Rafa se vrátí v Pekingu, oznámil Toni Nadal

18. 9. 2014, 19:58
Aktuality 7
Rafael Nadal se po problémech se zápěstím konečně vrací na okruh ATP. Druhý hráč světa by se měl poprvé od Wimbledonu představit na konci září v Pekingu. Podle svého strýce a zároveň trenéra Toniho těsně před tímto turnajem ještě sehraje dva přípravné zápasy s Jo-Wilfriedem Tsongou v kazašské Astaně.
Profily hráčů
Rafael Nadal

Rafael Nadal absolvoval zatím poslední zápas 1. července ve Wimbledonu, kde prohrál v osmifinále s Australanem Nickem Kyrgiosem. Na konci července si pak při tréninku poranil pravé zápěstí. Byť je levák, ve hře ho potřebuje při obouručném bekhendu, a ten podle Toniho Nadala stále není ideální.

Čekání na návrat:
Rozhodnuto: Nadal na US Open hrát nebude
Nadal se odhlásil z Toronta a Cincinnati

"Už je alespoň na osmdesáti procentech," řekl o bekhendu třetího tenisty světa a vítěze čtrnácti grandslamů. Nadalův strýc termín návratu oznámil španělské televizi Canal 4.

Turnaj v Pekingu začne 29. září, s Tsongou se má Nadal utkat 24. a 25. září. Poté plánuje Masters v Šanghaji, Paříži a Turnaj mistrů, který si zajistil už v polovině července.

pva, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

7
Přidat komentář
Amputace
Výborně. Bez něj to nebylo ono.
Reagovat
Mayo
dalo sa čakať, že sa Rafa pokúsi o turnaj majstrov ... oddýchol si a teraz hlavne nabrať zápasovú prax a uvidíme na poslednom turnaji ... vamos El Matador
Reagovat
tito
Konečně.
Reagovat
smazaný uživatel
nekdy se hodil i mne.. ;-)
Reagovat
Kozoroh
Alespoň se nebude opakovat ta dlouhá pauza červenec 12 - únor 13.
Reagovat
Nola
Rafa na okruhu chýba, nech sa stane čo sa stať má..... musí hrať, inak sa začne prepadávať rebríčkom , Novak hrá ovela lepšie, ak na turnaji štartuje Rafa...
Reagovat
Mayo
dobre ty :D
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist