplně není, zkrátka soupeř tě zatlačí a tělo
si o to řekně. Jinak pěkný rozhovor, jak na kurtu tak
v zákulisí, jak Roger plynule přešel do němčiny i pro
německý eurosport. Bravo!!!
Reagovat
spaniel
Ferrer nekouril celou vecnost, ale furt to nekdo bude tvrdit.
Reagovat
mahycek
Já jsem ho samozřejmě neviděl kouřit, řikájí(li) to pořád
komentátoři, ale celkem bych tomu věřil. Já nekouřím 18 let
a tak trošku ty kašle(zvuky) bývalých, nebo malých kuřáků,
znám. Ale. to nic nezmění, že David je pořád skvělej
člověk i bez GS.
Reagovat
Nola
preco nepises text cez cely riadok? si basnik?
Reagovat
Amputace
A ty jsi korektor?
Reagovat
ipko
Fucsovics uhral aj s Novakom na US Open 4 sety, vtedy tam Djokovič vyzeral, že zomrie v tom teple a nakoniec behal ako rybička
Reagovat
Ondra979
nj to jsem zapomnel. Ale dnes hral Roger od druheho setu lepe nez proti Mlynarovi, nebylo to jen souperem, ktery nebyl tak houzevnaty. Snad svuj vykon jeste o neco zvedne, bude to treba
Reagovat
ipko
súhlas
Reagovat
steve79
Hlavne Roger zrychlil hru. Zacal vice behat a tim padem byl agresivnejši.
Reagovat
Ondra979
jj, snad v tom bude pokracovat. kazde jeho vitezstvi v teto fazi v tomto veku je uspechem, to je treba si pripustit
Reagovat
annah
Důležité je, že vyrovnal loňský výsledek a obhaji body. Tennyse by snad měl dát, ale stát se může všechno. A pak už bude konečná. Na Noleho nemá.
Reagovat
steve79
On uz lonsky vysledek obhajil. Uz je 180 bodu v plusu.
Reagovat
annah
Aha. No jo... Já jsem byla přesvědčena, že s tím Tsitsim hrál až v QF.
Reagovat
Kozoroh
Je zajímavé, že si z toho utkání pamatuješ jen to, co se ti hodí proti Novakovi. Faktem je, že No1e dostal od lékaře tabletku, která mu pomohla zmátořit se z toho strašného horka a po třetím setu šel na 10 minut do ledové lázně.
Reagovat
ipko
aha vlastne áno, to bola tá zázračná tabletka :D to všetko vysvetľuje :)
Reagovat
Kozoroh
Děláš, jako kdyby si nikdy nebral paralen :)

Novak měl v minulosti problémy s kondicí, vadí mu velké teplo, ale pokud to aspoň trochu jde, tak bojuje a věří, že nepříznivě se vyvíjející zápas dokáže otočit a zvítězit, ikdyž mu není dobře, tak jako v tom utkání proti Fucsovicsovi na USO. Tam mu pomohl lék a lázeň, jindy si pomáhá elektrolytickými nápoji. Dovede se zmátořit a že se to nelíbí tobě a jiným je váš problém.
Reagovat
ipko
ale akože vážne, toto je jedna z vlastností, ktorá mi na Novakovi vadí a urobil to počas kariéry veľakrát
Reagovat
Nola
co? na USO mali vsetci hraci moznost ladoveho kupela medzi setmi, spominam na Andyho ako sa vtedy stazoval na Nanda, ze sa tam radil s trenerom, myslim, ale uz si nespominam ako to dopadlo
Reagovat
ipko
neviem nebudem sa hádať, možno mu tých 10 minút v ľade naozaj tak pomohlo.. ale to, že sa snažil v začiatkoch kariéry rozhodiť súperov s medical timeoutom, o tom si myslím svoje
Reagovat
ipko
a tých zápasov keď sa mu nedarilo a vyzeral zle, nakoniec dokázal otočiť ich bolo tiež viac
Reagovat
Kozoroh
Holt kdo chce psa bít, ten si hůl vždycky najde :)
Reagovat
turista
Ano. Novak holt narušil a narušuje FEDAL party na níž nebyl pozván a to se neodpouští.
Reagovat
steve79
Roger by hral pripadne semifinale ve ctvrtek od 9:30. Je to tak?
Reagovat
Denis92
Ano
Reagovat
Krisboy
Na esa 5:1. Zajímavé.
Reagovat
Denis92
Napokon pohodova vyhra za 2hodky. Roger potreboval set, kym sa rozhybal a madar postupne uplne odisiel z kurtu.
Reagovat
steve79
Roger rekl, ze pristi rok prijede znovu.
Reagovat
Denis92
Ale mozno len na dovolenku. Povedal I HOPE to see u next year.
Reagovat
steve79
Uvidime. Nebo proc koncit. Je treti na svete. Priznavam, ze Novak a Rafa jsou o neco lepsi, ale Roger jim dycha na zada.
Reagovat
Ondra979
tak to je logicke, jsou mladsi. Roger nesmi mit horsi den, pak je porazitelny. jinak hraje furt velmi dobre, ale na vetsi uspech uz ma asi jen na trave..ale treba se pletu. Kazdpoadne Sandgrena neznam moc. muze to byt zajimavy zapas.
Reagovat
Ereinion
Podlě me hrál Fedex na podobné úrovni jako s Millmanem, rozdílem byl Fučovič, který se víc vyhazoval...takže i díky tomu má Roger méně UE. Proti Sandgrenovi by mšl hrát ve dne, jsem zvědav, jak velkej vliv to bude mít.
Reagovat
smazaný uživatel
Dnes 22st, cez den.

Na Semifinále hlasia 36-38st
Reagovat
Ereinion
tzn. v night session třeba 25 stupňů...to může být potenciálně hodně zajímavý
Reagovat
Denis92
Prave som pozeral predpoved. A na finale 20 a dazd. Ale je to este daleko, predpovede sa mozu zmenit.
Reagovat
Vlk-v-trave
Newcombe prisel o rekord 14 ucasti ve QF na Australian Open...
Reagovat
smazaný uživatel
Neviem ako Shapo mohol prehrat s tymto podpriemerákom.

To si za klobuk teda nedá, strašný fail.
Reagovat
Denis92
Najlepsi Rogerov vykon kariery co sa tyka jastrabieho oka :)
Reagovat
ipko
bavia ma tie ojedinelé pokriky: Ria ria hungaria :D
Reagovat
mahycek
Doufám, že to stihne do půlnoci a pak už v úterý bude hrát
ve dne, jak si už od středy přál.
Reagovat
Frantz
další dmnt, co si myslí, že bude starouš zvedat trofej, omg...
Reagovat
peRFect
nám stačí, že tobě zvedá tlak :-)
Reagovat
Stan_Borowitz
:-))) dobrej stěr...
Reagovat
ttopi
Teď se Maďar ještě udržel ve hře.
Reagovat
ttopi
BH smeč paráda. Skoro jako Pete.
Reagovat
Vlk-v-trave
Drzi palce Fedexovi, aby postoupil, rad by si s nim zahral...
...opravdu respect...to je aspon charakter...zadne omijeni lepsich hracu...ten se me bude tlacit proti Svycarovi dobre, hodne sypaticky hrac projevem...kdyz to srovnam s celou nextgen vcetne Kyrgiose...tomu snad nejde neprat.

Uz dneska s Fogninim velmi sympaticky projev na kurtu.
Reagovat
RF46
Frantz ..tys jeste nenapsal nic k tenisu. Pokud se potrebujes vypovidat, do toho chlapce.
Reagovat
Krisboy
Frantz je i mezi těmi exoty naprostá rarita.
Reagovat
RF46
Ja ho neznam, jen vim, ze se tu o nem mluvi..jako o jistem meritku pro ostatni :)
Reagovat
Krisboy
Frantz není měřítko. Frantz je pouze jeho počátek. Absolutní nula, lze jít pouze a jen nahoru.
Reagovat
Frantz
Od: RF46   

Je to ale strasne pomaly...povrch + mice + vzduch...

Člověk se tady aspoň něco dozví.. :DDD
Reagovat
RF46
a mas k tomu neco? :)
Reagovat
Frantz
jo, mám, ale on už to řekl Mats
Reagovat
RF46
https://www.express.co.uk/sport/tennis/1231755/Roger-Federer-Rafael-Nadal-Australian-Open-2020-tennis-news-Novak-Djokovic
Reagovat
ttopi
Maďar už neví co má zkusit.
Reagovat
RF46
Je to ale strasne pomaly...povrch + mice + vzduch...
Reagovat
Patik
Mats povedal že to tam práve lieta veľmi rýchlo aj napriek tomu že je noc a vonku je chladno.
Reagovat
Frantz
jinak řečeno - udělal z vás joudy, zase... :D
Reagovat
ipko
myslím, že to naozaj najlepšie vidieť na Rogerovom podaní
Reagovat
Frantz
nebreč furt a radši se chystej bouchnout šáňo na oslavu zdolání dalšího těžkého kalibru ;-)
Reagovat
ipko
hej naozaj teraz výborný tenis od Rogera, ale veľmi sa nadre a to aj na každý bod pri servise
Reagovat
paddy
Big3 asi letos všechny GS nevyhraje, ale spíš to využije někdo přes 30 a nextgen zase utře
Reagovat
Krisboy
Wawrinka, Delpo, Raonič a Fognini :D
Reagovat
Vlk-v-trave
Staci, aby mel ve Wimbledonu Pella 7 servismanu v turnaji, vcetne Raonice, a nikdo ho neudrzi, aby trofej urval...:)
Reagovat
Krisboy
Tak Kvído si samozřejmě jeden gs může na úkor některého z mých favoritů uzmout, to je jasné. Výběr nechám na vás.
Reagovat
Vlk-v-trave
:)
Ja zase preji Wawrinkovi letos na AO, aby opet vypalil rybnik cele te Be Trojce. Nejtezsi bude pro nej ten medvedar, jinak mu celkem verim...hlavne aby se udrzel v tom psychickem modu, ktery nastartoval na turnaji.... jsem stastny:D) To je u nej zaklad, aby nevstaval levou v den zapasu.
Hodne nenapadny je Zverev, ale neco se s tim chlapem deje...muze take dost prekvapit...ponevaz uz si vsichni zvykli, ze na GS hori jak papir...tak abychom jeste nebyli vsichni prekvapeni...
Ale Wawrinku si hlavne asi preji proto, ze mam pocit, ze je to takova nadeje, ktera by mohla Djokovicovi vyfouknout GS na AO...jinym hracum tolik neverim.
A pak, je treba umocnit Kozorohovo nadseni pro tohodle hrace:)
Reagovat
Krisboy
Tak domluveno. AO Wawrinka, FO Fognini, Wimbledon Kvído a Juan si zopákne New York.
Reagovat
Patik
a Veselý Turnaj Majstrov.
Reagovat
Krisboy
Nemám námitek.
Reagovat
Vlk-v-trave
Ujednano:)
Ted jen aby vysly dobre losy.
Reagovat
Krisboy
Ještě pro jistotu připojím poražené finalisty: AO Djokovič, FO Nadal, Wimbledon Federer, USO Zverev.
Reagovat
Vlk-v-trave
S tim Federerem ve finale to neni dobry napad...tam by Kvido Fedexovi nosil i nadesne micky...ma ho moc rad,...takze to by bylo bez sance...jak jsem psal...7 servismanu typu, Raonic, Anderson, Cilic...to je jeho parketa na trave:)
Reagovat
Krisboy
Dobře, tak Raonič, mě je to fuk.
Reagovat
makro99
No takovou ctvrerici bych taky zkousl :)
Reagovat
Vlk-v-trave
:)
Reagovat
Patik
Nerozumiem teraz čo sa stalo s Martonom minimum nevynútených chýb..vyhrá prvý set lebo je lepším hráčom na kurte..môže ísť pozitívne naladený do druhého setu..a potom dostane 6-1 v ďalšom sete a v treťom keby si držal Federer servis dobre že nie kanára..úplný útlm..vyhral som set nad Federerom som spokojný môžem ísť domou.
Reagovat
ipko
ťažko udržať vysokú latku, keď je proti nemu víťaz 20 GS a ešte k tomu celá Rod Laver aréna tlačí Rogera
Reagovat
Patik
to je tiež pravda ale neprišlo mi to nejako že by sa situácia pomaly obracala počas setu že cíti ten dav proti nemu a celá tá situácia na kurte ide proti nemu..jeho normálne vyplo z minúty na minútu
Reagovat
Denis92
Si nechcem predstavit co s nim na tomto lepidle porobi Novak..
Reagovat
ipko
momentálne nič iné ako jednoznačný zápas pre Djokoviča si neviem predstaviť
Reagovat
Ondra979
jj taky ne..to by musel zvednout Rog level..
Reagovat
Patik
to by bol ale kompletne iný zápas..iné nasadenie iné tempo koncentrácia tam to bude skôr o takticky premyslených úderoch nebude to prestrelka halabala..
Reagovat
spaniel
Marton nehral nic svetoborne ani v prvni setu, jen Rogerovi spaly nohy.
Reagovat
Krisboy
Fucsovics vypadá jak americkej voják. Postava, triko, účes, výraz...chybí mu jenom čepice.
Reagovat
Patik
mne trošku tvárou pripomína Berdycha.
Reagovat
ipko
31:9 pre Rogera, tam je to trošku debakel
Reagovat
ipko
Marton vážne takúto loptičku pustiť? :)
Reagovat
Krisboy
Naopak teď vzal možná aut. Ale zakončil to bezchybně.
Reagovat
ipko
stále sú tam výrazné nedostatky ako ukázal posledný game na servise
Reagovat
RF46
Ve 3. setu ma uspestnost 1. podani 47%.
Reagovat
annah
Právě to podání nejvíc chybí. Vždycky to bývalý rychlé body.
Reagovat
Krisboy
Podání dneska největší slabina. Z toho pak pramenila ta nejistota ve výměnách.
Reagovat
ipko
ale podľa mňa tieto podmienky úplne naturalizujú servis, strašne veľa otvorených výmen sa hrá
Reagovat
Krisboy
Na esa dnes 3:1, to taky o něčem svědčí
Reagovat
RF46
ale ted 151km/h eso :)
Reagovat
dako
Rogerovi ten pavúk z tohto GS urobil skoro nejaký challenger (na ktorých Marton sem tam ešte hráva), no aj napriek tomu sa trápi. Dnes by to už mal dať, Maďar totálne odišiel a robí chybu za chybou. Vo štvrťfinále už čaká ďalší veľký pojem tenisu, a to samotný Tennys. Ten si minulý rok tiež s radosťou odohral nejaké challengre. Chum Jetzt!
Reagovat
smazaný uživatel
:DDDDDDDDDDDDDDDDDD Rogerko dostal jak ve Wimbledonu kdysi vsechny nenasazene hrace. O co, ze ho Tennys vyradi :D
Reagovat
Krisboy
Mazec :)
Reagovat
mahycek
Proč by nezachránil? Body s AO už v tom pitomém zápase
v pátek obhájil. Ale Tsitsi půjde dolů, neuškodí mu to.
Reagovat
spaniel
Frantzek zas ukazuje, ze moc rozumu nepobral :)
Uz i nejvetsi hlupak by po tech letech pochopil, ze nabehnout sem po prvnim prohranem setu big 3 a delat ramena se nevyplaci, ze vetsinou otoci. Ale frantzek me, ten clovek se nejspis denne spali o sporak a porad mu to nedochazi.
Reagovat
Frantz
už našels odvahu, co? Však se neboj, 21 je za dveřmi :DDD
Reagovat
spaniel
Zase si zkusil, kanal zas zaklapne naprazdno a bude se z nej rozlehat usedavy plac male smutne krysy.
Reagovat
Frantz
..která po utrpení v prvním setu, s radostí teď zase vylezla
Reagovat
smazaný uživatel
Rogerko Federer vyhraje jeste min. dva Grandslamy. Furt je ve forme a ma na to fyzicky i psychicky.
Reagovat
mahycek
Tak, tak, tam už je ta jiskra, energie.
Reagovat
ttopi
Klasické první vyhrání...

Ty kraťasy Roger dobíhá v klidu, kondici má dobrou. Někteří tu fakt pepříte :-)
Reagovat
Mayo
Egoista sa dnes ešte zachráni.
Reagovat
smazaný uživatel
Připadá mi, ze si Roger do prvního setu přinesl pasivitu ze zápasu s Millmanem a proto ten set prohrál, navíc Marton hrál velmi dobře.

Teď už hraje Roger 70% micu v kurtu a to je pro soupeře prakticky nehratelne
Reagovat
Patik
ale Marton hral prvý set dobre..takmer nekazil..mal jasný plán..potom ho Federer zlomil trošku..
Reagovat
steve79
Ted se teda rozjel!
Reagovat
mahycek
Od 2 setu to není jako s Millmanem. Tady už je vidět rozdíl.
Reagovat
Patik
To si hovoríte fanúšikovia ? toľko negativizmu po prehratom sete..aj tak to bolo viacmenej len o jednej dvoch pokazených loptičkách..Federer trošku zabral a hneď tu máme iný zápas..Marton psychicky trošku poklesol..

Roger héka pri ťažšej lopte už takmer viac ako rok..je starší a slabší potrebuje dať do lopty viac razancie a sily tak sa to prejaví aj na výdychu..taký Nadal héka aj keď si ráno krája rožky..
Reagovat
Frantz
zajímavý, že vám vyšinutým elegošovcům, to hekání nevadí, když tady roky blijete na to Nadalovo :D
Reagovat
Patik
Neporovnávaj prosím ťa hékanie Nadala a Federera to je sto a jedna.
Reagovat
Frantz
hekání je jenom jedno, buď hekáš nebo ne, čůrom.dáni jste, nic víc
Reagovat
Patik
buď hékaš alebo nie..ale buď hékaš ako Šarapova alebo hékaš ako Osaka..to je obrovský rozdiel.
Reagovat
mahycek
Dobře si to napsal Patiku o tom hekání. Já jsem to napsal
výše, tak sorry.
Reagovat
Frantz
Fučák nad svoje možnosti!!!! :D
Reagovat
RF46
Tak evidentne v tom 1. setu hral nad moznosti...
Reagovat
mahycek
Snad už starej dobrej Roger !
Reagovat
RF46
Zatim bez toho dobrej! :)
Reagovat
ipko
a opäť sme sa aspoň pobavili na Forehandovej predikcii :D
Reagovat
ipko
snáď to Roger dá v štyroch, ale teda podobný výkon ako s Millmanom
Reagovat
Ondra979
dejte stream..nechce se mi hledat. d
Reagovat
Denis92
Povedal by som, ze Rogerovi trvalo tak 40min kym rozhybal nohy. O dost zlepsil pohyb, je vcas u uderov a uz tolko nekazi.
Reagovat
Krisboy
Tak to vypadá, že Roger našel správnej rytmus a teď Mártyho jasně přehrává.
Reagovat
RF46
Fučovič pomaha..a ty jeho dva tesny auty taky pomohly.
Reagovat
Frantz
to jsou plky tvl, máš oči??
Reagovat
annah
Tak skore se trochu vylepsilo. 6:1 ve druhem setu. :-))) Ale je fakt, ze Rogera dnes uz muze porazit leckdo. Je na sestupu, o tom žádná...
Ale má úžasný outfit. Tahle kombinace bílé s boruvkovou je jedna z nejlepších, co jsem na něm kdy viděla.
Reagovat
smazaný uživatel
Za prvni ok. Za druhy lol. Nechapu, ze tohle muze nekdo resit.
Reagovat
Herbert_Hoover
FedEx bude easy jako s Mlynářem :) Ne, myslím si, že to dá ve čtyřech, Marton není žádný mentální titan :)
Reagovat
Vlk-v-trave
To bohuzel uz predvedl ve druhem setu na servisu, coz je skoda, mohlo to byt napinave:)
Ale doufam, ze se ve tretim jeste zvedne. Tim nemyslim nic zleho vuci svycarovi, ale kdyz uz se na to clovek diva, tak at to stoji za to...
,...rozhodne tipuji, ze budou pribyvat Fedexovy sv...
...do vymen to moc nepujde a do hodky ho rozebere uplne.
Reagovat
Vlk-v-trave
a ted madarsky dropshot:)
uz je mimo...
Reagovat
Krisboy
Dobihání těch dropshotů ho musí trochu vyčerpat...
Reagovat
Vlk-v-trave
Snad ne, ma prehled na kurtu s citem pro mic...jako malo tenistu na svete...spis ho budou vycerpavat delsi vymeny, tam uz tolik nestiha...
...Marton by spis mel zabrat na servu...je to nervoza...aby ten zapas jeste mel vubec smysl, jinak tomu hrozi nuda...
Reagovat
Krisboy
Já myslel Martonovo dobihání Rogerových dropshotů. Roger s nima dneska fakt nešetří a Martona tím zničí.
Reagovat
smazaný uživatel
Rogerko proste na to nema fyzicky. Bitch i Nadal jsou nabuseni, dokazou behat ctyri hodiny v kuse, Rogerko ne. Ma taky stesti, ze se nehraji i ATP furnaje na tri vitezne, jinak by nevyhral uz nikdy nic.
Reagovat
Denis92
On dokaze odohrat 4-5h zapas, ale po nom potrebuje ovela dlhsi cas na regeneraciu ako je jeden den medzi zapasmi na GS.
Reagovat
smazaný uživatel
Prave
Reagovat
Ereinion
Podle mě je to fakt tou night session a pomalými podmínkami...na antuce Federer taky víc heká...na druhou Fucsovics podle mě nehraje tak dobře jako Millman, takže Fedex by si to měl stále pohlídat
Reagovat
mahycek
Tak snad se už pořádně nekrknul a na.ral a energii našel.
Reagovat
Frantz
Maďar hraje úplný houno a stejně s ním má goátek velký problém
Reagovat
Frantz
ale podle jednoho fundovaného znalce, hraje NAD své možnosti :DD
Reagovat
RF46
Trosku schiza ne? Odpovidas si sam sobe.
Reagovat
Frantz
dovětek, elegouši
Reagovat
smazaný uživatel
Federer má takú (ne)formu, ze aj keby sa z turnaja dnes Nadal s Djokocivom odhlásia, tak vsetci hraci, ktorí zostali v startovom poli okrem Sandgrena pojdu do zapasu s nim ako favoriti.

Jeho hra nemá žiadnu energiu, takto krátke údery nehral uz dlho.
Reagovat
smazaný uživatel
To se změnilo v zápase s Millmanem. Do te doby to drtil úplně v klidu
Reagovat
smazaný uživatel
Naprosta pravda
Reagovat
RF46
Mas pravdu ale pricitam to nemoci. Hekani ze zacatku utkani, tolik usili musi dat aby mu micek aspon trochu letel.
Reagovat
Vlk-v-trave
:D)
Reagovat
Vlk-v-trave
Fedex na saku 13/14...
...dost dobre.
Reagovat
smazaný uživatel
Ten jeden volej ho stal set

Tough life
Reagovat
Vlk-v-trave
Neverim, zeby to neco zmenilo, jestli jde o prvni set...s Martonem mel celkem plno prace i v Dubaji minuly rok...mate v tom FFF kratkou pamet.:)
Reagovat
smazaný uživatel
To ne ale bylo by to 0:30 ne 0:40, hru prohrál 30:40 :)
Reagovat
Kozoroh
Rogerův zápas sleduje v hledišti i jeho nejslavnější hater - Pat Cash :)
Reagovat
Krisboy
Frantz je Pat Cash??????????
Reagovat
steve79
Uplne jiny Federer.
Reagovat
smazaný uživatel
Já bych nedivocil 16 winneru 12 UE není nic hrozného. Nehraje extra dobře ale nehraje taky extra špatně. Zahral blbě jeden volej který ho stal prakticky set
Reagovat
RF46
Fedex fakt heka..to je proste nemoc nebo nechapu.
Reagovat
smazaný uživatel
Rogerkovych pocet GS se nikdy nerozsiri. Mel dokazat vic. Ale blok nejprve z Nadala, a pak z Bitche udelali sve. Mit Rogerko lepsi hlavu nikdy ho nikdo nedozene. Ale je to holt jen tenista, ne king.
Reagovat
Krisboy
To je pravda, hlava je jasně největší Rogerova slabina. Je to přesně jak říkáš.
Reagovat
Vlk-v-trave
Marton na servu moc pekne, libila se mne ta zatacka v posledni servis gemu.:)
Janekda bude mit radost...:)
Reagovat
Vlk-v-trave
Jen co jsem ho pochvalil, tak divoci jak madar...:)
Reagovat
Kozoroh
Fucsovics umí být obtížným protivníkem, Djokoland to velmi dobře poznal na USO 2018. Novak tehdy zvládl zvrátit nepříznivě se vyvíjející zápas, nyní je řada na Rogerovi.
Reagovat
Vlk-v-trave
Take Marton je poradna kvalita periferie...to neni nejaka mimozni NexGen...
Reagovat
smazaný uživatel
Je smutne sledovat, jak konci nejvetsi hrac tenisu v historii na Grandslamech. Moc smutne. Ale konec ceka vsechny. Tak diky za vse.
Reagovat
dappe
Děsný kecy. Poslední 3 GS byl v semifinále RG, pak téměř vyhrál Wimbledon a na ÚSO prohrál čtvrtfinále i vinou zranění. Tady na AO bude zase beztak minimálně v semifinále.
Reagovat
smazaný uživatel
Nema narok. Je na ton fyzicky, jak cesky maratonec po dobehnuti. Nema na to.
Reagovat
smazaný uživatel
Ty si hodně pozitivní člověk :D
Reagovat
smazaný uživatel
:D
Reagovat
dappe
Ok
Reagovat
Frantz
Supr je, jaký je tam ticho, všichni ti klauni mají zaražený větry :D
Reagovat
Krisboy
Marton easy ve třech. Roger hraje jak ti strejcové včera vedle nás.
Reagovat
steve79
Zase tak hrozny vykon to neni.
Reagovat
Krisboy
Tak oni to taky nebyli úplný dřeváci.
Reagovat
steve79
Roger nestiha od zakladni čary. Podobne jako s Milmanem.
Reagovat
smazaný uživatel
Je to na nej pomalé, musí hodně hrát = únavné. Dneska to bude těžké, přičemž mi ale přijde ze děla méně chyb než v zápase s Millmanem.
Reagovat
steve79
Musi trochu zrychlit pohyb, aby byl u uderu včas. I kdyz od televize se mi to keca.
Reagovat
smazaný uživatel
Nehraje špatně, fucsovics měl v prvním setu jednu šanci a ty využil. Více bych to zatím nehrotil
Reagovat
Mayo
Vamos Marton, ešte 2.
Reagovat
Krisboy
Federer heká při forhendu? Tak to je konec...
Reagovat
RF46
bude nakej nemocnej dle me...
Reagovat
smazaný uživatel
To nevim, ale tohle není Federer. Od zápasu s Millmanem je divny. Podle mě mu proste nesedí night session a ty pomalé kurty.
Reagovat
RF46
Jo ale i na antuce hral lip..
Reagovat
Denis92
Inak hej. Night session ma pomale podmienky a to mu uz nevyhovuje.
Ked si vezmeme posledne porazky na hardovych GS (len tam sa hraju nihgt session), tak DelPo USO17, Millman USO18, Tsitsipas AO19, Dimitrov USO19
Reagovat
smazaný uživatel
Zaujimave, clovek by cakal od hraca tzv. big3 ze sa bude vediet prisposobit, tak ako vsetci velikáni.
Reagovat
Denis92
Ked si das dole klapky z oci tak snad pochopis, ze pomaly povrch a dlhe vymeny mu uz nevyhovuju.
Reagovat
smazaný uživatel
Vidis, a ja som myslel, ze je univerzál.
Reagovat
JCFerrero
Federer ma suverenne suverenne najlahsi los v historii tenisu do semifinale GS, challenger draw mozno nejaka slabsia 250ka
Reagovat
smazaný uživatel
To teda nema. Na Wijebledonu mel kdysi od zacatku do finale nenasazene hrace.
Reagovat
Vlk-v-trave
Marton je celkem premyslivy hrac...je to takovy madarsky Federer:D)
Dnes to bude takove derby podobneho pojeti hry, nerikam stylu...(pro hnidopichy)
Proste by to mel byt pekny zapas.:)
Reagovat
smazaný uživatel
Federer ma na GS jedine, kdyby mu nalosovali same nenasazene hrace. Uz jedine na) týdenní turnaje. Mel by se na ne uz soustředit, aby prekonal Connorse. Na vic nema.
Reagovat
smazaný uživatel
Madar hrá to na čo má, nič výnimočné.

Federer hra ale velmi slabo, kratke lopty, zalezený, a nebadat ziadne prvky sebavedomia. Koleduje si o malér.
Reagovat
Frantz
nehraje vůbec nic, slaboučký čajíček tady ten rádoby GOAT ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Maďar hraje sebevědomé, nad své možnosti. Roger je standardně pasivní.

Ta night session mu evidentně brutálně nesedí
Reagovat
Frantz
NAD své možnosti.... LOOOOL klaun forévr :DD
Reagovat
smazaný uživatel
Kde si byl od zápasu s Millmanem?

V kanále?
Reagovat
Frantz
Tady ty ichtyle, měls stažený půlky až tak, že zapomněls i číst :D
Reagovat
Denis92
Hra to co s Millmanom a navyse unaveny. Preto som vravel, ze dnes kludne moze prehrat.
Reagovat
RF46
Zda se mi to, nebo kasle d oruky obcas? Bud nemocnej a nebo total z formy...
Reagovat
Denis92
Na harde GS uz v jeho veku nemozno cakat zazraky. Nema konzistenciu vykonov ani fyzicku na take dlhe zapasy resp. dostatok casu na regeneraciu.
Reagovat
Denis92
Ma zly pohyh, spatny timing a z toho vsetko prameni.
Reagovat
mahycek
Jo, jo, to jsou soupeři, jak z 250. Ale, zpět na GS.
Reagovat
mahycek
Ty míčky mi připadají od to nervydrásajícího pátku jako
ze železa (těžké). Snad to bude jen klam. když jsem se
díval ráno na Petru, tak to létalo rychleji. Doufám, že
se pletu a Rogerevi to tak snad nepřipadá.
Reagovat
RF46
No Fedex nevypada moc vitalne.
Reagovat
kranyz
Federer tam hraje nějakou 250 do semifinále ne? Johnson, Krajinovic, Millman, Fucsovics, Sandgren...byl v nedávné historii vůbec pro někoho z big3 slabší los co se jmen týče do 1/2finale..."nemyslím to zle a nehejtuju on si to nenalosoval pochopitelně" to aby na mě hned někdo nevyjel...lidí jdou tady na své modly dost náchylný...
Reagovat
Frantz
Jinak už by nehrál :D Zajímavý je, že vždycky plnou hubu snadnýho losu mají elegošovci, jen teď je nějak ticho.. ;-)
Reagovat
Denis92
Otvorilo sa mu to celkom. Vypadli nasadeni hraci. Ale 3.kolo v podobe Millmana mal najtazsie z top hracov.
Reagovat
Frantz
LOL
Reagovat
Ondra979
tak Millman nebyl lehky souper. Fucsovics je tak akorat, mohlo to byt tezsi, ale Fed ma v nohach dloouhy zapas..v jeho letech to muze hrat roli.
Reagovat
Frantz
alibi alibi...tak tak, je potřeba se připravit ;-)
Reagovat
Denis92
Ja som to vravel uz po zapase s Millmanom. Fucsovics tu hra velmi dobre + 4h zapas v 38r urcite za den nezregeneruje, cize ma dnes prehra vobec neprekvapi.
Reagovat
kranyz
Jj jasný...beru to jen dle jmen na papíře ono to pak může vypadat třeba jinak...Millman, Struff kdo je slabší, silnější z těchto hráčů jsem asi ani nechtěl porovnávat...spíš mi šlo o to Schwartzman, Raonic, Kyrgios, Thiem tady na AO...a jestli se někdo taky "vyhnul" takovymto hráčům až do semifinále nebo vždy narazil aspoň na jednu potencionální hrozbu...
Reagovat
Vlk-v-trave
Tak moznost setkani na GS (mimo travu, kde se potkali jednou, ale to bylo spis vrazdeni nevinatek jak rikava tommr...) se opet odklada, coz je opravdu skoda. Tihle hraci se celou karieru proste miji. Rad bych videl jejich MatchUp na GS.

Na druhou stranu letos by to asi nemelo smysl, Fabio naskocil do zapasu se zranenym prstem, takze kdo vi jak by vypadal v dalsim kole...mozna by s Federerem jeste neco uhral, ale s Martonem Fucsovicsem dost tezko:))) Marton to je perla LTC a dost dobre se prohani po tenisovych periferiich. Toho by stejne Fabio nedal, neni tak sofistikovany jak Federer...kde by si Fabio i mohl pohrat.

Zapas to byl dost dobry, a musim tict, ze uz behem neho jsem to tomu Tennysovi pral...uz ten jeho charakter, ktery budi celkem respekt, velmi vstricny k tem vystupum Fabia, a ani mu nevadilo, ze pred jeho servem si vzal Ital MTO...atd...proste na kurtu chlap rovina, zadny smecko na lidi...a jeste dokaze zahrat slusne volej...

Takze to dopadlo dobre, nakonec preci vyhral Tenni(y)s...:)

Dneska se bude muset Fedex hodne snazit...tenhle chlap z periferie..., to neni Nadal na trave...aby vubec si s tim Tennysem zahral druhe kolo.
Reagovat
Vlk-v-trave
* pochopitelne se odklada moznost duelu Fed & Fogna:)
Stejne zvlastni, ze se karierne potkali pouze 4x.
Reagovat
Frantz
Předpokládám, že elego fanatici už mají zase stažený půlky..z nounejma :D
Reagovat
Patik
Djokoviča tu môže pretlačiť tenisom len Medvedev..inak si neviem predstaviť že by tu padol na tri víťazné..ešte možno Federer ale to by sa muselo zísť veľa okolností..top tenis plus štadión na jeho strane a Novak deň blbec..Rafu nejako nefavorizujem ten môže pohorieť už v ďalšom zápase..a aj keby uhaluzil finále tak Novak mu tam zase nareže..potom ma ešte nejako napadol Wawrinka ale to sa mi nechce veriť že by Stan k nemu vôbec došiel..
Reagovat
annah
Taky to tak o d začátku vidím. Kandidáti na titul jsou ti dva: Nole nebo Rus.
Reagovat
RF46
Uz kvuli jmenu ho mam rad. Poskok v zebricku o 44 mist, to neni spatny.
Reagovat
Denis92
Sandgren uzasne na MP. Zasluzene vitazstvo.
Reagovat
Kozoroh
https://twitter.com/i/web/status/1221369706797568000
Reagovat
Krisboy
Nehrajou špatně, ale už mě to neba, přepínám na Kluky v akci :)
Reagovat
Krisboy
Sorry, takhle jsem to nemyslel. Ještě, že jsem nevsadil :)
Reagovat
RF46
Fuj!
Reagovat
Kozoroh
Jsem rád, že zápas jde do 4. setu, Forza Fabio!!
Reagovat
Krisboy
Fabio back in business.
Reagovat
mahycek
Teď mám malé dilema. Volal mi kamarád ať přijedu do jeho
restaurace na Federer - Fucsovics. Před rokem ve stejný den,
také neděle i night session i osmifinále Roger vs Tsitsi a
já jsem zajel do restaurace na pivo a jak to dopadlo.
Samozřejmě autobusem, ale byla zkažená neděle Tak si říkám.
mám, nebo nemám ? Říká se že 2 x do stejné řeky nevstoupíš,
ale mnohokrát v životě to bylo opačně. Tady by pomohla Magerka.
Reagovat
Frantz
omg...magoři vyšinutí
Reagovat
Krisboy
Měl jsem na Fabia naložit tak před půlhodinou... teď už to nestojí za to
Reagovat
Kozoroh
Konečné skóre vyšlo přesně tak, jak jsem před utkáním odhadoval :) Pro Novaka představoval dnešní mač prověrku z mezihry a ta dopadla na výbornou, Diego předvedl skvělou obranu, zejména v 1. setu bylo pro Novaka obtížné ho přetlačit, Diego navíc v úvodní sadě velmi dobře podával, k první shodě i brejkbolu se No1e dostal až za stavu 4:3.

No1e zahrál 38 winnerů, z toho 8 es a 31 UE, když zvážíme, jak skvělému obranáři dnes No1e čelil, vypovídá to o skvělé formě, kterou nyní oplývá. Chválím rovněž to, že No1e byl aktivní na síti s pozitivní bilancí, získal 16 z 26 míčů.

Ve ČF čeká Raonič, který je pro No1eho určitě přijatelnější soupeř, než původně očekávaný Cicipas. Bilance 9-0 pro Novaka, matchup velmi pozitivní pro Novaka. Nebude to nic lehkého s Milošem, ale věřím, že si No1e poradí.
Reagovat
Nola
Milos hra cely turnaj skvele, neskutocne tazky super
Reagovat
Kozoroh
Ale má Novaka v hlavě, což je pro nás pozitivum, dále Novak si svým vynikajícím returnem vždy dovedl poradit s Milošovými servisy. Možná No1e ztratí set, ale věřím, že Miloše zvládne.
Reagovat
RF46
Diego na hardu nema na Djoka zbrane. Ale 16/26 sit, to me prekvapilo.

Raonic chytl formu, asi mu to tady sedi. Na set mu verim. Pet setu by nezvlad.
Reagovat
dappe
Schwartzmanovi se hlavně zápas vůbec nepovedl, hrál dost pod své možnosti. Djokovic ale vypadá celkem dobře, pokud opět bude v závěru turnaje zlepšovat svůj výkon, tak je velký favorit na vítězství.
Reagovat
mahycek
Fognini je komik, teď vyháněl rukou(grimasou) dlouhej míček za
svou základní čáru. Ale, super, jen tak dál.
Reagovat
mahycek
Miloš příjemně překvapuje dál. Pro Djoka by mohl být těžký
soupeř, ale dají do night sessions, takže podmínky pro srba.
Samozřejmě s Petry mám radost, díval jsem se tedy až od
2 setu, ale výhra se počítá. A teď Fognini, ať s tím
něco udělá. Sangren při vší úctě, to není ani postava pro
špičkový tenis.
Reagovat
stopan
tak fabio si tie dva sety pohnojil v prvom mal kopec breakbalov, kt nevyuzil a prehral v tiebraku z jedineho setbalu, v druhom skvely navrat z 0-4 na 4-4 aby vzapati potom nezvladol koncovku, skoda
Reagovat
stopan
najma uvod druheho setu to tam nenastupil na kurt abo co? 3-0 a trikrat 40-0
Reagovat
Denis92
Wow! Fognini hra teraz uzasny tenis.
Reagovat
smazaný uživatel
Kdyby nebyl magor tak má těch titulu 3x tolik
Reagovat
Krisboy
Na skóre to ale není nijak znát.
Reagovat
Denis92
Pretoze zacal hrat az za stavu 4-0..
Reagovat
Krisboy
Jj, chvílema tam předvádí neuvěřitelný kousky. Tak snad to v pěti setech zvládne :)
Reagovat
smazaný uživatel
Forza Fognini

Tohle byl epicky přeměněny BB
Reagovat
smazaný uživatel
:D :D :D

Fabio je šéf
Reagovat
Denis92
Fabio si zase idu svoju show :D
Reagovat
Nola
hral velmi dobre v uvodnom sete, TB nezvladol, ak by sa dokazal sustredit na hru, mal by ovela viac uspechov, je velmi sikovny, len ta hlava, no musim uznat, ze Sandgren hra velmi dobre, obrana neskutocna
Reagovat
Denis92
Presne. Fabio nezvladol TB a tie jeho excesy ho potom zrejme pripravili aj o 2.set pritom bol lepsim hracom a mohol to v pohode otocit, keby sa sustredi len na tenis. Za stavu 4-0 sa zase zacal venovat hre a hned to je vidiet.
Reagovat
Nola
no vida, stiahol manko 2 brejky
Reagovat
Denis92
Milos potvrdil vykon z minuleho kola a zahral naozaj paradne. Myslim, ze aj Novak sa proti nemu zapoti.
Reagovat
smazaný uživatel
9:0 H2H, velka vacsina bez straty setu.

Raonicov huge servis pri Nolem zakrpatie, Novak si bezpečne kráca pre titul. Zneprijemnit by mu to mohol Medvedev alebo Thiem, obaja su vsak v druhej polovici.
Reagovat
Denis92
Neocakavam Djokovicovu prehru pred finale, ale Raonic by mu mohol zobrat set.
Reagovat
turista
Pokud se Djokovič dostane do finále tak ho neprohraje.
Reagovat
turista
Pokud se Djokovič dostane do finále tak ho neprohraje.
Reagovat
steve79
Novak hraje opravdu skvele, ale zatim nenarazil na top hrace. Raonic hraje opravdu skvele. Rekl bych v životni forme.
Reagovat
woody
Bude pěkný oříšek. Prekpokladam,ze se bude hrat v Night session, ale i tak 35 es za 3 sety, kloboucek.
Reagovat
Nola
malo by sa, Novak hral 3 denne zapasy v rade, mozno sa dohodli, aby mal Fedex viac casu na oddych, ale bezne to nie je
Reagovat
Denis92
Predpokladam, ze to tak bude. Podla mna aj samotny Roger bude ziadat o day session ak dnes zvitazi a nebude to 4h bitka.
Reagovat
Nola
nedokazem si predstavit, ze by ho Fucsovics trapil, tak ako Millman
Reagovat
Mayo
Ťažko si predstaviť, že by djokino stratil do konca turnaja nejaký set.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist