Plíškové se návrat po koronavirové pauze nepovedl, v New Yorku prohrála s Kuděrmětovovou

24. 8. 2020, 07:19
Aktuality 66
WTA NEW YORK - Favoritkám se v neděli na jejich prvním turnaji po půlroční koronavirové pauze nedařilo. Svůj úvodní zápas na podniku WTA Premier 5 v New Yorku nezvládla nasazená jednička Karolína Plíšková, jež prohrála s Ruskou Veronikou Kuděrmětovovou, ani domácí světová pětka Sofia Keninová, která podlehla Francouzce Alizé Cornetové.
Karolína Plíšková

Karolína Plíšková, jež v úvodu sezony vyhrála lednový turnaj v Brisbane, během pětiměsíční pauzy zaviněné pandemií koronaviru vyhrála v Praze exhibiční LiveScore Cup a se zápasovou bilancí 2-2 absolvovala charitativní soutěž týmů Tipsport Elite Trophy.

Na srpnový restart sezony se svěřenkyně trenéra Daniho Vallverdua připravovala střídavě v Praze a v Monte Carlu. Návrat do soutěžního módu se však osmadvacetileté rodačce z Loun nepovedl, byť první zápas odehrála na tvrdém povrchu v oblíbeném New Yorku. 

Na úvod Western & Southern Open, které se letos výjimečně nekoná v Cincinnati a za přísných hygienických opatření proti šíření nemoci covid-19 ho hostí newyorský areál ve Flushing Meadows, prohrála 5-7 4-6 s Ruskou Veronikou Kuděrmětovovou.

Nejvýše nasazená Plíšková přitom začala zápas dobře, využila první brejkbol a po svém servisu vedla 4-1. Náskok ale neudržela a v koncovce o úvodní sadu přišla. Druhý set rozhodla ztráta podání české favoritky v devátém gamu.

Plíšková sice nasázela jedenáct es, ale udělala i devět dvojchyb a 41. hráčce světa nabídla 13 brejkbolů, z nich tři neodvrátila. Sama si v prvním soutěžním utkání od konce února vypracovala jen dva brejkboly. Z jediné generálky před US Open vypadla za hodinu a tři čtvrtě.

"Měla za sebou těžký zápas v prvním kole a neměla co ztratit. Hrála uvolněně, což ale neznamená, že jsem nemohla vyhrát. V prvním setu jsem měla lépe podávat a dělala jsem hodně chyb z returnu," komentovala Plíšková na tiskové konferenci.

Plíšková byla na turnaji jednou z pouhých čtyř hráček Top 10 a patřila mezi hlavní favoritky na titul. To samé by mělo platit od příštího týdne na US Open, na kterém si před čtyřmi lety zahrála své jediné grandslamové finále.



23letá Kuděrmětovová si připsala svůj dosud nejcennější skalp. Hráčku Top 10 porazila potřetí, první dva 'zářezy' zaznamenala loni proti Elině Svitolinové a Belindě Bencicové.

"Snažila jsem se nemyslet na skóre. Jen jsem se snažila bojovat, hrát každý míček a užívat si každou výměnu na velkém kurtu proti jedničce," hodnotila Kuděrmětovová nečekané vítězství nad světovou trojkou.

"Byl to příjemný pocit. Myslím, že teď hraju opravdu dobře. Včera jsem odehrála dlouhý zápas a to mi možná trochu pomohlo, protože jsem měla šanci dostat se do rytmu, zatímco ona (Plíšková) dnes hrála první zápas," dodala Ruska, která v osmifinále čeká na vítězku duelu Mertensová-Mladenovicová.

Z českých tenistek v neděli vypadly po svém úvodním vystoupení také Markéta Vondroušová a Kateřina Siniaková, které po pauze prohrály i své druhé zápasy. Do druhého kola se tak dostaly jen Marie Bouzková, kterou v boji o osmifinále čeká Petra Kvitová, a už v sobotu Karolína Muchová.

Svůj úvodní zápas v New Yorku nezvládla krátce po Plíškové ani nasazená dvojka Sofia Keninová. Americká vítězka dvou letošních turnajů včetně Australian Open prohrála s Alizé Cornetovou z Francie 1-6 6-7.

Keninová sicve ve druhém setu za stavu 1-6 a 2-5 odvrátila dva mečboly a vrátila se do hry, jenže v tie-breaku zahodila dva setboly a překvapivé vyřazení neodvrátila.

"V prvním setu jsem se vůbec nedostala do hry. Až v průběhu druhého setu jsem začínala mít pocit, že míčky trefuju správně. Bohužel v závěru jsem nezvládla několik výměn," řekla Keninová.



Z elitní desítky světového žebříčku zůstávají v pavouku už jen dvě jména, na která čeká vstup do turnaje v pondělí. Američanka Serena Williamsová začne proti Nizozemce Arantxe Rusové, Japonku Naomi Ósakaovou vyzve Muchová.

• WTA PREMIER 5 NEW YORK •
USA, tv. povrch, 2.250.829 dolarů
nedělní výsledky (23. 08. 2020)
• Dvouhra - 2. kolo •
Kuděrmětovová (Rus.) - Kar. Plíšková (1-ČR) 7-5 6-4
Cornetová (Fr.) - Keninová (2-USA) 6-1 7-6(7)
• Dvouhra - 1. kolo •
Bouzková (ČR) - Kalinská (Rus.) 6-1 7-5
Siegemundová (Něm.) - Vondroušová (10-ČR) 6-3 6-7(3) 6-4
Flipkensová (Belg.) - Siniaková (ČR) 6-3 6-3
Kontaveitová (12-Est.) - Kasatkinová (Rus.) 6-3 6-1
Mertensová (14-Belg.) - Petersonová (Švéd.) 6-0 6-2
Zvonarevová (Rus.) - Linetteová (Pol.) 1-6 6-3 6-1
Rusová (Niz.) - Van Uytvancková (Belg.) 6-2 6-3
Bellisová (USA) - Dodinová (Fr.) 6-2 3-6 7-6(1)
Pegulaová - Bradyová (obě USA) 7-6(5) 6-4
McHaleová (USA) - Šwiateková (Pol.) 6-2 6-4
Džabúrová (Tun.) - Fernandezová (Kan.) 0-6 6-4 6-3
Garciaová (Fr.) - Stephensová (USA) 6-3 7-6(4)
Teichmannová (Švýc-) - Collinsová (USA) 6-3 6-3
Putincevová (Kaz.) - Shuai Zhang (Čína) 6-4 6-3
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

66
Přidat komentář
dadaft
Tak jsem dokoukal na záznam Karolíny a řekněme si na rovinu -- ona v tom zápase za moc nestála.
Patřil Veronice a hrála fakt dobře - útočně, nebojácně, přesně. A dobře trefovala.
Jsem na ni zvědav dál ...
Reagovat
Dobry-den
Verunka si pro to šla smile
Reagovat
Fransoas
Tak nasazená 1 a 2 na turnaji skončily hodně brzy.Před několika dny tu byl názor ke Karolíné,že by první kolo mělo být na rozehrání.Realita je jiná a týká se i Sofie.Možná se s favoritkama počítalo,že nebude žádný problém s postupem.Rozhodně chybí zápasová rozehranost.Uvidíme co se stane na US Open.Jakou roli hraje nasazení v turnaji je docela velká neznámá.
Reagovat
paddy
Nejvíc ztrácejí top hráči, kterým chybí top forma
Špatní hráči tolik formu neztratili, protože herně nijak nezářili ani pred tím

Pole se vyrovnalo, takže o překvapeních mluví jen blázni koukající na žebříček

Příklad za všechny, když se Murray vrátil po dlouhé pauze, tak byl průměr, což teď jsou všichni smile
Reagovat
Holahej
Andy má velké zdravotní omezení, po zranění kyčle, kdy mu odešly části a má po operaci ?umělé?, v Anglii jsou polemiky na odborné rovině, lékařů, zda lze vůbec s tím dělat profesionální sport, natož tenis, natož, na pohyb, zatížení, náročný singl?, v některých zemích je prý i tento typ operace zakázán, takže srovnávat Andyho zdravotně /a přestávkami, kdy nemohl trénovat a hojil oblast/ omezenou výkonnost, s ostatními, natož se špičkou je dost mimo?

Je vidět, že tenis miluje, chce hrát na ATPtour, nechce se smířit jen se čtyřhrou.

Tomáš Berdych začal mít problémy s páteří, byl hráč víceletýTOP 10, neměl operaci, začal prohrávat, klesal, tenis uměl, ale tělo ho nepouštělo čelit velké konkurenci , nebyla mu příjemná kritika výkonnosti, porážky, radši ukončil kariéru. Andy byl úspěšnější hráč, takže pokles by mohl nést hůře, pere se s tím vším fyzicky i mentálně, hraje, v zápasech bojuje co může, porážky bere s nadhledem..., dnes zajímavý zápas, přeji mu vítězství, ale reálně to "asi" není možné, ale nejen kvůli tomu "asi" bude živé vysílání zajímavé sledovat.
Reagovat
Vlk-v-trave
odsoudil diskvalifikaci Pelly a Delliena. Ostre se pustil do USTA, ktera podle neho si interpretuje bezpecnostot tak trochu podle sveho. Dokonce tvrdi, ze jim USTA sproste lhala...

Stejnou kritiku na dresu USTA vyslovil uz Medvedev, ktery dokonce potvrdil, ze 99% hracu nesouhlasi s diskvalifikaci Pelly a Delliena.

Djokovic dokonce shanel podpisy hracu, aby mohli turnaj oba hraci hrat.

Nejvic se hracum nelibi to, ze oba nebyli az tak v tesnem kontaktu s pozitivne testovanym Glavanem. Dale, ze Galvan nebyl testovany opakovane, ale pouze jednou! Takze take nemusi mit nakonec covid, neb se pry citi ok.

Pella s Dellienem prosli vsemi moznymi testami, ktere neprokazaly covid, ale mimo to byla na ne uvalena diskvalifikace...

Hraci nejsou ze situace nadseni (dost ostre reaguji s prekvapenim sami americti hraci), nebot to stvari neprijemny precedens. Takhle muzou diskvalifikovat nakonec vsechny, jednoduchou retezovkou. Urcite nejaky jejich znamy mohl potkat znameho, ktery ma/mel covid:D

http://www.puntodebreak.com/2020/08/24/schwartzman-denuncia-ocurrido-pella-dellien-usta-mentido-cara

USTA se snazi, aby mohli oba nastoupit na GS, ale uz jsou dost zariznuti...na druhou stranu Pella s Dellienem se mohou stat takovymi obetnimi berany pro to, aby se USTA zamyslela nad opatrenimi, vyladila pravidla atd.

V takovem pripade vitez GS by jim pak mel predat aspon ten pohar, vitezi by zustal zapis:)
Reagovat
paddy
Medvěd a Djok v první řadě myslí jen sebe, aby to např před SF nepotkalo je

Letos se prostě nemělo hrát
Pochybný turnaj, pochybný titul
Reagovat
tmora
Zvonareva pekne! Kornout překvapil, Garcia vypadne v dalším kole..
Reagovat
dadaft
Největší dojem na mě zatím udělala Sakkari, skvěle se pohybující Gauffovou smetla jako uragán. Jestli ji to vydrží je druhá věc.

A zklamala Iga. Prohrát s McHale? To snad ne ...
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Přesně, Sakkari s Cori jsem viděl a vystřílela ji teda pěkně. Cori měla pár pěkných balonů, ale to bylo vše.
Iga vs Mc Fail taky zklamání, ale možná se lga nedokázala přeorientovat z antuky na výrazné rychlejší povrch. Nicméně zápas jsem neviděl, nemůžu soudit.
Pokud je povrch tak rychlý, jak říká Kája, snad bude sedět Petře. Ta toho na antuce moc neodehrála.
Reagovat
paddy
https://www.idnes.cz/sport/tenis/karolina-pliskova-new-york-konec-rozhovor.A200824_094633_tenis_tof

"Kurty jsou nejrychlejší v historii, a proto by jí to mělo vyhovavat"
Proc tedy vypadla?

Statisticky to mělo být jen lehce pomalejší. Že by míče nebo jiná vlhkost než v Miami?
Kvěš odhalil pravý důvod. Serena by pomalejší povrch neuběhala. Já tvrdím, že už neuběhá nic.

Stejný areál pro Cinci
"aspoň nemusela přelétat po jednom zápase"
Otázka, jaká bude výhoda, pokud po druhém zápase poletí domů

To je přesně důvod, proč bych přemýšlel, jestli má smysl letět do jámy lvové kvůli 1-2 zápasům. Odpověď zní: Nemá smile
Reagovat
Vlk-v-trave
(fyzio Andre Agassiho a Fernanda Verdasca)

ma take celkem jasno:)

Nikdo se nevrati v takove forme jako pred tim, chvili bude trvat nez se hraci dostanou na svou puvodni uroven. Take si mysli, ze vice mladi hraci se mohou v tuto chvili vic prosazovat, diky sve dravosti, nez se vrati turnajovy kolotoc do svych koleji... vsechno je jen otazkou trpelivosti a casu, kdo vic bude panikovat, tomu se bude hur vracet.

Hraci by meli zachovat klid, nabada Gil, a vsechno bude dobry.

http://www.puntodebreak.com/2020/08/23/nadie-volvera-forma

Takze Kenin s Pliskovou propadly panice:)
Reagovat
Vlk-v-trave
hodnoti pripravu behem karanteny sve sverenkyne Naomi.

Hodnoceni je velice strizlive... je velmi rad, ze se vratil turnajovy kolotoc, ale soucasne varuje pred rychle spichnutym kalendarem, ktery je drsne nabity a muze zpusobovat problemy hrackam, ktere by chtely hrat co nejvice turnaju...

Wim Fissette ma jasno, jestli jde o formu Naomi, vidi tam jeste hodne prace, aby se to dostalo zpet na uroven, kdy vyhrala USOpen.

Hlavni veci nad kterou pracovali je fyzicka priprava, aby omezit zraneni na ktere trpela, kdy hrala tenis na vysoke urovni, kdy GS vyhrala.

Je velmi spokojen s praci a spolupraci s Naomi. Nikde nespechaji, trpelive budou krok po kroku pracovat.

http://www.puntodebreak.com/2020/08/23/wim-fissette-quiero-llevar-naomi-siguiente-nivel

*
Navrat si odbude s fenomenem kurtu, tedy nasi Kajou Muchovou a bude to ten nejlepsi test.
A hlavne to muze byt skvely zapas. Uvidime jak Fissette na Naomi zapracoval...

...a snad Muska tu Naomi otestuje poradne:)
Reagovat
paddy
Člověk, který vnímá realitu posledního půl roku, žádná překvapení nepociťuje

Ranking je iluzorní, zápasy jsou 50/50 a vítězem turnaje může být kdokoli smile
Reagovat
Vlk-v-trave
Viktorie opublikovala video jak to vypada po hracich/kach na kurtu, kde nechavaji slusny svincik. Takze se nebala publikovat ostrou prosbu, aby po sobe uklizeli...:)

http://www.puntodebreak.com/2020/08/24/cabreo-azarenka-ver-pistas-sucias-limpiad-mierda

https://twitter.com/i/status/1297659345765838849

*
hlavne ze se vedou debaty o rovnych platech, dofinancovani horsich hracu atd....ja vam dam rovne platy a prispevky...vsem platy snizit...rozmazlenci to jsou:D Niceho si nevazi, furt jen breci, jaci to jsou chudacci, ze nemaji turnaje. Furt mohou pracovat v samoobsluze. Akorat nevim, jestli by to zvladli:D

Jeste si zacnou stezovat, ze nemaji podavace rucniku a mne z nich fakt slehne:D

Niceho si nevazi.... Viktorka dobre...dulezite je se nebat na nektere veci poukazat...
Reagovat
George_Renel
Si zvykli, všichni, že podavači jsou za slouhy, kteří nejen že jim dělají toaletáře (někteří potřebují i dva....), ale že jim i slupku od banánu musí hodit do koše co je půl metru od laviček. Nebo pomáhat sundat igelit s rakety.smile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Ok, jestli ona sama uklízí, pak tento její koment kvituji a má u mě malé plussmilesmile
Reagovat
Vlk-v-trave
"I didn?t feel like I had any rhythm," said Kenin afterward. "I literally couldn?t put the ball [in play] for two sets. I don?t even know how I came back to be honest.

https://www.tennis.com/pro-game/2020/08/top-seed-pliskova-drops-western-southern-opener-kudermetova/90229/
Reagovat
bIbec
Tož naše nej dvě hráčky postoupily, takže jako spokojenost. Teď to ještě potvrdit proti nasazeným v druhém kole. A hlavně ať se daří mladíkům v Praze.smile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Omlouvám se comovi, že mu beru antré, ale on jistě provede rozbor zápasu později.
Zápasy jsem bohužel/naštěstí neviděl, tak jen co mě potěšilo a co ne:
Fernandez nepotěšila
Maruška potěšila velmi, protože kromě výhry podle mnoha komentů navíc hrála pěkněsmilesmile
Caroline fajn
Teichmann fajn, protože Collins nemusím
Sofia ajjaj děvče, oklepat se, lepší časy přijdou, snaha myslím nechybí
A to nejhorší nakonec
Karolína No1 turnaje a venku po prvním zápase, to nevypadá dobřesmile. Přivezla si neformu z Prahy a ve vostudě tak trumfla své parťačky Makuli a Katku. Jestli vítězkou USO nemá být Petra nebo Maruška/Muška, ať si ho radši nechají na příští rok. S Kájou na vítězku nepočítám, jednoduše pochybuju, že se za dva týdny vyspí do růžova.
Reagovat
Krisboy
Cocotom a nějaký rozbor...? Ten s "rozbory" přichází pouze po porážkách Kvítí smile
Reagovat
com
jo dneska k veceru sem tu jak na konikovi smile
Reagovat
Krisboy
Evidentně to myslí s titulem z USOpen vážně. Tak hodně štěstísmile
Reagovat
rybicka
Ještěže jsem to neviděla.

Ale ne, to byla jen fligna na Matku před vzájemným zápasem o ten zásadní titul :-)
Reagovat
LordMutademus
Tak snad nám třeba aspoň řekne zase nějaké svoje moudro na téma stejné odměny.
Reagovat
rybicka
Tak, proč by si to soupeřka nezasloužila? Že nevyhrála naše?
Reagovat
LordMutademus
Já myslel stejné odměny pro muže a ženy.
Reagovat
HolyMotors
A jak tohle komplikované téma přesně spojuješ s její prohrou? Skot nikdy v prvním kole neprohrál nebo?
Reagovat
HolyMotors
Možná až zítra vyletí se Zverevem, mohli bychom se zeptat, proč bere stejné peníze jako Plíšková.
Reagovat
LordMutademus
Já nic nespojuju. Jen, když už se tento týden neobjeví na kurtu, tak by mohla tenisový svět alespoň obohatit některým, ze svých veleinteligentních názorů. A proč do toho jako taháš Andyho? Tohle zoufalství mě nikdy nepřestane bavit. Nemám žádný argument, tak zaútočím na oblíbence oponenta. smile
Reagovat
HolyMotors
Já nic nespojuji, ale pod článkem s úvodem, že Plíšková prohrála úvodní kolo, do toho zatahujes nesmyslně odměny. Nejspíš jenom hloupé rýpnutí (opáčil jsem úplně stejně s Andym, abych se dostal na tvoji úroveň). Argument jsi nepředložil ty, jen hloupě zaútočil. Tak nebreč a smiř se se stejnou reakcí.
Reagovat
LordMutademus
Promiň, ale když někdo řekne, že ti, co jsou proti stejným odměnám, jsou slaboši a pak, že ženy jsou, narozdíl od mužů, zvyklé hrát před prázdnými tribunami, asi opravdu moc chytrý nebude. A nevím proč bych na to nemohl upozornit. Pro mě je naprostá nehoráznost, že ženy vůbec chtějí stejné odměny, natož to, co řekla ona. Píšu o Plíšková v článku o PlPlíškové, kde je problém? Ty píšeš o Murraym, který s tím nemá nic společného. Mimochodem zrovna Murray je jeden z hráčů, co je pro stejné odměny, takže kopat v tomhle směru, do něj, není moc chytré. A ta tvoje poslední narážka na Murrayho, tak to už je totálně mimo. I když pravděpodobně prohraje, tak jeho zápas bude sledovat mnohonásobně víc lidí, než Plíškovou, takže, kdo si zaslouží víc?
Reagovat
rybicka
Když má někdo potřebu mít přezdívku Lord - je to dost vypovídající...

Trauma z malosti? Lze pochopit a lze velmi lehce překonat velkorysostí a nadhledem.
Reagovat
rybicka
Ale chápu, ženy nedosahují kvalit Lordů, že?

V čem konkrétně, zdejší Lord, má vyšší cenu, než ženské hráčky?
Reagovat
LordMutademus
Bože bože... Ten Lord je ze srandy. Vzniklo to u fotbalisty Nicklase Bendtnera, který na to kašlal a hrál bídu. Fanoušci ho chtěli vytrollit, tak mu začli říkat Lord. V tenisu se, ze stejného důvodu, přezdívá Gulbisovi a Tomicovi. Takže je to pro mě spíš hanlivé označení. Fakt to není tak, že bych si připadal nějak vznešeně nebo co.
Reagovat
rybicka
Podvědomí...
Reagovat
rybicka
Jestliže si někdo na nic nehraje a je přímočarý pak "opravdu moc chytrý nebude" ?

Ano máme chytré politiky - hodně lžou. ti jsou chytří? UBOHÉ hodnocení.
Reagovat
rybicka
... chybí např.
Reagovat
HolyMotors
Ale v tvém úvodním příspěvku nebylo o sledovanosti vůbec nic. Takže to propojíš až později a pak si na tom honíš triko? Naopak to působilo tak, že si ji dobíráš za to, že prohrála v úvodním kole. Ono i tak je to hrozně diskutabilní, kdo má brát jaké odměny, je tam spousta faktorů, které nejsi schopen dle tvých vyjadřovacích schopností nejspíš zohlednit, takže pro mě ztráta času. Ahoj.
Reagovat
LordMutademus
Ok, tak na mě ale příště laskavě nereaguj a neplýtvej mým časem.
Reagovat
Blondie
Lordiku, vazne se divis a knouras a brecis, ze placnes ve verejne diskuzi hovadinu a nekdo na tebe reaguje? smile

Jak muzne!
Reagovat
LordMutademus
Njn

Všechno, to co vidím, okolo mě, smysl nemá
A smysl mýho života, je plakat jako žena
Reagovat
rybicka
Pláč žen je k posměchu? (někdy jistě ano, stejně tak, jako jsou mnohé mužské nedokonalosti..) Ale slabost muže se na ženský pláč odkazující vypovídá o tom konkrétním muži co?
Reagovat
rybicka
už vím - je Lord.
Reagovat
LordMutademus
Promiň, ale ty jsi sjetá, nebo co? Blábolíš úplně z cesty...
Reagovat
rybicka
Bohužel, nic co by mi ulehčovalo - nemám. :-)
Reagovat
rybicka
Ale osobní útok místo argumentů, to znám :-)
Reagovat
LordMutademus
A co tu mám argumentovat? Vysvětlil jsem ti, proč mám ve jméně Lord, že je to jen recese, ba dokonce snaha udělat si srandu sám ze sebe a ty si furt jedeš svou a osočuješ mě, z nějakých nesmyslů.
Reagovat
rybicka
"jsi sjetá, nebo co? Blábolíš úplně z cesty..."
- to je vysvětlení jak od, no nebudu osobní. Tak jinak - to je vysvětlení, nebo osočení?
Reagovat
rybicka
Kdo tu koho osočil?
Reagovat
LordMutademus
To není žádné osočení. Jedno je otázka a druhé konstatování faktu. (Tvého chování)
Reagovat
rybicka
"ty jsi sjetá, nebo co? Blábolíš úplně z cesty..." Toto není atak? inu dobrá, víte o mě víc, než já sama. Budu muset nechat prověřit to mléko, ořechy a pohanku co jsem dnes měla...

:-))
Reagovat
rybicka
Promiňte, zapomněla jsem oslovení - Vaše lordstvo

smile
Reagovat
LordMutademus
Já končím tvl... Na tohle fakt nemám. smile
Nejseš náhodou Fandina? Protože, když čtu tvé příspěvky, tak úplně cítím, jak mi odumírají mozkové buňky a to se mi zatím stalo jen u Fandiny.
Reagovat
rybicka
Škoda, že to tvrzení o konci asi není pravdivé. Ale když jsem tedy sjetá? A na Vaše ataky lze reagovat lépe? Pochopil byste je?
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Lord je svůj, taky mi to zarytí do něj přišlo zbytečně moc...
Reagovat
Krisboy
Už ho nechte, má svých starostí dost, chudák smile

https://sport.aktualne.cz/tenis/andy-murray-vlasy/r~66b203b2e48811ea9d74ac1f6b220ee8/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Koho si vybral, toho má, ale že s ní má starosti chápusmile
Reagovat
Krisboy
Evidentně si nabral na bedra svá příliš velké břemeno a moc to nezvládá smile
Reagovat
Blondie
To jsme si všimli ;)
Takže tady máš kapesníček - a příště znovu a lépe, ju?
Reagovat
LordMutademus
Ani ne, takhle mi to vyhovuje, ale díky, za tvou péči. smile
Reagovat
HolyMotors
Tak si nikoho nedobírej za to, že prohrál v prvním. A když už, tak z relevantních důvodů. A pokud tě trápí něco jiného, vyjadřuj se přesněji.
Reagovat
LordMutademus
Hele, když máš problém s nějakým konkrétním uživatelem, tak tu máme přeci ten skvělý filtr. Stačí kliknout na tlačítko "ignorovat" a problém je velice rychle vyřešen. Nebo taky můžeš zkusit napsat adminovi, že tu pobuřuju a třeba mě zabanuje.
Reagovat
rybicka
.. a nebo se na něj reaguje...
Reagovat
rybicka
Trapné a pro závistivce líbivé spojení...

Věc se má spíše tak, že pokud na tom nebyla zle již v Praze, že má asi ten TITUL za krkem jako Matka. Bohužel.

A přidám, pro všechny nenávistníky - ten titul by si zasloužila!
Reagovat
rybicka
Protože plíšková nevyhrála, ženy si proto nezaslouží..?

Muži jsou prý logičtější než ženy smile
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist