Robredo ve Varšavě míří za obhajobou

12. 6. 2008, 21:48
Aktuality 0
ATP HALLE / ATP VARŠAVA - Antukový podnik ve varšavě provází častá zranění. Dnes zápas nedohrál Christophe Rochus a Wayne Odesnik. To pomohlo i obhájci tituly Tommymu Robredovi, který tak postoupil už do čtvrtfinále. Na turnaji v Halle nestačil Jan Vacek na Federera, který se ve čtvrtfinále utká s loňským finalistou Baghdatisem.
Tommy Robredo

Španělský tenista Tommy Robredo dál pokračuje na antukovém turnaji ve Varšavě (před rokem se hrálo v Sopotech) na cestě za obhajobou loňského triumfu. Druhému nasazenému dnes ve druhém kole usnadnil život Američan Wayne Odesnik, který za stavu 6-4 1-1 zápas skrečoval kvůli zranění pravé nohy.

Odesnik není jediným hráčem, který v poslké metropoli nedohrál zápas. V předešlých dnech ze zápasu odstoupil Coria a Starace. Zranění nenechalo dnes dohrát ani Belgičana Christopha Rochuse. Ten za stavu 4-5 odstoupil ze zápasu s Italem Fogninim.

V Halle dohrál i Jan Vacek
Své krajany Hernycha, Berdycha a Štěpánka z turnaje v německém Halle následoval i Jan Vacek. Ten dnes nestačil na čtyřnásovného vítěze tohoto podniku Rogera Federera.

Do čtvrtfinále už postoupil i loňský neúspěšný finalista Marcos Baghdatis. Dnes si poradil po setech 6-4 6-3 s Francouzem Santorem. V boji o semifinále se střetne se světovou jedničkou. O tom, že mezi nejlepšími osmi budou hned tři domácí tenisté, rozhodl Nicolas Kiefer, když dokázal vyřadit turnajovou čtyřku Južného.

ATP VARŠAVA (antuka) - čtvrteční výsledky:

Dvouhra - 2. kolo:
Robredo (2-Šp.) - Odesnik (USA) 6:4, 1:1 skreč
Caňas (5-Arg.) - Ventura (Šp.) 6:2, 1:6, 6:3
Hernandez (Šp.) - Montaňés (8-Šp.) 6:3, 6:2
Fognini (It.) - C. Rochus (Belg.) 5:4 skreč

Čtyřhra - čtvrtfinále:
Fyrstenberg, Matkowski (1-Pol.) - Levinský, Škoch (ČR) 6:3, 6:2.

ATP HALLE (tráva) - čtvrteční výsledky:

Dvouhra - 2. kolo:
Federer (1-Švýc.) - Vacek (ČR) 7:5, 6:3
Llodra (Fr.) - Darcis (Belg.) 7:6 (8:6), 7:6 (7:3)
Kiefer (Něm.) - Južnyj (4-Rus.) 6:2, 5:7, 6:3
Baghdatis (5-Kypr) - Santoro (Fr.) 6:4, 6:3

Čtyřhra - čtvrtfinále:
Dlouhý, Paes (4-ČR/Indie) - Berrer, Haas (oba Něm.) 6:3, 6:4.

TenisPortal.cz, Luboš Zabloudil

Komentáře

0
Přidat komentář
Zatím nebyly přidány žádné komentáře.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist