Po Berdychovi neuspěl ani Dimitrov. Lendl odmítl nabídku na jeho trénování

3. 8. 2015, 14:39
Aktuality 96
Bývalý nejlepší hráč světa Ivan Lendl nebude novým koučem Grigora Dimitrova. Lendl si minulý týden na Floridě s bulharským tenistou zatrénoval, nabídku vrátit se ke trénování ale podle britského deníku Express odmítl se stejným důvodem jako loni Tomáše Berdycha - nemá tolik času.
Grigor Dimitrov

Pětapadesátiletý Lendl odstartoval svou trenérskou kariéru úspěšnou spoluprací s Andym Murraym, který pod vedením ostravského rodáka vyhrál Wimbledon, US Open a olympijské zlato. Začátkem loňské sezony se ale Lendl s britským tenistou rozešel a v závěru roku odmítl nabídku na trénování Tomáše Berdycha. S českou jedničkou si podobně jako s Dimitrovem jednou zatrénoval, kvůli nedostatku času však oba tenisty odmítl.

Šestnáctý hráč světa Dimitrov, o němž Lendl v minulosti řekl, že by mohl být světovou jedničkou, se po Wimbledonu rozešel s trenérem Rogerem Rasheedem. Od té doby se spekuluje o jeho nástupci. Zmiňoval se Švéd Johan Ortegren a mluví se o Francu Davinovi, bývalém kouči Juana Martína Del Potra.

pva, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

96
Přidat komentář
smazaný uživatel
Velká škoda pro něj, stejně jako pro Berdycha. Protože nemusíš umět tenis, stačí mít Lendla a GS pak přijdou sami.
Reagovat
smazaný uživatel
*samy
Reagovat
smazaný uživatel
Ale no tak kluci. Ironie vám nic neříká? :)
Reagovat
smazaný uživatel
*Pro Maya a tomasinha. Trochu jsem se ztratil v tom větvení.
Reagovat
smazaný uživatel
jo jo, větvení je sviňa :)
Reagovat
smazaný uživatel
Vyplodil si pěkěn to, co mšá v nicku. A pořádné :-))
Reagovat
Mayo
Veru. Aj so mnou by Ivan vyhral GS :D
Reagovat
janek_da
Magerko, jak to vypadá s Gianlucou proti Kuznecovi? Má nějakou šanci?
Reagovat
a.magerova
No asi tak.... natrénováno máme fest, nálada u snídaně byla výborná, prostě vidím to dnes optimisticky a i když nám sázkovky nevěří, to nás prostě nerozhodí !!!
Koukni, jak je tu nádherně :-))
http://storage.e-tennis.net/Public/64/News/cccortina1.jpeg
Reagovat
janek_da
Fotka jak z ráje.
Reagovat
a.magerova
No...sice TO nevyšlo, ale nedali jsme kůži ZADARA, zvláště ten závěr, kdy jsme se za stavu 2:5 nesložili a zvládli TO na 5:7 :-))
Reagovat
janek_da
jj, naděje velká do budoucna
Reagovat
a.magerova
Přesně jak říkáš !!!
Máme v plánu oslovit Ivana, proto se nám hodně ulevilo, když odmítl jak Toma tak Gríšu.... momentálně držíme veškeré trumfy my :-))))
Reagovat
FulnekUltras
Ivan Lendl bral vlastní vrcholový tenis a nyní bere i svůj další život pořád hlavně jako tvrdý byznys - a co se mu nehodí obchodně do krámu, od toho jde prostě pragmaticky dál.
Už jako někdejší primárně ekonomický emigrant se choval vždy především tak, aby to vedlo k jeho maximálnímu osobnímu finančnímu prospěchu, zatímco ostatní "plytké" hodnoty šly obvykle stranou, snad s výjimkou aspoň dočasně spořádané početné rodiny - opět ale spíše jen podle "biblického" US-vzoru, než z vlastního přesvědčení.
Jako tradičnímu anglosaskému poklonkáři mu pak samozřejmě mnohem víc vyhovuje spolupráce s hráči typu Murray, zatímco "obyčejní" Slované Berdych či Dimitrov se mu jako zajímavá osobní investice do budoucna rozhodně nejeví. Pocit z dobře odvedené práce či předání zkušeností jsou bohužel u této světově nepříliš oblíbené takycelebrity až někde na druhé koleji.
Předpokládám, že se tu teď do mě pustí pár vždypřipravených bojovníků za národní, rasovou a politickou "novokorektnost" - což mi ale nijak nevadí...zrovna před chvílí jsem dostatečně potrénoval s dvojicí Šafr-Takáč u tématu "Strach z uprchlíků" na veřejnoprávním kanále... ;)
Reagovat
smazaný uživatel
:O Dobrá konspiračka no.
Reagovat
smazaný uživatel
Takycelebrity :)
Reagovat
George_Renel
S tím tvým lidským hodnocením Ivana Lendla jdi do háje.
Reagovat
spaniel
Proletari vsech zemi, polibte mu prdel.
Reagovat
darek.vrana
Mindráček?
Reagovat
Kozoroh
Lendl ekonomický emigrant :-D
Reagovat
FulnekUltras
stejně jako drtivá většina ostatních, včetně těch dnešních v Bělé pod Bezdězem i Calais...
Reagovat
Stan_Borowitz
Rozdíl je ale v tom, že od nás na Západ utíkali většinou ti, co něco uměli a dokázali se tam bez problémů uživit... například můj profesor na VŠ, špičkový odborník na teorii grafů. Vedoucí katedry, člen KSČ (jinak by samozřejmě nemohl být vedoucím katedry, jak pamětníci dobře vědí), tehdy řekl, že se mu nediví, když on mu mohl přidat nejvýše 100 Kčs za 3100 Kčs hrubého měsíčně a u IBM mu nabídli jednou tolik, ale v USD, plus mraky benefitů. Psal se rok 1985...
Reagovat
FulnekUltras
Při tehdejším průměrném inkasu cca 300 Kčs a měsíčních nákladech na jídlo za osobu kolem 1000 Kčs zase spoustě jiných lidí 3100 Kčs měsíčně bohatě stačilo - mně třeba zpočátku i 1900 Kčs.
Jenže samozřejmě všude a vždycky existuje v jakékoliv společnosti i druhá skupina lidí, která bude mít málo pořád - a ten kousíček žvance navíc ráda ukazuje na odiv...
Reagovat
smazaný uživatel
Tohle je přesně to myšlení, které deformuje tenhle národ. "On má dost, stačí mu to, tak proč chce víc? Už teď má víc než já, mně je to jedno, že on řídí banku a já h*vnocuc, není to fér." Taky se mi nelíbí, co je pro peníze schopný dělat třeba Bakala, ale Lendl jen využil příležitost a šel tam, kde mu nikdo nenařizoval, kde má hrát a komu má odvádět desátky ze svých vydělaných peněz. A jak píše Stan - od nás odcházela hlavně elita (teď nemyslím sportovce nebo umělce, ale spíš ty profesory nebo vědce) a bohužel je to na tom bordelu, který tady je (v politice, ekonomice), pořád znát.
Reagovat
FulnekUltras
Necítím se nijak deformovaný ani nikomu nezávidím, jak se dnes rádo v reakcích tvého či Stanova typu podprahově podsouvá. Spíš mi ta už trochu vyčpěle omílaná emigrantská "elita" připadá charakterově poněkud plytká - toť vše. Nevidím přitom absolutně rozdíl mezi tím, co nás opouštělo před rokem 1990 a co přes nás směrem k západu leze teď. Procestoval jsem celkem dost, ale domov mám jen jeden.
Reagovat
Stan_Borowitz
No, mně zase připadáš svým neustálým posuzováním jiných charakterově poněkud plytký zase ty.

A že se necítíš deformovaný mne nepřekvapuje. Vlastně by mne překvapilo, kdyby tomu bylo jinak.

I když jsou i dnes sem tam u moci různí vykukové, každé ráno vzdávám díky Bohu a evoluci za to, že to už nejsou lidé "zvláštního ražení" jako ty...
Reagovat
smazaný uživatel
I když jsou i dnes sem tam u moci různí vykukové, každé ráno vzdávám díky Bohu a evoluci za to, že to už nejsou lidé "zvláštního ražení"

No, tak to JÁ, každé ráno, vzdávám díky Bohu za to, že jsem zdravá, a mohu z postele vstát po svých. A jestli bude u moci ten, či onen, je v porovnání se zdravím, opravdu nepodstatné...
Reagovat
Stan_Borowitz
To je sice pravda, ale trochu mimo téma diskuse.

Ale pokud to do ní mermomocí chceš zařadit, tak připomínám, že ze stovek milionů obětí různých totalitních režimů (včetně komunistického) po celém světě byla drtivá většina naprosto zdravá a chodila po svých, a stejně jim to nebylo nic platné. Takže taková bagatelizace nebezpečí jejich návratu není na místě.
Reagovat
smazaný uživatel
Vůbec jsi můj příspěvek nepochopil...,ale, to je jedno. A máš pravdu, to, co jsem měla na mysli, nemělo s diskusí nic společného..
Reagovat
slacker
ja pod dojmem vyuky v socialistckem skolstvi nabyl techto dojmu:
1) problem se zlou slechtou by se vyresil hromadnou sebevrazdou nevolniku. Nemeli by uz koho vykoristovat :-D
2) Zly rezim v USA by vyresil jeden uspesny atentan na jejich prezidenta a lid USA by byl konecne osvobozen :-DDD
Reagovat
Stan_Borowitz
A ano, TI LIDÉ, kteří odtud utíkali před rokem 1989, mají s TĚMI LIDMI, kteří utíkají dnes k nám asi opravdu jednu věc společnou - už nedokázali/nedokáží žít v tom bordelu u sebe doma a jsou často ochotni riskovat i vlastní život, aby odtamtud unikli a mohli žít normální život.

A tebe děsně sere, že už dnes na ty "narušitele" nemůžeš beztrestně střílet, viď? ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Ty musis byt slusny bolsevik jak slacker... divim se, ze tito lide nekde v koute nesedi a nedrzi hubu. Zasadni rozdil tam je. Zatimco cesti imigranti do USA byli povetsinou prinosem, tito imigranti jsou bezpecnostni hrozbou.
Reagovat
Stan_Borowitz
Na tu typologii mám trochu jiný názor. Podle mne je slacker naivní anarchista, který si myslí, že lidská společnost nepotřebuje žádný systém, že když bude každý dělat, co se mu zlíbí, nějakým blíže nevymezeným procesem z toho vyplyne jakýsi spontánní řád, který bude daleko funkčnější než stávající systém. Za komunistů by se buď ohnul, nebo by měl těžké problémy.

Naproti tomu FulnekUltras, jak už napovídá jeho nick nebo vyjadřování o emigrantech ne jako o lidech, ale o věci, je zastáncem tzv. "pořádku" a "vlády pevné ruky", kde má každý pevně určené mantinely, nad něž nesmí přečuhovat, jinak "bude srovnán". Jemu ani tak nezáleží na tom, jestli bude režim, který zajistí "klid na práci" a "sociální jistoty" atd. komunistický, nacistický, fašistický či jinak totalitní. On bude dobře vycházet se všemi. Podstatné jsou pro něj výsledky v zajištění shora uvedeného. No a účel světí prostředky, když se někdo bude vzpírat, je potřeba mu ukázat, kde je jeho místo. Pokud to nepůjde jinak, i krajními prostředky.
Reagovat
Stan_Borowitz
a v čem ty jsi kdy vynikal na světové úrovni, kromě stěžování si na poměry a na ostatní kolem sebe?
Reagovat
FulnekUltras
Nemám potřebu světově vynikat v ničem a o "benefity" současnosti ani "pocty za zásluhy" minulosti nestojím. Úplně mi stačí normálně žít a kdekoliv, kdykoliv a komukoliv říci a vyargumentovat svůj názor.
Reagovat
Stan_Borowitz
Tak se starej o svý a to právo "normálně žít" neupírej ostatním, ty "vyargumente"...
Reagovat
FulnekUltras
Ve svobodné a každému otevřené diskuzi jsem vyslovil svůj názor na Lendla, ty zas na mě - jakkoliv tady demagogicky podsouváš, že posuzování jiných svědčí o dotyčného charakterové plytkosti. Ostatní ať si na nás udělají obrázek podle svého - víc nepovažuju za nutné dodávat. Jdu si užívat své benefity do přírody... ;)
Reagovat
Stan_Borowitz
... na 3100 Kčs...
Reagovat
Stan_Borowitz
je podle jména i typologie asi takový Slovan jako je Karlovič Srb ;-)
Reagovat
FulnekUltras
chápu, že své keltské předky ze sedmatřicátého kolena nehodláš prodat lacino... ;)))
Reagovat
Stan_Borowitz
Češi jsou díky své poloze a historii silně promíchaná směs slovanských, keltských a germánských předků. To je prostě fakt, přes ten nejede žádný ideologický vlak.
Reagovat
FulnekUltras
Hlavně co nejdál od "zasmrádajících" Rusů, Slováků, Bulharů a spol., co, "gentlemane" ??? ;)))
Reagovat
Stan_Borowitz
Co máš proti Rusům, Slovákům a Bulharům, exote?
Reagovat
dessperadoss
Ahoj, nevíte někdo kde bych našel živě zápas Mardyho Fishe :)
Reagovat
smazaný uživatel
stream asi není ;)
Reagovat
dessperadoss
To neee :D
Reagovat
Kytka
Mám z toho takový dojem, že Tomáš Berdych je ochotný makat, fyzicky dře, ale v jeho věku je těžké ho předělat aby měl pestřejší a ne tak čitelnou hru. A pak mám dojem, že Tomáš je někdy jako robot, není schopen improvizace, když nejde vše podle jeho not. Tenhle dar má třeba Fognini, i když na druhou stranu má nevyrovnané výkony i v jednom zápase a je asi línější. No a Dimitrov se jeví jako promarněný talent. To bylo řečí, že je to baby Federer, ale do pana dokonalého má hodně daleko. Není tak cílevědomý.
Reagovat
EllNino
jde spíš o to, že to je mediální bublina ta mantra o "babyfedexovi" a Dimovi se pak špatně dýchá, když všude slyší, jak nenaplňuje předpovědi expertů ...spíš jsou to takové vzdušné zámky, realita je ale jiná, Federer je jenom jeden
Reagovat
smazaný uživatel
Kdo umí španělsky, může mrknout. Andy naštěstí mluví anglicky :D Je tam i Judy, dokonce na obrázcích zamlada, jak hrála tenis :D A vtipně to okomentovala.

judy murray ?@judmoo 2h2 hours ago

30 min documentary on @andy_murray and Dunblane. Made by Spanish tv. Wish he had shaved.....xx

https://www.youtube.com/watch?v=rkmeKPIHexU
Reagovat
smazaný uživatel
Tak teda spíš o Andym než o Dunblane :D
Reagovat
smazaný uživatel
díky
Reagovat
smazaný uživatel
to vysvetleni ze nema cas je skvele, odmitnuti s gracii opravdu :D
Reagovat
a.magerova
No.... to je takové, aby se vlk nažral a koza zůstala celá.... souhlasím s tommrem a titem pode mnou.
Reagovat
smazaný uživatel
ja ani ne, je predpoklad, ze hrac, ktery bude chtit Lendla jako trenera, tak po nem bude chtit kompletni pomoc a bude vyzadovat, aby se mu venoval. Neverim, ze se najde hrac, ktery bude tolerovat lendlovi golfove turnaje a podobne veci
Reagovat
a.magerova
Asi ten titův příspěvek chápeme každý jinak, ale to je celkem vedlejší.... tady jde totiž o to, že Ivan neshání zoufale práci trenéra, on si žije podle svého a pokud někdy uvidí u někoho, kdo jej osloví, výrazný potenciál a chuť dřít, tak si ten čas třeba najde, zatím víme, že ho oslovili hráči, kteří (podle mě) tuto podmínku nesplňují.
Reagovat
smazaný uživatel
tady se shodnem,proste ma urcite pozadavky na ty hrace, ktere by mel pripadne trenovat,coz, jak rikas, ani jeden nesplnuje...docela by me ty kriteria zajimaly...kdyby trenovat nechtel, tak to rekne do sveta, ze trenovat nebude, at to nikdo ani nezkousi....ale on k tem hracum pricuchne, zjisti, ze s nimi nechce mit nic splecneho a rekne nejsmesnejsi vymluvu, ze nema cas...
Reagovat
smazaný uživatel
Nechce trénovat vůbec, nevybírá si mezi hráči. Jen si poslechne, co má kdo za představy. Ale jako head coach prostě nechce být. To není o Berdychovi, ani o Dimitrovovi. Kdyby chtěl koučovat, pořád vede Andyho.
Reagovat
smazaný uživatel
to si myslis ty, ja mam nazor jiny lehce...ty z neho delas psychologa, ze hrace vyslechne, co je trapi a netrapi a pak s povdekem odmitne...kdyby ta sance byla nulova na trenovani, tak se s nimi nesetka
Reagovat
smazaný uživatel
Nedělám z něho psychologa. Někteří hráči by mohli mít zájem třeba jen o částečné konzultace a ne o full time coache. Proto si vyslechne, jaké má kdo požadavky. Když řeknou, že chtějí trenéra na plný úvazek, s díky odmítne.
Reagovat
smazaný uživatel
http://sportzwiki.com/tennis/rafael-nadals-2015-us-open-outfit-is-unveiled

Rafa v zelené. Škoda barvy gatí,m takhle bude vypadat jak v pyžamu.
Reagovat
a.magerova
Jééé to je to samé co měl na FO, jen místo modré zelená.... to modré bylo suprové asi nejhezčí (pro mě) ze všech právě tím, že to bylo takové, jaké bylo :-)))
Reagovat
smazaný uživatel
Mi se právě líbí vršek, ale v kombinaci s gatěma to nevypadá dobře. Měl mít bílé nebo šedé k tomu.
Reagovat
a.magerova
To by byla nuda nuďoucí... koukni jak mu to slušelo na FO:
http://i.telegraph.co.uk/multimedia/archive/03318/Rafael_Nadal_3318862b.jpg
Reagovat
smazaný uživatel
Právěže neslušelo, by to hrozný. To samé jak teď v Hamburku, jak klaun. Kdyby neměl modrá záda na triku, ok, ale takhle byly modré kraťasy navíc. Tohle zelené bude zase překombinované.
Reagovat
a.magerova
Stuttgard
http://a57.foxnews.com/global.fncstatic.com/static/managed/img/fn2/feeds/Associated%20Press/2015/06/16/876/493/Britain%20Queens%20Tennis%20Championship-1.jpg?ve=1&tl=1

V Hamburku se mi to taky nic moc nelíbilo, ta záda to je hnus, ale to mělo letos víc lidí, takový nesouměr :-/
Reagovat
smazaný uživatel
Tohle vypadá lépe ten Stuttgart.
Reagovat
smazaný uživatel
No počkat, to je Queens :D
Reagovat
a.magerova
No to sice jo, ale hadry měl tam i tam stejný, lepší než v Hamburku...
http://i2.cdn.turner.com/cnnnext/dam/assets/150614175251-rafael-nadal-car-exlarge-169.jpg
Reagovat
smazaný uživatel
To každopádně, v Hamburku to byl děs.
Reagovat
a.magerova
Navíc by to byla skoro opakovačka :-/
http://www2.tennisserver.com/images/photofeed/2011/sony_ericsson_open/110401/Nadal_Federer/Nadal_Federer-2.jpg
Reagovat
smazaný uživatel
Tohle by bylo jiné, tady je to čistě zelené, navíc se žlutou a vypadá jak klaun.
Reagovat
a.magerova
Celkem by mě zajímala taxa, kterou si Ivan účtuje za takovou konzultaci/trénink s hráčem, kterého následně odmítne.....
Reagovat
a.magerova
Roger (asi)

https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xtp1/v/t1.0-9/11214097_982090811821374_8784810249754029266_n.jpg?oh=d704cdd70fa789184e245a44b1638b34&oe=5652485A
Reagovat
smazaný uživatel
Jako proč ne, akorát bych už nevolil červená potítka, když je červený límec i konce rukávů. Ale nevypadá to zle.
Reagovat
a.magerova
Mně ty červený prvky (všechny včetně potítek) lahodí, uvidíme co bude mít jako noční/denní variantu...
Reagovat
Denis92
https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xtp1/v/t1.0-9/11705315_982089035154885_1085619157620798917_n.jpg?oh=3689860299acd10f9297ed9db0913fe0&oe=565BC034
Reagovat
Denis92
https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/v/t1.0-9/11752464_10153538292684525_8344825155635182548_n.jpg?oh=f9b9249457832521403e9e4ea9424e81&oe=564106D3
Reagovat
smazaný uživatel
Obojí super
Reagovat
a.magerova
Koukni :-))

https://pbs.twimg.com/media/CLAHgnlXAAAi6xQ.jpg
Reagovat
smazaný uživatel
Pěkně, uvidíme, jak to bude klapat s těmi potítky, podle mě budou navíc a byly by lepší bílé.
Reagovat
a.magerova
Tož.... prý to zelené bude denní model a to bílé s oranžovým tím pádem asi noční model..... kolikrát ale už byly změny, třeba loni před USO bylo avizováno (na tričku modrá fajka):

http://3.bp.blogspot.com/-xloR86tB-Dw/U_onrQIHUwI/AAAAAAAAJ9k/EGLAPNx1C6k/s1600/14.png

A on hrál s růžovou fajkou a různými potítky:
http://s3.india.com/wp-content/uploads/2014/09/roger-federer-loses-in-the-us-open-2014-semi-final.jpg

http://d.ibtimes.co.uk/en/full/1397163/roger-federer.jpg
Reagovat
Denis92
Skor by som to videl naopak, ze biele bude denne. Hoci mohlo by to pekne vyzerat aj na night session.

https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xtp1/v/t1.0-9/11401333_982089335154855_6125750945953902388_n.png?oh=6f281acc82f1d63f0ae26964d40b3cee&oe=563B2CC8

Tuna je lepsia kvalita. Celkovo fajn outfity, na Rogerovi vyzera vsetko dobre. Mne sa velmi paci aj to fialove, som zvedavy ako to bude vyzerat v skutocnosti.
Reagovat
a.magerova
No v tom je právě ta finta, že to vypadá jako pro den a ono to bude na noc :-)))

Prostě uvidíme, kdo z nás bude ten vizionář :-P
Reagovat
a.magerova
To "fialové" se mi teda moc nepozdává.... ani nedokážu definovat ty barvy, ani fialová ani růžová, snad náznak bordó a starorůžové.... prostě odstíny, které mě nerajcujou...
Reagovat
smazaný uživatel
No nechtěl říct, že to je málo, co Dimi nabídl. Kdyby neměl čas, tak se s ním asi nebude vubec bavit o trenování. Andyho tenkrát přeplatil, on se namlsal, nechce asi méně, než měl u Andyho ...ale je to samozřejmě jen jeho věc
Reagovat
smazaný uživatel
To je samozřejmě kravina.
Reagovat
a.magerova
A proč by měl chtít míň než od Andyho?!
Logicky po těch výsledcích s Andym Ivanova cena vzrostla, takže ať mu Andy platil cokoli, tak to byla jen a jen zaváděcí cena.
Ivan se nezavázal dělat "charitu", tím méně člověku, který díky pojmenování baby Federer a poté vztahu s Mášou měl za reklamy víc než kdokoli v tenise schopnější.... ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Ivan čaká na Rafu :)
Reagovat
smazaný uživatel
najskôr sa však Rafa musí oženiť a to potom budú výsledky! :DDD
Reagovat
a.magerova
Nepřekvapilo by mě to.
Reagovat
Kozoroh
A nedočká se ;)
Reagovat
tommr
Dimitrovovi loni nebyl dost dobrej post náhradníka na TM a ted mu hrozí vypadnutí z první dvacítky. Nedivím se Lendlovi, že s ním nechce mít nic společnýho ... :)
Reagovat
tito
Nevím, třeba to opravdu momentálně nechce dělat. Avšak jedno je jisté. Pokud Ivan bude někoho trénovat, tak si vybere toho, kdo bude akceptovat jeho náročný program a u koho bude předpoklad růstu. Myslím si, že Ivan vždy znal svou cenu a nemíní ji devalvovat nějakým nevypočitatelným hráčem.
Reagovat
smazaný uživatel
Ivan v horizontu dejme tomu 5-10 let nebude trénovat nikoho. Dokud má zdraví na to, aby hrál a věnoval se svým koníčkům, tak se k tomu nevrátí. A ani se mu nedivím. Proč si kazit jméno, protože u Berdycha nebo Dimitrova by úspěchů jako s Andym nedosáhl. Teď je momentálně považován skoro za poloboha (až moc teda) a s dalšími hráči by si tu pověst mohl pošramotit. Není to žádný genius, se kterým zaručeně přijde úspěch a on sám to ví.
Reagovat
kada.tom
Škoda.
Reagovat
FulnekUltras
žádná
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist