Rakovina poražena? Klejbanovová už začíná nabírat fyzičku

9. 2. 2012, 10:59
Aktuality 3
Dobrá zpráva z Ruska: Alisa Klejbanovová se zřejmě úspěšně zbavila zhoubného nádoru lymfatických uzlin a už nabírá fyzickou kondici! Nyní ještě čeká na poslední testy, po nichž by už mohla začít naplno trénovat i na kurtech.
Profily hráčů
Alisa Klejbanovová

Alisa Klejbanovová šokovala své fanoušky loni v létě v den svých 22. narozenin: "Trpím Hodgkinovým lymfomem, jednou z forem rakoviny," oznámila 15. července 2011, že má zhoubný nádor lymfatických uzlin.

Tehdy 28. hráčka žebříčku WTA se už několik týdnů léčila na klinice v italské Perugii a věřila, že by se po několikaměsíční terapii mohla vrátit ke svému milovanému sportu. "Musím být silná a trpělivá," byla odhodlaná ruská tenistka.

Nyní má bývalá světová dvacítka chemoterapii za sebou a už začala s fyzickou přípravou. Než ji ale lékaři pustí na kurty, musí ještě projít jedním významným zdravotním vyšetřením. "Pokud testy projdu, odletím do Spojených států trénovat do tepla," řekla Klejbanovová serveru tennis.com.

Moskevská tenistka má na kontě dvě vítězství na turnajích WTA. V roce 2008 triumfovala v Soulu a o dva roky později v Kuala Lumpuru. Naposledy si zahrála loni v květnu ve druhém kole antukového turnaje v Římě.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

3
Přidat komentář
smazaný uživatel
Jo, to jsou jiné starosti než forhend - bekhend. Snad to bude mít holka vpořádku a už napořád.
Reagovat
smazaný uživatel
Držím palce, Aliso! :)
Reagovat
smazaný uživatel
super zpráva :-)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist