Očkování jsem podstoupila na různých místech, odmítá Giorgiová obvinění z falešných potvrzení

17. 1. 2023, 11:22
Aktuality 32
Italská tenistka Camila Giorgiová popřela, že by používala falešné potvrzení o očkování proti Covidu-19. Jednatřicetiletá hráčka se ohradila proti vyjádření lékařky Daniely Grilloneové, která jí údajně padělané dokumenty vystavila. Giorgiová po vítězství v 1. kole Australian Open nad Anastasií Pavjučenkovovou novinářům řekla, že podstoupila očkování u různých lékařů.
Profily hráčů
Camila Giorgiová (© AFP)

"Ne, vůbec ne," odpověděla Giorgiová na otázku, zda si vyžádala falešné potvrzení o očkování. "Podstoupila jsem očkování na různých místech. V tom by mělo být jasno. Není to můj problém. Je to její (Grilloneové) problém," řekla 70. hráčka světa na adresu lékařky, kterou policie už vloni v únoru obvinila, že vystavila falešné průkazy stovkám lidí.

Giorgiová se musela stejně jako ostatní tenisté prokázat očkováním proti Covidu-19 při loňské účasti na Australian Open a US Open. V Melbourne postoupila do 3. kola, v New Yorku vypadla o kolo dříve.

"Jednou jsem se u ní nechala očkovat a další dávky jsem absolvovala u jiných doktorů. Problémy má ta doktorka, ne já. Paní doktorka čelí vyšetřování a měla v tomto roce několik problémů se zákonem," uvedla Giorgiová.

Podle svých slov je plně očkovaná. "Udělala jsem vše, co australská vláda vyžadovala. Každý rok jsme s tím v pohodě. Jsem v klidu. Pokud bych nebyla, nemohla bych sem přijet a hrát," dodala Giorgiová, kterou čeká v dalším kole Slovenka Anna Karolína Schmiedlová.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

32
Přidat komentář
Torn
Kamilka se nasjala a schytala to Nastěnka. :D :(
Reagovat
vladka
dejte s tím očko už konečně pokoj a nechte lidi žít a sportovat
Reagovat
baba
nechápu, že to ještě někdo řeší, být Camilou, přesně tohle bych řekla a už bych se o tom více nebavila.
Reagovat
Mony
Doufám, že máš výdrž jako Babiš, Camilko! Opozice už rezignuje.
Reagovat
Alien
Bravo Kamilko. Věříme ti a jsme s tebou! Přeji famózní úspěch na letošním AO!
Reagovat
Liverpool22
Jen jestli nám Kamilka zase nelže smile A pokud je fakt očkovaná, tak může dopadnout jako norský biatlonista Bakken nebo-li na Slovensku už to prasklo a komentátor v přímém přenosu vysvětluje kde je Bakken smile Jen u nás lidi furt drží hubu a krok
https://www.facebook.com/100074052734424/videos/1552657245559359?idorvanity=837928044039398
Reagovat
Fandina
Lidi u nás hubu určitě nedrží. Spíš bych řekla, že mluví nesmysly.
Reagovat
Liverpool22
Tak naše hlavní média pravdu neříkají a při biatlonu se sice téma Bakken taky nakouslo, ale hned se to šikovně zahrálo do autu - takhle na plnou hubu jako to řekl komentátor na Slovensku to u nás nikdo zatím neřekl smile
Reagovat
Fandina
To jsou zase kecy, jako obvykle. Nevím, proč by měl někdo něco tajit. Nejsme za totáče, kdy jsi za názor šel sedět. Jsi naiva.
Reagovat
Liverpool22
OK - tak se tvařme, že očkování a vše u nás je v pořádku, že média jako ČT, NOVA, PRIMA, Seznam.cz....nám říkají a píšou pravdu...smile
Reagovat
Fandina
Jsi typický produkt totalitní režimu. Všichni lžou. Ty také?
Reagovat
Nenela
Ach ach, tobe to ockovani nejak lezi v zaludku...
Reagovat
Liverpool22
Ano - pokud se vakcíny pod psycho nátlakem píchají i dětem, tak to mi fakt leží hodně v žaludku. NAŠE DĚTI jsou DAR a nikoliv pokusná morčata farmaceutického průmyslu....
Reagovat
Fandina
Je vidět, že podléháš tomu co se povídá. Děti jsou očkovány od malička, to ti nevadí? Covid ano, to je zajímavé. Rád posloucháš to, co je momentálně v kursu. Vystupovat proti covidu.
Reagovat
Liverpool22
Nejen u nás v Česku, ale po celé planetě přibývá dětí s různou formou autismu + s ADHD + další poruchy + přibývá neplodných žen i mužů....a jedna z teorií říká, že to je po očkování. smile Nicméně příčin např. autismu či ADHD je určitě více, ale to je na jinou a delší diskuzi....
Reagovat
Fandina
Není důkaz, že je to očkováním proti covidu. Ale proč to na to nesvést, že?
Reagovat
Liverpool22
Reagovat
Fandina
Je to pořád dokola. Dvě skupiny proti sobě. Záleží na čí stranu se přikloníš.
Reagovat
Liverpool22
OK - měj se smile smile
Reagovat
mendrit
Své děti si očkuj všemi možnými látkami, ale nechtěj to i po druhých.smile
Reagovat
Liverpool22
smile smile
Reagovat
HolyMotors
Bu bu bu, hlupáčku. Abys náhodou neumřel po jedné včeličce. Mám o tebe obrovský strach, hlavně si nic nepíchej, prosím, beztak je to napuštěné jedem ze Sorosových sliných žláz!
Reagovat
Liverpool22
To co jsi tady napsal je rouhání a do vesmíru, přírody vysíláš dost negativní energii, ale je to Tvoje věc!!!! smile Já věřím na karmu a píšu pouze svoje názory, které někomu nemusí vonět, ale nikoho nikdy neurážím.
Reagovat
HolyMotors
Co přesně tě urazilo? Že jsem ti řekl hlupáčku? Bude to pro tebe nejspíš šok, ale na internetu existuje hromada daleko odpornějších a urážlivějších věcí. Raději zůstaň schovaný někde v koutě, aby se k tobě nedostaly.
Reagovat
Liverpool22
Nepochopil jsi moje myšlenkové pochody. Kroutil jsem hlavou nad tím jak jsi psal citace: "Abys náhodou neumřel po jedné včeličce". Podle mého vidění světa je to negativní a zátěž pro individuální karmu nebo-li až TY nebo někdo z Tvojí rodiny po včeličce bude mít nějaké byť menší potíže, tak takhle už psát nebudeš. Nicméně i Tobě přeju po všech těch včeličkách pevné zdraví.
Reagovat
Fandina
Nic po tobě nechci. To je tvůj problém. Můj ne.
Reagovat
Petra86
Ale s tím se ve většině případů narodí, samozřejmě může mít na někoho očkování negativní vliv, ale to je u všeho. Nevím, že by u nás bylo povinné očkování dětí na covid?
Reagovat
Torn
Nechci se tu s tebou hádat, ale srovnávat covid očkování a očkování proti záškrtu nejde (nebo nějaké podobné). Je v tom rozdíl, ale ne protože je to covid, ale reálné schválení vakciny, testy atd. trvá hrozně dlouho, i kdyby to šlo bez prodlev, tak minimálně 2-3 roky. Navíc v momentě, kdy máš nový virus, tak rychle mutuje, tudíž je to vždycky na dlouhou trať. Očkování se zkrátka vyvíjí dlouho. Nelze za pár měsíců udělat efektivní očkování a myslet si, že tam nebudou vedlejší účinky. Jsou jisté zákonitosti, co se týče očkování, které nejde urychlit. Moc tlačili na pilu. :)
Reagovat
Fandina
To očkování bylo zkoumáno leta, až teď bylo aplikováno. Jsou to neustálé kecy o tom, že to bylo uspěchané.
Reagovat
Torn
Ne, že by na tom úplně záleželo teď, ale Kamilce moc nevěřím. :D
Reagovat
Liverpool22
Taky prdelce nevěřím a pokud lže, tak je fakt pitomá. Pokud by přiznala barvu, tak by u spousty lidí stoupla a byla za BOHYNI jako Novak, ale Kamilka se asi bojí, že by dostala nějaký trest.
Reagovat
Torn
Kamilka neumí dobře anglicky, možná myslela, že jí nabízí sexuální služby. :D
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist