Přelezli plot, aby si mohli zahrát tenis. Nejdražší tenisový zápas ve svém životě opouštěli v poutech

28. 4. 2020, 10:04
Aktuality 9
Během pandemie koronaviru platí pravidla pro všechny a trest za jejich porušení nebývá zrovna mírný. To už zjistila i dvojice z argentinského městečka Dolores. Otec se synem, kteří přelezli plot místního tenisového klubu, aby si mohli zahrát tenis, opouštěli kurt v poutech. Porušení pravidel je navíc nejspíš vyjde pěkně draho.

Kdokoli poruší nařízená opatření, se trestu nevyhne, a každý to moc dobře ví. O to víc je zarážející, že proviněným otcem je prestižní právník a bývalý prezident klubu Marcos Ernesto Giles. Ten se svým synem přelezl plot tenisového klubu Club Privado Naytuel, aby si společně mohli na jednom z kurtů zahrát.

Jenže zvuky hry uslyšela jedna z žen, která žije poblíž a okamžitě zavolala policii. Ta ihned zakročila a oba z kurtu odvedla v poutech. Obyvatelka 25tisícového městečka navíc oba viníky natočila a vynadala jim, proč porušují karanténu a vystavují obyvatele nebezpečí.

Nejenže teď dvojici hrozí stíhání a trest odnětí svobody minimálně na dva roky, ale také zabavení majetku v hodnotě až 700 tisíc korun. Podle státního zástupce dvojice porušila zákon hned třikrát, je obviněna z neoprávněného vniknutí na cizí pozemek, porušení opatření přijatých k zabránění šíření koronaviru a nevhodného chování vůči veřejnému činiteli.

Ondřej Jirásek, TenisPortal.cz

Komentáře

9
Přidat komentář
jirkaS
pro fandy adrenalinu:
zkuste přelézt plot Area 51
:-)
Reagovat
turista
No tak tenisem osamoceni na kurtech nemohli nikomu ublížit. Trest je přemrštěný.
Reagovat
Apple
Tady je vidět jaký jsou lidi na sebe svině a úplně zbytečně. Kdyby ta kráva šla dál a nevšímala si toho, tak se vůbec nic nestane. Ona musí prudit a volat policajty, kéž by jí za to práskání strčili na deset let do černý kopky :P
Reagovat
George_Renel
Kopky sena?
Reagovat
Mayo
Ani zašportovat si nemôžu, kde sme.
Reagovat
milik254
Aspoň Češi nejsou jediné sojky práskačky v revíru.
Reagovat
smazaný uživatel
Já být prestižní argentinský právník, tak si postavím na pozemku vlastní kurt a mám klid.

Varianta nějakého koberce, nebo hardu výjde max na 300 tisíc. To teď zaplatí více.
Reagovat
Frantz
..nicméně jseš jen obyčejnej jouda ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Jak to snášíš? Asi špatně co?
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist