Plíšková zahodila setboly proti loňské finalistce. Čtvrtfinále neobhájí a vypadne z TOP 70

16. 1., 10:55
Aktuality 85
AUSTRALIAN OPEN - Karolína Plíšková (31) končí na třetím ze čtyř posledních grandslamů v prvním kole. Na Australian Open dvojnásobná grandslamová finalistka podlehla po nevyužití tří setbolů v řadě světové trojce a loňské finalistce Jeleně Rybakinové (24) z Kazachstánu, s níž ani na čtvrtý pokus neuhrála set. Bývalá světová jednička bude v Melbourne chybět po 10 letech ve třetím kole, neobhájí loňské čtvrtfinále a v žebříčku se propadne až do osmé desítky.
Karolína Plíšková bude po 10 letech chybět ve 2. kole Australian Open (© AFP)

Rybakinová – Plíšková 7:6, 6:4

Karolína Plíšková získala prvních osm fiftýnů a bleskově vedla 2:0, o náskok ale brzy přišla a za stavu 5:6 čelila třem setbolům. I díky jednomu esu a troše štěstí z nich utekla a dostala favoritku do tie-breaku.

V něm česká tenistka od začátku držela vedení a za stavu 6:3 sama disponovala třemi setboly. Jenže jednou chybovala a dvakrát Jelena Rybakinová trefila winner - poprvé po doběhnutí 'prasátka' a podruhé poté, co míček 'olízl' lajnu jen pár milimetry.

Statistiky zápasu Jelena Rybakinová – Karolína PlíškováStatistiky zápasu Jelena Rybakinová – Karolína Plíšková (@ Livesport)

Rybakinová sadu uzavřela ziskem pěti míčků po sobě a nabyté sebevědomí prodala v úvodu druhého dějství. V něm odskočila do vedení 3:1 a aniž by čelila brejkbolu, dovedla duel do vítězného konce. Plíšková sice i díky dvěma winnerům zlikvidovala tři mečboly, ale při čtvrtém po již 29. nevynucené chybě kapitulovala.

"Byl to pro mě strašně těžký zápas, hlavně v prvním setu. Jsem moc ráda, že jsem nakonec postoupila," usmívala Rybakinová po úspěšném zahájení obhajoby loňského finále. "Je úžasné být zpátky. Děkuju divákům že přišli a podporovali. Nehledě na loňský výsledek si to tady vždycky moc užívám."

Plíšková ani ve čtvrtém vzájemné duelu s o sedm let mladší rodačkou z Moskvy reprezentující Kazachstán neuhrál set. Od loňského postupu do čtvrtfinále Australian Open prohrála na grandslamech pět ze šesti zápasů, v Melbourne bude ve 2. kole chybět poprvé od roku 2013.

Letos jednatřicetiletá rodačka z Loun odehrála čtyři duely a udolat dokázala jen po mateřské pauze se vracející Naomi Ósakaovou. Porážky v Austrálii utrpěla také s Kateřinou Siniakovou a Jelenou Ostapenkovou a za necelé dva týdny ji tak čeká žebříčkový propad až do osmé desítky. Mimo TOP 50 se ocitne poprvé od června 2014.

Předloňská vítězka Wimbledonu Rybakinová bude pokračovat na cestě za obhájením loňského finále zápasem proti Rusce Anně Blinkovové, s níž jediné střetnutí před sedmi lety na okruhu ITF prohrála. Nyní však bude obrovskou favoritkou.

Z devíti českých nadějí ve dvouhře žen se přes první soupeřku dostaly čtyři tenistky - Barbora Krejčíková, Linda Nosková, Kateřina Siniaková a Brenda Fruhvirtová. Kromě Plíškové vypadly Markéta Vondroušová, Marie Bouzková, Linda Fruhvirtová a Sára Bejlek. Mezi muži pokračují Jiří Lehečka, Tomáš Macháč a Jakub Menšík, skončili Vít Kopřiva a Jiří Veselý.

Výsledky Australian Open ve dvouhře žen


Článek původně publikován pro
Livesport Zprávy.
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

85
Přidat komentář
smazaný uživatel
Text příspěvku obsahoval závadný obsah a byl redakcí vymazán.
Reagovat
mamina
Nevíte někdo, jak je to se sázkami rodinných příslušníků v zahraničí? Jen tak mně to napadlo.
Reagovat
Blondie
Zápas jsem kvůli veliké, ale veliké zábavě u zubaře ( ) viděla až později.
Osobně jsem tipovala, že buď Karolína drtivě prohraje, nebo naopak překvapí a postoupí. Tak jinak. Oceňuji, že se z toho ne..., fakt dobré představení, podařený tenis.

Trochu mě mrzí, že byť změnila firmu, tak ten styl byl pořád stejný :(
Jasně, dává to smysl, očividně se jí to takhle líbí (a proč ne). Ale docela ráda bych ji někdy viděla i v něčem jiném :)

Na její případný postup po žebříčku zase nahoru vůbec neumím mít pohled. Dneska ukázala, že tenis pořád umí, že když se zakousne, drží krok s naprostými top stars. Zároveň, pokud se letos nechytne a nevystoupá alespoň do top 20 (nicméně nemá skoro žádné obhajoby, od STG snad obhajuje jen desítky bodů?), si teda neumím představit, že ji bude bavit představa přípravy na další sezónu.

Zítra snad Brenda a Bára!
Reagovat
Alien
A to, že Kája porazila nedávno Ósaku jste už asi někteří zapomněli, co?
Reagovat
Schweini
Osaka za poslední roky vůbec nehrála, na AO konec v 1. kole, takže to se tak brát nedá
Reagovat
Sinuhet1
Nema smysl Karolinu hejtovat, jak tu mnozi delaji. Karieru mela vybornou, ale uz je proste za zenitem, to se neda nic delat....
Reagovat
com
No takhle si pokazit kalendarni GS Bude se letos muset spokojit jen se trema GS titulama
Reagovat
baba
Sezóna teprve začíná,zajíci se počítají až na konci honu.Dejte ještě naším holkám šanci,Maky taky loni na začátku nic moc a pak Wimblas, Muška se může vrátit v létě v plné polní, třeba si ještě nějakou radost užijeme.Treba i Plech překvapí,až to budeme nejméně čekat
Reagovat
EllNino
myslím, že ty jsi první, která tu hned všechny odepisuje, takže začni u sebe :))
Reagovat
magnus
Očakávaný výsledok aj keď v prvom sete mala Rybakina namále. Plišková už má to najlepšie za sebou. Sa čudujem, že ešte nie je tehotná a nejde na materskú
Reagovat
lenka258
Tak né každá žena touží po dětech, někde i Karolína říkala, že je ráda, že Hrdlička má dítě, že na ní s děckem netlačí :).
Ale ano, asi to nej má za sebou...
Reagovat
Blondie
Souhlas, je hodně necitlivé a vlastně i arogantní pořád ženám vnucovat děti.
Ale Karo už podle mě párkrát otevřeně říkala, že vlastní děti časem chce, takže to pro ni taky může být hezký odchod.

KP se nehodí odepisovat, pořád je to aktivní hráčka a dneska ukázala, že tenis umí. Nicméně teda musím říci, že jsem si několikrát říkala, jak jsem jako fanoušek Petry vděčná za její nádherný konec v úplné špičce, s velkým titulem za zády a ještě z tak pěkného důvodu.
Reagovat
Drzymalski
Hrdlička? Tlačit na dítě?
Reagovat
lars
U Hantuchovy si sa necudoval ? :))
Reagovat
tommr
Neříkala Bára že už mix hrát nebude?

(1) Hunter/Ebden v L. Kichenok/Pavic
Danilina/Molteni v (WC) Fourlis/Harris
Krejcikova/Reboul v Shibahara/Vliegen
(8) Siegemund/Gille v Rodionova/Purcell

(3) Hsieh/Zielinski v (WC) Birrell/Peers
Schuurs/Nys v Kato/Puetz
Samsonova/Vavassori v (WC) Saville/Saville
(7) Melichar-Martinez/Krawietz v (WC) Joint/Sweeny

(6) Dabrowski/Lammons v (WC) Hon/Walton
N. Kichenok/M. Gonzalez v Babos/Bopanna
Sutjiadi/Venus v Routliffe/Withrow
(4) Chan/S. Gonzalez v (WC) Gadecki/Polmans

(8) Perez/Rojer v Eikeri/Heliovaara
(WC) Stefani/Matos v Stears/Ram
Kudermetova/Glasspool v Townsend/Melo
(2) Krawczyk/Slupski v Olmos/Roger-Vasselin
Reagovat
aligo
Vzhledem k tomu jak málo zápasů před AO odehrála, je to chytrý tah
Reagovat
TSP
Že Bára hraje mix i čtyřhru i dvouhru je jen dobře. Bára je typ, který potřebuje hrát a s tím roste její výkonnost. Musí to však vydržet kondičně a zdravotně, což je hlavně v Austrálii to největší riziko.
Reagovat
Ondra979
tak dobry vykon od Karoliny, ale podle ocekavani to nestacilo...ted je otazka, jestli najde motivaci hrat mensi turnaje a zkusit se vratit treba do top30...herne by na to mit jeste mela, ale snadne to nebude..no a kdyby ne, tak uspechy ma hezke, jen ten GS nevysel
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Prostě se to u ní střídá - hrůzné výkony a pak řekněme velmi dobré s tím, že zápasy proti favoritkám prohraje díky výpadkům na big pointech. Bohužel, tohle se jí nedaří změnit a také díky tomu padá ze žebříku...
Reagovat
Nola
dnes stacilo tak malinko a set mohol ist na jej stranu, kedysi bola psychicky snad najodolnejsou hrackou, dokazala vyhrat, aj ked hrala tuzku.....
mam pocit, ze jej sebavedomie zacala nalamovat Pegula, aspon co si spominam matne
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Asi nejen Jess, i když u ní už to byl úplný blok.
Na druhou stranu je to běžné, že sebevědomí u holek dosáhne maxima s s prvními výraznými úspěchy a pak ho postupně více či méně ztrácí...
Reagovat
Nola
mozno, ale trebars taka Petra dokaze prehrat kludne s kvalifikantkou, a naopak na dalsom turnaji porazi top hracky a cely ho vyhra, podobne to ma Krejcikova tusim, u nich to funguje uplne inak, im staci snad jedna podarena vymena, chytia sa a uz to fici
Reagovat
lvicek
Koukam ted zpetne na zapas Karoliny. Dost dobre udrzela podani za stavu 5:6 - esem odvratila setball, dalsim esem pripravila pro sebe vyhodu a promenila primym bodem ze servisu. V TB mela podle me Rybka neskutecnou "z p***" kliku, ovsem u Karoliny trochu chybel zapal. Myslim, ze by mohla jeste odehrat nejake dobre zapasy na jinych turnajich, tak uvidime, co letosni sezona. Na druhou stranu, vlastne mi to takto prijde tak trochu spravedlive. Peta ma Wimledony (i kdyz asi mela na vic, skoda...) a nikdy se ji nepodarilo dosahnout te jednicky, i kdyz to bylo nekolikrat jen o kousek a zasahl do toho magor s nozem atd., Kaja zase byla jednicka a GS se ji nikdy nepovedl (a asi nepovede). Tak si to dve nejlepsi hracky sve generace takto rozdelily. Otazka je, kam ted zaradit nase dalsi GS vitezky Baru a Maky, ktere zatim mely spis jen nekolik vynikajicich sezon, prolozenych i horsimi obdobimi, a celkove maji nesrovnatelne mene titulu a take v te nejuzsi spicce se pohybovaly mnohem mene nez Peta a Kaja. To jeste ukazou dalsi roky.
Reagovat
Liverpool22
Jinak Bára a Maky jsou v nejlepších letech a ještě můžou nějaké velké trofeje přidat. Navíc obě mají placky z OH - Bára zlato a Maky stříbro. Kája z OH nic.
Reagovat
lars
Karol s Maky v deblu na OH bohuzel nevyuzily nekolik MB , takze bronz asi o " 1 vyhrany micek " neni
Reagovat
aligo
Někdo moc chtěl použít TOP u Karolíny, tak vymyslel TOP70
Reagovat
Krisboy
Momentálne uzavírá TOP73.
Reagovat
aligo
WoW
Reagovat
Drzymalski
Pokud nedostane od pořadatele volnou kartu bude muset hrát na 500 kvaldy. Řekl bych, že její jméno občas pomůže.
Reagovat
Blondie
Blik cvak Kodak...
Jsem blázen, nebo má na sobě Karo Adidas?
Vždyť v Brisbane to ještě byla Fila!

Řešilo se to někde?
Reagovat
Blondie
https://womenstennisblog.com/2024/01/16/pliskova-adidas-debut-australian-open/
Reagovat
Krisboy
Tak trenéra už vyměnila třicetkrát, k ničemu to nebylo, tak teď třeba bude tak dlouho střídat oblečení, až si to sedne a ten proklatej GS klapne.
Reagovat
Dobry-den
Kája nezklamala, ale zahodit 3 setboly v řadě, to fakt naštve. :(

Pád do osmé desítky a to ještě nemusí být konec. :(
No, jsem zvědavý, jestli bude mít chuť hrát kvaldy, nebo jestli se přeorientuje na dvěstěpadesátky. Měla by hrát v Kluži, tak snad tam něco uhraje...
Reagovat
TSP
Již delší dobu je zjevné, že Plíšková je na odchodu. S jejím žebříčkovým postavením ji navíc budou čekat jen silné soupeřky v 1. kolech a těžké kvalifikace, pokud se do nich ovšem vůbec dostane. Plíšková má asi letos poslední zvonění před odchodem a poslední možnost udělat jakýkoliv důstojný výsledek. Na další rok to už nevypadá. Pokud ještě chce uspět, měla výrazně fyzicky přidat a o něco zhubnout. Zlepšit pochyb se téměř určitě v jejím případě už nepodaří, ale alespoň ty prvně jmenované podmínky by mohly být splnitelné, aby mohla mít alespoň šanci na důstojný výsledek a důstojný odchod.
Reagovat
Kandinsky1
Podle mě se touhle sezonou protrápí, zakončí ji někde na hraně stovky a zabalí to.
Reagovat
Blondie
KP a hubnout?
Reagovat
TML
KP a běhat?
Reagovat
TSP
Ano i její dnešní pohyb nebyl tak rychlý, jako v jejich nejlepších letech a působil trošku toporněji než je u ní obvyklé, dle mě i kvůli nějakému kilu navíc. Jak jsem již napsal způsob hry, způsob pohybu a hlavu už nevylepší, tak alespoň kondici a váhu. S tím by třeba mohlo přijít i alespoň nějaké zlepšení toho zbytku.
Reagovat
TSP
A ještě doplním, stačil by kousek, aby urvala alespoň set, ale na ten kousek bude muset strašně moc makat, a s velmi nejistým výsledkem.
Reagovat
Mantra
proč tak nepřesně, jaké top70? to už můžeme psát o top 72, 76 nebo 112 třeba
Reagovat
Kandinsky1
Top70 mě vyloženě rozesmála
Reagovat
aligo
Kdyby napsali že pravděpodobně vypadne z prvních 3/4 TOP100, to by byl teprve fičák
Reagovat
Liverpool22
Kája - Rybka

výborný zápas. Káje hrálo do not, že Rybka měla slabší začátek. Také mi přišlo, že Kája od začátku více tlačila na pilu, slušně servírovala a tím Rybku zaskočila a držela se v zápase. Konec 1. setu + TB to byl mazec
Celkově bylo klíčové, že Rybka neskutečně servírovala - pokud škrtneme 1. hru zápasu, kdy se zahřívala, tak po zbytek zápasu servírovala nadpozemsky a Káje prostě už nedala na servisu čuchnout. Kája klobouk dolů co dnes předvedla
Na druhé straně je třeba vidět, že Kája je už spíše za zenitem zatímco Rybka je na vrcholu. Navíc na vzájemné zápasy je to 4:0 + 8:0 na sety a 3x šel 1. set do TB a vždy vyhrála Rybka - to už není náhoda, ale nějaký ukazatel, kdy např. na servisu je Rybka prostě lepší a stabilnější což se potvrdilo i dnes.
Reagovat
Salamander134-
Neudelej se. Ryba zase tak hvězdně neservirovala vše jí ulehčila nepřesná hra Pliskove. Kevsemu byla Pliskova pasivní. Nešla do toho tolik.
Reagovat
Liverpool22
Jen blbě hejtuješ. Psal jsem to už v jiném vlákně. Ukaž mi na WTA hráčku, která dokáže udržet takto vysokou úroveň na servisu jako dnes Rybka - pokud škrtneme 1. hru zápasu, tak servírovala výborně, stabilně a Kája si na příjmu prostě neškrtla
Reagovat
Maisterstich
Má pravdu, podávala na sebe spíš podprůměrně... Nic neskutečnýho v tom nebylo. Ale tak co chtít od člověka, co fandí Loserpoolu
Reagovat
Liverpool22
Kromě 1. hry zápasu Rybka nepustila Káju k brejkbolům - většinou vyhrávala na servisu 40:15 a až na konci to bylo 40:30. Takže její servis byl dnes velmi učinný a efektivní - výborné jak 1. tak 2. podání, ale hádat se nebudu - každý kdo to viděl si udělá svůj vlastní názor
Reagovat
Kandinsky1
Úspěšnost 1. podání měla 62 %, což není žádná hitparáda. Těžko říct, jestli to bylo výborným podáním nebo toporností Plíškové na příjmu.
Reagovat
Liverpool22
Ta statistika dost mate díky nepovedené 1. hře. Navíc body celkem po servisu měla 73% + u Rybky je to i o kvalitním 2. servisu a efektivitě. Kája měla lepší procenta, ale přesto dala Rybce na servisu více šancí. Nicméně jak píšeš mohlo to být také tím, že Kája byla "jalová" na příjmu a neuměla číst servis Rybky
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Iga bude mít vyšší úroveň. S jejím servisem měl problém i Řetězov Saša.
Reagovat
Otmar
Já bych Karo za dnešek pochválil. S třetí hráčkou světa se prohrává běžně a Karo nedala nic zadarmo. Jedná zásadní výtka, tři setboly, z toho dva při svém podání, to zahodit je přepych. Kdyby první set vyhrála, tak by se Rybka musela pěkně otáčet. Jenomže na "kdyby" se nehraje. Viděl jsem debl Hun/Sin, vyhrály ve dvou setech
proti vyloženým singlistkám a žádné terno to teda nebylo. Pravda, moc toho spolu nenahrály, ale čekal jsem víc, jsem zvědav, co bude dál.
Reagovat
Liverpool22
Mám to stejně - byl jsem mile překvapený jak Kája hrála - klobouk dolů. Bylo to v něčem podobné jako u Kenin - ta taky měla šance v 1. setu.
Hun/Sin se musí trochu sehrát - časem jim to snad půjde lépe a lépe
Reagovat
tommr
Hunter/Siniaková se sice pěkně vystrojily do jednotnýho dresu ale na kurtu si moc nerozuměly. Bylo až příliš znát že spolu hrajou první zápas a nejsou sehraný ...
Z toho co jsem dneska viděl se zdá že chtějí hrát stejným stylem jako hrály KrejSi s tím že Hunter bude držet BL a Katka bude operovat na síti. Nejsem si ale jistej jestli to tak bude fungovat protože Hunter je na BL přece jen o něco slabší než byla Bára ...
Reagovat
Otmar
Ano, je to tak. Ony obě tíhnou k síti, BL není silnou stránkou ani jedné a zcela jistě to bude mít nějaký vývoj. Akorát netuším jaký. A třeba říct, že jim to opravdu slušelo. A skoro mám dojem, že by Katka tu BL držela líp!
Reagovat
Liverpool22
Já mám jiný problém - je vidět, že některé státy se cíleně začínají v deblu připravovat na OH viz. Australanky, Rusky, Italky.....nebo dříve hvězdný pár Garcia-Mladenovič. U nás se děje opak - v minulosti jsem chválil, že se uvažuje o krok dopředu a vždy tady byl nějaký BIG pár, který na OH bral placku - nevěřím, že když se Bára s Katkou zase dají dohromady, že něco uhrají
Reagovat
Kandinsky1
nevěřím, že se dají dohromady.
Reagovat
Liverpool22
je to možný - bylo by to divné hrát jen OH. Bára nebo Katka měla zkusit hrát s jinou Češkou např. s Lindou nebo Mařenkou, ale nevím jaké mají vztahy mezi sebou
Reagovat
Otmar
Taky si myslím, že je to otázka vztahů. Typově myslím by si sedly Bouzková se Siniakovou, Marie všechno vzadu oběhá, Katka jako přední střelec....ale vsadit na to nelze. Povahově jsou zřejmě jinde. Krej/Si už nebude. Je fakt, že vznikly národní dvojice s cílem olympiáda,ono ta medaile je relativně nízko.
Reagovat
Salamander134-
Nemá hlavu na velké zápasy. Samozřejmě má taky po většinu kariéry smůlu na los. Třeba na grandslamech. V těch dvou finals tak narazila vždy na nejlepší hráčky sezóny. Na US Open Kerber, která na tom grandslamu vyřadila Kvitku, ve Wimbledonu zase Barty co na tom grandslamu porazila Krejcikovou. Měla prostě smůlu, naopak Krejčíková, Vondroušova štěstí. (Nikoho extra na těch svých grandslamech porazit nemuseli) Muchová, Vondroušova, Kvitová a Šafářová svá finále na grandslamu taky prohráli proti nejlepší hračce sezóny.
Reagovat
Salamander134-
Čili z toho má vyznít, že grandslam skutečně může být i o štěstí.
Reagovat
lenka258
souhlasím Markét i Bára Krejčíková měli notnou dávku štěstí na los resp., že ty silné jim vypadali s jinými :)
Reagovat
Liverpool22
Tady bych polemizoval. Bára na cestě za titulem na RG porazila např. Svitolinu, zametla se Slůnětem, pak sice mladá, ale už dost namachrovaná Cori.....
Maky to samé na cestě za GS titulem musela porazit Svitolinu, Peggy a ve finále Žábu, která v té době hrála suprově, ale psychicky se opět sesypala za což však nemohla Maky.
A závěr je, že Bára + Maky mají GS titul zaslouženě - žádný GS se nevyhraje sám
Reagovat
Salamander134-
Prosimtě nemůžeš srovnávat Svitolinu, Pegulu a žábu z Kerber nebo Barty v nejlepší formě
Reagovat
SydneyOpen
Plíšková taky na US Open 2017 měla velké štěstí na los a stejně ve ČF pohořela...
Reagovat
lars
Doufam , ze ti nemusim napsat GS , kde mela Kvitka stesti na los a stejne to nevyuzila
Reagovat
jorgge98
přesně tak, Markéta i Bára si měly před finálem říct: vždyť já si ten grandslam ani nezasloužím, neporazila jsem žádnou těžkou soupeřku... a naschvál prohrát.

hele ne, Markéta i Bára žádný štěstí neměly... hrály stejný grandslam za stejných podmínek jako ostatní hráčky a pokud měly narazit na těžší soupeřky, tak ty těžší soupeřky měly vyhrát a porazit i ty naše teda...
Reagovat
lenka258
Však to nikdo neřekl, že si grandslam nezasloužili :).
Reagovat
lars
Krejcik a Maky vyhraly finale na GS s hrackou , nebyla N.1 ve finale danyho GS
Reagovat
lars
* , ktera nebyla N.1.................
Reagovat
SydneyOpen
Proti Kerber měla ve 3. setu break. U ní je to prostě o hlavě, nezvládá velké momenty a zápasy i mimo GS, na těch velkých turnajích je to ta samá písnička. Petra svá první finále zvládla na Wimbledonu dala Sharapku, na TM zas Azarenku. Karolína poslední kola GS prohrávala i s hráčkama jako Linette, Konta, Vandeweghe, Lučič-Baroni a nezvládla je
Reagovat
Liverpool22
Ano - finále USO 2016 bylo o hlavě - Kája měla vyhrát - to byla obrovská šance
Reagovat
lars
finale USO 2016 bylo i o zkusenostech
Reagovat
lars
Kvitka porazila Marfusu, ktera nebyla N.1 ve finale danyho GS . Azarenka nebyla N.1 ve finale danyho TM. Kvitka s Vosakou taky prohrala finale GS, a to mela stesti , ze Vosaka v nem nedopodavala 2.set
Reagovat
SydneyOpen
Jinak Markéta při cestě za titulem musela porazit 5 nasazených hráček a z toho dvě hráčky Top 10 to mi opravdu jako štěstí na los nepřijde...
Reagovat
Liverpool22
Reagovat
Salamander134-
Dvě hráčky top10 a přesně ty nejméně úspěšné
Reagovat
SydneyOpen
Jasně, taková Kasatkina co v té době taky byla v Top 10 je úspěšnější než Jabeur, Pegula i Svitolina... aha... taková Linette, Lučič a Vandeweghe jsou mnohem horší soupeřky
Reagovat
lars
Maky2023 s Barty2021 ve finale Wimblu by asi neuhrala ani set jako s ni ve finale na RG
Reagovat
SydneyOpen
https://cs.wikipedia.org/wiki/US_Open_2017_%E2%80%93_%C5%BEensk%C3%A1_dvouhra
tohle není štěstí na los? Sorry ale tohle taky mohla vyhrát, ale to by nesměla ČF Grandslamu prohrát s Vandeweghe
Reagovat
lars
C.V. byla domaci tenistka-ranarka ( podporovana divaky) , ktera porazila Agu - 10. nasazenou
Reagovat
lenka258
Pokud bude Karolína za top 70, tak to asi nevyjde ani na kvaldu do ty únorové turnaje do Dubaje/Kataru, nebo jo?
Reagovat
aligo
může požádat o WC na kvaldu
Reagovat
Kandinsky1
Proč ne do hlavní soutěže ?
Reagovat
Kandinsky1
Beru zpět. Já měl za to, že tam loni byla ve finále. Teď koukám jen ve ČF.
Reagovat
milik254
Záleží, kdy je deadline podle kterého se bere žebříček pro přihlašování, ale obvykle to bývá 6 týdny zpátky, takže by měla být přímo v MD
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist