Pegulaová se poprvé kvalifikovala na Turnaj mistryň. Letos si zahrála jediné finále

13. 10. 2022, 18:07
Aktuality 10
Jessica Pegulaová se jako třetí singlistka kvalifikovala na Turnaj mistryň, který se bude hrát v texaském Fort Worth od 31. října. Osmadvacetiletá Američanka si premiérový start na finále sezony WTA Tour zajistila především díky třem postupům do čtvrtfinále grandslamů a finále v Madridu.
Profily hráčů
Jessica Pegulaová

Šestá žena světového žebříčku Jessica Pegulaová během kariéry vyhrála pouze jeden menší turnaj (Washington 2019), letos si však zahrála finále na velkém turnaji WTA 1000 v Madridu či čtvrtfinále na třech grandslamech. Jistotu premiérového startu na Turnaji mistryň získala po včerejším postupu do čtvrtfinále v San Diegu.
Jistou účast na Turnaji mistryň dosud měly ve dvouhře jen světová jednička Iga Šwiateková z Polska a dvojka Tunisanka Uns Džábirová. Ve čtyřhře budou ve Fort Worth obhajovat loňský titul z Guadalajary Barbora Krejčíková a Kateřina Siniaková.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

10
Přidat komentář
Tomas_Smid_fan
Se Turnaj mistryň jmenuje Turnaj mistryň, když na něm pomalu žádná mistryně nehraje?smile
Ale nic proti Pegulaeovové, poctivě si sezónu odpracovala a stačilo to. Mám ji celkem rád, tedy až na její jméno v češtině smile
Reagovat
proch
Krejčíková se na TM taky dostane, ale jen ve čtyřhře. To Pegula a Gauff jak ve dvouhře, tak ve čtyřhře.
Reagovat
aligo
V dnešní době stačí hrát trochu konzistentněji a hned jste na TM... Ani nemusíte v sezoně dosáhnou čehokoliv smile Stačí jen nic nevyhrát smilesmile
Reagovat
com
Krejcikove na TM nestaci ani dva vyhrane turnaje a Pegula si tam zahraje i s jednim prohranym finale smilesmile A jeste postoupi dalsi americka hvezdicka Gauff, ktera je letos taky bez titulu, potes koste smile
Reagovat
paddy
čísla nelžou smile smile

Peg 36/17 68% (3x QF GS)
Krej 25/14 64%
Reagovat
Grape
No a podle tebe by mělo stačit na TM začít něco hrát na přelomu září a října? Nic proti Báře, ale když tři čtvrtě roku hraje buď průměrně nebo je zraněná, tak se s TM prostě počítat nedá.
Reagovat
paddy
mělo by stačit, že má české občanství smile
Reagovat
lvicek
No tak byla dlouho mimo hru kvuli zraneni, kdyby k tomu posbirala jeste par obycejnych bodu na jinych turnajich, tak by se tam dostala.
Reagovat
Ondrej2280
Na kdyby sa nehra,hra sa na body..
Reagovat
lvicek
Tak to je jasne, ale ze se comik podivuje, ze Bare nestaci dva tituly k ucasti a Pegule staci prohrane finale... Holt asi byla zdrava cely rok a pilne sbirala body jako vcelicka.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist