Rezaiová: Problémy v rodině nemáme. A odhlásila se z turnajů

25. 1. 2011, 17:26
Aktuality 0
Ženská tenisová asociace v neděli oznámila, že zakázala vstup nejmenovanému příbuznému francouzské tenistka Aravena Rezaiové na turnaje WTA. Sama hráčka však pro deník L'Equipe řekla, že je většina informací o její rodině zkreslená a omluvila se z utkání 1. kola Fed Cupu i z turnaje v Paříži.
Profily hráčů
Aravane Rezaiová

Nejmenovaný příbuzný francouzské hráčky Aravane Rezaiové dostal v neděli od vedení Ženské tenisové asociace zákaz účastnit se turnajů WTA. Podle oficiálního prohlášení je vyšetřován "v závažné věci týkající se bezpečnosti ohrožující zdraví a pohodu hráčky".

S ohledem na soukromí tenistky WTA nezveřejnila totožnost osoby ani bližší informace.

Případ 'Rezaiová':

Příbuzný Rezaiové má zákaz vstupu na turnaje WTA

Podle samotné Aravane Rezaiové jsou však zveřejněné informace nepřesné a zkreslené. "Pokud jde o prohlášení o členech mé rodiny, tak jsou zkreslující a nepodložené," řekla tenistka s íránským původem. "Žádné rodinné neshody nemáme, rodina je pro mě stále velmi důležitá," dodala.

Rezaiovou kauza natolik zasáhla, že se odhlásila z nejbližších tenisových akcí. "Po dohodě se svým týmem jsem se rozhodla nestartovat ve Fed Cupu a na Open GDF Suez v Paříži," oznámila 22. hráčka světa na svých oficiálních stránkách. Francouzky čeká příští víkend 1. kolo Fed Cupu v Rusku a Rezaiová měla být týmovou jedničkou.

O tom, kdy se na okruh vrátí, se prý rozhodne během příštích týdnů. Rezaiová, jež žije ve švýcarském Neuchatelu, doufá, že jí média dopřejí soukromí. "Žádám média, aby do chvíle, než se rozhodnu vrátit, respektovaly soukromí život můj i mé rodiny."

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

0
Přidat komentář
Zatím nebyly přidány žádné komentáře.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist