Pennettaová a Fognini připravují svatbu. Obřad bude po Roland Garros

3. 3. 2016, 14:00
Aktuality 12
Italský tenisový pár Flavia Pennettaová a Fabio Fognini oznámili datum své svatby. Čtyřiatřicetiletá vítězka loňského US Open a její o více než pět let mladší partner budou mít obřad 11. června 2016 v katedrále v Ostuni.
Profily hráčů
Fabio Fognini a Flavia Pennettaová

Slavní italští tenisté Flavia Pennettaová a Fabio Fognini se znají od dětství. Pár tvoří od února 2014, loni v červnu se zasnoubili. A nyní už připravují svatbu, kterou si naplánovali na 11. června 2016. Tedy na období mezi Roland Garros a Wimbledonem. 

Oddáni budou v katedrále třicetitisícového města Ostuni (provincie Brindisi), které leží na jihovýchodě Itálie. Hostinu, která by měla být podle italských tradic velkolepá, si italský pár plánuje dle webu gazzetta.it do krásného hotelu na pobřeží Jaderského moře.

"Před dvěma a půl lety jsme se šli bavit jako přátelé," vzpomíná Pennettaová na začátek milostného vztahu. "Nikdo z nás to nečekal, oba jsme měli svého partnera. Seděli jsme doma na gauči a políbili jsme se. Byl to zvláštní polibek, protože to vypadalo, jako bychom vždy veděli, že spolu strávíme celý život," uvedla Pennettaová v nedávném rozhovoru pro Punto de Break.


Čtyřiatřicetiletá Pennettaová loni na US Open senzačně získala svůj premiérový grandslamový titul ve dvouhře a bezprostředně poté oznámila konec kariéry. Během ní vyhrála celkem 11 turnajů, ve světovém žebříčku se vyšplhala nejvýše na 6. místo a byla světovou jedničkou ve čtyřhře. V té ovládla s Argentinkou Giselou Dulkovou Australian Open či Turnaj mistryň.

Bývalý třináctý hráč světa a vítěz Australian Open ve čtyřhře Fognini, který v květnu oslaví 29. narozeniny, je ve světovém žebříčku aktuálně na 31. příčce. V současnosti je na marodce a léčí zranění břišních svalů.

 

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

12
Přidat komentář
smazaný uživatel
Flavia je kus poctivej ženskej.:Vidim jej na očiach to pravé "V spoločnosti dáma, v kuchyni gazdiná a v spálni kurv*",

Proste ideálna.
Reagovat
Roger_Federer
:), ja ti vidim na textu, ze ty si kus poctiveho v..a.:)
Reagovat
Fandina
:-) pobavilo mě to, nakonec jsem si jedno slovo nahradila milenkou, ale něco na tom popise bude, také na mě tak působí ... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
tak hodne stesti, v mych ocich prava Italie.. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
tak, tak, láska po taliansky
Reagovat
smazaný uživatel
Podepsaná čelenka od Petry už dorazila, nic navíc k ní nepřišlo... :D
Reagovat
smazaný uživatel
Já myslím, že důležitá je hlavně ta čelenka, ne? :-)
Reagovat
sprchon
No tak hlavně že dorazila ta čelenka. :)
Reagovat
slacker
je podpis notarsky overeny?
Reagovat
babolat.cz
Myslíte, že u nich budou lítat po bytě rakety nebo tenisáky?
Reagovat
PetaM
Bude u nich doma lítat pohár USO :D
Reagovat
Pavol
Nech im to dlho vydrzi .
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist