Preview: WTA 1000 Miami

22. 3. 2021, 13:00
Previews 256
V úterý v Miami vypukne v pořadí druhý letošní turnaj série WTA 1000. Na Floridu dorazila kompletní elitní desítka vyjma Sereny Williamsové, nasazenou jedničkou je vedoucí žena žebříčku WTA Ashleigh Bartyová. V hlavní soutěži se z českých tenistek představí Karolína Plíšková, Petra Kvitová, Markéta Vondroušová, Marie Bouzková, Barbora Krejčíková, Kateřina Siniaková a Kristýna Plíšková.

V úterý startuje další letošní podnik série WTA 1000 v Miami, který se loni kvůli pandemii koronaviru vůbec neuskutečnil. V oblíbené destinaci na Floridě se bude o jednu z nejcennějších trofejí bojovat od 23. března do 3. dubna (sobota), kdy je na programu finále.

Mezi největší favoritky se řadí aktuální světová jednička a poslední šampionka Ashleigh Bartyová, vítězka posledních dvou grandslamů Naomi Ósakaová, Aryna Sabalenková a letos fantasticky hrající Garbiñe Muguruzaová, jež ovládla poslední akci WTA 1000 v Dubaji.

Z hráček, které měly zajištěnou účast v hlavní soutěži, chybí dvě české tenistky - Karolína Muchová a Barbora Strýcová. Z Top 10 nedorazila pouze Serena Williamsová. Omluvenku musely poslat například i Donna Vekičová, Anastasia Pavljučenkovová či Su-Wei Hsieh.

Mezi nasazené se z českých tenistek vešly Karolína Plíšková, Petra Kvitová a Markéta Vondroušová. V hlavní soutěži jsou ještě Marie Bouzková, Barbora Krejčíková, Kateřina Siniaková a Kristýna Plíšková. Z kvalifikace mohou postoupit Tereza Martincová a Linda Fruhvirtová.

Divokou kartu do hlavní soutěže obdržely domácí Robin Montgomeryová a Katrina Scottová, Číňanky Xiyu Wang a Xinyu Wang, Chorvatka Ana Konjuhová, Ruska Anna Kalinská, Australanka Storm Sandersová a Egypťanka Majar Šarífová.

WTA bohužel zatím stále neoznámila, zda se žebříček od turnaje v Miami začne vracet k normálu. Pokud ano, pak může Bartyovou z trůnu sesadit Ósakaová.

Celková dotace turnaje činí 6,68 milionu dolarů (cca 146,5 milionu korun). Vítězka si přijde na přibližně 300 tisíc dolarů (cca 6,6 milionu korun) a připíše si do žebříčku WTA 1000 bodů.

MIAMI OPEN 2021 FAKTA
• Shrnutí •
Finále 2019: Bartyová (12-Austr.) - Kar. Plíšková (5-ČR) 7-6(1) 6-3
Nejvýše nasazené: Bartyová (1. v WTA), Ósakaová (2.), Halepová (3.), Keninová (4.), Svitolinová (5.), Kar. Plíšková (6.), Sabalenková (8.), Andreescuová (9.)
Kategorie: WTA 1000
Místo konání: Miami, USA
Povrch: tvrdý
Dotace: 6.680.000 dolarů
• Možná čtvrtfinále •
Bartyová (1-Austr.) - Sabalenková (7-Běl.) | H2H 2-3
Halepová (3-Rum.) - Svitolinová (5-Ukr.) | H2H 5-5
Andreescuová (8-Kan.) - Keninová (4-USA) | H2H 3-1
Kar. Plíšková (6-ČR) - Ósakaová (2-Jap.) | H2H 3-2
• Možná osmifinále •
Bartyová (1-Austr.) - Azarenková (14-Běl.) | H2H 1-1
Bencicová (11-Švýc.) - Sabalenková (7-Běl.) | H2H 1-1
Halepová (3-Rum.) - Šwiateková (15-Pol.) | H2H 2-1
Kvitová (9-ČR) - Svitolinová (5-Ukr.) | H2H 7-2
Andreescuová (8-Kan.) - Muguruzaová (12-Šp.) | H2H 1-0
Bradyová (13-USA) - Keninová (4-USA) | H2H 0-2
Kar. Plíšková (6-ČR) - Bertensová (10-Niz.) | H2H 3-3
Mertensová (16-Belg.) - Ósakaová (2-Jap.) | H2H 1-2
• Soupeřky českých tenistek v 1. kole •
Kar. Plíšková (6-ČR) - volný los
Kvitová (9-ČR) - volný los
Vondroušová (19-ČR) - volný los
Siniaková (ČR) - Konjuhová (Chorv.) | H2H 0-1
Krejčíková (ČR) - Blinkovová (Rus.) | H2H 1-0
Bouzková (ČR) - Rusová (Niz.) | H2H 1-1
Kr. Plíšková (ČR) - Boulterová (Brit.) | H2H 0-0
Kompletní los


Tipujeme
Nad největšími favoritkami první sekce pavouka visí otazník ohledně jejich zdravotního stavu. Ashleigh Bartyová totiž po problémech s nohou odehraje svůj první turnaj od australského léta a trojnásobná vítězka Viktoria Azarenková musela kvůli bolestem zad odstoupit z Dauhá a vynechat následující podnik v Dubaji. Obě by se však do osmifinále dostat měly, pokud jsou již v pořádku.

Bartyová začne proti vítězce souboje kvalifikantek a pak ji čeká někdo z tria Jelena Ostapenková, Xiyu Wang, Alison Riskeová. Azarenková nejprve nastoupí proti Lauře Siegemundové, nebo Christině McHaleové a ve třetím kole by mohla narazit na trápící se Angelique Kerberovou. V případném osmifinále bychom o něco více věřili šampionce posledního ročníku Bartyové.

Zajímavé zápasy 1. kola: -
Možné zajímavé zápasy v dalších kolech: Kerberová - Azarenková (3K), Bartyová - Azarenková (OF)
1. čtvrtfinalistka: Ashleigh Bartyová


Aryna Sabalenková sice na posledních turnajích vypadávala relativně brzy, ale pokaždé nestačila na rozjetou soupeřku (Kaia Kanepiová, Serena Williamsová, Garbiñe Muguruzaová x2). V Miami by poprvé měla přejít přes druhé kolo, ve kterém ji letos čeká kvalifikantka, nebo Marta Kosťuková. Třetí kolo proti nasazené Veronice Kuděrmetovové, nebo nebezpečné Danielle Collinsové, či nevyzpytatelné Kristině Mladenovicové už by bylo těžší.

Sabalenková má ovšem ze zmíněných hráček nejlepší formu a v osmifinále by neměla chybět. O čtvrtfinále by si měla zahrát s Belindou Bencicovou, nebo Markétou Vondroušovou. Ani jedna z potenciálních osmifinalistek nemá nejlepší formu a Sabalenková by přes ně měla přejít.

Zajímavé zápasy 1. kola: -
Možné zajímavé zápasy v dalších kolech: Bencicová - V. Williamsová (2K), Bencicová - Vondroušová (3K), Kuděrmetovová - Sabalenková (3K), Collinsová - Sabalenková (3K), Bencicová - Sabalenková (OF)
2. čtvrtfinalistka: Aryna Sabalenková


Simona Halepová už se v Miami několikrát do závěrečných kol probojovala a minimálně osmifinále letošního ročníku by jí nemělo utéct. Dvojnásobná grandslamová vítězka se ve druhém kole pravděpodobně utká s Caroline Garciaovou a o postup do osmifinále s Cori Gauffovou. S oběma by si měla poradit.

Nejtěžší dosavadní soupeřku by měla potkat v osmifinále, kde nejspíše bude čekat Iga Šwiateková, pokud teda zvládne vyřadit své potenciální protivnice, a to momentálně skvěle hrající Barboru Krejčíkovou a nasazenou Madison Keysovou. Halepová a Šwiateková by se poprvé potkaly mimo grandslamy, poslední souboj na letošním Australian Open po obratu vyhrála Halepová a ve vzájemné bilanci vede 2-1.

Zajímavé zápasy 1. kola: -
Možné zajímavé zápasy v dalších kolech: Halepová - Gauffová (3K), Keysová - Šwiateková (3K), Halepová - Šwiateková (OF)
3. čtvrtfinalistka: Simona Halepová


Petra Kvitová po triumfu v Dauhá na následující akci v Dubaji musela vzdát hned úvodní zápas, ale už by měla být zase fit. Česká lvice má velmi solidní los až do osmifinále, nejprve se střetne s Alizé Cornetovou, či Světlanou Kuzněcovovou a ve třetím kole možná s trápící se nasazenou sedmnáctkou Johannou Kontaovou.

V osmifinále by mohla Kvitová narazit na nasazené Jekatěrinu Alexandrovovou, nebo Elinu Svitolinovou, na skalp nasazených si však bude dělat zálusk nebezpečná Shelby Rogersová. Všechny zmíněné tenistky po skončení Australian Open zaznamenaly propad formy, na rozdíl od Kvitové, která by měla vyrovnat své maximum na turnaji.

Zajímavé zápasy 1. kola: -
Možné zajímavé zápasy v dalších kolech: Rogersová - Svitolinová (2K), Kvitová - Svitolinová (OF)
4. čtvrtfinalistka: Petra Kvitová


Garbiñe Muguruzaová vyhrála úvodní letošní podnik série WTA 1000 a v Miami zaslouženě patří k největším favoritkám. Dvojnásobná grandslamová šampionka má letos parádní bilanci 18-4, na všech svých pěti letošních akcích se dostala minimálně do osmifinále a třikrát až do finále.

Lze říct, že cestu do čtvrtfinále má relativně snadnou. Její úvodní soupeřkou bude Rebecca Petersonová, nebo Xinyu Wang a jako první z nasazených by ji měla vyzvat trápící se Petra Martičová. Do osmifinále se nabízí Bianca Andreescuová, nebo Amanda Anisimovová. Obě hráčky se vrací po zdravotních problémech, nemají příliš dobrou formu a rozjetou Muguruzaovou by zastavit neměly.

Zajímavé zápasy 1. kola: -
Možné zajímavé zápasy v dalších kolech: Andreescuová - Muguruzaová (OF)
5. čtvrtfinalistka: Garbiñe Muguruzaová


V další sekci pavouka naopak jasná favoritka není. V první části najdeme finalistku letošního Australian Open Jennifer Bradyovou, nebezpečnou Kaiu Kanepiovou a Jelenu Rybakinovou, ve druhé polovině Ons Džabúrovou a Sofii Keninovou.

Keninová se letos ohromně trápí a odehraje svůj první turnaj po operaci slepého střeva, Bradyová na finále Australian Open navázala debaklem proti Anett Kontaveitové, úroveň hry Kanepiové šla po finále na generálce v Melbourne o něco dolů, Rybakinová se v úvodních měsících letošní sezony trápila a ani Džabúrová nemá nejlepší formu. Tady tipneme čtvrtfinalistku na základě nejlepších letošních výsledků - Bradyová (SF na generálce a F na Australian Open).

Zajímavé zápasy 1. kola: -
Možné zajímavé zápasy v dalších kolech: Kanepiová - Rybakinová (2K), Bradyová - Kanepiová (3K), Bradyová - Rybakinová (3K), Džabúrová - Keninová (3K), Bradyová - Keninová (OF)
6. čtvrtfinalistka: Jennifer Bradyová


Jessica Pegulaová v posledních měsících patří k největším hrozbám favoritek a po skvělém čtvrtfinále na Australian Open se v Dauhá z kvalifikace dostala až do semifinále a v Dubaji suverénně postoupila do čtvrtfinále, v němž nevyužila mečboly proti Elise Mertensové. Už na třetím turnaji v řadě může potkat Karolínu Plíškovou, české jedničce v Dauhá i Dubaji za necelou hodinu uštědřila pořádný výprask. Plíšková ale nejprve musí přejít přes Saisai Zheng, nebo Fionu Ferrovou a Pegulaová přes kvalifikantku, či Storm Sandersovou.

Plíšková si během posledního ročníku akce v Miami (2019) zahrála finále, proti Pegulaové bychom jí však po předchozích debaklech nevěřili, takže favoritkou by byla Američanka. Ta by v osmifinále měla narazit na Marii Sakkariovou (může se ve druhém kole utkat s Marií Bouzkovou), jelikož Kiki Bertensová po operaci nemá vůbec formu. Případný souboj Pegulaové se Sakkariovou by měl nabídnout skvělý tenis, Pegulaová je na tom v posledních týdnech lépe a měla by postoupit.

Zajímavé zápasy 1. kola: -
Možné zajímavé zápasy v dalších kolech: Kar. Plíšková - Pegulaová (3K), Sakkariová - Bertensová (3K), Kar. Plíšková - Sakkariová (OF), Kar. Plíšková - Bertensová (OF)
7. čtvrtfinalistka: Jessica Pegulaová


Největší favoritkou na triumf je 21 zápasů neporažená Naomi Ósakaová a v Miami by rozhodně měla vylepšit své maximum, kterým je třetí kolo. Vítězka posledních dvou grandslamů bude hrát svůj první turnaj od prvenství na únorovém Australian Open a své působení na Floridě zahájí proti Anastasii Potapovové, nebo Ajle Tomljanovičové. Poradit by si měla i s nasazenou Julií Putincevovou, Heather Watsonovou, nebo kvalifikantkou.

Osmifinále bude podstatně těžší, nejspíše v něm totiž bude čekat houževnatá Elise Mertensová, nebo Anett Kontaveitová. Obě umí být velmi nebezpečné, ale pokud Ósakaová neztratila svou parádní formu, neměla by mít ani tentokrát větší potíže.

Zajímavé zápasy 1. kola: -
Možné zajímavé zápasy v dalších kolech: Mertensová - Kontaveitová (3K), Mertensová - Ósakaová (OF), Kontaveitová - Ósakaová (OF)
8. čtvrtfinalistka: Naomi Ósakaová

1. čtvrtfinále: Bartyová porazí Sabalenkovou | H2H 2-3
2. čtvrtfinále: Halepová porazí Kvitovou | H2H 3-1
3. čtvrtfinále: Muguruzaová porazí Bradyovou | H2H 0-1
4. čtvrtfinále: Ósakaová porazí Pegulaovou | H2H 1-0

1. semifinále: Halepová porazí Bartyovou | H2H 3-1
2. semifinále: Ósakaová porazí Muguruzaovou | H2H 1-0

Finále: Ósakaová porazí Halepovou | H2H 1-4

Ondřej Jirásek, TenisPortal.cz

Komentáře

256
Přidat komentář
TOPtennis
Jen tak dál Lindo ! Tohle mělo velkou úroveň na tvůj teprve druhý turnaj WTA smile a v 15 letech wow. Věřím, že si motivací i pro další mladé české hráčky.
Reagovat
TOPtennis
V létě tvůj tenis byl chaos - teď to už má hlavu a patu smile a poslední výsledky nejsou náhoda smile smile
Reagovat
travar
Teď je v chaosu zase Brenda.
Reagovat
TOPtennis
To je možné...13let, ještě dítě smile ale být 100 na světě do 18 let zase úplně chaos není.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Lindě k 12 vyhraným gemům, vlastně je to, jako kdyby vyhrála dva setysmilesmile
A teď do práce na druhém servisusmile
Reagovat
Dobry-den
Tuhle matnou soupeřku měla Linda dorazit, ne ji posadit na koně. smile

Snad měla Linda jenom den blbec a příště to bude lepší. smile

Dnes ale, jak už jsem psal níže, prostě zklamání... smile
Reagovat
EllNino
Tahle matna souperka ma o 10 let vice zkusenosti z daleko vetsich akci, nez ktere hraje pravidelne Linda ... kdyby ji bylo 19, pochopil bych ... v 15 je vubec potesujici, ze uhrala set
Reagovat
Tomas_Smid_fan
tohle Miami ale není Juniorkasmile Možná to bude tím, že už je tma. Tak Dobrou-noc.
Reagovat
travar
Linda dopadla stejně jako Alexandra Eala, která statečně bojovala proti Kužmové. Obě jsou velkým příslibem do budoucna.
Reagovat
hluuusa
Nevadi. Hrala dobre smile Priste uz ji porazi.
Reagovat
Vlk-v-trave
vyhrane mice, takze celkem vyrovnane, asi skoda te koncovky druheho setu. Ve tretim uz Linda trochu fyzicky ztracela.
Ovsem bojovat do posledniho mice umi:)
Reagovat
makro99
nedá se nic dělat... na druhou stranu, ještě má pár měsíců čas... ale na US open by už ten titul měl přijít :)
https://www.youtube.com/watch?v=QSQCGWXiLFs
Reagovat
Vlk-v-trave
:)
Reagovat
Blondie
Škoda... ale zkušenost obrovská a určitě z ní mnoho vytěží. Hra zajímavá a moc, moc se mi líbil přístup a boj do posledního míčku i za značně nepříznivého stavu. Doufala jsem, že projde dál, nestalo se. I tak palec nahoru!
Reagovat
lvicek
Skoda, Linda byla vazne blizko, aby si paradni vyhru pripsala. Skoda, ze se ji nepodarilo vydrzet jeste o tech par micku dyl ve druhem setu... Ale pekne bojovala az do konce!
Reagovat
Vlk-v-trave
Koukam Stojanovic vyznava dramaticke koncovky... jak by se jmenovala Mladenovic, tak vklidu napisu sejdeme se v rozhodujicim tajbrejku:D

Ale Linda bojuje prislovecne do posledniho mice. Pekne.
Reagovat
Blondie
A proměň to, Lindi! Go!
Reagovat
hluuusa
Srdce ma...
Reagovat
Dobry-den
Na to, jak tady byla Linda opakovaně vychvalovaná, tak teda nic moc. smile

Taková Gauffová byla v jejím věku někde jinde...
Reagovat
EllNino
Lol
Reagovat
Blondie
Uf... jako jo, chápu, že pro lidi, co nesledují tenis, může být překvapení, že vychvalovaný talent v patnácti všechno nevymláví :) ale ty přece musíš vědět, jaká je situace, ne? Vždyť je to malá holka, testuje si terén. Krůček po krůčku...
Reagovat
EllNino
navíc kolik takových jako CoCo je? ... v posledních letech si pamatuju snad jen ji a Martu Kostyuk ...
Reagovat
Blondie
Jj... přičemž to pak výsledky potvrdila víceméně jen Cori, Marta se podle mě zase zvedá až teď :)
Reagovat
SpacialRecognition
To nemyslíš vážně ne? Gauffová už v té době měla svaly a postavu jak Monfils, navíc dostavala nepočítaně divokých karet než se probourala do stovky
Reagovat
Tomas_Smid_fan
že nejsou body i za uhraný setsmile
Reagovat
tommr
za vypadnutí v prvním kole kvaldy získá Linda 2 body do žebříčku ...
Reagovat
lvicek
To mi nakonec prijde celkem dost vzhledem k 10 bodum za cely vyhrany turnaj :D.
Reagovat
tommr
u tisícovek a GS je to tak odjakživa nastavený, že za 1.kolo kvaldy jsou dva body a za vypadnutí v prvním kole MD dokonce 10 ...
Těch 10 bodů za titul z ITF15 je ale opravdu hodně málo ... smile
Reagovat
travar
Pěkně! Lindo do toho!
Reagovat
travar
Škoda, myslel jsem si, že to ještě otočí.
Reagovat
makro99
Srbce to tam na konci padalo, no... takže jenom silná hlava na zvrat nestačila...
Reagovat
Tomas_Smid_fan
měla i kliku se servisama na ty Lindiny BB.
Reagovat
SydneyOpen
Linda hraje vyrovnaně s hráčkou top 100.. co víc chtít, ať si letos zahraje nějaký ty "ITFka" a turnaje WTA ať si nechá na další nebo ještě další rok smile
Reagovat
Blondie
Je to holomajzna, ale Linda je fakt šikovná....
Reagovat
makro99
Byl v 1. sadě nějaký servisgame lindy bez breakballu?
Reagovat
majkl005
min. hned první
Reagovat
kiklos
a zase se chytla, paráda
Reagovat
SydneyOpen
no Linda ještě bojuje
Reagovat
hluuusa
Je pomalu na case jit do postele. Ale jeste vydrzim, abych si to potom nevycital...
Reagovat
makro99
tak jak ten třetí? odpadne? vyrovnaně? nebo...?
je to pěkný, že tady fakt nikdo neví..:)
Reagovat
Dobry-den
Jak se Lindě celou dobu dařilo odvracet BP a utíkat ze složitých situací, tak ty poslední 2 gemy naopak pěkně zpackala. smile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Ví někdo, kolik Linda měří? Nikde jsem to nenašel.
Reagovat
travar
To nevím, Linda byla vždycky čahoun.
Reagovat
EllNino
Škoda škoda ...

Na druhou stranu, opravdu je to škoda? Vždyť hraje výborně s 95. hráčkou světa, v 15 letech víc než vyrovnanou soupeřkou, v mezihře 50:50 ... to je něco neskutečného :) Dřív nebo později se do špičky stejně dostane ... tak to hlavně neuspěchat, nechtěl bych tu mít další příběh Nicole
Reagovat
hluuusa
Ale Stojanovic hrala dost blbe a hloupe. Dobra ale je, o tom zadna.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Škoda no, šance tam byly...
Už poněkolikáté si postoupila na příjmu tak blízko, že na míč skoro nedosáhla. Ani to nemusel být kick.
Reagovat
Andrew89
Skoda....:( tak rozhodujici
Reagovat
makro99
jajaj, trošku hořká koncovka... ten BP, hmm.. ten byl hratelný...
Reagovat
Vlk-v-trave
rozhodujici bude na kolik tommr zatommruje:)
chtelo by to neco kvalitniho.
Reagovat
lvicek
Skoda, tak jsem to zapnula a za chvili pote break. Ale bohuzel to druhe podani je opravdu slabounke, uplne jsem koukala, jak si Stojanovic stoupla skoro az k servislajne ;).
Reagovat
EllNino
ještě jak je to vysoké ... přímo na winner
Reagovat
hluuusa
To teda. Ve vysledku takove podani spodem. Jestli je jeste nekde hraje detsky tenis, tak tady na tom druhem servisu.
Reagovat
Vlk-v-trave
Tak bud rad, ze ma na 15. let aspon slusny ten 1.serv, bo jinak by hrala jeste nekde s detmi na placku za skolou...a jen tezko by dostala divosku v Miami.:)
Reagovat
EllNino
přesně, však je to díťátko :)) ...
Reagovat
Vlk-v-trave
Tak nechtel bych podcenovat jeji fyzicky fond, ale jsem zvedavy jestli udrzi aspon ten 1. serv do konce zapasu v te kvalite, ono to nakonec neni spatne v tom veku tim druhym spis rozehrat...
...ale obavam se, ze ji odejde uz sila i na ten prvni, bude vice nepresnosti, a hlavne bude ten prvni serv slabnout... ale i tak hezky vykon. to zase jo.
Teda pokud monologistka Nina Stojanovic tzv. nezaboduje a nevyhazi to jak uhli do sklepa :) ale nevim, nevim...
Reagovat
EllNino
Michelle už to teďka zvládne
Reagovat
lvicek
Nojo, spis rozehrat, ale to se ji prave moc nedarilo tim druhym servisem rozehrat, protoze to Stojanovic hned zapichla. Tak bude vedet, na cem zapracovat ;).
Reagovat
Vlk-v-trave
Tak hlavne potrebuje tak 2 roky, aby vic fyzicky dozrala, bo ted uz na tom servu nestiha ani na tom prvnim...ale to se dalo asi cekat...
Reagovat
Vlk-v-trave
no pokud to bude Linde hrat furt na fh, a ta ho bude brat pekne rychle po odskoku, tak jeste by z toho neco mohlo byt:)
Reagovat
EllNino
mně se to teď hrozně seká, tak nevím ... kde sleduješ?
Reagovat
Vlk-v-trave
netopyr:) ale take se trochu seka, ikdyz ne az tak strasne.
Reagovat
Vlk-v-trave
hmmm, tak se to zacina sekat vic:)
Reagovat
EllNino
tak ten narvanej drivevolej do saka ... to Michelle zase zazářila :D
Reagovat
Vlk-v-trave
no skoda, ze se ji nechce zazarit jeste vic:D
jinak to asi uz nepujde.
Reagovat
EllNino
no jistě, CoCo Gauff má fyzicky tak 2 roky náskok a je to vidět, to už je prostě žena ... Linda je pořád ještě holčina :)
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Hlavně nechápu, co ji drží v té stovce, asi covidsmile
Reagovat
Vlk-v-trave
Tak znas to, u tech ztrestenych hracek...ding - dong :) Dva zapasy to tam vystrili, a v tretim se odstreli samy:)
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Ding dong tenis je pěkný termínsmile
Reagovat
Vlk-v-trave
tak puvodne jde o anglicky termin, oznacujici klasicky efekt zenskych zapasu... 6:2 / 2:6 / 6:2...
ale hodi se i na ty hracky typu Kamilka:) V jednom zapasu souperku vystrili a ve druhem vystrili tribuny :)))
Reagovat
Vlk-v-trave
:D tak ted to bylo dost dobry...Linda zije...
Reagovat
lvicek
Ale jasne, ja jen jak jsem si to pustila pred chvili, tak si rikam, kam to ta Stojanovic leze proboha? A pak jsem videla, jak ji to tam takhle zapichla asi trikrat po sobe a rikam si, aha, jo takhle... ;). A jeden z tech druhych servisu pritom sel krasne primo na lajnu, ale stejne z toho byl winner pro souperku.
Reagovat
EllNino
ono taky ne každý má "koule" na to lézt takhle k servis lajně na return ... taková Sara Errani by stejně stála 2 metry za lajnou, pokud by s ní Linda třeba ve 2. kole hrála :)) a Bětka by si zase stoupla rovnou na volej, kdyby to šlo :D
Reagovat
lvicek
S tou Sarou bych to chtela videt, to by ji mohla dat stopball ze servisu :D.
Reagovat
Blondie
Oh no
Reagovat
SydneyOpen
ach jo 4:5 velká škoda tohle smile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Asi lepší volba hrát dva první servy než tohle.
Reagovat
SydneyOpen
bohužel po 2.servis dává Stojanovič jeden winner za druhým smile
Reagovat
hluuusa
Neni divu. Radsi at da par dvojchyb a trochu ho pririskuje, nez tohle prehazovani site. Skoda. Ale jeste neni nic ztraceno.
Reagovat
makro99
jj, a zvolnit jen na BP, pže tam je Stojanovic zoufalá, viz 2. servis 15:40 a ona posílá volnější return do půlky saka... bohužel na ten poslední BP Linda zahrála DF...:(
Reagovat
Petr_Fisk
On je to spíš servis myšlený jako předkládání míčků soupeřce na zlatém podnose...smile
Reagovat
majkl005
co ta holka dnes odvrátila už BP :D :D to je masakr, šikulka :)
Reagovat
SpacialRecognition
Proto musíte zakřikávat co to jde, aby jí prolomila :D
Reagovat
hluuusa
Brejk prijde v pristi hre. Stojanovic se polozi.
Reagovat
kiklos
7. gem druhého setu byl ze strany Lindy hodně vyspělý, Nině to tam začalo padat trošičku víc a Linda to pěkně ustála, hezky si připravila útok ve výměně, dobře podávala, fakt se na to dobře kouká
Reagovat
Blondie
Pojď, Lindi, break!
Reagovat
hluuusa
Prvni servis ma dobry a techniku take, ted zahrala moc hezke udery, az jsem se divil... Jen ten druhy servis, na tom musi zapracovat. To je spis nahravka na winner, nez servis.
Reagovat
Blondie
teď bude break :(
Reagovat
Blondie
míček na 30:30 ovšem odvážně!
Reagovat
Nenela
Break odvracen paradnesmile
Reagovat
TOPtennis
Hraje teda na 15 let obdivuhodně smile A jde vidět, že ví co hraje !
Reagovat
SydneyOpen
Linda hraje fakt parádně, na to že je ještě dítě tak jako klobouk dolů ať to dneska dopadne jakkoliv ukázala že ta WCQ pro ni nebyla zahozená
Reagovat
Andrew89
To teda. Ale musím říct že popravdě na kameru jsem ji viděla minulý rok a přijde mi že dost tenisové vyzrála.Jasně chybě tam je 1 000 000 a ještě to všechno dlouho bude trvat ale teda základ je hodně dobrej
Reagovat
SydneyOpen
mně se moc líbí jak drží v těch dlouhých výměnách, super razance a tu chybu prostě neudělá. Nádhera, jak říkáš chyb je tam jak máku, ale v patnácti to bez toho ani nejde
Reagovat
EllNino
akorát chybí trochu změna rytmu ... hraje jako 90 % startovního pole ... chce to zapracovat na přechodu k síti, slajzu, kraťasu atd.

Ale v 15 je ta hra od baseline obdivuhodná
Reagovat
EllNino
dropshot na BP, nádhera, jen tak dál :)
Reagovat
Tomas_Smid_fan
A dva superservisy k tomusmile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
A kraťas je tusmile
Reagovat
EllNino
ty servisy ... neskutečné
Reagovat
hluuusa
Ten prohoz se ji povedl. Vyborne...
Reagovat
hluuusa
2. servis je zlaby, ale jinak se na ni da celkem koukat, na svuj vek je moc dobra.
Reagovat
Petr_Fisk
Kterou část těla používá Stojanovič k přemýšlení u tenisu, je tak trošku záhadou...smile
Reagovat
SydneyOpen
tu spodní smilesmile
Reagovat
EllNino
buďte rádi ... ona taky Michelle za chvíli může začít střílet jeden winner za druhou ...
Reagovat
Vlk-v-trave
take si rikam, ze je fajn, ze tam tak vysiluje, bo timhle stylem neporazi ani to dite:)
Reagovat
EllNino
tohle je totální vabank :) To i ta Camilka Giorgi nebo kdysi Aravane Rezai mají více taktiky v hlavě
Reagovat
Vlk-v-trave
no, ale by se nechytla, bo ted ji to celkem i jde.
Reagovat
Vlk-v-trave
jen co jsem to napsal, tak to zase poslala do haje...si nabiha na mic a pere do toho, jak silena:) Mozna vypila pred zapasem nejaky silny energetak :)
Reagovat
Vlk-v-trave
hmmm dvojchyba... bude to jeste tezke.
Reagovat
Vlk-v-trave
tak ted uz to vypada, ze se ta Nina rozjizdi...jako fakt...
Reagovat
kiklos
působí nevyzrále - což odpovídá věku, ale jinak hraje parádně - vyrovnaně se soupeřkou, která navíc dost chybuje
vypadá to nadějně
Reagovat
kiklos
asi jsem to napsal špatně - to jak si drží servis je neskutečné, tu nevyzrálost jsem myslel v některých projevech, kdy tak jakoby lacino vlaje za střelami Niny - ale to je jen pár chvil za zápas, ty zkušenosti budou k nezaplacení
Reagovat
SydneyOpen
Linda moc pěkně zachránila 1.gem
Reagovat
EllNino
i 3. :))
Reagovat
tommr
subtilní Linda v prvním setu nečekaně přehrála ranařku Stojanovicovou ... smile
Dlužno ale dodat, že je to hlavně díky chybám který ta její ztřeštěná soupeřka dělá ...
Reagovat
Andrew89
No, zas tolik úplně jich nedělá. Linda hodně dobře brání. Kéž by vyšel i ten druhej set.Teď si to celkem u hrála sama už mohla prohravat:)
Reagovat
Tomas_Smid_fan
na freestreams
Reagovat
SydneyOpen
http://freestreams-live1.com/tennis-7/ stream jede
Reagovat
Blondie
smilesmilesmile
Reagovat
Petr_Fisk
Už to běží všude možně např. i na
http://cdn.livetv396.me/webplayer.php?t=ifrx&c=1570120&lang=en&eid=1051070&lid=1570120&ci=3660&si=4
Reagovat
Nenela
O velky boze dekujemesmile
Reagovat
Andrew89
Linda hraje dobre....je na ni videt ze si dost veri. Pojd
Reagovat
SydneyOpen
smile čumim jen tak dál
Reagovat
flex
Asi prohraje, ale docela nebojácně a dobře.
Reagovat
Nenela
Kdepak, ma setsmile
Reagovat
Blondie
Lindičko, pojď!
Reagovat
Blondie
2 SB!!!!
Reagovat
Blondie
Set je domaaa!
Reagovat
Nenela
No ta aspon podle cisel Linda brejkuje, drzme palce
Reagovat
EllNino
klid :))
Reagovat
lukas00
Fungující stream na Lindu, prosim? :) diky
Reagovat
Nenela
taky mi nic nejede smile
Reagovat
Blondie
já se tak těšila :(
Reagovat
SydneyOpen
já taky smile největší hřeb dneška a ono to nejede
Reagovat
Nenela
Presne tak!Brousim si na to zuby cely den a pak nic. Cucet na cisla me nebavi smile
Reagovat
lukasmarek2001
Hlavně, že stream z vedlejšího kurtu Arconada Minnen jde uplně suprově.Achjo.
Reagovat
flex
Mě to jede:https://www.tipsport.cz/live/tenis-stojanovic-nina-fruhvirtova-linda/3959273
Reagovat
Nenela
Hm, tam nemam ucet
Reagovat
lukasmarek2001
Linda ale asi zatím hraje skvěle. Už potvrzuje break na 4:1.smile
Reagovat
EllNino
Co?
Reagovat
SydneyOpen
asi žije v paralelním vesmíru no smile
Reagovat
blixa
Safra, tam si Linda vede asi podstatně lépe. No aspoň že někde ... smile
Reagovat
SydneyOpen
Třeba je paralelní vesmír kde Petra vyhrála 3x Řím 3x US Open a 2x Miami a nikdy nebyla ani ve ČF v Madridu, Wimbledonu a New Havenu smile
Reagovat
Blondie
Takže je paralelní vesmír, kde má GS i...
Ale nic
smile
Reagovat
SydneyOpen
třeba v nějakém paralelním vesmíru jsem tenista co má výsledky jako Federer smile
Reagovat
Michaelus
Joo jede to na sportzone :)
Reagovat
Blondie
Já už jsem zmatená, ale jestli je to online, moc moc prosím o link!
Reagovat
Petr_Fisk
Sportzone teď s Lindou funguje, ale nejdřív si ho musíš nainstalovat do počítače.
Stáhni si ho z

https://ulozto.cz/file/nX3SJYUjFXdB/windows-sportzone-1-5-1-exe
Reagovat
SydneyOpen
to je nějaký složitý smile to raději čísla a doufat že Linda dnes vyhraje a zítra už to půjde
Reagovat
Blondie
Díky :-)
Reagovat
Petr_Fisk
smile
Reagovat
Nenela
ja jsem si ho stahla, ted se instaluje, tak jsem zvedava, co bude
Reagovat
Blondie
já si netroufla, jak tam vidím .exe, bojím sa :)
Reagovat
Petr_Fisk
Po spuštění vyber nahoře tenis
pak z roletky klikni na nepopsaných 12
pak pátý řádek od shora - je to v azbuce...smile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
zdravím! máš to odzkoušené, abych s tím nestáhl i něco, co nechci...?
Reagovat
Petr_Fisk
ahoj,
používám to už několik let.
Ale klidně si to nejdřív projeď antivirem.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Díky vám oběmasmile možná zas někdy v nouzi zkusímsmile
Reagovat
George_Renel
Mám ho nainstalovaný už několik let a v pohodě.
Reagovat
Nenela
uz to jedeeee! Dik, mas u me pusu smile
Reagovat
Petr_Fisk
smile
Reagovat
EllNino
Uf ... už jsem se lek, že to nedotáhne ... ve třetím měla brejkbol na 5:2, najednou to bylo 4:4 a z 0:40 na returnu to byla shoda :)) ... od té doby ale naštěstí zase lepší vlna ..

Stále to není nic moc světoborného, ale určitě lepší než v Lyonu s Frech ...

Kristie Ahn ve finále kvaldy bude ale hodně těžká soupeřka
Reagovat
lukassb
https://youtu.be/Li0k4I74WEk

2:40 - zajimalo by me co si o tom myslite? Ja osobne myslel, ze je to jasnej bod pro Sakkari - jakmile prece hracka udela challenge na bod behem vymeny (a je jedno ze byla zastavena) tak to prece znamena bod pro souperku, pokud se ukaze, ze byl mic v kurtu. Nebo se pletu?
Reagovat
SpacialRecognition
Ten míček Sakkari byl sice "in" ale ona ho stihla odehrát, proto se výměna opakovala
Reagovat
lvicek
No, ale normalne hracka prerusi hru a kvuli tomu je to bod pro souperku. Tady byla hra uz zastavena, rozhodci zahlasil aut a pak se opravil. Kdyby si challenge nebrala, tak by se vymena opakovala. Myslim, ze podobne to je, kdyz souper zahraje pri podani tec site a na caru a hrac si vezme challenge, ze to byl aut, challenge ukaze dobry mic, tak se opakuje prvni podani (pokud by to byl aut, tak by se hralo druhe podani). Ani v jednom pripade by z toho nebyl pod pro podavajiciho, ne?
Reagovat
lvicek
Tim jsem chtela rict, ze je to rozhodnuti te hracky, ze vymenu nedohraje a proto, pokud nema pravdu, jde bod za souperkou. Protoze se sama rozhodla, ze nebude pokracovat. Tady uz to Bara nemohla ovlivnit, uz do toho zasahl ten rozhodci.
Reagovat
EllNino
Presne ... pokud by zahlasila challenge jen tak sama od sebe a nikdo by nic nehlasil a ten mic by byl dobry, tak je bod pro Sakkari ... takhle jen reklamovala opravu caroveho ... neuspesne ... replay the point
Reagovat
tommr
ten zápas jsem viděl a pamatuju si na to. Lajnovej tam zahlásil out a až pak se opravil, ale to už Bára přestala hrát. Takže se výměna musela opakovat. Sakkari je známá podvodnice ... smile
Reagovat
SydneyOpen
Sakkari je druhá Cibulková no... https://www.youtube.com/watch?v=rmrOucXR67s
Reagovat
Ondřej.Jirásek
nedokoukal jsem to do konce, ale lajnovej zahlásil aut a correction, to jednoznačně znamená, že se musí bod opakovat, pokud by challenge Báry neukázal, že se opravdu jednalo o aut.

Mrozínská opět totálně mimo, neuvěřitelný, nejdřív chtěla dát bod Sakkari...

to, co předvedla Sakkari byl taky hnus, chtít bod, když umpire zahlásí aut a pak correction, velký LOL, to je asi jasný, že Bára přestane hrát, když se tohle stane, nevím, jestli je tak neznalá pravidel, nebo za tím bylo něco víc, radši to ani nechci vědět.
Reagovat
Ondřej.Jirásek
*nakonec jsem to dokoukal do konce smile
Reagovat
Ondřej.Jirásek
samozřejmě to platí v tomhle případě, kdy Bára v pohodě stihla míč vrátit, navíc tím ohlášením autu mohla být vyrušená, i když mi přijde, že přišlo až těsně po odehrání úderu.
Reagovat
tommr
Paolini-Danilovic jdou do třetího setu takže zápas Lindy před desátou nezačne ... smile
Reagovat
SydneyOpen
Terka super, sice opět komplikace no, ale 2.set celkem jasný, 2.kolo jde to by dát měla a pak už jen vyhrát v MD, tam je asi nejhorší možný los Garcia možná Sevastova a Giorgi, hrozí tam i Sloane ale ta teď vůbec nemá formu. No a za chvíli zlatý hřeb večera Linda, moc se na ní těším, bude to hlavně velká zkušenost, ale kdyby se zadařilo tak výhra by ji posunula až na 444. místo
Reagovat
lvicek
Diky. Tak Zhu/Dart si zatim celkem davaji do tela, zda se, tak at v tom jen pokracuji. To by melo byt pro Terku celkem hratelne. Pak jsem zvedava, jak ji vyjde los, jsou tam zajimave moznosti. Garciu, Sevastovu a hlavne Giorgi jsem dlouho nevidela, tak nevim, jak na tom jsou, ale podle race maji plus minus podobne bodu jako Terka nebo min. Taky je tam jeste treba Kostyuk, ktera je na tom taky podobne. Takze sance tam snad je. Je tam i moznost dostat jinou kvalifikantku a nebo divokou kartu. Budu drzet pesti, at ta stovka konecne padne a pak dej se vule bozi... ;).
Reagovat
EllNino
Začala si zřejmě více věřit po tom triumfu nad Kiki Bertens ... a teď hráčky pod sebou většinou poráží :) Dneska to mohlo být ještě jednoznačnější, ale naštěstí vyhrála i tak ... Tomova trápila nedávno Elise Mertens v Dubaji, tak jsem čekal větší drama ... od stavu 4:4 to bylo ale na jednu branku ...

Ve finále kvalifikace čeká vítězka zápasu Dart - Zhu -> rozhodně hratelné, snad to Tereza zvládne, pak už by ta stovka byla opravdu blízko ...

Tak a teď jsem zvědav na Lindu :))
Reagovat
tommr
tak první set Tereza nakonec přece jen urvala i když si v závěru zbytečně zkomplikovala život. Až do stavu 4:1 40:0 hrála výborně, ale pak začala dělat jednu chybu za druhou. Soupeřka jen stojí na BL, vrací a čeká na chyby ... smile
Reagovat
SydneyOpen
to už je taková klasika u Terezy no smile hlavně že ten set dala
Reagovat
tommr
druhej set už byl lepší. Tentokrát Tereza za stejnýho stavu 4:1 40:0 nezaváhala ... smile
Reagovat
lvicek
A co potrebuje Terka vyhrat, aby byla v ty stovce konecne?
Reagovat
SydneyOpen
musí postoupit do 2.kola v hlavní soutěži
Reagovat
tommr
Tereze po dnešku chybí k tomu aby postoupila do první stovky přesně 30 bodů. Ty může získat jen tak, že postoupí do druhýho kola MD jak už píše SydneyOpen ...
Reagovat
paddy
Osaka 5
Muguruza 9.5
Barty 9.75
Sabalenka 13.5
Kvitova 14.5
Brady 15
Halep 15.5
Andreescu 17.5
Swiatek 19
Azarenka 22.5
Pegula 23
Mertens 29.5
Kenin 31
Svitolina 33.5
Gauff 43
Pliskova 43 smile
...

www.oddsportal.com
Reagovat
com
kurzy na nejvetsi blbku tenisportalu
paddy 1.5
Blondie 2
com 88 smilesmile
Reagovat
Blondie
Až druhá? Na to nésu zvyklá, kocóre.
Reagovat
blixa
Nooo, paddy je snad muž ne ? A com tuším taky, i když dneska jeden neví ... smile Takže coby "blbka" bys dle této tabulky byla jasná jednička ... Ale aby ti moc nestoupl nosík, na tyhle tituly jsou tu zcela jiní kandidáti smile smile
Reagovat
Blondie
smilesmilesmile
Reagovat
Blondie
Kdy vlastně, prosím, reálně uvidíme Karo a Petru v akci? Tak ve čtvrtek?
Dneska první kolo kvalifikace, zítra druhé, ve středu první kolo MD, pak už druhé?
Hm... tak asi pátek?
Reagovat
SydneyOpen
https://www.miamiopen.com/tournament/schedule/ tady je program. 2.kolo žen ve Čtvrtek a v Pátek
Reagovat
tommr
první kolo MD začíná už zítra a bude to vysílat smile O2TV ... smile
Reagovat
Blondie
Díky, děcka :)
Reagovat
com
Pegula nesmi vyhrat smilesmile
Reagovat
Krisboy
...ale může smile
Reagovat
com
NE!!! ..jako vypadnout 3x za sebou ze stejnou hrackou, to uz by snad byl nakej rekord ne smile
Reagovat
Krisboy
Myslím, že ne, zeptej se Kevina Andersona smile
Reagovat
lvicek
No, tak to snad aspon pokazdy nebylo na zacatku turnaje ;).
Reagovat
Krisboy
To ne, ale vždy (téměř) ve stejné fázi turnaje, na AO třikrát za sebou smile

Chudák Kevin, tohle si nezasloužil.

Ale Karolína s ní dvanáctkrát za sebou neprohraje smile
Reagovat
lars
A muze Linda porazit Pegulu ? :)
Reagovat
tommr
zatím bych řek, že ještě ne ...
Reagovat
blixa
Jo, no. Muž s koženou brašnou nesmí projít ! Pegula nesmí vyhrát ! Dvě dávky !!! smilesmilesmile
Reagovat
Ela-fon-isi
Chudák Jessica! A to přitom hraje jen rekreačně.smilesmile
Reagovat
SydneyOpen
Vítězku tipuju na Osaku/Brady/Mugu, ale přeji si Petru/Sabalenku/Kontaveit. Co se týče Petry bude záležet kdy bude hrát, tady ji ty vedra a vlhkost vždycky sejmuli, ale zase v roce 2019 hrála vždy odpoledne a po celkem pěkných výkonech prošla do ČF... Krejčíková ve 2.kole právě Iga no celkem výzva, ale proč ne Bára si snad formu ještě nějakou chvíli udrží. Jsem dost zvědavý na Lindu, ale pro ni je to hlavně zkušenost. Terka tu stovku už snad dá smile
Reagovat
tommr
1. čtvrtfinále: Sabalenka porazí Azarenkovou
2. čtvrtfinále: Halepová porazí Kvitovou
3. čtvrtfinále: Muguruzaová porazí Bradyovou
4. čtvrtfinále: Ósakaová porazí Plíškovou

1. semifinále: Halepová porazí Sabalenku
2. semifinále: Ósakaová porazí Muguruzaovou

Finále: Ósakaová porazí Halepovou

tentokrát si český finále netroufnu tipovat ani v nejdivočivějším snu. I tak je můj tip až příliš optimistickej ... smile
Reagovat
smazaný uživatel
jestli ti tohle vyjde, tak sezru svoji klavesnici do posledniho sroubkua dam sem video
Reagovat
Vlk-v-trave
Tak...a ted tady vsichni doufame, ze mu to vyjde :D
Tesime se moc na to videjko. Ikdyz Kamilos byl vetsi tvrdak, tipy pouze na jeden zapas, a jak to nevyjde tak by behal nahy pomazany blatem po namesti...
...jo, ale ta klavesnice taky ujde.
Reagovat
smazaný uživatel
kamilos je ta troska zadluzena, jak o ni psali na diskuzi?
Reagovat
Vlk-v-trave
To nevim, jestli je zadluzeny, ale bavil tady skvele:) Skoda ze odpadl. Ale tipuji, ze si da pauzu na par mesicu, a muzem cekat slusny Come Back.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
smile
Reagovat
paddy
smile smile smile
Reagovat
Blondie
Já si ho asi nepamatuji, ale nebyl to takový ten vulgární hater, co vlastně nesnášel všechny tenistky? :D
Reagovat
smazaný uživatel
krome federera vsechny no
Reagovat
SydneyOpen
Halepce teda moc nevěřím, myslím že ji sejme Iga nebo už Gauff u Viky je otázka zdraví, ale los až do 4.kola celkem jednoduchý
Reagovat
blixa
Když "Sabalenka", tak proč ne i "Muguruza" a "Osaka" ?
Reagovat
tommr
máte pravdu pane učiteli ... smile
Reagovat
Vlk-v-trave
ani Osaka, ani Barty, ani Sabalenka, ani Muguruza...ale...:)
Reagovat
Blondie
Ale? :D
Reagovat
tommr
Vlk tlačí Swiatekovou to je jasný ... smile
Reagovat
Vlk-v-trave
to mas vlci mhu...
...kazdopadne netrefils, mas jeste dva pokusy nejsu pes:)
Reagovat
tommr
tak tos mě dostal. Že bys na starý kolena začal fandit Karolíně? smile
Reagovat
Vlk-v-trave
a ted ktere, ze :D
No jasne ze Muchova.
Jak na stara kolena, vzdyt jsem to tu uz hlasil za tu Lucku, a jeste si mne za to pochvalil :D
Reagovat
EllNino
No ale Kája nestartujeeeee :/
Reagovat
Vlk-v-trave
Coze!!! Vzyt jsem ji videl v pavkouku? To je jen fligna.
Reagovat
Vlk-v-trave
Tak, myslel jsem, ze to je kazdemu jasne, ale ted koukam, ze ne :D
Reagovat
Vlk-v-trave
Jako, koho tipuji na vitezku :)
Reagovat
Blondie
Já nevím, tak napověz :D pls
Reagovat
Vlk-v-trave
No ted uz je to jedno, budu muset promyslet znovu... EllNino mi skazil radost.
Reagovat
Blondie
A škoda, nj, Kája furt není fit, hlásila to docela dlouho dopředu.

neboj, favoritka ti zas ožije :D
Reagovat
Vlk-v-trave
No hlasila, proto jsem mel radost, kdyz jsem ji videl, ze je v pavoucku, tak jsem si rikal, pecka, zmena, vyhra :D
Reagovat
EllNino
Vlčku, ale ona v pavouku opravdu nebyla :/
Reagovat
tommr
asi měl vlčí mlhu ... smile
Reagovat
Vlk-v-trave
chlapi, ale fakt jsem ju tam rano videl...:D
Reagovat
paddy
Brady?

...nebo možná Pegula, kterou jsem označil za vítězku Cincy a všichni se smáli a o pár měsíců později si udělala trhací kalendář z Plíškové smile
Reagovat
Vlk-v-trave
Brady jak nic...si je povodi vsechny. Osaku to totiz zajimat moc nebude.
Reagovat
smazaný uživatel
to przneni je tady fakt echt vyhajpovany

na jednu stranu tady je
Majar Šarífová

a pak tu je zase
Garbi?e Muguruzaová (vlnovka se v cestina nepouziva)

a k tomu tu je
Xinyu Wang

to je bordel
Reagovat
smazaný uživatel
ta vlnovka sem ani zkopirovat nejde :D
Reagovat
Torn
já mám spíš problém s tím, jak se používají jednotlivá jména v různých formách. V pavouku je Jabeur, potom v článku Džabúrová.:D
Reagovat
Blondie
TIP na QF:
Ash
Sabalenka
Halep
Svitolina
Andreescu
Kenin
Plíšková
Osaka

:-)
Reagovat
tommr
s tou Karolínou to nemyslíš vážně, ne? smile
Reagovat
Torn
Tak Blondie Káju vždycky dává vysoko, aby daleko nedošla. :D Je to inverzní technika čarodějnic. :D
Reagovat
Blondie
A ještě k tomu vařím odvar z netopýřích chlupů, kopřiv a vraního oka :D

Ne, jsem zvědavá, zda Karolínu nakopne i obhajoba bodů. Jako Pegula ji nemůže deptat donekonečna.
Reagovat
lvicek
Bych tomu verila spis napodruhy, ted napotreti teda nevim, nevim :D. Navic je to Americanka a btw. v race je 10. a Karolina 29... Jsem fakt zvedava, jestli se zazracnym trenerem dokazou udelat neco jinak.
Reagovat
Blondie
Známý už spekukoval, aby Karolína vůbec k tomu zápasu přes svůj úvodní match došla :)

Ale mně se to nezdá.
Ten propad u ní brzy skončí.
Reagovat
tommr
jj pokud bude hrát Karolína první zápas s Ferro tak může klidně vypadnout. Vůbec by mě to nepřekvapilo ... smile
Reagovat
lvicek
Ja bych teda rekla (za me osobne), ze mne spis prekvapi, kdyz vyhraje (pokud k zapasu s Pegulou dojde). Videla bych to tak 70:30. Pegula si ted na ni bude hodne verit a ma cerstve "v ruce" ty dve vyhry.
Reagovat
paddy
Že by ukončila kariéru? smile
Reagovat
Blondie
To by byla šílená, má před sebou 3-4 roky mainimálně a tím i 16 šancí na GS - i když reálně teda asi 8... (hard).
Reagovat
smazaný uživatel
Chce hrát do 35, říkala v několika rozhovorech. Takže spousta času...
Reagovat
Vlk-v-trave
Koukam tipy na jistotu, ve WTA, tak to nedopadnes s temi tipy vuuuubec dobre :D
Reagovat
Blondie
Já se svými tipy NIKDY nedopadnu dobře smile
Ale baví mě to :D
Reagovat
Vlk-v-trave
Hele, a to Blondie mas podle te zpevacky?
Reagovat
Blondie
Nn, v době, kdy jsem se tu registrovala, jsem byla blond :D
Reagovat
Vlk-v-trave
A ted uz nejsi...? :)
Reagovat
Blondie
Teď bych po asi trilionu let byla Zrzie smile
Reagovat
Krisboy
Rustie...nebyla to ta prostitutka ze Sin City?
Reagovat
Blondie
Nemám tušení :D
Reagovat
Torn
Nebo Ginger..každá zrzka je Ginger. :D
Reagovat
Blondie
To je takový vošklivý slovo, jak zázvor :D
Reagovat
Vlk-v-trave
jako jsem myslel podle tehle:)
https://www.youtube.com/watch?v=StKVS0eI85I
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist