Příbuzný Rezaiové má zákaz vstupu na turnaje WTA

23. 1. 2011, 22:00
Aktuality 1
Nejmenovaný příbuzný - spekuluje se o otci - francouzské hráčky Aravane Rezaiové dostal od vedení Ženské tenisové asociace zákaz účastnit se turnajů WTA. Navíc je podle oficiálního prohlášení vyšetřován "v závažné věci týkající se bezpečnosti ohrožující zdraví a pohodu hráčky". S ohledem na soukromí tenistky WTA nezveřejnila totožnost osoby ani bližší informace.
Profily hráčů
Aravane Rezaiová

Rezaiová vypadla na Australian Open v prvním kole po porážce s českou tenistkou Barborou Záhlavovou-Strýcovou. Třiadvacetiletá dcera íránských rodičů, která žije ve Švýcarsku, vyhrála během dosavadní kariéry čtyři turnaje WTA. Trénuje ji bratr Anouch a na okruhu WTA ji doprovází také matka Nouchine jako fyzioterapeutka. 

V minulosti měla Rezaiová opakovaně potíže kvůli svému vznětlivému otci Arsalanovi, který v roce 2007 fyzicky napadl kapitána fedcupového týmu Georgese Govena. Rodačka ze St. Etienne pak nesměla dva roky za trest trénovat v areálu Roland Garros, její otec dostal zákaz vstupu na turnaje pořádané francouzskou federací. V roce 2006 byl Rezai odsouzen k pokutě za to, že o dva roky dříve napadl otce soupeřky své dcery.

Případ připomíná případ Jeleny Dokicové, jejíž otec nyní dokonce tráví čas ve vězení.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

1
Přidat komentář
smazaný uživatel
Bych milýho Arsalana nakopal do tý arabský prdelky bejt Rezaiovou , dyť je to psychopat. Jo je to táta ale tohle je moc ... Vsadim se že může být skvělá hráčka a ještě lepší když jí nechá dýchat. Určitě jí to taky během zápasu svazuje....
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist