Plíšková nenašla formu ani v Eastbourne, skončila ve druhém kole na Kasatkinové

28. 6. 2023, 14:39
Aktuality 117
Karolína Plíšková (31) sice na oblíbeném podniku v Eastbourne přerušila sérii čtyř porážek, ale další vítězství nepřidala. Dvojnásobná šampionka a poslední česká naděje prohrála ve druhém kole 6:3, 3:6, 3:6 s Darjou Kasatkinovou (26), ačkoli získala úvodní set a v tom rozhodujícím vedla o brejk. Ruska si ve svém prvním čtvrtfinále po téměř třech měsících zahraje s Caroline Garciaovou, nebo Anou Bogdanovou.
Karolína Plíšková (© Profimedia)

Karolína Plíšková posbírala v úvodních čtyřech měsících včetně Australian Open tři čtvrtfinálové účasti, ale od začátku května se ohromně trápí a vyhrála jen jeden z pěti zápasů. Bývalá světová jednička navíc laborovala se zraněním kolene a musela vynechat prestižní podnik v Madridu.

Formu nenašla ani v oblíbeném Eastbourne, kde v minulosti třikrát postoupila do finále a dvakrát brala titul. Už třetím rokem po sobě však v tomto dějišti ztroskotala nejpozději ve druhém kole. Bývalá finalistka Wimbledonu sice po skreči Elise Mertensové přerušila sérii čtyř porážek, ovšem ve středu nedotáhla náskok proti Darje Kasatkinové.

Statistiky zápasu Plíšková - Kasatkinová

V úvodním dějství byla jasně lepší hráčkou, po odvráceném brejkbolu v prvním gamu utkání se dostala k osmi brejkbolům a sama už žádné hrozbě nečelila. Také druhá sada nabídla jediný brejk, tentokrát jej slavila Ruska a po hodině a čtvrt stav srovnala. Plíšková si v rozhodujícím setu vypracovala nadějné vedení 2:0 a znovu do brejku mohla jít po skončení šesté hry, v níž měla dvě příležitosti. Místo toho ale od stavu 2:3 ztratila všechny čtyři gamy.

Plíšková byla jedinou českou nadějí, která se v letošním ročníku Rothesay International probila do druhého kola. Hned v tom úvodním vypadly Tereza Martincová, Marie Bouzková i Barbora Strýcová a odhlásily se loňská šampionka Petra Kvitová, Barbora Krejčíková, Markéta Vondroušová a Linda Fruhvirtová.

Kasatkinová, jež získala svůj první skalp TOP 20 od lednové výhry nad Kvitovou v Adelaide, se ve své prvním čtvrtfinále od začátku dubna střetne s nasazenou dvojkou Caroline Garciaovou. Francouzka ve večerním duelu potvrdila roli favoritky proti rumunské kvalifikantce Aně Bogdanové.

Čerstvá šampionka z Birminghamu Jelena Ostapenková se na oblíbeném turnaji v Eastbourne dál veze na vítězné vlně. Předloňská vítězka a loňská finalistka porazila díky odvrácení všech tří brejkbolů 6:3, 6:4 domácí Harriet Dartovou a vyhrála sedmý zápas v řadě, když soupeřku přestřílela na vítězné údery drtivě 34:9.

"Je fajn, že tu zase mohu hrát, mám na turnaj příjemné vzpomínky. A jsem ráda, že pokračuju ve výkonech z Birminghamu. Chci se tu hlavně co nejlépe připravit na Wimbledon," řekla vítězka Roland Garros z roku 2017.

Ve čtvrtfinále se Lotyška utká se semifinalistkou posledních dvou ročníků Camilou Giorgiovou, s níž ve dvou vzájemných duelech na trávě včetně loňského semifinále v Eastbourne neztratila ani set. Italka ve druhém kole porazila 6:3, 6:2 světovou šestku Ons Jabeurovou, se kterou vyhrála i druhé střetnutí a první po dlouhých devíti letech.

Tunisanka Jabeurová tak během přípravy na obhajobu wimbledonského finále prohrála dva ze tří zápasů a pokud v All England Clubu nepostoupí alespoň do semifinále, hrozí jí pád z TOP 10.

• WTA 500 EASTBOURNE •
Velká Británie, tráva, 780.637 dolarů
středeční výsledky (28. 6. 2023)
• Dvouhra - 2. kolo •
Kasatkinová (9-) - Kar. Plíšková (ČR) 3:6, 6:3, 6:3
Garciaová (2-Fr.) - Bogdanová (Rum.) 6:3, 6:4
Pegulaová (3-USA) - Osoriová (Kol.) 6:2, 1:6, 6:3
Giorgiová (It.) - Jabeurová (4-Tun.) 6:3, 6:2
Gauffová (5-USA) - Burrageová (Brit.) 6:1, 6:1
Martičová (Chorv.) - Haddadová Maiaová (8-Braz.) 6:4, 3:2 / skreč
Keysová (USA) - Xiyu Wang (Čína) 6:2, 7:6 (7:3)
Ostapenková (Lot.) - Dartová (Brit.) 6:?3, 6:4
Ondřej Jirásek, TenisPortal.cz, Luboš Zabloudil

Komentáře

117
Přidat komentář
smazaný uživatel
Text příspěvku obsahoval závadný obsah a byl redakcí vymazán.
Reagovat
Kandinsky1
Teda pro hráčku, jako je Plíšková, je to, že už 3,5 roku nevyhrála titul celkem trapas.
Reagovat
turista
Je škoda, že Kája prohrála. Měla Kosatku na lopatě ve třetím setu (2:0). Příčinou porážky byly neproměněné brejkboly, které naopak soupeřka proměnit dokázala i když jich měla míň než Karolína.
Reagovat
Nola
to snad nie je mozne, 42 rocny hrac vyucuje smile damy ho milovalismile
Reagovat
miledus
pěkně Felismile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Expresky mě poněkud zmátly - Kamilka 2.výhra, ale první po devíti letech.
No, hrály spolu 2014 a teď a oba zápasy vyhrála Kamilka.
Někdy ale můžou mít podobné zprávy vzdělávací efekt. Nebýt té formulace, nevěděl bych, že mají h2h 2:0smilesmile
Reagovat
hanz
Takže, come, ty jim to jako nevyvrátíš? smile
Reagovat
Krisboy
Zřejmě není co.
Reagovat
com
prece si nebudu psat sam se sebou smilesmile
Reagovat
hanz
No, vida, konečně něco kloudnýho z tebe vypadlo.smile
Reagovat
Krisboy
Proč bys nemohl? Dělá to myslím více lidí a zrovna u tebe by me to nijak nepřekvapilo.
Reagovat
lenka258
Koho z Češek tipujete, že ve Wimby dojde nejdál?
Já bych tipla asi tu Mušku, že by se mohla dostat do QF, do osmifinále Petra s Barou, do 3.kola Karolína.
Markét Vondrousova může překvapit, při pěkným losu.

Ale jo, asi jsem v tomto moc optimistická, dávno je pryč Wimby 2014, kdy český zářily:))

U ostatních by byl úspěch, kdyby se prodraly do 3.kola.
Reagovat
hanz
To nevím, ale tipuju, že překvapit může Sini, ta se štiplavý bekhend, záleží na servu.

Komu nevěřím jsou BIG4 Krejča, Bouzy, Terynka, Strýcová, Plíškovic.

Kolo by mohla dát Nosková, Lindička Dablová, Vondroušová.

Víc kol pak už je Muška (ale nemyslím, že dojde daleko), Kvítí (záleží jestli nevyfásne zase někoho, s kým neumí hrát - např. Vobtaženou nebo Slůně).
Reagovat
lenka258
Slůně- stephens, to se chytám a obtžená je Andreescu?
Reagovat
hanz
Né, Brengle smilesmile
Reagovat
lenka258
:D děkuji, už si budu pamatovat!smile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Ta je přece Ženská vod plotnysmile
Reagovat
Serpens
Nemyslím si, že Muška, protože ve WTA obvykle platí svaté pravidlo, že po velkém úspěchu na GS přichází na dalším vystřízlivění :D Ale přál bych ji další úspěch to určitě jo, ale teď bych třeba vsadil na Markétu nebo Báru :)
Reagovat
hanz
No to určitě ně, Vondroušová nemá sílu, servis, ani bakhend.... tomu nevěřím ani za mák.
Reagovat
Kandinsky1
Poku Muška přejde přes první kolo, tak půjde daleko.
Reagovat
hanz
Pochybuju, záleží na losu, Mária Sakča by se hodila.
Reagovat
Ianny
Jojo, ideálně v semifinálesmile
Reagovat
miros
Hrůza, hrůza hrůza. Pliskovou nemám rád, ale po tom, co jsem shlédl tento zápas, je mi jí vlastně líto, upřímně líto, jak někdo může takhle dopadnout-strašný. Nevěřil bych že mi někdo může znechutit tenis, ale po tom co jsem koukal dnes na tragickou, znechucenou, znudenou "plechovku", tak bohužel může. Ach jo. Opravdu je to utrpení z její strany.
Reagovat
hanz
A teď si vezmi to utrpění těch, kteří si na to zakoupí lístek...
Reagovat
lenka258
A myslíte si, že jí to taky nebaví nebo se jen tak tváří?
Reagovat
Nola
som Slovenka a predstav si, ze mas stale komu fandit, na rozdiel od nas... bo mate kopec hraciek v T100, tak si vyvrat obsah zaludka a Kaju z toho vynechaj, tvoju lutost nepotrebuje, je aspon svoja a nijak sa nepretvaruje.....

a tie s.akoriny ala sponzor :D to sa ani citat neda, kym nie si Osaka, Emma, tak tie sponzorske zmluvy stoja za staru belusmilesmile
Reagovat
Torn
Asi si každý o Karolíně může myslet cokoliv, ale kvalitní tenistka to je, i když to teď tak moc nevypadá. U ní je problém, že neúspěch se s ní vždycky dlouho vleče (myšleno v její hlavě) a přišlo mi, že od té zlomené ruky nenašla sebevědomí. Nepřijde mi stará, že by se hůř hýbala, že by neuměla hrát. Největší problém vidím stále v její hlavě. Dneska při zápase běhala a snažila se. Klidně ho vyhrát mohla, ale nepodařilo se. Na ní jde stašně vidět, když si herně nevěří. V zásadě okamžitě ubere z razance, rychlosti a omezí pestrost hry (ne, že by hrála nějaký celodvorcový tenis, ale všechno to jsou pak placky z forhendu na střed a bojácné kopečky z bekhendu). Je mi jí dost líto, protože mi přijde, že třeba natrénováno má, ale není schopná to absolutně prodat. Potřebovala by vyhrát klidně i nějakou 250tku, trochu se namotivovat atd. Bohužel, si myslím, že tady by bylo zapotřebí, aby fakt měla štěstí na los a chytla i nějakou formu.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
smilesmile Přesně tak! V některých zápasech ji hlava dokonce ochromí natolik, že úplně přestane fungovat.
Reagovat
lenka258
Podle mě Karolína zas hodně trénuje, takže má z čeho brát...když by se měla srovnat s Petrou, o které je známo, že moc netrenuje...jj,spíš se jí nedaří v zápasech, ale často to "vypada", že když prostě prohraje první set, tak druhý "na pohled" vzdá. Měla jich v této sezóně takových několik.

Ale já si myslím, že se chytne ještě ;).
Reagovat
hanz
No, optimistka!
Reagovat
lenka258
Jako nemyslím si, že vyhraje GS. Ale to si nemyslím ani o Petre, i když bych ji ho moc přála, ale myslím si, že se jí 1,2 turnaje povedou a k té desítce se znova dokope.
Reagovat
hanz
No, hlava vyměnit nejde... takže buď smíření s tím, že to prostě na GS nedopadne, nebo pápá tenisu...
Reagovat
Drzymalski
... podáni o které přišla také díky diskutabilnímu autu neautu. Při pauze třískla raketou do umpire. Kadir Nouni se jenom ohlédl bez reakce. Plechovka po špilu Kadirovi nepodala ruku. Kurt na kterém není jestřáb je vždy problém. Sudí to neměli lehké.
Reagovat
Torn
Out to asi byl, ale tohle si Karolína prohrála sama. Nelze něco svádět na jeden míč, měla být prostě lepší. :)
Reagovat
hanz
Comí, pošleš Kájískovi alespoň nakreslenej ten pohár? smile
Reagovat
Torn
Ty máš smutnější život než com. :)
Reagovat
hanz
Z čeho usuzuješ. ))
Reagovat
Krisboy
Mě někdy napadá, jestli to není jeden člověk...
Reagovat
hanz
No, Krisy, jak tohle můžeš vůbec vypustit z klávesnice. smile
Reagovat
Blondie
Looool smile
Reagovat
hanz
Co je na tom, Blondý k smíchu! Come, okamžitě se přiznej, že jsi někdo jiný!!!
Reagovat
Blondie
Musíš si přepnout účet smilesmile
Reagovat
com
a jeste mi musi prepnout neco v hlave smile
Reagovat
hanz
Máš tam čudlíky? smile
Reagovat
George_Renel
Čudlíky má Markéta Vondroušová.smile
Reagovat
frenkie57
To je fakt ať si vezme, co si vezme, čudlíky jsou vždycky. smile
Reagovat
frenkie57
To je fakt ať si vezme, co si vezme, čudlíky jsou vždycky. smile
Reagovat
smazaný uživatel
To je fakt ať si vezme, co si vezme, čudlíky jsou vždycky. smile
Reagovat
smazaný uživatel
To je fakt ať si vezme, co si vezme, čudlíky jsou vždycky. smile
Reagovat
frenkie57
Nějak se mi to zacyklilo.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Máš to teda nějak v hlavě smile
Reagovat
com
ze bych byl rozdvojena osobnost smilesmile
Reagovat
hanz
No, come, tak co bude?!
Reagovat
Tomas_Smid_fan
tak to nebylo přesvědčivý zamítnutísmile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
hanz.comsmilesmile
bipolar jak vyšitejsmile
Reagovat
hanz
Nerozumím řeči tvého kmene, pane Tomáši.smile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Nevadí, jen vtípek smile
Reagovat
com
zadny smutneni smile po titulu z Wimbledonu budu happy jak dva grepy smilesmile
Reagovat
hanz
Ježiš, ty to vždycky zabiješ...smilesmilesmile
Reagovat
lenka258
Myslíte si, že kdyby tehdy v 2016 si neprohodily trenéry Karolína s Petrou, že by se jejich kariéry ubíhaly jiným směrem?

Myslíte si, že by byly obě dvě úspěšnější/méně úspěšné? Nebo si myslíte, že by už nehrály, kdyby Petre zůstala s Kotyzou a Karolína s Vaňkem? :)

Myslíte si, že je lepší trenér Kotyza/Vaněk...jasně, jsou samozřejmě lepší trenéři, ale tak pokud bychom se bavili o těchto dvou :).
Reagovat
com
to je samy kdyby..
..kdyby Bartyovka ukoncila karieru o pul roku driv, mohla Karolina vyhrat Wimbledon smile
Reagovat
Pergolek
Nemohla. Říkala, že její největší cíl bylo vyhrát Wimbledon a AO. Bez toho by kariéru neskončila.
Reagovat
Drzymalski
Vaněk je "kochak" a motivátor: "... musíš! Jsi naše lvice!"
Reagovat
Kandinsky1
Jednoznačně lepší trenér je Kotyza.
Reagovat
lenka258
A když by se srovnal u Lindy Nosková Kotyza a Krupa?
Tady v komentářích často hejtují Kotyzy. O Krupovi ani slovo, vim, že dlouho trénoval Baru Strycovou a chvíli Pliskovou.
Reagovat
Kandinsky1
Tak Kotyzu tu hejtuje snad jen tommr.
Reagovat
Pavlis
S Kotyzou se Petra rozešla začátkem roku 2016. Panuje podezření, že Peti seřval na Turnaji mistryň 2015. A tehdy se Petra ještě dostávala z následků mononukleózy. Rozešla se s tím hokejistou. V roce 2016 to neměla vůbec jednoduchý, herně či v životě.

Nevím, kdy Vaňka blíže poznala. Ale v tom malém českém tenisovém rybníčku si k sobě může najít cestu víc lidí, aniž bys řekl, že by takové spojení mohlo vůbec fungovat. Pomohly tomu zřejmě ty Fed Cupy, společné tréninky, vzájemné potkávání se. A zřejmě si Petra s Jirkou dobře sedli lidsky, když ještě koučoval Karolínu.

Co se ale Petřiných trenérů týče, v roce 2016 jich měla pár na zkoušku. Nebyly to ale nijak dlouhé spolupráce. Asi jí logicky nejvíce vyhovoval někdo z Česka.
Reagovat
lenka258
Jj... hodně se to začalo řešit vím na tom Fed cupu v listopadu, že právě Vaněk trénoval s Petrou a ani né tolik s Karolínou tam
Reagovat
Mantra
jenom čekám, kdy comikon napíše, že ho nějak zradila a že jí nemůže dál fandit a jak je vlastně celou dobu podveden a nesnáší ji smilesmile
Reagovat
Pergolek
Pliskova dojíždí kariéru. Nebaví ji to, a co je nejhorší, nemá na to. Její zápasy jsou jako nějaká exhibice. Bez pohybu, bez snahy a navíc neustálá frustrace. Měla by dojet sezónu a buď jít na mateřskou, nebo si dát rok pauzu. Takhle si akorát ničí jméno a hezký život. Hrdlička by ji měl umět taky říct, že prostě stačilo, že tohle už je jen trápení. Bohužel z ní má ale projekt, takže kvůli penězům to neudělá.
Reagovat
IngStavinoha
projekt "nambrvan" ;-))) dnes už notně vyčichlý...
Reagovat
Pergolek
smile Nějací sponzoři ji ještě zůstaly, asi Mototechna nebo někdo, ale víc už nenajde. Na to je moc vzadu a navíc nevyhrava tituly.
Reagovat
paddy
když jsme u té Mototechny, tak za shlédnutí stojí smile

Karolína Plíšková & Michal Hrdlička - ROZHOVOR
https://www.youtube.com/watch?v=yyukfxKa_rA

nejlepší bylo, jak panu Hrdličkovi řekla "hajzle" smile smile
https://www.youtube.com/watch?v=yyukfxKa_rA&t=287s
Reagovat
paddy
link se nechytil celý; video v čase 4:47
Reagovat
Blondie
Sponzory má naprosto mizerné, ale to není její vina, to má na starost její tým.

Špičková tenistka nemůže, PROBOHA, propagovat autobazar (natož když všichni ví, že dlouho neměla zájem o řidičák), žvejkačky, investice, ze kterých se vyklube podvod a nějaký kotle, nebo co to bylo :/

A hlavně - ono platí, že pro ty firmy hraje roli i to, koho měla ta osoba před nimi. Když má někdo autobazar (facepalm), navážně podvodnou investicí, tak se bude banka lovit docela blbě... :/
Reagovat
Kandinsky1
No, no, žvejkačky propagoval i takovej Jágr.
Reagovat
com
a porad lepsi zvejky. nez tampony smile
Reagovat
com
pardon vlastne vlozky.. se v tech vecech moc nevyznam smilesmile
Reagovat
Blondie
Jsem přesvědčena, že aby takové spojení fungovalo, musí propagovaný produkt/služba korespondovat jak s hodnotami značky, tak i s osobností té slavné osobnosti. A nemohu si pomoci, zrovna u Kasatkiny, která o intimních věcech otevřeně (leč za mě vkusně mluví) mě to vůbec nepobuřovalo :) dokonce to za mě bylo ok spojení. Tehdy to navíc byla mladá hvězdička.

Ale abych nevypadala, že hejtuju Karolínu - třeba Petřina propagace vysavače byla taky DOST strašlivá XD
Reagovat
lvicek
Peta propagovala vysavace? To tedy vubec nevim. Ale zrovna pred chvili na me vyskocilo nejake foto na fb, kde ma nejakou novou spolupraci s nejakou firmou zabyvajici se asi zahradnim vybavenim nebo tak neco. Ale Karolina prece mela tu reklamu na Thermolku, to byl totalni ulet, uplna silenost, me to prislo, jak kdyby to natocil nejakej pubertak na mobil s podobne inteligentnim textem a vsi vypravou. To jsem absolutne nepochopila, jak mohla neco takovyho udelat. V podobne dobe Katka Siniakova propagovala nejake investicni sperky nebo neco podobneho, Peta pak pozdeji T-mobile nebo co to bylo - a to byly dve vizualne pekne povedene moderni reklamy. S totalnim thermolkovym uletem naprosto nesrovnatelne.
Reagovat
Blondie
Jo, Thermolka byla divná. Slyšela jsem, že to dělala, protože jí ta mast zabírá, mírně oceňuji tu sebeironii tam, ale jinak to bylo fakt na hlavu.

Petra měla nějaký placený post na Insta, co propagoval Dyson či něco takového. Bylo to fakt blbý...
Reagovat
Blondie
A myslíš tu fotku, kde sedí a vedle ní je nějaká sekačka?

Jako... ne, nepřipadá mi to pro ni jako adekvátní partnerství, ale alespoň je tam nějaká pointa. Jakože specialistka na trávu vyhledala specialisty pro trávu. Jako ta firma jsem happy.

Ale co chceš říci o tom, když Karolínu propagují nějaké kotle, nebo co to proboha bylo?
Reagovat
lvicek
O kotlich vubec nic nevim... Ale Thermolka byla fakt vsude (jako me nevadi ten produkt samotny, ale ta reklama byla priserne neskutecne pitoma, ja jsem se za Karolinu uplne stydela).
Reagovat
Blondie
Měla Ivar CS.

Nicméně v minulosti spoustu spoluprací super - aerolinky, MOL, Skupinu ČEZ, EUROVIA... teď má na stránkách jen cca 2 zajímavé.
Reagovat
Blondie
Jinak má za mě Karo i trošku zanedbané webovky, poslední novinka je tam z konce 2022, design by taky potřeboval osvěžit.
Reagovat
lvicek
Na zvejky si nejak nepamatuju...
Reagovat
Blondie
Karolína dělala Bitters.
Reagovat
lvicek
Smarja, to ani nevim, ze existuje, koukam, spousta veci me uplne minulo. Ovsem Thermolka me minout nemohla, bo to bylo uplne vsude...
Reagovat
Kandinsky1
Ty propaguje kdo ?
Reagovat
Blondie
Kasatkina propagovala vložky.
Před mnoha lety.
Reagovat
Kandinsky1
Myslel jsem, že naráží na nějakou naší tenistku.
Reagovat
Blondie
To se říkalo i před 2 roky, načež udělala finále Wimbledonu...
Reagovat
IngStavinoha
karma se táhne, táhne a táhne až dodnes... smile
Reagovat
lenka258
Proč do Tampy?
Reagovat
IngStavinoha
semifinále Fed Cupu s USA - tehdy Plechovka chytla Lendlův antirepre-syndrom, a bylo vymalováno... smile

https://www.youtube.com/watch?v=fpNkqt4OlVk
Reagovat
lenka258
Jj, to už se chytam, jj Peťa v tu dobu zraněná a Kája nejela..
Reagovat
com
v ty dobe byla ve svete pandemie zika viru, se bala cestovat smilesmile
Reagovat
lenka258
Haha, ale v březnu toho roku do USA na doule sunshine jelasmile. Vlastně ale vzdala se na poslední chvíli OH Rio 2016...
Vím, že to někde řešil Pála, že mu měl její tehdejší trenér Vaněk pomáhat s ostatníma členkama týmu, takhle tam na ně byl sám smile
Reagovat
IngStavinoha
Pinďa si tuhle trapnou "vzpouru" tehdy rozhodně nezasloužil. A ani žádný z fandů mimořádně úspěšného FC týmu.
Reagovat
IngStavinoha
to bylo až na LOH - lokální záležitost Jižní Ameriky
Reagovat
cabuna
Ty jsi Come fakt fanoušek :-D V té době byla na operaci se zubama s moudráky .
Reagovat
com
smile vsak nam zmoudrela a pak uz toho cestovani zas tak nebala smilesmile
Reagovat
cabuna
:-D Jo to bude tím
Reagovat
IngStavinoha
Stuttgart byl pro ni tehdá víc, ale karma stejně spolehlivě zapracovala už tam - v of sice ještě zdolala Coco, ale hned potom v čf ji už spravedlivě vypakovala domácí Siegemund
Reagovat
lenka258
Jj, se vlastně divím, že tam tehdy do USA nejela...jasně, bylo to pak s antukovou sezónou komplikované, ale vlastně v té době byla Česká nej hvězda :))
Reagovat
darek.vrana
Neber si Lendla do huby. Lendl měl DC rád, ale kvůli bolševikům ho musel vzdát. Něco si o tom přečti.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
když on má Fulnek bolševiky rádsmilesmile
Reagovat
IngStavinoha
já ho chlapče zažil - i s jeho povýšeneckým prděním na repre prakticky hned po DC 1980, kdy ho komouši v Holešovicích pravda trochu vystrašili vojenským mundurem - od té doby už šel enem po penězách... smile
Reagovat
IngStavinoha
přesněji po penězách a individuální prestiži, která pro něj ve spojení s ČSSR nikdy nebyla dost individuální - vyloženě jeho volba a jeho boj; žádní bolševici, kteří tady podle současného oficiálního pohledu můžou úplně za všechno, včetně narození Pekarové-Adamové

smilesmilesmile
Reagovat
paddy
potvrdila se teorie pana inženýra, tzv. teorém pěšáka smile

wikipedie:
pěšec - "vzhledem ke značně omezeným možnostech pohybu je pěšec nejslabší figurou na šachovnici"

------
Jen velmi zvolna jdem'
S naivním snem
Za džunglí bez šelem.
smile
https://www.youtube.com/watch?v=eacb21YlJ_k&t=59s
Reagovat
lenka258
Uvidíme, co ukáže na Wimbledonu. Tráva ji tam sedí.
Na grandslamech má většinou fajné výsledky...zas na AO měla dost štěstí na lehké soupeřky, zase na FO smůlu...
Reagovat
paddy
tráva ji tam nesedí, jen jednou v kariéře překonala 4k
v Eastbourne je tráva rychlejší
Reagovat
tommr
Karolína si koleduje o to že příjde i o zbytek jejích fanoušků. Možná že je jí to ale jedno ... smile
Dneska odehrála velmi solidní první set ale pak se začala z kurtu vytrácet a závěr zápasu vyloženě odflákla. Je to velká škoda protože Kasatkina byla dneska rozhodně k poražení ...
Reagovat
Mantra
myslíš coma? o jiných nevím
Reagovat
cabuna
Proč by měla přicházet o fanoušky?Jestli je to opravdu fanoušek tak fandí at se daří nebo ne .Jen nás to může třeba mrzet ,ale nevykašleme se na ní :-DDoufáme že se do toho znovu dostane a víme ,že příští sezona je možná poslední.
Reagovat
Krisboy
No problem, titul z Wimbledonu je důležitější.
Reagovat
com
smilesmilesmile
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist