Plíšková je v semifinále Wimbledonu a zahraje si o druhé grandslamové finále! Muchová dohrála

6. 7. 2021, 15:29
Aktuality 366
WIMBLEDON - Karolína Plíšková ve svém prvním wimbledonském čtvrtfinále přehrála 6-2 6-2 Švýcarku Viktoriji Golubicovou a zkompletovala sbírku grandslamových semifinále. O druhé grandslamové finále si zahraje s Běloruskou Arynou Sabalenkovou. Skončila Karolína Muchová, která podlehla bývalé šampionce Němce Angelique Kerberové a také svou druhou účast ve Wimbledonu ukončila před semifinálovými branami.
Karolína Plíšková (© AFP)

Karolína Plíšková ve čtvrtfinále pod zataženou střechou na kurtu číslo 1 porazila Švýcarku Viktoriji Golubicovou suverénně dvakrát 6-2.

V grandslamovém semifinále je Plíšková počtvrté v kariéře. Stejně daleko se dostala na Australian Open 2019, na Roland Garros 2017 a o rok dříve i na US Open, kde si zahrála jediné finále.

"Jsem superšťastná, že jsem poprvé v semifinále Wimbledonu. Musela jsem tvrdě pracovat, abych se dostala na tenhle dvorec," řekla Plíšková v rozhovoru na kurtu.

"Skóre vypadá jednoduše, ale na konci to bylo ošidné. Nebyl to snadný zápas," řekla. Cestou do semifinále na vedlejších kurtech neztratila ani set. "To je pravda," přitakala s úsměvem a pokračovala: "Ani jsem na to nemyslela. Cítila jsme se dobře už před turnajem a tady se zlepšuju každým zápasem."

Statistiky zápasu
Plíšková - Golubicová
8 esa 0
3 dvojchyby 3
69 %
1. podání 'in' 61 %
83 %
úsp. 1. podání 56 %
56 %
úsp. 2. podání 40 %
28 winnery 10
19 nevyn. chyby 16
17/21 hra na síti 11/18
4/10 brejkboly 0/3
71 celkem bodů 45
čas: 1:21

V první hře utkání zahlásil Plíškové čárový rozhodčí chybu nohou při druhém podání, což znamenalo dvojchybu a shodu. Češka na to zareagovala esem a od té doby při svém podání převážně dominovala. Své gamy získávala hravě. Na výměny docházelo většinou jen při servisu Švýcarky, kterou Plíšková dostávala razantními údery pod tlak a první set získala jistě 6-2.

Plíšková dál výtečně podávala a měla i dobrou mezihru. Včas reagovala na pokusy Golubicové o zkrácení a vyhrávala i dlouhé výměny. Po jedné z nich doběhla míč za sítí, poslala ho křížně zpět a za potlesku fanoušku zvedla zaťatou pěst do vzduchu.

Jediný problém při svém servisu měla znovu až ve druhém setu za stavu 4-2. Podruhé jí zahlásil rozhodčí chybu nohou, ale brejkbol odvrátila přímým bodem z podání. Švýcarka vycítila šanci, měla další dva brejkboly, ale Plíšková si pokaždé pomohla servisem. Vzápětí při podání Golubicové proměnila čtvrtý mečbol a postoupila za hodinu a jednadvacet minut.

"Bylo to skoro perfektní. Našla bych pár chyb, ale dělala jsem, co jsem potřebovala, abych ji porazila. Byla jsem soustředěná, nedala jsem jí lehké míče a čas. Zvládla jsem i pár vyrovnaných momentů," řekla Plíšková na tiskové konferenci. "Zatažená střecha mi taky pomohla, tyhle podmínky mi seděly."

O postup do finále se turnajová osmička Plíšková ve čtvrtek střetne se světovou čtyřkou Arynou Sabalenkovou (h2h 0-2), s níž oba vzájemné duely - v roce 2018 na trávě v Eastbourne a hardu v Cincinnati, ve třech setech prohrála. 23letá Běloruska dnes ve svém prvním grandslamovém čtvrtfinále porazila 6-4 6-3 Tunisanku Ons Džabúrovou.

Karolína Muchová proměnila ve čtvrtfinále i svůj druhý start ve Wimbledonu, grandslamové maximum z letošního Australian Open ale nevyrovnala.

Statistiky zápasu
Muchová - Kerberová
1 esa 1
1 dvojchyby 4
58 %
1. podání 'in' 61 %
37 %
úsp. 1. podání 54 %
50 %
úsp. 2. podání 54 %
9 winnery 15
27 nevyn. chyby 21
8/16 hra na síti 6/10
1/8 brejkboly 4/6
48 celkem bodů 64
čas: 1:15

24letá Češka hrála proti trojnásobné grandslamové vítězce Angelique Kerberové s obvázaným levým stehenním svalem. Od úvodních výměn narážela na skvělou obranu o devět let starší Němky a první set ztratila poměrně snadno.

Ve druhém přitlačila, dokázala donutit vítězku Wimbledonu z před tří let k chybám a získala brejk na 2-1. V další hře ale při svém servisu zisk výhody nepotvrdila a Němka znovu získala sebevědomí. Muchová opět narážela na skvělý pohyb soupeřky a už se nedokázala prosadit.

"Nebyla jsem dost trpělivá a spěchala jsem. Měla jsem hodně brejkbolů, ale nedokázala je využít a ona při nich zahrála solidně. Já spěchala a chybovala," řekla Muchová. "Jsem spokojená, ale na druhou stranu jsem chtěla víc, takže jsou mé pocity smíšené," konstatovala.

Kerberová se v semifinále střetne se světovou jedničkou Ashleigh Bartyovou (h2h 3-2). 25letá Australanka dnes v premiéře ve čtvrtfinále Wimbledonu smetla 6-1 6-3 krajanku Ajlu Tomljanovicovou a potřetí v kariéře postoupila do semifinále grandslamu. Vítězka předloňského Roland Garros v něm bude usilovat o druhé finále.

Do čtvrtfinále čtyřhry prošel nejvýše nasazený pár Barbora Krejčíková a Kateřina Siniaková. Vítězky French Open zvládly dohrávku v pondělí přerušeného zápasu se slovensko-nizozemským párem Viktória Kužmová a Arantxa Rusová a vyhrály 7-6 6-3.

Vítězky travnatého grandslamu z roku 2018 Krejčíková a Siniaková odehrály na turnaji první zápas, poté co prvními dvěma koly prošly bez boje.  Po pondělním přerušení za stavu 3-2 a 40-15 v druhé sadě byl jejich duel 3. kola i během dohrávky kvůli dešti pozastaven. Po hodině a půl čekání ale Češky ziskem osmého gamu zápas hned ukončily a mohou stále pomýšlet na zopakování tři roky starého úspěchu, kdy Wimbledon ovládly bezprostředně po triumfu v Roland Garros.

• WIMBLEDON 2021 •
Londýn (Velká Británie), tráva, 35.000.000 liber
úterní výsledky (06. 07. 2021)
• Dvouhra žen - čtvrtfinále •
Kar. Plíšková (8-ČR) - Golubicová (Švýc.) 6-2 6-2
Kerberová (25-Něm.) - Muchová (19-ČR) 6-2 6-3
Bartyová (1-Austr.) - Tomljanovicová (Austr.) 6-1 6-3
Sabalenková (2-Běl.) - Džabúrová (21-Tun.) 6-4 6-3
• Čtyřhra - 3. kolo •
Krejčíková/Siniaková (1-ČR) - Kužmová/Rusová (15-SR/Niz.) 7-6(3) 6-3
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

366
Přidat komentář
FulnekUltras
podobně jako kdysi Lendl, přestože i jeho v počátcích do značné míry vynesla vzhůru kolektivní soutěž - mě tudíž nezajímá, a většina našich příznivců sportu to má celkem logicky stejně smile
Reagovat
smazaný uživatel
kazdy aspon trocha pricetny, primarne "hra" na seba,len nie kazdy si to vie sam pred sebou priznat,niekomu ide o prachy inemu o uznanie,dalsieho zaujima moc ovladat inych a pod.
Reagovat
FulnekUltras
na sebe - a ještě za něco navíc - za TO, na co plech zvysoka kadí - a tak lidi logicky kadí na něj - s Lendlem to bylo to samé v bleděrudém smile
Reagovat
smazaný uživatel
vlastne extremne odchylky oboma smermi su pre ostatnych nebezpecne
Reagovat
smazaný uživatel
napr Fidel Castro mal vo svojich plamennych prejavoch z mladosti v mnohom pravdu a ako to dopadlo?idealy sa nenaplnili,pociatocny elan vyprchal,nastalo vyzriezvenie a dopadlo to ako vzdy,jeho rodina je zamozna,ostatní zivoria
Reagovat
FulnekUltras
to současný farmakofašismus krmí své "ovečky" mnohem sofistikovanějším svinstvem smilesmilesmile

https://vedazive.cz/clovek/lidske-telo-po-100-letech-v-rakvi/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu#dop_ab_variant=578260&dop_source_zone_name=hpfeed.sznhp.box&dop_req_id=NOJxDIrpDG9-202107070316&dop_id=12471722
Reagovat
Jan
Za současného režimu také mnozí živoří a oni ho ještě obdivují a volí. O covidové hysterii a vším co je s tím spojeno ani nemluvím.
Reagovat
smazaný uživatel
urcite,nie je to idealne,ale lepsie miesto na zivot ako EU neexistuje,mozno ak si mlady zdravy jedinec tak USA
Reagovat
smazaný uživatel
suhlasim mnohí ziju na hrane,v Rusku, Cine,ale aj USA by to mali tazsie
Reagovat
smazaný uživatel
to lepsie miesto myslim pre obycajneho cloveka
Reagovat
smazaný uživatel
hlavne nie je ferove mat srdce v Rusku,Turecku alebo niekde v tramtarii a zaludok v europe
Reagovat
turista
Karolína Plíšková velká gratulace!
Reagovat
paddy
Reagovat
annah
Příšerny řev...
Reagovat
jirkaS
chybí mi její řevsmilesmile
Reagovat
stafel
Zatím Karolína sice hraje ok ale podívejte se na ten lossmile konečně až v semi jí konečně čeká buldozer sezóny Sabalenka asi s nej formou tento rok i s Barty. Častější finále jak těchto dvou snad nebylo a opět bude i teďsmile
Reagovat
Vlk-v-trave
Ano, bylo by to opravdu sokujici na standarty WTA, ze finale hraje No.1 vs. No2.
Musel bych se fakt nekde podivat, kdy se neco takoveho ve Wimbledonu stalo :D
Reagovat
Vlk-v-trave
Tak naposledy se neco podobneho stalo pred 20 lety:)
2001 Venus x Serena.
Reagovat
Torn
Tak tohle by se dalo aplikovat u mnoha GS. Bára Krejčíková taky za celé FO porazila jedinou hráčku TOP10. A ve finále Nasťa, která nebyla tehdy ani v TOP30 snad. :)

Kenin podobně taky porazila jen jednu z TOP10 a ve finále Koťátko, která sice vyhrálo 2 GS, ale umi se taky rozklepat.

Barty FO 2019. Ta snad nehrála ani s jednou hráčkou TOP10 tehdy. A ve finále měla zajdu Markétu.

Flavie 2015. Sice porazila Petru a Simonu, ale ve finále Bertička? :D

Jako hledat pochybnosti není složité a historie se na to neptá. Kdyby ty hráčky nehrály dobře, těžko porazí favoritky zápasu. :)

Hráčky si soupeřky nevybírají. Ale dle některých by cestou do finále měla hráčka porazit asi všechny TOP hráčky v nejlepší formě, aby to bylo asi OK. :D
Reagovat
Tomas_Smid_fan
smile
Reagovat
homerless
Najde se tu nejaky expert, ktery by vedel jestli nejake dalsi tenistky hraji bekend jednoruc jako Golubic? Me jina hracka nenapada.
Reagovat
gigin
Karlička.
Reagovat
homerless
smile
Reagovat
blixa
No ono jich moc není. Když tak zašátrám ve své brožované paměti, tak kromě Karličky se mi vybaví Margarita Gasparyan a Tatjana Maria a tuším ještě Mayo Hibi a to bude možná do dvoustovky žebříčku tak všechno, ale mohu se mýlit.
Reagovat
Jon61
Španělka Carla Suárez- Navarro.
Reagovat
homerless
No jo Carla ta me nenapadla, diky. smile
Reagovat
majkl005
Gasparyan
Reagovat
homerless
Diky smile
Reagovat
Mr.Pink
naomi broady
Reagovat
blixa
Tak jsem zapátral a tady to máš komplet :
http://tennisabstract.com/reports/oneHandBackhandRankingsWta.html
Reagovat
sojka1
neni tam sojka... :-))
Reagovat
blixa
No jo, ale sojka asi nebude WTA ... smile
Reagovat
majkl005
jj, sojka bude BTA smile
Reagovat
sojka1
ste blbiii... :-)))
Reagovat
homerless
Super diky smile
Reagovat
sojka1
jsem docela prekvapena tim poctem... :-)
Reagovat
blixa
Jo, je jich docela dost. Prostě se ti chtějí vyrovnat smilesmile
Reagovat
sojka1
:-)))
Reagovat
sojka1
ale trochu vazneji, chtela bych vypichnout mnou zminovanou Mariu, ktera puvodne hrala BH obouruc!
Reagovat
jirkaS
děkuji blixe za odkaz na super stránky
se všemi možnými i nemožnými statistikami
smile
Reagovat
sojka1
Tatiana Maria
Reagovat
Petr_Fisk
https://www.wtatennis.com/photos/1655885/single-stars-the-highest-ranked-one-handed-backhands-on-tour
Reagovat
tommr
tak nakonec budou naše holky hrát ve čtvrtfinále s Ruskama. Američankám nepomohlo ani přednostní nasazení na velkej kurt. Doufám, že pro letošní Wimbledon už bude od Gauffový konečně pokoj ... smile
Reagovat
Jon61
Viděl jsem sice jen pár gamů, Cori hodně kazila, kromě dobrého podání moc nepředvedla. Vesnina se vrací po mateřské, byla skvělou debliskou.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
nejenom skvělou deblistkou, ale hlavně No1smile
Reagovat
Jon61
A olympijská vítězka. smile
Reagovat
majkl005
tak jsem se doslechl, že bohužel prej nebude...jelikož spratek vypadl již ze všech soutěží, kde byl přihlášenej tak teď bude její protlačování probíhat tak, že vždy v čase 14-19 místního času bude na centrálním dvorci naše milá Cocotka chodit sem a tam dokolečka a samozřejmě celou tuto štaci bude vysílat Eurosport 2 živě (EU1 bude v tomto čase vysílat záznam z Tour de France 1999 a prokládat to magoroidním řevem Saganova otce)....no a v důsledku tohoto se letošní finále žen odehraje na kurtu č. 18 a nebude ho vysílat žádná televize, jelikož je to samozřejmě nezajímavé a přednost dostane chodící Cocotka smilesmilesmile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
pokoj od ní nebude, ale z jiného důvodu, než uvádíš - na obrazovkách bude běhat v reklamě na NB.smile
Reagovat
Mony
To chození dokola je právě reklama na NB
Reagovat
FulnekUltras
https://www.mzv.cz/bratislava/cz/vizove_a_konzularni_informace/aktuality_z_konzularni_a_vizove_oblasti/opatreni_na_uzemi_slovenske_republiky_v.html
Reagovat
blixa
K nasrání, co ? Bratia tě vypekli ... smilesmile
Reagovat
FulnekUltras
něco podobného by si netroufl ani starej Tiso smilesmilesmile
Reagovat
com
tak co rikas na dnesni zapasy smilesmile Jeste ses tu nevyjadril smile
Reagovat
blixa
Nemůže strávit obě Karolíny. Nevyhrála ta podle něj "správná" smilesmile
Reagovat
FulnekUltras
plech v sf jako obvykle končí - a brojler snad už finále nedá smile
Reagovat
blixa
Vidíš Vlku ? Než aby fandil Plíškové, radši podpoří brojlera smilesmile
Reagovat
FulnekUltras
a máte to venku... ;-)))
Reagovat
blixa
Já to tušil ale Vlk mi nevěřil. Je vidět, že uliční výbor KSČM zapracoval a přesvědčil tě, že soudruha Lukašenka prostě musíme podporovat, že ? smile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
a taky kádrový profil soudružky Plíškové není zrovna vzorovýsmile
Reagovat
blixa
Není, no, ale že by se nějak zvlášť lišil od kádrového profilu soudružky Kvitové bych ani neřekl ...smile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
ale ta neúčast na olympiádě je holt velká skvrna...
Reagovat
Vlk-v-trave
to nebude jen tim OH...tam toho bude tolik, ze si nejsem jisty, jestli bych chtel videt cely ten prehled.:D
Reagovat
Vlk-v-trave
Stavel jsem na tom, ze minule 2019 tu neco psal, ze Serena svou pritomnosti ve finale znesvetila opet chram. A uz nekde od QF sturmoval k utoku...a ted klidne brojler finale. To je vic sokujici nez vyrazeni Djokovice na USO20

Dneska se neda uz na nic spolehnout...

Takze jediny zichr by byl:
1.SF-Serena x Naomi
2 SF-Aryna x Kaja

Tam by byl uz v klestich, ale kdo vi, trebas bychom se zase dovedeli neco noveho...:D
Reagovat
sojka1
ten uz nikdy nic noveho neprinese, o to nemam strah... :-)))
Reagovat
Vlk-v-trave
:)))
no, kazdopadne bych byl opatrnejsi.
Reagovat
FulnekUltras
Reagovat
FulnekUltras
a približne rovnaká je aj čiastka za tzv. "porušenie vládnych opatrení na ochranu verejného zdravia"...

smilesmilesmile

https://www.youtube.com/watch?v=Y8F8ORavKOM
Reagovat
paddy
řekni Billovi a on tě naočkuje přednostně, jen ohlídej, aby ti místo vakcíny nedali eutanazii smile
Reagovat
FulnekUltras
drž piču ocase a buď rád, že se ti z té pokusné sračky ještě nesrazila krev smile

https://www.youtube.com/watch?v=l2isRyksAx8

https://www.youtube.com/watch?v=IaNvu1vIUHI

https://www.youtube.com/watch?v=dTI4MNOSSis
Reagovat
blixa
Dajaký nasratý ... smilesmilesmile
Reagovat
FulnekUltras
smilesmilesmile
Reagovat
blixa
Nasratý Ultras - k nezaplacení !!! Na všechno ostatní je tu MasterCard ! smile
Reagovat
FulnekUltras
smilesmilesmile
Reagovat
FulnekUltras
Čaputku a spol. ke zdi !!!!!

Smrt gateSSorosovskému šmejdu !!!!!

https://www.youtube.com/watch?v=pBUUhEVgQrw
Reagovat
FulnekUltras
Reagovat
FulnekUltras
mediální masáž farmakofašistů evidentně nezná mezí... účel jediný: opíchat lidstvo sračkami, aniž by genocidním erárkorporátem byla byť sebeméně podporována snaha najít či vyvinout vhodný LÉK... běžte už s touto prolhanou veřejnománií do nejhlubší prdele smilesmilesmile

https://www.novinky.cz/koronavirus/clanek/koronavirus-radil-uz-pred-20-tisici-lety-trvalo-to-roky-varuji-vedci-40364666#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=novinky.web.nexttoart&dop_req_id=vmTTM6RPjsQ-202107070225&dop_id=40364666
Reagovat
blixa
Klid Ultrasi, praskne ti žilka a z koho si pak budeme dělat prdel ?! smilesmile
Reagovat
FulnekUltras
ešče porád su docela klidný... ;-)))
Reagovat
paddy
Reagovat
Jan
Letošní modely žen ve W se mi líbí. S těmi vykrojenými rameny, ta bílá v tom moc dobře ladí. Vypadá to skoro jak večerní šaty smile
Reagovat
tommr
tak dohrávka nakonec trvala jen 8 minut a to ještě naše holky stihly promarnit 4 mečboly. Konečnej výsledek 7:6(3) 6:3 pro naše které díky tomu postoupily už do čtvrtfinále ... smile
Reagovat
tommr
tak na dvanáctce se už začíná sundavat plachta takže to vypadá, že by Krejsi přece jen ten zápas mohly dohrát ještě dneska ...
Reagovat
paddy
dle idnesu před 2 hodinami vyhrály 7:6 7:6, pak skóre vrátili zpět smile

ale třeba vědí více než my
Reagovat
Mony
7:6,6:3smile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Bureš už asi jede i v sázkáchsmile
Reagovat
majkl005
doufám, že Kája ten uhekanej hnus rozmázne, i když vím, že je to dost nepravděpodobný, ale takovou averzi jakou chovám vůči bělorusce jsem snad ještě nikdy k nikomu nechoval....je šíleně nesympatická vzhledově a ještě když vezmu v potaz to její naprosto účelový hekání aby rozhodila soupeřku, tak to je už úplnej konec...nikdy jsem Káji asi nefandil víc
Reagovat
Mr.Pink
proc se porad objevuje tenhle mytus, ze hekanim chce hracka rozhodit souperku. to s tim nema, co delat. je tu kvuli spravne praci s dechem
Reagovat
majkl005
to já samozřejmě chápu a rozhodně nejsem ten typ, kterej by hekání bral ve 100% za účelové...ale u bělorusky to tak beru...páč sleduj kolikrát pasáže zápasu, kdy je situace vypjatá, třeba jí i teče do bot nebo má úder, kterej může zabít, ale je to úder u kterýho by si jiná hráčka stihla namazat chleba s máslem a ona u toho prostě naschvál tak neskutečně nahlas a agresivně vyhekne, podobně třeba jako Serena....jednak mě příjde, že tím prostě chce vystrašit soupeřku stylem "lekni se, žene se na tebe rozzuřenej lev kterej tě chce roztrhat" a druhak si tím chce vydobýt úžas publika, aby jí aplaudovalo, že ona je teda ta, která už nemůže, řve jak kdyby jí týralo 10 sadomasochistů, ale přesto ten úder vyhrála...
Reagovat
smazaný uživatel
tys nikdy tenis nehral, to je evidentni, vis o tom asi jako ja o kvantovy fyzice
Reagovat
majkl005
děkujeme za názor a posíláme klíčenku smile
Reagovat
smazaný uživatel
tys nikdy tenis nehral, to je evidentni, vis o tom asi jako ja o kvantovy fyzice
Reagovat
Zemanka
Bohužel se pleteš, samy profi hráčky říkaly, že v této intenzitě(/hlasitosti) je to opravdu jen účelové a s dechem to nemá co dělat. Sama Sharapova to také přiznala, až po kariéře. Ale to, že je Sabalenka chováním na kurtu krajně nesympatická, s tím bohužel souhlasím. smile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
konkrétně čím je nesympatická?smile
Dokonce krajně...smile
Reagovat
Mr.Pink
ucelove ano, ale nedelaji to kvuli tomu, aby rozhodily souperky, obcas u nejakeho vitezneho uderu muze jit o zastraseni, to ano.
treneri je to ucily odmala, jsou na to zvykle. samozrejme, ta intezita u nekterych hracek je zbytecna, ale drzi je to v zapase, rytmu, intenzite
Reagovat
Ela-fon-isi
já např. Arynu oblibuju a líbí se mi i jako ženská.smile
Reagovat
majkl005
super, tak jsi zkus uhranout, odtáhnout někam moc moc daleko a zákazat ji tenis :D uděláš tím službičku nám oboum :D :D
Reagovat
Jon61
Ta by z něho uděla svého sluhu, jak by neposlouchal, dostal by za vyučenou. smile
Reagovat
Ela-fon-isi
Jenže já jsem ženská.???? Hetero.
Reagovat
Ela-fon-isi
Otazníky měl být smile
Reagovat
Tiebraker
Taky bych ji dal za usi, musi s ni byt skvely mrd
Reagovat
tommr
vypadá to, že ani dneska se jim nepodaří dokončit první zápas na turnaji. Opět přerušeno pro déšt za stavu 7:6(3) 5:2 pro naše hráčky a podávat má Kužmová ... smile
Reagovat
tommr
zajímavý ovšem je, že americkýmu páru Gauff/McNally pořadatelé umožnili dohrávat jejich zápas pod střechou. Holt všichni jsme si rovni, ale někteří jsou si rovnější ... smile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Nevím, možná Američani sledují jen zápasy Gauffsmile
Reagovat
majkl005
to, jak je letos protlačovaná Gauff je až do nebe volající, neskutečnej humus...a podle mě i na tohle Kája narážela, když si drze dovolila vyslovit, že je smutný, že se letos ještě nedostala na pořádnej kurt
Reagovat
Petr_Fisk
Všechno je to o penězích a o sledovanosti v TV.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
takže všichni viděli na nejvýsostnějším kurtu, že je Cori nedopečená a jistojistě si její výkon náležitě užilismile Aneb kdo chce kam...
Reagovat
Jan
smile
Reagovat
tommr
tak já chápu, že peníze vládnou světu, ale tohle je už opravdu přes čáru. S nasazenejma jedničkama zachází jako s onucema a americký hvězdičky co ještě nic nedokázaly dostávají ve všem přednost ... smile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
smile
Reagovat
Jon61
Ať se kochají, už jim tam skoro nikdo nezbyl. Z Cori pouze vychovají arogantní tenistku, která možná ani jejich očekávání nesplní.
Reagovat
SydneyOpen
myslím že z ní bude nová Evžena. 2-3 dobré výsledky a to je všechno. Evžena taky byla zejména mediální hvězdička, tenisově zas tak nic moc
Reagovat
com
Ale na Evžu se da spon koukat smile
Reagovat
SydneyOpen
no moc ne smile mně se nikdy nelíbila. Nic moc obličej ani tělo, s takovou Wozniackou nebo Maruškou se nemůže vůbec srovnávat smile
Reagovat
Jan
smile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
slušně prokaučovala možnosti k vyrovnání na 4:4smile
Ash zaslouženě v SFsmile
Reagovat
dadaft
kromě Aryny s Ons dnes celkem nuda
Reagovat
Vlk-v-trave
Ano, dalo by se rict, ze letosni QF ve Wimbledonu mely sve mouchy:) Ale neni kazdy den jolt posviceni...
Proto uz ti tu postuji zitrejsi pozvanku na Hurkacz x Federer:)
Myslim, ze by to mela byt hodne hodnotna naplast za ten dnesek.
Reagovat
com
To je teda sestava - Nasazena jednicka, dvojka, byvala vitezka a Karolina smilesmile No aspon nebude pod tlakem smile
Reagovat
Vlk-v-trave
predvadi poctivou travarinu...
ten titul by ji fakt slusel...
tak pokud v tom finale Kaja nebude, ale bude Ash, tak aspon vim koho budu tlacit:)
Reagovat
Tomas_Smid_fan
ale HL ze saka by asi moc nebylosmile
Reagovat
Vlk-v-trave
no dobre, ale dokaze vyuzit cely kurt...
Reagovat
Tomas_Smid_fan
njn, Muška dneska dokonce využívala celý kurt až k deblovým lajnám a stejně prohrálasmile
Reagovat
turista
Prohrála ale zaslouží si uznání.
Reagovat
Mr.Pink
barty ma skvele voleje
Reagovat
com
aspon se ji dobre smaží řízky smilesmile
Reagovat
Vlk-v-trave
Tohle semifinale ma uz ted jednu vyjimecnost:)
Fulnek bude tlacit Pliskovou:)
A uz ted se vsichni na to moooc tesime...:DDD
Reagovat
smazaný uživatel
:-D
Reagovat
gigin
:DD brojler X rasken lendlová, jsem zvědavý, kam se příkloní.
Reagovat
Vlk-v-trave
Podle mne jasne Pliskova, prez brojler neprejde nic :D
Reagovat
blixa
Jen aby ! Ten zkroucenej mozek je nevyzpytatelnej ! smile
Reagovat
Vlk-v-trave
Sim te... tu udela jeste akci vsichni proletari spojme se s Pliskovou proti Brojlerovi :DDD
Aspon na jedno kolo :DDD
Reagovat
cabuna
smile
Reagovat
com
ted jeste zapiji, ze je Karolina v SF smile
Reagovat
zfloyd
to není utkání , to je poprava v přímém přenosusmile
Reagovat
com
cekam votocku smile
Reagovat
Fransoas
Karolína versus Sabalenka.Pokud bude vycházet Karolíně servis - může mít trochu výhodu.Potom taky je ve hře return,protože tam to bude taky důležité.Pokud dokáže Karolína eliminovat servis soupeřky - má šanci.Určitě to bude těžký zápas.Karolíno pojď.
Reagovat
smrk17
Ne. Pokud ano, prodám zahradu s lánem českýho česneku
Reagovat
smrk17
The Sundays - Summertime
Reagovat
Fransoas
Nerozumim odpovědi.Případně upřesnit
Reagovat
Vlk-v-trave
Nikdy jsem nebyl nastvany, kdyz Kaja prohrala, a to uz nejaky ten patek ji davam, ten drahocenny cas:)
Nejsem ani nastvany dnes, pochopitelne.

Uz po prvnim kole jsem si nebyl jisty, a tak nejak me prisla zabrzdena; tezko jsem si tak nejak zvykal... na "novou" Kaju. Dokonce jsem si fakt nebyl jisty, ze zvladne Giorgi, lepe receno spis jsem cekal konec ve druhem kole...ale nasla si to sve momentum a chytla se na nem, i v dalsich zapasech... i tady si ho nasla, ale jedno rozhozeni, zachveni a slo to zpet, tam kde zacalo.

Takze na to jak ty zapasy vypadaly, kde to bylo stavene cele na nejake experimentalni ceste hledani v nejakem modu zabrzeni, je to skvely vysledek...
...i beru...

Ale to, co me spis delsi dobu nesedi, je tym kolem Muchove, prijde men, ze ji vubec nejak specialne nepripravuji, a je to neco ve stylu, jak si to udela tak to je...daji nejake ty zaklady...ok...ale stejne.

Na zaver zapasu udiveni komentatori jen hlesli, no skoda ze nehrala trpeliveji od zacatku, tak jak na konci zapasu...hledat si ty kratsi mice... ironicky se da rict, ze potrebovala dva sety na to, aby vedela jak hrat...

...nevidim zadnou koncepcni praci...
Spis takova Kotyzovina...coz stacit nemusi, ale hlavne jestli chteji v tomhle pokracovat, tak nebude uz ta Kaja ani koukatelna a budeme muset cekat delsi dobu na pekne vymeny...v jednom setu.

Pral bych Karoline neco ve stylu, co ma Osaka, dobrou koncepcni praci, ktera by vedla nejen k dobrym vysledkum, ale hlavne k vytazeni toho skveleho potencialu, ktery ma...at je to vic koukatelne, nez ted za Wimbledon...

Jinak preji Kaji, at se dari...:) A jasne budu s ni az do posledniho MB:)
Reagovat
TOPtennis
Musím s Vámi souhlasit smile Ale víte co - jaký si to kolem sebe hráč udělá takové to má. Je to jen její volba. Třeba měla dny jako Krejčíková smile Ale když vyměnila Miškeho když byla 20...tak třeba vymění i Kotyzu smile
Reagovat
Mony
To snad ještě přijde. Mně taky chybí její agresivita a diktovani hry, ale Kotyza asi chce, aby měla kvalitní základy všeho, až potom začne stavět na prednostech. Kvitová to za něj taky bouchala víc, než teď. Prostě troufat si na SF GS s nějakými slabinami asi nejde.. Dnes pravda ta taktická příprava asi byla slabá, ale proto bych její tým nezatracoval
Reagovat
Mr.Pink
ale na koncepcni praci potrebujes byt zdravotne v poradku, kaja je porad zranena, nemuze kvalitne trenovat, hrat zapasy, to se pak tezko da neceho chytnout. je docela zazrak, jak je schopna hrat. i to ukazuje, jak je talentovana.
potrebuje byt delsi dobu zdrava, pak porostou i jeji vykony
Reagovat
Vlk-v-trave
No prave... Osaka mela to samy, potom prisla koncepcni ergonomie hry...a vratili ji zpet do hry... no aspon do tenisove hry, :)
Dale je otazka, proc hraje, kdyz je zranena, trebas o tom jsem psal uz drive, to nechapu...podle mne to proste neni dobre...
Reagovat
Mr.Pink
jakou dobu myslis? po dvou grandslamech? a co konkretne tou ergonomii hry?
to asi mohla, ale kaja urcite chtela hrat, ona prece vysvetlovala, ze ji to omezuje hlavne na podani a ze to na antuce tolik nepotrebuje
Reagovat
Vlk-v-trave
Jinak receno, meli klidne vynechat RG... a dostat ji do dobreho zdravotniho stavu...
...pak muzes rict, ze trebas je neposloucha, a chtela...i mimo toho, ze tym nechtel a nedoporucoval...
...coz je take spatne, nebot musi existovat aspon nejaka duvera...
Nesedi mne to vic a vic:)
Reagovat
cabuna
V rozhovoru po zápase s Pavlušou přece říkala ,že se nemohla do zápasu dostat ,že řeší změny v týmu a osobní věci o kterých by nerada mluvila ...tak ,že se asi v týmu něco dít bude.
Reagovat
TOPtennis
Ano máte také pravdu smile Těžké to je. Mám, ale pocit, že pan Kotyza se ji snaží předělat a to není dobrá volba. Ona ranařka na 2-3 údery bum bum nikdy nebude a bohužel mám pocit, že tím jak přibrala hmotu, se Kaji vytrácí lehkost, kterou kdysi měla smile Mám pocit, že je teď tězkopadná - něco jako Berdych.
Reagovat
wenceslao
Myslím, že se něco nového naučila - tzv. Djokovičův dribling ( 10x pinknout míčkem o zem pře podáním, aby znervoznila soupeřku ), ale moc jí to nepomáhá, jako Novakovi a navíc je to zbabělé. Vymyslel to Čilič, rychle se to naučil Djokovič a podobně zdržují servis García a Siegmund.
Reagovat
Mony
Paradox, že Muška Djokovice nesnasi
Reagovat
hanz
No nic, WB pro mě skončil, možná se tu stavím ke zhodnocení hry Plíškové. Užívejte prázdniny a těšme se na OH. Uvidíme, koho těm našim Češkám los přisoudí, hlavně aby to nebyla pro Káju Pegča, pro Petru Petkovic, pro Krejču Swiatek a pro Maky Barty. To by se tam asi ani nerozkoukaly.
Reagovat
com
budes ji gratulovat k titulu jo smilesmile
Reagovat
hanz
Jojo, nejspíš už ve čtvrtek.
Reagovat
com
taaaaaak a ted nam Tomljanovic vyklidi z cesty Bartyovku a Kerber smile Aby finale mohla spokojene porhrat s Karolinou smile
Reagovat
zfloyd
Zapomněl si na Arynku budoucí šampionku smile
Reagovat
com
tu uz sem proklel.. az bude řvát, tak ji do huby vleti moucha, zakucka se, pobleje se a skrecne smilesmile
Reagovat
zfloyd
smile
Reagovat
SpacialRecognition
co jsem viděl, tak si to uhrála sama velmi dobrou hrou, Golubic jí prakticky nic nedarovala zadarmo. Skore je ošimitné.

Muchová zápas hratelný, soupeřka taky nic moc extra předvést nemusela, hodně chyb. Tak třeba příště.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
rozhovor s Kájou
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Zmiňují i její 2 těsné prohry ve 3setech s Amazonkou.
Myslím, že SF rozhodne to, které z nich se míň rozklepou kolena.
Reagovat
hanz
No Amazonka není ten typ, co se bojí.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
to s báním nemá nic společného...
Reagovat
hanz
Roztřesená kolena jsou co? Normální stav?
Reagovat
EllNino
a tenhle jízlivej kec je taky "konstatování"? :D
Reagovat
hanz
Kterej? To, že jsem napsal, že Amazonka není typ, co se bojí? Nebo to, že roztřesená kolena znamenají strach, stres? Obojí je konstatování.
Reagovat
EllNino
ten nade mnou
Reagovat
hanz
Když tvrdí, že roztřesená kolena neznamenají mít strach, stres z něčeho.
Reagovat
EllNino
takže je to jízlivý kec :D
Reagovat
hanz
Je to konstatování. :) Pravdivý.
Reagovat
EllNino
pravdivý konstatování podle tebe nemusí znamenat pravdivý konstatování podle někoho jinýho :)

Nic, nebudu si kazit den toxikem :)) Na to je až moc hezky
Reagovat
hanz
Tak pápá lálá.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Co třeba nervozita? To je trochu něco jiného než strachsmile
Reagovat
com
jojo obe prohry byly hooooodne tesny.. vzdycky az ve tretim setu 7:5 a 7:6.. A pro Karolinu uz hraji zkusenosti ze SF grandslamu, tak snad to urve smilesmilesmile
Reagovat
Jan
Příliš mnoho chyb Muchové nemohlo vyhrát zápas. Na Kerberové byla vidět větší zkušenost a od začátku všechno. Začátek 2. setu ukázal naději, ale pak to zase sklouzlo do normálu. Podle výrazu Muchové v 1. setu bylo vidět, že není v pohodě. Jestli to byla ta noha či něco jiného.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
tak ono obecně chyby moc zápasy nevyhrávajísmile
Reagovat
Jan
Nevyhrávají. Kerberová s přehledem a klidnou hlavou vyhrála.
Reagovat
hanz
No nic, myslím, že pro české barvy už turnaj de facto skončil. Plíšková nemá proti Sabě, potažmo Kerber nebo Barty (nevěřím, že Tomjanovič bude zlobit) šanci. Tak snad na OH.
Reagovat
EllNino
Tak doufám, že už potáhneš, tolik toxické nálady tady už dlouho nikdo nezanesl :))
Reagovat
hanz
Třebas na OH.
Reagovat
EllNino
víš, mě by spíš zajímalo, kde se v tobě bere tolik pesimismu, když je to velice úspěšný turnaj pro české barvy :)
Reagovat
hanz
Jakého pesimismu? Konstatování není pesimismus.
Reagovat
EllNino
tohle ale není konstatování, ani "pravda" ... to je prostě neustále "moření" vzduchu plivanci
Reagovat
Petr_Fisk
Jak se Ti s tím žije? Z čeho se raduješ, na co se těšíš, komu jsi oporou?
Tím, že se budeš snažit zkazit radost druhým, sám sobě nepomůžeš.
Reagovat
hanz
Jakou radost? BOHUŽEL z předvedené hry se radovat nelze. Zdůrazňuji slovo BOHUŽEL (páč jsem jí to proti Kerbřici přál).
Reagovat
Petr_Fisk
To nebylo o tenise.
Až na výjimky tady z Tebe vypadávají jen negace, všiml sis toho?
To nikam nevede.
Reagovat
cabuna
smile
Reagovat
Titan
Za mě bych raději viděl Kerber-Sabalenka, to by se vidělo, kdo koho umlátí...
Reagovat
lvicek
Škoda, muška dneska byla hodně mimo. Ani nebyla vidět moc bojovnost a pokus o obrat, spíš zoufalství, že neví, co dělat. Přitom hodně gemu měla rozehraných skvěle, ale nedokázala je dotáhnout do konce.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
jestli ji nenakazila Bára, tím by se leccos vysvětlilosmile
Reagovat
EllNino
Jaká Bára?
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Krejčasmile
Reagovat
Mr.Pink
ano, nevedela, co hrat. snazila se ty mice tlacit co nejvic k lajnam, pze kerber ma jinak vsechno, ale ani to neslo. mela asi zkusit hrat jako v poslednim gamu, byt trpelivejsi, pouzivat hodne copovany bh a pockat si na vyssi a kratsi mic od kerber...ale stale je to 4finale, co by za to jine hracky daly
Reagovat
Mony
Naopak, dnes hodně chtěla, akorát to nešlo rozjet. Myslím, že ji hodně mrzí, že to už skončilo. Na 3.set by si verila více. Už i přišla na to, že na Angi platí kratší nízké míče, popř. na síť po 1.servisu. Ten ji ale přestal jít v důležitých momentech... I mě mrzí, že se to neprotahlo, Kája by mohla předvést víc, měla na to.
Reagovat
hanz
Rozdíl je v tom, že na to přišla v posledním gemu, kdežto Kerbřice na její vypalovaný forhend přišla asi ve 2. hře.
Reagovat
Mony
To ji zdobí, pinka, pinka, ukoleba.. A pak to tam tou levackou svihnesmile.. To je dnešní úspěšný dívčí tennis
Reagovat
hanz
Tady nejde o to, co dělá, ale jde o to, jak přemýšlí nad hrou soupeřky a dokáže jí to znepříjemňovat.
Reagovat
Mony
No jasne, i když Kerberka jinak moc hrát neumi
Reagovat
hanz
Kerberka se naopak velmi rychle přizpůsobí tomu, co má hrát a kde vidí slabinu.
Reagovat
Mony
Mě ta její hra připadá pořád stejná, akorát to teď má větší kvalitu a presnost
Reagovat
zfloyd
nehrála úplně špatně měla i světlé chvíle , ale dala Kerber hrozně moc míčů zadarmo kolik jich jen po druhém servisu napálila do sítě
Ale celkově dobré vystoupení gratulace ke čtvrtfinále smilesmilesmile
Reagovat
paddy
ve čtvrtek předčasné finále smile
Reagovat
Vlk-v-trave
Pockej, jest Ash musi porazit tu Tomljanovic:)
Reagovat
paddy
řekněme na 80%
horní půlka vyhraje titul
Reagovat
zfloyd
Vyhraje jasně Arynka z dolní půlky
Reagovat
com
ta si ve ctvrtek bali kufry smilesmile
Reagovat
Dobry-den
Muška zkoušela všechno možné, bojovala, ale nefungovalo nic. Fakt špatný. smile
Reagovat
hanz
Přišla mi úplně v rozkladu.
Reagovat
Mr.Pink
mne prijde, ze v uplnem rozkladu jsi ty
Reagovat
EllNino
Ale to jsou prostě zápasy s Angie no ... Už jsem nečekal, že se dostane do takovéhle pohody ... a tipuju, že se to zlomilo zápasem s Petrou ... tam získala sebevědomí a jede jako pila :)

Muška 16 nevynucených chyb z FH, to je hrozné číslo, když je to její zbraň, jsou to vlastně čtyři darované gemy

Čtvrtfinále je dobrej výsledek, na víc asi s touhle nestabilní hrou momentálně nebylo ...

Angie favoritkou na titul
Reagovat
hanz
Snad to tam s tím pushap tenisem nevyhraje, to by bylo do nebe volající.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
smile tohle není tenis na trávu
Reagovat
hanz
Také si myslím, ty parádičky, když vycházejí jsou oku lahodící, ale kolik jich asi tak předvede? Přijde mi, že servis nemá účinný a koncové údery také ne. To je prostě na trávě potřeba.
Reagovat
Vlk-v-trave
hmmm, no nevim, Ash bych nepodcenoval, a ani Arynu, nebo Kaju...
Reagovat
paddy
šanci mají téměř všechny, ale favoritky se tam už rýsují
Reagovat
dadaft
poslední úder zápasu to celé podtrhl - hrůza a zmar
Reagovat
hanz
Přesně tak, něco tak nedůstojného ve čtvrtfinále.
Reagovat
hanz
Ano, Moucha vyforhendovaná. Domů a naučit se forhend, ten ti prohrál utkání.
Reagovat
Torn
Co kdyby si se otočil a šel do p*če stejně rychle jako si z ní přšel? :D Urážíš tady akorát naše holky. Sám si držel raketu možná na obrázku. :)
Reagovat
hanz
To mi chceš jako tvrdit, že její forhend byl v pořádku?
Reagovat
Mr.Pink
proboha, vzdyt je porad zranena
Reagovat
hanz
A co s tím má společného točený neúčinný vyhazovaný forhend?
Reagovat
EllNino
že třeba nemá natrénováno tak, jak by chtěla? její forehand je technicky v pořádku, jen v něm není jistota
Reagovat
hanz
Technicky asi v pořádku není, když jich tolik ulétlo.
Reagovat
EllNino
prosímtě ... každý má někdy den, kdy mu vše létá doháje
Reagovat
Mr.Pink
vubec tomu nerozumis, technicky je jeji fh vyborny, to neni o technice, ale o timingu, o praci nohou
Reagovat
hanz
Jojo, byl tak výborný, že končil v autech.
Reagovat
Mr.Pink
vzdyt to pisu, nerozumis tomu, se snoblem si muzete porad ruce
Reagovat
EllNino
v JEDNOM, slovy, JEDNOM zápase ... stejně dobrá statistika a vyvozený závěr jako ty tvé potvrzené brejky jen u Češek a z nich odvozená labilita jen u Češek :D
Reagovat
hanz
No vždyt ta se dnes taky ukázala, nepotvrzený brejk tam taky byl.
Reagovat
EllNino
wow, jeden :)

jdu se koupat, měj se
Reagovat
hanz
Utíkej, ať to ze sebe spláchneš.
Reagovat
com
hlavne zadny čúrání do bazenu smilesmile
Reagovat
EllNino
neboj :) kdyžtak by to bylo do mýho bazénu :))
Reagovat
EllNino
ty jsi výbornej ... tak jí brnkni a nauč ho :))
Reagovat
Mr.Pink
na to nema odvahu, pze by mu velmi rychle ukazala, jak dobrym a rychlym forehandem disponuje :)
Reagovat
EllNino
Klidně ať prohraje, pro tenhle úder jsem se na ten zápas díval :))
Reagovat
Vlk-v-trave
volej v snure na saku? :) jj. tim to zachranila...ale jinak mela sve momentum, a bohuzel se uplne nechala rozhodit...tam mne prisel ten zlom zapasu...
Reagovat
Tomas_Smid_fan
úder krásný, ale zápas měla šanci vyhrát, ovšem padla na ni nějaká deka. Ke koukání to nebylo, víc UE než W.
ČF vůbec pro mě zaostaly za očekáváním. Doufám, že SF bitvy přinesou větší kvalitu a napětí...
Reagovat
hanz
Konstatování - Muchová bohužel daleko za očekáváním - servis průměrný, ale těch chyb a netaktického uvažování od hráčky jejího kalibru, děs běs. A ten forhend - hrůza pohledět - a její parádičky? Akorát nahrávka pro Kerber, nedobře provedené a neúčinné. Čtvrtfinále nedůstojné.
Reagovat
EllNino
takhle když to napíšeš, tak to zní, jako by vůbec nic neuměla ... :D se divim, že je teda v žebříčku tak vysoko
Reagovat
hanz
Tak proti ostatním to stačí, ale Kerbřice se nedá jen tak ošálit, na tu je potřeba hrubá síla.
Reagovat
Mony
Asi by potřebovala oba minule trenéry, Kotyzu na pinkanou a Miskeho na ty pumelenice po lajně, které už zda se zapomnela
Reagovat
EllNino
Kotyza je zrovna ten, co říká, že pinkanou přes se GS nevyhrávají ... takže pinkanou ji určitě nenaučil :)
Reagovat
Mony
Ty winnery ji ale dříve zdobily, dnes se tam nevešel snad žádný, ve druhém se toho už lekla zkoušet dal
Reagovat
Mr.Pink
kdyz nemuzes poradne trenovat, tak tezko ziskas jistotu, jeste k tomu proti kerber
Reagovat
lvicek
Druhá Kája bohužel vůbec neví, co dělat. To už asi obrat nebude.
Reagovat
Mony
Jednu šanci ještě ma
Reagovat
lvicek
Tak šance je vždy, ale Muška působí ztraceně.
Reagovat
Mony
Měla BB, ale nedala.. Jinak bych věřil ve 3.set
Reagovat
hanz
Kde není sebevědomí, není výhra.
Reagovat
Mony
No, zase ty winnery tam ne padaly, tak v tom nepokracovala. U ní to ale nebylo o strachu, na to jsou jine
Reagovat
lvicek
Já dnes moc ne, kvůli její řeči těla.
Reagovat
SydneyOpen
Hurá konečně SF, no trvalo to. Na to že je už nějakou tu dobu ve světové špičce, gratulace smilesmile
Reagovat
Mony
Co takhle seřídit mušku?
Reagovat
hanz
Hrozné forhendové točeňáky, špatně zahrané a ještě neúčinné, hrozná technika.
Reagovat
EllNino
hele ty jsi fakt borec, asi hraješ fakt dobře, běž jim to tam ukázat :D na každý najdeš chlup ... i když máme dvě holky v osmičce na GS a jednu ve čtyřce :)
Reagovat
Mr.Pink
no zrovna ty urcite rozumis technice, ale jsi stejny pripad jako snobel, jen zamerne provokujes :)
Reagovat
paddy
preferuješ točený salám nebo čajový salám? smile smile
Reagovat
com
Na to, ze Karolina doposud nemela v ceste zadnou nasazenou hracku.. Tak ted bude mit rovnou nasezenou dvojku.. Ale tak vyradit cislo 2 a ve finale c 1 by taky nebylo spatny smilesmilesmile
Reagovat
paddy
o tom to je, to ji teprve prověří, jestli to zvládne, pak si titul zaslouží

výmluvu na špatný den neberu, protože proti nenasazeným soupeřkám se hraje příjemně
Reagovat
EllNino
to bych neřekl ...
Reagovat
EllNino
Reagovat
paddy
ne, Forehand je tu pořád s námi a 20 je jeho oblíbené číslo smile
Reagovat
Vlk-v-trave
:)
Reagovat
EllNino
:))
Reagovat
dadaft
Sabalenka - Jabeur
........................... pěkný tenis
Reagovat
hanz
Moucha absolutně netakticky zahrála přímo na raketu Kerber 4:2. HNUS HNUS HNUS.
Reagovat
EllNino
to je tvoje oblíbený slovo viď? že by nějaký komplex z mládí na tvou adresu? :D
Reagovat
zfloyd
Tak Aryna win teď ještě její budoucí finálová soupeřka Muška
Reagovat
Dobry-den
Bohužel všechny zápasy zatím jednoznačné, nuda. smile
Reagovat
hanz
Ano, samá chyba.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
teď to píšu - zklamánísmile
Reagovat
Jabadu
Ne, na Kerber žádné slajzy neplatí. Měla by chodit na síť. Zatím to má Angie těžce pod kontrolou. Myslím, že tady je to o zkušenostech z velkých zápasů.
Reagovat
hanz
O žádných zkušenostech to není, podívej se na chyby Muchové, hlavně z forhendu. Jako každý zápas s Kerbřicí je to o chybách soupeřky.
Reagovat
EllNino
prostě je k chybám donutí, to je celé ... hraje nepříjemně
Reagovat
hanz
Jasně, ty metrové auty z pozic jsou z donucení.
Reagovat
EllNino
tak vrací vše, takže Muška musí jít prostě na riziko
Reagovat
Vlk-v-trave
No nahodou se chytla, potom, co se nechala rozhodit zbytecne tim empajrem, tak jsme se dostali zase na zacatek...
Reagovat
EllNino
spíš na konec
Reagovat
paddy
Kerber ve finále Wimbledonu porazila i Serenu, takže by mohla vyučovat smile
Reagovat
com
Sabalenka me taky pekne stve.. Aspon do tri setu to mohlo jit smile
Reagovat
hanz
Počesku odevzdáno.
Reagovat
Jan
Plíšková se dnes proesovala do semifinále. Šlo to jak po másle, až v závěru se její stroj trochu zadrhl, ale stačilo to. Golubičova ze začátku vypadala, že to nebude tak jednoduché, ale pak začala při svém servisu víc chybovat a už to jelo. Semifinále bude těžší oříšek. Bylo úžasné, kolik es Karolína dokázala za zápas nasázet.smile
Reagovat
smazaný uživatel
Vždyť jich dala 8, co je na tom proboha úžasnýho, na trávě? smile
Reagovat
Jan
Já jsem to nepočítal. Přišlo mi jich mnohem víc. Jedno podání za druhým 40:0.
Reagovat
Vlk-v-trave
Zestrelte toho empajra...:D
Reagovat
zfloyd
Konečně smilesmilesmile
Reagovat
Dobry-den
Tak zápas snad konečně začal, pojď, Muško! smile
Reagovat
com
Muchovou se konecne probrala smilesmile
Reagovat
Vlk-v-trave
Ja su furt vklidu, co vy? :D
Je to WTA, dokud neni promeneny MB...
Reagovat
paddy
já taky, čekal jsem vyrovnaný zápas, 3. set tam vidím
Reagovat
EllNino
Jako vklidu urcite :) Jen ten zaver setu se blbe poskladal ? klidne to ted mohlo byt 5:6 nebo tak :)
Reagovat
Mony
Jasně.. Teď chvilku potaha pilku nase Muska
Reagovat
Vlk-v-trave
No prosim, dulezite je byt vklidu. Kerberka zacina byt na tom servu fakt spatna...zatim to Kaja neumela moc vyuzit...ted nam zacina zapas...:D
Reagovat
paddy
nervózní může být jen Plíšková, protože Barty ani Kerber v případném finále neporazí smile
Reagovat
Vlk-v-trave
Ted me spis vyvedl z klidu ten empajr:D
To mne trochu dozral...:D
Reagovat
Tomas_Smid_fan
já už se na to v klidu nedívám. Muška nedokáže trefit kurt a pro mě je to nekoukatelnýsmile
Vypadá to, že všechna ČF budou easy zápasy ve dvou.
Reagovat
majkl005
zažil z vás někdo už tu nepředstavitelnou věc a to tu, že by na Eurosportu odkomentoval celej zápas pouze jeden komentátor? já teda ne...tam fakt musí být ve vedení šílení magoři
Reagovat
historik
S takovým neproměňováním BB je to marný, je to marný
Reagovat
Jabadu
Muchová dnes v pozici Golubič. Škoda, no. Petra Kerberose akorát rozehrála.
Reagovat
Vlk-v-trave
Spis v pozici Petry, kdyz chytne tu svou autovacku :D
Reagovat
hanz
Moucha nám ukázala, jak umí proměňovat brejkboly. Krásná práce, jako bych viděl Petru.
Reagovat
hanz
Teď krásné tři dárečky z returnusmile
Reagovat
SydneyOpen
tvl 40:0 3 BB a všechny 3 returny v síti nebo autu...
Reagovat
SydneyOpen
jako bych se díval na Petru smile
Reagovat
zfloyd
Jestli nezačne Kerber dělat semtam chybku tak je to marný je to marný je to marný
Reagovat
tommr
Muška je dneska slabá jako čaj ... smile
Reagovat
hanz
Takové metrovky předváděla i proti předešlým soupeřkám, takže se nic nezměnilo. Tahleta je oproti předešlým tak chytrá, že jí stačí dávat do kurtu.
Reagovat
SydneyOpen
Muška celkem bezradná v prvním setu. Snad se ještě zvedne, aby si nám Kerberos nedošel pro další GS titul....
Reagovat
mahycek
Tak tento set už neotočí.smile Snad se
vše změní od druhého.
Reagovat
hanz
V závěrečném gemu byly předvedeny parádní metrové auty, asi je to to mixování.smile
Reagovat
gigin
holčičko naše! Ještě dva krůčky. To dáš.
Reagovat
Vlk-v-trave
:D
Reagovat
smazaný uživatel
:-)
Reagovat
Petr_Fisk
Jak se ti to hojí?
Reagovat
gigin
Už chodím. Pajdám, ale chodím. Děkuju za optání :)
Reagovat
Petr_Fisk
smile
Reagovat
smazaný uživatel
Dneska vyhraje jen tak ošklivá a netalentovaná Karolína, bohužel.
Reagovat
Petr_Fisk
Buď rád, že tady nemusíš mít své foto a životopis...
Reagovat
smazaný uživatel
No, to je pro dobro všech, by ses pak cítil méněcenný.
Reagovat
hanz
Kerbřice zjistila, že Muchová je z fh marná. :/
Reagovat
SydneyOpen
Zase nic moc začátek, snad se to ještě rozjede
Reagovat
hanz
Dejavú.
Reagovat
hanz
Moušina hra totálně neúčinná, běhá, běhá a stejně nic nezíská a když má čas, tak to stejně nějakou svou parádičkou-vypalovačkou spálí. Tohle nemá šanci na úspěch. Bohužel, proti Kerbřici si tohle nemůžete dovolit.
Reagovat
EllNino
Na tu platí jedině hrubá síla :))
Reagovat
Vlk-v-trave
Ja jsem furt vklidu:)
Rozjezdy u Kaji na zacatku setu jsou plne testu, co divak i protihracka vydrzi:D
Reagovat
EllNino
Ale mně přijde, že s Angie se prostě na parádičky ani nedostane ... ta furt drží délku, kraťas doběhne a na vypinkávání Kája nemá jistotu, na palbu zas techniku Petry třeba ... prostě si nějak nedovedu představit, čím ji porazí
Reagovat
hanz
Odpověděl sis - bohužel ničím.
Reagovat
Vlk-v-trave
No nevim, ted tu delku uz moc nedrzela, bude hodne zalezet na Kaji jak bude mixovat, ty slajsy jsou dobre...trebas.:)
Reagovat
Vlk-v-trave
A nebo ted ten drop, Angie preci jen tezko nabehava na sako... to je proste cesta no...aby si moc nezahrala - mixovat, mixovat, mixovat :)
Reagovat
Vlk-v-trave
A nebo ji davat loby, bo neumi smecovat,...trebas...
Reagovat
EllNino
hlavně proměňovat brejkboly, jinak nic no :)
Reagovat
Vlk-v-trave
:D no musi si chvilu zvyknout na ten levacky servis...
Reagovat
EllNino
hraje hrozně, co si budem ... a vlastně to tak nějak zapadá do toho letošního Wimbledonu, který ji nezastihl prostě ve formě
Reagovat
Vlk-v-trave
No ted tech autu bylo i na mne hodne :D
Reagovat
Vlk-v-trave
Ten jeden set je na to idealni :D
Reagovat
paddy
řekla Serena po finále W2018 smile
Reagovat
hanz
Kerbřice za 3 hry 4 lajny.
Reagovat
com
taky by mohla Muchova zabrat.. Rozjetou Kerber do finale nikdo nechce smile
Reagovat
Tiebraker
Zajimalo by me, jestli je porad s Hrdlickou? Dlouho jsem o nem neslysel. Uz toho zlatokopa kopla do rpdele?
Reagovat
Vlk-v-trave
zkus idnes, nebo novinky.
Reagovat
com
vzdyt byl i v hledisti a fandil smile
Reagovat
Mantra
seděl tam s Bajinem a dělili si prizemoney smilesmile
Reagovat
hanz
Moucha už zahazuje šance, očekávané.
Reagovat
EllNino
stejně, jako že Golubic rozebere Karolínu na součástky viď? :D
Reagovat
Vlk-v-trave
Cekam na jeho rozbor zapasu Pliskova x Golubic:)
Reagovat
hanz
kerbřici už tam zas padal lajny na houknutí, bez šance.
Reagovat
smazaný uživatel
Plíšková nemůže prohrát letos ve Wimbledonu, podle mě nemá smysl hrát další zápasy. Úplně zbytečný.
Reagovat
EllNino
A jeje, tejp ... čekal jsem, kdy přijde :)

Tak snad je to dobré znamení ... Peťa vyhrála oba své Wimbledony s ovázaným stehnem :))
Reagovat
Dobry-den
Bez nervů, gratulace! smile

Kája tímto uhrála minimálně semifinále na všech GS, kdo tohle má? smile

Snad vyhraje Ons. Sobolenko jako osupeřku nechci. smile
Reagovat
Dobry-den
*soupeřku
Reagovat
com
taky chci radsi Džabérku smile
Pliskova - Dzaber 2:1 smile
Pliskova - Sabalenka 0:2 smile
Reagovat
Fransoas
Výsledkově by to mohlo vypadat jednoznačně.Konec zápasu vytvořila Švýcarka větší tlak.Vypadalo to,že servis v osmé hře uhraje,ale nakonec jí Karolína přetlačila a postoupila do prvního SF.Gratulace k postupu a za předvedenou hru.
Reagovat
EllNino
Suverenní, ale nenechat se ukolébat ... popřípadě třeba vyhodit se z rytmu ztraceným setem v semifinále nebo tak ... Sabalenka a Jabeur už jsou trochu jiný level a bude to asi pořádná řežba ...

Semifinále je super, ale když už je tak daleko ... :)
Reagovat
Mony
Na travicce už servis k tlaku a pohodě stačí.
Přeji další hezkou procházku v SF
Reagovat
com
dneska musim vyzdvihnout u Karoliny zase hlavne pohyb a to jak servirovala :) ..v poslednich 4 gamech prvniho setu povolila Golubicove pouze 3 micky :) V prvnim gamu druhyhu setu to bylo tusim eso, eso, supr prvni podani a eso :) No akorat ten konec se trosku nepovedl, ale brejknout se nenechala, takze pohoda a i pres jednoznacny skore 6:2 6:2 tam bylo spoustu vymen, ktery si musela sama uhrat smile Dnesni vyhrou se Karolina aspon na nejakej cas zase usadila v top 10.. V race je uz dokonce na peknym sedmym miste.. Ale jeste ty dve vyhry by to chtelo smilesmile
Reagovat
tommr
jj pohyb měla dneska Karolína na její poměry neskutečnej. Golubicová jí chtěla udropshotovat ale Karolína se nedala ... smile
Reagovat
tommr
parádní výkon od Karolíny a zaslouženej postup ve dvou setech ... smile
Až do stavu 6:2 4:1 šlo všechno jako po másle, ale pak začala Golubicová zlobit a ze zápasu se stalo nervydrásající drama. Vzpomněl jsem si přitom na jejich předchozí vzájemnej zápas ve FC ve kterým Karolína taky vedla 6:3 4:2 a ještě ho nakonec prohrála. Tentokrát ale naštěstí Karolína podobnej šokující obrat nedovolila ... smile
Reagovat
Cico93
Sledoval som len čísla, ale krásne to tam Karolíne pripisovalo.
Verím, že už ten GS konečne klapne.
Reagovat
tommr
kéž by. Zasloužila by si to jako nikdo jinej ... smile
Reagovat
com
smile
Reagovat
Jan
Sabalenka bude oříšek.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist